עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by morben,

שלום קניתי מחשב ושינתי בביוס מide לahci ורק אחרי ששינתי התקנתי את המערכת הפעלה שהיא vista ultimate 64bit עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין צריך להתקין דריברים בשביל לממש את היכולות של הארד דיסק או שויסטה עושה את זה לבד בהתקנה ועם אני צריך אז תוכלו להגי לי בבקשה איזה דריברים הלוח שלי הוא asus p5q e והארד דיסק למרות שלא נראה לי חינוי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 בתודה מראש מור בן

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/10/07/Sanyo-Blu-ray-Laser-Brings-12x-Burning-On-100GB-Discs/p1 100GB בפחות מ 100 דקות נשמע מעולה, רק הקטאץ (תמיד יש קאטץ, לא?) זה שהם צריכים אישור מההתאחדות של ה BR לתקן חדש, דבר שיכול לקחת עד שנתיםם, ככה נראה לי שמוצר קצה לא נראה בקרוב (אם נראה בכלל).

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Ancient1,

היה לי BSOD ווינדוס עשה רושם שנתקע בעת dumping physical memory אז עשיתי RESET ונעלם לי הRAID SATA אני מתכוון שהדיסקים קיימים בביוס של הצ'יפ, שעל הלוח, אבל לא כדיסק מפורמט :C ניסיתי להסיר וליצור את הARRAY מחדש אבל לא עוזר כלום. התקנתי כרטיס SATA RAID PCI ואותו הדבר. רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  4. היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי 5 קבצים שאני צריך להעביר מהאייריבר להארד דיסק שלי..... 4 עוברים בכיף אבל כשזה מעברי את החמישי מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת : CYCLIC REDUNDENCY CHECK!!!! WTF?????? אבל אז אני הולך לחבר שלי ואצלו זה מעביר בלי בעייה!!! אני יודע שלהרבה פה יש הארד דיסקים ניידים אז אני שואל: מה לעזעזל הולך פה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by Holography,

שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  7. היי אני לא מצליח לפעיל את הבודק שגיאות ו או את האיחוי(של ווינדוס) על דיסק חיצוני שמחובר ב usb... יש כלי בשביל זה או דרך אחרת? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by Ash Binary,

אי מחפש SSD לנטבוק שאני משפץ. הדרישות נמוכות למדי - זה לא צריך להיות מחשב מהיר במיוחד או מחשב בו ייכתב לדיסק הרבה נפח. בסך הכל נטבוק Atom לגלישה באינטרנט / בדיקת מיילים / אולי קצת סרטים / אופיס אני רוצה SSD בשביל עמידות מכאנית (שלא ייהרס דיסק קשיח אם המחשב מקבל מכה) וחיסכון בחשמל (הארכת זמן העבודה מהסוללה). אני מנחש שכל SSD יתן ביצועים טובים יותר מדיסק 2.5 5400RPM, ובכל מקרה לא נראה לי שבמחשב כזה יורגש הבדל בין SSD "בסיסי" ל SSD "מהיר" ה SSD הזול ביותר שאני יכול למצוא הוא Patriot Blast 120GB. על פניו נראה שיעשה את העבודה. יש לכם משהוא לאמר בעד/נגד ?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. שלום! יש לי הארד דיסק 250 של מקסטור ויש לי את הבעיה הבאה. כאשר קיבלתי את המחשב התקנתי מערכת הפעלה. כידוע Windows xp לא מזהה מעל 100 ג' בעת ההתקנה אז מה שעשיתי זה שבעת התקנת מערכת ההפעלה חילקתי את הדיסק למחציות, הקצאתי 50 לכונן C ואת היתרה שהייתה בערך גם 50 לכונן D. התקנתי את המערכת על C ולאחר עליית מערכת ההפעלה בפעם הראשונה התקנתי Service Pack 2 ופירמטתי את מחיצת D באמצעות Windows, ב NTFS. איחדתי אותה עם המקום שנותר (150 ג' נוספים שכרגע מרכת ההפעלה כן מזהה אותם בזכות ה SP2) פירמטתי שוב ובסהכ' הגעתי למצב אידיאלי: 50 ג' בכונן C ו 200ג' בכונן D . אבל! הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין מערכת הפעלה מחדש. אני נכנס להתקנה של XP דרך ה BOOT בדיסק, המערכת שואלת אותי איפה להת…

10. tth02 בדיסקים של TDK mcc 03rg20 בדיסקים של וורבטים tyg02 בדיסקים של פוג'י mmc 02rg20 בדיסקים של וורבטים mcc (ללא שום מידע) בדיסקים של וורבטים yuden000 t02 בדיסקים של פוג'י. השאלה היא גם לפי הסדר מה הכי עדיף, וגם איזה דיסקים לא מומלצים בכל מקרה. יש עדיפות מסויימת למינוס או פלוס בצורב NEC 3540 ?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסק למחשב נייד. נתקלתי בחברות המוכרות: Samsung, Toshiba, Hitachi, Western Digital. שמעתי שWD לא מככבים במיוחד בתחום. אני רוצה לקבל המלצה ודיעות ממי שמכיר ויודע, מי מהחברות היא הטובה והאמינה והאיכותית ביותר. רק אציין שהדיסק לא מיועד למחשב נייד אלא למכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק קשיח של נייד. לכן אני מחפש מוצר אמין ואיכותי שיחזיק בדרכים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by SagroN,

שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX GIGABYTE GA-P55A-UD3 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D 4GBRH SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA LANCOOL PC-K60B SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS מערכת הפעלה Windows 7 64bit ברצוני להוסיף כונן SSD למחשב בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, מכיוון שהגיע הבלאק פרידיי ואיתו המבצעים אני מעוניין לשפר את הביצועים של המחשב ובעיקר שהוא יעבוד יותר מהר. השימושים שלי הם בסיסיים בלבד, גלישה באינטרנט, מדי פעם משחקים וגם לא הכי כבדים, שימוש בתוכנות בסיסיות ולא תוכנות גרפיקה או דברים שמכבידים. מכיוון…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by brum,

אהלן. הנושא הזה מטריד אותי לא מעט זמן ועפ"י חיפושי באינטרנט לא מצאתי תשובה חד-משמעית לו: למה בעצם זה כזה "סיפור" להתקין דרייבר ל HD SATA? ( כל עניין F6 וכו... ואני בטוחה שכבר נתקלתם בהתקנות שלא עברו "חלק") הרי אם מי שאמור לזהות אותו זה הביוס - אז איך ייתכן שמי שמייצר לוח אם שתומך בSATA לא דאג מלכתחילה שהביוס כבר יידע לטפל בתצורה הזו ? ומצד שני יש לא מעט שטוענים שמערכת ההפעלה אמורה לטפל בכך בעת ההתקנה - ויש כבר תאוריה ש SP2 כבר מתקין את הדרייבר לרוב לוחות האם - דבר שהוא לא ממש נכון. מה דעתכם בעניין ואיך אפשר לפתור אותו ? תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Vortex,

הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. אני מצטער אני לא כזה מבין באיזה הארד-דיסק מתאים לאיזה לוח. המפרט שלי בצד, התקציב עד 500 + שקל. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  16. מישהו שמע על WHS או אף התקין\התעסק איתו? נראה לכם יישום מוצלח למערכת NAS בייתית או שעדיף להקים לבד מערך RAID ולמצוא פיתרון מבוסס תוכנות ייעודיות לגיבוי המחשבים ברשת הביתית ולגישה מרחוק? לי נראה השרת הזה חלום רטוב לניהול וגיבוי כל המידע ברשת הביתית שכרגע יושב על מספר מחשבים. זה הרבה יותר זול מקניית appliance ייחודי, מאפשר גיבוי שלם של PCs שלמים וגם שיחזור של קבצים בודדים, מאפשר גישה מרחוק עם ניהול משתמשים והרשאות למידע הביתי. החיסרון היחיד שאני רואה הוא כרגע חוסר יכולת לעבוד עם RAID5, מה שמחייב כרגע למעשה עבודה ב-RAID1 שמבזבזת נפח דיסק.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by mm0011,

אהלן חבר'ה! יש לי בעיה, אני רוצה לקנות צורב DVD אך לא יודע איזה הכי הכי כדאי תעזרו לי??? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום לכולם מחפש HDD של seagate או western digital 500 גיגה חיצוני אך ורק בחיבור firewire זתומרת מחפש המלצות מה יותר טוב מקסימום להשקעה 600-650 שקל (לWD יש דברים יקרים) אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by LiranT,

יש לי HD שלWD sata II 160 gb אני מנסה להתקין עליו מדוס חלונות XP X64 והוא תמיד עושה לי בעיה שאומרת שיש או וירוסים על הHD או שהוא פגום והוא בעצם ריק ואני לא יכול לעשות עליו שום דבר עכשיו דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו לי שהייתי צריך לקבל דיסקט עם כמה דרייברים שפוטרים את הבעיה כי החלונות לא מזהה אותו בתור HD SATA II או משהו כזה אז אם מישהו יכול לעזור לי באיך להשיג את הדיסקט הזה או איך לפטור את הבעיה ?????? תודה רבה מראש לכל הקוראים והעונים ... דרך אגב עשיתי לו אתחול מFDISK וגם פירמטטי אותו אח"כ ככה שהוא אמור להיות מוכן לעבודה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by parker8,

תודה לעוזרים. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. שלום 1 H-80 2 GSA-H66N איזה דגם מבין שניהם אמין יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  22. Started by J.allmighty,

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3168&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12109 איך הוא ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. Started by AmL1,

שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא זה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2599#ov ואני מחפש הארד דיסק 500GB שיתאים לי. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by dudu26,

הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!

• 8 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים