אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי NEC3500 ואני רוצה לדעת מה עדכון FIRMWARE יאפשר לי(חוקי או פרוץ). בעקרון הדבר הכי חשוב לי זה שאני אוכל לצרוב את הVERBATIM DVD+RW 4X שלי מהר יותר, זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
למרות שאת הסרטים/קבצים וכו' הוא מציג בלי בעיה. האם אפשר לבדוק האם כונן ה DVD תקין, מבלי לשלוח אותו למעבדה ? (אולי ע"י תוכנה שבודקת אותו ?)
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום, חיפשתי באתר של סיגייט את התוכנה שבוקדקת את ההארד דיסק אם הוא תקין או לא, משום מה לא מצאתי... אפשר בבקשה לינק לתוכנה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, הגיע הזמן לקנות צורב חדש. לאחר קריאה של הרבה מאוד ביקורות וגם פוסטים בפורומים שונים, הגעתי למסקנה שאלו הצורבים שאני צריך לשקול: 1. LG GSA-4163B 2. NEC ND3250A 3. Benq DW1620 nonpro/Pro אני מעוניין להתעייץ אתכם, והנה כמה שאלות: - איזה צורב אתם הייתם קונים באופן אישי, מבין השלושה, ללא הגבלת תקציב (רק מבין השלושה!) - מישהו בבקשה יוכל להסביר מה היתרונות והחסרונות של כל צורב על-פני השניים האחרים? - איזה הכי טוב? - מי נחשב להכי אמין, למי יש הכי הרבה שנות אחריות, ולמי תהיה תמיכה עתידית טובה ב- FW? אני מחפש את הצורב בעל המהירויות הכי גבוהות, שצורב הכי איכותי, שיש לו DVD-RAM, שאוהב לעשות אוברספידינג וצורב טוב גם על מדיות סוג ב'. אני ארצה גם אחד שאפשר להש…
-
- 44 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בערך 300-400 שקל אני רוצה 512 MB על ממה ללכת 1)על הכי זול>יותר MB 2)על מותג? ואם מישהו קנה ומרוצה שיגיב תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מחשב חדש (לא קניתי איתו כונן פלופי) וכשניסיתי לחבר את הכונן הפלופי אני רואה שבכבל שאני מחבר בין לוח האם לפלופי חסום מעבר אחד ואי אפשר לחבר בינהם , אז רציתי לדעת אם אפשר בכלל להוציא את המקל שאי אפשר להכניס או צריך לרכוש פלופי חדש.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/180/1
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם, צרבתי דיסק עם שירים ב- CDA. הצריבה עברה בהצלחה (עפ"י NERO), אבל משום מה לא כל השירים מתנגנים על הצורב! כשבנגנים אחרים הדיסק נשמע במלואו. נזכרתי שהוא לא קרא לי גם איזשהוא דיסק DATA צרוב מצורב אחר. מישהו מכיר בעיה דומה בצורב הזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הייתי בחנות כדי לקנות צורב DVD. עכשיו,הציעו לי כמה במחיר סביר: אחד של LG ואחד של nec מה יותר שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חיפשתי אבל אין לנירו את האפשרות הזאת בכלל אני מכניס דיסק DVD לצורב DVD והוא משום מה חושב שמדובר בכלל בסידי כשאני אומר לו שמדובר בDVD אז אין לו בכלל את האופציה של תמונות
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב אז לפני שאני מספר מה קרה אני צריך לציין שהמחיצה השנייה במחשב (D), יש בה 100GB מלאים בפרויקטים של שנים... כל המוזיקה שלי שאני לא רוצה לחשוב מה קורה אם זה הולך... כל הסרטים שלי, חודשים על גבי חודשים על גבי חודשים של איסוף מידע למוד שאני עובד עליו, מליון תמונות וסרטי תעודה... קבצים נדירים של האחים שלי, תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שאין להם גיבוי, ספרייה עם קבצים אישיים שלי אחרים ועוד ספרייה עם כל קבצי ההתקנה שאני צריך לאחר פירמוט - ככה שאם אתם ממליצים על משהו לעשות, בבקשה, בבקשה בבקשה שזה יהיה משהו בטוח או לפחות תנסו להסביר לפני ולא "תנסה XYZ" ואז אני אגלה שהכל הלך כי אם זה הלך... אני פשוט מרושש מבחינת תוכן, קשה להסביר את זה במילים, זה בערך כמו שלמישהו נשרף העסק. עכשיו ככה,…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עצתכם ברכישת מדיות DVD לצריבה - אילו חברות נחשבות איכותיות? האם כדאי רב-פעמי או חד-פעמי? DVD-R או אחר? אני שוקל רכישה של מדיות LG כיוון שיש לי צורב שלהם מהדגם החדש 4163B - אז מה הכי מומלץ, מנסיונכם - ובעיקר, מאילו חברות כדאי להתרחק! תודה לכל העונים! :-*
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
מישהוא יכול להגיד לי כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה אני יכול למצוא אותו
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אמור להיות מיוצר בישראל מישהו מכיר אותם התנסה איתם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1475597
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש עוד נושא פתוח כרגע בנושא Overburning בצורבי DVD, אבל השאלה שלי היא שונה: האם קיימת אפשרות לכתוב על דיסק DVD יותר מהרגיל? חסרים לי בערך כ-15 מגה בייטים, ורציתי לדעת אם קיימת אפשר לצרוב אותם "בכח". חיפשתי בפורום ובגוגל, אבל מצאתי רק על יכולות Overburn של הצורב שלי עם מדיות רגילות. הצורב הוא BENQ 1620, מדיות של אופיס דיפו (AML 001, לאחר חודש וחצי באכסון נכון עוד אין ירידה באיכות, אגב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי צורב DVD דגם LG 4163B. כאשר אני מנסה לצרוב איתו CD רגיל הוא תוכנת NERO מדווחת כי המהירות המקסימלית לצריבה היא x8, למרות שאין ספק שהדיסק תומך ב x24 לפחות. עדכנתי את ה nero ואת ה firmware של הצורב אך הבעיה עדיין קיימת. nero infotool מדווח כי הדיסק מיוצר ע"י "Multi Media Masters & Machinary" וכי המהירויות המקסימליות הן 4x - 8x. היכן הבעיה? האם יתכן שלצורב יש בעיה לצרוב דיסק מסוג זה דווקא במהירות נורמלית או שזו בעיית הגדרות/תוכנה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו צורבי DVD או יותר נכון האם אחד מהסוגים הבאים יודעים לצרוב ב Overburning במדיות רגילות, כלומר יודעים לצרוב גם על מדיות של 800-900MB ? 1.LG 4163b 2. Nec 3500A 3. Nec 3520
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים של מוזיקה שצרבתי שלא נקראים ע"י מערכת הסטריאו שלי, זה קורה משום מה רק בדגמים החדשים של המדיות לצריבה ( ז"א כל גירסאות ה- 52 ). קניתי את המערכת שלי בשנת 2000 ודיסקים לצריבה פועלים בה טוב מאוד, הייתי צורב בעיקר על TDK ולאחרונה Memorex ( הדסקים של עד x48 ). וזה היה פועל טוב מאוד, משום מה אלבומים שצרבתי על דיסקי x52 של TDK ושל Memorex לא פועלים לי בכלל במערכת ( וזה לא בעיה בצורב, כי הדיסק נצרב, הוא פשוט לא משמיע את עצמו במערכת "הסלקטיבית" שלי ), אני מחפש את הדגמים הקודמים אך לא משווקים אותם עוד אלא רק את החדשים. מה אני יכול לעשות ? איפה אני יכול למצוא דגמים ישנים יותר של דיסקים לצריבה ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע הצורב הרגיל שלי התקלקל. החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו: הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות? אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה. אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מביט באינפו טול בנרו אני רואה שאופציית ה-DMA כבויה. היכן אני יכול להפעיל אותה מחדש? ואיך עושים את זה להארד דיסק? אני משתמש ב- Windows XP Professional. תודה.
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1.silverline-ritekg04 2.memory-cmc mag e01 3.silverline-infomediar20 4.sky-aml oo1 בעיקר לגיבויים של תוכנות וסרטים
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-