אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כפי שניתן להסיק מהכותרת אני מתלבט בין מספר צורבי DVD. הייתי רוצה לקבל המלצה מנומקת (אם אפשר) על אחד הצורבים. להלן האפשרויות: 1. Samsung SH-S223 22x SATA Black 2. Samsung SH-S203B 20x SATA Black 3. LG GH20NS10 X20 4. LG GH22NS30 X22 5. PIONEER DVR-215BK X20 תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי כונן WD Caviar RE 250GB 7,200RPM 8MB Serial ATA ואני עובד כרגע ב RAID אני יכול לחבר אותו בSATA רגיל והוא יעבוד כמו כל כונן SATA בלי RAID בסדר????
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
קורא הכרטיסים לא עובד, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אבל הדיסק פגום ולא הצלחתי לפתוח אותו, איך אני יכול לסדר שזה יעבוד לי ויצליח לקרוא כרטיסים.. תמונות מצורפות של המכשיר.. וזה הארור שאני מקבל כאשר מכניס memory card מסוג SD לתוך במכשיר ומנסה לפתוח את כונן H..
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את המערכת הפעלה מההארד דיסק יש לי שגיאה "DISK BOOT FAILURE, ENTER SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". מה עושים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הייתי בחנות כדי לקנות צורב DVD. עכשיו,הציעו לי כמה במחיר סביר: אחד של LG ואחד של nec מה יותר שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
חשבתי לפנק את המקבוק שלי ב-ocz vertex 120gb מארה"ב במחיר 400$. כרגע יש לי 250 ג'יגה 5400 מסכן. השאלה אם הביצועים מצדיקים את המחיר? כי וואו זה עולה כמו xbox 360. בארץ אותו דיסק עולה איזה 3 אלף.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיפראג למאסטר בוט שלי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 120 גיגה דרך התוכנה דיסקקיפר הוא אומנם מצליח לעשות דיפראג אבל טוען כי THE MFT USAGE WAS CURRENTLY 94%OF THE TOTAL MFT SIZE WiTCH INDICATES IT IS LIKELY THE MFT WILL BECOME BRAGMANTED מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה האם הבעיה היא בהארד דיסק שדרך אגב פועל תקין לחלוטין והמקום הפנוי במחיצה עומד על 15 גיגה פנויים מ 40 הקיימים דרך אגב מדובר ב C:
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ראיתי הרבה באתר שאנשים מציעים צורבים של DVD במחיר של 300 שקל פלוס.... נכנסתי לאתר של KSP וכתוב שם COMBO שלפי מה שהבנתי זה גם צורב DVD וגם צורב רגיל... למה לא מציעים אותו אם הוא גם זול יותר וגם צורב רגיל וגם DVD? תודה מראש 2יי 2ייי
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח לאייפוד דור 5.5 [וידאו] בנפח של 120GB או 240GB בגודל של 1.8" אך אין לי מושג היכן אני י כול להשיג מעגל חשמלי/כבל/איך שלא קוראים לזה כדי לחבר את הכונן הקשיח ללוח הראשי של האייפוד. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד כזה? או מה השם באנגלית? [אולי flexible circuits??] http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=120417895617 בסוף העמוד יש תמונות של הכונן הקשיח עם הכבל הקצר בקצה, כזה אחד בדיוק אני צריך. [אני לא קונה את זה משם כי המכירה הסתיימה...] וזה סרטון שבו גם כן רואים את הכבל. עריכה: מצאתי! http://store.ifixipodsfast.com/ipod-parts-/-installation/ipod-video/ipod-video-hd-connector/prod_17.html תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ופה בפורום מוזכר גם 640,למה אני לא רואה אותו בKSP?מה מיוחד בו?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב שלי מפוצל לשני דיסקים קשיחים באחד מהם מותקן המערכת הפעלה ובשני יש את כל הדברים שלי תמונות משחקים שירים עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ופתאום נעלם לי הכונן קשיח שיש בו את כל הדברים שלי נכסנתי לניהול דיסקים ושם אני רואה את הדיבק שנעלם אבל אני לא מצליח להחזיר אותו שיראו אותו ושאני יוכל לגשת למידע עשיתי מקש ימני והוא לא נותן לי את האופציה לעשות אותו אקטיב ..מה עושיםם????? הינה תמונה http://img39.imageshack.us/i/10410066.jpg/ [br]פורסם בתאריך: 19.10.2009 בשעה 21:40:22 טוב חברים הצלחתי אפשר למחוק לנעול
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס 7 על המחשב החדש היום, וכנראה פספסתי בהתקנה את האפשרות להפריד את הכונן (כל ה-1TB) למחיצות. נשארתי עם מחיצה אחת של 950 ג'יגה שעליה מותקן הווינדוס. בעקרון, אין לי בעיה מבחינת הנוחות אך יש לי כמה תהיות: האם חילוק למחיצות קטנות יותר ייתן שיפור כלשהוא בביצועים? האם יש דרך בטוחה לבצע את זה מתוך ווינדוס 7? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני מכיר את החברה verbatim בגלל איכות הדיסקים הטובה שלהם. לאחורנה חיפשתי דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי באחד של verbatim יחסית זול 390 שקל לTB. רציתי לדעת אם החברה טובה ואמינה מבחינת דיסקים קשיחים. תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את ה-Drobo 2gen במחיר סביר? בחול המחיר הוא 400$ כשבארץ הוא כמעט 2800 ! יש חנויות נוספות מלבד plonter שמוכרות את המוצר? תודה מראש..!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3520A וכשאני צורב אודיו בנרו 7.0 יש קפיצות כאלה בשירים. המקור תקין! זה כבר קרה לי בכמה דיסקים על סוגי מדיות שונות. יש לכם פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי כולם... שלשום נשרף לי המקסטור אחרי 3 שנות עבודה רכשתי כונן Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מפנדה ונתקלתי במספר דברים מוזרים... 1) האוורסט מזהה רק 2MB באפר: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251304267610/gg.JPG זה רגיל עם הכוננים של היטצ'י או שזה משהו יוצא דופן? 2) הווינדווס מזהה את הכונן ככונן SCSI :s05: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251307132876/j.JPG 3) רשום שהוא עובד בUDMA6 133 http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/20060…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא RAID שלא הצלחתי למצוא לה תשובה: 1) האם דיסקים (IDE/SATA) שהותקנו על RAID תחת בקר אחד יצליחו לעלות על בקר RAID אחר? האם במחשב אחר? 2) במיוחד, האם דיסק שהותקן על RAID-1 יצליח לעלות בחיבור ישיר (ללא RAID בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני צריך External HDD של 80GB מינימום (מומלץ 120 ומעלה), 7200RPM מינימום. יש איזה מותגים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? מוצרים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? אני פשוט לא מבין בנושא הזה כל- כך... דרך אגב, סילחו לי אם אני לא עונה מהר, כי ככל הנראה בזמן הקרוב לא אהיה הרבה בפורום, אך אנסה לענות מהר ככל האפשר. תודה. בתודה מראש, T-man
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם. 1) מה קצב העברת הנתונים לשניה של פיירוויר? 2) מה קצב העברת הנתונים לשניה של USB 2 ? 3) מה יותר מהיר, IDE או SATA 2 ? 4) כיצד נראים החיבורים והכבלים של SATA ו-IDE ? 5) האם משתלם יותר במחשב המיועד למשחקים להתקין סקאזי במקום כונן קשיח רגיל? 6) אם כן, יש למישהו מדריך התקנה לכונן כזה? 7) האם הפרש של מאה שקל בין שני כוננים של 500GB חיצוניים, כשההבדל היחיד בינהם הוא חיבור פיירוויר, הוא לגיטימי? 8) האם מישהו מכיר תוכנה חינמית (או לא ) לעידכון אוטומטי של כל הדרייברים במחשב? בתודה מראש על התשובות, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחר הארד דיסק 250 ג'יגה וצורב DVD. הצורב DVD שהוצע לי הוא של חברת Pioneer והדגם הוא 116. בקשר להארד דיסק, אני יודע שהייתה פה ביקורת על הארד דיסקים של 250 ג'יגה אבל שמעתי כמה טענות שסותרות את הביקורת ושמעתי גם שלא את כל הדיסקים שנסקרו ניתן להשיג בקלות. הייתי רוצה לקבל כאן הצעות מניסיון של אנשים לדיסק אמין, לא רועש מידיי, ושווה ביחס למחירו. עקב הניסיון המצויין שלי עם WD אני נוטה לכיוון שלהם, אבל החלטתי לתת צ'אנס גם לשאר ולהתייעץ איתכם המומחים. עכשיו 2 שאלות: 1. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הצורב שהוצע לי (116) לבין ה111 שקראתי עליו פה כמה וכמה פעמים. 2. איזה HD 250 ג'יגה כדאי לי לקנות כשהדרישות שלי הן הדרישות שציינתי למעלה (אמינות, לא רועש מידיי ויחס מחיר …
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-