אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9632 אני מתחיל לחשוב על האפשרויות מבחינת מכשירים אלקטרונים נידים כמו MP3 PMP קונסולות נידות פאלפונים מצלמות וכו עד היום היה צריך ארד דיסק לכמות זיכרון גדולה וארד דיסקים יותר רגישים וצורכים הרבה חשמל אבל שמגיעים כבר ל16 גיגה זה כמות מספקת להרבה שימושים של מכשירים נידים ומספיק חלקית אפילו לסרטים באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ההארדיסק מתפקד מעולה, מופיע במנהל ההתקנים , אבל לא בשמו אלא בקוד, בניגוד להארדיסק השני של של HITACHI שמזוהה כHITACHI. גם כשמריצים תוכנות כמו UNKNOWN DEVICES הן לא מזהות אותו. יש לו אולי איזה דרייבר שצריך להתקין כדי שיזוהה כי אני לא מצאתי אחד כזה. מצורף תמונת מסך של המנהל התקנים [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בשנה שעברה צרבתי מידע (מסמכים) על דיסק, והשארתי אותו פתוח לצריבות עתידיות. היום הוספתי עוד מידע, אך כשבאתי לבדוק מה יש על הדיסק, גיליתי להפתעתי שכל המידע שהיה שם נעלם ורק החדש נשאר. זה לא דיסק שניתן לצריבה הרבה פעמים, הוא לא שאל אותי על הסכמה למחוק או לשכתב, ואין לי מושג לאן ואיך נעלם החומר. א. איך קורה כזה דבר? ב. האם הוא שומר באיזה ספריית TEMP או משהו כזה את הקבצים שנעלמו? ג. מה לעזעזל אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, מחר הבלאקפריידי ואני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני של 1TB בבאג יש את LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1TB שעולה 300 שקל אבל קראתי עליו ביקורות האומרות שהוא יכול למות מהר לעומת LaCie יש גם את Iomega Select 1TB 3.5´´ 34967 שעולה 330 שקל (לא כזה שונה והוא לא במבצע) - שניהם כמעט אותו דבר אבל יש משהו מומלץ יותר? אשמח לתשובה מהירה, ונ.ב. האם ההארדיסק של LaCie יכול להיקרא גם במערכת הפעלה של ווינדוס 7???
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד של ASUS - דגם N55SF עם כונן 750G 7200RPM איך אני יכול לדעת אם יש לי אפשרות להוסיף(בנוסף לקיים) כונן SSD. אפילו מאוד קטן, רק למערכת ההפעלה. ואם לא, האם כדאי להחליף את הכונן של ה750 בSSD ובמקרה הכי גרוע של חוסר מקום לרכוש כונן איחסון נייד? תודה מראש, יניב.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן מדובר על דיסק קשיח של לפטופ 1TB + 8GBSSD רציתי לדעת אם אלו תוצאות תקינות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את ההארדיסק החדש של WD בנפח 3TB המערכת שלי היא WINDOWS 7 64BIT (יש צורך בנתונים על מעבד/לוח אם - מופיע במפרט המחשב) האם ההארדיסק יתאים ? אם כן - יש צורך לבצע שינויים חומרתיים (המתאם הנלווה שלו)/תוכנתיים לשם כך (GPT משהו) ? תודה רבה. מצאתי את הקובץ הבא - מ-WD: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/fattach_get.php?p_sid=p3zWYFgk&p_li=&p_accessibility=0&p_redirect=&p_tbl=9&p_id=2754&p_created=1242166903&p_olh=0 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2754&p_created=1230076178&p_sid=p3zWYFgk&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 200GB והוא מחולק לשלוש C,D,E על כונן C יש את המערכת הפעלה ועל כוננים D וE יש דברים שלי. אני רוצה לאחד את D וE בלי לאבד את הדברים שעליהם איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים! ברשותי צורב DVD LG שאני לא ממש זוכר את הדגם שלו. הבעיה היא שלא משנה איזה סוג צריבה זאת (תוכנות, שירים,תמונות או סרטים)הצריבה היא מעל 20 דקות גם על המהירות הכי מקסימלית. בתחילת הצריבה הוא מראה לי זמן צריבה סביר של 4 עד 6 דקות וכשהוא מסיים את הספירה לאחור הוא מוסיף עוד 20 דקות... אני חייב לומר שלא זכור לי מתי התחילה הבעיה אבל בוודאות היא לא התחילה בשנה הראשונה בשימוש איתו. כמו כן אני לא צורב כל כך הרבה, אולי דיסק לשבוע... אני משתמש בנרו 9. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, לאחרונה קורה לי שהמחשב נתקע לפעמים לכמה שניות עד דקה או שניים. קרה כמה פעמים שהיה BSOD אחרי התקיעה. אני חושד או במערכת ההפעלה (windows 7 שלא פורמט כ3.5 שנים) או בדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח נהיה חשוד כי נדמה לי שהתקיעות קוראות בעיקר כשיש פעילות בדיסק הקשיח. צרפתי בזאת את נתוני הSMART, מוזר לי שכל הערכים מעבר לסף (לא יודע אם זה תקין או לא). איך אני יכול להמשיך לתחקר את התקלה ? יש בדיקות ספציפיות לדיסק הקשיח ? תחת עומס או משהו ? תודה, מייק.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זה דיי דחוף הHD 'עף' לחו"ל מחר עם חבר שלי! זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס USB 3 ללוח אם ומשתמש עם HD חיצוני USB 3,יהיה לי תמיכה ב USB 3? המחשב הנייח שלי בן שנה +
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי כונן SSD גירסה 1.27של חברת OCZ VETREX 2 90 GB הוא מותקן על לפטופ של HP דגם TABLET TX2500 ומערכת הפעלה WIN 7 HOME PREMIUM 32 BIT הפעלתי את ה TRIM ואין לי בביוס אפשרות להפעיל את ה HACHI במנהל ההתקנים סמנתי ב וי את כתיבת המטמון לזמין בהתקן בדקתי עם כמה תוכנות בנצ'ים את המהירות והם לא בכיוון של מה שהיצרן אומר קריאה 285 כתיבה 275 צרפתי תמונות של מבחן הביצועים השאלה שלי היא איך ניתן להגביר את הביצועים בתודה ויום טוב לכם [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS. האם זה נכון? את המקסטור אני קונה 100%.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי כונן ZIP 250 בחיבור SCSI. אני משתמש בו עם כרטיס SCSI מדגם Domex DMX3191 שקיבלתי חינם ממישהו. כשאני כותב לדיסק קבצים, בעיקר קבצים גדולים, המחשב פשוט נתקע (XP Pro), ואני חייב לנתק את הכונן מהחשמל ולחכות כמה דקות כדי שהוא יחזור לחיים. כשאני מחבר את הכונן להתקן SCSI אחר שיש לי (סינטיסייזר), אין שום בעיות בכתיבה או קריאה. כמו כן, בזמן פעילות דיסק ב-ZIP מופיעים ריצודים על הצג של המחשב. כבל ה-SCSI הוא הכבל המקורי שהגיע עם הכונן, חדש מהאריזה. אני מניח שהכרטיס פשוט דפוק ולכן מופיעות כל הבעיות האלו, אבל לפני שאני מוציא 300 שקל על Adaptec 2904 רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ויכול להגיד לי אם אפשר לפתור אותה בדרך אחרת. בתודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 1 TB של חברת WD שנקנה לפני כ4-5 שנים. הכונן הפסיק לעבוד - שומעים את הדיסק מסתובב, ורעשים לא תקינים של הקורא. יש המלצות למעבדה באזור תל אביב שיכולה לתקן או להעתיק את הקבצים לדיסק קשיח חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
HDD: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-seagate-3tb--st3000dm001?aff=Zap SDD: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-256gb-ssd-pro-840-series-sata3-p-14406?language=he BAY: http://www.ebay.com.au/itm/New-2-5-SSD-HDD-To-3-5-Metal-Mounting-Adapter-Bracket-Dock-For-PC-SSD-Holder-/400459881781?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item5d3d44dd35 (כדי להחזיק את ה SSD) מארז: SONATA 3 על פי המלצות בפורום. צריך חוות דעת על מערך זה לפני קניה ואם יש מערך יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת וכו' תודה רבה, נתן
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב . אז ככה לפני כחודש התחילו להופיעה לי הודעות במחשב שאחד הכוננים הקשיחים לא תקין , עקב לחץ של תקופת מבחנים החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני StoreJet® 25H3 של חברת transcend (היה ניראה קצת יותר עמיד מהאחרים) וכל החיי הדיגיטליים הועתקו לכונן זה. לפני יומיים עברתי דירה והכונן נפל מגובה של כ-מטר כשהוא היה כבויי ומאז לא עובד וכל החיים שלי בפנים, כשאני מחבר אותו למחשב קיימת נורית חיווי שלא נדלקת , בנוסף הכבל המקורי הוא usb 3 ניסיתי לחבר אותו עם כבל USB 2 ללא הצלחה ,ניסיתי לחברו למחשב אחר , ואף פתחתי את הכיסוי וחיברתי את הכונן הקשיח ישירות למחשב ללא המתאם לUSB כדי לשלול בעיה במתאם . אך לצערי ללא הצלחה . אציין שכשאני מחבר את הכונן בכל דרך שהיא, קיימים קולות ש…
-
- 7 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
איזה DOK עדיף? SanDisk 16GB Cruzer Micro USB Flash Drive U3 Black או Transcend 16GB JetFlash V33 USB 2.0 המליצו לי על ה-Transcend.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לא מבין בטכנולוגיה ומעוניין לקנות דיסק קשיח חדש לנייד שלי שכבר בן לא מעט שנים. הנייד זה dell inspiron n5110 המפרט: https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ פשוט שלא אצא טמבל בחנות, מה בדיוק לבקש (מבחינת חיבור). האם ללכת על מהירות של 5400 כמו שיש עכשיו או שכדאי 7200? אפשר המלצה לחברה ספציפית( 500 גיגה יספיק לי) מודה מראש לעונים (מקווה שזה המקום הנכון לא מצאתי פורום לניידים)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש הגודל הרצוי הוא 320, מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי שנחשב לאמין ביותר כרגע? אני חשבתי ללכת או על Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS או על Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 מה אתם ממליצים? כמובן שדגמים נוספים גם כן יתקבלו בברכה.... כמו כן גם שאלה נוספת כרגע יש לי 2 הארדיסקים של 120G כל אחד האם במקרה של חיבור 3 הארדיסקים במקביל יש פגיע בביצועים ועדיף להחליף אחד מהם או שזה לא משנה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נייד 750 GB של WD נייד קטן התחלתי לעשות לו פירמוט והחשמל ירד(נפילה קלה)...ומאז לא ניתן לעשות לו פירמוט מה ניתן לעשות בנושא?? תודה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
Nec 3540 לא קורא מדיה DVD+R. עשיתי הפעלה מחדש למחשב ועדיין לא קורא. הדיסק לא ריק, יש בו סרט. הדיסק של אופי דיפו במהירות 2X. הDVD בבית קורא יופי את המדיה, אך הצורב אומר שהדיסק ריק והוא מיועד לצריבה. הצורב קורא מדיות אחרות. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך ההארד דיסק שצויין בכותרת ? המחיר זול באופן טיפה מחשיד מהשאר http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3629 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-