אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
המחשב נדפק פתאום אי אפשר להעביר דברים או למחוק דברים מmp והדיסק און קי זה רושם משהו כזה שזה מוגן מפני כתיבה ניסיתי לעשות אתחול וזה גם רושם את זה..סרקתי אין וירוס מישהו יכול לתת תוכנה שתסדר את זה או מה לעשות? www.siz .c o.il/m y/wmnyiomm3dlj.jpg תורידו רווחים ככה אפשר לראות את התמונה
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איך אני עושה ריסטור אני ממש לא רוצה לפרמט בבבקשה תעזרו לי !!! עוד כמה פרטים : זה HD 40 giga של WD ... יש לי XP וכשאני עושה מאפיינים לHD הוא מראה לי RAW (!??!)
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד לנובו g550 4 גיגה זכרון ווינדוס 7 מערכת הפעלה.מעוניין להחליף את הכונן hdd ב ssd .כרגע המחשב כמו צב האם כונני ssd בחיבור sata3 יתאימו לי מבחינת ברגים תושבות בנייד ? ואיזה כונן מומלץ שיתן תמינימום תודה חברים
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי צורב של DVD ושאני מנסה לצרוב משהו הוא כאילו לא קולט את הדיסק... אבל תמיד שאני מכניס דיסק ריק הוא עושה כאילו הדיסק בפנים.. אין לי מושג על איזה צורב מדובר ולא רשום עליו כלום..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב בעל דיסק קשיח בחיבור SATA II. עם הזמן הולך ואוזל נפח האיחסון בתוכו ,ולכן אני נאלץ לקנות דיסק קשיח נוסף. אחרי שהסתכלתי בכמה אתרים חשבתי ללכת על משהו "כבד" - 500GB,אך אני מתלבט בין שני דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5006 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 אשמח אם תיעצו לי במה לבחור.. דבר נוסף וחשוב יותר נעוץ בחיבור הדיסק הקשיח - אני יודע שאין ב SATA II את המושגים MASTER ו SLAVE ,ולכן רציתי רק לשאול איך צריך לחבר את שני הכוננים ביחד(האם צריכים הגדרות מסוימות או דגם מיוחד או שפשוט מחברים וזהו...) בתודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה חברה מומלצת ידועה ואיכותית מייצרת DOK? מחיר עד 150 גודל לא חשוב אפשר גודל קטן (128...) שיהיה עמיד ומהיר וגם אם יש למחזיק מפתחות.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מעוניין ליצור מערך raid 5 המורכב ממספר דיסקים קשיחים בגודל 1.5 טרה. (יש לי מס' דיסקים בבית ורוצה לנצל אותם לטובת העניין) כרגע אני בשלב הראשוני של חיפוש Raid Controller . שתומך לפחות 8 דיסקים. אשמח לקבל עזרה בקישור לכרטיס מומלץ במחיר נוח באיביי חיפוש ראשוני הביא אותי לזה: https://www.ebay.com/itm/IBM-M5015-LSI-Megaraid-SAS-9260-8i-SATA-SAS-Controller-RAID-5-6G-PCIe-x8/122432455243?epid=25010930809&hash=item1c818b024b:g:OH4AAOSwuLZY5M-l לאחר מכן אולי אצטרך קצת עזרה מבעלי ניסיון גם בהגדרות במידה ואתקשה בהבנת חברנו גוגל. תודה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בנוגע לכונן SSD ולבדיקה האם הכל בסדר בכונן הקשיח כיום, עם שאלות בקשר לכוננים ישנים. 1) על איזה SSD אתם ממליצים בתקציב של 550ש"ח? 2) על איזה HDD בתקציב של 550 ש"ח? 3) למטרת משחקים, עדיף SSD או HDD ? 4) אם אני קונה כונן SSD ומפרמט מחדש פשוט להתקין עליו מערכת הפעלה בכונן החדש, כך שזה לא אמור לפגוע בכונן הקשיח הרגיל (ניתן למחוק ידנית את תיקיית הWindows)? 5) האם בכונן של SSD יש גם פיצול של דיסקים כמו E - D - C ? או שזה רק דיסק 1 גדול? 6) איך אני יכול לבדוק אם יש לי כונן קשיח גוסס (5) שנים? 7) פשוט קראתי דברים וזה מפחיד לחשוב שהכל יכול לההרס בפנים, איזו תוכנה ממליצים בבקשה? יש לי גם כוננים ישנים של מחשבים שאינם פועלים, (שנת 2005) Western…
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכונן קשיח הזה: Hitachi HDT721010SLA SCSI Disk Device ? איך הוא טוב? מה המהירות שלו?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
dfi nf4 sli-dr לוח אם יחד RAID...הורדתי קובץ RAID דיסקט של אתר DFI. לחצתי F6 מופיע RAID ובחרתי RAID 0 בשביל מהירות וביצוע. יש לי 2 הארד דיסק 10K סל"ד. שוב אתחול, הכנס דיסק חלונות אקספיי ,מופיע מסך כחול התקנה מיד לחצת F6. מופיע בקשה דיסקט 1.44. אין לי מושג מה המשך..כבר נסיתי למשך אבל הודיע דיסקט לא טוב או משהו.. כי זה פעם ראשון שלי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שדרוג גירסת הfimeware המחשב לא מזהה את הכונן החיצוני שלי לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי פיתרון. המחשב אינו מזהה אותו כלומר שנכנס למנהל התקנים מופיע ב-סימן קריאה צהוב unknow device. המחשב מבקש להתקין דרייבר. ניסיתי להחליף את הכבל. ניסיתי להחליף לפורט USB עם יותר חשמל. ניסיתי על מחשבים שונים אפילו מק ולא עזר.(XP ו- VISTA) נכנסתי למנהל איחסון ולנסות להקצות את המקום מחדש או לשנות את האות של הכונן (הבעיה שהוא לא מופיע שמה). ניסיתי לחפש דרייברים בשביל התקן לא הצלחתי. המכשיר הינו http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbabm7500asl&x=0&y=0 אני לא יודע מה לעשות כבר וברגע שיהיה לי דרייבר אין לי מושג שזה באמת יעבוד בגלל גרסת הfimeware. מקו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר תמחשב בכבל הזה לסטרימר שיזהה לי תוכנהל עברה נתונים.. אני לא מצליח להבין ריבונו של עולם איזה כבר מדובר..בכל מדריך רשום בצורה אחרת.. פה למשל יש גם תמונה של אותו כבל http://www.mediafire.com/view/n5qw4ehy151ckx0/how_to_unbrick_M8N_Via_USB_Burning_Tool.doc עם אני רואה טוב 555 זה אותו כבל כמו שיש לי: אז הקטע פה לאן הולך החיבור otg הזה אחד יואסבי סבבה..נכנס למחשב או לסטרימר..לאן הולך החיבור השני אין כניסה כזו לא במחשב ולא בסטרימר..אז לא הבנתי תקטע הזה פה רשום שצריך ככה: make sure your S802 device is powered powered off, with the USB OTG port connected to your PC. Use a toothpick או ככה use the micro usb cable to בקצרה באיזה כבל מדובר אני לא מצליח להבי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לאחד 4 מחיצות (הרד-דיסק פיזי אחד) ל-2 מחיצות מבלי לאבד את המידע. המידע חשוב מאוד(עבודות לתואר..) הבנתי שיש תוכנה פופלרית GParted האם היא לא תמחוק לי את המידע? בנוסף אשמח למדריך לתוכנה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שתי חבילות DVD של VERBATIM DVD 16X במבצע של השני בחצי מחיר באופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בפורום לגבי החבילות שכדאי לקנות מבחינת MEDIA CODE. מבדיקה בסניף ראשל"ץ המדיות שנמצאות שם כרגע במלאי הן תוצרת TAIWAN או תוצרת INDIA , אין תוצרת יפן, ולמעשה אני לא בטוח מה בדיוק + ומה -. בכל מקרה רציתי לדעת מה הן המדיות הכדאיות יותר לקנייה ומה הקוד של כל ארץ ייצור , אני כמובן מעוניין במדיות עם קוד של מיצובישי (MCC). תודה. נ.ב. - עד כמה שאני זוכר במבצע הזה זה 90 לחבילה ז"א 135 לשתי חבילות (2.7 ש"ח לדיסק). האם יש כרגע בשוק עוד מדיות כדאיות לקנייה במחיר טוב ?
-
- 47 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין קניית HD אחד גדול לבין קניית 2HD קטנים יותר וחיבור שלהם כמאסטר וסלייב... נכון לעכשו יש לי שני HD שמחוברים בטור. על אחד (:C) מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות שרות למינייהן (אנטי וירוס, אופיס...), וגם כל המשחקים והמוסיקה שלי (). על הHD השני יושב האימיול (:E) ומוקצה שטח יחסית קטן (כ-10GB) בשביל משתמשים אחרים במחשב (:F). השאלה שלי היא, האם הסידור הזה (אימיול שרץ תמיד ברקע וכותב על דיסק אחד, דפדפן\ משחק+מערכת הפעלה+AV+... שרצים במקביל על דיסק שני) בריא יותר ומהיר יותר ממצב שהכול רץ על אותו הHD. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין 2 hd הבאים : western digital WD1600JS לבין Seagate ST3160812AS (שניהם 160 ג'יגה , 8mb ו sata 2) קראתי כמה ביקורות אבל עדיין קשה לי להחליט ולכן אני אשמח לשמוע את חוות דעות המלומדות שלכם (אם זה עוזר אז שאר המפרט הוא : core 2 duo e6300 לוח אם asus p5b-vm זיכרון - kingstong 1 gb 533 mhz) תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים. יש בידי כמה דיסקטים ישנים 5.25 אינץ' שבתוכם מוקלד חומר רב ערך בשבילי. אין לי כל מושג איך אני יכול להעתיק את החומר אל מדיה דיגיטלית קובנציונלית, שיהיה לי אפשרות לערוך את הטקסט וכו'. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי, כאן או בתיבה האישית.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשמוע ממכם הצעותת לגבי דיסקים ריקים ... ואיזה חברה איכותית ששווה לקנות אותםם מחכה לשמוע תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב שנקנה במאי 2010, זה המפרט שלו: i5-750 Gigabye GA-P55A-UD3 G.skill DDR3 2048MBx2 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco Radeon HD5850 Western Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB עליו מותקן ווינדוס 7 אולטימייט 64ביט, חוקי לגמרי בקופסא שקניתי. לאחר שראיתי שאין לי כבר מספיק מקום ורציתי לשדרג אולי את מהירות המחשב, חשבתי אולי על אופציה טובה של פרמוט המחשב + הוספת כונן SSD. עדיין לא החלטתי אם על נפח קטן שיכיל בתוכו רק את מערכת ההפעלה ולהשאיר את הקשיח ולשלב ביניהם, או להשקיע כסף ולקנות אחד גדול של 500GB, שהוא יספיק לי אחרי פרמוט לעוד כמה שנים טובות. לעזרתכם אודה: 1. מה התהליך של פרמוט המחשב עם רשיון חוקי? אפשרי להשתמש בסריאל שבקופסא פעם נוספת? מצד אחד נשמע לי הגיוני שהם …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התעניינתי להוסיף כונן SSD למחשב שלי, (לא מזמן קניתי מתאם USB 3 שיושב של PCI-E). אני תוכניתן ודיי מבין בקטע של חומרה, אבל רציתי לשאול אם זה יגרום למחשב שלי להיות מהיר בסדר גודל שאני ארגיש בזה? או שזה מוסיף רק טיפה מהירות? והאם זה מחזיק כמה שנים טובות כמו דיסק קשיח? מה יתרונות וחסרונות? כמובן שאתם צריכים את המפרט של המחשב, אז הנה: מעבד: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz לוח אם: GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך: Geforce 460 GTX 768MB זיכרון: 4GB DDR3 דיסק קשיח: של כ-500 GB, כונן חיצוני גדול של 1.5TB וגם כונן חיצוני נייד של 320GB. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי דיסקים כל cd450mb איך אני מחבר את שתי הדיסקים לקובץ אחד של 900mb. תודה . בבקשה לרשום לי בפרטי כי שם אני רואה שהיית לי שאלה וענו לי תודה..
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים אחד SATA ואחד IDE ואין לי מושג איך לעשות ששניהם יעבדו בביוס... יש לי לוח של ASUS p5ad2-deluxe קישור: http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/asus_P5AD2_deluxe/ תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-