אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי מחשב עם כמה ליבות וכמה הארדיסקים. עד עתה כאשר העברתי מידע חשוב מכונן לכונן, הייתי עוזב את המחשב עד סוף ההעברה על מנת למנוע פגיעה בקובץ (מדובר בקבצעי וידאו אך גם pdf) וכאשר אני מעביר קבצים פחות חשובים, אני ממשיך לעבוד על המחשב (למרות ההאטה בביצועים) עד כה לא נתקלתי בקבצעים שנהרסו כתוצאה מכך, כלומר קבצים שהחלו לקבל errors בעת הפעלתם, עיוותים בסרטים וכדומה. השאלה שלי האם העברת קבצים יכולה לפגוע בצורה כלשהי בקבצים או למעט האטה בשימוש במחשב אין מניעה לכך?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, כחלק ממחשב חדש שאני קונה, חשבתי לקנות את הצורב הנ"ל, לאחר שנחשפתי למוניטין המצויין של NEC. השאלה שלי נוגעת לדגם הספציפי הזה: שמעתי שיש בעיות עם הדגם הזה, והוא לא מומלץ כרגע, עם גרסאות הקושחה הנוכחיות. האם זה נכון? ואם כן, איזה צורב מומלץ לקנות במקומו?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לאור המבצעים האחרונים והצורך ב-HDD 2.5" חיצוני ונייד מצאתי לנכון את המבצעים הבאים: סיגייט באייבורי- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9059 טראנסקארד ב-KSP- http://ksp.co.il/?uin=14548 שניהם USB 3, מחיר זהה. ההבדל בעיצוב, ובאחריות. KSP נותנים 3 שנים ובאייבורי נותנים שנתיים. על פניו נראה כי הטראנסקארד עדיף. מה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
כלומר, יש לי 5 דיסקים קשיחים במחשב ואני רוצה להעביר אותם מחוץ למחשב אל תוך מארז מיוחד של דיסקים קשיחים. יש דבר כזה? מארז שאפשר לשים בתוכו כמה דיסקים קשיחים, מאווררים ויציאת USB למחשב. שאלה נוספת, מישהו מכיר את מארזTAGAN TWIN-ENGINE BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=21088 יש ביקורות עליו?(לא מצאתי)
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הטענה הפירסומית אומרת שחיבור usb3 מהיר פי 10 מאשר usb2 . האומנם זה באמת כך ,גם לגבי חיבור של דיסקים חיצוניים( עם תמיכה כמובן ב usb3 ) שמטיבעם הינם איטיים יותר ? אם עובדים עם dok usb3 מה באמת השיפור באחוזים בהעתקת קבצים לעומת ביצוע אותה פעולה דרך חיבור usb2 ? אני שואל את כל זאת מפני שאני עובד עם מחשב נייד ישן יחסית עם מספר מוגבל של חיבורי usb2 ודיסקים חיצוניים עם חיבור שתומך ב -usb3 . היות ובנייד יש לי חריץ 34 expresscard ,חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחד ולרכוש כרטיס expresscard שיתן לי גם 2 חיבורי usb נוספים וגם ישפר את מהירות העבודה עם החיצוניים כי מדובר בחיבורים שתומכים בתקן usb3 . מה ד…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מעוניין שתביאו לי המלצה על HD פנימי למחשב בנפח של 320G חשוב שיהיה SATA2 תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
התקנתי על כונן ssd מערכת הפעלה בלי שהחלפתי ל h.a.c.i.. מה לעשות עכשיו? הבנתי שזה יכול לפגוע בביצועים של הכונן.. האם יש דרך לשנות לh.a.c.i בלי לפרמט? המפרט שלי: i7 3770 asus p8z77 lx2 16gb 1600 gtx 660 corsair force series gt 120gb ssd seagate baracuda 1tb
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש SATA ומתברר שיש לו שתי אפשרויות לחיבור מתח.. אחד זה החיבור הרגיל של חשמל והשני זה חיבור דק כמו חיבור ה DATA שלו ורחב קצת יותר ממנו האם לחבר את שניהם? למה יש בכלל 2 אפשרויות כאלה??
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב אז שלום לכולם! הצורב הרגיל שלי התחיל לזייף (בקושי נפתח, שורט דיסקים..) אז אני צריך צורב חדש (DVD מן הסתם) התקציב לצורב הוא בערך 400 ש"ח +- אז.. על מה אתם ממליצים? אם אפשר אז גם קישור לאתר שם מופיע הצורב.. תודה מראש לכולם!
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ב"ה מעצבן........ קניתי דיסק און קי חדש CRUZER contour 8GB העליתי עליו סרטים וצפיתי בDVD והכל עבד סבבה.. אחרי שהפעלתי סיסמא במערכת U3 הDVD לא זיהה את המכשיר.. חזרתי וביטלתי את הסיסמא, ו.......... שוב לא מזהה... מה לעשות??? תודה רבה מראש למי שיעזור לי עם זה.. יובל
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה מיוחד ב- special version של WD? מה ההבדל בין הכוננים האלו לרגילים? והאם עדיף SATA באותו גודל (אבל בלי מטמון של 8MB)? תוספת: SATA בלי באפר עולה יותר זול מהרגיל עם הבאפר. SATA עם הבאפר עולה 60 שקל יותר. מה יותר כדאי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרשימה באתר הזה: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1064&Cat2ID=1327 תגידו לי מה הכי טוב מביניהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, אני התלבטתי אם לרשום את ההודעה הזאת פה או בפורום מודינג... אז אם היא לא שייכת לפה אז אני מצטער עכשיו, אני עומד מחר להכין כבל עגול לכונן קשיח. אני אחתוך כל שתי צמות ואז "אעטוף" את הכבל בצינור פלסטיק. עכשיו, שמעתי שזה מוריד בביצועים ורציתי לדעת עד כמה זה מוריד בביצועים בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי יש לי את ה DOK הנ"ל ברצוני לדעת אם ניתן להתקין בו תוכנה או לבצע בו שינוי מסויים ע"מ שאכל להפוך את ה DOK ל BOOTABLE ? עוד שאלה, האם חובה לפרמט את ה DOK ל NTFS על מנת להעביר קבצים גדולים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ומתלבט איזה צורב לשים המחשב יהיה מWWW.KSP.CO.IL שמתי עין על הצורב של סמסונג http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems מה הכי כדאי מהצורבים שם ראיתי גם פיוניר חדשים שיש להם איזה הכי מומלץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ההארד דיסק של 160 ג'יגה עם יכולת של 7200 אר פי אם, 8 מגה, של סאמסונג או כל הארד דיסק אחר יוכל לעבוד עם מערכת מחשב כמו שלי שכוללת : פנטיום 3, 550 מגה הרץ ו320 זיכרון אס די ראמ, אני מעוניין לדעת גם אם יש מצב שהוא יעשה לי בעיות או לא, תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי HD חדש WD3200AAKS,והייתי מעוניין במארז חיצוני טוב,עמיד ואיכותי בתקציב של עד 200-300. לאחר שהתאכזבתי מהמארז INSIXT שקניתי ב165 ש"ח החלטתי להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפוש 1 חדש. מה שחשוב לי אחרי המחיר,זה כמובן שיהיה לו יציאה חיצונית של USB 2,ושיתמוך כמובן ביציאת SATA של הHD,מה גם שהHD ישב במארז בצורה יציבה,ושהפאנל של המארז יהיה יציב גם ולא כל פעם שאני מוציא את הHD החוצה הוא יתפרק לי. הייתי מאוד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם שילוב שכזה חוות דעת,האם הHD לא נפגע כתוצאה מהאיטום שלו וחוסר אוורור וכו'. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס זיכרון micro sd hc בנפח 8GB (של סאן דיסק) כשנתיים. עד היום בבוקר הוא עבד באופן מושלם, אבל היום כשניסיתי להיכנס לשירים ששמורים עליו, הטלפון הסלולארי שלי העלה הודעה שהקובץ לא קיים, אחרי כמה ניסיונות הוא העלה הודעה שהכרטיס אינו תקין. כשהעברתי אותו למכשיר אחר, המכשיר בכלל לא זיהה אותו. עכשיו כשחיברתי אותו למחשב עם מתאם, בהתחלה המחשב העלה הודעה שהכרטיס לא מפורמט ואחר כך זה פשוט תקע את המחשב. הבנתי שהכרטיס כנראה סיים את חייו, רציתי לדעת אם יש דרך להוציא ממנו את מה שהיה עליו..? מישהו מכיר מעבדה או משהו בסגנון? ומה יכול להיות הגורם לזה? הדבר היחיד שהשתנה בשבוע האחרון זה שהחלפתי את הטלפון הסלולארי שבו הוא היה למכשיר מדגם אחר. אבל הוא עבד בו יומיים - ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי היום בקייס של Rosewill שמאוד מומלץ פה בפורום ביחד עם הרדיסק של סמסונג, גם הוא חביב הקהל - 103SJ של 1TB. זכור לי בעבר ששאלתי פה ונאמר לי שבהעברת נתונים עם eSATA בכוננים של 2.5" המהירות האופיינית היא 60-70 מגה לשניה, ואילו עבור 3.5" ניתן להגיע ל 80-120. ובכן, בהעברת נתונים רגילה בין המחשב, בו מותקן כונן 7200RPM שכמובן מחובר ב SATA לסמסונג שמחובר לכניסת ה ESATA אני נמצא אי-שם באיזור ה -55מ"ב לשנייה. מה שמוזר זה שלמרות שהעתקה אחת תסתכם ב-55מ"ב לשנייה, אם אעתיק במקביל מהרדיסק אחר אליו (לדוגמה אחד שמחובר ב USB2) אוכל לקבל שם 25~מ"ב לשנייה מבלי לפגום ב-55 של ההעתקה הראשונה. אם אני באמת מצליח לקבל מקסימום של 80מ"ב, מדוע איאפשר גם בהעתקה אחת..? האם זה נתון אופטימלי שעלי לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם כל מה,שניתן לעשות עם כונן SSD תקול=הוא להחליפו בחדש? יש לי אחריות.! תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיסק קשיח של 300 גיגה נבדק בעזרת תוכנת HDTINE ונמצאו BAD SECTOR -ים. הפעלתי את תוכנת HDD GENERTOR כל הלילה במטרה לתקן והיום בבוקר המצב נמצא על: שטח שנסרק - 7 % בלבד נמצאו 2915 סקטורים פגומים ותוקנו 18... אני לא מתמצא בתוכנה, האם זה אומר שהשאר יתוקנו בהמשך או שהשאר לא ניתנים לתיקון? זה הקצב הרגיל של הסריקה או שזה הרבה מעבר לזמן הרצוי? האם יש טעם להמשך הסריקה או שהדיסק פשוט פגום ולא ניתן לתיקון? תודה מראש TANGUSH
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-