עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by davis5,

חושב לקנות הרדיסק sata 160/120 g הכי חשוב שיהיה שקט על איזזה חברה ממליצים?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by BlackSheep,

בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS. האם זה נכון? את המקסטור אני קונה 100%.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by kipi25,

שלום!! אני מחפש נואשות דיסק קשיח (Western Digital 160G SATA1 (WD1600JD לצערי הלוח אם שלי לא מאפשר לחבר SATA2 (אין לי כבר כח להסביר למה), אז אני חייב SATA1. חיפשתי בהמון חנויות באיזור הקריות וחיפה, ללא הצלחה. קיים מחסור בדיסקים אלו, וכנראה מפסיקים למכור אותו. תעזרו לי בבקשה למצוא חנות באיזור חיפה והקריות שעדיין יש לה במלאי את ההארדיסק הזה :-\

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

יש לי סמסונג 40GB מחובר חיברתי עוד אחד של מקסטור 40GB בביוס הוא מזהה לי אותם יפה (שניהם 40GB) אבל בווינדוס הוא מזהה לי את השני (המקסטור שהוספתי) רק כ 2 גיגה ממה זה נובע? איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. היי קניתי צורב NEC ואני לא מצליח לצרוב דיסק DVD נותן הודעת שגיאה NO seek complete הצורב יושב לבד בתור master וההארדיסק לבד בתור master הצלחתי לצרוב דיסק רגיל nero 6.6.0.16 בבקשה ממש דחוף...

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת כמה את אומרים שעולה הארד דיסק משומש של 30G מחברת WD.... די ישן... הדיסק נראה שמור.. ואם אפשר לדעת - כמה נראה לכם שווה מעבד פנטיום היום? וזיכרון ישן של 16MB... (את אלה מצאתי במחשב הישן ישן שכבר לא בשימוש) תודה

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  8. שלום, יש לי הארד דיסק ישן שאני מעוניין להשתמש בו כהארד דיסק נייד. הבנתי שניתן לחבר מתאם IDE2USB, השאלה שלי היא- מכיוון שאני לא רוצה וגם לא יכול סתם "לזרוק" כסף- האם אפשר להסתפק רק בכבל הנ"ל ללא(!) ספק כח? או שזה אמור בכל מקרה להגיע עם? (למשל: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/859815.JPG) ברור לי שאפשר פשוט לקנות "חבילה מלאה" כמו: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25351.jpg אבל, כאמור, אני רוצה לחסוך. עוד שאלה- לגב קירור- אני לא מתכוון להשתמש בכבל הרבה פעמים, רק פעמים בודדות שבהן אני ארצה לצרוב חומר מהמחשב שלי אצל חבר עם צורב DVD (ואל תגידו לי עכשיו-"יא קמצן, אז פשוט תקנה צורב DVD, בלה, בלה, בלה), אז בסה"כ אני מתכוון לחבר ת'הארד דיסק לזמן …

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000080058609/ מגניב

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by mikamar2,

יש לי סרט שמחולק ל-2 (הצלצול 2 ) הוא נמצא בפורמט MPEG אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD , יש לי נרו 6 הגירסא האחרונה , אני רוצה לצרוב את זה לדיסק DVD של 4.7 ג'יגה איך אני עושה את זה? אני יכול לשלב אותו עם עוד סרט של ג'יגה או שלא כדאי? בכלל ניסיתי לצרוב וזה מסיים את הצריבה לאחר כשעה וכותב שלא הצליח לצרוב. עוד שאלה קטנה , במידה ואני מעביר ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב (אני יכול לשים את זה באיזה פורמט שאני רוצה) איך אני צורב (אני מעריך שזה כמו שאני יצרוב את הסרט אבל בכל מקרה אני ישאל אולי זה דרך אחרת). תודה ענקית לעונים , מיקי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kitt0s,

Holography breaks through the density limits of conventional storage by going beyond recording only on the surface, to recording through the full depth of the medium. Unlike other technologies that record one data bit at a time, holography allows a million bits of data to be written and read in parallel with a single flash of light. This enables transfer rates significantly higher than current optical storage devices. Combining high storage densities, fast transfer rates, with durable, reliable, low cost media, make holography poised to become a compelling choice for next-generation storage and content distribution needs. In addition, the flexibility of the technology all…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by sh_idan,

?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ההורים שלי נוסעים לחול בעזרת השם עוד שבועיים ונכסנתי לסאקאל דיוטי פרי ומצאתי את זה... http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=863&CategoryID=108&Page=1 שווה? או שמה לקנות בחנות פה למשל כמו לוג'יק פיסי... תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by UncleRico,

כל מי שיש לו NEC 3540, מוזמן לשים פה תוצאות סריקה... אין לי מושג מה הלך עם הצריבה הראשונה שלי בצורב הזה, אנא תגובתכם... צרבתי על VERBATIM DVD-R X16 (מהחבילה של 25 יחידות - אופיס דיפו.) NERO 6.6.0.16. מהירות הצריבה: X8 סרקתי את הדיסק באמצעות CD-SPEED 4.01 פעם ראשונה הסריקה הייתה במהירות X8 פעם שניה הסריקה במהירות X16 ... מישהו יכול לפענח את התוצאות המוזרות האלו ? [attachment deleted by admin]

15. Started by gooz,

שלום קניתי צורב NEC ND3520A חיברתי אותו כרגיל והמחשב לא קורא אותו,וגם יש עכשיו כזאת בעיה שהמחשב כל איזה רבע שעה נתקע לחלוטין ואחריה 30 שניות משתחרר ונראה לי שזה קשור לצורב כי אחרי שהוא משתחרר הצורב עושה אור מישהו יודע למה המחשב לא קורא אותו ומה הבעיה המוזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  16. יש לי מספר רב של HD בגדלים שונים ואני רוצה להפטר מחלק מהם אבל לפני אני רוצה לעשות סריקה שלהם לוודאות שאין להם bad sctor, תוכלו לעזור לי למצוא תוכנה טובה שסורקת אותם ושנותנת פרטים מלאים על הכונן?? התוכנה של ווינדוס לא עוזרת לי ביכלל....

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. משהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא מדריך טוב שאך עושים 1 RAID או 2 RAID לשני דיסקים קשחים או שלושה דיסקים קשיחים

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2148

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by UncleRico,

תוך כמה זמן אני אמור להעתיק דיסק של DVD שלם להרד דיסק ? משום מה, כשאני מעתיק DVD להרד-דיסק, הוא לא "מתניע" לי, הוא עובד ממש שקט וניראה לי שהמהירות איטית ממה שצריך להיות.... (לא מדובר בסרט ככה שזה לא אמור להיות הRIP LOCK, ממה שאני מבין.) זה נורמאלי השקט הזה ? (אני רוצה לשמוע את החיה שבמכונה, ואיננה.)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום, לי ולאח שלי יש 2 צורבים זהים של Lite-On X52X32X52. הצורב של אח שלי התחיל לדפוק דיסקים (גם במהירויות צריבה נמוכות) כלומר הוא מדווח על צריבה מוצלחת ב-nero והצריבה עובדת...עד מקום מסוים בדיסק. לדוגמא : סרט , הסרט רץ עד קטע מסוים ובו נתקע. וכאשר צרבנו קובץ גדול וניסינו להעתיק אותו לאחר מכן למחשב, בשלב מסוים קיבלנו error ולא הצלחנו להעתיק מהדיסק. צרבתי את אותו קובץ ב-2 הצורבים (ששניהם היו מחוברים במחשב שלי) על 2 דיסקים שונים והרצתי להם סריקות על כונן DVD של אח שלי (גם לייט און נדמה לי). להלן התוצאות : D- General Information Drive: JLMS XJ-HD166S Firmware: DS18 Disc: Data CD Selected speed: Maximum C1 errors Maximum: 12 Average: 0.20 Total: 468 C2 errors Ma…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Satlan,

איזה מבין ה-3 הכי מומלצת לקניית הארד דיסק בנפח 160 GB בתצורת SATA II

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by R9800P2,

יש לכם איזה קישור למוכנה שעושה תמונות לדיסיקים? שמעתי שיש מכונה למדבקות עם אין דבר כזה אז אני הקנה מדפסת אני יודע שבמדפסת יש גם את המכונה של המדבקות של הדיסיקם שאפשר לעשות מדבקה אבל אתם יוכלים להמליץ לי על מדפסת ליזיר במחיר 500 אפשר כצת יותר אבל מדפסת ליזיר אי צובעת בצבעים נכון? ומדפסת של לייזר אי מדפיסה גם בצבעים נכון?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by D-Bang,

רכשתי כונן קשיח ( 80GB ( WD800JB אני עובד עם WIN XP SP2 יש מגבלה מסויימת, שמעבר לגודל מסויים יש צורך בלחלק את הדיסק? האם ישנו צורך בלחלק דיסק של 80GB??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by smarter,

שלום, יש לי שתי כונני IDE WD 80GB 8mb MAXTOR 250GB 8mb לוח אם:asus p4c800dlx ואני רוצה להתקין RAID 0 עבור ביצועים טובים יותר מכיוון שזה IDE (הכוננים), אני רוצה לשאול אם כדאי לקנת מתאם IDE-SATA...ואם זה שווה משהו ואם זה לא מוריד מהביצועים וכמה זה כבר יכול לעלות תודה לעוזרים!

25. אנשים הייתי רוצה דעות שלכם לגבי שני כוננים קשיחים ניידים האחד של Western Digital והשני של Maxtor: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=148&Language=en http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/External%20Hard%20Drives/OneTouch%20II%20Family/Maxtor%20OneTouch%20II%20FireWire%20and%20USB עכשיו בעיקרון השאלה המרכזית היא לגבי Buffer Size שהולך לטובת הMaxtor אך הייתי רוצה לדעת האם יש הבדל משמעותי בין 16MB ל8MB בכוננים שמסוג זה? בעיקרון אני הולך על הגירסאות של ה300GB וה320GB עם FireWire (לא FireWire 800). אז כמו שכתבתי מקודם אני צריך כמה יותר דעות לגבי הכוננים האלו ואם יש אותם למישהו מפה אז…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים