אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , הוספתי hard disk למחשב קיים בחיבור sata , חיברתי לו חשמל וכבל sata , ועכשיו הוא לא מופיע בMy Computer , האם אני צריך להגדיר באיזשהו מקום שקיים הרדיסק חדש? (קראתי בFAQ על הגדרה של הרדיסק שצריך להתקין איזה משהו דרך דיסקט אבל האם זה רק להרדיסק ראשון?...) אשמח להסבר , פשוט פעם ראשונה שאני מוסיף זכרון למחשב..
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה שצצה לאחרונה: בזמן הצריבה הbuffer של הצורב עצמו נוטה לרדת לחצי שניהל15% ולעלות חזרה למעלה, וחוזר חלילה במשך כל הצריבה. עכשיו סיימתי לצרוב 650 מגה, נרו הודיע לי בשמחה שהצריבה עברה ב48x אבל לקח יותר מ8 דקות בעיית תוכנה? הצורב בן חודש-חודשיים, בקושי עבד
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני עכשיו מתחיל להתעניין בכל מיני חברות וחלקים טובים ופחות טובים מי החברות השולטות בחלקי ההארד דיסק? ואיזה הארד דיסקים מומלצים אני שמעתי על חברה maxtor מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ראיתי שבגדול מאוד מומלץ ה-640AAKS של WD רציתי לדעת אם זה הכונן הכי טוב לצרכים שלי? אני מחפש שקט בעיקר אבל אני אשמח גם לביצועים טובים. אבל בעיקר שקט. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נהרס לי הדיסק קשיח במחשב הישן שלי (מאוד ישן, AMD K7), כרגע יש לי דיסק קשיח עם חיבור IDE אז אני יכול להעביר אותו למחשב הישן. לצערי הרב אני לא מצליח להסתדר עם 160GB ומוגבל בתקציב ל HDD חדש. חיפשתי דיסקים קשיחים זולים ש ל 250GB ומצאתי את 2 הדגמים האלה במחירים טובים: SEAGATE Barracuda 7200.9 (שהוחלף בשאר העולם ב 7200.10 ודגמים חדשים יותר), עם 5 שנות אחריות ועולה 270 שקל. ב IVORY מוכרים את ה 7200.10 ב 260 שקל אז אולי אני אוכל לגרום ל KSP להביא אותו באותו מחיר (לא רוצה לקנות מאייבורי). WD WD2500KS שבביקורות שקראתי עליו אמרו שהוא אמין אבל לא מהיר בהשוואה לדגמים אחרים, מגיע עם 3 שנות אחריות ועולה 245 שקל.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאבי לא זקוק לטייפ לצורך גיבוי, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח חיצוני עד 700 ש"ח (ניתן להגדיל במידת הצורך). הוא לא צריך דיסק קשיח גדול במיוחד (500 ג'יגה יספיקו).
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני G2 של סמסונג. הכל היה בסדר, אבל אז ראיתי שמערכת הקבצים שלו היא FAT32, אז פירמטתי לNTFS, בשביל קבצים גדולים. מאז הפירמוט, צצה בעיה מוזרה: אני לא מצליח לעשות לו "safe remove" מסרגל הכלים של ווינדוס. משום מה מופיעה הודעת שגיעה של unable to remove... חיפשתי בגוגל, ורוב האזכורים לעניין מתייחסים לrecycle bin, אבל גם אחרי שטיפלתי בנושא, הבעיה לא נעלמה. המוזר הוא, שלפעמים זה כן עובד, ואני לא מצליח להבין למה(מה בעצם ההבדל בין המצבים שבהם זה עובד, לבין המצבים בהם זה לא עובד..) האם יש לכם מושג למה זה קורה, ומה אפשר לעשות? זה לא שיש לי בעיה לכבות את המחשב ואז לנתק אותו, אבל אני חושש שאם השגיעה הזאת קיימת, אז ייתכן שווינדוס לא מבצעת כיבוי "מסודר" של הדיסק, גם כאשר אנ…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לשניים מתוף שלושה כוננים, לאחר הפרמוט הכונן שאינו פורמט אינו מזוהה על ידי הביוס.. ניסיתי להחליף בין אחד הכבלים, בכדיי לבדוק שהבעייה אינה בכבל SATA והתוצאה - NTLDR are missing החזרתי את הכבלים למצבם הטבעי והבעייה נפתרה אך הכונן עדיין לא מזוהה.. אשמח לרעיונות, המון תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו שמע על WHS או אף התקין\התעסק איתו? נראה לכם יישום מוצלח למערכת NAS בייתית או שעדיף להקים לבד מערך RAID ולמצוא פיתרון מבוסס תוכנות ייעודיות לגיבוי המחשבים ברשת הביתית ולגישה מרחוק? לי נראה השרת הזה חלום רטוב לניהול וגיבוי כל המידע ברשת הביתית שכרגע יושב על מספר מחשבים. זה הרבה יותר זול מקניית appliance ייחודי, מאפשר גיבוי שלם של PCs שלמים וגם שיחזור של קבצים בודדים, מאפשר גישה מרחוק עם ניהול משתמשים והרשאות למידע הביתי. החיסרון היחיד שאני רואה הוא כרגע חוסר יכולת לעבוד עם RAID5, מה שמחייב כרגע למעשה עבודה ב-RAID1 שמבזבזת נפח דיסק.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצריבה. יש צורב DVD מדגם: LITE-ON DVDRW SOHW-1693S אני לא מצליך לצרוב על CD רגיל כלום לא מוזיקה,לא DATA וכ"ו. אבל סרטים על דיסקים של DVD כן יכול(כול מה שקשור לדיסקים של DVD הכול צורב) (תוכנת צריבה NERO 7) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את הDMA דרך מנהל ההתקנים (מישהו מכיר שיטה אחרת?) ביצועי הקריאה של הכונן מאוד נמוכים אבל בצריבה הוא בסדר גמור כבר שנה של צריבות בלי דיסק אחד דפוק ;D הכונן למעשה קורא יותר נמוך משהו יכול לצרוב... והוא צורב מעולה.... למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
ההבדל היחידי שלו הוא במהירות? שהוא עושה 10 אלף סיבובים בדקה ולא 7200? או שיש משהו מעבר לזה? כי לא נראה לי הגיוני להוציא 650 שקל על 35 GB רק בגלל שהוא קצת יותר מהיר
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
יש כונן DVD (לא צורב) עם חיבור SATA? אני מחפש בנרות.. ולכל החומולוגים אני לא רוצה צורב!! רק כונן DVD
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איבורי מחשבים מוכרים דיסקים חיצוניים שהם מרכיבים בעצמם מדיסק פנימי של SEAGATE ומארז פשוט כזה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1051&CatCode=405 מישהו יודע אם זה משהו איכותי ואמין?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם. 1) מה קצב העברת הנתונים לשניה של פיירוויר? 2) מה קצב העברת הנתונים לשניה של USB 2 ? 3) מה יותר מהיר, IDE או SATA 2 ? 4) כיצד נראים החיבורים והכבלים של SATA ו-IDE ? 5) האם משתלם יותר במחשב המיועד למשחקים להתקין סקאזי במקום כונן קשיח רגיל? 6) אם כן, יש למישהו מדריך התקנה לכונן כזה? 7) האם הפרש של מאה שקל בין שני כוננים של 500GB חיצוניים, כשההבדל היחיד בינהם הוא חיבור פיירוויר, הוא לגיטימי? 8) האם מישהו מכיר תוכנה חינמית (או לא ) לעידכון אוטומטי של כל הדרייברים במחשב? בתודה מראש על התשובות, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים SSD. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות היכן מיקמו אותו בתוך המארז. ראיתי שהוא מחובר עם כל מיני כבלים ושהוא קטן ונמצא בתוך מבנה מתכת גדול שאליו הבריגו את הברגים. רציתי לשאול אם כל הכבלים האלו והמבנה הזה מגיעים ביחד עם ה-SSD. בנוסף הוא מוברג משני צדדים. צד אחד אין לי בעיה להבריג. בצד השני יש לוח מתכת (לוח האם?) שמפריע לי להגיע לבורג. איך מבריגים בצד הזה את הברגים?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שתי דיסקים כל cd450mb איך אני מחבר את שתי הדיסקים לקובץ אחד של 900mb. תודה . בבקשה לרשום לי בפרטי כי שם אני רואה שהיית לי שאלה וענו לי תודה..
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מהו ההארד דיסק עם הנפח הכי גדול שאני יוכל להכניס ל"דבר" הזה http://www.vantecusa.com/p_nst355uf.html ראיתי באינטרנט כל מיני מארזים כאלה ורובם "יכולים" להכיל הארד דיסק עם עד 300GB
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, במידה ואני רוכש לוח כדוגמת: GIGABYTE P35-DS4, שיש לו בקר RAID מובנה, מהו הבקר החיצוני שאוכל לרכוש בנוסף שיהיה זהה לבקר שמובנה על הלוח ? כלומר, לא מצאתי באינטרנט איזה סוג הבקר המובנה על הלוח.... ולכן אני גם לא יודע איזה כרטיס חיצוני לרכוש שיהיה דומה לו.... המטרה שלי: במקרה של כשל בבקר המובנה על הלוח אם, שיהיה לי כרטיס בקר חיצוני זהה לזה שעל הלוח, שאוכל להשתמש בו. אני מקווה שהבנתם אותי, אנא עזרו לי, תודה !
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הדיסק שלי מייצר ויברציות במארז שמגיעות דרך השולחן עד למקלדת שלי אפילו.........האם חנות מחשבים אמורה להחזיק גומיות שכאלה והאם לפי דעתכם זה אמור לעזור? יצוין שהדיסק הזה עושה ויברציות בכל מארז ובכל מיקום.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-