אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש ברשותי כונן נייד של seagate בן חצי שנה, 500 מ"ב. הכונן עבד בסדר מצויין עד שלאחרונה הוא התחיל לעבוד ממש לאט עד שכמעט תמיד הוא נתקע. פיצלתי אותו לשני כוננים אחד מהם עדיין עובד בערך כמו שתריך השני כמעט תמיד נתקע. לדעתי הבעיה נעוצה בקצה העברת נתונים נמוך מאוד (פחות ממגה לדקה) האם יכול להיות שקצב העברת נתונים ישתנה? מה אפשר לעשות? האם פירמוט יעזור?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נפל המחשב הנייד מהשולחן (כמה עצוב, כמה נורא) ומאז הפסיק לעבוד. במעבדה אמרו שהלך לוח אם, לא נותרה ברירה אלא לתקן. אחרי שתוקן הלוח אם המעבדה החליטה שגם הכונן הקשיח פגום (טוענים שלא יכלו לדעת על התקלה לפני תיקון הלוח אם... האמנם?). ולשאלתי: האם ניתן להציל את המידע שעל הכונן? אפשרי? באיזה סדרי גודל של מחיר מדובר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים 1נייח ibm 600e מערכת הפעלה me win השני נייח p2 מערכת הפעלה xp pro שאלתי חברים איך אני יכול להעביר חומר בין הibm הנייד לp2 הנייח. אבקש תשובה צעד אחרי צעד ממש מהתחלה ותודה על העזרה חברים.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן בלוריי פשוט המתחבר למחשב ויודע לקרוא פורמטי 3D, האם זה בכלל קיים? או שבכלל כל כונן בלו ריי פשוט ידע לקרוא סרטי 3D? השימוש של הכונן יהיה אך ורק להעברת התכנים של הדיסק למחשב (כמו בתוכנת DVDSHRINK). קיים משהו כזה בזול? אני מחפש עד מחיר של 300-400 שח'. איך הדגם הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6848 הוא גם צורב בפורמט DVD/CD ממה שקראתי, אך האם הוא יודע לקרוא פורמטים של 3D? האם זה פורמט אחר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כונן C שלי מלא ואני רוצה להגדילו (מחיצה C יותר נכון), ראיתי פה שהדרכתם איך לעשות את זה עם התוכנה PARTITIONMAGIC אז הורדתי אותה וניסיתי לבצע את זה עפ"י ההוראות שבפורום, אבל זה לא עשה לי כלום, גם כשניסיתי לשנות את סוג אחת המחיצות לNFTS זה לא עשה כלום, מה לעשות? יש עוד תוכנות או אפשרויות? תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול את החברה בפורום למי שקנה את הכונן החדש שהגיע לארץ של WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM 8MB CAHCE SATA איך הוא מתפקד, כי מחירו בכלל לא גבוה. ואם יש להביא איזו ביקורת עליו כי אני לא מוצא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קצר ולעניין - איזה דגם עדיף 1. WDBBEP0010BBK 2. STBX1000201
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
לכל המומחים שלום, אני חדש בתחום ורוצה לקנות כונן חיצוני בנפח גדול לאחסון כל המדיה שלנו והוא יהיה מחובר לסטרימר שיזרים את המידע לטלוויזה ומערכת. מצאתי את הכונן הזה: Seagate 1.5 TB USB 2.0 Desktop External Hard Drive ST315005EXA101-RK, במחיר טוב (130$) באמזון (משפחה שחוזרת מארה"ב בזמן הקרוב). מה דעתכם על כונן זה? הוא מתאים למה שאני צריך שיעשה? אמין? במידה ויש לכם הצעות לכונן טוב יותר בנפח של 1-1.5T אשמח לשמוע על כך. על כל עזרה הודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק 8.5GB, אני מעוניין לצרוב IMG בגודל 8.01GB וזה לא מאפשר לי. כיוון שבפועל שאני מסתכל מהו הנפח של הדיסק הוא מראה לי 7.9 (+/-). השאלה שלי, האם יכול להיות שהצורב שלי הוא לא תומך DualLayer והאם ישנה אפשרות להשתמש בכל ה 8.5 ג'יגה או לא? תודה לכל העוזרים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך את הציוד שיש בסרטון הזה: כגון: מכישר של hot air שהוא מוציא את החלקים בקלות. ואת הקריאה של הרכיב שבו יש את המידע[הגוק השחור שהוא מכניס אותו למכשיר שמחובר למחשב לפי הסירטון. היכן אני יכול לקנות את המכשירים האלה כאן בארץ. אני מעדיף לקנות אותם בארץ. התוכנה שהוא משתמש בה,איך קוראים לה? תודה רבה לעוזרים. עריכה: מצאתי את המכשיר: http://www.salvationdata.com/blog/case-of-salvation-data-flash-doctor-k9f1g08-mt29f2g08aab_c-1-1/ היכן אני יכול לקנות אותו בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב שיעשה את העבודה ושלא יהיו איתו בעיות! תודה רבה של 80 גיגה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
היי, קניתי כונן קשיח חדש. הרכבתי אותו (יש לי עוד כונן שהוא כרגע מאסטר) והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". צריך לפרמט אותו או להתקין אותו איך שהוא? הכונן מזוהה גם בביוס וגם במנהל ההתקנים (והוא לא מראה שיש בו שגיאה, וכותב שהכונן מותקן כראוי) אז למה הוא לא מופיע במחשב שלי? :s05: תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום איזה כונן ssd פנימי מומלץ למחשב נייח ? משהו טוב שיחזיק כמה שנים טובות GB 500
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 2 followers
-
-
מבחינת מתחים צריכה להיות בעיה או שאפשר להשאיר והבעיה היחידה זה המהירות סיבוב של הדיסק קשיח. תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הבנתי שזה עסק יקר..אז ככה שאם אתם מכירים מישהו זול - עדיף..מדובר בהארדיסק 1TB USB של ווסטרן דיגיטל, שנפל פעם אחת ומת... עושה רעש של קליקים... יש לי שם את התמונות של ה10 שנים האחרונות.... (צבא, דרום אמריקה,ימי הולדת, טיולים חתונות מה לא...) אשמח אם מישהו יוכל לעזור!תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף הארדיסק למחשב שלי, יש לי לוח-אם intel D845EBG2 עם חיבור IDE. איזה הארדיסק יתאים לי מהחנויות KSP ו NOA ? אם אפשר דגמים של 120 של 160 ושל 80 . ויש אולי מדריך איך מחברים הארדיסק בחיבור IDE ? או שזה לא בעיה?. ואיך מגדירים אותו בוינדוס כ slave? תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
האם שווה לשדרג את מערך כוננים מערכת ההפעלה למערך SAS???? אני יודע מה זה SAS ואני יודע שזה מצריך בקר משלו כי זה לא דבר מובנה בלוח אם.אבל ראיתי השוואות וקראתי על כונן הצ'יטה של סיגייט קצת מידע והוא נחשב כונן אנטרפרייד לעומת הרפטור שנחשב כונן 10K "רגיל". כרגע עלויות זה לא העניין השאלה שלי האם יהיה שיפור גדול בביצועי המחשב לעומת מערך רייד על כונני SATA רגילים 10K או 7200 חשוב לציין שכוננים אלה עובדים ב 15K סל"ד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10490 ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8220 ?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את הדיסק הזה דיסק קשיח חיצוני LaCie Rikiki 500GB 2.5´´ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8416&perur=2&t=14&c=489 עכשיו הקטע הוא שבחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מה אתם אומרים? שווה השקעה של 255 שקל במקום איזה 350 (המחיר המקורי) ? או שזאת חברה שעדיף לא להתקרב אליה? שורה תחתונה אני אהיה מבסוט מהקניה? יש לי עד מחר עם המבצע הזה. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה מראש יש לי HD של WD 80GB SATA שאלתי לי אליכם במחשב חדש עם מעבד AMD 3000 איך להגדיר את הכונן שיעבוד בצורה הכי אמינה הכי מהירה והכי אופטימלית בניצול מקסמילי האם לעבוד בהגדרה של NTFS? האם לעבוד ככונן אחד(הכוונה למחיצה C בלבד) אן האם לחלק למס' מחיצות C וD ? ואם לחלק לאיזה גודל(הכוונה לכמה GB כל מחיצה)??
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-