אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי DOK מחברה גנרית כלשהי שעליו יש כונן וירטואלי עם מידע מסויים. אני רוצה לפרמט את הDOK כך שיהיה נקי וריק מהכל. מסיבה מסויימת, גם לאחר הפירמוט נשאר הכונן הוירטואלי הזה. למישהו יש פתרון לכך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי hardisk של samsung מלפני שלוש שנים בערך. הווינדווס לא עולה לי ורשום שיש ווירוס בהרדיסק. ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ה boot אבל ההודעה מופיעה שוב ואני לא יכול לפרמט. יש אפשרות לפרמט באמצעות כפתור או שאני חייב להחליב את הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT לכונני FLASH, היחידה שמצאתי עד כה היא OBELAY , אני מחפש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם פירמוט הכונן בתדירות גבוהה מקצרת את חייו ומורידה את ביצועיו? ???
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי כונן ntfs ואני רוצה לפרמט אותו ואין לי וינדוס אז איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי ארד-דיסק חדש WD 250GB ניסתי לפרמט אותו דרך ה Disk Management אך הפירמוט נתקע על 87% אחר כך ניסתי שוב דרך My Computer אך זה שוב נתקע ועומד על אותה הנקודה למעלה משעתיים כבר יש לכם איזה שהם הצעות או שמדובר בכונן פגום ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רכשתי דיסק און קי 64gb usb 3.0 הוא מגיע עם מערכת קבצים fat 32 ואני רוצה לעשות לו פורמט מהיר ל-ntfs מכיוון ש-fat 32 תומך עד 4gb בחרתי במערכת קבצים ntfs ובאופציה השניה אני צריך לבחור גודל יחידת הקצאה האופציה הראשונה היא: גודל יחידת הקצאה כברירת מחדל והאופציות האחרות הם: 1. 512bytes 2. 1024bytes 3. 2048bytes 4. 4096bytes 5. 8192bytes 6. 16 kilobytes 7. 32 kilobytes 8. 64 kilobytes באיזה אופציה אני צריך לבחור?
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, האם דיסק חיצוני שמיועד למקינטוש במקור ופירמוטו ל-PC יכול להזיק או שזו פעולה סטנדרטית ותקינה? אני פשוט מעוניינת לרכוש דיסק חיצוני ויש מבצע של אחד המיועד למקינטוש אבל הבנתי שניתן לפרמט ל-PC והוא יתנהג כרגיל. לא בטוחה האם כדי לרכוש כזה (בדיל מצויין) או לרכוש חדש יותר ומתאים ל-PC במקור... (במחיר גבוה יותר)..? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שלא ניתן להתקין עליו ווינדוס אני רוצה לעשות לא פירמוט איטי ומלא תוכלו לעזור לי בבקשה? בעיה נוספת שיש לי היא שאני לא יודע איך לעשות GHOST לדיסקים SATA בלוחות החדשים דרך ה DOS אשמח לעזרה בפטרון הבעיה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים באחד מותקן לי הוינדוס ובשני לא הדיסק שלא מותקן בו הוינדוס מורכב ממחיצה אחת השתמשתי כמעט הכולו ורציתי לדעת איך לפרמט אותו בלי להתקין בו וינדוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי תודה לעונים :s05:
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
האם צריך לפרמט דיסק קשיח חדש כהכנה לפני התקנה של מערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן, אבל לדוגמא שמתקינים windows על דיסק קשיח חדש יש הבדל עם בוחרים בפירמוט רגיל או בפירמוט מהיר? פירמוט רגיל של 200GB לקח לי יותר משעה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש לפרמט מלא, או מהיר דיסק חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לאיזה פרומט אני צריך לפרמט את הדיסק קשיח חיצוני החדש שיש לי (500 gb) כדי שאוכל להעתיק קבצים הגבוהים יותר מ4 גיג'ה כי כשניסתי להעתיק קובץ של 6 גיג'ה הוא לא נתן לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ךפני כמה שנים תקף את המחשב וירוס שגרם למחשב לא לעבוד הבעיה הייתה בדיסקים הקשיחים הצלחתי להוציא את האינפורמציה שנשארה אחרי שיחזור נתונים עכשיו אני רוצה להשתמש שוב בדיסק הקשיח ואני מפחד לפרמט אותו(על מנת למחוק את הוירוס)במצב WINDOWS רגיל האם אוכל לפרמט אותו במצב SAFE MODE וכך למנוע ממנו להתפשט? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הוצאתי מהמחשב DOK באופן חפוז בלי שהקדמתי להוצאה מעבר להוצאה "במצב בטוח". כתוצאה מכך ניפגעה במקצת מערכת הקבצים ב- DOK . מכיוון שה DOK הזה משמש לי בעיקר לגיבוי של קבצים חשובים, החלטתי לגבות אל תוך הדיסק הקשיח כל מה שהיה על ה DOK , אחר כך לפרמט את ה DOK , לבסוף להחזיר ל DOK את כל מה שגיביתי אל תוך הדיסק הקשיח. סיימתי היום את הגיבוי של הקבצים מ ה DOK אל תוך הדיסק הקשיח (לקח לי כשעה וחצי כי בדקתי טוב כל קובץ וקובץ לאחר הגיבוי). עכשיו אני בשלב של לפני פירמוט ה- DOK . מכיוון שמעולם לא פירמטתי DOK אני רוצה לשאול לפני הביצוע של הפירמוט אם צפויות אילו שהן "הפתעות" בזמן הפירמוט של ה DOK . נידמה לי שאין בעיה מיוחדת בפירמוט מהסוג שניקרא FAT32 האם אני צודק ? הערה: כאשר קניתי…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הארד דיסק באתי לפרמט אותו עם הפירמוט שיש בווינדוס XP וסמתי לב שהוא מציג רק 130GB וחשבתי שאולי אני ינסה לפרמט אותו ורק בווינדוס הוא יזהה לי אותו אבל הוא לא זיהה והוא נשאר על 103GB מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה הארד דיסק הוא של MAXTOR אם זה חשוב וזה לא יכול להיות בעיה של המחשב זה מחשב חדש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח לפרמט הרדיסק כזה, לNTFS, בהתקנה של WINDOWS, פירמוט מלא. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב שני כוננים אחד של 40 ואחד של 160 ATA 100 ה 160 משמש לאיחסון וה 40 מחולק לשתי מחיצות של 20 אחד לוינדוס ואחת למוסיקה על מחיצת המוסיקה של התקנת וינדוס ישנה ואני מעוניין לפרמט את כל המחיצה איך אני עושה את זה דרך הוינדוס ? כי כשאני עושה FORMAT הוא כאילו עושה את התהליך ובסוף אומר שלא הצליח להשלים את הפורמט ואכן כלום לא נימחק
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי רכשתי מיני פיס חדש שהגיע עם וינדוס 8.1 בעיברית מותקן ,המחשב היה נתקע אחרי 10 דקות של הפעלה נאמר לי להתקין מערכת הפעלה מחדש האם להתקין מותאמת אישית או שידרוג ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי בטעות כן בתוכנה המעפנה הזו וזה מחק לי את כל הכונן ..טרה עמוס בדברים.. עכשיו זה לא נותן לי ליכנס לכונן עד שאני לא לוחץ לאתחל אותו.. יש דרך לחזור אחורה..יש לי שם מלא דברים חשובים ..בקשה עזרה!!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-