אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מכיוון שלא תתמיד ניתן למצוא באתרי היצרנים את ה-Minimum System Requirments, הייתי מעוניין לדעת האם אני עשוי להיתקל בבעיה אם ארצה לחבר למחשב שלי צורב DVD. המפרט שלי כולל (לא להיבהל): מעבד: פנטיום III של 1Ghz RAM: 1 GB OS: XP PRO למישהו יש המלצה לגבי צורב מסוים שעימו הוא עובד על מפרט דומה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום הזמתי את הצורב מנועה קומפ וקיבלתי דגם אחר נכנסתי אפילו לחשבון שלי שלוודא ואכן בהזמנה רשום 2014blt ..מה ההבדלים ביניהם???
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ש לי דיסק קשיח חדש maxtor dm 10 80g בפירמוט דרך ניהול מחשב נתקע על 99% ולא מסיים .האם יש אשור לחשד שלי שהוא דפוק או אפשר לעשות משהו אחר תודות למשיבים
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני כ3 חודשים רכשתתי מחשב חדש ועברתי את הצורב מהמחשב הקודם למחשב החדש...הצורב הוא ימאהה 16על10על 40 ולא סאקזי(ide) מאז לא ניסיתי ליצרוב אך כרגע כאשר שאני מנסה אני לא מצליח ליצרוב ,לא בנרו לא באיזיסידי... מערכת ההפעלה היא אקס פי הצורב קורא דיסקים כראוי והמחשב מזהה אותו כצורב מה עליי לעשות ??????? Helpppppppppppp בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם, במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים, צורב+DVD היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם ) מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ? או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם אפשר ליצור מערך raid 1 ללא פירמוט הכונן והתקנה מחדש :s05: שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום וראיתי שיש אנשים שטוענים שלוח עם צ'יפסט NFORCE ULTRA לא תומך ב NCQ? זה נכון? ואם כן, מה ההיגיון בכך? תודה! עריכה: קראתי שלדיסקחים קשיחים של MAXTOR מסוג SATA-II ישנה בעיית תאימות עם צ'יפסטים של NFORCE 4, ובתור הבעלים של A8N-E חדש אשר מחפש דיסק קשיח של חברת MAXTOR, אני חייב תשובה לגבי זה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ב מ.י RITEK DL חמישים ושתיים שקל.....עדיין יקר תחת אבל יותר זול מה 120 שקל
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מחפש הארד דיסק IDE לרכישה. אמין, מהיר ושקט - אלו הפרמטרים העיקריים שחשובים לי. כיום יש לי WD40 GB, שני מ"ב BUFFER, שקורס מעת לעת (הוא בן 5 שנים...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
קניתי היום את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741956 עכשיו, ע"פ מה שהבנתי הוא צריך להעביר על קצב של 60 מגה לשניה בפועל אצלי הוא מעביר על 25~ מגה לשניה ואצל חבר שלי שקנה מחשב לא מזמן הוא מעביר על 32. זה צריך להיות ככה? והאם עדכון קושחה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אם בלוח אם יש לי חיבורים של SATA2 אני יכול לחבר גם דיסק קשיח עם SATA1? ובלוחות אם החדשים יש חיבורי IDE?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
חברה מה המצב ובכן יש לי דילמה איזה הרד דיסר לבחור אני מתלבט לגבי כמה דגמים וחברות 1. WD5000AAKS- Western Digital מחיר 490 ש"ח 2. WD5000KS- Western Digital -מחיר 530 ש"ח איני יודע מה ההבדלים ביניהם 3. Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive- של סיגגיט- מחיר 559 שח 4. SAMSUNG HD502IJ שמחירו 599 ש"ח מה שאותי מענין הוא מה ההרד דיסק עם הביצועים הטובים ביותר מאחר והפרש המחירים זניח
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בין שלושת אלה: -Samsung 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb -Western Digital 5000AAKS -SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB הכונן הקשיח הזה ישמש אותי לקבצי מוסיקה בלבד כאשר כל השאר יהיה על גבי כונן WD 3200AAKS הנוכחי.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני כוננים אופטיים: Sony CDRW 52x24x52- צריבת דסקים רגילים וקריאה של דיסקים; נקנה לפני שנה וחצי בערך NEC 3500A- צריבת DVD (צרבתי שני דיסקים עד עכשיו) וקריאת DVD (קרא בערך 3 פעמים); נקנה לפני חודשים ספורים מע' הפעלה-Windows Xp pro באנגלית לעניין- לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים ולאחר מכן מוציא אותו המחשב מראה את אותו מידע של הדיסק- גם אם מכניסים דיסק אחר. כלומר נגיד והכנסתי דיסק מוסיקה הכל עובד בסדר, והיה והוצאתי אותו והכנסתי דיסק מידע- המחשב מציג את אותו מידע של דיסק המוסיקה (כמובן שאי אפשר להפעיל את המידע של דיסק המוסיקה ובטח שלא את זה של דיסק המידע, שכן המחשב לא מזהה אותו) לפעמים מתאפשרת קריאת הדיסק לאחר הוצאה והכנס מספר פעמים …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי, פעם היה לי במחשב הרדיסק אחד והכל היה בסדר. עכשיו יש לי עוד הרדיסק ופירמטתי את הראשון, אז מה שקרה הוא שהאותיות התבלבלו לגמרי. ההרדיסק הראשון היה C D ו-E ועכשיו הוא G H ו-I וההרדיסק השני הפך להיות C D ו- E. השאלה שלי היא איך אני מחזיר את זה שההרדיסק הראשון יהיה C D ו-E וההרדיסק השני יהיה H G ו-I. תדוה מראש! D:
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
התחדשתי ב Western Digital 500GB My Book Home Edition עם ESATA מה הדרך הטובה ביותר להשתמש בו בעזרת התוכנה המצורפת? בעזרת תוכנת צד שלישי? או פשוט יותר לזרוק קבצים אליו בתיקיות?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, התקנתי הארד דיסק חדש של סמסונג בנפח 500GB, ואני לא רואה אותו במחשב שלי. אני כן רואה אותו במנהל התקנים ובמד'יק פרטישן. מה עושים? במג'יק פרטישון הוא אומר לי שאני צריך BOOT מוד. הם אני יכול לנתק את ההארד דיסק השני - להתקין על ההארד דיסק הזה את WIN7 ואז לחבר שוב את ההארד דיסק הראשון שיש עליו את WIN XP ולהעביר ממנו לחדש את כל הקבצים? ואם כן, איך אני עושה את זה בלי שיעלה לי WIN XP אבל בכל זאת אוכל להעביר את הקבצים? _________________________________________________________________________________________________ עריכה: הצלחתי לעשות משהו, לפי מדריך בסטיקי, זה כותב לי שזה מפרמט אותו כרגע, כמה זמן זה ייקח?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, הנה תוצאות הבדיקה. למה הCPU USAGE כל כך גבוה אצלי? 28% ולמשל אצלו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=374902.0;attach=111745;image זה סך הכל 3.3% יכול להיות כי אצלי ההרד דיסק 90% מלא? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך שתתאפשר צפיה בכל dvd
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הרדיסק עם טכנולוגית SATA2 אבל הלוח אם שלי תומך SATA1 הם יוכלו לעבוד ביחד??
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש שניי ציפצופים ואז הא מבקש ממני ללחוץ על F4 *לוח אם של intel perl865 וזאת השגיא: Daul-channel operation requires identical paired DIMMs installed across both memory channels. Bios has detected a non-optimal memory configuration. changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 0 should match channel B, DIMM 0 changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 1 should match channel B, DIMM 1
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי שני צורבי DVD לעיתים כשאני צורב מידע אפילו כ DATA אי אפשר לקרוא אותם אח"כ ובעצם הכונן לא מזהה שיש דיסק בכלל. אני משתמש בנרו לצריבה והכוננים של חברת NEC תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-