עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי את ה WD My Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני צריך שהוא יעבוד במקבוק פרו וקודם להעתיק את כל הקבצים שלי מווינדוס אקס פי.. הסתכלתי בהסברים שיש באתר של WD על זה שצריך לפרמט דרך המק ולכוון לפירמוט של DOS...עשיתי מה שכתוב פירמט הכל טוב ויפה..המק מזהה אותו כמו שצריך ואף עשיתי גיבוי במכונת זמן... ואז אני מחבר אותו לווינדוס אקס פי והוא לא מזהה את הכונן.. כשנכנסים לקומפיוטר מנג'מנט, סטורג', הוא מראה את הדיסק...אני אבדוק מחר מה הוא אומר לגבי התצורה של ההרד דיסק.. מישהו נתקל בזה יודע מה הולך?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by blizzard20,

שלום קניתי כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK השאלה שלי היא אם צריך לפרמט אותו ל NTSC או שהוא מגיע כבר מפורמט בצורה הזאת ואפשר ישר להתחיל להשתמש בו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Maiasony,

שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. Started by n_aviv1,

זה דחוף למישהו שטס היום. מדובר בכרטיס SD 8GB של סיליקון פאוור. הוא הכניס את הכרטיס למצלמה (EOS 450D) והמצלמה דורשת פירמוט של הכרטיס בגוף המצלמה. הפירמוט לא מצליח גם לא במצב low level. מה אפשר לעשות? אם השאלה מתאימה יותר לפורום צילום דיגיטלי אנא העבירו את הנושא במהרה כי הוא טס היום!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by jambo222,

שלום האם כאשר אני עושה פירמוט מהיר נשאר לי בדיסק קובץ שיחזור ( של הפקודה unformat ) ? ואם נשאר קובץ כזה איך אני מוחק אותו , אני רוצה לגרום שבסופו של דבר אני אקבל דיסק נקי ריק. תודה

6. Started by Lirux,

מה ההבדל בין פירמוט מהיר לפירמוט רגיל ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד? האם פירמוט מהיר פוגע בהארד דיסק?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. ועוד שאלה קטנה, פירמוט מזיק להארד דיסק אם נעשה לעתים תכופות? סתם לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. פירמוט מלא של כונן 2TB עורך יותר מ8 שעות דרך מערכת הפעלה WIN? להבא כדי לפתוח CMD ולפרמט דרכו? תודה.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  9. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפני אני רוצה לצרוב כמה תקיות יש לי דיסקים שכתוב עליהם cd-r80 min plus extra 20 min 700mb 900 עכשיו השאלה שלי היא האם הדיסקים הם 900MB ??? ואיך אני צורב על דיסק כזה ??? יש לי Nero Express 5 5 9 9

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by sahargt,

אני רוצה למחוק את הקשיח השני שלי ויש שם קבצים של מערכת חלונות

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by ofri11,

שלום! קניתי דיסק קשיח פנימי SATA2, וחיברתי אותו למחשב שבו קיים דיסק קשיח נוסף בחיבור IDE ועליו מערכת ההפעלה. המחשב זיהה את הדיסק ("זוהתה חומרה חדשה") אך איני רואה אותו במחשב שלי. הבנתי שאני אמור לעשות לו פירמוט ראשוני. אז שאלתי היא איך עושים זאת? המטרה הסופית היא להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה ולנתק את הכונן הקיים- אז האם צריך לפרמט אותו ראשית תחת מערכת ההפעלה הקיימת, או שאפשר ישר לנתק את הישן, להדליק את המחשב ולהכניס דיסק של חלונות ותוך כדי התקנה הוא יפורמט? תודה מראש, עופרי.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  12. יש לי הארד דיסק של 160 גיג'גה מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  13. היי, פירמטתי בטעות (בפירמוט מהיר) את אחת המחיצות בכונן. הצלחתי בינתיים לשחזר את הקבצים באמצעות התוכנה recuva אבל הבעיה היא שהתוכנה שומרת את הקבצים מחדש בתפזורת ולא בתיקיות מסודרות כפי שהיה קודם לכן. מישהו מכיר איזו שהיא תוכנה שיודעת לשחזר את המחיצה בדיוק כפי שהייתה? אגב, את הקבצים המשוחזרים שמרתי מחדש בכונן אחר ואני מקפיד לא לשמור כלום על המחיצה שפורמטה עד לשחזור מלא של כל הקבצים. תודה, תומר

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. כאילו חסר צרות בעולם, מתברר שיש פירצה מכוונת בכונני הרשת של חברת WD. https://www.gadgety.co.il/195450/wd-mycloud-backdoor-revealed/ ראו הוהרתם !

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות! הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה. ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם! סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד. שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה! יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!! asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו... עמוד הבית http://webs.ono.com/us…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by vourt,

היי, אחרי שימוש של שנים בראיד 0 עם 2 קשיחים ולא מעט נפילות חושב לעבור לכוננים מהירים יותר כמו מהירות 10,000 או כונני SSD. אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא זה. תודה!

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  18. אחרי שבפוסט הקודם http://hwzone.co.il/community/threads/559808-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-%D7%A2%D7%9C-2-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9A-%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93-1-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%9A-%D7%9B%D7%96%D7%94התברר שהקמת מערכי רייד מיקצועים בתצורת רייד 5 , אינם מתאימים מבחינת העלויות למשתמש הבייתי ,נשארו 2 אופציות אופצייה ראשונה היא שימוש בשני דיסקים חיצוניים בעלות כוללת של כ 1500 שקל . אופצייה שנייה היא הקמת מערך רי…

• 17 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. יש לי IBM 60GXP 40gig שכבר משמיע תקטוקים למי שזוכר, עכשיו יש שני דרכים שחשבתי כדי להינצל ממצב של נפילה. 1. לקנות צורב כלשהוא ב400 שקל כדי שאוכל לגבות מידע באופן סדיר על CD-RW's עד שהוא נופל ואחר כך להחזיר הכל להרד דיסק או חדש. 2. לקנות עכשיו הרד דיסק חדש ולהעביר הכל אליו, וכן להשתמש בגוסס לדברים לא חשובים. החסרון בדרך הראשונה הוא שכבר יש לאח שלי צורב שמסוגל לצרוב רק CD-R's כך שצורב חדש יהיה קצת בזבוז. החסרון בדרך השניה או שאין לי צורך בהרד דיסק חדש וזה יעלה יותר. אני זקוק לעצות בבקשה folks!

20. http://www.nfc.co.il/archive/001-D-111142-00.html?tag=0-05-06

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. שהיסתובבתי בפורמי הפלאפונים השונים מצאתי את הדיון הזה http://www.howardforums.com/showthread.php?t=752455 מה שהם אומרים בעצם שכל ממורי סטיק (רק מבית סאנדיסק כרגע) מכיל פי שתיים מהגודל המוצהר שלו ואת השאר הם מחביאים במחיצה לא מפורמטת ובלתי נראת. מה שהם לא יודעים שפלאפון מבית סוני אריקסון (שמשתמש בכרטיס זה כזיכרון) יכול לחסוף את המחיצה הבלתי ניראת הזאת ואפילו נותן לפרמט אותה. הקאטצ'? לחלק זה עובד לחלק זה לא. לכולם זה מראה שזה הכפיל אבל ברגע שהם מנסים לעבור את המגבלות המקוריות בעיות שונות נגרמות. מזכיר את הליבות של הכרטיסי מסך שאפשר לשנות. אבל בנתיים יש כאלו שעובדים על טריקים שונים ולחלקם יש טריקים מפגרים אבל שעובדים לפי מה שהם טוענים... אפשרי או סתם באג של פלאפונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Or ei,

האם אני חייב לשים פלופי במחשב או שאפשר לבטל אותו דרך הביוס זכור לי שאפשר אבל עדיין ניתוק פיזי אפשרי?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Tushi,

קניתי פלופי (בבקשה לחסוך ממני את השאלות של "למה את צריכה את זה? ), חיברתי אותו, הגדרתי בביוס, הווינדוס מזהה, הכל לכאורה נראה בסדר, טוב ויפה. הכנסתי 25 דיסטקים לבדיקה, מחבילות שונות ומשונות, אלה דיסקטים ישנים, אבל לא יכול להיות שכולם לא עובדים!!! כשאני מפעילה מחדש את המחשב אז לפני שהוא יוצא מהווינדוס (כשאין דיסקט בפנים) הוא נותן לי את ההודעה: {אתחול דיסק לא מוכר} הדיסק בכונן A: אינו מאותחל כראוי. נא בדוק את הדיסק ואתחל אותו מחדש במקרה הצורך. (ביטול, נסה שנית, המשך) כשאני מנסה להריץ בדיקת אנטי ווירוס על דיסקט (וניסיתי על כולם) אז אני מקבלת את אותה ההודעה + הודעה מהאנטי ווירוס: Boot sector of disk A: - Error reading disk sector Path A:\ is invalid. נו, אז מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by maccabeast,

הזמנתי מחשב ללא פלופי(כונן A), האם כבר עבר זמנו? או שעדיין כדאי להוסיף? למקרים כגון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229260.0 יש לציין שגם לי כנראה תהיה אותה הבעיה, לא? כי גם אני הזמנתי לוח כזה של ABIT וכזה מעבד... קראתי ב-FAQ דרך לעקוף את זה עם צריבה לדיסק ההתקנה. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by erangarubi,

אייך אני צורב משחק לסוני?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים