עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by igal_nazar,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד (של HP) שיש לו חיבור HDMI והשאלה שלי היא מה נותן לי חיבור זה? האם זה אומר שבמידה ויש לי על המחשב סרט באיכות HD אז אם אני אחבר את המחשב למסך שתומך ב HD אז אני אראה על המסך את הסרט באותה איכות? בנוסף, קצת הסבר על HD ועל Blue Ray ועל ההבדל בינהם לא יזיק. תודה מראש יגאל

2. רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני נעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה כונן חיצוני מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו :'( ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך אם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. רציתי לדעת האם קיים הבדל בין סידירום LG X52 ובין ה-LITEON X52 פשוט הצורב שלי הוא לייטאון ואני כל כך מרוצה ממנו שחבל על הזמן אז חשבתי אולי כדאי להחליף גם את הסידירום כי הוא לא מי יודע מה מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. Started by eins,

שלום אני מעוניין לקנות את הDOK הזה, עכשיו יש לי ווידוס XP פרו, הרגיל. בלי עידכוני הבטחה וה SP2. זאת אומרת שיש לי USB הרגיל והישן האם ה DOK הזה יעבוד ב USB1? *אני יודע שאם זה יקרא אותו הקבצים יעברו לאט זה רלוונטי כלפי, פשוט חשוב לי לדעת אם אפשרי להשתמש בו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח(להוסיף) ואני רוצה לקנות של החברה WD (WESTERN DIGITAL( אני קונה 80GB SATA ב269 שקל העם שווה לקנות? ועם לא תנו לי הצעות אחרות עד 270 תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. ראיתי דיסק חיצוני שמוצע למכירה (שנסגרת עוד כמה שעות ומכאן הדחיפות), שתי שאלות: 1. כתוב שהוא "HFS formatted and ready to use with Time Machine", מחיפוש בגוגל עולה שזה מיועד למחשבים של אפל. אני משתמש בXP, עד כמה זה מסובך לפרמט אותו למה שאני צריך? 2. איך נחשבים הכוננים של verbatim מבחינת אמינות? אני יוצא מנקודת הנחה שאני לא אוכל לממש את האחריות במידה ואני אצטרך.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by ziv13,

ראיתי ב 720 שקל את הצורב DVD הנ"ל וכיוון שיש לי המון המון סרטים מידע ומסמכים על הכונן הקשיח שלי אני שוקל לקנות צורב DVD כי נמאס לי כל יום לצרוב המון מידע על 50 דיסקים הקטע שכולם פה אומרים לחכות בקנה של צורב בגלל הדיול לייר שעומד לצאת.. אז מה אתם אומרים שווה לי לחכות או לקנות בראש שקט את הצורב של LG?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום קניתי את הצור הוא חדש ועדיין באחריות הוא צורב על כל הדיסקים CD ו DVD רק בדיסקים של TEAC שקניתי חדש ממגה X52 הוא מגיע ל 99 % ו נדפק מישהו יכול לעזור אני עכשיו רוצה לבדוק ע''י שאני שם צורב מדגם 3550A אני אחזור בתשובה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by crovei,

לאחר ששירת אותי באופן נאמן כ-4 שנים, קרס לי ההארדיסק שהיה מיועד לגיבויים (40 ג'יגה). כרגע אני עם הארדיסק של 80 ג'יגה ועוד אחד של 30, שגם הוא עם פז"מ רציני. קיצור החלטתי שאני לא הולך לחכות שעוד הארדיסק יקרוס לי. אז אני מחפש תחליף. אני רוצה לפחות 300 ג'יגה, שיהיה שקט עד כמה שאפשר וקריר. התקציב הוא בסביבות ה-400 עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חשוב לציין שכנראה שבחצי שנה-שנה הבאה אני הולך להחליף אולי את המחשב, אז אני אשמח להארדיסק שיתמוך בטכנולוגיות עתידיות למחשב הבא (כמו SATA 2 ודברים כאלה. אך עם זאת חשוב שהוא יעבוד גם על המחשב הנוכחי שלי..). ראיתי בזאפ את הכונן WD3200KS של ווסטרן דיגיטל. 320 ג'יגה ב-400 שקל בערך. הוא נחשב לכונן טוב? אם יש לכם המלצות לכוננים אחרים אני מאוד א…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב ממש בקרוב, ובגלל שאני עובד עם עריכת ווידאו וצריך זרימת מידע מאוד גבוהה, החלטתי לבנות מערך Raid 0 רציתי לדעת האם הפריטים שקניתי הם מתאימים למערך כזה, ומה עוד דרוש חוץ מחומרה? (אולי איזה מדריך בנושא..) לוח אם - Gigabyte GA965P DS3-rev3 כוננים : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS * 2 אשמח לשמוע תודה.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by R3gM4n,

בידי הארד דיסק חיצוני בגודל 300 GB. מלפני כמה ימים הוא נפל ממטר~ על הרצפה. הכונן אמנם לא נשבר ומבחינה חיצונית נראה בסדר, אך בהכנסתו למחשב ניתן כבר לשמוע רעשים חלשים של היד קריאה/כתיבה. בנוסף לכך, העברת קבצים מהכונן או לכונן לוקחת הרבה מאוד זמן ולפעמים בכלל לא מתבצעת. השאלות: 1. האם יש דרך שבה ניתן לתקן את הכונן? אם לא, האם אפשר לשחזר/להעביר את המידע שעליו לכונן אחר/מחשב? 2. בין כה וכה, אני מעוניין לרכוש הארדדיסק חיצוני חילופי, מינימום של 300 GB שוב. יש המלצות? תקציב עדיין לא ידוע.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by BluesyBoy,

למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. http://lamir.co.il/product.asp?product=11888

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום לאחר עידכון SP2 על מערכת P3 עם דיסק קשיח 8.4G וזכרון 1G המערכת לא זזה כלל 1) האם זה בגלל המעבד? 2) האם זה בגלל הדיסק? 3) מה גודל הדיסק המקסימלי שאני יכול להתקין על מחשב זה 4) מה המינימלי הדרוש כי מחשב זה משמש כטרמינל לחומר על מחשב אחר ולגלישה באינטרנט תודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by eLeVaTor,

שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by aarbili,

היי ושלום לכולם, WD2500KS / WD2500YS מה ההבדל בינהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by smoke_man,

מעוניין באחד מהדגמים של WD מה משתלם יותר ביחס למחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. לפני חודש ראיתי דיסקים פשוטוים בסביבות ה 250 שח, היום הם קפצו ל 350 ... זה בגלל עליית הדולר ? למישהוא יש מושג לגבי המגמה לעתיד ? ובאופן כללי - מחפש דיסק 2.5" IDE 7200 . יש המלצות ? (לא סמסונג ...) (פנימי, לא מדבר על הקופסאות החיצוניות)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. האם אלה חיבורים שונים? או שאפשר ל"הלביש" את דיסק קשיח ה-IDE על חיבור ה-SATA? פשוט אח שלי קונה מחשב חדש בקרוב, והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח הישן שלו ה-IDE למחשב החדש... איך עושים את זה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by amilo,

שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. יש לי צורב Lite-On 52x32x52, ושאני שם דיסק אם אני עם אוזניות/רמקולים אני שומע את הסיבוב של הדיסק ולא רק הסיבוב, כל מה ששומעים מהצורב בכללי, את הקולות הקטנים והכל אני שומע את זה, זה ממש אבל ממש מציק. אם הצורב הקודם זה לא קרה לי, יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות נגד זה?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by hoodini,

1) ברשותי לוח MSI 965 NEO ושני דיסקים WD2500KS 2) ברצוני לחברם ב RAID 0 3) ללוח זה 5 חיבורי SATA 4) 4 משתמשים בבקר ICH8 ו1 בבקר JMICRON 5) שמתי לב,שרק כשאני מחבר את אחד הדיסקים לחיבור ה JMICRON ,אז אפשר להיכנס לBIOS הניפרד שלו ושם ליראות את אותו הדיסק אבל רק אותו ולא את הדיסק השני שמחובר לאחד מ4 החיבורים הנוספים 6) בספר ההוראות פשוט אומרים להיכנס לBIOS של JMICRON ואז להגדיר את הדיסקים המופיעים 7) כמו כן בספר ההוראות נאמר להדליק RAID תחת הגדרות IDE אבל אין שום השפעה חיובית לאופציה זו אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים