אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
טוב אחרי שהווסטרן דיגיטל (80GB) שלי התחיל לקרטע ועשה רעשים החלטתי לתת אותו טרייד אין ולקנות הארד דיסק חדש בנפח של 120 גיגה ואני מבקש ממכם באמת שתעזרו לי איזה חברה לקחת או דגם כלשהו ואיזה כדאי יותר לקחת S-ATA או IDE? והלוח שלי תומך בS-ATA? תודה! נ.ב חברה הכי שקטה שיש ועם ביצועים טובים!
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.wellspent.org/Product?p=91168 מישהו שמע פעם על זה?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
1. יש לי צורב MSI 52x24x52x שהוא קצת בעייתי. יש לי אותו שנה וחצי, ולאחרונה יש איתו בעיה שהוא לא מזהה\לא נותן לצרוב על דיסקים במהירות יותר מ-4x. לפעמים כשאני מכניס דיסק אני יכול לצרוב רק במהירות הזאת. ואם זה לא מספיק, אז זה גם אף פעם לא עובד במהירות הזאת. מיד שהוא אמור להתחיל את העברת הנתונים הוא נכשל (לא הורס את הדיסק) ורושם משהו על נפילת כח. רציתי לדעת אם זה משהו שאפשר לסדר (תכנה) או משהו שלא ניתן לסדר והצורב לפח(חומרה). יש לציין שאחרי כמה פעמים שאני מכניס את הדיסק מחדש, הוא לפעמים נותן לצרוב בכל המהירות. 2. קניתי היום צורב LITE ON 52x32x52x ב-180 ש"ח במבצע. רציתי לדעת אם זה צורב טוב ואם החברה טובה. כדי שאם לא, אני אוכל להחזירו בהקדם. 3. שמעתי היום שזה לא כך כך טוב לצרוב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות פורמט לכונן הC שלי דרך דיסקט האיתחול של WIN 98 וכשאני נותן את הפקודה: format c מחשב רושם לי שאני לא יכול לבצע את הפירמוט מכיוון השההרד דיסק לא תומך בפירמוט הזה. מה יכולה להיות הבעייה? איך בכל זאת אני יכול לפרמט? דרך אגב: אין וינדוס על המחשב. מערכת הקבצים היא NTFS
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש. תוך כדי התקנת ווינדוס מופיע לי מסך בו אני צריך לאשר פירמוט של ה-HD לפני ההתקנה. באותו מסך מופיע לי כי עלי לפרמט 131 ג'יגה, בעוד הזמנתי HD של 160 ג'יגה. למה יש הבדל? עבדו עלי? ומאיפה בכלל המספר 131?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך אתר אכסון קבצים מהיר שמאפשר לאכסן קבצים בנפח גדול (כמה מאות מגה בייטים, לפחות) בחינם. אני צריך להעלות לשרת את האתר שלי (דפי HTML, תמונות וקבצים מכווצים), ולתת קישורים לקבצים שלי באתר, להורדה בפרוטוקול HTTP.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה סמארט איך מתיחסים איך מונעים עד היום לא ידעתי שיש בעיות. האם מומלץ להוריד את התוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הערה: התרד הזה פחות או יותר ממשיך את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108983.msg921965#msg921965 אז ככה: החלפתי את ה WD80JB ATA100 ב SAMSUNG SP0812C SATA. כתוצאה מכך כמובן חיברת כבל SATA חדש במקום ה ATA הקודם. את הכבל ATA הקודם 80 גידים חיברתי עכשיו לצורב LG GSA-4163B, ואת הכבל הקודם של הצורב(ATA ישן מעוגל) זרקתי חזרה למגירה. עכשיו גם הצורב ממוקם כ PRIMARY MASTER שהתפנה בעקבות המעבר ל SATA. כמובן שפירמטתי את ההרד דיסק החדש והתקנתי ווינדווס חדש ודרייברים חדשים. אז הנה התוצאות: צריבה במהירות X8(מאותו קייק של ה MCC003): צריבה במהירות X12(מאותו קייק של ה MCC003): צריבה במהירות X8, אותו דיסק בדיוק(ספציפית, אותו אחד) מהההודעה הזאת: …
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של Toshiba במחשב. וצרבתי דיסקים של Silver line(dvd-r. בצורב nec 3500 אצל חבר. והכונן שלי שיהה פעם אחת את הדיסק והיה אפשר להישתמש בה, ואחר כך הוצאתי ומאז כשאני מכניס הנורא נידלקת שניכנס דיסק, אבל המחשב כותן לי שאין דיסק בכונן. (יש לי 6 דיסקים שצרבתי אצלו והוא עכשיו לא מזהה אף אחד מהם) תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארד דיסק חדש של WD. 68 גיגה.., במחיר של כ400 שקל והוא עובד ככונן משני.. ההארד דיסק שאני עובד איתו מאסטר הוא 40 גיגה..לא בטח איזה חברה.. השאלה שלי..אם כדאי להעביר את הג'אמפר של ההארד דיסק החדש למאסטר..ולהשתמש ב40 כסלייב.. אם זה אמור לשפר תמהירות..כי ה 68 אמור להיות יותר מהיר לא.. תודה רבה.. מקווה שאני בפורום הנכון..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ה BITSETTING הרי משנה את ה BOOKTYPE של המדיה ל DVD-ROM זאת אומרת כאילו המדיה היא מקורית השאלה שלי היא אם אני עושה BITSETTING למדיה שעליה גיביתי משחק של PS2 האם הPS2 יקרא את המדיה (אין לPS2 צ'יפ הוא לא קורא צרובים כרגע). תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי הזמנתי דיסקים לצריבת DVD של חברת MASTER בכתובת הבאה: http://mediashop.shopy.co.il/products/16205 אשמח לקבל חוות דעת לבעלי נסיון תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
האם הוא הולך למות בקרוב? או שזה פשוט אומר עליו שהוא איטי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED56
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדיות DVD RW כולל מאיפה לקנות... אני צריך 2-3 דיסקים לא יותר... רצלוי + כדי שיהיה אפשר לעשות ביטסטינג... בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
י שלי צורב DVD סמסונג דגם H552B עם קושחה מעודכנת TS08 ורציתי לדעת איך אני יודע אם הצריבה תעשה ב book type של dvd-rom אני לא בטוח בכלל שהצורב הזה יכול לעשות את זה ואם למישהו יש פרטים בנושא אני אשמח לשמוע אני מצרף את כתובת העידכונים לצורב ותמונה של ה disc info (מקווה שזה יעזור במשהו) http://www.samsungodd.com/eng/LiveUpdate/FWDownload/FWDownload.asp?product_code=&language_code=&SearchMode=TOTALSEARCH&SearchWord=ts-h552b&image1.x=47&image1.y=10 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום אני עומד לקנות הארדיסק חדש ורציתי לדעת האם למישהו יש סקירה לסידרה החדשה של wd - סידרת JD ? חיפשתי ולא מצאתי... תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
טוב לרגל המאורע הנדיר של קניית דיסק קשיח חדש (האחרון היה לפני 4 שנים :-[) אז רציתי בבקשה המלצה שלכם לדיסק קשיח שאתם יודעים מנסיון שיחזיק ל5,6 שנים, כי אני קונה לעיתים מאוד רחוקות דיסק קשיח אז חשוב לי שיחזיק הרבה זמן. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P-4 3.2 לוח ASUS P4P800-E דלוקס 1G זיכרון. הדיסק הקשיח שלי מקסטור 80G מהדור של 2M באפר ואני מאמין שהוא יוצר "צוואר בקבוק" במערכת שלי ובעצם מאט אותה ולא נותן לה לנצל את מלוא יכולתה, ההתלבטות שלי היא בין רכישת דיסק אחד של 250G SATA 7200RPM לבין רכישת 2 דיסקים של 120G SATA 7200RPM ולחברם ב RAID0, אפשרות נוספת היא רכישה של דיסק ראפטור 36G SATA 10000RPM ודיסק נוסף 80G SATA 7200RPM באפשרות זו מערכת ההפעלה ושאר התוכנות יותקנו על הרפטור והדיסק השני ישמש לעבודה השותפת. בכל מקרה את המקסטור הישן אני מיעד לגיבויים שיעשו אחת לשבוע כך שהוא לא אמור ממש להשפיע על עבודת המחשב. שאלתי היא כמובן מה עדיף מבחינת ביצועי המחשב (מהירות עבודה שותפת של תגובה+כתיבה+קריאה), כמו כן,…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-