אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
nt
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הגיע המחשב החדש שלי.... רציתי לדעת אם זה חובה לפרמט אותו לפני התחלת השימוש בו זה לא מחשב קומפלט זה רק מעבד ולוח אם זה דורש פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הלך לי הדיסק הקשיח הישן שלי שהוא היה דיסק ATA. קניתי דיסק חדש מסוג SATA ואני לא מצליח להתקין עליו WIN XP הWIN לא מזהה את הדיסק למרות שהמחשב בזמן העליה כן מזהה אותו. יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D-X האם אני צריך דרייברים ? ואם כן איפה אני מוצא אותם ? ואך אני מתקין אותם שכונן הדיסקים "תפוס" עם הדיסק של XP ? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
מבחני ביצועים, אקוסטיקה ותרמודינמיקה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש שניי ציפצופים ואז הא מבקש ממני ללחוץ על F4 *לוח אם של intel perl865 וזאת השגיא: Daul-channel operation requires identical paired DIMMs installed across both memory channels. Bios has detected a non-optimal memory configuration. changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 0 should match channel B, DIMM 0 changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 1 should match channel B, DIMM 1
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תשמעו התקנתי לאח שלי הארדיסק 120 ג'גה... ה30 ג'גה הישן שלו נשאר המאסטר ואת ה120 שמתי על סלייב הוא מזהה אותו אבל שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הכונן שלו...אני מבין שצריך לעשות PARTITION אם כן איך עושים?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש HD חיצוני בגודל 2.5" שיעבוד ללא חיבור לחשמל. חיבור USB 3.0 נפח 1T ומעלה. מחפש דיסק שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף בהתאם למאפיינים הנ"ל... תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים SSD. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות היכן מיקמו אותו בתוך המארז. ראיתי שהוא מחובר עם כל מיני כבלים ושהוא קטן ונמצא בתוך מבנה מתכת גדול שאליו הבריגו את הברגים. רציתי לשאול אם כל הכבלים האלו והמבנה הזה מגיעים ביחד עם ה-SSD. בנוסף הוא מוברג משני צדדים. צד אחד אין לי בעיה להבריג. בצד השני יש לוח מתכת (לוח האם?) שמפריע לי להגיע לבורג. איך מבריגים בצד הזה את הברגים?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש הרד דיסק 10000 RPM עם 32 MB CASHE עדיף של WD מחפש המלצה להרד דיקסים עם הנתונים האלה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות צורב של NEC והוא מאט בצורה דראסטית את המחשב מדובר ב P III 450 עם 380 מגה זכרון על Windows XP למישהו יש הסבר ? או פתרון ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברשותי 4 הארד דיסקים (גם SATA וגם IDE) מחפש מארז חיצוני, חיבור LAN וגם USB אשר אוכל לשתול אותם בתוכו. אני מכיר משהו של חברת BUFALO אבל לא מתמצא עד כדי כך בדגמים. אני מחפש את זה בעיקר לאיחסון, לא ל RAID או MIRROR בנוסף חשוב לי לדעת שיטת הפירמוט של הHD בתוך ה"מארז" הרצוי כי היה לי פעם מארז של 2 יחידות HD של NETGEAR אשר עשה שימוש בשיטת פירמוט שונה מNTFS דבר אשר לא התאים לי.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כוננים קשיחים: 1. WD 2000JS - 200GB 2. WD 2500YS - 250GB (הזמנתי מטרוניקס דגם AAKS, אבל לא יודע למה הם שלחו לי אותו, מכיוון שלקח למשלוח כשבועיים+, אז כבר לא היה אכפת לי). ולוח אם Gigabyte K8N Pro SLI שתומך ב-RAID של: 0,1,0+1. הכונן הראשון והישן יותר, מפוצל ל-2: C: (וינדאוס ותוכנות), D: (הורדות, ביטורנט, וקבצים חשובים). הכונן השני, אשר נקנה לפני חודש וחצי בערך, לא מפוצל, E: (סרטים, קליפים, מוזיקה וקבצי התקנות). אני מוריד המון תכני וידיאו HD (קבצים בגודל כ-5GB, 8GB), חשבתי שהכונן החדש יספק אותי אך במהרה נגמר המקום הפנוי. חשבתי לקנות עוד כונן של WD2500YS ולעשות RAID 0 בין שני הכוננים, מה אתם אומרים? אני פשוט מעדיף את כל התכנים בכונן יחיד. ועוד שאלה, אם אני …
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
השאלה המרכזית בכותרת אני רוצה לדעת למה זה טוב ואיזה הכי כדאי לעשות
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני עכשיו מתחיל להתעניין בכל מיני חברות וחלקים טובים ופחות טובים מי החברות השולטות בחלקי ההארד דיסק? ואיזה הארד דיסקים מומלצים אני שמעתי על חברה maxtor מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לשניים מתוף שלושה כוננים, לאחר הפרמוט הכונן שאינו פורמט אינו מזוהה על ידי הביוס.. ניסיתי להחליף בין אחד הכבלים, בכדיי לבדוק שהבעייה אינה בכבל SATA והתוצאה - NTLDR are missing החזרתי את הכבלים למצבם הטבעי והבעייה נפתרה אך הכונן עדיין לא מזוהה.. אשמח לרעיונות, המון תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-