אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כונן של 120 ג'יגה וכונן של 40 ג'יגה, השאלה שלי היא איך כדאי לי לארגן את המחיצות (מבחינת מערכת הפעלה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
המע' הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE X86, והתוכנה היא NERO לא זוכר איזה גירסא , צורב SAMSUNG SH-S182D בכל אופן, מה שקורה לי הרבה פעמים זה שבעת הצריבה זה פשוט נתקע ולא זז, ואחרי כמה דקת טובות "צריבה נכשלה" בלה בלה בלה... צירפתי תמונה כדי להראות את המצב. כמובן שאם אני צורב במהירות X18 זה אמור לסיים תוך 5-6 דקות גג, אבל כמו שאתם רואים זה קצת עבר את זה. ממה זה נובע - דיסק? צורב? תוכנה? הדיסקים שאני משתמש בהם אגב הם DVD-R X18 של TEAC. ובדיסקים DVD+R DL זה בכלל נדיר שהדיסק נצרב/עובד כמו שצריך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק מחשב נייד חדש וזוכר שיש תוכנה או תפריט שמראה כמה זמן הדיסק הקשיח עבד. מישהו מכיר? ואיפה אני יכול לבדוק מה מגיע בערכה של המחשב? (מדובר בASUS K53E)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עכשיו זה רישמי כמעט כל יבואני הדיסקים בארץ לרבות מקסטור וסייגט ו WD החלו לישלוח אניפורמציה למשווקים על צימצום האחריות לדיסקים שימכרו אחרי ה 1 לאוקטובר !! " Hi , Please note that the attached file . As off October 1st , all WD drives will have 1 year warranty only , except the "JB " that will have 3 years . Also attached an article that explains a little bit more . Desktop HDD Warranties Dropping Why? In the recent 10 days, both Maxtor and Western Digital have announced that warranties for the vast majority of desktop HDDs will now be one-year versus three-years. Three-year warranties will still be in place for the Maxtor MaXLine and Western Digital "Drivezilla…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון נייד USB של Sandisk רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים של הכוננים הבאים: Edge Slice Switch Blade Fit Cruzer בנוסף אני מעוניין לקנות כונן נוסף בנפח 16Gb מהיר בתקציב של עד 150 שקלים מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
NVME GEN4 X4 1TB מהירות קריאה 7300 קריאה כתיבה 6600 דווקא במותגים המוכרים המהירות היא נמוכה כמו GEN3 עד 3000 הוא גם זול עולה 335 שקל
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
- 2 followers
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש דיסק קשיח שישתלם לי לקנות. מה דעתכם על הדיסק הבא: SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SAMSUNG SP0812N ATA/100 8MB BUFFER IDE INTERNAL 80GB/7200RPM OEM PACK 3 שנים אחריות במחיר של: ¤395 ב-6 תשלומים (ללא ריבית.) מפרט מאתר היצרן: http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812N.htm SAMSUNG נחשבת חברה טובה בקטוגריית דיסקים קשיחים? האמת שחיפשתי דיסק של maxtor אבל זה לא ממש משנה לי (רק שיעבוד כמו שצריך) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, והלוח שלי לא תומך ב sata.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה מה המשמעות בסיומת KS ןYS של הדיסק קשיח של WD? (דיסק בנפח 250G , עם 16M בפר) ודבר נוסף- אני צריך המלצה לצורב DVD במחיר של 200 עד 300 ש"ח, ראיתי את ההמלצות שמודבקות "למעלה" אבל אני לא מתמצא בכל המושגים שם.. מכיוון שבטווח מחירים הזה יש מבחר לא קטן אני לא יודע על מה ללכת תודה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי הרדיסקים של שׁsas 15k תוך פחות מחצי שעה כמעט כולם הגיעו ל 55 מעלות!! האם זה נורמאלי?? ברור לי שאני צריך למצוא פתרונות קירור אבל מהי הטמפרטורה המקסימלית בה הרדיסק יכול לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להעביר קובץ MKV בגודל 10 גיגה ל-DOK שיש לי אבל אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ גדול מדי ולכן לא תתבצע ההעברה יש דרך לפתור את הבעיה הזו? אשמח לתגובה ZIK
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קונן חיצוני, אני לא צריך משהו מפךצתי... משהו קטן, עשריים שלושים גיגה בערך, אני מעונין לשמוע מחרים בארץ ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני לא בטוח מה מתאים מבחינת ESATA אם יש חיבור ... אני מחפש משהו עד 500 ש"ח הניידות לא הכי חשובה לי כי אני לרוב אשאיר את הארד דיסק בבית, זה בעיקר לגיבוי ושמירת סרטים תמונות ומוסיקה מה מומלץ בבקשה? בתודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם שחזור הארד דיסק חיצוני מתבצע באותה צורה כמו הארד דיסק רגיל? אפילו שהוא מחובר ב USB? מה שקרה הוא שפרמטתי בטעות את ההארד דיסק החיצוני בעת פרמוט המחשב. איזה תוכנה תוכל לשחזר את המידע? ראיתי כל מיני תוכנות בסטיקי אבל איזה תוכנה הכי יעילה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שרת NAS, עוד לא ברור לי איזה בדיוק (יש המלצות?), אני מעוניין לחבר אליו 2x2TB עם סרטים וסדרות. הרשת שלי בבית מחוברת עם Power adapters שהם הרבה יותר אמינים ומהירים מ WIFI, אבל חשוב לי להבין אם זה יאפשר לי להזרים את הסרטי FHD למחשבים בבית.. יש למישהו ניסיון עם זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ניסיתי להדפיס תמונה בצורב החדש שלי - צורב Asus Lightscribe - וזה אומר לי להכניס דיסק שכביכול מותאם לצריבת הלייטסקרייב אז אני צריך לקנות מדיות לצריבה 'מיוחדות' ללייטסקרייב אם אני ירצה להשתמש בפונקציית ההדפסה? ואם כן, זה קצת מאכזב ולא נראה לי אפילו שהמוכר בחנות ידע את זה :s05: או שיש אולי תוכנה שניתן בעזרתה להדפיס על גבי כל דיסק... קצת מידע בנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שההארד דיסק שלי מחובר ב SATA 2 ללוח אם?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
EDITOR'S CHOICE CDRINFO http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14268&PageId=24
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, רב הביאו לי צורב חדש מתנה מחו"ל, לאחר שחשבתי ששלי הפסיק לקרוא דיסקים DVD+R (למרות שהתברר כי כנראה הייתה בעיה כלשהי עם הדרייברים, לאחר שהחסרתי דרייברים שלו בויסטה וניתקתי אותו, ואחרי זה חיברתי אותו מחדש וויסטה התקינה דרייברים שלו מחדש הוא התחיל לקרוא את כל הדיסקים. . . מוזר, לא? :s05:). הצורב הוא PLEXTOR PX820SA. אז הבעיה היא: הייתה לי תוכנת NERO 8 וה CD-SPEED לא נתנה לי לעשות סריקה לניטור שגיאות, פשוט לא הייה אפשר ללחוץ על START (ובכל לשונית אחרות גם). אז התקנתי NERO 9, אך שם בכלל לא הייתה אפשרות עם לשונית של DISC QUALITY, אבל הייתה SCANDISC (הבנתי שהבדיקות הן לא אותו הדבר). אז הסרתי אותה והתקנתי שוב NERO 8. ועכשיו בכל הלשוניות האחרות אני יכול ללחוץ על START חוץ מ …
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי מתכנן קניית מחשב חדש, אני רוצה לקנות דיסק SSD למערכת ההפעלה כונן של 120 GB יספיק איזה סדרה הכי מומלץ ? בזמנו שמעתי שמומלץ לקנות רק INTEL או OCZ אבל אני רואה שהיום כבר קיימים הרבה סוגים בשוק הייתי שמח להמלצה אגב ראיתי את ההודעה בתחילת הפרום עם המומלצים. הINTEL 330 הוא דיי ישן, האם הסדרה של של אינטל 520 לא טובה ? (רשום שזה פי 2 מהירות ) תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-