אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מכיר את החברה verbatim בגלל איכות הדיסקים הטובה שלהם. לאחורנה חיפשתי דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי באחד של verbatim יחסית זול 390 שקל לTB. רציתי לדעת אם החברה טובה ואמינה מבחינת דיסקים קשיחים. תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה, מזה זמן מה שאני מעוניין לקנות HD למחשב מיני, כלומר מחשב עם מקום קטן מאד ולפיכך אני מעוניין ברכיבים שפולטים הכי מעט חום, יום אחרי שהזמנתי סיגייט או מקסטור(לא זוכר, זה עם ה-5 שנים אחריות) הופיע כאן הידיעה הבאה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1104091185,48348, אני לא יודע אם לינק יעבוד והרי התכונה בה אני מעוניין: .כמו כן אפשר לקרוא כאן => http://www.pcvsconsole.com/news.php?nid=2878 לבסוף ההזמנה בסוף לא התבצעה והחלטתי לחכות שיגיעו הדיסקים החדשים אבל עבר הרבה זמן ואין שום מילה, אפשר להזמין ישירות מ-WD אבל אין שום ביקורות (שאני מצאתי) וחנויות מחשבים בארץ לא מכירות את הנושא, לי כבר נמאס לדחות את הקניה הזו ובקיצור, למישהו יש מידע מה עם זה? מה קורה…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס לתוכו קובץ של 6.95 גיגה ויש 7.54 גיגה פנוי והוא אומר שאין די מקום בדיסק היעד! מה אוכל לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי כולם... שלשום נשרף לי המקסטור אחרי 3 שנות עבודה רכשתי כונן Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מפנדה ונתקלתי במספר דברים מוזרים... 1) האוורסט מזהה רק 2MB באפר: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251304267610/gg.JPG זה רגיל עם הכוננים של היטצ'י או שזה משהו יוצא דופן? 2) הווינדווס מזהה את הכונן ככונן SCSI :s05: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251307132876/j.JPG 3) רשום שהוא עובד בUDMA6 133 http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/20060…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא RAID שלא הצלחתי למצוא לה תשובה: 1) האם דיסקים (IDE/SATA) שהותקנו על RAID תחת בקר אחד יצליחו לעלות על בקר RAID אחר? האם במחשב אחר? 2) במיוחד, האם דיסק שהותקן על RAID-1 יצליח לעלות בחיבור ישיר (ללא RAID בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, מקצת חיפושים שערכתי בגוגל הבנתי שלא ניתן לבדוק טמפ' של הארד-דיסקים המשורשרים ב-RAID. מישהו יודע במקרה אם זה נכון? או אם לא, אשמח לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שהכונן שלי רץ במהירות שהוא אמור לרוץ יש למישהוא התעות לתוכנות וגם איך משתמשים בהן?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כונן ישן של מקסטור,IDE,עליו הווינדוס(ויסטה 64),ועוד כונן SATA של WD. המחשב נורא רועש,אני מאמין שזה מהIDE,אבל לא בטוח. בכל מקרה לוקח זמן עד לפתיחת קבצים,יכול להיות שבגלל שהוא IDE העבודה במחשב איטית ורועשת יותר? קראתי את הכתבות על ההבדל בינהם,אבל עדיין,לא ממש ברור,אם רק באופן תיאורטי הSATA יותר מהיר,אז אין ממש הבדל בינהם,מבולבלים?גם אני ..חח אז,למה איטי ורועש?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
NVME GEN4 X4 1TB מהירות קריאה 7300 קריאה כתיבה 6600 דווקא במותגים המוכרים המהירות היא נמוכה כמו GEN3 עד 3000 הוא גם זול עולה 335 שקל
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
- 2 followers
-
-
הנה השאלות: מה המידות שלו בס"מ? כמה בערך יעלה לי הארד דיסק של 40 ג'יגה או 60 ואיפה אני יכול לקנות בארץ? הוא מתחבר גם ללוח אם של מחשב רגיל או רק למחשב נייד וצריך לבד להכין מתאם או משהו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לאמר לי באיזו מהירות כרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית מסוגל לכתוב לעצמו או לקרוא. קיימת אחת כזו?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :-[ [glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
aya li 160 GB kaniti ayom HD hadash shel 320 GB asiti update ve akol ba hardware ani roe oto aval nishar li 160 gb kmo she aya toda le kol mi she inase lazor ( marehet windows be anglit
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אחרי קריאה קצרה בפורום התסבכתי עם כל המושגים של המדיות. מה שאני השתמשתי עד עכשיו לצריבה זה מדיות DVD-R של אופיס דיפו. ב NEROINFO הוא הראה לי TYG02 תחת קוד יצרן. (ממש קשה לי להאמין שזה של TY, וגם אין שום מספר סידורי על גבי הדיסק, אין כלום). אחרי שהסטוק של המדיות שלי נגמר אני מחפש לקנות עוד 50 מדיות DVD-R לסרטים בעיקר. אני צריך שתמליצו לי על מדיות ואיפה ניתן לקנותם, כמו-כן איך אני יכול להבדיל בין המדיות השונות (מה טוב ומה לא) כאשר הם באריזה סגורה... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי צורב opatric 5170, איך עושים לו עדכון? הורדתי קובץ bin מה עושים אתו ואיך מעדכנים?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
קורא הכרטיסים לא עובד, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אבל הדיסק פגום ולא הצלחתי לפתוח אותו, איך אני יכול לסדר שזה יעבוד לי ויצליח לקרוא כרטיסים.. תמונות מצורפות של המכשיר.. וזה הארור שאני מקבל כאשר מכניס memory card מסוג SD לתוך במכשיר ומנסה לפתוח את כונן H..
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את המערכת הפעלה מההארד דיסק יש לי שגיאה "DISK BOOT FAILURE, ENTER SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". מה עושים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-