אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני על מנת לגבות קבצים חשובים מהמחשב שלי וכמו כן להפוך אותו לסוג של "ספריית וידאו" ולשים עליו כל מיני סרטים. עכשיו קיבלתי המלצה מחבר על ה MAXTOR ONE TOUCH 3 מחבר והייתי שמח לראות מה אתם חושבים עליו. מפרט טכני: שטח אחסון של 200 ג´יגה. מהירות דיסק 7200RPM , נפח זיכרון חוצץ2MB טכנולוגית העברת מידע מתקדמת ומהירה. תוכנן במיוחד למשתמשים ביתיים כמו גם עסקיים, המבקשים לגבות את כל המידע בלחיצת כפתור אחת. הדיסק כולל את התוכנה DANTZ RETROSPECT EXPRESS, המאפשרת גיבוי מתוזמן לפי שעות או ימים, כמו גם בלחיצת כפתור. לדיסק אופציה לשחזור מידע. הדיסק מגיע כתקן התקן הפעל. לדיסק אריזת אלומיניום לשמירה על טמפרטורה נמוכה. לדיסק יציאתUSB 2.0\1.0 . הדיסק מותאם …
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא: INTEL PENTIUM 4 3GH MOTHERBOARD ASUS P5GD1-VM MEMORY 1GB DDR 4*250MB HD: SAMSUNG SP0812C קראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשב מה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו') תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אשמח למענה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי נפטר לצערי,שלפתי את ההארדיסק שלו מדגם wd800jd-00hka0, ויש עליו חומר רב וחמור שעלי לגבות במחשב החדש. איזה enclosure עלי לקנות שיתאים לו מבחינת החיבורים, הגודל, וכדומה, תודה.....
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תקציב שלי 220 ש"ח גג . אני חושב אם כבר ללכת על צורב, אז ללכת על צורב SATA לכן אני מתלבט בין שני אלה DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA לבין DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA המחיר שלהם זהה. מה דעתכם,איזה מהם עדיף? ============= שאלה נוספת, החיבורי חשמל בצורבי SATA הם מולקס רגיל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים 10 שרתים ומספר תחנות עבודה - והבנתי בפורום אחר שהדיסק קשיח יהווה לי צוואר בקבוק , מה אתם ממליצים לקנות שיספיק למשתמש ביתי להקים 10 שרתים ותחנות עבודה, האם מערך של IOMEGA או משהו בסגנון שני דיסקים קשיחים ברייד מסויים ? 2000 ש"ח זה התקציב ששמתי לזה , אם יש לכם משהו שיכול לשפר ביצועים ב30% אז גם 3000 אשים . כרגע משתמש בvmware workstation ויהיה לי מספיק זכרון להרים מערך כזה - נשאר רק האחסון להתמודד איתו .
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא זה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2599#ov ואני מחפש הארד דיסק 500GB שיתאים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם זה לא פוגע בצורב dvd אם הוא ישמש אצלי ככונן עיקרי כי dvd-rom שלי נהרס ואני יכול לשמוע שירים ולהתקין משחקים רק מהצורב. תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איזה צורב של נק עדיף ה-NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מה עדיף ובמה הם שונים זה מזה? והאם כדאי להוסיף 40 שקל בשביל לקנות את החדש יותר?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מעוניין להריח את יכולת האחסון שלי, זקוק לכמה מאות ג'יגה (בין 500 ג'יגה ו 1 טרה - תלו במחיר) מה זול יותר, דיסק קשיח פנימי או חיצוני ? מה המלצתכם בנדון ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות צורב דיוידי חיצוני. השאלה שלי היא מה עדיף לקנות, צורב DVD פנימי עם מארז חיצוני , או צורב DVD חיצוני שבא קומפלט כבר עם המארז. השאלה היא לא מבחינת עלות,זה 50 שקל פחות 50 שקל יותר, אלה מבחינה, שביצועים של איזה צורב יהיו טובים יותר? של הדייודי הפנימי עם המארז החיצוני, או של הצורב החיצוני שבא כבר חיצוני, יכול להיות שהוא מותאם מבחינת החומרה\ קושחה להיות חיצוני כך שהוא עובד טוב עם החיבור הUSB מאשר הצורה הפנימי עם המארז החיצוני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם הנק 3500A שלי עבר עדכון קושחה מ 2.16 ל 2.18 מה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, בעיה חמורה, שחיפשתי בפורומים כאלה ואחרים ולא מצאתי לה פתרון. פירמטתי את המחשב, התקנתי ויסטה (לא בפעם הראשונה, ועל אף שאני מת על לינוקס, אני חייב לציין שזאת אחלה מערכת הפעלה, יותר טובה מXP). יש לי הארד דיסק בגודל 300 ג'יגה, וכונן גדול של 211 ג'יגה, האמצעי אם זה משנה. הורדתי תוכנה שנקראת Paragon Partition Manager 8.5, ששמעתי שעושה אחלה עבודה על מחיצות, בעוד שהתעסקתי הרבה עם Partition Magic 8, אני יודע מה אני עושה. אז מחקתי את הכונן, ואז הוא עושה לי במקום הכונן: Unallocated Space, כמו שצריך. פה הבעיה. אני לא מצליח ליצור כונן חדש במקום. לא משנה הגודל שאני מכניס, לא עוזר כלום. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת פירמוט שבתוך ויסטה, ניסיתי גם דרך ההתקנה של ויסטה עצמה. ניסיתי גם להכנס…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי DOK של SanDisk 8 GB U3, פתחתי אותו הרגע מהקופסא. אפילו שהדיסק ריק, לא ניתן להעביר אליו קובץ שגודלו 4 ג'יגה, למשל. הוא אומר שהדיסק מלא, מה שכמובן לא נכון. לעומת זאת, קובץ של 3.5 ג'יגה הצלחתי... למישהו יש מושג? תודה! (:
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש יומולדת ואני מעוניין לקנות לו צורב DVD. איזה צורבים היום מומלצים בשוק?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני די מתלבט בין שני ה-HD's הרבה אנשים שנתנו כל מיני מפרטים הולכים על ה-320 GB 7200 RPM SATA2 16MB Cache - NCQ - Barracuda 7200.10 series ואני חשבתי ללכת על Wd 320gb sata2 16mb YS, מהסיבה הפשוטה שהוא מיועד לעבודה רציפה 24/7... המחשב שלי דולק כל הזמן.. ללא יוצא מן הכלל. חשוב לי מאוד שכל המידע שיש בו יהיה "בטוח" עד כמה שאפשר מתקלות חומרה. כמובן שאם יש הפרש בביצועים, או כל סיבה אחרת לכאן או לכאן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם :]
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי 5 קבצים שאני צריך להעביר מהאייריבר להארד דיסק שלי..... 4 עוברים בכיף אבל כשזה מעברי את החמישי מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת : CYCLIC REDUNDENCY CHECK!!!! WTF?????? אבל אז אני הולך לחבר שלי ואצלו זה מעביר בלי בעייה!!! אני יודע שלהרבה פה יש הארד דיסקים ניידים אז אני שואל: מה לעזעזל הולך פה?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-