אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר של מקסטור תוכנה שמותאמת רק להארדיסקים שלה אז השאלה שלי היא כדי להתקין אותה ? היא עושה בעיות ככל שידוע ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדיות איכותיות ביותר (לא משנה המחיר) ראיתי שיש ורבטים באופיס דיפו אבל הם לא של TAYO YUDEN אלא של MCC. מצד שני כתוב שהם מיצרים ביפן והבנתי שרק TY מייצרים ביפן. אני מחפש את ה BEST. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במה שונה הגירסה הזו(Western Digital 500Gb 16MB Raid Edition ABYS) שמייקר אותה כלכך.. ואיך היא בהשוואה לשאר ההרדיסקים (בנפח 500GB? ) שקיימים שוק(בארץ)
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם כבר תקופה שאני דוחה קניית כונן קשיח ומוחק דברים מחוסר ברירה כרגע ראיתי באתר וואלה פרסומת להארד דיסק חיצוני של סמסונג (1000GB) במחיר מצוין (400 שח). רציתי לדעת אם יש פה איזה שהוא קטץ' והאם הוא נחשב להארד דיסק טוב דגם: HX-DU010EB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSHXDU010EB במידה ולא אני אקנה את אחד מההארד דיסקים המומצלים בסטיקי (איזה מהם הכי מומלץ, יש שם 2, גם של סי גייט וגם של סמסונג באותו מחיר, איזה מהם עדיף?) תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ורוצה להתקין בו גם כונן SSD של 120 ג'יגה. ראיתי שיש הרב דגמים במחירים יחסית דומים, לכן אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת הכונן המומלץ ביותר. הכוננים הם: 1) A-DATA SSD 120GB Premier SP550 2) Kingston SSD 120GB SSDNow UV400 3) OCZ TRION 150 SSD - 120GB 4) Corsair SSD 120G Force Series LS MLC 2.5" 5) SanDisk SSD Z400s 128GB mSATA המחירים כאן מאוד דומים, לכן אני מעדיף לקחת את הכונן עם הביצועים/אמינות הכי גבוהים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, יש לי כרגע Maxtor 120GB S-ATA ו Asus P4P800 Deluxe אני מתכנן לקנות עוד כונן כזה של מקסטור בדיוק, ולעשות איתם RAID 0 זה מה שאני מתכנן לעשות, אף פעם לא עשיתי את זה עוד אז תגידו לי אם זה נראה לכם בסדר: 1)להוריד את המחיצות מהכונן שיש לי עכשיו 2)לפרמט 3)לקנות את הארדיסק החדש (דרך אגב, אם אני אבקש מ PCH להתקין אותו עם RAID (רק את הצד של החומרה שאותו אני לא יודע) ואני גם קניתי שם את המחשב והדיסק החדש, הם יקחו כסף בשביל ה 5 דקות האלו?) 4)לבקש מהם\לנסות לבד להתקין את הארדיסק עם החוטים בינהם והכל אוקיי, עכשיו זה החלק שאני לא בטוח בו 5) לעשות בביוס Configure S-ATA as Raid ולבטל את ה VIA Controller כי אני רוצה להשתמש ב ICH5R . 6) בהפעלה מחדש לפי מה שהבנתי יעלה מסך שישא…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רציתי לקנות SSD מהסיבה הפשוטה שיותר עדיף להתקין עליו את המערכת הפעלה והHDD שלי הוא סמסונג 1TB 7200RPM אז הבעיה היא אם לקנות אולי ocz vertex 120 g.skill corsair intel שלכולם יש את אותה כמות זכרון
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא משוכנע שזה המקום הכי מתאים לשאלה, כמובן שאפשר להעביר במידת הצורך. האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי (שעובדת מניסיון) להעברת מערכת הפעלה ממחיצת שחזור\קיימת לדיסק SSD חדש. על מחיצת השחזור בדיסק הישן קיים הרישיון ולכן מתעורר הצורך להעתיק אותה לדיסק החדש ומשם להתחיל התקנה נקייה. האם מה שאני מחפש אפשרי? האם יש עוד דרכים לבצע העברה כזאת עם הרישיון? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח לפחות 2T עבור אחסון משחקים בעיקר. אני יודע שהמומלץ ביותר הם הכוננים "השחורים", אבל השאלה אם המחיר הכפול שלהם מצדיק רכישה? לצורך העניין הגרסאות "הכחולות" עולות כ-200 ש"ח פחות +-. התקציב הוא באזור ה-400 ש"ח, אפשר לחרוג בעוד 100 אם זה מצדיק. ראיתי שיש גם כוננים SSHD שהם מעט זולים (לא בהרבה) מהכוננים בגרסאות "השחורות", הם מומלצים למשחקים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
והאם המדיות האלו הם משני הצדדים או שהם פשוט שני שכבות?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קראתי בעיון את הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277830.0 והגעתי למסקנה שללקוח הביתי הממוצע רק תצורת 0 - raid היא מעשית וזאת משום ש- raid 1 או raid 5 לא נותנים פיתרון ל-2 בעיות עיקריות שעלולות להביא לאיבוד כל \ חלק מהמידע השמור על הדיסקים הקשיחים במערכי raid אלו . להלן 2 הבעיות : 1. וירוסים (הם הרי , אוטומטית מועברים לדיסקים האחרים במערך ) 2. קלקול של הלוח האם (הרי הלקוח הביתי לא יקנה בקר חיצוני יקר ואיכותי שעולה כמה מאות דולרים , ויסתפק לרוב בבקר שעל לוח האם ) 3. קפיצת מתח \ ברק \הפרעות חשמל מצטברות בגלל המצאות מזגן על אותו קו חשמל שמזין גם את המחשב . חלק גדול מכל אותם ups ביתיים זולים , שרוב הלקוחות הביתיים קונים , פשוט לא נות…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד ואני רוצה לעביר קבצים לא דרך הרשת האם זה אפשרי ואיך אני עושה זאת חשבתי על חיבור usb
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
את הדיסק עכשיו קניתי תדיסקים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=610&scat=207&tcat=34 ורשום אפשרות הרחבת זמן הקלטה: עד 480 דקות. מה זה אומר שאפשר להגדיל תדיסק תודה לכל העוזרים ולמי יש פה צורב DVD שצרב סרט ושמע ב5 ערוצים
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן איזה דיסק 1TB הכי משתלם היום מבחינת ביצועים ואמינות? באיזו חברה אני אקבל מספר שנים גדול יותר של אחריות? אני הולך לחבר אותו ללוח שמבוסס nForce2 (כן, קצת ישן אני יודע). למיטב ידיעתי ישנם רק חיבורי SATA על הלוח ולא SATA 2, אז אני אצטרך גם המלצה לבקר SATA2 (עדיפות למשהו אמין, Adaptec?) תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בעיקר לחיבור לLCD (דרך USB) לסרטי HD בגדול של 500GB-1TB בטווח של200-250 ש''ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחפש קופסא להארד דיסק בסביבות ה- 200 ש"ח כדי להתקיו עליו מערכת הפעלה נוספת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עומד לצאת מפלצת כזאת בחודשיים הקרובים ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן חיצוני של WD Elemets 1tb, ברצוני להוציא את הכונן מהקופסא שלו, לנתן את הזנת הכוח שלו עם USB, ולחברו באופן תמידי למערך הכוננים של המחשב? האם הדבר אפשרי? והאם קיים מדריך בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים. יום אחד אני פותח את המחשב ונעלם לי הכונן השני (לא של ווינדוס). חיפשתי בביוס והמחשב לא מזהה אותו. ניתקתי וחיברתי שוב וכלום... מה עושים? יש איזה תוכנה שעוזרת? ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לזה הוא שיום קודם העברתי ממחשב אחר קבצים לכונן הזה אז אולי חלק היו דפוקים ודפקו את הכונן או משהו. יש למישהו רעיון?
-
איפה אני מוצא דיסקים לצריבה של שתי שכבות??? וכמה הם עולים??? איתן
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איפה עושים Create Partition ? http://img205.imageshack.us/img205/3876/60203333ef9.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי הרד דיסק חדש 120 גיגה של WD אם 8 מגה באפר... עכשיו אני רוצה לחלק אותו ככה 20גיגה למערכת הפעלה וכל השטויות (אופיס,3DMARKIM ועודש שטויות) וה-100גיגה הנותרים לצחיצה אחרת... איך אני עושה את זה?? :-\
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי בכל פעם שהוא מבצע תהליך צריבה, הצריבה מתבצעת עד האחוזים האחרונים ואז נתקלים בשגיאה: ניסינו להחליף מדיית צריבה אך עדיין אותה שגיאה. בדקנו באותו מחשב עם צורב אחר וזה צרב בלי בעיות. כמו מה זה נראה לכם? יש מצב שהצורב נדפק והעיינית הלכה לעולמה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-