אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי שני דיסקים DVD בנפח של 4.7GB אחד של GPT - והשני של ממורקס + על שינהם יש את אותו החומר, חומר שאני חייב לשחזר למצב תקין ופעיל. כמו שהבנתם הדיסקים נשרטו ונפגעו קשות. כאשר מפעילים חלק מהתוכנות והחומרים שבדיסק GPT הם םועלים חלק אך חלקם נעצרים לפתע מה שמביא אותי למסקנה שהוא פחות שרוט מהדיסק של ממורקס שלא מפעיל את התוכנות והחומרים ונעצר הרבה לפני. התוכנה הכי חשובה פועלת עד שלב מסויים עם דיסק הGPT ולאחר מכן ניתן להמשיך את הפעולה עם הדיסק ממורקס. אני חייב לדעת כיצד אני יכול לגבות את החומר מהדיסקים בין אם מדובר בתוכנת שחזור או שילוב חומרים משני הדיסקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם צריך להכניס תדיסקט של הסאטא ולהתקין תסאטה כל פעם מחדש אחרי שמפרמטים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כאשר אני צורב דיסק DVD בצורב החדש שלי (NEC 3520A, קושחה מעודכנת ל3.04) בNERO כל חצי דקה בערך הבאפר מתרוקן (וכך גם הבאפר הפנימי של הצורב, הצריבה נעשת במהירות X8) למרות זאת הנרו כותב שהדיסק נצרב בהצלחה, וכשאני בודק את הדיסק ואת המידע שבו הכל עובד (מהחלקים במידע שהספקתי לבדוק). יש לי 2 שאלות. אחת היא איך הדיסק עובד למרות שהבאפר מתרוקן כלכך הרבה פעמים והאם זה פוגע באיכות הצריבה עצמה? (אל תענו אם אתם לא בטוחים בתשובה בבקשה) והשניה היא למה כונן 7200RPM של מקסטור עם 8 MB זיכרון פנימי ומחשב לא חלש בכלל הוא לא מסוגל לצרוב את הדיסק בצורה רציפה? תודה רבה לעונים, אביתר.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום אמצעי אחסון! כונן התקליטורים החדש נשמע כמו מטוס סילון ואינכם יודעים אם זוהי התנהגות רגילה שלו? צורב שאמור לשכתב ב-24x עושה זאת רק ב-4x? בכוונתכם לרכוש כונן-קשיח חדש ואין לכם כ"כ מושג לגבי משמעותם של כל ההדפסים של המספרים והאותיות הללו? אל דאגה, הגעתם למקום הנכון. זהו הפורום המתאים בשבילכם. חברי הפורום יעשו את המיטב שיוכלו ועד כמה שיעלה בדעתם בכדי לעזור לכם לקבל תשובות לשאלות, פתרונות לבעיות וכך הלאה. רק פנו אליהם בנימוס ובנחמדות, ואין סיבה שלא יעזרו לכם. אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. כותרות 1. אין להדגיש את דחיפות העניין בכות…
-
- 0 תגובות
- 35.7k צפיות
-
-
הלך לי לפני שבוע בערך הרד דיסק 120 גיגה ואני מעוניין לקנות חדש.השאלה האם כדאי להשקיע בכונן 8 MB או שגם 2 מספיק? ומה ההבדל תכלס בינהם?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח הזה 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? ולוח אם הזה(אני לא יודע אם זה קשור) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) עכשיו מתי שאני מעלה את המחשב מופיע לי אפשרות ללחוץ על F10(שם היתי צריך להגדיר לראשונה את הדיסק קשיח שלי לפני ההתקנה של הWIN) אז מתי שאני נכנס לשם יש לי אפשרות לנקות משם את הדיסק קשיח ורציתי לדעת אם זה לא יגרום נזק ואני יכול להשתמש בזה כפרמוט
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לא מזמן שמתי את הכונן במחשב שלי בתור CD הוא איטי עם זמן תגובה איטי מאוד וכשאני מנגן בו סרט DVD עם תוכנת POWERDVD במקרה הטוב התמונה קופצת ובד"כ לא רואים בכלל וגם האודיו קופץ, כאשר אני מנגן קבצי VOB גרך הסייר הוא מנגן אותם בסדר. יש לציין שזהו כונן שתומך ב ULTRA DMA 100 והוא מחובר בכבל מתאים והגדרות DMA פועלות, עדכנתי את ה FW לגרסא האחרונה והמעודכנת של ASUS אך ללא הועיל, החזרתי את הכונן הישן של פיוניר והוא עובד בסדר וקורא מהר יותר וכו'. מה לדעתכם הבעיה עם האסוס הכונן אומנם לא חדש אך בקושי השתמשו בו.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
קניתי הארד דיסק חדש בנוסף לאחד שכמובן יש לי והוא המאסטר. כשחיברתי את ההארד דיסק החדש בתור סלייב הוא לא הופיע לי בתור התקן שהמחשב מזהה אך בתוכנת אברסט הוא מופיע בתור הארד דיסק שקיים במערכת. מה עשיתי לא נכון או על איזה שלב דילגתי ?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
בס"ד מה המצב? יש לי במחשב הישן שלי הראדיסק שהוא פועל על הטכונלגיה של ide ובמחשב החדש ישלי הראדיסק שפועל על הטכנולגיה sata יש איזשהי דרך שאני יוכל לחבר ביהנם וככה לעביר מידע? ובבקשה זה דחוף.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני סם תמונה בדיסק? שמעתי שצריך לקנות איזה מדבקה אבל איך אני סם תמונה במדבקה צריך איזה מכונה? ואיזה מדבקה בידיוק צריך לקנות?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפעמים המגש פשוט לא נפתח רק אחרי כמה פעמים שאני לוחץ על הכפתור למישהו קרתה הבעיה הזאת מה אפשר לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: יש לי לוח ASUS P4S533-VM ודיסק קשיח: Maxtor 6Y060L0. שאני מסתכל ב- bios אני רואה: [ultra DMA mode [Disabled האם לשנות את זה, ואם כן יש לי בחירה בין 6 אפשרויות שונות. להלן מידע מ- everest שאולי יכול לסייע: Maxtor 6Y060L0 (Y27M6Q6E) ] ATA Device Properties: Model ID Maxtor 6Y060L0 Serial Number Y27M6Q6E Revision YAR41BW0 Parameters 119150 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 512 bytes per sector LBA Sectors 120103200 Buffer 2 MB (Dual Ported, Read Ahead) Multiple Sectors 16 ECC Bytes 57 Max. PIO Transfer Mode PIO 4 Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 (ATA-133) Active UDMA Transfer Mode UDMA 6 (ATA-133) (הא…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1042&products_id=8498 כי בPC PLUS המליצו על אחד דומה, ואין לי שום מושג בכונני DVD, לכן לא הצלחתי להיעזר בדיון שקיים בנושא ופתחתי אחד חדש. האם כדאי לקנות את זה או שיש כונני DVD טובים יותר בסביבות אותו המחיר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, המחשב ===== אני מפתח תוכנה שמפתח על שרת Win2003 + Active Directory + NTFS (כדי לאפשר את מירב האופציות ובגלל פרויקט שעסק ב AD) המחשב הוא לא שרת, לא כולל רייד וללא סקאזי. שני הכבלים של ה IDE תפוסים על ידי שני דיסקים (שונים. השני משמש לגיבויים) + צורב DVD ו CD. המטרה ===== לא להיות תלוי בדיסק אחד, שאם ייפול אני אצטרך לבצע התקנה של יומיים עבודה. שאלות ===== 1. האם אני יכול לבנות מערך רייד כיום? מה אני צריך לשם כך? 2. מכיוון שאין יותר מקום לדיסק נוסף במארז, האם ישנו פתרון חיצוני? 3. איך אני יכול לשכפל את הדיסק הראשי שלי באופן הקל, הנוח והאמין ביותר? (טכנית, אין לי בעיה להתקין את הדיסק המגבה במקום הדיסק השני לצורך השיכפול). 4. ואם לא קלעתי בשאלות, אז שאלה כללית: איך אני יכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כשהמחשב פתוח הכל בסדר אבל כשאני סוגר אותו ונותן קצת לחץ לHDD אז אני שומע טיקים מהמחשב והמחשב נתקע. אני פותח אותו ומגלה שההארד דיסק המשני שלי בוער מחום. זה הארד דיסק שיש לו חודשיים (די חדש) והחלפתי את הישן בגלל אותה בעייה. לט נדבר על זה שגם החלפתי את כל כבלי ה IDE. אני רוצה לצין שהוא מוקף בהמון חוטים והוא למטה ובאמת אין שן איוורור כמו שצריך (להארד דיסק השני יש מאוורר מולו והוא יחסית קריר). השאלה היא האם באמת יתכן שהכל נובע מחוסר קירור או מאיוורור לא אפקטיבי?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איך נגיד אני יכול ליצור עוד כונן יש לי נגיד C ו D אני רוצה G נגיד.. ולחלק את הג'יגה איך אני עושה זאת? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש הבדל גדול בין SATA 2 ל-SATA והאם מריגישם בהבדל הזה? ,ויש שיפור בביצועים בין SATA2 ל-SATA? עריכה:שחכתי לשאול עוד שאלה, איך הצורב DVD של SONY דגם 28A ? ועוד שאלה, מזה דאבל לייר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש צורב DVD חדש. יש לי כבר אחד בבית, הבעיה איתו שהוא מהראשונים שהגיעו של טושיבה. לוקח לו לצרוב דיסק אחד קרוב לשעה, אם לא יותר. התקציב שלי גמיש, כעקרון התקציב הוא 300 + -. אני רוצה שיהיה מהיר ככל האפשר{בהתחשב למה שיש לי עכשיו},תומך DUAL, צורב גם + וגם -, גם רב וגם חד פעמי. אשמח מאוד אם תיתנו כמה תגובות רציניות ותעלו כל מיני דגמים. כמובן שאני רוצה את המילה האחרונה בתחום, אבל אי אפשר לקחת את המילה האחרונה בתקציב שלי, אז תיתנו לי את המילה האחרונה בתקציב הנ"ל. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לדעת במדוייק אם הצורב הזה כדאי ביחס לאחרים שבאותו מחיר. ראיתי השוואות באינטרנט והצורב הזה מגיעה למהירויות גבוהות. מכייון שהצורב MSI שלי נדפק השבוע, אני מחפש רק א-י-כ-ו-ת. אני לא מסתכל על מהירות. אני רוצה משהו שאני אקנה ויישאר לי ללפחות לכמה שנים טובות. NEC שהזכרתי למעלה, הוא כדאי מבחינת איכות? ידוע לי שTEAC איכותית וגם פלקסטור, ולייט און, אבל אלה מחירים גבוהים יותר. NEC גם איכותיים?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-