אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקבל המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בנפח 160-500GB הגודל לא חשוב(2.5 אינץ או 3.5 אינץ) והחברה... איזה חברה מומלצת?!?!? נ.ב הדיסק יהיה לשימוש בתוכנות גרפיקה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 160GB SATA של SEAGATE למחשב חדש. אני רוצה לחלק אותו ל-3 מחיצות : שתיים של 10 (עבור WIN XP ו-WIN2000) והשלישית של 140 עבור משחקים ושטויות אחרות. קראתי באתר של SEEGATE של- WIN XP בלי SP 1 יש בעיה לעבוד עם דיסקים גדולים יותר מ-137 GB. אין לי דיסק של WIN XP עם SP1..... יש לי רק את הרגיל.... האם תהיה לי בעיה עם הדיסק הזה ו- WIN XP או שאם אני אחלק את הדיסק למחיצות לפני התקנת WIN XP אז לא תהיה בעיה? הנה מה שכתוב באתר של SEAGATE http://www.seagate.com/support/kb/disc/capacity/137/os/winxp.html אין לי בעיה עם WIN2000 כי יש לי דיסק עם SP4.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לשניים מתוף שלושה כוננים, לאחר הפרמוט הכונן שאינו פורמט אינו מזוהה על ידי הביוס.. ניסיתי להחליף בין אחד הכבלים, בכדיי לבדוק שהבעייה אינה בכבל SATA והתוצאה - NTLDR are missing החזרתי את הכבלים למצבם הטבעי והבעייה נפתרה אך הכונן עדיין לא מזוהה.. אשמח לרעיונות, המון תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם בגלל העובדה שהדיסק הקשיח הנ"ל מחולק לשתי פלטות של 160GB כדאי לחלק את הדיסק לשתי מחיצות של 160GB ? או שאין שום קשר בין הדברים.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיפראג למאסטר בוט שלי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 120 גיגה דרך התוכנה דיסקקיפר הוא אומנם מצליח לעשות דיפראג אבל טוען כי THE MFT USAGE WAS CURRENTLY 94%OF THE TOTAL MFT SIZE WiTCH INDICATES IT IS LIKELY THE MFT WILL BECOME BRAGMANTED מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה האם הבעיה היא בהארד דיסק שדרך אגב פועל תקין לחלוטין והמקום הפנוי במחיצה עומד על 15 גיגה פנויים מ 40 הקיימים דרך אגב מדובר ב C:
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היום אח שלי התקין לי וינדוס על המחשב והתקין את ההרד דיסק של מקסטור (160 ג'יגה) של S-ata משום מה זה מראה לי את זה ככונן נשלף... הכוונה כמו בתמונה הזאת.. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רציתי לדעת מה ההבדל בין Sata ל- ATA והאם יש הבדלים משמעותיים אני בעיקרון קונה 120G התכוונתי לקנות: WD 120GB 7200RPM 8MB ועכשיו ראיתי שיש גם SATA שעולה יותר אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך CD-ROM כי שלי הלך. שמעתי שה-LG נוטים להתפוצץ?! אז חשבתי על האסוס. אני מחפש CD-ROM אמין וטוב.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את הDMA דרך מנהל ההתקנים (מישהו מכיר שיטה אחרת?) ביצועי הקריאה של הכונן מאוד נמוכים אבל בצריבה הוא בסדר גמור כבר שנה של צריבות בלי דיסק אחד דפוק ;D הכונן למעשה קורא יותר נמוך משהו יכול לצרוב... והוא צורב מעולה.... למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברשותי M4 בנפח של 128GB,הוא בשימוש כבר כ-4-5 חודשים,ביצועים מעולים למרות שאני על SATA2. יש דרך לסחוט עוד קצת ביצועים על SATA2?עשיתי את מה שיש במדריך של הSSD באתר,עדכון קושחה יעזור בשיפור ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התחדשתי, בין השאר ב-2 כונני HDD 18TB SATA שיהווה את עיקר האחסון. הם לא משמשים כדיסק מערכת, חלונות מותקן על NVME. הגדרתי אותם בהצלחה ברמת הביוס במצב שיקוף (לא דרך חלונות) ובחלונות הם מופיעים ככונן אחד, כמצופה. איך אני מוודא שהם אכן משקפים את המידע? יש איזו תוכנה שנותנת אינדיקציה על מצב ה-RAID?
-
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את ה-Drobo 2gen במחיר סביר? בחול המחיר הוא 400$ כשבארץ הוא כמעט 2800 ! יש חנויות נוספות מלבד plonter שמוכרות את המוצר? תודה מראש..!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
צרבתי מוזיקה רגילה לא mp3 לא כלום דיסק רגיל בnero בקיצור לא נעלתי את הדיסק השארתי אותו פתוח כדי להכניס שירים בעתיד בקיצור עכשיו אחרי הצריבה לא שומעים כלום שום מערכת לא מזהה אותו עכשיו אמרו לי שדיסק של מוזיקה אסור להשאיר פתוח ועכשיו אין לי שמץ של מושג איך נועלים את הדיסק ופה אני צריך את עזרתכם חברים תודה לכל העוזרים הנה תמונה איך שעשיתי את הצריבה:
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! איזה מהדיסקים שמוצעים למכירה ב- K.S.P שהם 80 Giga SATA הכי טוב? ( מהירות/שקט/מומלץ ) יש לי כרגע 40G של WD שמחובר ב-ATA, ואני רוצה להוסיף אליו עוד אחד. הלוח Epox 8Kda3j לא תומך בSATA2 או NCQ. Hitachi - Deskstar 80GB WESTERN DIGITAL - 80GB SATA 7200 8MB WD800JD SEAGATE - 80GB SATA ST380817AS MAXTOR - 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 תודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בפורום כדי להחליט איזה הארדיסק 320GB 16MB SATA2 עדיף הWD או הSEAGATE ומרוב דעות אני כבר לא מבין. :s05: האם יש פה מישהו שעובד איתם ויכול להמליץ על אחד או להזהיר מבעיות? חשוב לי בעיקר שיהיה שקט.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא RAID שלא הצלחתי למצוא לה תשובה: 1) האם דיסקים (IDE/SATA) שהותקנו על RAID תחת בקר אחד יצליחו לעלות על בקר RAID אחר? האם במחשב אחר? 2) במיוחד, האם דיסק שהותקן על RAID-1 יצליח לעלות בחיבור ישיר (ללא RAID בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום :] יש בידי דיסק קשיח 76 ג'יגה מפורמט למהדרין. עכשיו אני מעוניין להשתמש בו כדיסק און קי ע"י יצירת מחיצות לחלק אותו ל20 ג'יגה ול50 ב50 אני אשתמש כרגע וב20 אני אתקין בעתיד ווינדווס. איך אני יכול לעשות את זה בלי התקנת ווינדווס ? דרך מחשב אחר ואני מחבר את הדיסק הקשיח עם חיבור sata/ide . תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום 1.רציתי לדעת מה היא המהירות הגבה ביות של צורב DVD היום? 2.כמה זמן לקח לו במהירות הזות ליצרוב דיסק של 700MB? 3.האם אני יכול לצרוב גם בדיסקים רגילים או חיבים עם דיסק למיוחד לצורב DVD 4.כמה זמן לוקח לצרוב דסק של DVD\ תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק 80GB ויש לי פנטיום 3 הגירסת ביוס שלי היא 4.51pg. של award האם הביוס יתמוך ואם לא אז מאיפה אני יכול להוריד עדכון ביוס?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-