עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by crovei,

לאחר ששירת אותי באופן נאמן כ-4 שנים, קרס לי ההארדיסק שהיה מיועד לגיבויים (40 ג'יגה). כרגע אני עם הארדיסק של 80 ג'יגה ועוד אחד של 30, שגם הוא עם פז"מ רציני. קיצור החלטתי שאני לא הולך לחכות שעוד הארדיסק יקרוס לי. אז אני מחפש תחליף. אני רוצה לפחות 300 ג'יגה, שיהיה שקט עד כמה שאפשר וקריר. התקציב הוא בסביבות ה-400 עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חשוב לציין שכנראה שבחצי שנה-שנה הבאה אני הולך להחליף אולי את המחשב, אז אני אשמח להארדיסק שיתמוך בטכנולוגיות עתידיות למחשב הבא (כמו SATA 2 ודברים כאלה. אך עם זאת חשוב שהוא יעבוד גם על המחשב הנוכחי שלי..). ראיתי בזאפ את הכונן WD3200KS של ווסטרן דיגיטל. 320 ג'יגה ב-400 שקל בערך. הוא נחשב לכונן טוב? אם יש לכם המלצות לכוננים אחרים אני מאוד א…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by turtleman,

יש בKSP דיוידי LG X16 BOX ב170 שקל. למרות שבעיקרון אני מעדיף לקנוץ אולי LITE-ON. אני לא חושב שזה כל-כך קריטי, אבל עדיף בכל זאת לקנות משהו איכותי.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by smalery,

מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  4. Started by Mr_SnaKe,

הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. Started by wooper,

האם dvdrw אמין לגיבוי זמני? הכונה שלי לגיבויים של שנה למשל

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. Started by Keman,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלום לכולם, הציעו לי את זה: כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 3.5" 500GB SATA2 16MB או את זה: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS הציעו לי את הראשון באותו מחיר!! כדי?. ומה זה בדיוק ABYS?.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Clicker7,

אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by +Eliran+,

יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. Started by netanel1,

כמו שהכותרת אומרת, ברצוני לבצע פרמוט יש לי דיסק קשיח אחד שחילקתי אותו לשתי מחיצות עכשיו איך אני מפרמט אותו, אני אצטרך את כל התהליך כי אין לי מושג איך מפרמטים המחשב הוא כמעט בן שנה ועדיין לא עבר פרמוט. ד"א מנהלים\מודרייטורים אתם מוזמנים להעביר את הת'רד הזה לאן שהוא שייך פשוט חשבתי שהוא יהיה הכי מתאים כאן.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Dragon Lord,

מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?

13. היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by itsik,

שלום לכולם יש לי צורב YAMAHA CRW3200E למעלה משנה בזמן האחרון יש לי בעיות בצריבה. זה התחיל מזה שאני לא מצליח לקרוא ולכתוב על RW. ובימים האחרונים אני לא מצליח לצרוב בכלל בכל פעם שאני צורב אני מקבל שגיאה כזו "current program area empty" "could not perfom fixation " אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה אני מאוד אשמח תודה מראש איציק.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by eLeVaTor,

שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  17. רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by nush,

אני יודע שלפי נתונים ה SATA יותר מהיר מ IDE אבל בפועל, איך המחשב פועל מהר יותר? קראתי סיקורים(די ישנים) שמראים שה IDE מגיב מהר יותר מ SATA. מה כדאי לקנות? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by psychuil,

יש לי כונן של 250 ג'יגה שיש בו כ45% מקום פנוי, כשניסיתי לפרוס את הכונן וליצור עוד מחיצה, ויסטה הודיע לי שאני יכול להוציא מהכונן רק 4 ג'יגה למרות שיש איזה 100 ג'יגה פנויים. מה אני עושה כדי לתת לעצמי קצת יותר מרחב תמרון?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by VL,

אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Fertilizer,

שלום, אני מחפש מקליט מסכים. אני מחפש קופסא חיצונית אשר תתמשק בדרך כל שהיא (לא משנה דרך מה) למחשב ותקליט(כמו וידאו) ותאגור (רצוי בהרדיסק חיצוני, פנימי פחות אפשר) את כל המופיע על המסך בזמן שהמחשב פועל. אמשח לקבל כל עזרה או המלצה לפתרון

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. יש לי דיסק DVD שיש עליו שני סרטים אני רוצה לצרוב רק את אחד מהסרטים האם יש אפשרות לעשות זאת? כשאני מסייר בדיסק אני רואה מספר גדול של קבצים ולא יודע אילו מהם צריך להעתיק ישנם קבצי VOB קבצי IFO ועוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. יש לי במחשב שני הארדיסקים, קניתי מגירת קירור נשפלת של הארד דיסק , אבל אין לי כבל IDE מתאים שיכול לחבר את שניהם. שחכתי שעכשיו אני אצטרך כבל ארוך יותר כדי שאחד מהם ישאר במקום והשני יהיה מעל הכוננים. יש לי מארז SUPERTALENT. קניתי כבל שנראה לי ארוך אבל הלוח שלי לא מקבל את ההארדיסקים כשאני מחבר אותו כמו שאני צריך. הוא מיועד לכך ששני ההארדדיסקים יהיה רחוקים יותר מהחיבור ללוח. עכשיו אני מחפש כבל שיתאים לסידור שתיארתי,חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. אם מישהו מכיר אולי חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור המרכז, זה יהיה נהדר

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by liad88,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by GENERAL,

איזה HARDISK עדיף ? מחפש משהו שקט... הרוב המליצו על SAMSUNG לא עדיף maxtor???

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים