אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
טוב קניתי את הHD הזה אתמול כי ממה שהבנתי הוא שקט מאוד. ואכן, דיי התפלאתי מרמת השקט שלו, ממש שקט, לא שומעים שהוא עובד במנוחה. הבעיה היא שכשמפעילים תוכנה או אפילו פותחים תיקיה עמוסה, יש רעש דיי מעצבן, הרעש של הHD הישנים כשהם "מתאמצים", רק יותר חלש. זה רעש מאוד מעצבן, האמת אני מעדיף HD יותר רועש במקצת (זה שקט לחלוטין במנוחה), מאשר את הרעשים המעצבנים האלה. בקניה התלבטתי בין הסיגייט למקסטור כי שמעתי שמקסטור דיי רועשים, האם זה נכון גם לכונן ה80GB SATA שלהם? שמעתי שהם עושים יותר רעש מהמתחרים אבל לא יותר מידי. להחליף למקסטור (ממש מהירים) ? (קניתי בKSP, ההבדל הוא כמה שקלים). או אולי לסמסונג? או שהכונן שלי ספציפי בעייתי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, האמת הבעיה התחילה לפני כמה ימים אך לא היה לי שימוש בכוננים אז לא היה לי כך לרשום הודעה... אממ הבעיה שלי היא שהכוננים לא עובדים,יכול להיות שהחיבור למחשב נשרף איכשהו כי הכוננים בכלל לא עובדים ואפילו לא עובר בהם חשמל..... תודה רבה רבה!!! פליז פליז מתחנן שתעזרו !!!! היייתי צריך לבקש מרב שיתפלל גם בשביל שיענו לי פה!!! :bash:
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
הטמפרטורה היא כ- 47 מעלות. הרדיסק מגדם W.D ואני מתחיל לחשוב שאולי הביאו לי הרדיסק ממוחזר או משהו כזה כי הוא רותח ! WDC WD2000JD-00HBB0 47 ° זה הדגם של ההרדיסק, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה האם זו טמפ' תקינה שלו והאם מדובר בהרדיסק ממוחזר ? במידה וכן מה אוכל לעשות כנגד זה.. רכשתי אותו מ KSP. וההרדיסק בתחתית שלו (הוא כולו שחור כזה ) בתחתית הפלסטיק כזה נראה קצת מעוות כזה.. לא יודע.. מה אני יכול לעשות בבקשה ? אשמח לתגובות ענייניות- תודה מראש, עודד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן צורב DVD (טיפה ישן) Sony DVD-RW DW-D22A האם יש אפשרות להפעלת ערוץ DMA? ואם כן-כיצד?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד של WD ואחד של סיגייט,משום מה שניהם מופיעים לי באברסט כ: Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 ATA-133 Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 ATA-100 האם הם לא אמורים להיות ATA-150? אני משתמש בXP x64 והתקנתי את קובץ הINF שאפשר להוריד מהאתר של אינטל ללוח אם שלי: Intel Glen Ridge D915PGN ניסיתי לחפש פה,באתר של אינטל,באתר של סיגייט...נאדה.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
רק רציתי ליידע אותכם שאני פשוט מאוכזב מההרדיסק הזה. אף תוכנה לא עובדת איתו, אי אפשר ליצור איתו מחיצות אחרי התקנת WINDOWS, אפילו GHOST אי אפשר לעשות לכונן כי הוא לא מזהה שיש הרדיסק במחשב בכלל... אני חשבתי שהבעיה של SATA היא בהתקנה של WINDOWS אבל מסתבר שהבעייה גדולה הרבה יותר... הוא פשוט לא מזוהה כהרדיסק ע"י שום גורם חוץ מ WINDOWS אפילו תוכנות לא מכירות בו ככונן קשיח. אני יודע ובטוח שאם הייתה לי היכולת להחליף אותו לא הייתי מהסס. מאוכזב מאוד.... :s07: :s07:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי צורב DVD של NEC דגם: nd-3540A לוח אם: p4p800 delux הצורב מחובר כ"סלייב" על "סקונדרי". הצורב מוגדר בחלונות כעובד על PIO למרות שבקשתי שיבוד על UDMA. *** הבעיה נפתרה ע"י הסרת הדרייבר המתאים בקטגוריית IDE המתאימה בתפריט "דיבייס מנג'ר". לאחר אתחול, חלונות התקינה בעצמה נכונה את הדייברים בDMA ***
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736960512 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m32s19f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s71f Manufacturer Name Prodisc Technology Inc. HD-BURN Certified NO Available Write Descriptor CLV 32.0x 4800KBps Available Write Descriptor CLV 24.0x 3600KBps Available Write Descriptor CLV 20.0x 3000KBps Available Write Descriptor CL…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות רבות עם אחד ה-HD במחשב שלי. באילו תוכנות אני יכול לבדוק את תקינותו של ה-HD ולדעת האם הוא בדרכו למות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפחים של 20 עד 60 גיגה. אני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות (עדיפות ל-LOGICPC). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש חיבור שמשנה את היציאה של HD רגיל(IDE) ליציאה של USB אני יודע שדיברו על זה בפורום והרצתי חיפוש אבל מצאתי כל מיני דברים שדומים אבל הם לא מה שאני מחפש. אני צריך רק כבל שישנה חיבור IDE לחיבור USB (ושיתמוך בUSB 2 ) אני גם צריך מקום שבו אני יוכל לקנות את זה (אם זה לא נגד חוקי הפורום להגיד) אני חושב שיש באינטרנט אבל בכללי אני קצת פארנואיד בלתת את מספר כרטיס האשראי שלי באינטרנט...(אתם חושבים שיש לזה הצדקה?)
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הפעם XBITS עשו עבודה רצינית יותר מהפעם הקודמת ובדקו מעל 20 מדיות על 4 צורבי DVD. כמובן שיש להם עדיין מה לשפר שכן TY כמעט לא נבדקו, DL של חברות חוץ מרייטק לא נבדקו, וכמובן אם מביאים כבר פלקסטור אז למה את ה 716 הישן, ולמה לא בדקו גם את ה BENQ1620/40. התוצאות לא מפתיעות. כדאי לקרוא. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-4burners.html
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנה ועד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות איתו בנושא הצריבה. עכשיו כמעט כל פעם שאני צורב cd יש לי שגיאות שמתגלות בשלב ה-verify ב-nero. בזמן הצריבה אין בעיות (לא משנה אם מופעלות תוכנות אחרות ברקע או לא). ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות וגגם איתן היו שגיאות בצריבה. הצורב מחובר לבד על כבל בתור הsec master. לפעמים כאשר ה windows היה ב-safe mode הצלחתי לצרוב בלי שגיאות אך גם זה לא תמיד אפילו כאשר צרבתי במהירות הנמוכה ביותר האפשרית. אני מדגיש שבהתחלה לא היו בעיות ופתאום זה התחיל. ניסיתי להחליף כבל ide, חיברתי צורב אחר (חדש- שצורב טוב במחשב אחר)) בדיוק באותה צורה ועדיין קיימות אותן בעיות. איפה יכולה להיות הבעייה? - אני כבר מיואש. זה מפרט המחשב: Computer: …
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקנתי כבר XPSP2, המפרט בחתימה... אני יודע שכולכם עכשיו תקפצו ותגידו Partition magic או Acronis Disk Director.... אבל! ניסיתי את שניהם והם עושים ריסטרט בשביל לעשות את זה, לא מזהים את הדיסק אחרי הבוט ומבטלים את הפעולה... אני צריך תוכנה שעושה את זה ACTIVE בווינדוז... מישהו מכיר/יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בהתקנה, מגיעה שאלה: is there any non-raid driver connected to your computer? מה אני אמור לענות? yes או No?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן קניתי דיסק חדש, WD250 7200RPM 8cash ATA (כל ההרדיסקים שלי הם ATA, כי אני על פנטיום 3..) ברגעים אלה ממש הוא מתפרמט ל NTFS באמצעות ה disk managment של XP (תמונה) (2 הסידירומים למטה הם וירטואליים, ע"י alcohol ) יש לי את כונן D הישן שלי (אותו מפרט בדיוק , רק שהוא 200 GB) מחכה בחוץ בסבלנות, מלא בכל המידע שלי. אני רוצה לסיים לפרמט את הכונן 250 החדש, ואז להוציא את ה-80 החוצה (כבר קנו אותו ממני) ולהתקין מערכת XP חדשה מאפס על אחד מההרדיסקים שנשארו. (200, 250) השאלות שלי : 0. אני יכול במצב כפי שהוא כרגע (אני ב XP, שה-250 הוא ה D שלי, וה-80 הוא ה C שלי שעליו המערכת הפעל) להתקין XP על ה250 ? (כשאני כבר בתוך XP , האם זה אפשרי ?) - אם כן אז איך ? 1. המערכת פעלה עד היום …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הייתי באופיס דיפו חשקה נפשי במדיות ראויות לצורב (שעדיין אין לי) בכל מקרה זכור לי מישהו שפרסם בו 10 דיסקים ב35 שקל שם חיפשתי לא מצאתי לקחתי 25 ב109 באתי לשלם ראיתי בקופה את המבצע של ה35 קניתי 3...עכשיו בגלל החשדנות הגדולה שלי ושאין לי עדיין צורב רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם העשיריית דיסקים ב35 ויכול לתת לי מדיה קוד שלהם או לחילופין לתת לי תמדיה קוד של ה25 מקווה שהם אותו הדבר ולא שה10 סוג ב או סתם דיסקים עמחה שהאופיס דיפו נפטרים מהם. ויהי שלום
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי מחשב חדש הרד דיסק של 160 ג'יגה עכשיו בלי כוונה עשיתי מחיצה עכשיו ככה,עשיתי מחיצה אחת של 1 60 בC ושכחתי לעשות את השאר בבקשה יש דרך לעשות ככה כשהווינדאוס מותקן כבר כי אני לא רוצה להתחיל לעשות הכול מהתחלה...לא שאני לא רוצה...לא יכול [רהבה סיבות אחת מהם הדיסק אין לי דיסק] בבקשה תעזרו לי איזה תוכנה איך הסירים מדריכים משוווווווווו בלי לדפוק את הווינדאוס ואת המידע ששם
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-