אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק 2.5 של 80 גיגה כדי להפוך אותו להארד דיסק חיצוני ואני מתלבט אם אפשר לקנות FUJITSU דגם MHT2080AH או שעדיף לקחת westerndigital דגם WD800VE .. הFUJITSU יוצא לי יותר טוב מבחינת חנות קרובה ומחיר...
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שמעו, היה לי סיסמה ב Windwos למשתמש הראשי. עכשיו, הווינדוס קצת נפגם, אין לי איך לגשת אליו. לכן חיברתי את ההארדיסק עם הווינדוס הדפוק להארדיסק אחר כדי להוציא דרכו את החומר מההארדיסק עם הווינדוס הדפוק. בקיצור, נכנסתי ל: C:\Documents and Settings\user והוא לא נותן לי להכנס לתיקיה User, הוא אומר שלתיקיה זו יש סיסמה (כלומר: הסיסמה למשתמש בווינדוס) איך אני פותח את התיקיה עם הסיסמה? אני זוכר את הסיסמה.. אני רק לא רואה שם אפשרות לפתיחת סיסמה..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
צמד בקרים חדשים פרי פיתוחה של חברת Silicon Motion יקראו תיגר על מוצריה הפופולריים של Phison בקצה הגבוה וגם בשוק הביניים - ויוכלו לדרבן עוד ועוד שחקניות להתקדם אל תמיכה בתקן הקישוריות החדש והביצועים המוגדלים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי כמה סוגים: דיסקים .DUAL LAYER 8.5GB ודיסקים 8.5GB שהם לא DUAL LAYER (לא רשום DUAL LAYER). מה עלי לקנות? יש לי צורב LG דגם GSA-H44N ATA.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היי עד כמה ניתן לסמוך על dvdrw בתור מדיית גיבוי? (של verbatim) המטרה שלי היא פעם בחודש למחוק את המידע ולהעתיק אליו קבצים מעודכנים הגיבוי הזה הוא גיבוי לגיבוי שנמצא אצלי בדיסק הקשיח והמטרה שלי היא להכין שני DVDRW כאלה כל פעם מה דעתכם? האם יש הגבלת מחיקה/כתיבה על מדיות כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום 1.רציתי לדעת מה היא המהירות הגבה ביות של צורב DVD היום? 2.כמה זמן לקח לו במהירות הזות ליצרוב דיסק של 700MB? 3.האם אני יכול לצרוב גם בדיסקים רגילים או חיבים עם דיסק למיוחד לצורב DVD 4.כמה זמן לוקח לצרוב דסק של DVD\ תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מדבר על ה-WD5000AAKS יהיה אפשר להוסיף אותו למפרט שבצד או שהספק לא יחזיק ?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן אז ככה , הבאתי הארדיסק חדש של ווסטרן חצי טרה עשיתי לו פורמט דרך הדיסק מנג'מנט והכל היה סבבה עד שאחרי שגיביתי את כל הקבצים מההארדיסק הקודם החלטתי דרך פארטישן מג'יק להחליף בין שמות הכוננים ככה שהכל יחזור לקדמותו בדיוק אבל עם ההארדיסק החדש ואז אנתק את הישן המחשב רצה ריסט בכדי לסיים את הפעולה ופתאום כמה הודעות שגיאה ועכשיו אני לא רואה את ההארדיסק בווינדוז גם לא דרך הפארטישן או הדיסק מנג'מנט מצד שני בביוס אני רואה אותו איך אני מחזיר אותו לחיים??
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צריך המלצה לקניית צורב DVD לאחר שה LG שלי, שדרך אגב היה מעולה כל עוד עבד, הלך לעולמו. מחפש משהו בטווח המחירים של 300-350 ש"ח . תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני כוננים אחד של 160 מגה השני של 250.. רציתי לדעת מה זה בעצם רייד והאם זה יכול לשמש אותי איכשהו? תודה..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איך לאחסן אותם? איך לצרוב אותם? עוד לא קרא לי שנדפק לי דיסק DVD שאיחסנתי בצורה סבירה, אבל אני לא רוצה שיקרה משהו - אז יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רפטור אחד 10K rpm (זמנים: גישה 3 קריאה 4.6 כתיבה 5.2) או שני ברקודה 7200rpm (זמנים: 4.2/8.5/10)? עריכה: הברקודה יחוברו ב-RAID0
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לצות,קניתי כונן חיצוני , עם חיבור USB ,והשאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את הכונן שיהיה כמאסטר , ושיעלה עם מערכת הפעלה ? בבקשה התיחסות.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הוא תומך בצריבה של DUAL LAYER?? ונ.ב מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה(של שמונה וחצי GB) באזור המרכז? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קנתי היום קשיח של WD 3200YS חברתי את הקשיח למחשב אבל משום מה אני לא רואה אותו בחלון של המחשב שלי האם אני צריך למחוק אותו קודם ?? בביוס אני רואת את את הHD וגם במנהל של חלונות זה מופיע אני משתמש בויסטה 32BIT
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שימו לב שבחישוב מהיר יוצא כי חסר לי 8 גיגה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד (של HP) שיש לו חיבור HDMI והשאלה שלי היא מה נותן לי חיבור זה? האם זה אומר שבמידה ויש לי על המחשב סרט באיכות HD אז אם אני אחבר את המחשב למסך שתומך ב HD אז אני אראה על המסך את הסרט באותה איכות? בנוסף, קצת הסבר על HD ועל Blue Ray ועל ההבדל בינהם לא יזיק. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים הבדל בין סידירום LG X52 ובין ה-LITEON X52 פשוט הצורב שלי הוא לייטאון ואני כל כך מרוצה ממנו שחבל על הזמן אז חשבתי אולי כדאי להחליף גם את הסידירום כי הוא לא מי יודע מה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-