עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.

2. Started by Bear Cub,

בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by RayZ,

ניסיתי היום לחלק בעזרת פרטישן מג'יק כונן ל 2 כוננים, לא עשיתי גיבוי לפני (שכחתי.. ). אז חילקתי, אחרי הריסט זה התחיל לחלק (לפני שזה עלה לווינדוס), ובאמצע החילוק זה נתקע, והייתי חייב לעשות ריסט. אחרי זה הופיע לי מסך כחול, זה לא נתן לי בכלל להעלות את הכונן. ניסיתי דרך מחשב אחר (זה שאני כותב מימנו) לחבר את ההארדיסק ולחלץ את הקבצים, זה מזהה את הכונן אבל לא נותן לי לגשת אליו. מה אני עושה? הקבצים שבהארדיסק הזה חשובים מאד, מאד חשובים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by amilo,

שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. הכונן מראה שיש לי 33.6GB תפוסים אבל בעצם רק 22.4GB תפוסים ואני לא מבין מה קרה להפרש ולאן זה נעלם :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש ביצעתי תצלום מסך זה אמור להיות קישור ישיר http://www.2send.us/uploads/92f1cf5415.jpg

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. אפשר ששני HD יהיו מחיצה אחת כלומר כונן D? HD של 80 ועוד אחד של 80 יהיו לי כונן C לדוגמא?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  8. http://www.nextlevelhardware.com/storage/battleship/ הם שמו מערך רייד של הרבה מאוד דיסקים של mtron. אלה דיסקים מבוססי פלאש המהירים ביותר בשוק. קצב העברת נתונים תאורטי 1300MB/s זה מגה בייט לא מגה ביט

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. אני רוצה לקנות הרד דיסק 500 גיגה הציעו לי הרד דיסק של היטאצ'י האם הוא שונה מההרדיסקים של סיגייט או ווסטרן דיגיטל? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. אני לא יודע מה הכי מומלץ אמרו לי RAID 0 אבל מה זה בעצם אומר ? חשבתי לשים שנים של WD 500GIGA AAKS

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. לקוראי הפורום שלום יש לי דיסק און קיי של חברת "סאן דיסק" בנפח של 16 גיגה. עכשיו ברצוני לחלק אותו לשני מחיצות. הישתמשתי באקרוניס ובפרטישיין מג'יק בשניהם היצלחתי לעשות מחיצות, אבל משום מה כשניכנסתי לווינדוס ראיתי רק מחיצה אחת. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב מדובר על ווינדוס אקס פי פרו.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  12. אהלן, חבר שלי נמצא בברזיל ונדפק לו הכונן במחשב. הוא רוצה לבקש מחבר שלו שנמצא בארה"ב שיקנה וישלח לו כונן מbestbuy או compusa או circuitcity (או כל רשת חנויות אחרות) כונן קומבו חלופי. (ז"א צורב רגיל שקורא גם DVD) הנייד שלו הוא ibm thinkpad t30 - אם מישהו מוכן לעזור ולהמליץ על דגם (בצבע שחור) זה יעזור מאוד לחבר שלי שתקוע במדינה מפגרת מבחינה טכנולוגיה. תודה מראש, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. אוקיי אז הסתכלתי על דיון ההמלצות, בן חודשיים פלוס כבר מה שדיי משנה כשמגיעים לטכנולוגיה. רציתי לדעת מה הכי הכי מומלץ שבכל מפרט חדש תוקעים? 120 שקל הכי פשוט ומומלץ ונפוץ שעושה הכי פחות בעיות..לא צריך איזה טכנולוגיה מסובכת שכנראה שמשתמש ממוצע כמוני לא יבין מה לעשות איתה, מיועד בשביל לצרוב בצורה הכי פשוטה שיש עם הNERO המיושן שלי. עכשיו אני הולך לקנות מ www.ksp.co.il כי הסניף שלו במרחק 5 דקות נסיעה ממני ולא אכפת לי מאמינות שממינות..כולה צורב אחד לא עסקת מליונים. בקצרה: צורב DVD 120 שקל , הכי מומלץ , KSP - שוט!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by creed111,

אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 500 ג'יגה בעיקר למטרת אחסון סרטים HD (לא רק לשמירה שלהם, אלא גם לנגן אותם ישירות מהכונן) ממשק USB2 חשבתי על הכונן הזה של WD - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2727&category_id=cf972036b637a554d5f1dc634469552a& יש ביקורות כנגד הכונן הזה או לחילופין המלצה על כונן אחר בטווח של עד 600 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. היי, נתקלתי היום בבעיה די מוזרה בזמן התקנה של מחשב חדש, הווינדוס מזהה את seagate 320GB בתור 128GB. מה שמוזר שבbios ובPartition Magic הכונן מופיע בתור 320GB. בהתחלה יצרתי partition ראשון של 60GB והתקנתי עליו את ווינדוס, עכשיו דרך disk management אני רואה כאילו יש עוד 68GB פנוי וכשניסיתי דרך Partition Magic לייצור partition של 260GB הווינדוס אף עם blue screen בזמן העלייה... אשמח לשמוע רעיונות.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by Nemesis,

מבחני ביצועים, אקוסטיקה ותרמודינמיקה? תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by crovei,

לאחר ששירת אותי באופן נאמן כ-4 שנים, קרס לי ההארדיסק שהיה מיועד לגיבויים (40 ג'יגה). כרגע אני עם הארדיסק של 80 ג'יגה ועוד אחד של 30, שגם הוא עם פז"מ רציני. קיצור החלטתי שאני לא הולך לחכות שעוד הארדיסק יקרוס לי. אז אני מחפש תחליף. אני רוצה לפחות 300 ג'יגה, שיהיה שקט עד כמה שאפשר וקריר. התקציב הוא בסביבות ה-400 עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חשוב לציין שכנראה שבחצי שנה-שנה הבאה אני הולך להחליף אולי את המחשב, אז אני אשמח להארדיסק שיתמוך בטכנולוגיות עתידיות למחשב הבא (כמו SATA 2 ודברים כאלה. אך עם זאת חשוב שהוא יעבוד גם על המחשב הנוכחי שלי..). ראיתי בזאפ את הכונן WD3200KS של ווסטרן דיגיטל. 320 ג'יגה ב-400 שקל בערך. הוא נחשב לכונן טוב? אם יש לכם המלצות לכוננים אחרים אני מאוד א…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by sheff2k1,

קניתי את הצורב הנ"ל והוא צורב ללא בעיות, אבל משום מה הוא לא מצליח לקרוא סרטון אחד שניצרב על ידי צורב אחר. לכונן הדיוידי הרגיל הישן שלי אין שום בעיה לקרוא, לכן הדיסק אינו פגום. האם יכול להיות שהNEC שלי לא תקין, או שזאת תופעה נורמלית שצורב מסוים לא יכול לקרוא חלק מדיסק כלשהו(את שאר הסרטים הוא מפעיל ללא בעיה) שניצרב על ידי צורב אחר(של חבר)? מה שעוד מוזר, זה שתוכנת הנירו כבר פעמיים הראתה נתוני מהירות שגויים עם הצורב הזה. האם יכול להיות שהוא פגום "קצת"?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם אני קונה HD בגודל 250-320, מחבר אותו, ממלא אותו, ומנתק אותו פעם אחת ואז מאחסן אותו בארון באריזה אנטי סטטית, כמה זמן בערך יחזיק מעמד המידע עליו? תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by skot,

הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Keman,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by eyaffe,

מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  23. יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  24. http://lamir.co.il/product.asp?product=11888

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום מדי פעם בלי שום אזהרה נופל המתח בבית שלי והדיסק הקשיח שלי נפגע אם אני מוריד סרט בגודל מסוים אז אחרי זה או שהוא נהיה קטן יותר ואאז אפשר לצפות בחלקו או שהוא נשאר באותו גודל (על הביט האחרון) (אני בגלל זה כל הזמן משווה גדלים של קבצים) אז למרות שהסרט נשאר באותו גודל לפי דעתי האיכות שבו הוא משודר נפגעת יש סיכוי שלמרות שהגודל של הסרט לא השתנה אחרי נפילת מתח האיכות שלו תרד ?(למשל מה שהיה נראה כחד מאוד לפני ירידת המתח נראה מרוח אחריה) אם האיכות באמת נפגעת יש דרך לשחזר את זה בלי להוריד אותו דבר עוד פעם?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.