עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Variety,

היי, אני צריך להחליט ממש עכשיו אם לקנות את הצורב: http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/bp4824rw.htm או של Iomega אבל גרסה של 48x24x48 ולא ה 52x24x52. http://www.iomega.com/na/products/product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=4696297&FOLDER%3C%3Efolder_id=63235&ASSORTMENT%3C%3East_id=63191&bmUID=1068197544306 יש את העניין של ה 2 mega באפר שראיתי שכתוב רק במוסטק במפרט. מה יותר טוב ולמה? הקניה עומדת להתבצע בשעתיים הקרובות.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by rino,

האם ניתן להשיג בארץ צורב של KENWOOD המסוגל לצרוב X72 ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. האמת שמאז ומתמיד הייתי קונה רק צורבים של פיוניר, והייתי מרוצה- שום דיסק לא היה נהרס. שקניתי את המערכת האחרונה שלי, לפני כשנה לא היה במלאי ולקחתי צורב LG דגם lg gh22ns40. עכשיו המצב בלתי נסבל, 1 מתוך 5-6 דיסקים נדפקים, וכשזה מתחיל זה ברצף... הפסקה של חצי שעה פותרת את הבעיה אבל ממש אין לי זמן להמתנות האלה. אני צורב כ 150-דיסקים בחודש. קשור להתחממות? יש פיתרון או לזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by iyehuda,

שלום את השאלה הזאת אני שואל בכל הפורמומים האפשריים כי אני כבר נואש קניתי השבוע צורב LG 40X12X40 יש לי CDROM X52 ASUS ב MASTER והצורב LG ב SLAVE בזמן הצריבה לאחר 4% צריבה הבפר יורד ל 50% והצריבה או שהיא נתקעת או שהיא מאד איטית לקחתי את הצורב של אחי ASUS 40X10X32 איתו לא היה שום בעיה למחרת החלפתי את הצורב LG בצורב חדש LG מאותו סוג והבעיה שוב חזרה על עצמה אני כבר נואש :'(

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום. קניתי את הצורב הנ"ל.. עכשיו כתוב שהוא צורב דיסקים ב כפול 16.. וכשנכסנתי לנרו הוא מראה שהמקסימום שלו זה X4. האם זה בעיה כל שהיא? ועוד שאלה האם הצורב הזה אומר ליהיות עם פס שחור כזה מקדימה כי אני קיבלתי אותו לבן בלי שום פס

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by eyahalom,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש צורב בקרוב, עד 500 שקלים. האופציה של DVD RAM אינה חובה, אך היא בהחלט NICE TO HAVE. האם כדאי להמתין ל4163B? יש למישהו הערכה מתי הוא אמור להגיע לחופי ארצנו, ומה אמור להיות המחיר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  7. למישהו קרה התופעה הזו ? הצורב עדיין צורב דיסקים ריקים, אבל אם יש דיסקים עם מידע עליהם, אז הוא טוען disc is not writable, please insert a blank disc. עכשיו למיטב זכרוני פעם הוא צרב גם multisession היתכן ורק החלק הזה נדפק ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. דגם GCE-8520B 2 מגה באפר... שווה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. שלום. רכשתי את הצורב הזה : LG GH20LS10 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מפרט המחשב שלי הוא : DVD Burner : LG GH20LS10 MB : MSI K9NGM3-FIH CPU : AMD Athlon 64x2 3800+ Memory : 2GB DDR2 OS : windows vista יש לי בעיה מוזרה עם הצורב הזה. הוא רק צורב אבל לא קורא שום מדיה שאני מכניס לכונן. כל דיסק שאני מכניס לכונן, לא משנה אם זה CD-ROM או DVD-ROM או סוג אחר (בקיצור, כל סוגי המדיה) אני שומע שהכונן קורא את הדיסק והנורה מהבבת אבל לא קורה כלום אחרי זה . כאשר אני מנסה להכנס לכונן דרך "המחשב שלי" ולנסות לגשת לכונן, המחשב נתקע ואני צריך לאתחל את המחשב. שוב, אני מצליח לצרוב איתו והצריבות מעולות ולא הורס ש…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by rangerman,

האם ה-LG GS22LC30 שנמכר באייבורי (ולא מוזכר בשום מקום כמעט) זהה ל-LG GH22NP20 שמופיע בדיון הצורבים המומלצים? על פניו הנתונים דומים מאוד - מהירות X22, ממשק IDE, תמיכה ב-Lightscribe.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. כן היום קניתי LG H42N חיברתי אותו המחשב זיהה אותו ועכשיו אני שם דיסק עם שירים סבבה זה קורא אבל הכנסתי דיסק ריק של 700 מגה וזה פשוט לא קורא אותו, אותו דבר עם דיסקים של 4.7 גיגה,אני מכניס דיסק וזהו פשוט לא קורה כלום! תעזרו בבקשה תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by tal_ga,

לאחרונה רכשתי צורב lg חצוני מדגם ge20lu11 windows 7 64 bit גם לא מזזה אותו כאן מצוין שהוא אמור לעבוד במערכת ההפעלה שלי http://www.microsoft.com/windows/compatibility/Windows-7/en-us/Details.aspx?type=Hardware&p=LG%20ELECTRONICS%20GE20LU11%20Super%20Multi%20DVD%20Burner&v=LG%20ELECTRONICS&uid=&pf=3π=1&c=Storage%20Devices&sc=CD%2FRW%20%2F%20DVD%2FRW&os=64-bit תודה לעוזרים ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Dimness,

איך הצורב הנ"ל? ??? הבנתי שהוא חדש (?) , יש עליו כבר איזושהי ביקורת מקצועית? תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. שלום. קניתי את הצורב הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695129# לוח האם שלי הוא זה : http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1245&maincat_no=1&cat2_no=171# (יש כאלו שיגידו שזה כבר הטעות הראשונה שלי בקניית לוח אם MSI) מערכת ההפעלה היא ויסטה. בכל אופן, הצורב עובד בווינדוס רק כאשר אני מגדיר בביוס באפשרות RAID MODE שהשיטה שהצורב יעבוד היא : AHCI באפשרות של RAID MODE יש לי רק את האופציות הבאות : SATA RAID RAID MODE AHCI אין לי שם את האפשרות DISABLE RAID!! אז הצורב עובד רק שאני בוחר באפשרות AHCI. אם אני בוחר ב-SATA RAID אז הצורב לא עובד בוווינדוס. האם זה נורמלי ותקין שהצורב יעבוד רק שאני מגדיר בביוס שיעבוד בשיטת AHCI ? האם זה תקין\נורמלי…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by shai11,

שלום לכולם יש לי את הדגם הזה HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A של LG והוא התחיל להרוס דיסקים בואו נגיד שכל דיסק 5 הוא הורס לא משנה סוג וחברה כדאי לממש אחריות

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. לפני כשבוע קניתי צורב חדש LG 4163B. מאז צרבתי דיסק אחד DVD+R, דיסק אחד DVD-R ודיסק אחד CD-RW והכל היה בסדר. היום קניתי חבילת דיסקים של Verbatim (המדיה קוד של הדיסקים: MCC 02RG20). הכנסתי דיסק אחד מהחדשים לכונן (עוד לא עשיתי כלום, רק הכנסתי לכונן) ונשמעו רעשי דפיקות, כאילו מישהו דופק מתוך הכונן. חשבתי שאולי לא שמתי את הדיסק טוב, אבל עוד 2 דיסקים אחרים מאותה אריזה השמיעו רעשי דפיקות דומים מהכונן. עדיין לא צרבתי עליהם, רק בדקתי אותם עם DVD Identifier (וגם בזמן הבדיקה הם השמיעו רעש דומה). הכנסתי אחר כך דיסק CD-R ריק של Maxell ודיסק DVD-R ריק של פיליפס ואיתם לא היה כל רעש. הכנסתי שוב את ה-Verbatim ושוב דפיקות! אני שמעתי כוננים רעשניים, אבל כאלו דפיקות אף פעם! חיפשתי כאן בפורומ…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by yonir,

איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by HairyAss,

יש לי צורב LG (לא יודע דגם ספציפי כרגע) והוא צורב לי דיסק DVD שלם באיזה שעה וחצי.. אפילו על מהירות הכי מהירה.. פעם היה צורב דיסק שלם בכמה דקות.. רבע שעה לכל היותר.. מה יכולה להיות הבעיה? עבר זמנו? אולי דרייברים? תכנת צריבה? תודה!

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. יש לי צורב בן חצי שנה במחשב השולחני - עבד מצויין לא היתה שום בעייה פיתאום - אבל פיתאום הפסיק לעבוד...לא מזהה מדיות לצריבה - ולכן לא מתחיל ליצרוב לא מבין מה קרה כאן לעומת זאת ב"נגינה" הוא מזהה הכל וידאו ומוזיקה צרוב או לא ניסיתי הכל = שום דבר לא עוזר =גם הפעלתי דיסק ניקוי....למרות שהכונן מנגן מדיות מצויין בטוח שזו לא בעייה של חומרה אז מה זה יכול להיות?....פשוט הוא מחפש מדייה לצריבה ולא מוצא קניתי עכשיו מדיות חדשות של Verbatim ....וכלום לא עוזר - הוא פשוט לא מזהה מה עושים? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אוקיי, אז יש לי צורב DVDRW של LG מלפני שנה. הדגם שלו: HL-DT-ST DVDRRW WGA-4161B ואני משתמש בNERO 7.2.0.3 או בALCOHOL 120% 1.9.5 בNERO אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4 למרות שאני משתמש בDVD של X8 והצורב אמור לתמוך בX16. הבעייה זהה ב +/- זאת בעיה מוכרת? יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by Athlon-WINGS,

היי. יש ברשותי את הצורב הנ"ל כבר תקופה של שנה וחצי. צורב מצויין, לא עשה לי שום בעיות, קרא דיסקים סרוטים רצח כמו מלך. אני משתמש בדיסקים של SILVER LINE קבוע, והם מצויינים ואיכותיים! לאחרונה התחילה בעייה, כל פעם שאני צורב מדיה, מעל ל24X הBUFFER יורד לאפס, ואז עולה חזרה (כל זה ב2 שניות). ככה מעל ל100 פעמים בצריבת מדיה (הוא מודיע לי בסיום כמה פעמים הוא תיקן את הנפילת כוח). אני מצויין שאם אני צורב מתחת ל24X כולל, זה לא עושה לי את הבעייות האלה.. ניסיתי לפרמט - לא עזר. ניסיתי להחליף סוג דיסקים- לא עזר. אני משתמש קבוע ב Nero 6.6 הגרסא האחרונה ביותר. שהיא לא עשתה לי בעיות בכלל עד עכשיו. עריכה: 1. מצב DMA מופעל. 2. לאחר חיפוש בפורום מצאתי שהצורבים של MSI הם צורבים חרא שנדפק…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by yuyudodo,

קניתי NEC 3550A והוא צורב לי על2X בדיסקים של RICOH X8! עידכנתי קושחה ל1.06 ואין שיפור... ייתכן והספק חלש מדיי (שדרגתי גם כרטיס מסך ויש לי ספק 300 גנרי) ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. ??? מדיה פלייר כותב: Windows Media Player cannot play the DVD because a problem occurred with digital copyright protection. פאוור DVD כותב: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני מדבר על ניגון - מה זה?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים