עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. אני מתלבט בבחירת צורב DVD, יש כמה דגמים שחשבתי עליהם ואני לא יודע איזה לקחת. GSA-4163B LG http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40570 ND3540 NEC http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150590 SDR5372B Toshiba http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=37716 DWD23A Sony http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130251 PBDV1640G/35 Philips http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150418 איזה מהצורבים האלה כדאי לי לקחת?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by EliranB,

ברצוני לקנות את הכבל הנ"ל בשביל לחבר 2 צורבים הנ"ל Nec 3540A x16 Dual x8 LITEON CDRW 52x32x52 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_630_1346&products_id=7909 האם הכבל יתאים לחיבור הכוננים אלה ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. משהו מוזר.. דיסק SATA חדש ומפורמט, הדיסק היחיד המותקן במחשב, מנסה להתקין עליו WIN XP, הפעלתי את ההתקנה מה CD, היא העתיקה את כל הקבצים שצריך לדיסק הקשיח, יצאה ההודעה הרגילה של להוציא דיסק עם נמצא בכונן, ולעשות ריסטרט למחשב, כדי שההתקנה תמשיך. אך הבעיה היא שההתקנה לא ממשיכה. עליתי עם דיסקט, ראיתי שהועתקו קבצים ותיקיות לדיסק הקשיח, אבל לא עולה. הדיסק הקשיח מוגדר ראשון ב BOOT, לא עוזר. החלפתי את ה SATA ברגיל (חדש ומפורמט), עובד בונבוניירה. היתכן של SATA יש יד ורגל בנושא ?

5. Started by MeTaLhAmMeR,

אפשר להעביר בדרך פשוטה קבצים ממחשב למחשב דרך חיבור USB2?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אהליין אנשים, אני רוצה לשדרג את ה HD שלי ל SATA אבל בגלל כל הנושא של דרייברים בהתקנה יש לי בעיה, אין לי כונן דיסקטים במחשב ואני רוצה לדעת אם יש הארדיסיקים שאפשר להפעיל אותם (להתקין עליהם ווינדוס) בלי דריברים, יש לי התקנה של ווינדוס XP SP2, ואני מחפש SATA בגודל של 120-160 גיגה, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח נורא

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by shlomi_x,

היי, האם ניתן לבצע Image לדיסק חיצוני שמחובר באמצעות כבל USB? הרעיון הוא ליצור גיבוי של הדיסק הראשי שמכיל את מערכת ההפעלה, ובעת קריסה (שנקווה שלא תגיע) להחליף דיסק בדיסק. 1. מהי התוכנה המומלצת למטרה זו? 2. האם ישנן תוכנות חינמיות שמאפשרות זאת? 3. האם Ghost תומך ביצירת Image גם בסביבת חלונות? ב DOS עם חיבור USB? 4. האם דיסק הגיבוי חייב להיות זהה לדיסק המגובה? תודה! שלומי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ras81,

יש לי את המפרט שבחתימה ותהיתי לאן צריך להתחבר הHD SATA יש לי 2 חיבורים של INTERNAL (חיבור 3,4) ושני חיבורים של EXTERNAL (חיבור 1,2). לאן צריך הHD שלי להתחבר?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by the kooks,

שלום רב. קניתי היום דיסקים לצריבה של MAXELL והם פועלים מצויין, מה הבעיה?, אני בדרך כלל קונה של סלבר ליין שרוב החברים שלי אומרים שזאת חברה מאוד אכותית של דיסקים, אני אישית לא ראיתי כל הבדל כאשר עשיתי את הצריבה והיא הסתיימה בהצלחה, אבל בכול זאת רציתי לדעת האם באמת יש הבדל משמעותי באיכות של הדיסקים בין 2 החברות האילו? ואיזה סוג של דיסקים הם הכי אכותים (אני מדבר על דיסקים רגילים של 700MB מהירות צריבה לפחות 48X) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  10. מספיק צורב דיסקים רגיל... תודה!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by borg,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ בחנות שעושה משלוחים מדיות DVD-R של Ritek מסדרת X באריזת Cake (בלירה זה חסר במלאי). http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371 דרך אגב, מה דעתכם על המדיה המסויימת הזו (Ritek G05)?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD מסוג 3540A ורציתי לדעת אם מה שקוראה לי זה נמצא אצל כולם אז ככה מתי שאני מכניס דיסק ואני לא משתמש בו כמה דקות ואז אני נכנס לכונן (של הצורב) לוקח לו כמה שניות (איזה 10 שניות אולי יותר) עד שאני יראה את כול מה שיש בפנים אני ישתמשתי במחשב הקודים שלי בסירום ושם זה לא קראה לי אז רציתי לדעת אם זה קשור לצורב או שיש אולי דרך לעשות שזה היה יותר מהיר

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  13. יש לי כיום במחשב צורב DVD של PIONEER DVR-A06 ויש לי עכשיו את האפשרות להתקין את הצורב של LG דגם 4163B, כדאי?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

אין לי פלופי ואני צריך להתקין כונן SATA רק עם הCDROM, איך עושים את זה?

15. Started by kopler,

שלום, אני מעוניין בדיסק קשיח שיתחבר ישירות לראוטר, מה שיאפשר לי גישה אליו מכל מחשבי הרשת ללא תלות במחשב אחר שיהיה פתוח. דרך אחת שהבנתי שבא ניתן לבצע זאת היא לקנות דיסק קשיח חיצוני בעל חיבור רשת. אבל פריט זה עולה בסביבות ה-750 ומעלה וגם נותן לי מינימום 40 GB שהם הרבה יותר ממה שאני צריך בשביל כונן רשת, לכן הבנתי שיש אפשרות לקנות ממיר שאליו מתחבר דיסק קשיח פנימי, ואותו ממיר הופך אותו לדיסק חיצוני. ככה אני יכול להשתמש בדיסק קשיח ללא תכולה כל-כך גדולה וגם המחיר זול בהרבה. השאלה שלי היא כזאת: האם באמת ניתן לעשות את מה שאמרתי? אם כן: איפה ניתן לקנות ממיר כזה ומה עלותו? אם לא: איזה אופציות אחרות יש לחבר דיסק קשיח ישירות לרשת?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מישהו קנה או מכיר ? אני רוצה הארד דיסק עמיד שלא יקרוס לי לאחר שנה בגלל שאני משאיר את המחשב דלוק 24 שעות... מישהו שמע דברים טובים / רעים עליו ?

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  17. אני חושב לקנות צורב DVD עד 400 שקל בערך ומצאתי דגם של פיונר אבל אני לא בטוח אם הוא מספיק איכותי ולא עושה בעיות... הנה תמונה ופרטים: צורב DVDופנימי וDVR109וPioneerו16וXו שכבה כפולה: Dual Layer , יצרן: Pioneer , זכרון (Buffer): MBו 2, מהירות שכתוב DVD: 4 X, מהירות קריאת CD: 40 X, מהירות צריבת DVD: 16 X, מהירות צריבת CD: 40 X, מיקום הצורב: פנימי מה אתם אומרים? כדאי זה או למצוא אחר? אם אחר אז בבקשה תגידו איזה חברה טובה ...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by trxman,

שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]

19. Started by slimshady21,

אני הולך לקנות מחשב והתכנון היה לקחת דיסק 160GB רגיל, אבל עכשיו אני חושב אולי לקחת את הארדיסק עם ה10,000RPM , אבל לא כל כך הבנתי במה בדיוק זה משפיע המספר סיבובים הגדול יותר ואם באמת כדאי לקחת למרות שיש בו פחות נפח(36/74), הבנתי גם שהסדרה הזו היא רק בתקן SATA1-למה? וגם שמעתי שיש עוד פתרון לביצועי הדיסק-16M מטמון במקום 8M, אבל בנתיים לא ראיתי כאלה ומתלבט מה לקחת הקיצר אם משהו יכול להסביר את הקטע הזה אז סבבה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by blackcoma,

יש לי צורב Nec ND3540... ויש לו הגנת Region חומרתית. איך אני מוריד אותה ? ( אני יודע שתוכנתית אפשר להשתמש ב - AnyDVD, אני מדבר על החומרתית )

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  22. אנשים תקשיבו אני צריך מכם בבקשה המלצה להרד דיסק נייד (בהתקן USB) בנפח של לפחות 160GB, ואני צריך בבקשה שגם תכתבו לי מה אני צריך לדעת בקשר לכונן נייד שכזה, כי שמעתי שקרינה של פלאפון יכולה לשרוף אותו, האם זעזועים (לא בזמן פעולה) יכולים לפגוע בו שכן הוא נייד?, ובכלל האם יש לכם אצעות שונות אבל בנפח שכתבתי שמתאימות. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מדיות עבור הצורב DVD שלי, אבל אני לא יודע אם לקנות DVD-R או DVD+R? על מה אתם ממליצים ולמה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eli33,

שלום אני קונה את הצורב dvd nec3540 ואין לי ממש ניסיון עם צורבי DVD ואני משער שזה לוקח הרבה זמן לצרוב וחשבתי שאולי אני אקח עוד כונן DVD רגיל שיהיה לי בשביל דברים אחרים בזמן שאני צורב ... אז רציתי לשאול על איזה כונן DVD אתם ממליצים ... או שבכלל הצריבה לוקחת איזה 5 דקות ואז זה לא בעיה... וניסיתי גם להריץ חיפוש על כונן DVD אבל מצאתי רק על צורבי DVD ... תודה

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  25. יש לי שתי צורבים אני רוצה להוציא את ה-CD-RW (אני לא משתמש בו) אז פשוט להוציא את הכבל (חיבורים) או שצריך לעשות משהו בביוס או בווינדוס ?? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים