עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iyehuda,

ל DVD TOSHIBA SD-M1502 ולצורב DVD TOSHIBA SD-R5112

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. לפני שנתיים וחצי קניתי מסקי-פיסי כונן של wd. לפני מספר שבועות לא היה ניתן לגשת לכונן, לא ניתן היה לפרמט אותו, גם שהוא הותקן עם כבלים אחרים ובמחשבים אחרים. החנות ממנה קניתי את הכונן נסגרה ו"זד" מחשבים מטפלים בנושא מימוש אחריות של לקוחותיהם. שלחתי את הכונן ל"זד", ששלחו אותו ל-טקדטה שהבנתי שהיו הספק של סקי-פיסי בזמנו. "זד" מחשבים טענו שהכונן הוחזר מטקדטה ללא החלפה והחזירו לי את הכונן. יצרתי בעצמי קשר עם טקדטה, שאומרים שמעולם לא נשלח להם הכונן התקול. ביקשתי אני לטפל בעניין ההחלפה ישירות מולם, אך נציג טקדטה התעקש שהם לא עובדים מול לקוחות קצה, וזה שהחנות שממנה רכשתי נסגרה לא עזרה לקדם את התהליך מולם. על אף שנתתי לו את המספר הסידורי של הכונן, הוא סרב לאשר או להכחיש שהוא באמת סופ…

3. Started by ofcourse,

אהלן לכולם אני אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב בתקציב של 2500-3000 . חשוב לי שיהיה לוח אם פיצוץ,כרטיס רשת סביר,לכרטיס מסך אין חשיבות,צורב טוב - לא חשובה לי המהירות אלא האמינות,סידי טוב,זכרון- עדיפות ל 512 מגה- והארד דיסק מהיר- לא חשוב הגודל. אני אשמח לקבל גם המלצות למסך LCD 15. אודה לכם אם תציינו גם מהיכן לקוחים המחירים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by UBS,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by ad21,

שלום, יש ברשותי נטבוק (LENOVO S10-3) הוצאתי ממנו את ההארדיסק בשביל שימוש אחר, ואני מתכוון לשים בתוכו SSD שיהיה רק בשביל גלישה באינטרנט (מתכוון להתקין עליו JOLI OS) אני מחפש SSD בנפח של 8-16GB, עם ביצועים סבירים (שירוץ סבבה, לא חשוב לי שיידלק בתוך 10 שניות) לצערי הרב כל מה שמצאתי באתרים בחו"ל הם מותגים סינים מוזרים (שאין לי בעיה לקנות אם תגידו לי שהם בסדר).. התקציב שלי הוא 20 עד 35 דולר(כולל משלוח) בינתיים הדבר הכי טוב שמצאתי זה: http://www.ebay.com/itm/Kingspec-16GB-2-5-140MB-S-8CH-SATA-II-SSD-MLC-NAND-Flash-HD-Hard-Disk-Notebook-/330729182948?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_6239wt_1397 אם יש לכם הצעות אחרות (אין לי בעיה גם שיהיה לו רק 8GB) מאתרים בהחלט אשמח ולגבי הל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jadhad,

הי אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שני HD SCSI של חברת segate ולפי מה שאני רואה רשום עליהם Ultra320. ניסיתי לברר ואני מבין שיש להם חיבור של 80pin ולא של 68pin (שקיימים בדגמים ישנים יותר). אני רוצה לקנות בקר pci scsi שיתאים , אבל אני מתקשר לאתר אחד שאומר שהוא תומך ב-ultra320 . מצאתי שני סוגי כרטיסים: 1. adaptec 29160N 2. adaptec 2940 אבל הראשון תומך ב Ultra160 ואילו השני בעל חיבור 68pin. מישהו יכול לעזור לי במציאת דגם מתאים ?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי נייד COMPAQ PRESARIO 2100 מאושפז כבר כמה שבועות ההארד דיסק גמור וצריך אחד במקומו. הנייד משמש לצרכים בסיסיים של אינטרנט ואופיס לכן אני מעדיף לקנות אחד משומש. בעבר היו לי מספר כוננים שחילקתי וכעת אני מניח שהגיע זמני.. שאלתי בכמה מעבדות מחשבים אבל לא מצאתי. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג או אם מישהו רוצה למכור בבקשה צרו איתי קשר. תודה רבה.. X

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותו של אחי מחשב נייד ישן מדגם COMPAQ PRESARIO 701EA הדיסק הקשיח בו הלך. אנחנו מחפשים כעת דיסק קשיח חלופי ולא ממש יודעים איזה אופציה מתאימה. הבנתי שלוח האם של הנייד הוא זה (קישור): http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/legacy/kn133/#benefits מקווה שזה יעזור. תודה לכל העוזרים.

9. שלום לכולם ...ברשותי צורב מחברת NU הוא מותקן למחשב אבל לא קורא כלום ולא מעלה שום דיסק חיפשתי המון באינטרנט דרייבר לצורב אך ללא הצלחה...אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא דרייבר להורדה לצורב שלי... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by omerha,

היי, יש לי HITACHI תקול שעדיין באחריות, מי היבואן הרישמי של HITACHI ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by VL,

אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by Sonya,

שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק 2TB פנימי - חשוב לי מאוד שיהיה שקט. השימושים העיקריים - צפייה ואחסון בסרטים. (מעדיף WD) תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת בנפרד. האם מישהו יודע? לדוגמא באמאזון מוכרים: www.amazon.co.uk/Case-Logic-Compact-Portable-Drive/dp/B000HDJT4S/ref=pd_bxgy_ce_img_b/026-9023099-1103668 האם יש משהו דומה לקנות בארץ? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב לכולם, אני מחפש פתרון לאחסון קבצים גדולים עם אפשרות לגשת אליהם במהירות ושיהיו זמינים בכל זמן... שטח האחסון שאני צריך הוא לפחות 2TB עם אפשרות הרחבה עתידית... חשבתי על קניית מחשב רגיל ולחבר אליו משהו כמו 8 כוננים קשיחים בנפח של 320GB בחיבור SATA כשכל אחד מהם עולה 570 שקלים וכך אוכל להוסיף כוננים קשיחים ככל שארצה. השאלה היא האם אני יכול לעשות משהו כשזה ועד כמה כוננים אני יכול לחבר למחשב זה דרך לוח האם וכרטיסי הרחבה... מצאתי פתרון אחר והוא יחידת אחסון חיצונית בגודל של 1TB של חברת WD במחיר סביר (אולי) והנה קישור לפרטי היחידה: פרטים באתר החברה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=270&language=en פרטים ב-ZAP להשוואת מחירים: http://www.zap.co.il/model.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DJPOWER,

איך אני יודע איזה הארד דיסק הוא HOT SWAP ואיזה לא..? אני מחפש משהו בנפח של 250-320 תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. שלום לכולם! כאשר אני מחבר את כונן הWD החיצוני (USB3, NTFS) לDVD , הDVD לא מזהה את הכונן (דגם הDVD - Pioneer DV-320). מה הבעיה והאם יש דרך לסדר אותה? (חשוב לציין - הוא כן מזהה Disk on key של 8G). הבנתי שאפשר לחבר את הכונן ישירות לUSB של טלוויזיה, האם פתרון כזה יסדר את הבעיה? בתודה מראש! אורי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eliyahut,

יש לי לוח אם שתומך בזה: 1x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device 5x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~5) supporting up to 5 SATA 3Gb/s devices הכונן קשיח היחידי שיש לי שמחובר עכשיו למחשב הוא כזה : http://ksp.co.il/?uin=11683 והוא מחובר לחיבור של הSATA 3.. אם אני אעביר אותו לחיבור של SATA 2 אני ארגיש הבדל בביצועים או שהוא לא מסוגל לנצל את החיבור של הSATA 3? כי אני רוצה לשים כונן SSD או את הכונן הזה : http://www.amazon.com/dp/B005T3GRNW/?tag=blkfricybmon-56 בחיבור של הSATA 3 שייתפנה.. והאם ברגע שאעביר את הכונן שנמצא אצלי עכשיו בSATA 3 לSATA 2 אני אצטרך להגדיר משהו במחשב כדי שהוא יעלה לי עם המערכת הפעלה והכל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by g15,

שלום אני מעוניין להגדיל את נפח האיחסון שיש לי במחשב,כרגע יש לי 160GB של Hitachi שנוצל עד סופו. השאלה שלי היא אם עדיף לקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III או האם לקנות שתי הארדיסקים Segate Barracuda 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ולהכניס אותם למערך של RAID (שיש לי בקר בלוח אם Intel Matrix Raid) מה יותר עדיף ומה היתרונות חסרונות של כל אחד? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  20. שלום! הזמנתי מחשב חדש מ-SkyPc, ובימים הקרובים אני אקבל אותו, כשהחנות תרכיב לי אותו. הצלחתי להשיג דיסק של XP Pro מקורי, ורציתי לשאול לגבי אופן ההתקנה מבחינת ההארדיסק, ועוד כל מני. הבנתי בכלליות שאני פשוט מדליק את המחשב, משנה איזו הגדרה בביוס (לכך שהמחשב ייטען מה-CD-ROM אם אני לא טועה), מכניס את הדיסק ומתקין כמו כל תוכנה. עכשיו, באיזה שלב של ההתקנה אני צריך יוכל לפצל את ההארדיסק, וכיצד? בקשר לכמות. הארדיסק בנפח 320GB ותכננתי לפצל ל-20GB רק למערכת ההפעלה וכל השאר (300GB) לתוכנות, משחקים, סרטים, כל השטויות שלי. הדבר השני הוא שהמחשב ישמש אותי ואת אחי הקטן, שכל מה שהוא עושה במחשב זה ICQ ובדיחות ב-Walla. מה שחשבתי עליו זה לקחת את ההארדיסק מהמחשב הישן (40GB, חיבור IDE, דגם …

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Los,

הי אחי קנה כונן SSD ‏40GB SSD X25-V כרגע הכונן בקופסא סגורה ,השאלה היא האם ישתלם לי להוסיף 440 שקל בערך ולרכוש את ה‏80GB SSD X25-M תודה לעוזרים. הנפח לא קריטי לי האמת,אבל לפי מה שהבנתי יש הבדל בביצועים,אשמח אם מישהו יעזור בנושא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BneXt,

שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by boaznahum,

שלום. קניתי מחנות ONLINE מסוימת HUB PORT USB 3.0 מדגם UGT-MH430U3-BK, זהו HUB PORT עם הזנת מתח כדי שאוכל לחבר אליו צרכנים ללא הזנת מתח. לצערי קבלתי דגם אחר UGT-MH431U3-BK ללא הזנת מתח. כועס ונכלם פניתי לחנות והם אמרו לי זה בסדר "לא צריך הזנת מתח לדגם זהת אפשר לחבר אליו כל דבר", ניסיתי לברר איך קורה הקסם הזה אבל רק קבלתי שוב את התשובה "יהיה בסדר" שאלתי: האם משהוא יכול לאשש או להפריך את הטענה, האם תקן USB 3 באמת יכול לספק את יותר זרם מ USB 2.0 והזנת המתח ל HUB מיותרת ? האמת שהדבר נראה לי תמוה ביותר, סתם ניסיון התחמקות. בשמחה הייתי מפרסם את שם החנות למען יראו וייראו, אבל אני לא יודע אם הדבר מותר. תודה מראש על כל תשובה. בועז

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb 1.בנוגע לדיסק קשיח יש לי כמה שאלות ניגמר לי המקום אז אני קונה דיסק קשיח sata1(הלוח לא תומך בsata2) של wd השאלה שלי היא איזה דרכים יש "לנקות" את הדיסק(הישן)...דרך אגב הכונן מחולק ל 2 אחרי שביררתי מה לוקח את המקום בכונן גיליתי למשל שיש לי תיקיה ב-local setting בשם-temp ב-c ,האם לימחוק? 2ראיתי האת הצורבים המומלצים שלכם,ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הצורב dvd הזה של lg- GSA-H20L תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by tick tak,

היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb יש לי כמה שאלות 1.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים