אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
בקשר למפרט שלי עלתה בעייה קטנה עם הSATA כנסו לנושא הזה שלי ותבינו את הבעייה... תענו על הבעייה פה או שם...: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135348.0 תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרגע כונן קשיח 40GB 7200RPM של WD שלא מספיק לי בגרוש לשום דבר.. לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חדש - WD1600JB 160 GB 7200 rpm 8MB השאלה היא האם הם יעבדו טוב ביחד? יש מצב שיהיו בעיות? אני מתכנן שעל הכונן הישן יותקן מערכת ובחדש יהיו כל הדברים האחרים (משחקים, הורדות וכו') וכך יהיה לי 200GB במחשב. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי ...בקר של סטה רייד עם יותר מ4 מקומות להארדיסקים? המערך שלי מורכב מ5 דיסקים שיצרו כונן בנפח של 1 TB ועוד שני הארדיסקים שלא יכללו למערך הזה אז אני צריך גם בקר מסויים לשניים האחרים השניים האחרים הם בשביל ליצור מערך הגנה למערכת ההפעלה ב RIAD1 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD מהדור החדש של הכוננים של LG הוא עובד במהירויות 16 לDVD ו 52 ל CD כאשר מנסים לעשות RIP ל DVD-R/+R אז המהירות יורדת ומתחילה מ 2.5 ומסתיימת ב5.5-6 האם יש איזשהיא דרך לבטל את ההגבלה הזאת? אני מאמין שאין בעיה חיפשתי FW שעושה את זה אבל לא יצא כלום. האם למישהו יש את הכונן הזה - אני רוצה לקבל חוות דעת עליו כי אני שוקל גם להחזיר אותו.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. רציתי לדעת איזה צורבים מומלצים היום במחיר שוק זול. ומה לגבי הnec 3540? או ה-lg.... לטיפולכם המסור
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה על צורב DVD איזה דגם? איזה חברה? עלות וכל שאר הירקות שמסביב תודה מראש! דני,
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי להשתדרג ולעבור מהקלטות בוידאו הביתי להקלטות במחשב (אם זה מהטלויזיה, מהוידאו הישן או ממצלמת הוידאו). הבנתי שאחת הבעיות שאני אצטרך להתמודד איתן זו בעיית האכסון הזמני של סרט שהוקלט למחשב לפני צריבתו על DVD. יש לציין שאינני מתכוון לשמור סרטים על הדיסק הקשיח. כל מה שמוקלט לדיסק הקשיח ייצרב מיד וימחק - מה שאומר שאני אצטרך מקום שווה ערך לסרט יחיד באורך 2-4 שעות מקסימום שבמקסימום. פרטים רלוונטים על המחשב שלי: מעבד AMD Athlon XP 2800 זיכרון DDR 512M (שכנראה ישתדרג בקרוב בעוד חצי ג'יגה) דיסק קשיח בנפח 40G במהירות ממוצעת (7200). שאלותיי הן: איזה נפח של דיסק קשיח אני צריך לרכוש בשביל העניין? האם הוא צריך להתחבר למחשב בחיבור מסויים שיגדיל ביצועים, או להשאר עם IDE ר…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שאני קונה hd סאטה אז במה יעזור לי אם אני אקנה מתאם ממולקס לסאטה?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
ביררתי בחנות ליד הבית שלי על כונן קשיח 160 GB 8MB CACHE, והם אמרו לי שיש במלאי רק Samsung וה WD נגמר... לפי מה שהבנתי ממנו אין הבדל בביצועים, וגם ב SAMSUNG יש 3 שנות אחריות.. האם ההבדל הוא קריטי? כי ממש אין לי כוח לחכות, אני רוצה לקנות כבר היום..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רשתותי W.D 200GB 8MB Buffer SATA עקב מחזור במקום (כן 200 גי'גה לא מספיק יש לי רק 20 פנוי ) אני רוצה לרכוש הרדיסק זהה ולעשות רייד. פעם אני קראתי על סוגי הרייד השונים, רייד אחד ששני הרדיסקים מתפקדים כמירור אם אני לא טועה וזה רק נותן לך 200GB ולא 400GB אבל זה עובד יותר מהר... עכשיו תהיתי לדעת מה זה RAID 0, האם הוא משפר ביצועים ? מה בידיוק זה עושה, ומה השוני מסתם שאני יחבר אותם שניהם בSATA בלי להגדיר RAID אשמח לטיפים והסברים על ה RAID לפני שאני מתכוון לרכוש הרדיסק נוסף תודה מראש לעוזרים.. עריכה: קראתי פה דיון שנאמר כי יש "סיכון" שאם הרדיסק אחד הולך ובגלל שהמידע נחלק בין שני ההרדיסקים אז כל המידע הולך.. אבל באותו מידה אם יש לי רק הרדיסק 1 , והוא נדפק ! בכל מקרה כל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לקנות HDD נוסף למחשב שלי ולהגדיר את הישן בתור סליב כך ששניהם יפעלו ביחד, אבל אני לא בטוח אם החיבורים והכול יתאים ואם המחשב יזהה אותו הינה לינק למה שאני רוצה לקנות http://citcom.shopy.co.il/products/27147 גם הHARD DISK הישן שלי הוא של ATA אמור להיות לי בעיות עם זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספק, דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורי כוח של SATA וגם של מולקס תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן עשו לי דיסק קשיח 80 GB ב-600 שקל ראיתי דיסק קשיח 160 GB במחיר יותר זול אז רציתי לדעת אם דפקו אותי ?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את הצורב http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=GSA4163B&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=38 האם כדי ב 310 שקל ? יש לי תקציב של עד 400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות הרדיסק חיצוני בנפח של 250-300GB. האם משהוא יכול להמליץ לי על חברה מסויימת. כמה תכונות חשובות שהיו לו.......... 1. חיבור fierweay וחיבור USB2 2. שיתמוך בשימוש בMAC ו PC בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
פעם ראיתי צורב אני חושב של פיוניר, שיש לו יכולת לצרוב על שטח שלא משומש בדיסק כל מיני כתובות או תמונות קטנות . מישהוא יודע באיזה דגם מדובר ואיפה משיגים כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
או סגייט 160 NCQ או WD 200GB JD??? לעבודה של 24/7 עם OC ולמשחקים??
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! נגן הDVD הביתי שלנו מדגם HU-DIV-3899 מנגן ללא בעיה סרטי DIVX שנצרבים על דיסקים CD-R וCD-RW אבל כאשר אני צורב באותה הצורה כDATA על דיסק DVD+R מספר סרטים הוא קורא רק את הסרט הנצרב ראשון, מה בדיוק הבעיה פה וכיצד ניתן לפתור אותה? אני עושה משהו לא נכון? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה שאני צורב דיוידי בנרו הוא אומר לי שיש רק 4.5GB (וזה גם מה שהוא צורב) ועל הדיסק רשום 4.7GB אז למה הוא לא נותן לי לצרוב 4.7GB של מידע ורק 4.5GB? תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי שאלות לגבי ההארד דיסק הזה... במחשב שלי כרגע יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200 8MB Buffer ATA100... עכשיו אני רוצה להוסיף את ההארד דיסק של ה 160GB הנ"ל למערכת ובכך להגדיל את המקום על ההארד דיסקים ל240GB סה"כ.... יש לי ספק כח HEC 300 AR-TF והשאלה שלי היא אם אני מפעיל את שני ההארד דיסקים הנ"ל ביחד במקביל האם אני צריך לקנות ספק כח חדש וחזק יותר? שאלה נוספת: לוח האם שלי הוא ASUS P4P800.... אני יודע שהוא תומך ב SATA.... אני לא חושב שהוא תומך ב SATA II... השאלה שלי היא האם ההארד דיסק הזה בכלל יעבוד על לוח האם הזה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז נראה לי שהבנתי במה מערכות הRAID עוזרות אבל אני לא בטוח- RAID1 זה בעצם לעבוד עם שני כוננים קשיחים שכל פעולת כתיבה מתבצעת על שניהם וכן אחד מגבה את השני. ו-RAID0 זה גם עם שני כוננים שהמידע מחולק ביניהם בשווה כדי לשפר ביצועים. אבל זה באמת נכון שRAID0 יעזור בביצועים? במה הוא באמת מועיל?(משחקים,יישומים,מהירות?) .. או שזה בעצם עוזר רק לשרתים ומערכות איחסון כאלה?? כי בנתיים לא שמעתי על אף אחד שעשה את זה אצלו
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-