אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות HD חדש של WD 1TB. רציתי לדעת לאחר החיבור שלו במחשב, איך אני גורם למחשב לזהות אותו? זכור לי שצריך לעשות משהו בביוס וגם בווינדוס על מנת שיזהה את הכונן כי מיידי הוא לא מזהה. אשמח להסבר בבקשה. ואני עדין לא סגור על עצמי, לא מצליח להחליט. כונן פנימי או חיצוני? הוא מיועד לגיבוי של מידע שאני רוצה לשמור. בגדול אני לא צריך אותו נגיש כל הזמן, אבל זה יותר נוח אם הוא יהיה פנימי ויותר נגיש. מה שיותר חשוב לי זה אורך החיים של הכונן, שלא יפתיע אותי. מה אתם אומרים? ולדוגמא אם אני נוסע לתקופה כלשהי והמחשב ממשיך לעבוד, אני מנתק את הכונן הספציפי הזה, האורך שלו ישמר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חדש. רציתי לדעת על איזה הארד דיסק כדאי ללכת מתוך 2 ההארדיסקים האלה. ההתלבטות היא על איזה מהם מערכת ההפעלה תעלה יותר מהר, וגם באיזה מהם מהירות העתקת הקבצים מהירה יותר? בין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785319 לבין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הי, קיבלנו לחברה 10 דיסקים של הדרכה (אנחנו משווקים מערכת תוכנה ואלו מדריכים למשתמש למודולים השונים) ,כל אחד מהם עלה הון (כמה מאות דולרים). אחד כבר נשבר כי מישהו ניסה להוציא אותו בכח מהקופסא. אנחנו רוצים לגבות אותם, צריבה רגילה לא הצליחה, כמו כן CDCLONE, עם התוכנה BLIND CD הצלחנו לצרוב, אבל זה עבד רק על המחשב איתו צרבנו. תוכנה אחרת ששמה CLONYXXL אומרת שמנגנון ההגנה הינו SAFEDISK2. האם מישהו מכיר מדריך נורמלי, או תוכנה נורמלית שיכולה לגבות את הדיסקים ? לא מדובר במשחק או במשהו פיראטי, זכותנו לבצע גיבוי אשר יחליף את הדיסק המקורי אשר נשאר בכספת לא ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
עכשיו שאלה שנראית ברורה סליחה שאני שואל את זה בכלל אבל כנראה שהייתה לי איזו אי הבנה מערך RAID של 2 כוננים קשיחים כל אחד 250GB ייתן בסופו של דבר 500GB או 250GB ? וכנ"ל לגבי תצורות אחרות ( 300+300 וכו' )
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כמו הטופיק עצמו אני מחפש גירסאת XL בארצנו כי היא יותר טובה בינתיים בקושי מצאתי את ה109 OEM באתרים המחיר שלו בסביבות ה520 ומעלה מישהו יודע אם ישווקו גירסאות XL של הצורב הזה? כי לפי השמועות באירופה לא ישווקו אותו באופן רשמי מה שלא ימנע שוק עצמאי אבל...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם.. קראתי את הסטיקי ובכל זאת - אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שישמש לגיבוי החומר במחשב. מצד אחד כן רצוי נפח גדול.. מצד שני נראה לי שעדיף שהוא יהיה 2.5 על כל המשתמע מכך (גודל פיזי, אין צורך בחיבור לחשמל..). אשמח לקבל שמות של דגמים מומלצים! אני די בטוח שיספיק לי 320, אבל אני כן אשמח לקבל גם המלצה לדגם של 500.. מבחינת תקציבית לא הכי מוגדר.. ז"א, אני מניח שבסביבות ה-500 שקל.. (גמיש, אבל בעיקר לכיוון התחתון ..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 3 דיסקים קשיחים כאשר אחד מהם ישמש ל SYSTEM (רפטור) ושני האחרים (SATA רגיל לDATA) יחוברו ב RAID1 ? תגובתכם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הנה למשל זה למה זה? http://www.akr.co.il/cat.asp?id2=60
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן איזה דיסק 1TB הכי משתלם היום מבחינת ביצועים ואמינות? באיזו חברה אני אקבל מספר שנים גדול יותר של אחריות? אני הולך לחבר אותו ללוח שמבוסס nForce2 (כן, קצת ישן אני יודע). למיטב ידיעתי ישנם רק חיבורי SATA על הלוח ולא SATA 2, אז אני אצטרך גם המלצה לבקר SATA2 (עדיפות למשהו אמין, Adaptec?) תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הדיסק שלי מייצר ויברציות במארז שמגיעות דרך השולחן עד למקלדת שלי אפילו.........האם חנות מחשבים אמורה להחזיק גומיות שכאלה והאם לפי דעתכם זה אמור לעזור? יצוין שהדיסק הזה עושה ויברציות בכל מארז ובכל מיקום.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ברשותי 4 הארד דיסקים (גם SATA וגם IDE) מחפש מארז חיצוני, חיבור LAN וגם USB אשר אוכל לשתול אותם בתוכו. אני מכיר משהו של חברת BUFALO אבל לא מתמצא עד כדי כך בדגמים. אני מחפש את זה בעיקר לאיחסון, לא ל RAID או MIRROR בנוסף חשוב לי לדעת שיטת הפירמוט של הHD בתוך ה"מארז" הרצוי כי היה לי פעם מארז של 2 יחידות HD של NETGEAR אשר עשה שימוש בשיטת פירמוט שונה מNTFS דבר אשר לא התאים לי.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל לא DVD של חברת NU שקורא דיסקים DVD. הבעיה איתו שאני צורב דיסק שירים למערכת עם תוכנת הנרו השירים שיוצאים בדיסק קופצים כל הזמן וצרבתי את אותם שירים באותה תוכנה ובאותם דיסקים ריקים רק במחשב אחר שלי בבית והדיסק יצא חלק. מה אתם אומרים יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת על ארד דיסק פלאש 1. providing 2Gbps Fibre Channel מה המהירות של העברה של המידע בפועל ? 2. Drive interface type: Ultra320 SCSI איך מחברים את הארד דיסק הזה למחשב ? האם צריך לקנות מחבר מיוחד ? 3. מה היתרונות של הארד דיסק הזה ? אורך חיים ? רעש ? ישומי ווידאו ? ועוד ? 4. האם בארד דיסק יעבוד אידבדואלית איטי יותר כאשר מחובר עם עוד ארד דיסקים איטיים /רגילים ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
aya li 160 GB kaniti ayom HD hadash shel 320 GB asiti update ve akol ba hardware ani roe oto aval nishar li 160 gb kmo she aya toda le kol mi she inase lazor ( marehet windows be anglit
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו מבין ב USB 3. יש לי את my passport של W.D 500GB ויש לו USB 3. עכשיו קניתי מחשב עם החיבור הנ"ל ולפי מה שרשום זה אמור להיות פי 10 מ USB 2 אך מבדיקה פשוטה (של העברת קבצים) נראה שלא כך הדבר ואולי במקרה הטוב זה כמעט פי 2 (שזה גם סבבה רק עדיין לא כמו שאומרים). האם מישהו יודע אם אפשר להעלות את מהירות העברה..או במה זה תלוי..או שצריך להגדיר משהו או כל דבר שקשור? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם ללוח אם שתומך בSATA1 אפשר לחבר הארדיסק sata2? יש לי מחשב P4 ישן וצריך להחליף HD אז רציתי לשאול אם אפשר לשים SATA2? למרות הלוח עצמו זה SATA1.. תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים המומלצים, שכאשר הציעו 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 500 ג'יגה, המיועדים ל RAID 0, היה כתוב לידם : "For Raid". אני לא מתכוון לדיסקים היקרים (RAPTORS), אלא לדיסקים רגילים, האם יש צורך בדגם מסויים, או ש FOR RAID צויין במפרט המומלץ רק לצורך הבהרה ? וע"מ להיות יותר ספציפי : 2 דיסקים קשיחים כאלה : http://www.skypc.co.il/sg_product~5000AAKS~7~0.htm יכולים להיות מחוברים ב RAID 0 על הלוח הזה : http://tms.co.il/product/3769 ? Thanks
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
Hi, I'm currently in the U.S and I'm interested to buy a HDD. I've already decided about a model. However my issue is that my home computer is quite old- the motherboard is GIGABYTE 7VRXP and the chipset is KT333, and I'm not certain about whether the HDDs I can find here will plug and work with it. I know that a Serial ATA HDD won't work for sure. However I've seen a couple of HDDs that are Ultra ATA\100. Will that fit? If not, what should I be looking for? You can type your answers in Hebrew. Thanks a lot!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאבי לא זקוק לטייפ לצורך גיבוי, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח חיצוני עד 700 ש"ח (ניתן להגדיל במידת הצורך). הוא לא צריך דיסק קשיח גדול במיוחד (500 ג'יגה יספיקו).
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מבקש המלצה למארז חיצוני לדיסק, כך שאוכל לשים בו דיסק SATA רגיל על 500GB, ושיהיה אפשר לגשת אליו גם ב-SATA גם ב-USB2 ואולי גם ב-FIREWIRE. מה דרוש ממארז כזה כדי שיחשב כמארז טוב? האם רצוי כזה עם מאוורר? תודה, שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי (המפרט מעודכן בפרופיל) עוד כונן קשיח של 320 ג'יגה, השאלה היא האם זה רעיון טוב, או שזה יאיט ביצועים? (אם הכוננים הם על אותו כבל או משהו כזה) העניין הוא שהכונן של ה - 200 ג'יגה עדיין באחריות ואין לי טעם לזרוק אותו ולהחליפו ב - 320 אם אני יכול להוסיף בנוסף לו עוד 320... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של סילבר ליין x8 אבל נרו לא נותן לי יותר מ x4 יכול להיות ש LG לא תומכים טוב בסילבר ליין? לא נשמע לי הגיוני
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק של 80 GB שתומך בNCQ ובSATA2 ובRAID0 מהירות רגילה של 7200סלט
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-