עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח לאייפוד דור 5.5 [וידאו] בנפח של 120GB או 240GB בגודל של 1.8" אך אין לי מושג היכן אני י כול להשיג מעגל חשמלי/כבל/איך שלא קוראים לזה כדי לחבר את הכונן הקשיח ללוח הראשי של האייפוד. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד כזה? או מה השם באנגלית? [אולי flexible circuits??] http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=120417895617 בסוף העמוד יש תמונות של הכונן הקשיח עם הכבל הקצר בקצה, כזה אחד בדיוק אני צריך. [אני לא קונה את זה משם כי המכירה הסתיימה...] וזה סרטון שבו גם כן רואים את הכבל. עריכה: מצאתי! http://store.ifixipodsfast.com/ipod-parts-/-installation/ipod-video/ipod-video-hd-connector/prod_17.html תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by חוזליטו,

שלום! ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני, לצרכי גיבוי ל-4 מחשבים. 3 מהם סטנדרטים, 2 נייחים, 1 נייד, עם ווינדוס XP. המחשב הרביעי (החשוב ביניהם..) הוא ישן למדי. מערכת ההפעלה שלו היא Windows 98, אך יש לו יציאת USB. דרישות נוספות שלי מהכונן - נפח ממוצע (150 - 300 ג'יגה יספיקו, אין צורך ביותר), מחיר סביר (מספר מאות שקלים). שאלתי נחלקת ל-2: 1. איזה כונן עלי לקנות אשר יוכל להתחבר אל המחשב הישן, עם ווינדוס 98? 2. כיצד אני מבצע את החיבור בין הכונן אל המחשב? אני מניח שנדרש לחבר כבל USB, מן הסתם, אך האם נדרש בנוסף גם לבצע איזשהו שינוי בהגדרות המחשב? התקנות מיוחדות? דרייברים? אודה מאוד לעוזרים - כרגע אין לי שמץ של מושג איך אני פותר את העניין הזה... חוזליטו.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Marks,

שלום! התקנתי ווינדוס 7 על המחשב החדש היום, וכנראה פספסתי בהתקנה את האפשרות להפריד את הכונן (כל ה-1TB) למחיצות. נשארתי עם מחיצה אחת של 950 ג'יגה שעליה מותקן הווינדוס. בעקרון, אין לי בעיה מבחינת הנוחות אך יש לי כמה תהיות: האם חילוק למחיצות קטנות יותר ייתן שיפור כלשהוא בביצועים? האם יש דרך בטוחה לבצע את זה מתוך ווינדוס 7? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. היי, ההארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים אבל אני ממש מבולבל אני לא יודע אם הם היו קודם או לא...זה רעשים ממש חלשים הייתי צריך לפתוח את המארז כדי לשמוע אותם טוב לעומת זאת את ההארד דיסק השני שלי אני לא שומע זה לדעתכם מעיד על זה שבקרוב ההארד דיסק יילך ? עשיתי בדיקה ב-hdtach http://img453.imageshack.us/img453/3603/hd8wj.jpg הנתונים נורמליים? זה שהוא לוקח 8 אחוז מהמעבד זה נורמלי ? ??? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by iyehuda,

קנית חבילה הקוד של הדיסק הוא TTH01 זה TY ? נ.ב ניתן לצרוב איתם ב X16

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

יש לי כונן של 160 ג'יגה ושאני עושה מאפינים על כונן c זה מראה לי שהשטח התפוס הוא גדול מדי ושאני מסמן את כל הקבצים בכונן c זה מראה ליש לי יותר מקום פנוי... יש למשהו מושג מה אני יכול לעשות? :s05:

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by tintin,

המחשב מיועד למשחקים ולעריכת סרטים. יש לי מחיצה נפרדת של 100GB מתוך ה500 שעשיתי בDISK MANAGMENT בWINDOWS למערכת ההפעלה בלבד השאלה אם זה מוריד בביצועים? והשאלה העיקרית היא: אני רוצה להוסיף כונן קשיח של 500 עדיף יותר אבל התקציב מאפשר רק 500. יאוכסנו בוא קבצי מידע של תוכנת העריכה המקצועית והכבדה AVID ואולי כמה משחקים. השאלה אם ההפרש של 110 שקל הין הגרסה של ה16MB ל 32MB BUFFER מצדיקה את הביצועים? אני רוצה לקנות את הסדרה החדשה של SEAGATE BARACUDA 11 שמגיעה לביצועים של ה RAPTOR לפי השוואה שראיתי. האם זה הכונן של הסדרה החדשה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 והאם זאת חברה מומלצת? תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by bellboy,

אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  9. Started by D-Bang,

מחפש DOK עם מערכת U3 שעובדת גם ב XP וגם ב VISTA החדש של Sandisk לא נראה לי, ככה שהוא לא בא בחשבון חשבתי על Sandisk Cruzer Titanium אבל קראתי שיש בעיה עם חיבור ל VISTA ושצריך Firmware עדכני יש המלצות?

10. Started by b-or,

הי, צרבתי קובץ ISO לדיסק DVD שנקנה בנועה.. ELK DVD-R אחרי שצרבתי רציתי לבדוק איך יצא עם התוכנה.. מעודכנת כמובן.. ואני לא יכול להריץ Disc Quality .. לעומת זאת.. את כל שאר הבדיקות אני כן יכול להריץ.. יש לי את הקושחה DL11.. יכול להיות שזאת הבעיה? אני יודע שיצאה DL13... אגב, ראיתי באתר שלהם שכדי לעדכן קושחה צריך לעשות שינויים פיזים בחיבורים, זה נחוץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. יש לי שני HD שהם על ULTRA DMA 2 ושני DVD-ROM (אחד קורא אחד צורב ) שהם על ULTRA DMA 5 . כשצרבתי משחק לXBOX הוא אמר לי שאי אפשר על 16X אפשר רק על 8X כי המקור איטי מידי עשיתי בדיקה אחד יצא כך : השני יצא כך: הסיסטם יצא כך (SATA): רציתי לדעת אם יש פה משהוא לא בסדר משהוא שאני יכל לתקן? נ.ב. עשיתי את זה מהHD של ה120

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. אני מתלבט בין דגמים אבל אין לי תובנה אמיתית בעניין. יש את הדגם : Seagate ST3500320AS 290 שקל . נשמע טוב גם עם 32MB. Samsung HD642JJ איך הוא בהשוואת מהירות / אמינות ? 380 שקל. מנסיון גרוע במהלך השנים אני מעדיף לא להתעסק עם WD אלא אם תשכנעו אותי אחרת. -בהרבה מקומות נאמר שהסייגט רועש / חלק מהדגמים נטען כ"דפוקים". -יש שטענו על הסמסונג שהוא שדרוג של דיסק ישן ע"י החברה ולכן נתן ביצועים נמוכים של 66MB ולא 90 כמו שאמור להיות. -האם יש הבדל משמעותי בין 32 MB לבין 16MB (16 זה סמסונג. ? על מה זה משפיע ? כמה שנים אחריות יש לסמסונג לסייגט 5 הבנתי? מישהו יכול להמליץ ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by semi-t,

בעת ההפעלה הוא אוטומטית מזהה התקני IDE.. ולוקח לו איזה 10 שניות עד שהוא מוצא אותם.. איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by sgt_flippy,

מחפש לקנות כ400 דיסקים DVD ריקים , יש המלצות משהו זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Samsung Spinpoint T HD400LJ Western Digital SE16 WD5000KS כשהשני עדיף ב-SEEK והראשון עדיף מעט ב-IDLE http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום, במידה ואני רוכש לוח כדוגמת: GIGABYTE P35-DS4, שיש לו בקר RAID מובנה, מהו הבקר החיצוני שאוכל לרכוש בנוסף שיהיה זהה לבקר שמובנה על הלוח ? כלומר, לא מצאתי באינטרנט איזה סוג הבקר המובנה על הלוח.... ולכן אני גם לא יודע איזה כרטיס חיצוני לרכוש שיהיה דומה לו.... המטרה שלי: במקרה של כשל בבקר המובנה על הלוח אם, שיהיה לי כרטיס בקר חיצוני זהה לזה שעל הלוח, שאוכל להשתמש בו. אני מקווה שהבנתם אותי, אנא עזרו לי, תודה !

18. http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by eyal00,

יש לי במחשב שני הארדיסקים 1 הארד דיסק של סמסונג 80GB והשני 40GB של SEAGATE לא מזמן שמתי לב שהכונן של ה40 GB נהפך ל20 GB. כשאני לוחץ קליק ימני על הכונן רשום בקיבולת 20 GB.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. Started by yonifra,

אהלן חברה', היום בבוקר קמתי ושמעתי רעשים מוזרים בוקעים מהמחשב שלי, כשבאתי לראות מה קורה איתו, היה כתוב על המסך "Could not find bootable device". עשיתי ריסטרט למחשב ובעלייה שלו (במסך של ה BIOS) הוא עושה שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה ואז דממה, ולאחר מספר שניות שוב מופיעה ההודעה הנ"ל על המסך. נכנסתי להגדרות ה BIOS שלי וראיתי שהוא לא מזהה את הכונן עליו יושב הוינדוס שלי. הכונן המדובר הוא מסוג WD-1600JS. ניסיתי להחליף כבל נתונים, כבל חשמל, החלפת מיקום של הכבל נתונים בלוח האם, אבל שום דבר לא עזר והמחשב עומד יתום וגלמוד בלי חיים. אני חייב לציין שיש לי עוד כונן שעד עכשיו השתמשתי בו לגיבוי בגודל 1TB, אבל אם אכן הכונן שלי מת אני אאלץ להתקין עליו את הוינ…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by iyc,

יש לי HDD 80GB של סמסונג והוא מראה לי הודעה שהוא UNformated השאלה אפ אפשר לשחזר את המידע? זה דחוף!!! תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום חברים , לא מזמן - חודש - קניתי מחשב עם צורב חדש , ככה הוא מופיע בתוצאה של סריקת SANDRA CD-ROM/DVD : _NEC DVD_RW ND-3550A (CD 48X Rd, 48X Wr) (DVD 6X Rd, 6X Wr דיסקים DVD שאני צורב הם VERBATIM וגם RITEK . אני צורב עם תוכנת NERO 6.6.0.8 הבעיה שתוכנת NERO שלי אומרת שצריבה בוצע בהצלחה , אך בפועל מחשבים אחרים לא מצליחים לקרוא את הדיסקים שצרבתי . ז''א שהם כן קוראים וניתן לראות מה הקבצים : לדוגמא - סרט שצרבתי , רואים קובץ אך נגן לא מצליח להריץ את הסרט או במהלך התקנת תוכנה שצרבתי , מחשב אומר שהוא לא מתליח לקרוא קובץ מסויים מדובר על דיסקים DVD מה יכולה להיות בעיה ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. 200GB SATA WD, שתי מחיצות, כל אחת חצי כמות מפורמטות על NTFS. בכל אופן, חשוב לי שהמחיצה עם WINDOWS תקרא C והשנייה D ועכשיו המצב הפוך לאחר פירמוט והתקנה חדשה של המערכת. מה שקרה זה שלאחר שמחקתי את אחת המחיצות בזמן התקנת XP PRO, המחיצה השנייה "גנבה" לה משום מה את השם. האם יש דרך להחליף את השמות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by hedva,

הדיסק הוזמן עם מחשב חדש. אם בהזמנה לא כתוב SATA2, האם זה יכול לשנות משהו?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by aviram20,

היי חברים יש לי סאנדיסק U3 בנפח 8 ג'יגה שאלותי הן כאלה: במידה ואחר אותו למחשב (פנטיום 4) אפשרי להתקין עליו מערכת הפעלה? (אקס פי תזהה אותו בבוט?) ללא דיסק קשיח אחר.. במידה ואני מכבה את המחשב ומדליק שוב.. הוא יעלה אוטומטית ? פשוט לקבוע אותו לבוט ודיי ? מה לגבי הU3 הזה הוא תומך ביכלל במערכת הפעלה? יהיה בעיות עם אקס פי על כזה דבר? המחשב יהיה מיועד לשירים בלבד.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים