עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by x-dude,

יש דבר כזה? (512MB)

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. Started by chris_u16,

יש לי בעייה מוזרה עם צורב סמסונג, הוא כאילו לא מגיב למהירות שאני אומר לו וצורב ב52x תמיד, אפילו אם אני בוחר 16x נניח. בנרו אצלי הפעלתי את הפאץ' ברישום שמאפשר לראות את המהירות האמיתית של הצריבה ובסוף הדיסק הוא מגיע ל52x. מה שמתקבל זה דיסק עם המון שגיאות בסופו ולעיתים דיסק שלא ניתן לקרוא ממנו מידע בסוף.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by Snufkin,

הבנתי ש - RAID מאפשר גישה יותר מהירה לכונן. אפשרי לבצע RAID על כונן אחד? מה זה בעצם? מה הסוגים השונים שיש? מה זה בעצם נותן?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by oFiR 22,

אוקיי, אז קניתי את זה וזה בא רק הכונן, היה אמור להגיע עם זה עוד משהו? עוד שאלה, איך אני מחבר את הכונן? :s05: ועל איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש? (חינמית) תודה רבה, אופיר

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההבדל בין ה3520A ל3540A?? לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10133

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום, קניתי צורב dvd ואני רוצה לצרוב משהו אבל במהירות הכי נמוכה x1 , שאני מפעיל את הנרו או האלכוהול הוא נותן לי או x8 או x4 (מהירות הדיסק האי x8 ) איך אני יכול לצרוב על יותר לאט ? שמעתי שזה נחוץ (צריבה לps2 למשל...) שאלה נוספת : צרבתי משהו בנרו ולאחר שתהליך הצריבה הסתיים התוכנה בדקה את הדיסק (אימות מידע) , זה נחוץ ? ואם יש דרך לבטל את זה ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  7. כשניסיתי לעשות עידכון קושחה לכונן שלי נתקלתי בשאלה מסויימת כשכבר הייתי באפשרויות של הFW בדוס: 2 -> PRIMARY SLAVE(If your drive set up in primary slave, please write number 2) 3 -> SECONDARY MASTER(If your drive set up in secondary master, please write number3) 4 -> SECONDARY SLAVE(If your drive set up in secondary slave, please write number 4) אז דבר ראשון מה זה slave, master ומה זה משנה אם הם primary or secondary? ואיך אני בודק מה מבין האפשרויות האלו הוא הכונן שלי? עריכה: הסברתי את השאלה שלי בתגובה השלישית

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  8. היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי, קניתי צורב דיוידי ואני רוצה להמיר סרט בפורמט xvid לDvd ולצרוב אותו עם הכתוביות ובלי להדביק את הכתוביות בגוף הסרט, אלא כתוספת של כתובית כמו בdvd רגיל. איך אני עושה את זה? אודה לעזרתכם

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכם. בזמן האחרון חלק לא קטן מהדיסקים שלי התחיל להחליף צבע.. המראה לא נעים כל כך אבל מה שעוד יותר לא נעים הוא שחלק מאותם מדיות שהחליפו צבע לא עובדים יותר. אני מחזיק אותם במקום מוצל וקריר, לא כותב עליהם כלום וגם לא משתמש בהם יותר מידי.. פעם בשבוע שבועיים לעיטים אף יותר.. רציתי ליקנות חבילה גדולה של 50 מדיות לפחות לצורכי גיבוי וגם לצורכי צריבה בטוחה (שהדיסקים לא יחליטו איזה צבע מתאים להם יותר..) לכן אני פונה אליכם: על איזה חברה של מדיות לצריבה איכותית ואמינה אתם ממליצים? (רצוי שגם המחיר יהיה סביר) אני מודע לכך שTDK הם בין הטובים אם לא הכי טובים (?) אבל הם גם די יקרים.. מה עם Silver Line וכל השאר? אשמח לישמוע את תגובותיכם בנושא. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iyehuda,

יש לי שני מחשבים שונים ( ASUS?GIGABYTE ) בשני המחשבים יש לי NEC 3500 בשני המחשבים אני לא מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS מדיסק לדיסק ואני לא מסמן ON THE FLY רק אם הקובץ הוא IMAGE אני מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS בנרו הרגיל NERO BURNING ROM אין בעיה בכלל מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות הבעיה נ.ב ובשני המחשבים יש נרו שונה זה מזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. שלום לכם ! אני בטוח שכבר שאלו את השאלה שאני רוצה לשאול פה את חבריי הפורום כבר הרבה פעמים אבל לא מצאתי מה שאני מחפש ב "חיפוש". קניתי כונן קשיח של מקסטור בגודל 160 גיגה ... עכשיו אני רוצה לחלק אותו לשניים כלומר לשני כוננים C+D... בגדלים שונים . מה הדרך הקלה ביותר לעשות זאת ? דרך אגב זה SATA. תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכל חבריי הפורום .... היום רציתי להתקין את הווינדווס על הכונן קשיח החדש שלי ... וראיתי שהוא מזהה רק 131GB במקום 160GB ... אני יודע שזו בעיה שכבר העלו בפורום וראיתי מה כתבו עליה ... ואחרי שמתקינים את הווינדווס אפשר להוסיף את החסר אבל שמעתי שיש אפשרות להכנס לאתר החברה של הארד דיסק שלי {במקרה שלי MAXTOR} ויש אפשרות להוריד תוכנה שעוד לפני ההתקנה היא מסדרת את הבעיה הזו . מי שהוא יודע על אותו דיסקט תוכנה ? {בדקתי באתר של MAXTOR ולא מצאתי . }. יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by lipa,

מה ההבדלים בינו ל-3520 ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום. יש לי כבר ספינדל 50 DVD-R יוקרתי ויקר של וורבטים לצריבות גרנדיוזיות בלבד. הייתי מעוניין בספינדל נוסף אבל פשוט יותר לצריבות יום-יומיות על גבי דיוידי. יש לי צורב נאק 3520. הייתי רוצה לדעת - מה דעתכם עם ה- Ritek? מה שאני מחפש זה G04/G05 (זה הקוד)? ואם אני כבר הולך על זול - אולי כדאי לקנות dvd+R ועם ביטסטינג ל- דיוידירום? אגב, מישהו יודע מהו המדיה קוד המלא? תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by RareAvi,

שלום רב... אני מעוניין לרכוש כונן DVD-R ברגעים הממש ממש קרובים - בעיקר משום שאני מרגיש דיי מוגבל עם הנפחים הקטנים שמציע ה - CD-R הסטנדרטי שלי. אני פונה אליכם משום שאין לו ידע ולא הידע הבסיסי ביותר כדאי לבצע רכישה מוצלחת של כונן מסוג זה. המליצו לי בכמה אתרים כונן תומך DUAL LAYER , אז אשמח לדעת מה זה אומר ובמה זה מתבטא... שאלות נוספות הן : האם הכונן DVD-R יודע לקרוא סרטי DVD ? האם הוא יודע לקרוא CD "רגילים" ? האם הוא יכול לצרוב CD "רגילים" ? מה הפרמטרים הנ"ל מציינים ומה ההבדל בין המינוס לפלוס : DVD-R: 8X DVD+R: 16X DVD-RW: 4X DVD+RW: 4X DVD+R DL: 2.4X DVD-RAM: 5X אשמח להמלצות רציניות לגבי כוננים, אני זקוק לכונן סטנדרטי, אני משתמש רגיל (צורב לעיתים) שאלה נוספת ואחרונה …

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  16. באתר של זיגזאג למשל לא ראיתי זכר לזה. כמו כן, מישהו בכלל משתמש בזה היום?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by CrashZone,

היי, ראיתי שיצא בפנדס כונן שהוא SATA 2 ויש לי כמה שאלות. 1) יש עוד כוננים כאלה? 2) מתי הם יצאו? 3) האם יש תוספת ביצועים רציתי?אפשר בנצ'ים?חומר קריאה? הכונן - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10083 תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by borg,

כאשר מחברים כונן לבד על כבל, אז מג'מפרים אותו כ-Single. כאשר מחברים שני כוננים על אותו כבל, אז מג'מפרים את הכונן הראשון כ-Master ואת הכונן השני כ-Slave. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל כאשר מג'מפרים כונן כ-Cable Select, אז הוא מוגדר באופן אוטומאטי כ-Single/Master/Slave, בהתאם למיקומו על הכבל, לא? אם כך, אז כאשר אני מג'מפר כונן כ-Cable Select, אז אני לא צריך לשנות את הג'ימפור שלו כאשר משנים אותו מ-Master ל-Slave ולהיפך, נכון? במידה ואני צודק, אז מדוע לא להגדיר את כל הכוננים כ-Cable Select, בלי להסתבך עם ג'ימפורים שונים? בשביל מה יש ג'מפרים? האם יש יתרון כלשהו (אפילו מזערי) בהגדרה של כונן כ-Single/Master/Slave?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by Y.R,

שלום. קניתי צורב dvd והייתי רוצה לצרוב dvd שברשותי, האם זה אפשרי? וכיצד?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם יש לי שאלה שנישמעת ממש ממש מפגרת אבל זה מציק לי. קניתי לפני כמה שבועות הארד דיסק של wd 80 Gb sata ksp אם אתם מתעקשים... אקיצר מה שמוזר לי בכל העסק שבפועל גודל הדיסק הוא "רק" 74.6 או משהו כזה. כמעט 6 ג'יגה "חסרים"... טוב לא ציפיתי בשום שלב שזה יהיה עגול על 80 אבל 6 ג'יגה זה לא מעט... מה אתם אומרים? ככה זה אצל כולם?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  23. שלום. יש לי HD של WD WD Enhanched IDE Caviar 30GB איפה אני מוצא איך אני מגדיר את זה כ slave? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by taotao,

מצאתי כבל מוזר שמצד אחד יש לו כאילו חיבור לכרטיס מסך כאילו כמו של המסך רגיל(CRT) ומצד שני חיבר של S-VIDEO הכבל חדש סגור לא נגעו בו ואין לי מושג למה הוא יכול לשמש כאילו מה מכרטיס מסך ישירות לטלויזיה או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  25. הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם ריבועים שמראה מה לוקח מקום במחשב... אם משהו יודע איזה זו או מאיפה אפשר להוריד(היא הייתה חינמית)

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים