אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני כוננים חיצוניים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347&CatCode=405 כונן 500GB התומך רק בUSB2.0 לעומת זאת ראיתי שיש גם את הכונן הבא: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=WDC1234&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE התומך גם בUSB2.0 וגם בFIREWIRE800. 1) האם FIREWIRE מהיר יותר מUSB2? 2) האם החיבור בFIREWIRE יהיה נוח באותה מידה (PLUG AND PLAY) כמו בUSB? 3) יש איזה חסרונות/יתרונות אחרים בין הממשקים? תודה רבה! איתי
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש צורך באחד כזה שיעבוד בצורה חלקה במעבר בין PC לMAC קראתי על סייגייט FLEX החדשים שיש בהם תאימות מובנת לזה (ופיצ'רים מגניבים כמו דוק מתחלף במידת הצורך לUSB 3 וכאלה) אבל המבחר שלהם מצומצם בארץ ויקר יחסית לדגמים הקודמים המלצות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שצריך דיסק או דיסקט בשביל זה, זה נכון? מישהו מוכן להסביר לי איך אני מתקין את הכונן?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
למה הכוונה ואיך זה בא לידי ביטוי בפועל כשאומרים על HD וכוננים master ו slave?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להחליף כוננים (SSD + HDD). אשמח לקבל המלצות על SSD בנפח של עד 1TB ועל HDD בנפח של עד 4TB והאם כדאי ב-HDD לעשות Mirror partition (אם כן, בבקשה להמליץ על 2 כונני HDD)? בנוגע להוספת הכונן החדש, אני מחפש כונן שבגדול יהיה לצרכי מדיה (מניח ש-10TB), חיצוני בעל עדיפות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק קשיח SATA , 320GB , אני מעוניין להפוך אותו לדיסק גיבוי חיצוני שאחבר אותו מידי פעם ואז יבוצא סנכרון בין תיקיות , אז : 1. מבקש המלצה למארז מתאים , עדיפות ל USB למרות שיש גם ESATA . 2. תוכנה מתאימה שתרוץ ברקע ושתזהה מקרה של חיבור (עדיף) או שאני פשוט אבצע זאת מידי שבוע +- . תודה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
טופיק אחרי שעות של קריאה הגעתי למסקנה שהדבר הכי חשוב ב SSD זה המהירות קריאה רנדומלית בקבצים קטנים מ 512 K ואפילו 256 K אפשר לראות בתמונה hdd.jpg שהבעייה של ה HDD היא זאת אם הביצועים של ה SSD חלשים בתחום אז לא שווה לקנות אותו [ אפשר פשוט לעשות RAID ולקבל כמעט את אותו ביצועיים ] הקובץ PDF יש רשימה של SSD עם מהירות קריאה וכתיבה רנדומלים בבלוקים של 4 K שרק מהם כדאי לקנות לבינתיים .אולי אני יוסיף עוד SSD לחברות האחרות לקח המון זמן להגיע לביצועים של ה SSD של INTEL http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3631&p=27&cp=21#comments עכשיו אפשר לעבור לכוננים החדשים שמבוססים על הבקר של Indilinx וכמובן תמיכה ב TRIM ===================================== נושא ישן אם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500A כאשר אני מכניס דיסק רב פעמי (רגיל ולא DVD) ורוצה לצרוב עליו התוכנה NERO גרסה 6.6.0.0 שבעזרתה אני צורב אוטומטית נותנת לי מהירות X10 ואי אפשר לשנות מהירות את החלון של שינוי מהירות היא כאילו "מקפיאה" נהיה אפור כזה. ואני רוצה לצרוב X4 כי DVD שלי רגיש לגבי זה. רציתי לדעת איך אני יכול להקטין מהירות הצריבה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע ממש מה המחירים של צורבים , בכל מקרה אני צריך צורב DVD שיקרא גם דיסקים רגילים וגם יצרוב דיסקים רגילים , גם יקרא דיסקים של דיוידי וגם יצרוב אותם . יש כזה דבר נכון ? אה ואגב , שיהיה עם CL ושיהיה מהיר ואיכותי ושלא ייקח חצי שעה לצריבה תודה .
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי. בעבר פתחתי כאן דיון בנושא שימוש בדיסק קשיח כמקור עבור קבצי MP3 באוטו. בסופו של דבר מצאתי את המוצר הבא: כונן SSD בחיבור USB ונפח 64GB שנותן גם מספיק נפח, גם ככל הנראה לא יצתרך תוספת זרם בשום צורה, גם די חסין לזעזועים, אמור ליהיות די מהיר, והמחיר מתקבל על הדעת. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3570 רק מה, המוצר לא נמצא במלאי לא אצל החנויות, ולא אצל היבואן, והיבואן גם לא מתכוון להביא אותו לארץ בקרוב. אז אני מחפש משהו דומה. אשמח אם מישהו מכיר. תודה! (דיסק און קיי 64GB במחירים של יותר מ800 ש"ח לא כ"כ באים בחשבון)
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום! משום מה יום אחד המחשב שלי החליט לא לקרוא את כונני הדיסקים הנשלפים, כלומר אני לא רואה אותם לא בניהול החומרה ולא ה"המחשב שלי". אני כבר מיואש לגמרי, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לסדר חיבורים אבל שום דבר לא עובד. אשמח אם תוכלו לעזור לי.. תודה..ניר
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים תקולים שהמידע עליהם חשוב אני צריך המלצה על חברה לשחזור מידע חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי כל כך התייחסות לנושא אשמח לשמוע המלצות, כמובן שהפרמטר העיקרי שלי זה מחיר כמה שיותר נמוך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
האם זה יפגע בביצועים של הדיסק ? האם זה יפגע בדיסק ? האם צריך כבל SATA 3 לחיבור ללוח ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחר החלפת דיסק ישן בדיסק חדש גדול לא ניכר שיפור בביצועי המחשב/דיסק בבדיקת הוינדוס 5.9 האם ניתן לשנות אזשהם פרמטרים בביוס על מנת לשפר את ביצועי הדיסק או ביצוע פעולות נוספות על דיפראג על מנת לשפר את הביצועים כמו כן האם חיבור מס' דיסקים ברייד 0 1 או 5 ישפר את ביצועי המערכת בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להנמיך את הרעשים שעושה הכונן שלי? Deskstar 7K2000 הכונן הקודם (1GB) לא היה עושה קולות בוואליום כזה. לא נראה שמדובר בקולות של כונן תקול... תודה,
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המשתיק Stabilizer של חברת Scythe יגיע לארץ? ולאיזו חנות אם אפשר... אני חייב את זה דחוף... תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש דיסק קשיח של 1TB שמטרתו אחסון וגיבוי בלבד [ של וידאו ותמונות ] ואני די סגור על ה ST31000528AS אבל ראיתי את ה ST31000520AS שיותר זול ממנו אבל יותר איטי [אין לי כל כך הרבה כסף וכל שקל שאני אחסוך יהיה טוב] אז השאלה שלי היא האם ההבדלים של הדיסקים ST31000520AS ו ST31000528AS הוא הבדל ב RPM בלבד או שקיים עוד איזשהוא הבדל? אם כן, מהו? ועוד שאלה, האם הבדל במהירות [ 7200 לעומת 5900 ] יורידו את הביצועים ברמה שאני ארגיש אותם? [להזכיר עוד פעם שה 1TB מיודע רק לאחסון וגיבוי סדרות סרטים תמונות וכו' ולא יהיה חלק ממערכת ההפעלה] תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן יש איזה משהו שמשגע אותי מאז ומתמיד [בגלל שיש לי הרבה מאוד מדיה כנראה] : מתי הדיסקים באמת נפגמים? למשל אני מוציא דיסק, אני רואה קצת אבק אני ישר "נכנס לסרטים" [חח לא עד כדי כך, אבל עדיין זה מעצבן] אני רואה שריטות קטנות, אני ישר חושב שיש סיכוי טוב שהדיסק פגום ובכלל, האם יש קשר למהירות שבה צרבתי את הדיסק לכמות הזמן שבה הוא להיות תקין? אשמח אם מישהו יסביר על כל הנושא הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לקחו 3 מערכות מחשבים דומות. באחת התקינו SSD בחיבור SATA ישן. בשני SSD בחיבור NVME GEN3 ובשלישי SSD GEN 4. על הנייר/בבנצ'ים יש הבדלים אדירים במספרים, אך האם משתמש ממוצע (קצת יותר באמת - מדובר פה על גיימרים ועורכי וידאו) יוכלו לשים לב להבדלים במבחן התוצאה העיוורת? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 900 ש"ח...........אני רוצה לקנות צורב ומצלמה דיגיטלית תעזרו לי לבחור בבקשה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בעיקר לצרכי גיבוי. ראיתי שאין הבדל ממשי במחיר בין 500 ל1000 GB. חיבור:USB2 לא צריך יותר מזה. גודל:2.5 אינץ למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לחלק כונן אחד בעל נפח של 80 ג'יגה לכמה מחיצות ללא פירמוט ואם אי אפשר ללא פירמוט אז איך אני עושה את זה לפני שאני מתקין את הווינדאוז בדרך הטובה ביותר למשל מה החילוק הכי טוב NTFS או FAT32 וכאלה שהמערכת תהיה יציבה וטובה. תודה רבה :]
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
החלפתי את ה DVD שלי לאחר ששבק חיים ב Asus 2014L1T ועכשיו איך שהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה ב Bios system is running in Fail-Safe state The boot devices have been changed BBS boot priority will be affected ואז יש לי אפשרות או ללחוץ F1 להמשך או Del להכנס ל Bios בדקתי כמה פעמים הגדרות בביוס נסיתי לשנות דברים אך ללא הצלחה. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-