אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכונן הנ"ל בעל נפח של 160 GB. WINDOWS מזהה אותו רק כ 128 GB. מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי 2 HD של Hitachi deskstar אחד 160 שאני רוצה להוסיף למחשב ישן עם HD 40GB IDE ועוד אחד של 500 שאני רוצה להוסיף למפרט שבצד באיזה פינים אני צריך לשים את הג'מפרים כדאי שישמשו כסלייב ? לא הבנתי מה זה 15 ו-16 HEADS http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/4DD4DCCA11DE5EB186256D6A0061C8A8/$file/Installposter.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום 1.רציתי לדעת מה היא המהירות הגבה ביות של צורב DVD היום? 2.כמה זמן לקח לו במהירות הזות ליצרוב דיסק של 700MB? 3.האם אני יכול לצרוב גם בדיסקים רגילים או חיבים עם דיסק למיוחד לצורב DVD 4.כמה זמן לוקח לצרוב דסק של DVD\ תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מהו ההארד דיסק עם הנפח הכי גדול שאני יוכל להכניס ל"דבר" הזה http://www.vantecusa.com/p_nst355uf.html ראיתי באינטרנט כל מיני מארזים כאלה ורובם "יכולים" להכיל הארד דיסק עם עד 300GB
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו יש לי אגב WIN XP
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים . בימים הקרובים חבר שלי נמצא בסין , על איזה כונן SSD הייתם ממליצים בנפח של 80\60\120 GB תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ככה יש לי צורב ASUS 1608P3S ניסיתי לקרוא מדיסקים ולכתוב לדיסקים של Nashua DVD-R והוא פשוט מסרב לזהות אותם... רציתי לדעת אם יש לזה פיתרון ואם זה קרה לעוד אנשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד ואני רוצה לעביר קבצים לא דרך הרשת האם זה אפשרי ואיך אני עושה זאת חשבתי על חיבור usb
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאמא שלי יש DOK של SanDisk, מדגם Cruzer Micro בגודל 2GB. היום היא עבדה איתו, ולפתע(לאחר שהDOK פעל בהתחלה) קיבלה הודעת 'התוכנית אינה מגיבה'. בדקנו אותו על שני מחשבים נוספים, והתוצאה זהה. יש לציין כי המחשב מזהה את הDOK והוא מופיע כ Removable Disk ברגע שהוכנס, אולם כל ניסיון לבצע איתו פעולה כלשהי(PROPERTIES, כניסה אליו וכו') מסתיימת בתקיעה של המחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לשחזר את המידע שעל הדיסק? יש לציין שהוא נרכש לפני מקסימום חצי שנה וכנראה עדיין בתחום האחריות. תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התקנתי Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה הצליחה והמחשב עבד. הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 ואז הופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll חיפוש בגוגל העלה שהודעת השגיאה נובעת מכך שדיסק ההתקנה לא מצליח לכתוב לדיסקים הקשיחים ואחת מהסיבות היא תקלת חומרה או תקלת זיהוי. נו טוב.. החזרתי את המערכת ל RAID 0 וניסיתי להתקין שוב את Win XP, ואז שוב הופיעה לי אותה הודעת השגיאה. אז החזרתי את המערכת למצב רגיל בו הדיסקים מוגדרים כ IDE התקנתי שוב את Win XP, וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה... הוצאתי את כל הדיסקים חוץ מאחד, התקנתי שוב, לא עזר. איפסתי את הביוס, הוצאתי את המחשב מהחשמל. ועדיין אני מקבל את אותה הודעת השג…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי ה-BARRACUDA או nl35 הבנתי שהם מתחממים האם זה משמעותי? וכמה gb יש באמת ב-250gb ו-160gb
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם אלה חיבורים שונים? או שאפשר ל"הלביש" את דיסק קשיח ה-IDE על חיבור ה-SATA? פשוט אח שלי קונה מחשב חדש בקרוב, והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח הישן שלו ה-IDE למחשב החדש... איך עושים את זה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי צורב opatric 5170, איך עושים לו עדכון? הורדתי קובץ bin מה עושים אתו ואיך מעדכנים?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ראיתי צורבים והיה עלהם סימן מינוס ופלוס רציתי לשאול למה משמש פלוס ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הדיסק הוזמן עם מחשב חדש. אם בהזמנה לא כתוב SATA2, האם זה יכול לשנות משהו?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה המוצר המומלץ היום שמספר מקסימום נפח לשקל. רצוי להתחיל מ-300 ולגלוש ל-400 רק אם צריך.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש הארד דיסק WD SATA ולוח אם של MSI בביוס הוא לא מזהה את הארד דיסק ,כמובן שהמחשב לא עולה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-