אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לפחות 250GB וUSB2. חשבתי על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5826 מה דעתכם? חשוב שהחנות תיהיה באשדוד.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי דיסק 103SJ , הוא התחיל להשמיע רעשי כתיבה קריאה ממש חזקים , החלפתי מאז לא מזמן ואני לא בטוח מה יכול לגרום לו פתאום להתחיל לעבוד ברעש... זה לא שהמיקום שלו היה צריך לשנות משהו במארז שונה שפתאום הוא התחיל לעשות רעש יש למישהו רעיון אחר אולי ? כבלי SATA ? חשמל ? מיקום ? למה לפני שהחלפתי מארז הוא לא עשה את הרעש הטבעי שלו ועכשיו במארז חדש הוא פתאום כן.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש כונן חיצוני באזוןר ה300-350 שקל כמה שיותר מקום.... ראיתי את זה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש HD חיצוני בגודל 2.5" שיעבוד ללא חיבור לחשמל. חיבור USB 3.0 נפח 1T ומעלה. מחפש דיסק שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף בהתאם למאפיינים הנ"ל... תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק 80GB ויש לי פנטיום 3 הגירסת ביוס שלי היא 4.51pg. של award האם הביוס יתמוך ואם לא אז מאיפה אני יכול להוריד עדכון ביוס?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
Samsung Spinpoint T HD400LJ Western Digital SE16 WD5000KS כשהשני עדיף ב-SEEK והראשון עדיף מעט ב-IDLE http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הנה השאלות: מה המידות שלו בס"מ? כמה בערך יעלה לי הארד דיסק של 40 ג'יגה או 60 ואיפה אני יכול לקנות בארץ? הוא מתחבר גם ללוח אם של מחשב רגיל או רק למחשב נייד וצריך לבד להכין מתאם או משהו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! בטעות התחלתי לפרמט את ההרדיסק ה120G שלי ואחרי 2 אחוזים הפסקתי אותו עכשיו הוא לא נותן לי להכנס אליו ואומר שאני חייב לפרמט!! יש דרך להציל את המידע החשוב שיש לי שם???!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי כונן יחסית ישן בממשק IDE, מוגדר כמאסטר ומחובר לבדו על הכבל. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב כדי לגבות אותו, אבל הווינדוס לא מזהה אותו. הכונן די מרעיש כשהוא מחובר למחשב, אבל בביוס הוא כן מזוהה איפה יכולה להיות הבעיה ? כמה אמור לעלות שיחזור של החומר במקרה הצורך? לאן צריך לפנות?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דיסק שלא היה בשמש, היה שמור בתוך קופסא, יש בו משהו שצרבו לי השתמשתי בו פעם אחת, עכשיו רציתי להקליט משם משהו, ולא מצליח לי....
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף? LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 או ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר: ¤219 אני קונה ב-IPQC
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין RAID (דרייברים וכו') עכשיו? כלומר אחרי שמערכת ההפעלה והכול פועל או שזה ימחוק לי הכל? ובכל מקרה איך אני עושה את זה? (יש לי דיסקט של NVIDIA שקיבלתי עם הלוח אם ואני יודע שאני רוצה את אפשרות 0) תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/ הסיכום פה: http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/?page=9
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 160GB SATA של SEAGATE למחשב חדש. אני רוצה לחלק אותו ל-3 מחיצות : שתיים של 10 (עבור WIN XP ו-WIN2000) והשלישית של 140 עבור משחקים ושטויות אחרות. קראתי באתר של SEEGATE של- WIN XP בלי SP 1 יש בעיה לעבוד עם דיסקים גדולים יותר מ-137 GB. אין לי דיסק של WIN XP עם SP1..... יש לי רק את הרגיל.... האם תהיה לי בעיה עם הדיסק הזה ו- WIN XP או שאם אני אחלק את הדיסק למחיצות לפני התקנת WIN XP אז לא תהיה בעיה? הנה מה שכתוב באתר של SEAGATE http://www.seagate.com/support/kb/disc/capacity/137/os/winxp.html אין לי בעיה עם WIN2000 כי יש לי דיסק עם SP4.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שימו לב שבחישוב מהיר יוצא כי חסר לי 8 גיגה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מישהו שמע על WHS או אף התקין\התעסק איתו? נראה לכם יישום מוצלח למערכת NAS בייתית או שעדיף להקים לבד מערך RAID ולמצוא פיתרון מבוסס תוכנות ייעודיות לגיבוי המחשבים ברשת הביתית ולגישה מרחוק? לי נראה השרת הזה חלום רטוב לניהול וגיבוי כל המידע ברשת הביתית שכרגע יושב על מספר מחשבים. זה הרבה יותר זול מקניית appliance ייחודי, מאפשר גיבוי שלם של PCs שלמים וגם שיחזור של קבצים בודדים, מאפשר גישה מרחוק עם ניהול משתמשים והרשאות למידע הביתי. החיסרון היחיד שאני רואה הוא כרגע חוסר יכולת לעבוד עם RAID5, מה שמחייב כרגע למעשה עבודה ב-RAID1 שמבזבזת נפח דיסק.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ובכן ציינתם בסוף הכתבה בין החסרונות שהדיסק הקשיח אינו זמין בארץ. ובכן רק רצית אולי לתקן זאת ולומר כי הדיסק כן זמין בארץ ואני אישית אף לפני מספר שבועות רכשתי אותו עבור הנייד שברשותי. רכשתי אותו ברשת באג שקונים זאת מ ח.י. מחשבים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
זה פורסם היום ב LG פורום: Booktype Setting on LG 4120B - answer from LG -------------------------------------------------------------------------------- Hi fellas, I wrote to grman LG support recently about Booktype Setting capability in their latest DVD Multiformat writer 4120B. Today, I got a response from them in german language, here is a translation of what it says: "Regarding your inquiry I can inform you that there will be a firmware update supporting "Booktype setting". An exact release date is not known yet." I think this is a very positive signal from LG towards their customers, and I am really happy that they have become aware of that problem. …
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. היה לי Raid0 בלוח הקודם (2 דיסקים של 500GB) קניתי לוח חדש, ga-x58-ud3r ואני לא יכול להיכנס לביום של ה-Raid. כשהוא מגיע לשם הוא כותב לי באדום: be careful, it is not raid mode now, but there is still raid structure in the hard disk מה זאת אומרת? יש לציין שמערכת ההפעלה מזהה את 2 הדיסקים בתור דיסק אחד של טרה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-