אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אלו חלופות כדאי לשקול על מנת לייצר שטח אחסון מהיר ואמין - שישרת בין 10-15 משתמשים ? חשבתי על כמה אפשרויות - אשמח לשמוע חוות דעת: שרת לינוקס מבוסס על מחשב רגיל עם שני דיסקים SSD ב-RAID 1 (מראה) וקנפוג SAMBA על בסיס DC של מיקרוסופט. (נקבל בערך 450 ג'יגה) אמצעי אחסון חיצוני (יחידת STORAGE) - משהו מכיר מוצר אמין שיודע להשתלב ב-Active Directory ? (פחות מכיר אילו מוצרים יש בשוק) שרת Windows עם Raid 5 של דיסקים רגילים. (יכול להיות גם לינוקס לצורך העניין) - אפשר להגיע לנפחים גדולים יותר כנראה, אבל 450 ג'יגה יספיקו כרגע. מה נראה לכם יתן יותר value for money ? מה נכון יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי בתוך המחשב 250X2 + 500. בנוסף יש לי בתוך סטימר 250GB ועוד HD חיצוני של WD 500GB. אני מחפש רעיונות מקוריים לאכסון HD פנימיים או NAS שאין לא כלכך מושג מה זה אומר. נשאר לי מקום אחרון במחשב לHD, ואני מחפש פתרונות להוספת HD, אכסונם וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור גיבוי לשני מחשבים בבית, לא מדובר בנפחים רציניים, מקסימום טרה של חומר. הנחות בסיס ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה. למיטב ידיעתי נכון להיום. הפתרון היקר הוא NAS, הפתרון הזול הוא כונן USB כל שהוא עם תוכנת גיבוי. שרת NAS - יתרון - יבצע את הגיבויים בימים/ שעות שנקבעו. חיסרון - במקרה שהרשת הביתית נגועה בוירוס/ כופר כל שהוא אז גם השרת יסבול. כונן USB -יתרון - במקרה של וירוס/ כופר כל שהוא הכונן מנותק מהמערכת. חיסרון - יש לחבר לכל אחד מהמחשבים בנפרד ולהריץ את תוכנת הגיבוי. האם ההנחות שלי נכונות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כידוע, רבים אוהבים לקנות את מה שהכי זול והכי זמין, ע"פ "אפקט העדר". לכונני WD מסדרת MY BOOK ישנן החזרות רבות ואני אומר את זה מניסיון והחזרות של כוננים כאלה מחברה עם דמעות בעיניים שהלכו להם מאות ג'יגות רק בגלל אמינות הכוננים האלה עוד כשעבדתי בעבר בחנות מחשבים. למעשה כל הסאגה החלה כאשר הכוננים היחידים בשוק של WD שנועדו לגיבוי פשוט כשלו אחד אחרי השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319611.0 כמובן שאחרי הכל, חפירות מרובות ורשימות אין סופיות של "מה עוד חסר לכם ואני רוצה" הוא מוצג לראשונה בחנות כולשהי בארץ ורציתי לכתוב על זה. אז ככה: מדובר ב Thermaltake Muse R-Duo. זוהי בעצם קופסה חיצונית ל דיסק קשיח. לכאורה אתם שואלים "נו עוד קופסה, אפשר לחשוב". זהו שלא: …
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, אפשר לקרוא למשל פה: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=218270&page=1 אז ככה, יש לי את הדיסק Seagate ST3500320AS. בזמנו לא היה כ"כ אכפת לי. היה לי גיבוי, אז השארתי אותו בצד וזהו. כעת מתברר שאני צריך 2 קבצים מאותו דיסק, שאליהם אין לי גיבוי. חיברתי את הדיסק למחשב. הוא מזוהה במערכת הפעלה, אפשר לראות את הקבצים, אבל לא לגשת אליהם. זה מה שאני מקבל בניסיון לגשת אל קובץ כזה או אחר: קראתי די הרבה בתוצאות בגוגל, המסקנה היא ככל הנראה לעדכן את הקושחה ל-SD15, כמו שמוצע פה: http://www.overclock.net/t/457286/seagate-bricked-firmware-drive-fix-with-pics מה דעתכם בנושא? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294241.0 ביקשתי הצעות להקטת ההרד דיסק שלי שהרעיד את כל המארז וגרם לרעש... הציעו לי כל מיני הצעות אבל הן לא עזרו לי במיוחד. במהלך שיטוט באתר של SCYTHE נתקלתי במוצר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 חיפוש מהיר וגיליתי שיש אותו בנעה מחשבים. מייד הזמנתי, יומיים אחרי זה זה כבר מותקן אצלי במחשב. המוצר עושה עבודה מעולה וביטל לחלוטין את הרעידות!!!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קיצר שלחתי להם מייל שמתאר את הבעיה שלי והם החזירו לי את המייל הבא: תקראו אפשר גם לשים "סטיקי" זה יעזור לכולם... thank you for your e-mail. Power calibration is controlled by the disc recorder. Before any burn operation, all disc recorders must perform a 15-step power test to determine the optimum power for writing to the disk – this process is called "Optimum Power Calibration" (OPC). During the burn process, the disc recorder continues to perform this test to get the best burn results throughout the entire disc – this process is called "Running Optimum Power Calibration" (ROPC). The process is controlled by the disc recorder but it is initiated by pr…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת אחסון מבוססת רשת(NAS) האם תוכלו להמליץ לי על מספר דגמים שיש הכרות איתם מחפש מערכת עם כ 4 כוננים שיעבדו בRAID 5 כמו כן האם ידוע למישהוא היכן ניתן לרכוש את המערכת DROBO אני לא מוצא ספק שמוכר את זה בארץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כל עניין אחסון המידע (לגבי שאר הרכיבים אני די סגור). מה שחשבתי עליו זה שילוב של הארד דיסק פנימי עבור המערכת והארד דיסק חיצוני גדול עבור המידע הנוסף (מוסיקה, סרטים, סדרות טלוויזיה וכו') אני לא אוהב למחוק כל כך ולכן המידע נצבר ונצבר ויש צורך בשטח אחסון גדול. חשבתי על הארד דיסק מערכת: Seagate ST95005620AS Momentus XT 2.5" 500GB 32MB SATA2 והארד דיסק חיצוני למידע: Seagate FreeAgent Desk 3.5" 2TB יש לי מספר שאלות/חששות לגבי הפתרון הזה: 1. האם תורגש ירידה בביצועים כאשר אני אקרא מההארד דיסק החיצוני בגלל הUSB2 לעומת אם הייתי מחבר אותו פנימית? יש סיכוי שכאשר אראה סרט שקודד ב1080 בגלל הצוואר בקבוק של החיבור אני אפג…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור למחשב של האבא של החברה. המחשב המדובר מריץ Win XP Pro עם הארד דיסק סביר אבל חלוקה דפוקה. הכונן הלוגי C מכיל את מערכת ההפעלה והוא רק 10 ג'יגה. הגודל ממש מגביל אותו ובמהלך העבודה הוא מקבל הרבה התרעות על מקום פנוי בדיסק והמחשב מאט מאוד. ישנן שתי אפשרויות שאני מכיר (ואם יש אפשרויות נוספות אשמח לשמוע עליהן). 1. פירמוט והגדרה מחדש של הכוננים הלוגיים (בנוסף לעשות סוף סוף גוסט למחשב לצורך שיחזור מהיר בעתיד). 2. Repartition ללא איבוד מידע. בחיפוש בפורום ראיתי הודעה על Partition Magic אבל התוכנה מ2003 ועולה כסף אז רציתי לדעת אם יש אפשרויות חדשות יותר / זולות יותר כיום. כמו כן, יש הפניה לParagon Partition Manager (שגם עולה כסף) ומהאתר לא ברור אם האופציה לRe…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום מעוניין לשמוע על פתרונות קירור ל ssd של סמסונג, ה ssd שלי יושב על לוח של אסוס x99 m ws בתמונה המצורפת כרטיס המסך ישב בחריץ השני שהוא גם x16 כך שלא יפריע לשים פתרון קירור על ה ssd תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קרעתי הודעה של משהוא בנושא אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה יש לי WD שנקנה בתחילת 2012 כשהמחירים עלו בגלל השיטפונות עכשיו התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (היא לא מותקנת בWD) ואני לא מצליח להכניס לWD כלום (כולל הורדות). במחשב שלי רשום שהוא 10.0gb ופנוי 352MB למרות שבמנהל האמצעי אכסון כתוב שהוא כמעת 1TB יש לי בוא 454GB לפי מעפנים על כל הקבצים והתיקיות בתוך הכונן. כמו שכתוב בכותרת עשיתי איחוי והוא לא עזר והצ'ק דיסק נתקע. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
*ציטוט(אילתור)*קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר ,…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
משפחת ה-P300 של המותג האמריקאי תתבסס על בקרי Phison מצד אחד ובקרי Silicon Motion מהצד השני - בתקווה שזה מה שיאפשר למחירים לרדת הרבה מתחת לערכים הרשמיים המומלצים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA שמוגר כראשי, ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף, פירקתי את המחשב הישן ויש לי דיסק קשיח IDE, השאלה אם החיבור שלו בנוסף לSATA יאט את המערכת? או שאין שום השפעה?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן יש לי במערכת שני כוננים Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS על אחד מותכנת מערכת ההפעלה והשני הוא כונן של איחסון כמו כן יש עוד כונן של MAXTOR 120 גיגה בחיבור IDE שהוא גם משמש כאיחסון , יש גם WD MY BOOK 500 גיגה שהוא מחובר בחיבור USB2 , אשמח לשמוע כיצד כדאיי לסדר את כל הכוננים, גם מבחינת ניצול מקום וגם מבחינת ביצועים/מהירות. יש לי עוד כונן נייד 2.5 של סיגייט שאיתו אני מעביר את כל הקבצים שעליהם אני עובד ואותו אני מגבה לכונן הנייד של WD. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין הצורב LG DVD±RW GSA-H42NB x18 לצורב הזה - LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 תודה .
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך קישורים למידע הבא: 1. תוכנה שבודקת את רויזיית ה - FIRM WAR. 2. קישורים ל FIRMWARE אלטרנטיבי - והוראות לכיצד להתקינו. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש צורב זול וטוב . KSP לידי ככה שאני מעדיף לקנות מהם . יש לי שלוש אפשריות . 1. Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black http://ksp.co.il/?uin=20709 2.Samsung SH-224BB/DB http://ksp.co.il/?uin=17016 3. LG DVD±RW GH24NS http://ksp.co.il/?uin=8908 מי מהם עדיף ? מ LG אני מעדיף להימנע בשנים האחרונות שתיים מהם נהרסו לי . אני לא מחפש פיצרים רק שיהיה אמין תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המשווק של המכשיר בארץ מישהו יודוע היכן ניתן לרכוש כזה מכשיר בארץ ...תגובות מכאלו שיש להם יתקבלו בברכה...תודה
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני מזמין לעצמי צורב DVD, ולאחר התלבטויות כולל שיטוטים פה בפורום החלטתי ללכת על LG GSA-4163B. בזאפ נתנו עליו ביקורות ממש טובות, ומהרבה אנשים בנוסף למחיר הזול שלו. הבעיה שכשחיפשתי עליו חומר פה בפורום ראיתי הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות איתו, מה שגורם לי לחשוב פעמיים... בנוסף שמעתי שיכולה להיות לי בעיה איתו\בכלל בגלל שיש לי רק 256 זיכרון פנימי.... בכל אופן אני רוצה לשמוע פה מאנשים שקצת יותר מבינים ממני בקשר לבחירה שלי והכל, ואם אפשר גם להמליץ על חנות להזמין ממנה (אם יש אחת ליד ירושלים) זה יהיה נהדר.... בכל אופן תודה, ובבקשה תענו מהר כי אני חוזר לצבא מחר ורוצה להזמין היום..
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה עדיף לאיכסון מוסיקה וסרטים HD חיצוני בנפח 80-120 או צורב DVD, יש לי מחשב נייד ולכן האילוץ הוא לחיצוני. עם HD חיצוני לא תהיה בעיה לעבוד והכל יהיה נגיש כל הזמן ולגבי הצורב אני לא יודע
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי שהצורב הנ"ל נמכר ב KSP. מישהו מכיר או יודע פרטים על הצורה הנ"ל ומה ההבדל בינו לבין 4167B. מכיוון שכמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא שום פרטים על הצורב הזה ולא סקירה. אפילו באתר של LG לא מצאתי פרטים שזה נראה לי מדאיג... תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-