אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח אם תוכלו לומר לי מה דעתכם על הדיסקים הקשיחים של western digital . התכוננתי לקנות את ההארד דיסק הבא : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3643 תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
דיסק סמסונג 1TB שהיה מחולק ל2 partitions עם חומר של עבודה. פתאום היום היו לו בעיות של write error/ היה כותב ופתאום בקבצים גדולים היה רושם write error. אתחתי את המחשב מספר פעמים והבעייה לא נפתרה. כיביתי את המחשב ואת המפסק של הספק. החלפתי כניסות כבל ה SATA שלו על לוח האם. עם אתחול המחשב, הדיסק נראה ככונן קשיח אחד שאינו מפורמט וללא ה partitions שלו. ב disk managment הוא מראה אותו כ basic עם 7.88GB ולא 1TB. חיברתי אותו גם במחשב אחר, וקיבלתי את אותה הבעייה. גם שם נראה ככונן אחד לא מפורמט וללא partitions. אשמח על כל עזרה בנדון היות וזה חומר של עבודה שעבר גיבוי חלקי. תודה על כל עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, לדוד שלי יש מחשב נייד של טושיבה בן חצי שנה עם I3, שדרגתי לו מווינדוס 7 לווינדוס 10 עם SSD 250 גיגה של סמסונג דגם EVO850, יש לו בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה או הייברנט הוא לא מתעורר בלחיצת כפתור, מה שצריך לעשות זה לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה כיבוי כדי לכבות אותו בכח ואז להדליק מחשב תוך כדי איבוד נתונים, מישהו מכיר ויודע מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף, דיסק 60GB 7200 ATA או 60GB 5400 SATA וזה באותו מפרט מחשב ומיועד לעבודות גרפיקה ווידאו כבדות. מדובר במחשב נייד שאין לו אופציה לדיסק SATA 7200 .
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ש לי דיסק קשיח חדש maxtor dm 10 80g בפירמוט דרך ניהול מחשב נתקע על 99% ולא מסיים .האם יש אשור לחשד שלי שהוא דפוק או אפשר לעשות משהו אחר תודות למשיבים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה....אם זה לא קשור לפה....אז תעבירו את זה לפורום תוכנה... יש לי צורב NEC 3520 אני מנסה לצרוב על X8 בתוכנה נרו... ואני לא מצליח... הדיסקים הם של סילברליין וכתוב עליהם X8... למה?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב ראיתי את PLEXTOR והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים עליו ! אין לי בעיה של כסף אבל באמת הייתי רוצה לשמוע האם הדגם הספציפי הזה שווה את המחיר והאם הוא טוב . מדובר ב PLEXTOR דגם PX-740A/SW-BL ... האם הוא יותר טוב מה NEC ואם כן מה הבדלים ... תודה !...
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמעתי שיש כונני פלאש של 64GB אם אני לא טועה קוראים להם SSD רציתי לדעת אם יש 32GB SSD? מה החסרונות והיתרונות ואם שווה לקנות אותם?ואיזו חברה הכי טובה במחיר נורמלי.... והם באמת מראים הבדל עצום? בין הHD הישנים ל SSD החדשים? תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: http://www.pcon.co.il/v5/ChosenAnnounceItem.asp?id0=1392 אבל לא עונה ממש על השאלות מה הבעיות שיש להם ואם יש...
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק samsung 500g/7200rpm/16M פתאום הוא הפסיק לעבוד יש שם חומר שאני חיב למחר דחוף ברמה שאיאפשר לתאר הפכתי אותו וראיתי שעל הפנאל יש סימן שרוף של צ'יפ ועוד כמה חלקים ממש שחור כזה בקטנה השאלה אם אני יחליף את הפנאל לפנאל אחר של הארדיסק דומה של אותה חברה האים זה יעבוד בקשה עיזרו לי :s05: :s05: :s05: האים זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום וראיתי שיש אנשים שטוענים שלוח עם צ'יפסט NFORCE ULTRA לא תומך ב NCQ? זה נכון? ואם כן, מה ההיגיון בכך? תודה! עריכה: קראתי שלדיסקחים קשיחים של MAXTOR מסוג SATA-II ישנה בעיית תאימות עם צ'יפסטים של NFORCE 4, ובתור הבעלים של A8N-E חדש אשר מחפש דיסק קשיח של חברת MAXTOR, אני חייב תשובה לגבי זה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ב מ.י RITEK DL חמישים ושתיים שקל.....עדיין יקר תחת אבל יותר זול מה 120 שקל
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX GIGABYTE GA-P55A-UD3 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D 4GBRH SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA LANCOOL PC-K60B SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS מערכת הפעלה Windows 7 64bit ברצוני להוסיף כונן SSD למחשב בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, מכיוון שהגיע הבלאק פרידיי ואיתו המבצעים אני מעוניין לשפר את הביצועים של המחשב ובעיקר שהוא יעבוד יותר מהר. השימושים שלי הם בסיסיים בלבד, גלישה באינטרנט, מדי פעם משחקים וגם לא הכי כבדים, שימוש בתוכנות בסיסיות ולא תוכנות גרפיקה או דברים שמכבידים. מכיוון…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי DVD צורב חדש של LG על דיסק DVD+R צרבתי סרט של טיול שהורדתי מהטייפ של מצלמת הוידאו שלי (JVC) את דיסק המסטר הזה אני רואה מצויין ב-DVD שלי וב-DVD מסוג "פויוניר" שיש לי בעבודה. שיכפלתי את דיסק המסטר בעבודה בצורה שבה הורדתי את דיסק המסטר במחשב לכונן C ומשם עם תוכנה בשם SONIC צרבתי את הסרט לדיסק DVD+R את כל אחד מהמשוכפלים בדקתי מיד ב-"פיוניר" וראיתי אותו מצויין. בבית ב-LG שלי רואים במשוכפלים רק FILE אחד מתוך הסרט (ב-"פיוניר" רואים הכל) ב-DVD של 2 חברים שלי לא רואים כלום!!!! מה אתם חושבים ? מה הבעיה ? האם יש קשר לזה שהדיסק הוא R+ אם אני יצרוב מאסטר חדש על R - יפתור את הבעיה אודה מראש
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
כמובן שמדובר בדיסקים שעולים במחשב אחר. ובהתחלה הכל היה בסדר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בהמשך להשוואת מעבדים וזכרונות, עשיתי את אותו הדבר לכוננים קשיחים. והפעם עשיתי חילוק של כמה שקלים עולה כל ג'יגה שלכם. עשיתי הפרדה בין ATA, SATA, SATA2 ו-USB. http://rapidshare.de/files/18275620/_____________.xls.html
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני כוננים אופטיים: Sony CDRW 52x24x52- צריבת דסקים רגילים וקריאה של דיסקים; נקנה לפני שנה וחצי בערך NEC 3500A- צריבת DVD (צרבתי שני דיסקים עד עכשיו) וקריאת DVD (קרא בערך 3 פעמים); נקנה לפני חודשים ספורים מע' הפעלה-Windows Xp pro באנגלית לעניין- לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים ולאחר מכן מוציא אותו המחשב מראה את אותו מידע של הדיסק- גם אם מכניסים דיסק אחר. כלומר נגיד והכנסתי דיסק מוסיקה הכל עובד בסדר, והיה והוצאתי אותו והכנסתי דיסק מידע- המחשב מציג את אותו מידע של דיסק המוסיקה (כמובן שאי אפשר להפעיל את המידע של דיסק המוסיקה ובטח שלא את זה של דיסק המידע, שכן המחשב לא מזהה אותו) לפעמים מתאפשרת קריאת הדיסק לאחר הוצאה והכנס מספר פעמים …
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי אתמול HD פנימי של seagate, 500 GB, עם 32 זכרון ב- Sata2. מס' שאלות: 1. בגדול , אני יודע שלא צריך להתעסק עם הג'ימפור. יחד עם זאת קראתי באחת התגובות בפורום זה, שכדי להנות מיתרונות ה- sata2 יש לשנות את הגימפור. אחרת הוא ימשיך לעבוד כ- Sata. האם כך הדבר ואם כן אז איך עושים זאת ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי דגם ה - H חדש יותר אולם הוא זול יותר . למה ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת? SATA 2 הולך לשבת על הלוח הזה זה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר) תודה מראש לעוזרים טל
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי בעחה מוזרה. כשאני לוחץ פעם אחת על הכפתור של כונן הדיוידי במחשב שלי, האור הירוק של קריאת דיסק נדלק, והכונן לא נפתח. רק בלחיצה שניה אחרי כמה שניות הכונן נפתח. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-