אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום. היה לי Raid0 בלוח הקודם (2 דיסקים של 500GB) קניתי לוח חדש, ga-x58-ud3r ואני לא יכול להיכנס לביום של ה-Raid. כשהוא מגיע לשם הוא כותב לי באדום: be careful, it is not raid mode now, but there is still raid structure in the hard disk מה זאת אומרת? יש לציין שמערכת ההפעלה מזהה את 2 הדיסקים בתור דיסק אחד של טרה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של וידאו ממצלמת וידאו וכל פעם שאני מעתיק את הקבצים למחשב הוא כותב משהו cycling data error האם יש תוכנה שפוסחת על הERROR האלו או לבטל אותם ב WINDOWS? ככה שאוכל להעביר את הקבצים?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
I got a new NEC ND3500A yesterday and I heard a lot of things about firmwares for this drive, wanted to know whether there's a specific firmware I should get or simply get NEC's latest. Thanks in Advance.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני נושאים פה שאומרים bad sectors אם אפשר איזה שם של תוכנה או התוכנה עצמה [ לא חייב (: ] שעושת סריקה שכזאת לסקטורים שגויים.. תודה !
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה מהם טוב יותר להתקנת windows (בשביל בוט מהכונן)? איזה מהם טוב יותר בקריאת תקליטורים?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לו ESATA ויש לי SATA 150 הראשון על מחשב פנטיום 4 32 ביט לוח MSI האם זה יעבוד (עם כבל מתאם) לא פתחתי עדיין את הכונן דגם wdg1su5000e יש USB2 וESATA
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צמד בקרים חדשים פרי פיתוחה של חברת Silicon Motion יקראו תיגר על מוצריה הפופולריים של Phison בקצה הגבוה וגם בשוק הביניים - ויוכלו לדרבן עוד ועוד שחקניות להתקדם אל תמיכה בתקן הקישוריות החדש והביצועים המוגדלים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין בצורב DVD בעל חיבור IDE (ATA). חיפשתי ב ZAP ומצאתי צורב מומלץ של חברת ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678795 השאלה שלי היא אם לצורב הזה יש חיבור ATA מלבד ה SATA. במידה ואין חיבור כזה, אני אשמח לקבל המלצות לצורב DVD טוב אחר עם חיבור ATA (בטווח מחיר של עד 200 שקל). תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל המלצה על איזה הארד דיסק חיצוני(חברה ודגם) הכי כדאי לי לקנות, אני מחפש משהו זול יחסית ולא בנפח גדול - 320 GB מקסימום, הייתי הולך על 250, אבל הם כבר לא זמינים ממה שאני הבנתי. בנוסף האם ה-320 GB הוא פלטה אחת, מה שעושה אותו ליותר אמין???
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! משום מה יום אחד המחשב שלי החליט לא לקרוא את כונני הדיסקים הנשלפים, כלומר אני לא רואה אותם לא בניהול החומרה ולא ה"המחשב שלי". אני כבר מיואש לגמרי, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לסדר חיבורים אבל שום דבר לא עובד. אשמח אם תוכלו לעזור לי.. תודה..ניר
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אוקיי.. התקנתי ווינדוס 64-bit שתומך במעבד שלי (amd a64 3000) עכשיו הבעיה הייתה כזאת הייתי צריך דרייברים לכונן SATA שברשותי WD80GB SATA ברשותי לוח asus k8v-se deluxe שמתי שמתקינים את הווינדוס חייבים להתקין אותו עם דרייבר ל SATA ... אבל לא היה לי לווינדוס הזה אז חיפשתי ומצאתי בviaarena דרייבר לSATA אולם בהתקנה של הווינדוס הוא הראה לי כאילו זה דרייבר ל windows 2003 ולא לXP אז ניסיתי להתקין הוא זיהה את הhard disk והמשיך בהתקנה עד הסוף ! אחרי ההתקנה הוא מעלה את המחשב עד שהוא מגיע לשלב שהוא צריך לעלות את מערכת ההפעלה ואז הוא נופל... למה? האם זה הדרייבר של ה SATA שלא התאים? ואם כן האם תוכלו לשים פה לינק לדרייבר שעובד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב YAMAHA CRW3200E למעלה משנה בזמן האחרון יש לי בעיות בצריבה. זה התחיל מזה שאני לא מצליח לקרוא ולכתוב על RW. ובימים האחרונים אני לא מצליח לצרוב בכלל בכל פעם שאני צורב אני מקבל שגיאה כזו "current program area empty" "could not perfom fixation " אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה אני מאוד אשמח תודה מראש איציק.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Hello everybody, I have a SATA HD that was partitioned to a 20GB C: partition and a 100GB D: partition. The partitions were created during the windows installation process (not using partition magic or other software). I'm using XP SP2. I want to change the size of C: to 30GB (D: has about 20GB free on it). Can I do it easily and safely? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
למה רשום על הכונן Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 (SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB ) שהוא עם SATA1 עם ידוע שהוא SATA2 ? תמונת הכונן http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/250gb_roundup/Maxtor_01.jpg הוכחה לכך שהוא SATA2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&cart=1142032152574572〈=heb
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מנסה לחלק למחיצות דיסק בגודל 80 גיגה אבל המחשב מזהה רק 480 מגה מתוכם הבנתי שצריך פקודת FDISK מעודכנת יותר אבל אני לא יודע מאיפוא אפשר להוריד אחת כזו. האם מישהו יכול לעזור לי? האם הבעיה היא באמת בפקודת הFDISK ? אגב ניסיתי להוריד עדכון ממיקרוסופט אבל מדובר בקובץ התקנה שמיועד לווינדוז 98 ולי יש XP
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הדיסקים הללו עלו 25 ל25 ושאלתי היא האם הם אמינים? רצ"ב ה"ניתוח" של DVDINFOPRO Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736958464 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m15s17f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s70f Manufacturer Name Ritek Co. HD-BURN Certified YES Complete Media Code תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יצרנית הזכרונות הקוריאנית מטילה את הטכנולוגיה החדשה שלה אל תחום ה-NVMe - והביקורות הראשונות מציירות תמונה חיובית בהחלט לאלו שמחפשים ביצועים מירביים בצריכת הספק צנועה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה דעתכם? יכול להיות שהוא משפיע גם על איטיות המחשב?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
איך הצורבי SATA של philips? אני שואל בגדול איך הם לא על דגם ספציפי
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה אומרות לי כל האותיות לצד השם של ההרדיסק ולגבי הפרשי המחירים באותה חברה ונפח??
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מישהו מכיר את LG GSA-H66N ומה אמור להיות ההבדל בינו ל-62 ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אפשר ששני HD יהיו מחיצה אחת כלומר כונן D? HD של 80 ועוד אחד של 80 יהיו לי כונן C לדוגמא?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-