אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש , SATA (לא יודע איזה חברה כרגע). יש לי מחיצה C NTFS בגודל 40 גיגה, עליה יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות שלי וזהו בערך. כול השאר משחקים,סרטים ומוזיקה על D בנפח 80 גיגה. ממש לא בא לי להתקין הכול מחדש, אז חשבתי אולי יש תוכנה שתאפשר איכשהו להדביק את המחיצהC לדיסק החדש, ואז להשתמש בFIXMBR כדי ליצור MASTER BOOT RECORD חדש על הדיסק החדש. דעתכם , אפשרי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם תהיה איזושהיא בעית תאימות של הצורב הנל על מחשב פנטיום 3 500 עם מערכת הפעלה Windows 98. חוץ מזה לפי מיטב הבנתי לא אמורה להיות שום בעיה לקנות את הצורב באריזת ה oem מכיוון שההבדל היחיד הוא שלא מקבלים תוכנה אך מקבלים את הכבלים, האם אני צודק? ואני אוכל לחבר את הצורב הזה במקום הצורב שלי שלא עובד מבלי להחליף את הכבלים? אני מצטער על השאלות פשוט הידע שלי לא כל כך גדול.. תודה רבה עריכה: שכחתי לציין כי בדקתי את ענין התאימות באתר של NEC ומה שהיה רשום זה זה שהוא מתאים ל: MPC Level 3, MultiRead, PC2001 מה המשמעות?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. מזה זמן רב שאני מחפש כונן DVD עם מהירות ריפינג גבוהה - כונן שלא רק כתוב עליו X16 אלא גם שמעתיק במהירות הזאת, היו לי פיוניר דגם 115 שלא העתיקו מהר, LG 8163 (דגם חדש) שגם היה איטי ולא עמד במהירות המוצהרת ע"י היצרן, לאחרונה השגתי כונן של סוני דגם 1615 הדגם הלפני אחרון שלהם שמבוסס על כונן של לייט און דגם 16p9s המהירות המוצהרת שלו היא 16 אך הוא עובד רק ב X8 מצאתי לו עדכון של FW רשמי שגם לא עזר להעלות את המהירות וגם לא הצלחתי להפוך אותו ל לייט און לבסוף מצאתי FW עם פאטצ'ר שמעדכן את מהירויות הכונן לפי בחירת המשתמש התקנתי אותו והעליתי את כל מהירויות הריפינג/קריאה ל X16 ואכן זה עבד: המהירות של הכונן קפצה ועכשיו הוא עושה ריפינג מהר מאוד דיסק DVD-R מלא הועתק תוך 5 דק…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב כולם יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. אחד הוא 10GB שעליו מותקן הWIN ועליו נמצא הPF השני הוא כונן של 40GB שעליו אני מתקין את כל השאר (37.2 GB אמיתיים) הבעיה היא שבכונן עצמו יש לי מידע בנפח של של קצת פחות מ15GB, אבל במאפייני הכונן אני רואה שתפוסים לי כמעט 22 GB ואני ממש צריך את ה7GB האלה למישהו יש מושג ממה נגרמת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות היום צורב CD רגיל. על מה אתם ממליצים? (בבקשה מהמבחר בKSP ירושלים - כי לשם אנחנו הולכים). ודרך אגב - צורב הDVD המומלץ נשאר ה NEC 3540A??
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת קניתי כונן חדש למחשב שאני מתכנן להרכיב ... איך אני יודע אם הוא SATA II ? כי לא מצויין עליו כלום וקיבלתי אותו באריזה של ואקום פתוחה הכונן הוא מסוג Western Digital 160GB 7200RPM 8MB SATA II
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום! תעזרו לי בבחירה מבין שלושה HD: 1. WD1600JD Western Digital 2. Seagate Barracuda 160GB SATA ST3160827AS 3. SAMSUNG 160GB SATA 7200 rpm SP1614C חשוב לי שיהיה אמין, שקט ומהיר (בסדר הזה). מבחינת המחיר הבנתי שאין הבדל משמעותי. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן אני צריך צורב DVD עד 350 שקל שיהיה DUAL שכבה הזה וX16 ולפחות X24 בסידירום רגיל אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שהוא צריך להיות גם +- הזה והכי הכי חשוב שיהיה שחור תודה חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=3360
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני תלבט בין שני סוגי צורבי DVD LG 4163B או NEC 3520A מה עדיף מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב די וי די חדש של PHILIPS ועל האריזה רשום שהוא תומך בשני סוגי הדיסקים -\+ וקניתי CAKE של 25 DVD-R ושאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא קורא אותו בכלל אבל הנרו כן קורא אותו אז צרבתי בנרו למרות הכל אבל אז אחרי הצריבה המחשב עדיין לא קרא אותו וגם לא 3 הדי וי די שיש בבית(נייחים לא בתוך מחשב) מישהו מודע לבעיה הזאת? ודרך אגב הצורב לא עושה שום בעיה עם מדיות רגילות
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה היא האפשרות שהכי תתאים לי. המטרה שלי, מהירות. למיטב ידיעתי כיום הדיסק הקשיח מהווה את צוואר הבקבוק של המחשב, ואני רוצה לעלות רמה מעל הממוצע כיום שהוא 7200RPM 8MB BUFFER עכשיו ישנם כמה אופציות : 1. Rדיסק NCQ, הבנתי שהוא 20-30 אחוז יותר מהיר מRדיסק רגיל. 2. Rדיסק בחיבור SATA2. 3. Rדיסק בעל סיבוב גבוהה כגון 10K\15K RPM. ברצוני לדעת מה יתן לי את התוצאה הכי טובה והכי יעלה ביחד למחיר תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת קשה וקצת כללית אבל אולי בכול זאת מישו יענה לי עליה. לאיזה צורב יש את העין האופטית הכי חזקה , או שאולי יש איזה חברה שיש לה את העין הכי חזקה בלי שום קשר לדגם ספציפי? תודה...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. יש לי NEC3500A וDVD שקורא רק דיסקים בפורמט -(כולל -RW), האם אני יכול איכשהו לשנות את הBOOKTYPE של הDVD+RW לDVD-ROM(שאותו אין בעיה לקרוא)? האם לאחר מכן אני אוכל למחוק את הדיסק ולצרוב עליו שוב? האם יש צורך לצרוב FIRMWARE חדשה?(כרגע יש לי את הרשמית). ולבסוף, דרך איזו תוכנה אני אוכל לעשות זאת בהנחה שזה אפשרי.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לחבר שלי יש צורב של LG מדגם GSA-4163B, שתומך במדיות DVD+R DL אבל לא במדיות DVD-R DL. האם קיים עדכון קושחה כלשהו שמאפשר צריבת DVD-R DL? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. הנושא הזה מטריד אותי לא מעט זמן ועפ"י חיפושי באינטרנט לא מצאתי תשובה חד-משמעית לו: למה בעצם זה כזה "סיפור" להתקין דרייבר ל HD SATA? ( כל עניין F6 וכו... ואני בטוחה שכבר נתקלתם בהתקנות שלא עברו "חלק") הרי אם מי שאמור לזהות אותו זה הביוס - אז איך ייתכן שמי שמייצר לוח אם שתומך בSATA לא דאג מלכתחילה שהביוס כבר יידע לטפל בתצורה הזו ? ומצד שני יש לא מעט שטוענים שמערכת ההפעלה אמורה לטפל בכך בעת ההתקנה - ויש כבר תאוריה ש SP2 כבר מתקין את הדרייבר לרוב לוחות האם - דבר שהוא לא ממש נכון. מה דעתכם בעניין ואיך אפשר לפתור אותו ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נק 3500 ושמעתי שיש כל מיניצריבות ביוס לצורב שעושות אותו יותר טוב שיצליח לקרוא יותר סוגים של דיסקים וכו אם תוכלו להפנות אותו לאחד טוב ככה כמו שצריך!תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות? ואיך יודעעים איזה דגם מתאים למחשב? אם יש מספר חנויות תגידו את כולם שאני ימצא מה שיותר קרוב תודה או שאתם יכולים להגיד לי איך מפרמטים מחשב עם cdrom חיצוני בחיבר usb תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום תפסתי שכבר שנתיים לא קניתי דיסק - אני מתחיל להחליד... ;D הגיע הזמן להחליף את ה- 80GB הישן והמקרטע שלי ב- 200GB חדש ונוצץ, SATA, לא יזיק 3Gbps (לא נתמך ע"י הבקר הקיים, אבל אני מתכנן החלפת לוח אם בעוד כמה חודשים). התכונות שאני מחפש, בסדר יורד: אמינות ביצועים שקט חום מחיר מריפרוף קצר ה- Samsung SpinPoint P120 200GB (דגם SP2004C) נראה מעניין - שקט, קריר, ביצועים סבירים, מחיר סביר, פחות או יותר כל תכונה מתקדמת של SATA II. מה שחסר לי הם פרטים על האמינות שלהם, אין לי ניסיון קודם עם כוננים של סמסונג ואפילו את משך האחריות שלהם לא מצאתי, וכמובן חנות בה אפשר לרכוש אותו. עד עכשיו ראיתי דיסקים כאלו רק באתר של COMP-IL ואני מעדיף שיהיו לי עוד אפשרויות. לחליפין, יש לכם המלצות לדיסק…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לשאול לגבי כונן קשיח שראיתי למכירה, לא בדיוק הבנתי מה זה ה? 16MB רשום "Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM " אוקיי תקנו אותי עם אני טועה הנפח שלו הוא 250GB טכנולוגה של SATA2 עושה 7200 סיבובים לדקה אבל מה זה ה 16 MB ויש הבדל רציני בין 16MB לבין 8MB בכוננים קשיחים(לא בנפח שלהם) תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הצורב הזה שווה קנייה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=11055 ואם לא תציעו משהו יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-