אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מישום מה נרו לא נותן לי לצרוב יותר מ 4.5 GB למה? למישהוא יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP PRO שמותקן על כונן WD 7200 RPM 8MB BUFFER של 40 גיגה את האחסון שלי אני עושה בכונן אחר , הכוונה לא רק מחיצה אחרת אלא ממש כונן פיזי שונה באותם נתונים אלא של 160 גיגה האם אחסון של נפח כמו 120 גיגה פוגע במהירות המחשב? זה רק לאחסון ולא לשימוש כאילו שם רק אחסון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לכל מי שלא בטוח אם כדאי או לא כדאי לעבור לSSD , העלתי סרטון ליוטיוב פתיחת ברידג' CS5 , פתיחת פוטושופ CS5 , טעינת קובץ Tiff של 35מגה והגדלה ב800% ליצור קובץ של 2.22GB! ... צילמתי והעלתי - עכשיו תבדקו בבית איך זה אצלכם ותעשו את החשבון כדאיות בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי (מסדרת 9637 ThinkCentre M55e ) עושה רושם שהדיסק הקשיח שלו הולך למסור את חיו. מבקש לדעת איזה דיסק קשיח מתאים לו , ראיתי שיש לו חיבור SATA , אבל זה מאוד מוזר לי , כי בכול זאת מדובר במחשב משנת 2007 ! זה מהמפרט ברשת עליו : Hard drive features 7200RPM Serial ATA supported וכאן תאור החיבורים על הלוח אם /SATA IDE connectors מתנצל שאני לא יכול לתת את הליניקים ישירות לאתר של לנובו , משום מה בהעתק להודעה כאן , הם מובלים למקום שגוי , אבל חיפוש באתר לנובו תחת 9637 (תת דגם CTO ) יתן את הדגם המדוייק. http://www.lenovo.com/il/en/ אשמח לדעת איזה דיסק קשיח ניתן לקנות עבורו (מספיק לי גם נפח קטן , כיום יש עליו 80 GB ). תודה מראש, דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שבועות לאחר ההשקה הראשונית, הדגמים התקציביים החדשים שהפכו לזריזים יותר זמינים גם בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת? ניסיתי באמצעות Crystal Disk Info, אבל אני לא רואה שם מהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינרנט ואיתה התחלתי להוריד יותר ויותר סרטים בHD,במחשב שלי יש 200GB ואת האמת, מילאתי אותם מהר מדיי. יש לי מחשב ישן, 80 GB זיכרון פנימי שסידרתי ושמתי מתחת לטלויזיה (LCD 37), אני אקנה כבל השבוע ואחבר אותו ואעביר לשם סרטים. בגלל ש80 ג'יגה זה כלום אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 1TB שישמש אותי לראות סרטים בטלויזיה. השימוש בכונן הולך להיות ככה, אני אחבר את הכונן אל המחשב ואוריד מהטורנט ישירות אל הכונן, אז רציתי לשאול אם זה מעשה טיפשי או לא. אני אעביר את כל הסרטים אל הכונן ושם יהיו כל הסרטים שלי. אז השאלה כרגע אם הרעיון של הורדת הסרטים ישירות אל הכונן הוא רעיון טוב, ואיזה כונן בגודל 1TB יהיה אמין ויעיל. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ישן עם חיבור IDE (היה לו הארד דיסק 120 GIGA שהתקלקל) וחשבתי על פיתרון עם מתאם http://dx.com/p/sd-to-2-5-ide-adapter-card-227040 או דומה לזה עם כרטיס SD 32-16 משום שלקנות הארדיסק חדש יעלה הרבה כסף. המערכת המותקנת תיהיה כנראה XP. מחשב זה מיועד לשימוש מינימלי של OFFICE ואינטרנט. המחשב הוא HP ZT3000 : מעבד 1.6 512 RAM MB כרטיס מסך RADEON 9200 האם אפשרי להתקין מערכת הפעלה בתצורה זו? האם זה יפעל במהירות סבירה (בלי קשר למפרט המחשב)? ראיתי באמזון 40 GIGA IDE ב16$ (כרגע הבעיה זה להביא את זה לארץ אבל נמצא פיתרון) האם זה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום.. איזה צורב היום הכי כדאי לקנות..? מהצורבי דיוידי של היום.. NEC,LG,PIONEER,BENQ?? או אולי משהו אחר...
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי יש לי הרד דיסק טרה וחצי שמלא חומר וסרטים , שאני מחבר אותו עכשיו המחשב לא מזהה אותו .......!!! זה לא משמיע רעש וגם לא נפל , אבל אני חושב שאני הוצאתי את הכבלים שלו בזמן שהמחשב היה עובד ....?!! מה עושים עכשיו , איך מסדרים ? איך מוודאים שזה מת ..? לפחות לדקה שאני יעשה סרין שוט לחומר שנמצא !!??
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! מחר, בשעה טובה, מגיע מחשב חדש לבית שלי עם הארדיסק ריק של 200GB... ואני רוצה להעביר בערך 50GB מההראדיסק הישן של המחשב הישן שלי להארדיסק החדש... איך אני עושה את זה? אם צריך תוכנה מסויימת אין לי בעיה לקנות... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה לגבי זיכרון DRAM של SSD : יש לי PATRIOT SSD 120GB ויש לו DRAM 32MB SDR מה זה SDR ? זה SDRAM ? זה ממש ישן לא ? זה מהתקופה של הפנטיום 3 והנפח 32 מגה ? ו SAMSUNG EVO860 יש DRAM של 512MB DDR4 יכול להיות שההבדל במהירות זיכרון ובנפח כל כך גדול?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחר מספר חודשים שאני מריץ את ה-NAS (מאגרשת?) הביתי שלי בשביעות רצון מלאה מהתוצאות, אחלוק אתכם את תהליך הבנייה והרשמים לטובת מי שרוצה לבנות לעצמו. ה-NAS שנבנה הוא בעל 5 כוננים, וקומפקטי. ארבעה משמשים לאגירת מידע, כל אחד בנפח 2 טרהבייט. מתוך ה-4 שניים משמשים ליתירות. כלומר המערכת מסוגלת לספוג נפילה של 2 דיסקים, ולהמשיך לחיות. פיצ'רים נוספים של המערכת: 1. תומך בשיתוף SMB (השיתוף הטבעי של מערכת חלונות), ו-NFS עבור Linux או סטרימרים למיניהם. 2. יכול להיות ISCSI Target ולמעשה להפוך גם ל-SAN. יכול לשמש את מערכות ההפעלה של VMWare או כל מערכת הפעלה אחרת לאחסון המידע. 3. מכיל שרת FTP 4. תומך בפרוטוקול Time Machine של Apple 5. יכול לשמש כשרת אינטרנט (Apache) 6. מאפשר …
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל מבוסס 915GV עם כונן SATA של 80GB עליו מותקן XP + כונן 40GB ישן בחיבור IDE. זה מחשב ישן ויציב כבר שנה וחצי בערך. היום הדלקתי את המחשב ומשום מה כונן ה-IDE לא מזוהה מ-XP למרות שברשימה בביוס הוא מופיע. כל השאר כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
משום מה אחרי שפירמטתי אתמול הכונן מקבל 7.6(מהנסיון שלי במחשבים שונים כונן קשיח לא מקבל יותר מ5.9) צירפתי גם בדיקה בHDTUNE, נראה נורמלי. נראה לכם כמו באג במערכת הדירוג? עוד מישהו נתקל בתופעה? (המפרט בחתימה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי בזיגזג צורב של סמסונג 10*24*40 עם 8 MB באפר ב385 שח. מה דעתכם על הצורבים של סמסונג איך הם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רק ספריה Video_TS ו NERO - אני בוחר DVD-VIDEO השאלה היא האם מספיק שאני גורר לספריה בשם זה בצד שמאל בNERO ? ומה עם AUDIO_TS ?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
זה קיים כבר באתר בחו"ל ואני חושב שזה יהיה שירות טוב לחברי הזון אם יוסיפו אחד כזה באתר. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הכונן הקשיח שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות כונן חדש. ראיתי שהכונן נ"ל מאוד משתלם מבחינת המחיר שלו: 540 ש"ח. אך רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים. ושאלה נוספת, האם כל כך הרבה נפח בכונן אחד לא משפיע על מהירות הגישה למידע? לא כדאי מספר כוננים בעלי נפח "נמוך" מאשר כונן אחד בעל נפח "גבוה"? כמו כן, אני לא מתכנן RAID. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין SATA / SATA2 / SATA3? 2. איך אפשר לבדוק במה הלוח אם שלי תומך מבלי להשתמש בתוכנה צד ג' כמו סנדרה? 3. במידה ונניח והלוח אם שלי תומך ב-SATA2, האם אפשר לשדרג או שזו בעית חומרה שצריכה להשתדרג, כלומר להחליף לוח אם? 4. כמו שאלה 3 רק בהתייחס לתמיכה ב-USB. אודה לתשובה לכל שאלה בנפרד. תודה
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מצטרפים חדשים אל משפחת ה-MP600 של החברה מתהדרים ביכולת להגיע למהירויות העברה של עד 7,400 מגה-בייט בשנייהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-