אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי צורב של NEC דגם 3550A שאני צורב דיסק הוא רושם בסוף שהכל בסדר. אני מכניס את הדיסק בחזרה לצורב ונפתח לי המסך של וינדוס ששואל מה אני רוצה לעשות לפתוח את התקיה, או לצרוב. כאילו זה דיסק ריק.. שאני יעני מנסה לצרוב עליו רשום לי מהירות 2.4 מקסימום , שבד"כ רשום 12 מקסימום. כמובן שאי אפשר לצרוב כי אז הוא רושם שהדיסק לא ריק. הכל אופן, שאני לוקח את הדיסק למחשב אחר , לדוגמא למחשב של אחותי שיש שם צורב פיוניר ישן X4 רואים שם הכל וזה עובד פיקס. לדעתי, זו לא בעיה בצורב אלא יותר בעיה במערכת ההפעלה אז התקנתי מחדש וינדוס... ועדיין לא השתנה כלום. אולי זה הנרו שלי, יש לי נרו שבא עם דיסק ויש שם מלא תוכנות יש למישהו רעיון? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
הגיע הזמן להחליף את ה-Nec 2510a ששירת אותי נאמנה מה הכי כדאי לקנות היום? עברתי על הסטיקי אבל אין שם את הדגמים החדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מבחר צורבים במחירים סבירים הנעים סביב 200 ש"ח שזה מה שאני מחפש. ראיתי סוני, LG ועוד.... רציתי לדעת אילו חברות מומלצות ביותר לצורבים ואילו חברות נחשבות ל"זבל" בצורבים... בנוסף, רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הטכנולוגיה שמונעת buffer underrun הכי טובה שיש (כי יש כל מיני טכנולוגיות כאלה כפי שראיתי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז בואו נתחיל בבעייה שלי... בצורב הישן שלי, של ימאהה, שהיה מוגדר במהירות כתיבה מחדש של 10 יכולתי לצרוב רק על 8, התעלמתי, לא התייחסתי, כי ידעתי שזהו הבדל פעוט. אבל עכשיו קניתי צורב חדש דנדש, של LG במהירות 48X16X48, ואני יכול לצרוב דיסקים רגילים רק עד X32 ולא במהירות המקסימלית (אתם בטח תגידו לי "אבל גם זה הבדל פעוט" אבל אם הייתי יודע את זה לא הייתי מוסיף עוד כסף כדי שזה יהיה צורב X48 ולא 32) בכל מקרה, ניסיתי לבדוק שלא עבדו עלי, וחוץ מזה שהמהירות שלו מודפסת על הצורב עצמו, גם תוכנות הצריבה מזהות את הדגם (לא זוכר את המספר) ואפילו בדקצע באתר החברה שזה אכן צורב במהירות הנ"ל. ניסיתי להשתמש ב2 תוכנות הצריבה הגדולות (Nero וEasy CD Creator) ושניהן נותנות ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהצורב Scsi שלי שבק חיים החלטתי שאני חייב צורב חדש, חשבתי על - LiteON אבל מה אתם אומרים על TDK שאבא שלי מכיר את היבואן טוב ויכול לסדר לי מחיר פצצה? המלצות אחרות יבואו בברכה! בתודה מראש imac ! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LG GSA-4165B/5165D specs Write speed Write speed DVD+R DL 8x CD-R 48x DVD+R 16x CD-RW 32x DVD+RW 8x DVD-R DL 4x Read speed DVD-R 16x DVD-ROM 16x DVD-RW 6x CD-ROM 48x DVD-RAM 5x Buffer size 2MB http://www.cdfreaks.com/news/11484 יוצא באפריל והוכרז ב CE BIT ברבעון השלישי יצאו עם צורבי SATA.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב DVD חדש לפני חודש הוא חיבר אותו הכול עבד סבבה רק עכשיו המחשב לא קוראה את הצורב שאני ניכנס למחשב שלי אני רואה שאין לי את הכונן ושאני ניכנס למנהל התכנים אני רואה את הצורב עם סימן קריאה. ואין לי איך להתקין את הדיסק של הDRIVER כי אין לי כונן דיסקים. ניסיתי הכול לפרק אותו ולחבר מחדש ניסיתי להסיר אותו דרך מנהל התקנים וזה לא עזר בבקשה אני צריך עזרה דחוף הצורב הוא LG GSA-4167B
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי צורב דיוידי חדש של lg דגם GH22LS50 הכולל אופציית תמיכה ב lightscribe. יש לציין שלפני כן היה לי רק צורב cd. הבעיה היא שמרגע שהתקנתי את הצורב הזה אני נתקל באינסוף שגיאות, תקלות בצריבה, מחשב נתקע וכו', ואפילו כיבויים. לחיצה פשוטה על הכונן כדי להיכנס אליו אורכת זמן רב (וזה עוד כשהצורב ריק וללא דיסק). התחושה היא שהמחשב לא ממש תומך בצורב הזה ולא מצליח לעבוד איתו. הנתונים של המחשב שלי - פנטיום 4, ווינדוס xp, וזיכרון של חצי גי'גה בלבד. קיים חיבור sata, ונקודת ההנחה היא שהצורב תקין מכיוון שזהו השני שאני מחליף ואין שינוי. שאלתי היא אם מישהו יודע האם לצורב הזה יש דרישות מערכת מינימליות שייתכן שאני לא עומד בהם? ואולי יש צורך לשנות איזה שהן הגדרות? דבר נוסף, האם לצורך צריבה רגיל…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיבור Sata בדקתי בשני מחשבים Windows XP Window 8 המרה באמצעות EAC אמור להיות תומך ב x48 בפועל מתקשה מאוד לקרא ומגיע למהירות של x2.7 ההמרה גם נעשית בצורה ממש ממש לא מדויקת יש הרבה תקלות בד"ח בסוף בדקתי אותם דיסקים בצורב אחר הוא קרא מהיר ללא שום תקלות תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת איזה סוג חיבור מתאים למחשב שלי? IDE OR SATA? יש לי לוח אם G31 של גיגהבייט תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לפני חודשיים קניתי צורב של LG במהירות 48X24X48 ב250+50 משלוח! ב50 צריבות הראשונות הוא באמת סיים דיסק ב48 ואחרי זה הוא "אמר" שהוא צורב ב48 אבל סיים דיסק ב6~8 דקות!!! כוס אמא שלהם!צרבתי כבר 250~ דיסקים איתו (בערך 170 מלאים! כל השאר על בערך 500 מגה!)! ועכשיו הוא מורב דיסק מלא ב10 דקות!!!! אני צריך צורב חדש והבעייה היא שיש לי 200!ועוד 20 בשביל משלוח! אני רוצה צורב שבאמת צורב במהירות שלו, ולא אכפת לי שיהייה גם במהירות 40 העיקר שבאמת יצרוב על 40! ניסיתי למצוא אבל לא הלך! תודה לכל העוזרים! אם לא הבנתם מה אני רוצה אז זה שתעזרו לי לחפש צורב.... נ.ב אם יש צורב שאפשר לבחור שיהייה שחור אז אני יעדיף אותו על כל האחרים!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה ממכם. קונים לאחי צורב, יש לנו תקציב של 300ש'ח בלבד. עכשיו; SONY, TEAC, LG, AOPEN, MITSUMI - הם החברות היחידות שיש לטכנאיי שלי. תכננתי ללכת על LITE-ON אך הכל אזל והוא כבר לא מזמין את ה-LITE-ONים, לכן אלה החברות שיש. בכל מקרה - מה לבחור? דגם? 300ש'ח תזכרו. * מה דעתכם על הצורבים של LG?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לצורב חיצוני DVD טוב, צריך שיהיה מחברה אמינה ומהיר... יש כאלה בלי חיבור לחשמל ? רק USB...
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם צורב DVD רגיל (פנימי) שמחובר עם מארז חיצוני USB2 יפיק אותם תוצאות כמו צורב שמגיע חיצוני מובנה מהחברה ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי... יש לי נייד ויש בו רק כונן dvd ואני מעוניין להוסיף לו צורב dvd חיצוני.... עשיתי חיפוש ולא מצאתי המלצות על חברה או דגם (יש הרבה...), אשמח להמלצות לצורב חיצוני טוב ואמין.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש צורב חיצוני , מהארץ או מחו"ל , כמובן צורב DVD , עם חיבור SATA , ושיהיה בצבע שחור ! התקציב הוא עד 550 ש"ח כולל משלוחה. יש הצעות ? בעבר מצאתי בEBAY אחד ספיציפי והוא נעלם.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב שאני עובד עליו הוא מחשב נייד. כדי להוסיף על הצרות, הוא מחשב נייד "ישן" (בן שנה וחצי-שנתיים בערך), כלומר הוא מצויד בהרבה דברים, אבל USB 2 זה לא אחד מהם. עכשיו בהנחה שאני רוצה לחבר צורב - מה עושים ? הרי המהירות המוצהרת של צורב חיצוני היא נניח X48 או X42, בתנאי שעובדים ב USB 2. ב USB 1.1 , מהירות העברת המידע נמוכה בהמון (פי 200?) מ USB 2. אז השאלות הן: א) האם יש אפשרות בכ"ז לחבר צורב חיצוני - בהנחה שלא נורא אכפת לי שבמקום 3 דקות זה ייקח 20 דקות לצרוב ? ב) האם יש דרך להתקין USB 2 (צריך לזכור שזה נייד) - ואם כן אפשר קצת פרטים (בעיקר מחיר) ? ג) האם יש צורבים חיצוניים שאפשר לחבר בדרך אחרת ? חוצמזה - על איזה צורב חיצוני הייתם הולכים (המבחר די דל - פלקסטור משני סוגים - ר…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד וכנראה הרסתי את הצורב. זה צורב משולב עם DVD והDVD עובד. בכל מקרה זה מחשב של קומפאק ובחברה הם דורשים מחירים בשמים אז המליצו לי לקנות צורב חיצוני כי רוב הצריבות שאני עושה הם בבית וככה זה גם יותר זול והצורב ם יותר מהיר. אז אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת נוספת ואם זה כן שווה אז איזה צורבים חיצוניים טובים יש בשוק. (חברות, דגמים, מהירויות....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מדובר בצורב USB X52 (ברח לי עכשיו שם החברה) . כשצורבים מעט מידע על CD (בערך 200~100 מגה) המידע נצרב. אם מנסים לצרוב יותר מתחילות להופיע הודעות שגיאה בסגנון "Lost Fixation". זה נראה כאילו שהCD לא מצליח להתייצב על המסלולים החיצוניים של הCD. הבעיה מופיעה גם במהירויות צריבה נמוכות. מישהו מכיר את הבעיה הזו? יש פיתרון או שהלך צורב?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי סוף סוף את הצורב ובגדול אני מרוצה... הצריבה מצויינת, צרבתי כרגע על דיסק של סאסונג שאמור להיות למהירות 16 במהירות 32 ואין שום שגיאות... אבל עשיתי בדיקה בNero CD Speed למהירות הקריאה ומשום מה המהירות לא מגיעה למקסימום (48), הגרף מתחיל מ24 עולה ל28-29 ואחרי זה נע בין המהירויות האלו... למישהו יש מושג למה? אני חושב שזה משהו במערכת שלי ולא בצורב כי גם בדיוידי (של פיוניר) זה ככה... הממ... DMA אני חושב מופעל (ראיתי בלוג של נרו) אבל איפה אפשר לבדוק את זה באקספי? AMD Tbirb 900 / AOpen AK33 MB הצורב והדיוידי מחוברים על אותו הכבל, הצורב הוא מאסטר ושני הארדיסקים מחוברים על כבל שונה... אם זה משנה משהו...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-