אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף ? שניהם עולים בדיוק אותו דבר 530. ה NCQ זה סוג של RAID לא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי במחיר מעולה 250 ג'יגה ווסטרן דיג'יטל עם 8 מגה באפר!! דגם הקאוויר wd250jb-98gvao 7200rpm האאאאא איזו הקלה!!! מעכשיו אני יוכל להוריד בשקט מבלי כול יומיים לצרוב דיוידי רציתי לשאול המן שאלות לאור בעיות ותהיות רבות שלי-אך ורק למבינים!!! *לכמה מחיצות כדי לחלק אותו? *האם אפשר לבדוק שהוא אכן מקורי מהחברה ולא איזה refubrish או משהו ממוחזר? יעני תוכנה שבודקת-יש דבר כזה? *האם אפשר לחבר את הארד דיסק נוסף במקום הסידירום שלי וזה יעבוד טוב? + יש לי בעיה רצינית ההארד דיסק שלי הוא 250 ג'יגה בייט שמצריך: mode lba 48 שזה אומר הרחבה של הגבלת ה137 גיגה בייט שיש בכול מחשב בווינדוס אקס פי סרבר פאק 1 הlba 48 כבר מותקן אבל זה מצריך עדכון ביוס של הלוח אם והזיין הוא שאני לא מוצא באף…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
יש לי כונן מסוג EXCELSTOR ןבאתר החברה לא מוזכר דבר בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כנראה שסוני וטושיבה הפסיקו את המאבק הטיפשי הזה, ובמה שנראה כמו הרעיון הכי הגיוני בהיסטוריה, משתפות פעולה ביצירת פורמט חדש שמשלב רעיונות משני הפורמטים המתחרים. שום דבר עוד לא סגור, אבל לפחות שני הצדדים מבינים שזה רעיון טוב. סוף המאבק? הפורמט המשותף תודה לחדשה בעין הדג שהפנתה אותי לזה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לא מזמן התקנית את hdd health ושאומרת לי מה הטמפרטורה אבל אני לא יודע מה נחשב לטוב או רע.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכי מומלץ היום לקנות זה 160 GB , SATA , 8MB BUFFER נכון?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול: למה לרוב ממליצים פה על מדיות DVD-R/W בשביל תאימות משופרת? הרי אפשר לקחת DVD+R/W ולעשות Bitsetting ל- DVDROM, ואז סביר להניח שזה יעבוד על כל נגן וכונן DVD (גם ביתיים) ואפילו PS2 לא פרוץ. אגב, יש לי nec3520. מדיות איכותיות אני קונה TY02 (וורבטים 8x מדרגה שחורה) אבל הן יקרות (סרטים, גיבויים חשובים) נגיד אני רוצה לעשות צריבה "רגילה" או "שגרתית", איזה מדיה לקנות? (גם cd-r וגם dvd). שמעתי המלצות על Ritek.. למישהו יש עוד עצות? - מה זה riplock? - מה זה regions? תודה מראש מאור
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
השאלה שלי אם אפשר לצרוב נגיד תוכנית טלויזיה שמורידים מהאינטרנט עם צורב דיוידי בצורה שיהיה אפשר לראות אותה בדיוידי שלא תומך אפילו ב vcd כלומר לצרוב את זה בפורמט של דיוידי ואם כן איך?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי צורב DVD ROM LG ותוכנת צריבה של NERO אני צורב סרטים במכשיר הצורב - וכאשר אני צופה בסרט במכשיר הDVD שלי אני מצליח לראות 3/4 סרט בצורה תקינה והסוף קופץ כול הזמן. למרות שהחלפתי את המדיה שלי ל PRINCO DVD-R. לעומת זה במחשב אני רואה מצוין את כול הסרט ובנוסף מכשיר הDVD שלי אני רואה מצוין סרטים ממקורות שונים.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום... התקנתי את ווינדוס מחדש... ונתגלתה לי בעיה מוזרה שלא היתה לי לפני כן... כשהכוננים האופטיים שלי בפעולה... המחשב לא זז לגמרי.. פעם עוד הייתי יכול לשמוע שירים ברקע וכו... אבל עכשיו אני בקושי יכול לפתוח את האקספלורר.. מה שגם .. הצורב שלי איטי בצורה משמעותית... צרבתי על מהירות X24 ולקח לו כמעט 8 דקות.... מה יכולה להיות פתאום הבעיה ? אני שידרגתי את הדרייברים של הלוח וזה לא עזר...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מאיזה חברה כדי לקנות, למה רציתי ללכת על ה WD אבל אמרו לי שהם נארסים מהר... אז מה כדי?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.pcdoctor.co.il/index.php?osCsid=62af1229daacfdd3a8bdd3e00d69796c&cPath=28
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש. אחת הבעיות שיש למחשב היא שהHD פשוט רועש כמו איזה HD ישן מלפני כמה שנים. כל פעולה הכי קטנה ושומעים אותו "טוחן" הדגם הוא: seagate 160BG SATA NCQ האם לעוד מישהו פה יש אותו? יש איזה תוכנה שתבדוק האם הוא תקין? אף פעם לא שמעתי רעשים כאלה מהארד דיסק חדש של כך... בנוסף לזה גם קניתי DVD של LITEON שכאן באתר המליצו עליו בחום בגלל השקט והאמינות שלו. הוא כל כך רועש שאין לי דרך לתאר את זה... בנוסף כל פעם שמוציאים דיסק הוא עושה רעש שמזכיר משהו נמס כמו בסרטים, מעין טטססססס כזה.. עצות? המלצות? ושאלה אחרונה, איך אפשר לבדוק שהHD אכן עובד בNCQ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אתמול יצא לי להעיף מבט על כמה מדיות,היה לי בסך 50 ש"ח. חיפשתי מדיות DVD-R (עשיריה) ,קניתי 10 יחידות של RITEK (מדיות מצויינות), בקיצור נשאר לי עוד קצת כסף,חשבתי.. מה לקנות,עד שראיתי מדיות של חברה בשם City Disc ,מסוג CD-R80.. מעולם לא שמעתי על CD-R80! מה זה? בכל מקרה קניתי את המדיות ב 20 ש"ח,המחיר שלהם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי יש לי את ההרדיסק הזה בסביבות שנה, ורוב הזמן הוא היה במגירת הרדיסק שהייתה מיועדת לIDE וחתכתי אותה קצת שתתאים לSATA (היא לא מאווררת) עד לפני שבוע הוא עבד מעולה בלי שום בעיות, ולפני שבוע התחילה בעיה של מסכים כחולים כאלו + ריסטרט (אחרי שזה קורה הוא מפסיק לעבוד והוינדואוס לא עולה) כשאני מוציא אותו מהמגירה ומחבר מחדש הוא פועל, ואז אני שם עוד פעם במגירה והוא פועל יכול להיות שזו בעית התחממות אבל זה מוזר כי עד עכשיו זה לא קרה במשך שנה... בינתיים שמתי אותו על רצפת המארז וזהו מקווה שתוכלו לעזור..
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
WOW http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2396
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי היום צרבתי על הסידירו שלי גיבוי כמו שאני עושה תמיד ופתאום אני רואה שאני לא יכול לקרוא את הקבצים של הדיסק!! הוא מראה לי אותו אבל הוא לא מצליח לקרוא!! העברתי את הדיסק בין כל המחשבים שלי ואף אחד לא הצליח לקרוא .. בבקשה תעזרוו לי... יש איזה שיטה או תוכנה שתוכל לשחזר לי את הקבצים שהיו בדיסק?? אני מתחנן זה דיסק חשוב מאוד...
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-