עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתלבט בין 2 הארדיסקים חיצוניים שמוצעים באתר של אייבורי (נו, מה לעשות, המחירים שם הכי נוחים) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1050 ברור לכולם שהמוצר השני זה סתם קומבינה שלהם, המשלבת מספר מוצרים יחדיו. חשבתי להתייעץ ולשאול מה אתם הייתם קונים, והאם הייתם הולכים על המאקסטור למרות מחירו הנמוך? (אני יודע שהשאלה הזו נשאלה כבר, אבל לא בהקשר של השוואה) כמו כן, יצא לי להתעניין בהארדיסק ראפטור. הבנתי שהביצועים בהארדיסק כזה הם משופרים (ההארדיסק מהווה פחות צוואר בקבוק במערכת). אם אני אתקין על הארדיסק כזה את המערכת שלי (מערכת בלבד), האם ביצועי המחשב ישתפרו? אם כן באיזה תחום? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by creed111,

אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 500 ג'יגה בעיקר למטרת אחסון סרטים HD (לא רק לשמירה שלהם, אלא גם לנגן אותם ישירות מהכונן) ממשק USB2 חשבתי על הכונן הזה של WD - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2727&category_id=cf972036b637a554d5f1dc634469552a& יש ביקורות כנגד הכונן הזה או לחילופין המלצה על כונן אחר בטווח של עד 600 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by ilay22,

יש לי כונן שאני רוצה לייעד רק לגיבויים, האם יש דרך לעשות אותו מאובטח יותר? למנוע גישה אליו אלא לצורך גיהוי או שחזור, או למנוע גישה לקבצים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. Started by Supernak,

היי, פעם היה לי במחשב הרדיסק אחד והכל היה בסדר. עכשיו יש לי עוד הרדיסק ופירמטתי את הראשון, אז מה שקרה הוא שהאותיות התבלבלו לגמרי. ההרדיסק הראשון היה C D ו-E ועכשיו הוא G H ו-I וההרדיסק השני הפך להיות C D ו- E. השאלה שלי היא איך אני מחזיר את זה שההרדיסק הראשון יהיה C D ו-E וההרדיסק השני יהיה H G ו-I. תדוה מראש! D:

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq הכונן קורא Data ומוזיקה בצורה טובה אבל כאשר אני מכניס סרט הכונן מתייחס אליו כאילו אין דיסק בתוך הDVD עדכנתי את ה Firmware וכרגע אין לDVD הגנת איזור למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by AMIT1024,

מה לקחת???.....את שניהם אני מקבל ללא תשלום....(זיכוי בחנות). בבקשה רק מי שיודע על מה הוא מדבר!!... תודה רבה חברים!.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by grove,

האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  8. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  9. בהנחה של צורב כמו ה-ND-3500A ומערכת שבזמן הצריבה לא עוסקת במטלות נוספות, האם יש ומהן הדרישות המינימליות מהקונפיגורציה של המחשב לצריבה איכותית בלי להתפשר על מהירות הצריבה? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה להקים 10 שרתים ומספר תחנות עבודה - והבנתי בפורום אחר שהדיסק קשיח יהווה לי צוואר בקבוק , מה אתם ממליצים לקנות שיספיק למשתמש ביתי להקים 10 שרתים ותחנות עבודה, האם מערך של IOMEGA או משהו בסגנון שני דיסקים קשיחים ברייד מסויים ? 2000 ש"ח זה התקציב ששמתי לזה , אם יש לכם משהו שיכול לשפר ביצועים ב30% אז גם 3000 אשים . כרגע משתמש בvmware workstation ויהיה לי מספיק זכרון להרים מערך כזה - נשאר רק האחסון להתמודד איתו .

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by Eli100,

שלום, ביום שישי קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD מדגם Passport בגודל של 250GB. יש לי בעיה איתו שאני יכול להעביר קבצים שהם פחות מ2GB זאת אומרת שאם אני מעביר RAR בגודל של 4GB זה אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ואם אני מעביר 20 RARים של 1GB זה כן עובר(כמובן שלא רק בקבצי RAR אלא בכל סוגי הקבצים) בעיה מוכרת? בעיה בדיסק עצמו? ככה זה בדיסקים חיצוניים ואני לא יודע? תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. חברים סבא שלי עשה קצר בבית וקיצר המחשב היתכבה ונידלק נעלמו לי בערך 3\4 גיגה, נימחק לי קובץ איך אני משחזר אותו?

13. Started by lazy-bones,

שלום, אני רוצה לקנות הרדיסק עם טכנולוגית SATA2 אבל הלוח אם שלי תומך SATA1 הם יוכלו לעבוד ביחד??

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by Grim Reaper,

לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. אני מתכוון לרכוש 2 כוננו סמסונג F3 של 1 טרה כל אחד ויש לי מספר שאלות בנוגע לכך. 1. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש בכלל ניסיון בזה ויכול באמת להעיד על שיפור משמעותי ומורגש בפעולה כזו. 2. האם העובדה ששני הכוננים מחוברים בחיבור sata 2 עלולה לפגום בביצועים בשל ׳צוואר בקבוק׳ שעלול להיווצר בגלל מגבלות החיבור, או שהמהירות ממילא לא מצליחה לנצל את מלוא המהירות שחיבור sata 2 מציע? 3. אם ארצה בעתיד לקנות כונן SSD ולחברו בחיבור sata 3, העובדה ששני חיבורי ה-sata 2 שלי תפוסים תשפיע בצורה כלשהי על חיבור ה-sata 3 או שאין שום קשר וכל חיבור עומד בפני עצמו ולא מושפע מהחיבורים האחרים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  17. Started by avnerel,

שלום, ברשותי: p4 1.9ghz 256mb yamaha crw 2200E (secondry-master) משתמש בתוכנת צריבה נירו. מדיה -LG. בכל סוג של צריבה(audio,data,image) הנירו מתחיל לצרוב ומשום מה הוא נתקע על 3%, וזמן הצריבה ממשיך לרוץ. אשמח מאוד במידה ותוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  18. מישהוא מכיר חנות או אתר משהו שאפשר להזמין ממנו דיסקים של דיוידי לצריבה בזול ושהיו גם עם איכות! בבקשה תעזרו לי.... שמעתי על דיסקים שקונים בכמויות וזה יוצא 1.80 לדיסק די וי די... השאלה היא האם האיכות גם טובה לצריבת סרטי די וי די אני חושב שלא אבל אם מי שהוא מכיר איפה אפשר לקנות דיסקים זולים ואיכותיים לדי וי די מוזמן לעזור תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by shir12345,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. Started by hananmori12,

שלום, לדוד שלי יש מחשב נייד של טושיבה בן חצי שנה עם I3, שדרגתי לו מווינדוס 7 לווינדוס 10 עם SSD 250 גיגה של סמסונג דגם EVO850, יש לו בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה או הייברנט הוא לא מתעורר בלחיצת כפתור, מה שצריך לעשות זה לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה כיבוי כדי לכבות אותו בכח ואז להדליק מחשב תוך כדי איבוד נתונים, מישהו מכיר ויודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by XxehsomxX,

שלום חברה, ראשית, רציתי לדעת אם זה מעשי שאני אתקין בעצמי צורב dvd שאני אקנה, והאם תוכלו לסייע לי? שתיים, הציעו לי צורב sata, מה זה ה sata, ואיך אני יכול לדעת שזה יתאים למחשב שלי (המוכר אמר שבגלל שהמחשב שלי ישן לא מומלץ sata) ? תודה רבה לקוראים moshe

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  22. היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Dan1989,

קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. איזה HD יהיה יותר מהיר,של מחשב נייד 500GB או 3.5 אינטצ' של נייח? בתוך DESKTOP

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  25. אני מעדיף שזה יהיה על USB במגירה או מגש חיצוני. יש דבר כזה? כמה הוא אמור לעלות ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים