עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nadavov,

אני ערכתי סרט בתוכנה ואז שאני רוצה ליצרוב את הסרט לדיסק של דיוידי הוא לא נותן לי ביגלל שקובץ אחד שוקל יותר מ2 g מה אני יכול לעשות בישביל שהו בכול זות יצרוב למישהו יש תוכנה טובה שמפצלת?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  2. בעקבות הכשל החמור שהתגלה בהארדיסקים של סיגייט, שאחד מהם קניתי ממש לאחרונה, אני לא מתכוון לקחת סיכון ופשוט אקנה חדש. הקבצים שלי חשובים מדי. צריך המלצה לדגם ספציפי של 400-700 ג'יגה, שידוע כאמין. רצוי שהדגם יהיה כזה שמופיע באתר של אייבורי, כי זאת החנות הגדולה הקרובה אלי. ההארדיסקים באייבורי: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  3. ת'אמת שלא ידעתי איפה לפתוח את הנושא המדובר. רכשתי לפני כמה חודשים SAMSUNG M2 1TB USB 3.0 חשבתי צעד קדימה כמו שאומרים. עכשיו...לי אין USB 3.0 באף אחד מהמחשבים בבית וגם לא למכריי. אבל קניתי לפני שבועיים Asus UX31E שיש לו מחבר USB 3 וכמובן אחד גם של USB 2. הUSB 3 מתפקד מעולה עם רכיבי USB 2 , והUSB 2 עצמו גם כן תקין. כאשר אני מחבר את הSAMSUNG לפורט של הUSB 2 הוא עובד מעולה אבל על USB 2. כשאני מחבר אותו לUSB 3 המחשב לא מזהה איזה כונן זה ובWINDOWS רשום USB Mass Storage Device. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הUSB לאחרון כולל הPATCH וזה לא עוזר גם נתקלתי בשני פוסטים כמו שלי באנגלית ע"י אנשים אחרים - אבל גם הם לא מצאו את הפיתרון. עצות למישהו ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by eran131,

שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה להעתיק דיסק קשיח עם כל מה שיש בו וללכת למחשב עם אותה החומרה ולהעביר את הכל אליו, עשיתי את זה דרך BOOT עם תוכנת GHOST וזה עושה לי בעיות בהפעלה (כנראה משהו עם הMBR) מה הדרך הכי טובה לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם. השתמשתי בפקודה convert K:fs/ntfs כדי להמיר את הDOK החדש שקניתי (SanDisk Cruzer 16GB) מFAT32 ל-NTFS. עשיתי זאת כדי שאוכל לאחסן קבצים גדולים מ-4GB ובנוסף מכיוון שקראתי שבפורמט זה מהירות הקריאה וההעברה גדולה ב70% מהפורמט הקודם, ובנוסף קיימת אפשרות ה-compress שמאפשרת דחיסת מידע ובכך מפנה יותר מקום על הכונן. משום מה, כאשר חבר שלי בעל אותו DOK בדיוק העביר קובץ בגודל 65MB, לקח לו משהו בסביבות ה10 שניות או פחות כדי לעבור. ואצלי לעומת זאת, אותו קובץ בדיוק עובר במהירות איטית בצורה משמעותית מאוד... ההבדל היחידי בין הDOK שלנו הוא הפורמט. שלו ב-FAT32 ושלי ב-NTFS איך זה ייתכן אם שלי אמור להיות מהיר ב70% יותר? (דבר אחד שניסיתי הוא לבטל את אפשרות ה-compress שהייתה מופעלת אצלי…

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. שלום, האם הכונן הקשיח הזה מומלץ, מהיר, איכותי וטוב? (לחצו כאן) (המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים, אז אני צריך כונן שיטען לי משחקים מהר ולא ייהרס לאחר שבוע) תודה !

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. אני חייב את העזרה שלכם דחוף!!! מישהו יודע אם אני יכול להשים את הTravelstar 7K100 או Travelstar 7K80 אבל את הדגם עם הSATA, 1.5 Gb/s, 7200 RPM בmacbook 2.0 וזה באמת יעביר לי במהירות כזאות כי לפי אפל מה שיש לי עכשיו מעביר ב150 mbs או שלא הבנתי נכון ושאלה אחרונה יש למישהו מוסג אם מרגישים הבדל???

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by gryffin,

יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by shir12345,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by XCG120,

רציתי לשאול דיסקים קשיחים בSATA 3 מתחברים בחיבור רגיל כמו SATA 2 או שצריך חיבור מיוחד כמו למשל בדיסק קשיח הזה Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black האים אני צריך חיבור מיוחד או שרק הטכנולוגיה היא SATA 3 ואני צריך חיבור רגיל??? :-\

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. למשל מי WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. ההארד דיסק הראשון של ה8 מגה באפר יפעל גם ב2 מגה באפר? או שכל אחד יעבוד במהיריות שלו? כי מישהו אמר לי שאם מחברים שתי הארדיסקים אחד יותר איטי מהשני אז שתי ההארדיסקים יפעלו לפי המהירות איטית יותר,עכשיו אני לא יודע אם זה נכון לגבי הmb buffer או שזה רק בנוגע לrpm?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by MaoR_KilleR,

שלום... אז ככה, יש לי את הקושחה החדשה (1.UC) של Liggy ו- Dee עם ביטסטינג לכל המדיות וסריקת טעויות. הייתי רוצה לדעת אלו תוכנות אני צריך להוריד, ואלו כלים. אני ממש נוב בזה, הייתי שמח מאוד, ואסיר תודה, אם תענו לי כל שאלה במפורט: - אם אני הולך להשתמש ב- DVD-R (שכבה אחת) בזמן הקרוב, "ה"-מדיה היא Verbatim 8X שמוכרים באופיס-דיפו (מדרגה שחורה אומרת שזה TY?) - איזה מדיות לקנות אם אני הולך על CD-R/W? - האם יש כזה פורמט שנקרא CD+R/W? - ראשי התיבות של SL זה Single-Layer? - באלו תוכנות וכלים להשתמש אם אני רוצה לגבות סרטים שקניתי על גבי דיוידי, ואחרי זה לראות אותם במכשיר הביתי? (המדיה תהיה DVD-R, עם ביטסטינג ל- DVD). - באלו תוכנות וכלים להשתמש לגיבוי של משחקים, גם DVD, וגם CD?…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by dante123,

..השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. האם קבצים שנמחקו מכונן C קשים יותר למחזור והאם יש דרך יעילה להשיבם במלואם? אז נמחקו לי 40 ג'יגה בכונן C של סרטים בMP4 ועכשיו אני רוצה לשחזרם .. האם יש אפשרות ומה הסבירות,, ואם יש עצות- אשמח לקבלן כל טיפ יעזור, זהו מצב חירום תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  18. שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. חילקתי את הכונן ל2 C ו D ב C יש את הווינדוס והשני לא מופיע במחשב שלי אך אני מפרמט אותו?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. שישמש בעיקר לגיבוי, אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעבוד איתו גם באופן שוטף (למשל לראות סרטים) במקרה הצורך. הדבר שהכי חשוב לי זה אמינות, שלא יקרוס יום אחד עם כל המידע, כמו הרבה סיפורים שנתקלתי בהם... אז למישהו יש המלצות? אגב, אם עדיף בהכרח לקנות דיסק קשיח רגיל ומארז חיצוני בנפרד, אז אני מניח שזה לא ממש משנה לי, אם אין בזה חסרונות ועוד משהו, יש לי לפטופ HP מסדרה פאביליון DV6000, כיצד אני יכול לדעת שהוא אכן תומך בדיסק בגדול של טרה ומעלה לפני שאני קונה? תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  21. אני כבר כמה שבועות מתלבט אם לקנות כונן SSD, המחירים לעומת הנפח זה עניין די מגוחך, אבל בכל מקום תוקעים לי משפטים כמו "ווינדוס ב 7 שניות". בסופו של דבר נשברתי, חיפשתי איזה כונן לקנות. ראיתי את ה OCZ VERTEX 2, אבל הוא קצת יקר, חיפשתי משהו אחר עם בקר sandforce 1200 שהקונצנזוס ברשת אומר שהוא הכי טוב. (מכיוון שמן הסתם אני לא הולך להשקיע באינטל אקסטרים ב 2000-3000 שקל....) מצאתי את ה G.skill phoenix pro 60GB שמשתמש בסאנדפורס, המחיר שלו בניואג היה לא יקר, אז חיכיתי לראות מתי יגיע לארץ ומי בכלל מייבא כרגע. מסתבר ש TDSD לקחו על עצמם את היבוא של GSKILL אחרי הבלאגן שהיה לא מזמן למי שזוכר, והוא כבר נמכר בארץ. לקחתי. ובקיצור, אני אפסיק לחפור, הנה התוצאות. לא לשכוח- SATA2. (על WIN…

• 51 תגובות
    • 7.9k צפיות
  22. Started by PsyGhost,

הבנתי שיש בקרים שמתלבשים על הPCI ומספקים תמיכה בSATA, אז יש לי כמה שאלות בנושא. קודם כל הבנתי שהביצועים שזה ייתן אף פעם לא יהיו שווים לביצועים שנותן בקר on board, השאלה שלי היא כמה גדול ההבדל, אם זה הבדל קטן שאפשר לספוג או שהביצועים ירדו בחצי. דבר שני זה האם ווינדוס יזהה את הבקר באופן אוטומטי או שאני צריך להתחיל להסתבך עם התקנה של דרייברים בזמן התקנת ווינדוס? כנ"ל לגבי לינוקס, איך היא מסתדרת עם בקרי SATA של PCI? ודבר אחרון, בסביבות כמה אמור לעלות הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. קניתי את ה WD My Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני צריך שהוא יעבוד במקבוק פרו וקודם להעתיק את כל הקבצים שלי מווינדוס אקס פי.. הסתכלתי בהסברים שיש באתר של WD על זה שצריך לפרמט דרך המק ולכוון לפירמוט של DOS...עשיתי מה שכתוב פירמט הכל טוב ויפה..המק מזהה אותו כמו שצריך ואף עשיתי גיבוי במכונת זמן... ואז אני מחבר אותו לווינדוס אקס פי והוא לא מזהה את הכונן.. כשנכנסים לקומפיוטר מנג'מנט, סטורג', הוא מראה את הדיסק...אני אבדוק מחר מה הוא אומר לגבי התצורה של ההרד דיסק.. מישהו נתקל בזה יודע מה הולך?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום יש לי מחשב יחסית ישן..ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לעשות הלוח-M שלי הוא: G41TM-E43 MSI והדיסק קשיח שיש לי הוא: SAMSUNG HD502HI של 500 גיגה הדיסק שלי כמעט מלא האם אתם ממליצים לקנות דיסק חדש יותר גדול יותר (ומהיר יותר?)? אם כן מה אתם ממליצים (אני פשוט לא יודע אם יש בעיה של תאימות בגלל שהמחשב די ישן..) או שאולי כדאי לי רק לקנות דיסק חיצוני ולהעביר לשם חלק מהדברים? או אולי יש לכם המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by arel508,

כותרת.. הנפח שאני רוצה הוא 120-128 והבנתי שיש לי רק שתי אופציות משתלמות: http://ksp.co.il/?uin=15533 http://www.tms.co.il/product/11324 איזה מהם עדיף? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.