אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אני צריך צורב DVD עד 250 שקל . שיהיה שחור ומהיר , מהחנות - www.zigzag2000.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Pioneer DVR-215DBK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DVR-215DBK או asus DRW-2014L1T http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429560 חשוב לי ממש לצריבת משחקים לxbox 360 זאת אומרת שיהיה לו dual layer איכותי אם אפשר להגיד איזה משנים יותר איכותי וממולץ ועזבו בצד את המחיר ..כי לפי המחיר האסוס הוא האיכותי אבל שוב למי שמכיר ויודע. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? משהו שאני לא חייב לקנות בשבילו VERBATIM ? אני פשוט רוצה לצרוב דיסקים שייעבדו, אבל אני לא מוצא משהו נוראמלי... 3540 שלי לא אוהב דיסקים שהם לא VERBATIM ניסיתי כל מיני דיסקים והתוצאות היו מזעזעות... התוצאות הכי סבירות שראיתי היו של SILVER LINE (למרבה הפלא...) על NEC 3520. אז בשביל צריבת דיסקים באיכות בינונית+ שאפשר לחלק לחבר'ה, איזה צורב/דיסקים אני צריך ? (ניסיון חובה...)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לשניים מתוף שלושה כוננים, לאחר הפרמוט הכונן שאינו פורמט אינו מזוהה על ידי הביוס.. ניסיתי להחליף בין אחד הכבלים, בכדיי לבדוק שהבעייה אינה בכבל SATA והתוצאה - NTLDR are missing החזרתי את הכבלים למצבם הטבעי והבעייה נפתרה אך הכונן עדיין לא מזוהה.. אשמח לרעיונות, המון תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם בגלל העובדה שהדיסק הקשיח הנ"ל מחולק לשתי פלטות של 160GB כדאי לחלק את הדיסק לשתי מחיצות של 160GB ? או שאין שום קשר בין הדברים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הבעיה : אני רוצה לגבות את הנתונים שעל המחשב כמו משחקים סרטים וכדומה כולל את הוינדוס ויסטה אחר כך לפרמט תמחשב בעזרת הויסטה המגובה איך אני עושה את זה? חשבתי אולי על כיוון לקנות כונן קשיח פנימי בנוסף כדי לגבות תנתונים להעתיק כמובן גם את הויסטה להפעיל תמחשב מחדש להכנס להגדרות בביוס לשנות לכונן הפנימי ככה שיקרא תויסטה ויתקין אותה כמובן ללא קשר ל cd-rom מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום אח שלי התקין לי וינדוס על המחשב והתקין את ההרד דיסק של מקסטור (160 ג'יגה) של S-ata משום מה זה מראה לי את זה ככונן נשלף... הכוונה כמו בתמונה הזאת.. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק או קי מהסוג הזה, ניסיתי להתקין עליו U3 הורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי אבל ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא כותב שהוא לא מזה DISK ON KEY, נראה שההתקנה לא תומכת בהתקן זה, האם זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רציתי לדעת מה ההבדל בין Sata ל- ATA והאם יש הבדלים משמעותיים אני בעיקרון קונה 120G התכוונתי לקנות: WD 120GB 7200RPM 8MB ועכשיו ראיתי שיש גם SATA שעולה יותר אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Maxtor / DiamondMax 10 / 160GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive הוא רע,טוב,בסדר ? יש מידע חשוב עליו או משהו?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של וידאו ממצלמת וידאו וכל פעם שאני מעתיק את הקבצים למחשב הוא כותב משהו cycling data error האם יש תוכנה שפוסחת על הERROR האלו או לבטל אותם ב WINDOWS? ככה שאוכל להעביר את הקבצים?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נראה לי דגם 3550 משו כזה יש דיסקים שהצורב לא מזהה הוא פשוט מראה דיסק ריק. מה עושים?? יש אולי עידכונים לצורב הזה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחד מהדיסקים הקשיחים שלי הפסיק לעבוד משום מה אחרי שהופיעה הבעיה, the request cannot be performed because of an i/o device error/ מה עושים, תדעו דברים.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח לאייפוד דור 5.5 [וידאו] בנפח של 120GB או 240GB בגודל של 1.8" אך אין לי מושג היכן אני י כול להשיג מעגל חשמלי/כבל/איך שלא קוראים לזה כדי לחבר את הכונן הקשיח ללוח הראשי של האייפוד. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד כזה? או מה השם באנגלית? [אולי flexible circuits??] http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=120417895617 בסוף העמוד יש תמונות של הכונן הקשיח עם הכבל הקצר בקצה, כזה אחד בדיוק אני צריך. [אני לא קונה את זה משם כי המכירה הסתיימה...] וזה סרטון שבו גם כן רואים את הכבל. עריכה: מצאתי! http://store.ifixipodsfast.com/ipod-parts-/-installation/ipod-video/ipod-video-hd-connector/prod_17.html תודה!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לצורב דיוידי sata למחשב שיהיה מהיר אכותי וטוב ושתומך בכל הדברים אין לי העיה של כסף שמעתי שסמסונג טובים מחכה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט את ההארדיסק וברצוני להשאיר עליו ג'יגות רבות של סרטים. יש לי אותם מגובים על דיסקים של DVD, אבל יקח לי אחר כך שנה להעתיק את הכל בחזרה לדיסק הקשיח. חשבתי לחלק את הדיסק שלי עכשיו לשני partiotions , כדי שאפרמט רק את C, ובפרטישן השני יאוכסנו כל הסרטים. הבעיה היא שהדיסק שלי כמעט מלא ואני לא מצליח לעשות את החלוקה עם partition magic. למישהו יש רעיון איך אני יכול לחלק את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר כבר אין בו כמעט מקום? אולי אני בכלל יכול להתקין ווינדוס על פרטישן לא ריק?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום! איזה מהדיסקים שמוצעים למכירה ב- K.S.P שהם 80 Giga SATA הכי טוב? ( מהירות/שקט/מומלץ ) יש לי כרגע 40G של WD שמחובר ב-ATA, ואני רוצה להוסיף אליו עוד אחד. הלוח Epox 8Kda3j לא תומך בSATA2 או NCQ. Hitachi - Deskstar 80GB WESTERN DIGITAL - 80GB SATA 7200 8MB WD800JD SEAGATE - 80GB SATA ST380817AS MAXTOR - 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ולעריכת סרטים. יש לי מחיצה נפרדת של 100GB מתוך ה500 שעשיתי בDISK MANAGMENT בWINDOWS למערכת ההפעלה בלבד השאלה אם זה מוריד בביצועים? והשאלה העיקרית היא: אני רוצה להוסיף כונן קשיח של 500 עדיף יותר אבל התקציב מאפשר רק 500. יאוכסנו בוא קבצי מידע של תוכנת העריכה המקצועית והכבדה AVID ואולי כמה משחקים. השאלה אם ההפרש של 110 שקל הין הגרסה של ה16MB ל 32MB BUFFER מצדיקה את הביצועים? אני רוצה לקנות את הסדרה החדשה של SEAGATE BARACUDA 11 שמגיעה לביצועים של ה RAPTOR לפי השוואה שראיתי. האם זה הכונן של הסדרה החדשה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 והאם זאת חברה מומלצת? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הצורבים הנ"ל, שניהם מיוצרים ע"י LG. האם יש הבדל משמעותי ביניהם חוץ מה-Lightscribe (מה זה בכלל?)? איזה צורב יותר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם.. קראתי את הסטיקי ובכל זאת - אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שישמש לגיבוי החומר במחשב. מצד אחד כן רצוי נפח גדול.. מצד שני נראה לי שעדיף שהוא יהיה 2.5 על כל המשתמע מכך (גודל פיזי, אין צורך בחיבור לחשמל..). אשמח לקבל שמות של דגמים מומלצים! אני די בטוח שיספיק לי 320, אבל אני כן אשמח לקבל גם המלצה לדגם של 500.. מבחינת תקציבית לא הכי מוגדר.. ז"א, אני מניח שבסביבות ה-500 שקל.. (גמיש, אבל בעיקר לכיוון התחתון ..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה דיסק שצרבתי עכשיו אני מכניס אותו לכונן והוא לא פועל (לא מזהה את הדיסק) הכנסתי למחשב הנייד שלי והנייד מזהה את הדיסק ואני רואה את הקבצים שצרבתי ויכול להפעיל אותם אז העברתי את הקבצים בדיסק למחשב הנייד וצרבתי שוב.. שוב הכנסתי את הדיסק החדש שצרבתי אבל המחשב עכשיו מזהה שהדיסק ריק מה לעשות, בבקשה עזרה.. הה והדכנתי קשוחה של firemaer משהו כזה, מהאתר של nec
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, במידה ואני רוכש לוח כדוגמת: GIGABYTE P35-DS4, שיש לו בקר RAID מובנה, מהו הבקר החיצוני שאוכל לרכוש בנוסף שיהיה זהה לבקר שמובנה על הלוח ? כלומר, לא מצאתי באינטרנט איזה סוג הבקר המובנה על הלוח.... ולכן אני גם לא יודע איזה כרטיס חיצוני לרכוש שיהיה דומה לו.... המטרה שלי: במקרה של כשל בבקר המובנה על הלוח אם, שיהיה לי כרטיס בקר חיצוני זהה לזה שעל הלוח, שאוכל להשתמש בו. אני מקווה שהבנתם אותי, אנא עזרו לי, תודה !
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-