עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. דיסק סמסונג 1TB שהיה מחולק ל2 partitions עם חומר של עבודה. פתאום היום היו לו בעיות של write error/ היה כותב ופתאום בקבצים גדולים היה רושם write error. אתחתי את המחשב מספר פעמים והבעייה לא נפתרה. כיביתי את המחשב ואת המפסק של הספק. החלפתי כניסות כבל ה SATA שלו על לוח האם. עם אתחול המחשב, הדיסק נראה ככונן קשיח אחד שאינו מפורמט וללא ה partitions שלו. ב disk managment הוא מראה אותו כ basic עם 7.88GB ולא 1TB. חיברתי אותו גם במחשב אחר, וקיבלתי את אותה הבעייה. גם שם נראה ככונן אחד לא מפורמט וללא partitions. אשמח על כל עזרה בנדון היות וזה חומר של עבודה שעבר גיבוי חלקי. תודה על כל עזרה!!!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. 1. INTEL RAID 2. INTEL MATRIX STORGE 3. JMICRON CONTROLLER הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI-FI. אשמח לקבל עזרה.תודה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש אחד מהם לבית מישהו שמע ראה או יודע משהו על המוצרים האלו לדוגמה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=144 רציתי לדעת אם יש מוצרים טובים יותר ופחות יקרים מהירים וכן הלאה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by jungle-man,

שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אתמול אני פתאום שם לב שבשורת המשימות מופיע ה"הוצאת חומרה באופן בטוח" ואין כלום מחובר בUSB,אני פותח ורואה ברשימה את הדיסק הקשיח שלי,שמחובר בכל בSATA2 מוזר,מישהו יודע למה מה איך... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. Started by mooosa,

נמחקה לי תקיית תמונות מהדסקטופ בטעות, ומחקתי אותה בעזרת shift+delete, עכשיו השאלה שלי היא אם יש איזושהיא דרך לשחזר את המידע שנמחק. אנא ענו לי בהקדם.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. Started by KRS1,

שלום לכולם. אתמול רכשתי הארד דיסק חדש (western digital 250g wd2500ys) חיברתי אותו למחשב ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אך הביוס מזהה אותו כ IDE ולא כ SATA. ( לוח אם מסוג: gigabyte ga-945p-s3).. מישהו יודע מה הבעייה אולי?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק לאכסון סרטי HD וכו' בלי כוונת ביצועים. איזה מבין הבאים עדיף? 1.5TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD154UI - סמסונג - 310 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - סמסונג - 365 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS - ווסטרן דיגיטלי - 405 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX - ווסטרן דיגיטלי - 408 ש"ח - 3 שנים אחריות DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III - היטאצי - 535 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 - סיגייט - 395 ש"ח - 3 שנים אחריות אני כעיקרון שוקל גם לעשות את זה בצורה אחרת: כן לקנות הארדיסק לא ירוק (כמו ההיטאצי ברשימה למעלה) להתקי…

10. Started by Melech,

יש לי DVD צורב חדש של LG על דיסק DVD+R צרבתי סרט של טיול שהורדתי מהטייפ של מצלמת הוידאו שלי (JVC) את דיסק המסטר הזה אני רואה מצויין ב-DVD שלי וב-DVD מסוג "פויוניר" שיש לי בעבודה. שיכפלתי את דיסק המסטר בעבודה בצורה שבה הורדתי את דיסק המסטר במחשב לכונן C ומשם עם תוכנה בשם SONIC צרבתי את הסרט לדיסק DVD+R את כל אחד מהמשוכפלים בדקתי מיד ב-"פיוניר" וראיתי אותו מצויין. בבית ב-LG שלי רואים במשוכפלים רק FILE אחד מתוך הסרט (ב-"פיוניר" רואים הכל) ב-DVD של 2 חברים שלי לא רואים כלום!!!! מה אתם חושבים ? מה הבעיה ? האם יש קשר לזה שהדיסק הוא R+ אם אני יצרוב מאסטר חדש על R - יפתור את הבעיה אודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. האם יש הבדל בכמות זיכרון הבאפר בכוננים בנפח כזה? (גם אם קטן). בין זה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 לזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by Liran3331,

שניהם צורבי SATA נכון? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by dd7,

לא הצלחתי להתקין ווינדוס בארדיסק sata2 אז התקנתי בארדיס ide שהיה לי. עכשיו בעיקרון שתיהם מחוברים למחשב התקנתי דרייברים והוא מזהה את ה-sata2 במחשב שלי 1. מה אני צריך לעשות בשביל להתקין תוונדוס על ה-sata2 בשביל שאני יוכל להיפתר מהארדיס ide 2. אם אפשר בבקשה בפירוט..תודה רבה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by חובב,

אם יש לי יש לי שני כונני IDE על אותו כבל שמחובר לתושבת אחת, האם זה אמור ליצור בעיה או ירידה בקצב העברת נתונים כאשר אני משתמש בשני הכוננים בו זמנית??

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. יש לי זיכרון נייד USB שאין עליו שום סימן מזהה. הבעייה: אני צריך דרייברים עבור WIN98SE איך אני יודע מאיזה חברה הוא? (נדמה לי שאוורסט לא מזהה זיכרונות ניידים)

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  16. ]לצורך שחזור הארד דיסק שנמחק אני מחפשת את אותו הדגם בדיוק כ[move][/move] תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by swisaman,

האם יש אפשרות לעשות RAID0 עם זוג כוננים לא זהים? SAMSUNG F1 750GB וWD 5000AAKS

18. שלום אני שוב פונה בשם מישהו אחר, יש לו צורב DVD של סוני לא זוכר כרגע דגם מדויק אבל לא חושב שזה רלוונטי ומכשיר DVD בסלון של Maraton דגם 319 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16062&ref=zap עכשיו דיסקים שאחרים הביאו לאותו בן אדם עובדים, כולל CDים רגילים ודיסקים של DVD(צרובים כולם יש לציין) ניסיתי לצרוב סרט מאותו המחשב עם צורב סוני - אחד על DVD בצריבת DATA אחד על CD בצריבת DATA...שניהם לא עלו(שלוחצים על Play זה פשוט קופץ אוטומטית חזרה ל-Stop, המסך של ה-DVD מראה 00:00 כאילו אין שום סרט) ניסיתי להריץ את הדיסקים במחשב והכל תקין כלומר הצריבה עברה בהצלחה... אז משהו פה ממש ממש מוזר רעיונות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by kkffiirr,

הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by AsD[eyal],

כמה הוא שווה ומה זה firewire? http://img235.imageshack.us/my.php?image=hd6gz.jpg

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by tal_levi1000,

איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת? SATA 2 הולך לשבת על הלוח הזה זה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר) תודה מראש לעוזרים טל

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by moti200,

שלום יש לי כונן קשיח 3.5 אינץ של חברת clickfree שקיבלתי מחוץ לארץ רציתי לדעת מאיזה חנות אני יוכל לקנות שנאי שמתאים לארץ ( לא מתאם אלה שנאי שלם) תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. עיינתי במפרטים שהומלצו בפורום. מישהו יכול להסביר למה צריך כוננים קשיחים כל כך גדולים ( מעל 500 GB ׂ) לגרפיקה? התוכנות עצמן לא תופסות כל כך הרבה מקום. תודה שי

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by AmL1,

שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא זה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2599#ov ואני מחפש הארד דיסק 500GB שיתאים לי. תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by dudu26,

הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!

• 8 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים