עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי משחק מסויםם, כאשר אני מכניס אותו ל DVD אצלי הוא עובד אך כאשר אני מכניס אותו לDVD של חבר שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו ונותן לי את השגיאה כפי שתראו בתמונה . מה אני יכול לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה כאן ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  2. על מה אתם ממליצים.. חשוב שיהיה שקט בלי כל הרעשים המוזרים האלה כשהוא עובד פול טיים ג'וב....

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by בזיק2,

אני מנסה לקרוא מדיסקים (dvd-r) שיש להם ותק של כמה שנים אבל הכונן לא מצליח לקרוא אותם. אני יודע שהכונן עצמו בסדר כי הוא קורא דיסקים אחרים. מישהו מכיר דרך לתקן אותם או להוציא את המידע מהם?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by idobh2,

שלום לכולם ! לפני שבוע רכשתי מדיות DVD-r של סמסונג הנרקראות PLEOMAX.. היום כשניסיתי לצרוב עליהן בצורב NEC 3500A בנרו 7.10 הוא זרק שגיאה עוד לפני שהתחילה הצריבה "Could not prefrom start of Disc-at-Once" (כמובן שלמדיות DVD אי אפשר לשנות את השיטה ל track-at-one) ניסיתי את המדיה על צורב של חבר - נצרבה ניסיתי מדיה אחרת (DVD+r של verbatim) - נצברה גם כן. ניסיתי גרסה מוקדמת של נרו - לא עזר למישהו יש מושג מה הבעיה? הלכו הדיסקים?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  5. tth02 בדיסקים של TDK mcc 03rg20 בדיסקים של וורבטים tyg02 בדיסקים של פוג'י mmc 02rg20 בדיסקים של וורבטים mcc (ללא שום מידע) בדיסקים של וורבטים yuden000 t02 בדיסקים של פוג'י. השאלה היא גם לפי הסדר מה הכי עדיף, וגם איזה דיסקים לא מומלצים בכל מקרה. יש עדיפות מסויימת למינוס או פלוס בצורב NEC 3540 ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות שני HD אחד למערכת הפעלה והשני לשאר הדברים. חשבתי לקנות 320G ו1T של SAMSUNG, האם 320 רק למערכת הפעלה זה יותר מידי וכבר לחלק את הכונן הזה גם כן למחיצות ולהשתמש בו? כמו כן איך כדאי לי לחלק את הכונן השני? הכונן השני הוא SATA 1 , זה ישנה משהו או שעדיף לקחת SEAGATE שהוא SATA 2? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. אני רוצה לדעת....כדי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by oren99,

יש לי צורב DVD SATA חדש *18 אני מצליח לצרוב עם נירו בלי בעיות והוא גם קורא את מה שצרבתי אבל, כמה פעמים אני שם דיסק DVD (אפילו משחק חדש מקורי) והוא לא קורא אותו מה אפשר לבדוק? אני מסתכל עכשיו ב"מחשב שלי" וכתוב CD DRIVE בכונן הזה. זה יכול להיות קשור?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by frank053,

שלום. כאשר אני פותח את התוכנה HD Tune Pro והולך ל-Health, זו התמונה שאני רואה: מה זה אומר בכלל? האם זה אומר שיש בעיה בדיסק? ומה מומלץ לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by adamginz,

התוצאה שלי בסנדרה אחרי פירמוט (לפני שבועיים) 38000~ מה שאני לא מבין זה שאני מפעיל את התוכנה speedfan זה כותב לי hard disk fitness 70%~ מה צודק? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by bv500,

1. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על כל דיסק או רק על דיסקים מיוחדים? 2. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על דיסק עם שכבה כפולה? 3. על איזה צורב LIGHTSCRIBE אתם ממליצים? (קראתי את הת'רד בנושא אך לא ממש מצאתי את מבוקשי)

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  12. חברה מה המצב ובכן יש לי דילמה איזה הרד דיסר לבחור אני מתלבט לגבי כמה דגמים וחברות 1. WD5000AAKS- Western Digital מחיר 490 ש"ח 2. WD5000KS- Western Digital -מחיר 530 ש"ח איני יודע מה ההבדלים ביניהם 3. Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive- של סיגגיט- מחיר 559 שח 4. SAMSUNG HD502IJ שמחירו 599 ש"ח מה שאותי מענין הוא מה ההרד דיסק עם הביצועים הטובים ביותר מאחר והפרש המחירים זניח

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Psy,

התקציב עד 650-700 שקל גג, בשאיפה לכמה שפחות. (אני מניח שבסכום הזה אפשר יהיה למצוא רק 1.5, אבל גם טוב) יש המלצות, רעיונות - למה כדאי לשים לב, ממה להיזהר .... הכי זול שמצאתי (בזאפ) זה הכונן הזה: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2472 שווה משהו? (ראיתי שיש לו גם כניסת eSATA שהיא מהירה פי כמה וכמה מה USB2) יש עוד מקומות שמוכרים כוננים חיצוניים בסדר גודל של 1.5 עד 2 טרה במחירים שפויים? יש המלצה ספציפית על דגם\חברה מסויימת ? אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. שלום לכולם, בפוסט הזה אפרט את הניסיון שלי עם ה-RAID0 החדש שעשיתי, וקצת תובנות על SATA ו eSATA. יהיה פוסט קצת ארוך אז מי שלא מעניין לו שימשיך הלאה קראתי די הרבה פוסטים בפורום וברשת בכלל והחלטתי לנסות מערך RAID0. לפי העצות פה החלטתי לקנות AAKS 320 נוסף על זה שיש לי ולשים את שניהם ב RAID0, ולקחת עוד AAKS 500 לגיבוי (וגם כי הייתי צריך לגבות איכשהו את מה שהיה על ההארד דיסק שהיה לי...) לפני השינוי היו לי במחשב את ה AAKS 320 הראשון, עוד 250KS ועוד 200JD (כזכור לי סאטה1). את הישן יותר אני אעביר למחשב אחר ואת ה250 כנראה אשים במגירה, מה שיצר את הצורך או לפחות את הרצון שלי לחבר אותו דרך ה-eSATA. זה זמן טוב לציין את המפרט שלי (שנבנה כמובן בעזרתם האדיבה והמקצועית של חברי פור…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. התחדשתי ב Western Digital 500GB My Book Home Edition עם ESATA מה הדרך הטובה ביותר להשתמש בו בעזרת התוכנה המצורפת? בעזרת תוכנת צד שלישי? או פשוט יותר לזרוק קבצים אליו בתיקיות?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שבת שלום לכולם, הנה תוצאות הבדיקה. למה הCPU USAGE כל כך גבוה אצלי? 28% ולמשל אצלו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=374902.0;attach=111745;image זה סך הכל 3.3% יכול להיות כי אצלי ההרד דיסק 90% מלא? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  17. שלום, יש לי שאלה: מה אומר DVD+-RW לבין DVD+RW או DVD-RW.???? מה מהם יותר טוב וכדאי? ואיזה מהם הכי פופלרי וכל הנגנים מבינים אותו. עכשיו בבקשה תמליצו לי על צורב טוב לדעתכם שיצרוב טוב ושכול הנגנים יבינו עד סכום 1200 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by Rhx,

איך נגיד אני יכול ליצור עוד כונן יש לי נגיד C ו D אני רוצה G נגיד.. ולחלק את הג'יגה איך אני עושה זאת? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by lazy-bones,

שלום, אני רוצה לקנות הרדיסק עם טכנולוגית SATA2 אבל הלוח אם שלי תומך SATA1 הם יוכלו לעבוד ביחד??

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by tisan4us,

שלום רב, ברשותי פליסטישן ו1 ו2 אני מעוניין לדעת איך צורבים לפליסטישן, אנא עזרו לי בדחיפות תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. Started by esaly,

היי! שאלה : יש לי הרד דיסק 120GB של WD (דגם:W1200JD) שהתחיל פתאום היום לצרצר - האם סופו קרב? יש רגעים שהצירצור שלו סולידי ויש רגעים שבלתי נסבל... יש משהו שניתן לעשות להציל אותו?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום יש לי שני צורבי DVD לעיתים כשאני צורב מידע אפילו כ DATA אי אפשר לקרוא אותם אח"כ ובעצם הכונן לא מזהה שיש דיסק בכלל. אני משתמש בנרו לצריבה והכוננים של חברת NEC תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by WinInc.dll,

יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום לכולם הכותרת מדברת בעד עצמה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.