עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yair71,

יש לי לוח של גיגה 8SQ800 ULTRA ישל כונן קשיח 80 גיגה ATA 33 יש לי כונן קשיח 80 גיגה ATA 66 מחולק אני חושב להגדיל את הנפח. בשביל גיבויים וגם להורדות באינטרנט. כי נשאר לי בסך הכל 15 גיה פנוי מהו הגודל המומלץ בעלות לתועלת האם לקחת SATA שהלוח תומך, ואיך זה ישפיע על השילוב בין הכל לא לשכוח יש לי 2 כוננים דיוידי ו-1.44 באיזה תוכנה מעתיקים את הכונן במהירות לכונן החדש, שמעתי שיש משהו של ארקוניס- מה שם התוכנה ואיך מפעילים אותה תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by toppy,

שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. Started by ShahafH,

חבר שלי רוצה לקנות צורב מפה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=470&scat=271&tcat האם יש דרישות מיוחדות שהמחשב צריך? והאם זה משתלם? תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אם אפשר להכניס יותר נפח בתקציב אז -בכיף תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. ראיתי כמה סוגים: דיסקים .DUAL LAYER 8.5GB ודיסקים 8.5GB שהם לא DUAL LAYER (לא רשום DUAL LAYER). מה עלי לקנות? יש לי צורב LG דגם GSA-H44N ATA.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by Crossair,

לצורב NEC 3520A , אני מעוניין לקנות 50 מדיות, הייתי באופיס דיפו, בדקתי את ה"מבצע" של ה50% על המוצר השני, אז ככה: 25דיסקים של VEBRATIM עולים 150שקל (שזה כבר לא שווה) ועל המוצר השני 50אחוז הנחה. 50דיסקים של VEBRATIM עולים 220 , ודיסקים של אופיס-דיפו עולים 3.4שקל לדיסק - שזה שווה אבל נראים דיסקים על הפנים. מישהו יוכל להמליץ לי על דיסקים טובים? (אשמח ללינק לחנות) .

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. למישהו קרה התופעה הזו ? הצורב עדיין צורב דיסקים ריקים, אבל אם יש דיסקים עם מידע עליהם, אז הוא טוען disc is not writable, please insert a blank disc. עכשיו למיטב זכרוני פעם הוא צרב גם multisession היתכן ורק החלק הזה נדפק ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by xcalibur,

שלום, מקצת חיפושים שערכתי בגוגל הבנתי שלא ניתן לבדוק טמפ' של הארד-דיסקים המשורשרים ב-RAID. מישהו יודע במקרה אם זה נכון? או אם לא, אשמח לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. האם אפשר לשנות את מהירות הצריבה באמצע הצריבה?(זה דיי דחוף בשבילי) תודה מראש. .SWG

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by ^Z^,

שלום יש לי כרגע כונן אחד, בשם C. אני רוצה למחוק רק את הווינדוס מC בלי לפרמט את הכונן, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by aviran_n,

אני מעוניין לרכוש מחר הארד דיסק 250 ג'יגה וצורב DVD. הצורב DVD שהוצע לי הוא של חברת Pioneer והדגם הוא 116. בקשר להארד דיסק, אני יודע שהייתה פה ביקורת על הארד דיסקים של 250 ג'יגה אבל שמעתי כמה טענות שסותרות את הביקורת ושמעתי גם שלא את כל הדיסקים שנסקרו ניתן להשיג בקלות. הייתי רוצה לקבל כאן הצעות מניסיון של אנשים לדיסק אמין, לא רועש מידיי, ושווה ביחס למחירו. עקב הניסיון המצויין שלי עם WD אני נוטה לכיוון שלהם, אבל החלטתי לתת צ'אנס גם לשאר ולהתייעץ איתכם המומחים. עכשיו 2 שאלות: 1. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הצורב שהוצע לי (116) לבין ה111 שקראתי עליו פה כמה וכמה פעמים. 2. איזה HD 250 ג'יגה כדאי לי לקנות כשהדרישות שלי הן הדרישות שציינתי למעלה (אמינות, לא רועש מידיי ויחס מחיר …

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by dovk,

הרכבתי היום דיסק קשיח 250 GB . נוסף לדיסק הקיים במחשב 2 הדיסקים ביחד אמורים לתת לי 500 GB . בהפעלת המחשב הביוס הכיר לי בדיסק הקשיח בגודל 250 GB הקיים וגם בדיסק החדש כשנכנסתי לחומרה במע ההפעלה הדיסק הקשיח הופיע שם אבל כשעברתי לתפריט מחשב הדיסק הקשיח לא הופיע , ניסתי לעשות רענון חומרה והמשיך לא להופיע אח"כ לקחתי את את תקליטור ה-WINXP וביצעתי SETUP ובתפריט הופיע הדיסק הקיים וגם הדיסק החדש אבל נכתב שם כי לא קיים מחיצות הגודל שהיה רשום שם המקסמלי היה 130 GB .וכל אשר ניסתי להגדיל ל250 GB .לא עזר הפעלתי את המערכת החלונות . החלונות הכירו בדיסק הקשיח החדש אבל בגודל 130 GB . במקום 250 GB . כיצד אני מחזיר את גודל הדיסק ל-250 GB דרך אגב 2 הדיסקים הם מסוג SATA 2 תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by arik100,

המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by theking7,

ברשותי כונן DVD דיי ישן Creative PC-DVD 12X בעבר הכונן עבד יופי [מתי שקנו אותו] אבל מאז עברו כמה שנים טובות ובינתיים הכונן קורא רק דיסקים רגילים, אבל כשמכניסים דיסק DVD הוא לא מצליח לקרוא אותו ומוציא אותו חזרה החוצה. מישהו יודע מה הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה בלי להחליף כונן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by avi2006,

אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. היי אני רוצה לקנות היום או מחר צורב ומתלבט בין הסמסונג 182M, הLG H55 ופיוניר 112\115D. השימושים שלי בצורב יהיו בעיקר צריבה של DVD DL וצריבה של DVD רגיל. מי מהם עדיף?

20. היי עקב נסיון אישי, למדתי מספר לקחים בקשר לכרטיסים - איך לא לקנות אחד מזויף ואם כבר קניתם אחד שעושה בעיות - אך לבדוק אם הוא מזויף... הנסיון שלי היה עם כרטיסי Memory Stick Pro Duo אבל נראה לי שמה שאני כותב פה יתפוס גם על כרטיסים אחרים. אז ככה איך לא לקנות כרטיס מזויף ------------------------- 1) להזהר בקניה מחנויות קטנות - עדיף לקנות מממשווקים יותר גדולים כמו למשל באג אפילו שזה עולה טיפה יותר 2) בכל מקרה לברר מי היבואן(ים) הרשמיים בארץ ולוודא שהחנות עובדת איתם 3) כדאי לברר בדיוק איך נראת האריזה ואיך נראה המוצר - במקומות כמו באג או הום סנטר - אם מציעים לכם משהו שנראה שונה או האריזה היא אחרת - להתחיל לחשוד 4) אריזה שנראית לא חדשה/משומשת - כנ"ל 5) לבדוק באינטרנט סממנים חיצוני…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by club_501,

אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by suslik,

:lamer: אני רוצה לנסות בפעם הראשונה לחבר 2 דיסקים קשיחים במקביל. אודה לכל מי שיוכל להסביר לי שלב אחרי שלב.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. Started by Shtupel,

משו שקשור לליט סקייב וכאלו.. תודה...

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by MasteRoi,

לאחרונה, הכונן הקשיח עושה רעשים כאילו הוא עובד ועובד וזאת למרות שאיני מריץ שום תוכנית ברקע, ולא, זה לא יכול להיות שמישהו משתמש בו בדרכים עוינות ,כיון שהמחשב הנ"ל לא מחובר לאינטרנט. ???

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.