אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
תודה לכל העוזר, ובבקשה אל תפנו אותי לחיפוש משום שחיפשתי ולא מצאתי :-\
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב ראיתי את PLEXTOR והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים עליו ! אין לי בעיה של כסף אבל באמת הייתי רוצה לשמוע האם הדגם הספציפי הזה שווה את המחיר והאם הוא טוב . מדובר ב PLEXTOR דגם PX-740A/SW-BL ... האם הוא יותר טוב מה NEC ואם כן מה הבדלים ... תודה !...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה כדי לבדוק את התקינות של ההרד-דיסק ? (סקטורים פגומים, מהירות העברה, וכד') בתקופה של הדוס, היית יכול לקבל אחרי הפורמט מידע אם יש לך סקטור פגומים, היום משום מה אני לא מצליח לראות את המידע הזה בווינדוס... איך עושים את זה ? באיזה תוכנה כדאי להשתמש לבדיקת ההרד-דיסק ? משום מה התוכנה של WESTERN DIGITAL נתקעת לי...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף 2 כוננים קשיחים של 120\160 ג'גה (או 160+160\140+140) או כונן אחד של 200\250 גי'גה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שצורב את כל סוגי המדיות: DVD-R/W DVD+R/W Double Layer לא חובה שיתמוך ב- DVD-RAM מחברה טובה כמו LG. רצוי מהירות 16x, אפשר גם 8x. תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות מדיית DVD dual layer ומצאתי רק בזאפ במחיר של 40 שקל(!!!). למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות את המדיה הזו במחיר הגיוני? עדיף באיזור חיפה. ולשאלתי השנייה, איפה אפשר לקנות מדיות DVD-R איכותיות (עדיף silver line או verbatim) במחירי סיטונאות ובכמויות גדולות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כעיקרון חיכיתי קצת עד שיגדל הטכנולוגיות של הדיוידי כל ה DL והדברים שיגיע למקס במהירויות כמו הצורבים הרגילים ונראה לי הגיע הזמן כי בקרוב כבר ייצא רק ה BlueRay. אז יש שתי בחירות שראיתי שממליצים ויש עליהם ביקורת טובה האחד שאני די רוצה בגלל איך שהוא נראה וגם שהוא טוב LG GSA-4165B DVDRW Bulk והשני הוא היריב של כולם NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW ואיזה חברה של דיסקים לקנות Verbatim? ואיזה חנות אתם מכירים שמוכרת שאפשר להזמין בזול יחסית. תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קניתי היום עוגה של 50 סידים של סקיי (700MB), היצרן שלהם הוא Plasmon, זוהי חברה מוכרת? אני יודע שמומלץ להתרחק ממדיות כאלה אבל זה היה במחיר של 80 אג' למדיה... אז מישהו מכיר את המדיות האלה, הן שוות משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי בOFFICE DEPOT וקניתי מדיות CDR רגילות X52 של Verbatim. מדובר במדיות שרשום עליהם extra protection surface, ב"עוגה" של 50. עכשיו הקטע המוזר הוא שהם של MOSER BAER (???) כדאי להחזיר אותם? הם שוות משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
-
נוצר לי צורך להשתמש בקובץ כלשהו שגודלו יותר מ 4GB הבעיה היא שמופיעה לי הודעה בווינדוס שאומרת שרק NTFS תומך בקבצים גדולים מ 4GB ולי יש FAT32 השאלה היא איך אני יכול להמיר את ההארדיסק שלי מFAT32 ל NTFS ללא פורמט? האם יש בך סיכונים? כמה זמן התהליך לוקח? (כמה שיותר פרטים) אני גם מעוניין לדעת איך אפשר להמיר עם פורמט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב אז שלום לכולם! הצורב הרגיל שלי התחיל לזייף (בקושי נפתח, שורט דיסקים..) אז אני צריך צורב חדש (DVD מן הסתם) התקציב לצורב הוא בערך 400 ש"ח +- אז.. על מה אתם ממליצים? אם אפשר אז גם קישור לאתר שם מופיע הצורב.. תודה מראש לכולם!
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני קונה מחשב חדש, והנה הגענו לחלק אמצעי האכסון לכן אני פונה אליכם. ראיתי ביקורות ברשת SATA vs. SATA II נראה לי שהפרש המחיר הקטן והפרש הביצועים הנחמד מצדיק את הרכישה של HD מבוסס SATA II. OK עד עכשיו זה בסדר... הבנתי גם ש NCQ משפר את ביצועי הכונן הקשיח חוסך לו עבודה ומקצר תהליכים - אז למה לא? יש לי לוח עם Nforce4 Ultra.... אבל שניהם ביחד, לא יכולים לעבוד.... מישהו מכיר חייה כזאת? SATA II ו NCQ? בנפחים נורמליים כמובן ולא איזה HD תעשיתי של 400GB עכשיו, נניח ובמת אין חייה כזאת, שווה ללכת על ה NCQ או על ה SATA II? 10q all
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אני ינסה בכל זאת, לפני כמה זמן החלטתי לגבות את סרטי הדיוידי שלי... הרבה המליצו לי על תכנת DVD SHRINK אז השגתי אותה, הכנסתי דיסק של הסרט SNATCH וכשניסיתי לפתוח בעזרת התכנה, קפצה הודעה: change drive region - drive region has not been set! DVD SHRINK cannot open this disk, unless you set the region of your dvd drive. אבל הוא כותה לי שאני יכול לשנות רק 5 פעמים ונותן לי לבחור region 2 או 4... מה לעשות? בנוסף, האם בעזרת תכה זו אי יכול לעשות גיבוי לDVD ולבחור מה לגבות ומה לא? למשל את הסרט עם כתוביות בעברית כן, אבל בלי דיבוב של הבמאי לגבי הסצינות... ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב בחיבור firewire, והוא מתלבט בין שתי אפשרויות: 250 גי'יגה של מקסטור, 16 מגבה באפר ב-1350 שקל, או 320 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל 8 מגה באפר ב-1400 שקל. השאלה היא עד כמה ישפיע גודל הבאפר על הביצועים של המחשב שלו, שמשמש לעריכת וידאו. ברור לי שזה לא ישנה את מהירות הקידוד.רינדור וכו', השאלה היא האם באפר של 16 מגה יעזור בעת העריכה עצמה (בפרימייר). מה דעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הקרב בין בלו ריי ל HDDVD הסתיים,אין מנצחים,שני הצדדים הפסיקו את השיחות ביניהם וכנראה שנקבל שני סוגי מדיות לדור הבא של ה DVD,פשוט גועל נפש,לפי דעתי ה HDDVD ינצח רק בגלל שיותר זול לייצר אותו,אני אישית מעדיף את הבלו ריי רק בגלל שיש בו פי 2 מקום מאשר ה HDDVD. * מי שלא יודע,אותם שיחות בערך התנהלו שיצא ה DVD הראשון,השיחות נכשלו ולכן יש לנו מינוס ופלוס במקום פורמט אחד....רק שהפעם זה מדיות שונות לחלוטין ואני בספק אם נגן אחד איי פעם יוכל לקרואי את המדיה המתחרה. יום עצוב. http://www.cdfreaks.com/news/12310 בכתבה עוד יש תיקווה,אבל אני כבר מנחש ששום דבר לא ייצא מזה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר ואין לי מתאם ואין לי אפשרות לראות בו סרטים ! מישהו מכיר לינק או אתר שאפשר להוריד ממנו את התוכנה הזאת ? - תודה -
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להפוך דיסק קשיח ישן שלא בשימוש, לכונן גיבוי חיצוני. שאלות: 1. האם העובדה שהסל"ד של ה HD הוא 5400 משפיעה על העברת הנתונים? 2. האם המתאם הבא ממולץ לשימוש שכזה? (מתאם שכולל חיבור IDE וחיבור חשמל) אני לא רוצה לפרסם חנות, ניתן למצוא אותו ב 150 ש"ח. כנראה שהוא מקבל מתח מה- USB, זה מספיק בשבילו? יש המלצה למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ייתרונות וחסרונות ואם מישהו מציע משהו אחר אז שיפרט.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, שלשום השכרתי בספריית DVD את הסרט קונסטנטין, אך באמצע הסרט להפתעתי הופיעו המון שגיאות קריאה, שלא היה ניתן לדלג עליהן. תחילה, פניתי לניקוי הלייזר של ה DVD, ואכן זה הועיל לזמן מה, אבל לקראת סוף הסרט זה הופיע שוב. אז החלטתי לעשות בדיקת דיסק לDVD הזה, ואכן התוצאות היו עגומות למדיי. מישהו יכול להסביר קצת את התוצאות? ממה זה נובע? יש לציין שהדיסק יחסית חדש, ולא שרוט יתר על המידה. (מצורפות תמונות) לאחר ביצוע הבדיקה רציתי להשוות תוצאות לDVD מקוריים שיש בבעלותי, ובחרתי במטריקס רילואדד, אך כאן ניתקלתי שוב בבעיה, כשאני מריץ Disc Quality או Benchmark הוא נותן לי את השגיאה: "Error initializing test", יש לציין שהשגיאה מתרחשת בזמן ה Spin ההתחלתי. תודה לעוזרים, איציק. […
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-