אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קצת חדש בתחום אז בבקשה עזרו לי... קניתי מחשב ללא מערכת הפעלה כיוון שדיי פשוט להתקין חלונות על IDE אבל לא ציפיתי לכזה סיבוך על SATA אם מישהו יכול להסביר לי מה הולך ואיך... איך המחשב מזהה אותו ומה צריך לעשות עד להעלאת ההתקנה של הWUNDOWS. תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש הארדיסק של WD 250GB KS. נקנה לפני פחות מחצי שנה. הנה תמונה יש סיבה לדאגה? כדאי כבר לגבות ללכת להחליף?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
התקלקל לי הF3, והוא היה באחריות. החנות החליפה לי בסיגייט. רציתי לוודא שההרדיסק של סיגייט באותה רמה כמו הסמסונג ושאינו סובל מבעיות כמו בעבר?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא מכיר מה עדיף ואיזו חברה או דגם כדאי לקנות. מה מבחינת מהירויות? אני צריך שיצרוב ויקרא Blu Ray, DVD. תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי מחשב כבן 3 שנים שהתחיל פתאום לבצע REBOOT באמצע העלייה של מערכת ההפעלה (XP SP3) מסרתי אותו למעבדה והאבחנה היתה שהדיסק נדפק ללא תקנה. מדובר בדיסק של סמסונג מסוג SATA בגודל 320GB. התקינו לי דיסק חדש וחלונות 7 נקי. הייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לנסות להוציא מהדיסק הדפוק את המסמכים שהיו בתיקיית MY DOCUMENTS. תודה מראש למי שמוכן לעזור.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מפרט של המחשב הישן: Core2 E6300 זיכרון: 2GB RAM DDR2 667 לוח אם Gigabyte 965p-SD3 כרגע "לא הכי מהיר" בלשון המעטה אם אני יוסיף לדוגמה Samsung 840 EVO 120GB אני אקבל שיפור משמעותי בביצועים? אני כדאי לקנות כונן כזה למחשב כזה? *אני מזכיר שעלות הSSD כעלות המחשב*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני מחפש צורב DVD חיצוני לנייד של HP . משהו נורמלי שישמש לגיבוי קבצים ,תמונות וסרטים בייתים. תקציב עד 400 ש"ח מבקש עזרה כי אין לי שום ידע בנושא הנ"ל. או שיש הצעות למשהו טוב יותר מהנתון מעלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזו חברה הכי אמינה אחרי סמסונג בSSD NVME? מתלבט בין הדגמים : xpg sx8200 pro M2 NVME xpg s11 m2 nvme xpg s40 m2 nvme Crucial SSD P1 m2 nvme ? XPG SX XPG SX8200 Pro8200 Pro
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שחיברתי אותו לחשמל וחיברתי בכבל USB למחשב זה העלה לי בצד להתקין חומרה חדשה התקנתי והכל היה סבבה וזה מראה שההתקן עובד טוב בלי סימני שאלה עליו או סימני קריאה במנהל ההתקנים.. אבל זה לא מראה לי אותו במשחב שלי בתור כונן כשהוא מחובר.. אז איך לעזעזאל אני אמור לשים על הכונן הזה דברים אם אני לא מוצא אותו בשומקום.. אז מה אפשר לעשות..?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש הרבה שאומרים שכן, אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי ל-SSD יש פחות מה לקרוא ממנו ב-120GB.. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על הכונן חיצוני הזה,אולי יש לכם אחד כזה? האם הוא עושה לכם בעיות.צריך קצת חוות דעת עליו. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10695
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
ניסיתי תוכנות כמו אשמפו BURNAWARE ונרו וכולם עושים ERROR שכאילו הכונן לא נמצא זה הכונן שיש לי: http://www.myce.com/cd-dvd-writers/samsung-22x-dvd-writers/Samsung-SH-S223B-94540/ צילמתי כמה תמונות אולי יעזור לכם http://www.up2me.co.il/images/16035211.jpg מננהל התקנים: http://www.up2me.co.il/images/14927407.jpg וזה אחרי שניסיתי להסיר את הדרייברים ממנהל התקנים אחרי ריסטרט http://www.up2me.co.il/images/64914947.jpg
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
היי. אני צריך לשמור מידע, ומאוד חשוב לי שזה לא ידפק לי לאחר מספר חודשים. היה לי כבר דיסק אונקי שנקנה בחנות אמינה ומחיר שהוא יותר מהממוצע ועדיין נדפק לאחר כחצי שנה. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA. אני לא רואה אנדיקציה על פעולת הדיסק בקידמת המארז (הנורית שמהבהבת), אך אני רואה את האינדיקציה של הצורב שלי (הוא מחובר ל- Secondery IDE בתור Master). האם אני יכול לשנות משהו כדי שזה יראה אינדיקציה של הדיסק הקשיח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD ואמרו לו בבאג שLG היחידי שצורב בכל הפורמטים ורוצה לקנות את זה ניסיתי להגיד לו שNEC זה עדיף אבל הוא בשלו האם למישהו יש לינק שמראה למה NEC עדיף בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בהרבה DVD עם כניסות USB השאלה האם מישהו מהם תומך בדיסק קשיח חימוני שאני יכול לחבר לDVD ישרות?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אוקיי קנינו מחשב משומש ויש בו צורב dvd . עכשיו אחריי שיש מה הלאה איזה תוכנה אני צורב? איך אני צורב? אין איזה מדריך? ועוד משהו סליחה על הבורות אני לא בטוח בימיליון שזה צורב dvd כי נראה לי יש גם כונן dvd איך אני בודק? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי דיסק קשיח של WD 60G שאם הזמן התמלא כמעט לחלוטין, אז בשעה טובה החלטתי לקנות חדש גדול בהרבה... עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להעתיק את כל הקבצים מהדיסק הישן לדיסק החדש (כולל מערכת ההפעלה וכו..) פשוט הדיסק הישן הולך למחשב אחר... תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שלASUS יש צורבים מצוינים אבל אמרתי לו שASUS אולי טובים ללוחות אם אבל לא לצריבה ואמרתי לו שTDK וPLEXTOR הם חברות מצוינות של צורבים והוא ממשיך להתעקש אז אני רוצה את הדעה שלכם אם גם אתם חושבים שאני טועה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם של אסוס Z370-F הרכבתי בלוח אם שלי SSD M.2 של 250GB האם אני יכול להוסיף ללוח אם שלי עוד SSD M.2 של 500GB? יש לי מקום בלוח לעוד M.2 נוסף אבל זה לא פוגע בביצועים של הSSD ?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, שמתי לב לכניסתו של הכונן הנ"ל מהסידרה הירוקה,איך הוא בביצועים מול ה"מלכים" כרגע בשוק - SAMSUNG-SJ/WDFALS ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, יש לי צורב DVD מהדגם הזה: ASUS DRW-2014L1 תומך לייט-סקרייב. ודיסקים של VERBATIM פרינטאבליים. אז יש לי 2 שאלות? 1. מאיפה אני יכול להשיג את התבניות האלו שאני יכול להדפיס על הדיסק? הכוונה שכמנו שאני אקנה עכשיו משחק CRYSIS ויהיה על הדיסק את התמונה של המשחק אז מאיפה אני משיג את התמונה הזו ועוד תמונות של סרטים/משחקים? 2. איך אני מדפיס את התמונות האלה על הדיסק? (יש לי NERO 8 )
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני מתכנן את המחשב הבא שלי בימים אלו. ככל הנראה יהיה לי שני הארד דיסקים של 80 ואחד של 250 או 320. עכשיו ממה שאני מבין לביצועים הכי טוב רייד 0, מה לגבי ירידה באמינות/איכות שמירת המידע אם בכלל? כדאי להשתמש במערך זה לצורך התקנת מערכת הפעלה ומשחקים? במילים אחרות כל מה שמשתמש במשאבי מערכת ודורש מהירות? או שעדיף שהמערכת תהיה על הארד דיסק נפרד ובנוף שני הארד דיסקים נפרדים? תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי כונן spare של 40GB Sata2 5400RPM בעיקרון מבחינת נפח הוא מספיק למחיצת Windows, אבל השאלה שלי אם מבחינת מהירות זה בסדר להתקין Windows על כונן במהירות כזאת ולא 7200RPM. אם יש בעיה והיא נעוצה בPagefile אז זה לא משנה כי אני גם ככה לא משתמש בו כי יש לי 6GB RAM. הכונן של Hitachi אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-