עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק לאכסון סרטי HD וכו' בלי כוונת ביצועים. איזה מבין הבאים עדיף? 1.5TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD154UI - סמסונג - 310 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - סמסונג - 365 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS - ווסטרן דיגיטלי - 405 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX - ווסטרן דיגיטלי - 408 ש"ח - 3 שנים אחריות DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III - היטאצי - 535 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 - סיגייט - 395 ש"ח - 3 שנים אחריות אני כעיקרון שוקל גם לעשות את זה בצורה אחרת: כן לקנות הארדיסק לא ירוק (כמו ההיטאצי ברשימה למעלה) להתקי…

2. חבר שלי רוצה להעביר את הכונן DVD מהמחשב הישן לחדש.. עכשיו רק להיות בטוח אין איזה בעיה של חיבור נגיד כמו בהארד דיסק של IDE וSATA ולא יכול להיווצר לי בעיה שזה לא יתאים לחיבורים.. נכון? ואגב מישהו יכול להביא תמונה איך זה ניראה מפנים כאילו מה מחובר או לרשום לי איזה כבלים מתחברים לDVD-ROM? אם אני לא טועה אמור להיות כבל מהספק וכבל ללוח אם או משהו כזה.. מישהו יכול לרשום לי?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by ma4351,

http://tms.co.il/product/5847 1. מה אתם אומרים עליו? 2. למה צריך לשים לב בצורב?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Melech,

יש לי DVD צורב חדש של LG על דיסק DVD+R צרבתי סרט של טיול שהורדתי מהטייפ של מצלמת הוידאו שלי (JVC) את דיסק המסטר הזה אני רואה מצויין ב-DVD שלי וב-DVD מסוג "פויוניר" שיש לי בעבודה. שיכפלתי את דיסק המסטר בעבודה בצורה שבה הורדתי את דיסק המסטר במחשב לכונן C ומשם עם תוכנה בשם SONIC צרבתי את הסרט לדיסק DVD+R את כל אחד מהמשוכפלים בדקתי מיד ב-"פיוניר" וראיתי אותו מצויין. בבית ב-LG שלי רואים במשוכפלים רק FILE אחד מתוך הסרט (ב-"פיוניר" רואים הכל) ב-DVD של 2 חברים שלי לא רואים כלום!!!! מה אתם חושבים ? מה הבעיה ? האם יש קשר לזה שהדיסק הוא R+ אם אני יצרוב מאסטר חדש על R - יפתור את הבעיה אודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. אז השאלה בכותרת: קניתי מחשב חדש ואני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים כמו שיש לי במחשב הנוכחי. רציתי לדעת אם אפשר קודם להתקין את הוינדוס ולעשות את זה אחר כשיהיה זמן, ואם כן האם זה מומלץ? מקווה שאני כותב בפורום המתאים ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by Liran3331,

שניהם צורבי SATA נכון? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח אם asus k8v -se deluxe ואני צריך דרייברים לסאטא אשר תומכים בווינדוס 64 ביט נ.ב הליבה של הלוח היא via k8t800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. אני מעדיף שזה יהיה על USB במגירה או מגש חיצוני. יש דבר כזה? כמה הוא אמור לעלות ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by WhiteLen,

היי, ה Maxtor 6 Y080P0 80GB שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים. כמות ה bad sectors כבר גדולה מדי ואני רוצה להחליף אותו בדיסק חדש לצורך גיבויים. היום אני משתמש בו בעיקר לגיבוי מהדיסק הראשי. עדיפות ראשונה לאמינות פחות לגודל, מהירות, רעש... קראתי קצת וראיתי שיש בעיה עם כמה סדרות של סיגט בעיקר ה 7200.11 על איזה דיסק אמין אתם ממליצים? לא חשוב לי הגודל ולא הרעש 160GB מספיק בהחלט גם 200 ו 300 הולך. בעבר קניתי דיסקים עם 5 שנים אחריות אבל היום אני כבר לא רואה כאלו, אולי מישהו מכיר דגם ספציפי שעדיין מספק אחריות ארוכת שנים?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. שלום לכולם - ברצוני לשאול שאלה מהירה - נתקלתי בצורך לכתוב תוכנה על מחשב לינוקס, אך לצערי אני צריך לנוע בין מספר פלטפורמות, רובן ככולן חלונאיות. פתרון שחשבתי עליו הוא לקנות כונן נייד בנפח גדול יחסית, 16-32 ג"ב, ולהתקין שם אובונטו, פיתון ואת כל היוצא בכך. השאלה היא - האם מבחינת מהירויות כתיבה/קריאה וכדומה זה כדאי? ואם כן - יש המלצות לכוננים מסוימים?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

רציתי לקנות אותו...ותגידו לי אם הוא טוב..?...כי לי אמרו שהוא מעולה...

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום אני שוב פונה בשם מישהו אחר, יש לו צורב DVD של סוני לא זוכר כרגע דגם מדויק אבל לא חושב שזה רלוונטי ומכשיר DVD בסלון של Maraton דגם 319 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16062&ref=zap עכשיו דיסקים שאחרים הביאו לאותו בן אדם עובדים, כולל CDים רגילים ודיסקים של DVD(צרובים כולם יש לציין) ניסיתי לצרוב סרט מאותו המחשב עם צורב סוני - אחד על DVD בצריבת DATA אחד על CD בצריבת DATA...שניהם לא עלו(שלוחצים על Play זה פשוט קופץ אוטומטית חזרה ל-Stop, המסך של ה-DVD מראה 00:00 כאילו אין שום סרט) ניסיתי להריץ את הדיסקים במחשב והכל תקין כלומר הצריבה עברה בהצלחה... אז משהו פה ממש ממש מוזר רעיונות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq הכונן קורא Data ומוזיקה בצורה טובה אבל כאשר אני מכניס סרט הכונן מתייחס אליו כאילו אין דיסק בתוך הDVD עדכנתי את ה Firmware וכרגע אין לDVD הגנת איזור למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by kkffiirr,

הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. עיינתי במפרטים שהומלצו בפורום. מישהו יכול להסביר למה צריך כוננים קשיחים כל כך גדולים ( מעל 500 GB ׂ) לגרפיקה? התוכנות עצמן לא תופסות כל כך הרבה מקום. תודה שי

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by DL,

חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. שלום, ניגשתי לאחת מחנויות המחשבים של רשת ידועה וביקשתי לקנות דגם מסויים של my book, לאכזבתי :s05: כאשר חזרתי לביתי שמתי לב שקיבלתי דגם אחר- WDH1CS5000 . אינני מכירה את הדגם הזה, האם יש לכם מושג אם זהו דגם טוב? הוא היה דיי יקר (700 ש"ח) ואני מתלבטת אם להחזיר אותו לחנות. אודה לכם מאד על עזרתכם, אוליב.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by iyehuda,

1000G יש באייבורי של סיגייט או של WD

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. חיפשתי קצת בפורום ויש המון שאלות על הרדיסקים של טרה, אבל שום דבר לא מתאים בדיוק למה שאני מחפש.. אני ירושלמי, ככה שהרבה יותר עדיף לי לקנות מחנות שקרובה לבית, חיצוני לא בא בחשבון מפני שהכוונה היא להריץ ממנו משחקים ולא רק בתור אחסון. התקציב:500 שקל +-, אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה אבל אני מעדיף בפחות. הנטייה הטבעית היא לאייבורי וKSP, אפילו שאני לא אוהב את השירות שלהם. יש ממה לחשוש? יש איזושהי בעיה ספציפית עם אחד הדגמים שהם מוכרים? הSEAGATE 1TB זול לאללה אבל אני כבר לא עוקב אחרי כל הבעיות שהיו עם הכוננים שלהם בזמן האחרון.. ובלי לחפור יותר מדי, WD? SEAGATE? אין אצלם ממש שום דבר אחר.. ו.. אפשר לסמוך על ההרדיסק שיעבוד? אין לי חשק לגשת להתווכח על האחריות כל יומיים... ו-כמה בעייתית אר…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

אפשר להכניס כונן קשיח במקום של הכונן דיסקטים? תודה.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  21. אז חיפשתי כרטיס זיכרון עבור הנגן שלי [בדקתי תאימות והכל] [נגן COWON D2] ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by matizami,

יש לי SANDISK CRUZER MICRO ובאחד המחשבים הוא מעביר קבצים במהירות של 6-7 מגה לשנייה, לעומת מחשב שני שהוא מעביר יותר מ20 מגה לשנייה. ניסיתי בכל יציאת USB, אפילו פירמטתי את הדיסק און קי. מה הבעיה?

24. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/10/07/Sanyo-Blu-ray-Laser-Brings-12x-Burning-On-100GB-Discs/p1 100GB בפחות מ 100 דקות נשמע מעולה, רק הקטאץ (תמיד יש קאטץ, לא?) זה שהם צריכים אישור מההתאחדות של ה BR לתקן חדש, דבר שיכול לקחת עד שנתיםם, ככה נראה לי שמוצר קצה לא נראה בקרוב (אם נראה בכלל).

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by liordavid,

מעוניין לקנות את המוצר: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 אפשר להשיג אותו ב- 1000 שקל בערך... רציתי לדעת איך העברת הנתונים שלו ברשת אלחוטית ? רשת G כרגע (N תגיע בעתיד) האם ניתן לראות תוכן 720P דרך הרשת ? סרט שיהיה בכונן ואני אראה על המחשב ? אם לא (תקווה שכן...) מה לגבי סרט רגיל ? DIVX ? * בינתיים מצאתי ביקורות (לדעתי) לרעה... מהירות כתיבה קריאה איטית: http://reviews.cnet.com/external-hard-drives/western-digital-mybook-world/4505-3190_7-32401221-2.html?tag=mncol;txt

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.