אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כונן חיצוני של WD בנפח 2 טרה פרקתי את הכונן, נתקתי אותו מהיוניט של הUSB וחיברתי רגיל לSATA העלתי את המחשב והכונן מופיע בdisk management כunallocated בעזרת UFS Explorer הצלחתי לראות שקיימת מחיצה במערכת HFS+ ששוקת 1.8TB שזה משקל הכונן.. היה לי בכונן בערך 1.2TB .. אבל כאשר אני בוחר את אותה המחיצה (במערכת HFS+) וסורק למציאת קבצים, אני לא רואה קבצים מעבר לכמה קבצים בודדים של הכונן עצמו כמו התוכנה של WD ועוד כמה קבצי תמונה מוזרים.. כאשר אני משתמש בEaseUS Data Recovery Wizard ועושה Recover על כל הכונן (בלי קשר למחיצות) אני מקבל כמה קבצי וידאו שכל אחד שוקל כמה ג'יגות טובות אבל ברגע שאני משחזר אותם לכונן השני אני לא רואה כלום.. חשוב להגיד שלא עשיתי פורמט לכונן.. הק…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז הכותרת אומרת הכל בעצם, נגמר המקום ואני צריך HDD נוסף, אני בכוון של 2TB. אין לי כל כך צורך בניידות הדיסק ככה שלא משנה לי אם הוא יהיה גם פנימי, ושיהיה כמה שיותר זול =] תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש דיסק קשיח בגודל 120 או 160 ג'יגה.. זה לא כל כך משנה לי כי יש לי כבר 80.. אבל לפי דעתי ההבדל במחיר לא יהיה כל כך משמעותי.. אז אני מחפש משהו שיהיה טוב.. מהיר .. שקט.. וזול.. כאילו אני לא מתכוון ב 100 שקל.. אבל שלא יהיה משהו ב 600 שקל.. תודה מראש.. חשבתי על זה: http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=374 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={249D43C8-3ECB-4403-BE27-738643EB57E2}&details_type=1&itemid={69751789-245A-46FE-AD60-0253B13B8544} אה חשוב לצייו שאין לי sata לפי מה שאני יודע..
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל לא DVD של חברת NU שקורא דיסקים DVD. הבעיה איתו שאני צורב דיסק שירים למערכת עם תוכנת הנרו השירים שיוצאים בדיסק קופצים כל הזמן וצרבתי את אותם שירים באותה תוכנה ובאותם דיסקים ריקים רק במחשב אחר שלי בבית והדיסק יצא חלק. מה אתם אומרים יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, היום רציתי להגדיל את כונן C (כונן ווירטואלי), השתמשתי ב GPARTED ההזזה של הכונן השני נכשלה כעבור כרבע שעה עם הערה (...) error while reading block at sector הרצתי פקודת chkdsk e:/r/f ונמצאו 448kb bad sectors. חשבתי שהפקודה גם מתקנת אותם, והרצתי שוב GPARTED אבל הפעם ההזזה כלל לא החלה, אלא ישר קיבלתי הערה על כך שיש bad sectors רבים וכדאי לגבות קודם, ואז להריץ chkdsc פעמים (כך כתוב) ולעשות reboot, ואחרי זה להוסיף ל ntfsresize את האופציה --bad-sectors. עשיתי שוב chkdsk וניסיתי שוב GPARTED אבל קיבלתי שוב את אותה ההודעה. ניסתי לעשות את מה שהם אמרו, כלומר להשתמש ב ntfsresize אבל הנסיונות לא עלו יפה (או במילים אחרות אני לא יודע איך להשתמש בפקודה הזאת כדי להזיז את E ימינה). כר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
החברה מטאיוואן מצטרפת אל GIGABYTE עם הצגה של דגם חדש בעל מהירויות רציפות גבוהות יותר - ומחיר מומלץ גבוה יותר של 500 דולר ל-2TBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד יש להתייחס לג'ימפור בדיסק קשיח זה? הפלסטיק הלבן נמצא על ssc אולי זאת הסיבה שמערכת ההפעלה לא קולטת את הדיסק? אבקש גם פירוש לכל אחת מן האופציות שרשומות על הדיסק הקשיח מתחת לפינים של הג'מפר : SSC PM2 OPT1 OPT2 כרגע אני מנסה להתקין דיסק קשיח אחד. מה לגבי אספקת החשמל? יש שתי כניסות: LEGACY POWER ו SATA POWER?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את גודל המחיצות בדיסק ע"י PM במצב דוס. לאחר שהתוכנה "שחררה" מקום ממחיצה אחת ועברה לשלב בו היא מעבירה אותו למחיצה המבוקשת קיבלתי הודעת שגיאה: ERROR #2003 FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALLOCATION FOR FILE. לחצתי אישור ולאחר 10 שניות קיבלתי עוד שגיאה: ERROR #983 TOO MANY ERRORS FOUND. PROCESS HALTED. יש לכם מושג למה זה קורה ומה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלןם, התקנתי עכשיו windows במחשב חדש, יצרתי מחיצה לפי התפריט, שעברה פירמוט ועליה הותקן ה- windows. עכשיו כשאני מסתכל ב"המחשב שלי" אני רואה רק את חציו הראשון של ההרד דיסק (c:). צריף עזרה... תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה עושים? כותב לי הודעת שגיאה invalid fileld in command אני מנסה לצרוב 4537MB על דיסק של 4489MB. איפשרתי את ה OVERBURN ל 4600. הצורב אפילו לא מנסה. מדוע?
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן! יש לי במחשב קורא DVD של LITEON. הבעיות החלה לפני כמה כמה חודשים, הקורא DVD מצליח לקרוא דיסקים אבל פשוט לא נפתח אלא אם כן אני מחדיר קיסם לחור הקטנטן. שאני לוחץ על הפתור בלי להחדיר משהו לחור הקטנטן אז הוא כאילו מנסה להיפתח, שומעים רעש, אבל הוא לא מצליח. אשמח לכל פתרון אפשרי.. תודה דני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות SSD בתצורת MSATA לנייד, כרגע זה הנפח בטווח המחירים הרצוי של עד 140$ פלוס מינוס. מתלבט בין שניהם בשל ביקורות טובות על שניהם, בגדול האתרים מכווינים על הסמסונג אבל בנפח הזה זה נראה שהוא נחת ביחד לקרושל... http://www.crucial.com/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10151&categoryId=&productId=12928&urlLangId=-1&langId=-1&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10151 http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-MTE250BW מה אתם אומרים? (כמובן אם ידוע על בעיות עם מימוש אחריות יצרן בארץ ועוד בעיות מסתוריות - אשמח לשמוע!)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בקרוב ארכוש מחשב ליישומי GAMING. בגדול המפרט מדבר על מעבד I5, כרטיס מסך חזק(GTX 570), זיכרון של 8 גיגה ושתי יחידות איחסון בחלוקה הבאה : דיסק SSD עבור מערכת ההפעלה שבו אני מתלבט בין : OCZ AGILITY 3 90GB SATA3 או CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB ובנוסף יחידה אחת של : HITACHI 1TB 6GB/S 7200K 16MB. בהנחה ונפח האיחסון של ה-SSD לא חשוב(אני מניח שניתן לרכוש את ה-CRUCIAL גם עם 128 גיגה), איזה דיסק עדיף מבחינת אמינות וביצועים, בסדר הזה? אם עדיף דיסק אחר, אשמח לשמוע.... אם יש הערות לגבי הדיסק של HITACHI, אשמח לשמוע גם כן, אי באופן אישי מעדיף WD אבל הבנתי שאין להם יותר דיסקים עם 3 שנות אחריות.... תודה מראש על כל התייחסות.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128GB למחשב הנייד שלי (ThinkPad T400) אבל המחשב תומך רק בחיבור SATA2. האם יש טעם להשקיע בכונן קצת יותר יקר כמו ה-840 EVO של סמסונג (400 ש"ח) או להסתפק במשהו יותר זול כמו SanDisk או Kingston (ב 300-350 ש"ח)? האם אני ירגיש הבדל עם כונן קצת יותר איטי? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי BSOD ווינדוס עשה רושם שנתקע בעת dumping physical memory אז עשיתי RESET ונעלם לי הRAID SATA אני מתכוון שהדיסקים קיימים בביוס של הצ'יפ, שעל הלוח, אבל לא כדיסק מפורמט :C ניסיתי להסיר וליצור את הARRAY מחדש אבל לא עוזר כלום. התקנתי כרטיס SATA RAID PCI ואותו הדבר. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי NEC 3550A ואני מכניס לו דיסק והוא מראה לי שהוא ריק ושאני מכניס אותו בDVD בבית הוא עובד הורדתי עדכון 1.07 וזה עדיין לא עובד מה אני צריך לעשות? במחשב אחר אם צורב NEC 3520A זה גם עובד
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מדובר בקופסא חיצונית המתחברת למחשב דרך USB 1.1/2.0 ומאפשרת להתקין בתוכה התקן" IDE 3.5 (דיסק קשיח או צורב). אם מישהו מעוניין למכור או מכיר היכן ניתן להשיג, אשמח לשמוע. תודה מראש, TheTech
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, האם יש עוד נתונים שחשוב לשים לב אליהם, חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, כשמושווים בין ssd? ראיתי בלינק הזה, לדוגמא, עוד מלא נתונים: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/ssd850evo/specifications.html מה זה קריאה וכתיבה רנדומלית למשל? האם חשוב לשים לב גם לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-