אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב DVD של פיוניר ועל כל צריבה של דיסק DVD רגיל אני מקבל בסיום הצריבה הודעה של משהוא עם Disk-at-once והדיסק נדפק. דיסקים RW נצרבים בסדר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום סליחה שאני פותח נושא חדש פשוט לא מצאתי בחיפוש קניתי דיסק קשיח בחיבור IDE בנפח 320 GB של WD בביוס הוא מזהה אותו כ320 כשאני בא להתקין את הווינדווס הוא מראה נפח של 130 GB ואם אני רוה לעשות מחיצה הוא לא נותן לי יותר מ130.... שוב סליחה שפתחתי נושא חדש תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים 10 שרתים ומספר תחנות עבודה - והבנתי בפורום אחר שהדיסק קשיח יהווה לי צוואר בקבוק , מה אתם ממליצים לקנות שיספיק למשתמש ביתי להקים 10 שרתים ותחנות עבודה, האם מערך של IOMEGA או משהו בסגנון שני דיסקים קשיחים ברייד מסויים ? 2000 ש"ח זה התקציב ששמתי לזה , אם יש לכם משהו שיכול לשפר ביצועים ב30% אז גם 3000 אשים . כרגע משתמש בvmware workstation ויהיה לי מספיק זכרון להרים מערך כזה - נשאר רק האחסון להתמודד איתו .
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אם אני מחבר דיסק קשיח SATA III ללוח שתומך ב SATA II הוא יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי חוות דעת מניסיון שלכם על דיסק קשיח של SAMSUNG . יש לי הזדמנות לקנות אחד של 160 ג'יגה 8 מגה BUFFER במחיר ממש זול. אבל אני לא רוצה להיתקע עם הרד דיסק לא אמין ומרעיש. חשוב לי לדעת שהם אמינים ושקטים. יש לי אחד של WD ואני ממש מרוצה ממנו מבחינת שקט ואמינות. אז תשוו לי איך לעומתו. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אם כדאי לי לקנות את הדיסקים האלה של TDK? http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=1070 אני יודע שבדיסק שקניתי לפני חצי שנה היה מדיה קוד של tdkg02 ובמדיה שקניתי לפני חודש היה מדיה קוד של TYG01 שווה לקנות ב6.60 לדיסק? יש גם25 זה עולה6.28 לדיסק
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי NAS עם מערכת UNRAID. בלוח שברשותי יש 2 חיבורי sata, לכן חיברתי כרטיס PCI עם חיבורי sata. בדיסק שמחובר ללוח אם ישירות אני מקבל קריאה\כתיבה בערך 30MB\S אבל בדיסק שמחובר לכרטיס PCI אני מקבל כתיבה 30MB\S וקריאה בערך 1MB\S ואפילו פחות. בלתי אפשרי לקראות סרטי HD. כל הרשת היא 1Gbit. הבעיה היא בכרטיס? או שזה הביצועים של כרטיסים פשוטים? הבקר של VIA.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני עד 400 שח אבל אני לא יודע מה הכי מומלץ כמה דברים שחשוב שיהיה קיימים או שלא יהיו: דבר ראשון שלא יצטרך מקור חשמל כלומר שאני רק אחבר אותו למחשב והוא יפעל. שיהיה כמה שיותר גדול בכמה שפחות כסף. בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי להתרשם מאנשים שעובדים עם מערכי RAID האם הם אמינים לאורך זמן. שמעתי מקרים שדיסקים היו נופלים מ RAID ללא סיבה ולפעמים לא קל היה להתאושש (או לא אפשרי) במיוחד כשמדובר ב RAID0 למערכת ההפעלה או matrix raid. האם נכון להגיד שעם דיסקים מהירים שיש היום הערך המוסף שמקבלים מ RAID0 נהיה נמוך כך שלא כדאי להתעסק ? ולגבי RAID1 האם לא יותר פשוט לחבר דיסק חיצוני גדול עם גיבוי אוטומטי, שמגן מכשלים נוספים חוץ מ HD fail כמו ספק שמקצר וכו.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני לקראת קניית מחשב ורציתי לדעת האם שימוש בצורב גם כקורא היחיד במחשב. כלומר בלי כונן DVD נוסף. מצב זה מוריד שנים לצורב? ככה חינכו אותי
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
יש לי 20 גיגה במחשב MP3 אני רוצה לצרוב אותם על 3 דיסקים של 8 גיגה בערך של הצורב DVD ושזה יעלה לי במחשב אחריי זה כמו דיסק רגיל האם זה אפשרי? ככה במקום לצרוב מלא דיסקים של 700 מגה לצרוב 3 של 8 גיגה..? אפשרי? ועוד שאלה....... יש לי סרטים VCD במחשב שכיום אני צורב אותם על דיסק של 700 מגה... האם אני יכול להכניס בדיסק אחד של 8 גיגה 8 סרטים בערך ויוכל לצפות בהם ב DVD שלי...? כ VCD? הDVD שלי קורא גם פורמט MPEG-3 שזה קבצים של המחשבים בסיות MPG-MPEG
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות לחברי הפורום: 1. מה ההבדל בין S-ATA I לבין S-ATA II והאם יש הבדל בחיבור עצמו? 2. האם אני יכול לחבר כונן של S-ATA II ללוח אם שתומך רק ב-I? ואם כן מה יקרה מבחינת הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אחרי בעיות חוזרות ונשנות עם הקשיח הזה, החלטתי לקבל חוות דעת מקצועית פה. מצורפות תמונות מתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות. אני מניח שכדאי לציין שהכונן תיקתק לאחרונה, והעלה BSoD שנפתר (Unmountable משהו). תודה מראש - דיי חשוב. גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מפרט מחשב אתם יכולים לראות בצד. אני רוצה להוסיף כונן קשיח 250GB SATA, ורציתי לדעת אם זה אפשרי, ביחד עם שני הכוננים הנוכחיים שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
BUG מציעים אותם במחירים סבירים, הן שוות משהו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1001&scat=207&tcat=34
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3 קשיחים 120 של סמסונג 250 של WD 500 של WD שיושב בצד אני רוצה להשתמש רק ב 2 (מכין מערכת MINI ATX) חשבתי למכור את ה120 אבל עכשיו אני חושב להשתמש בו בתור כונן חיצוני על איזה מארזים חיצוניים אתם ממליצים? אני שוקל להשתמש בו בתור ESATA ולא USB כי זה מיותר לדעתי למרות שלא לגמרי פסלתי את הנושא
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירסמתי פה איזו שאלה לגבי איזה צורב לקנות אבל באותו זמן רציתי קצת לחכות מסתבר שחברתי ראתה את הלינק ואופס קנתה לי אתמול nec 3500a אך בחורה כלבבי איזה אושר!!!!! גם לא מבינה כלום במחשבים גם הביאה אותו ב 310 שקל?!?! כל שאלה שנשאלה"לעזאזל איך כל כך זול?"נדחתה בבוז "קומבינות"זרקה החצי אשכנזיה חצי סורית(רגע סורית???? אולי יש גם "קומבינות"גם להאשרת אורניום?ובזול!או שלא!) בקיצור בעודי פותח בהתרגשות עוברות לי מחשבות בראש! רגע אז מה בעצם עושים עם זה? גיבויים אני לא עושה אלה רק לעיתים רחוקות לצרוב סרטים!אני שומר על אוסף של 125 סרטים והופעות קנוייות! כן אני מאלה שאוהבים DVD מקורי תמונות מהדיגיטלית?יש לי אולי 300 מגה! אז מה פה עושה את ההבדל? ממתין לתשובתכם
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התכנון הוא כזה, כונן אחד לסיסטם ועו 3 שיעבדו ברייד 5. השאלה היא כזאת, לאחר כל ההגדרות ב-Bios, האם אני יכול פשו להתקין windows על הכונן הרגלי של הסיסטם ואז מתוך ה-windows פשוט להתקין את הדרייבר? הסיבה שאני שואל את זה היא בגלל שלפי מה שבנתי צריך כונן דיסקטים כדי להתקין את הרייד עם ההתקנה של ה-windows ואין לי כונן כזה במחשב החדש ולכן השאלה היא האם ניתן לדל על העניי עם התקנה על כונן נפרד ואז פשוט לחבר את 3 הכוננים ולתת להם את הדרייבר ב-windows.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף קיבלתי עוד כונן Seagate 120GB SATA זהה לכונן שיש לי ועכשיו אני מתכונן לבנות סט RAID 0 רציתי לדעת אם יש לאנשים פה עצות בנוגע לבניית סטים כאלו כגון גודל Clusters בשביל הפירמוט, האם כדי לי לשים עוד כונן קשיח רגיל לגיבוי? כמו כן אם יש איזה שהם טיפים לביוס של ה Silicone Image 3112A וכו, תודה לכל העונה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי 5 קבצים שאני צריך להעביר מהאייריבר להארד דיסק שלי..... 4 עוברים בכיף אבל כשזה מעברי את החמישי מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת : CYCLIC REDUNDENCY CHECK!!!! WTF?????? אבל אז אני הולך לחבר שלי ואצלו זה מעביר בלי בעייה!!! אני יודע שלהרבה פה יש הארד דיסקים ניידים אז אני שואל: מה לעזעזל הולך פה?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב ראיתי את PLEXTOR והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים עליו ! אין לי בעיה של כסף אבל באמת הייתי רוצה לשמוע האם הדגם הספציפי הזה שווה את המחיר והאם הוא טוב . מדובר ב PLEXTOR דגם PX-740A/SW-BL ... האם הוא יותר טוב מה NEC ואם כן מה הבדלים ... תודה !...
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-