עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by v0cht,

השנאי נשרף לפני שנה כבר, זה השנאי 5 פינים המקולל הזה שכבר הפסיקו לייצר. באותה תקופה כבר הפסיקו למכור את הכוננים האלה ואחד יבואנים הפסיק לעבוד עם WD נשאר רק את טק דטה ובנדא מגנטיק ולא היה להם את השנאי וגם עכשיו אין להם ולא יהיה. שלחתי מייל לWD אבל הם רק הציעו לשלוח להם את הכונן לחו"ל. לפני שבוע בדקתי בגוגל לגבי שנאי שרוף של WD ומצאתי מישהו בארץ עם אותו כונן שהחליפו לו את השנאי כמה חודשים אחרי המייל שאני שלחתי אז ניסיתי לשלוח מייל לWD שוב אולי הם שינו את המדיניות שלהם אבל שוב אותה תשובה מעצבנת קיבלתי. אני כבר נואש ורוצה לפתוח את הכונן ופשוט לחבר למחשב. אבל הוא עדיין באחריות שלא עוזרת כל כך כי פשוט יחליפו לי אותו בחדש כי אין לאף אחד שנאי. אבל המידע שעל הכונן חשוב לי. עבר מאז…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. אני כבר לא זוכר איפה ראיתי במחשב שלי שזה רשום. ראיתי עוד מישהו בחו"ל שדיווח על זה, אבל ללא פיתרון. עובד עם firmware 2.16. ניסיתי מתישהו דיסק של סילברליין X8 והוא לא נתן מעל 4. תודה. עריכה: עידכנתי ל2.19, ועכשיו הכל סבבה (אני חושב). הכונן מזהה את הדיסק X8, ונותן לצרוב במהירות של 2,4,6,8 עליו (כאשר קודם הוא נתן רק 4)

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by 00Amir,

לפני כשבוע התקנתי 2 כונני SSD במערך RAID0 על בקר ICH10R ואני חושב שיש כמה נתונים שכדאי שהחברים ידעו לפני בניה של מערך כוננים . ( יתכן וחלק מהדברים שיכתבו פה כבר נכתבו המטרה זה לרכז נתונים ) אז לקחתי 2 כונני Vertex 2 וחיברתי במערך Raid0 ואמרתי לעצמי "זהו אני מסודר" כי עד עכשיו מה שהגביל את המערכת שלי זה הכוננים (לפחות חשבתי) אז דבר ראשון אחרי ההתקנה (Win 7 64bit) כמובן - הרצתי בדיקת מערכת. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=465409.0;attach=129224;image http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=465409.0;attach=129226;image http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=465409.0;attach=129228;image הנתונ…

• 45 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by tomer84,

שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב dok אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. Started by LiorP23,

אז ככה לצערי ה-SanDisk Cruzer Mini 512MB שלי קיבל רגליים ונעלם למזלי לא היה עליו מידע חשוב ולא מגובה בבואי לחשוב על DOK חדש ראיתי שני דגמים מעניינים: Samsung OEM 2GB שכמובן המחיר שלו מאוד מושך PQI Cool Drive U339 2GB המחיר שלו טוב PQI Cool Drive Pro U339 2GB Pro זה טוב על הנייר (או על המסך), מה בפועל? בעיקרון לרוב אני לא עובד עם קבצים בנפחים גדולים והבדלים קטנים במהירויות לא חשובים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Flamester,

שלום לכל חכמי הפורום. אני מתכנן לרכוש את הצורב הבא בעוד כמספר שבועות, והחלטתי לקרוא קצת בפורום אולי מישהו חווה ניסיון עם הצורב הנ"ל או שיש ברשותו אחד (חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה!). כאשר דפדפתי בפורום גיליתי כמה דברים שלא ידעתי אודות שיטות הצריבה (DVD+RW , DVD-RW ), אולי מישהו יסביר לי בבקשה מהן שתי שיטות אלו, ואם ובמידה ואני רוכש את הצורב שמפורט למעלה, מה יכולות להיות הבעיות שנגרמות כתוצאה משימוש בשיטת הDVD-RW . המון תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת קצת כל כונן blu ray: מה זה הכונן הזה למעשה? מה השימוש בו? ועם יש מאמר בנושא הזה אני אשמש!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by kobi1984,

שלום. קראתי קצת שיש כל מיני גדלי mm בכונני SSD 7mm 9mm הייתי קצת שמח לדעת על מה מדובר, וכמובן מה כדאי ?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 . בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון . יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי לכולם אני צריך לקנות למפרט המחשב שאני בונה כעת,כונן שיקרא גם דיסקים רגילים וגם דיסקי DVD .הייתי רוצה לדעת של איזה חברה לקנות?<אמרו לי בחנות שרק אסוס טובים>. עכשיו כולם אומרים לי שכבר אף אחד לא קונה כונן רגיל אלא צורב שזה אותו מחיר.רציתי לשאול האם הצורב קורא דיסקים רגילים ,גם דיסקי DVD, וגם צורב?? בתודה מראש לכל העונים שי אני פשוט חדש בתחום הזה שאני מודה לכם על תשובות ברורות .פשוט תגידו לי מה לקנות.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. באתר של זיגזאג למשל לא ראיתי זכר לזה. כמו כן, מישהו בכלל משתמש בזה היום?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by badatz,

בכוונתי לבנות בקרוב שרת עם RAID . לאחרונה גיליתי כי יש כבר בקרי RAID 5 שתומכים בSATA ומוזילים את העלות בצורה משמעותית. דיברתי עם מספר אנשי תמיכה והם טוענים שאין כמעט הבדל בביצועים .. מישהו כבר ניסה להקים RAID 5 עם בקר RAID SATA ? האם זה בעייתי או עובד חלק ?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  13. היי מה הסיבה שאני לא רואה את ההרד דיסק ב"ניהול מחיצות" ולא במנהל ההתקנים ? אני יכול לגשת דרך המחשב שלי אבל אינני יכול לנהל את המחיצות . את ההרד דיסק החדש שלאחרונה חיברתי דווקא רואים . ( לוח אם GA-M51GM-S2G , מעבד AMD סמפרון 2800 זיכרון קיננגסטון 2G סטיק אחד הרד דיסק חדש שרואים WD 1 טרה ההרד דיסק הישן הוא של WD הסידרה הירוקה - אאל"ט בנפח של 160 גיגה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP פרופשיאונל 32 ) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by moshe_ha,

עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 20GB! עכשיו החשב הישן התקלקל והחלטתי להוסיף תהארדיסק הישון שלו(8GB) לחדש... עכשיו אני מחבר את ההארדיסק מעלה תוינדוס והמחשב לא זיהה את ההארקדיסק שהוספתי... מה לעשות?לא אמור להיות דרייבר נכון? עריכה: מתי שאני מוציא תראשון ושם את הישון אז הישון פועל... כאילו רק אחד יכול לפעול...וזה לא בעיה בכבלים כי החלפתי וזה עדיין טוב רק עם אחד...

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by Nahum2,

אני רוצה לרכוש הביתה כונן קשיח חיצוני. אמין ביותר. ככול הנראה ברייד. המטרה גיבוי של המחשבים שלי ושל אחי ובקרוב גם של אחותי. כאשר הדגש העיקרי הוא הגנה על המידע בגודל של טרה או שתיים וגישה נוחה מכל מחשבי הבית.משהו בסגנון שרת קבצים נראה לי זה נקרא? התקציב הוא רף עליון +++ אני רוצה לצאת מהעסק בפחות מ 1000. מה מומלץ? תודה קבה מראש. נחום.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. כונן קשיח חיצוני (לא פנימי עם מגירה, אלא נייד חיצוני) בנפח של 1 טרה, עם ממשק eSATA, תקציב של כ 700-900 ש"ח. חשבתי על זה, מה דעתכם ? Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=599123 תודה !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכם, קניתי ב2009 דיסק קשיח של סייגייט מKSP(מסדרת free agent) לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות הוא מרעיש נורא וגם אני לא מצליח להעתיק חלק מהקבצים למחשב שלי לדעתי פשוט ההרד דיסק גוסס כבר וחשבתי לממש אחריות, כשקניתי אותו היה רשום באתר שלהם שיש אחריות ל5 שנים אבל עכשיו כשאני הסתכלתי על הקבלה אין שום איזכור לכך, פרט לכך שרשום על האריזה אחריות ל5 שנים אז השאלה שלי היא האם KSP אמורה לממש אחריות או שיש לה אחריות אחרת או שאולי אפשר להציל את ההרד דיסק? יש איזשהי תוכנה שניתן להציל את המידע שיש עליו(יש לי פשוט עליו הרבה מאוד גיביים)? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אם כן, האם צריך סוג מסוים של דיסק?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. כבר כמה חודשים שאני עובד עם 2 הארדיסקים אחד של 250 אחד של 750... פתאום יום בהיר אחד ה750 החליט שהוא נעלם ואני לא יודע כבר מה לעשות... הוא בכלל לא מזוהה בביוס פתאום ולא נגעתי בכלום שזה ממש מוזר... בדקתי מגעים החלפתי כניסות איפסתי ביוס ניסיתי עוד כל מיני דברים שום דבר לא עזר יש לי מישהו אולי מושג? תודה מראש לכל העוזרים ושבוע טוב...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. חברת Silicon Motion לא מבזבזת זמן, ומכריזה על בקר אחסון ראשון שתומך בתקן ה-SD 5.1 החדש, ובתקן הביצועים המשופרים A1 Performance לכתבה

21. Started by lipa,

הצלחתי להתקין 2 HD RAPTOR ב-RAID 0 ההתקנה של מערכת ההפעלה לקחה 6 דקות זה תוצאה טובה ? לחומרה כפי שיש לי ? קבלתי ציון של 63.000 ב-סנדרה 2004 בבדיקה של ה-HD

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. מה זה?!! ה מחשב לא קולט את כונן ה דיסקטים שחיברתי התקנתי את ה WINDOWS הכל בלי ה FLOPPY אכשיו רציתי להתקין חיברתי הכל ללוח אם.... וזה לא קולט אותו! מה אני אמור לעשות לפרמט?? :'(

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by RJ1,

אהלן! יש לי כונן IDE ואני רוצה להעביר אותו למחשב HTPC חדש שאני קונה. קניתי כונן 3TB שעליו יהיה כל המידע ואני רוצה שעל הכונן שאני מעביר תרוץ המערכת הפעלה. 1. האם שווה לקנות מתאם? או שרוב הסיכויים שזה ישרוף/יהרוס את הכונן? 2. אם אני מעביר את הכונן כשכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, האם הוא יצליח להעלות או שהמערכת תקרוס?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו כונן סידירום שיקרא לי את הדיסקים טוב שיקרא אותם חלק (הצורב שלי בקושי קורא כבר) ושיעשה את הכל מהר בלי תקיעות עכשיו רציתי לדעת אם DVD גם טוב ויקרא בלי בעיה ומהר או שעדיף לקנות CD? אם כן של איזה חברה?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by shevah,

שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483291.msg4135488#msg4135488 החלטתי לקנות את הכונן, ועכשיו קיבלתי אותו. לפני שאני מעמיס עליו כל טוב אני רוצה לבדוק שהכל תקין איתו. קראתי את הנעוצים והתוכנה של סמסונג עובדת רק מדיסקט, היות ואין לי כונן דיסקטים, ולא ראיתי אופציה לDOK אשמח לדעת כיצד הכי טוב ונכון לבדוק דיסק קשיח? ושאלה אחרונה, אין בעיה לחבר אותו למחשב כאשר המחשב עובד, נכון? שאלה מצחיקה, אבל כך כתוב לפי השלבים של סמסונג. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.