אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי דיסק און קיי בבית עם מהירות של 2.0 ולא 1.1. בכל המחשבים בבית הוא מזוהה ואין בעיות אבל רק באחד (הוא לפני 7 שנים..) הוא לא פותח לי.. (כתוב במנהל ההתקנים שהוא פועל כראוי והוא מזוהה אבל הוא לא נמצא במחשב שלי בתור עוד כונן וגם לא נפתח אוט'.. ניסיתי בכמה חיבורים(כולם עובדים כראוי) ואפילו שחיברתי אותו ראיתי את המנורה עליו דולקת... אז מה הבעיה? אולי יכול להיות בגלל שהמחשב לי תומך ב-2.0USB ? או שאם אני מכניס אז הוא פשוט יעבוד על 1.1USB? זה דיי דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום לכולם החלפתי לפני איזה שנה את הספק כוח שלי כי הקודם נשרף . מאז הצורב נפתח כרגיל אבל הפסיק לקרוא /לצרוב . תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אוקיי, סתכלו במפרט שלי וראו את הסיגייט 30 ג'יגה שלי, הוא היה הארדיסק הורדות שלי, עכשיו אתם לא יודעים כמה שעות של חיפושים וכמה שעות של הורדות נצאות עליו, זה פשוט קטסטרופה! עכשיו, יש לי גם את ה 80 ג'יגה של WD אבל אני מרגיש שהוא לא מספיק לי אפילו בנוסף ל 30 ג'יגה (מה לעשות, כשיש משתמשים, אם אין אז לומדים להסתדר) אז עכשיו התקשרתי לחנות, והזמנתי את ה WD 120 GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA לא רציתי ללכת על ה SATA כי זה תוספת של 150 שקל וההבדלים בביצועים לא ממש נראים, אז קיצור: 1) מה אתם אומרים על הבחירה שעשיתי? האם זאת הבחירה הנכונה? 2) איך אני יכול לגבות\להציל כמה שאפשר מהכונן של סיגייט בלי להוציא כמה אלפי שקלים ? תודה לפונים.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
התקנתי Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה הצליחה והמחשב עבד. הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 ואז הופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll חיפוש בגוגל העלה שהודעת השגיאה נובעת מכך שדיסק ההתקנה לא מצליח לכתוב לדיסקים הקשיחים ואחת מהסיבות היא תקלת חומרה או תקלת זיהוי. נו טוב.. החזרתי את המערכת ל RAID 0 וניסיתי להתקין שוב את Win XP, ואז שוב הופיעה לי אותה הודעת השגיאה. אז החזרתי את המערכת למצב רגיל בו הדיסקים מוגדרים כ IDE התקנתי שוב את Win XP, וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה... הוצאתי את כל הדיסקים חוץ מאחד, התקנתי שוב, לא עזר. איפסתי את הביוס, הוצאתי את המחשב מהחשמל. ועדיין אני מקבל את אותה הודעת השג…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
hello. i have an old empty hd with 2-3 par. and i want to clear all the partitions,that it will be an empty hd,like new. how can i do it? tnx sry 4 my lazy english
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאד. בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה. ניסיתי לתקין את המשחק סטארקראפט. הכונן קרא את הדיסק (היה אור מהבהב) ואז האור נהיה רצוף, פשוט דלוק, ולא קרה כלום. הסמל של הכונן הפך לסמל של המשחק כמו שאמור להיות, אבל לא עלתה ההתקנה. נכנסתי לדיסק עצמו (אקספלור דיסק) וניסיתי להפעיל את הsetup, אבל לא קרה כלום. הדיסק בן איזה 6 שנים, אז חשבתי עלצמי שזה הגיוני שהוא בטח גמר את שרותו. הזמנתי לי חדש, והיום הוא הגיע. ושוב, קרה אותו דבר בדיוק! גם בכונן דיוידי וגם בצורב. ניסיתי את הדיסק במחשב של אחותי, והוא עבד. מכאן אני מבין שהבעיה או בכוננים שלי או במחשב עצמו. מישהו יודע מה קורה כאן?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה פשוטה בשבילכם, בשבילי בעיה!! איך צורבים מוסיקה שהיא קבצי MP3 לדיסק רגיל...??? תודה על כל עזרה! נ.ב אני משתמשת בתוכנת צריבה NERO
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 חדש ואני רוצה לצרוב CD (!)...והוא לא נותן לי !!! הוא נותן לי הודעה שגיאה : " POWER CALIBRATION ERROR " או משהוא כזה. מה זה יכול להיות ???
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. המחשב כרגע ב-3.5 וזיכרונות 700MHZ,וכל פעם שאני עושה ריסטרט רשום לי-BOOT FAILURE PLEASE INSERT DISK. רק שאני מכבה את המחשב ומדליק אז המערכת עולה. היתה לי בעיית התחממות ב-HD והחליפו לי אותו,ועדיין אותה בעיה הטמפ' על 53-55 מעלות. המחשב עבד על 3.32 עד אתמול ולא היו איתו בעיות,רק אחרי העלאת המעבד+זיכרונות -שלא כללה העלאת מתח התחילה בעיה זו. האם יש מצב שהאובר קשור לכשל בעלית ה-HD ?
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD חדש של עם 250GB של חברת Western Digital 1. יש לי את ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM שאני לא חושב שהוא תומך ב- SATA מה הן האופציות שלי במקרה הזה? האם עלי לוותר על הקניה אם שיש מתאמים בין SATA ל- IDE. האם יש דרך אחרת לחבר את ה- HD למחשב? 2. האם כדי להשתמש ב- 250GB עלי לשדרג את ה- windows Xp מ- Service Pack1 ל- Service Pack2? תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
ראיתי את האשכול של המומלצים אבל לא הבנתי איזה כדאי לקחת אני מתלבט בין ה ASUS 1814BLT ל lg GSA-H62NB והפייוניר 212DBK (אני מקווה שכלום SATA)
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
Hi everyone . I've a Cd burner that can burn up to x52 , and it says i need a bigger media than 700mb . That made me wonder if it's even possible for my burner to exceed 700mb ? and if there's a way to check it out ? g0vner
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אצלי הוא לא קורא חלק מהדיסקים, אצל מחשב אחר כן, נראה לי שאני אקנה חדש כי זה דיי חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רציתי לדעת מה ההבדל בין Sata ל- ATA והאם יש הבדלים משמעותיים אני בעיקרון קונה 120G התכוונתי לקנות: WD 120GB 7200RPM 8MB ועכשיו ראיתי שיש גם SATA שעולה יותר אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצריבה. יש צורב DVD מדגם: LITE-ON DVDRW SOHW-1693S אני לא מצליך לצרוב על CD רגיל כלום לא מוזיקה,לא DATA וכ"ו. אבל סרטים על דיסקים של DVD כן יכול(כול מה שקשור לדיסקים של DVD הכול צורב) (תוכנת צריבה NERO 7) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
במחשב שלי מופיע לי כונן דיסקים 3.5" למרות שאין לי את החומרה הזאת על המחשב בכלל יש לי רק צורב DVD.. איך מעלימים את זה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי לח אם d865pe של חברת אינטל , באתר הרישמי רשם שיש לי תמיכה בסאטה אבל כשאני פותח א המחשב אני לא רואה את הכבלים האדומים האלה שאמורים להיות כשיש לך סאטה אל רק קבלים של ata , השאלה שלי זה האם באמת אין לי סאטה או שאני צריך אולי לקנות את הכבלים ולחפש את החיבור ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ההבדל היחידי שלו הוא במהירות? שהוא עושה 10 אלף סיבובים בדקה ולא 7200? או שיש משהו מעבר לזה? כי לא נראה לי הגיוני להוציא 650 שקל על 35 GB רק בגלל שהוא קצת יותר מהיר
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אם אפשר להכניס יותר נפח בתקציב אז -בכיף תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-