אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מיהו יצרן הדיסקים הקשיחים הכי טוב בעולם?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים בRAID 0 בתקציב של עד 1000 ש"ח. אני רוצה MTBF גבוה כי אני הולך להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן, שהיו כמה שיותר מהירים ושהיו לפחות 250GB.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ראיתי שיש כמהה שקנו הרדיסקים גדולים ועוד הרדיסק קטן מאוד רק לווינדוס ושמו אותו בRAID-0 משהו כזה. מזה RAID-0 והאם יותר טוב לשים רק את הווינדוס בהרדיסק קטן ונפרד?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כמובן שמדובר בדיסקים שעולים במחשב אחר. ובהתחלה הכל היה בסדר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
יש לי צורב דיודי של asus X16. כשאני צורב בנרו, ה- used read buffer מתחיל ב-100 אחוז, ומדי פעם צונח ל-0, ואז שוב פעם בחזרה ל- 100. זה תקין, או שהוא אמור להישאר כל הזמן על 100? ומה זה בכלל אומר המדד הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! בצריבה של דיסקים רגילים אין שום בעיה לצרוב גם - וגם + בצריבה של REWRITABLE אין בעיות עם - היום לראשונה נסיתי לצרוב RW+ והיו בעיות. זה מה שנרשם לי בנרו כשניסיתי לצרוב: formatting disc failed invalid command could not preform start of disk at once burn process failed at 4x האם יש לכם מושג מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד COMPAQ PRESARIO 2100 מאושפז כבר כמה שבועות ההארד דיסק גמור וצריך אחד במקומו. הנייד משמש לצרכים בסיסיים של אינטרנט ואופיס לכן אני מעדיף לקנות אחד משומש. בעבר היו לי מספר כוננים שחילקתי וכעת אני מניח שהגיע זמני.. שאלתי בכמה מעבדות מחשבים אבל לא מצאתי. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג או אם מישהו רוצה למכור בבקשה צרו איתי קשר. תודה רבה.. X
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רציתי לקנות אותו...ותגידו לי אם הוא טוב..?...כי לי אמרו שהוא מעולה...
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם מחולק לשתי מחיצות כונן C וכונן E י (WD 320AAKS) ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. ברצוני לרכוש דיסק קשיח ככל הנראה אתה ה1 TERA של סמסונג ומכיוון שהוא יותר חדיש ומהיר מהWD AAKS אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אילו צעדים עלי לעשות כדי : א.להגדיר את הדיסק הקשיח להיות כונן C, לחלק אותו לשתי מחיצות ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. ב.לאחד בין מחיצה C למחיצה E.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך צורב חדש, היה לי LG H42N במשך שנתיים והיום הוא כנראה שבק חיים, מאכזב ממש,כי גם לפניו היה לי LG וגם הוא שבק חיים תוך איזה שנה וחצי, הם פשוט מחליטים בוקר אחד לא להפתח יותר ככה קרה לי עם שניהם... ראיתי פה את ההמלצות בדיון ה"דביק" אני כנראה אקנה מKSP כי זה הכי קרוב אלי וגם כי יש להם את המבחר הכי גדול על מה אתם הכי ממליצים מכל הרשימה של הSATA? אני מעדיף לא להתקרב יותר לLG ממש ביזיון הסוני והסמסונג ממש זולים 100 שקל בערך עולים,איך הפיוניר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב. יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS? יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ? HELP
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כמה שאלות שרציתי לדעת לפני שאני מתקין מערכת חדשה, כיום אני מחובר ב raid 0, 1.איך אני מפרמט את הכוננים ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל 2. האם אני אמור להוריד את כל הדרייברים החדשים של הלוח ואחכך להתקין אותם, או שמערכת הפעלה חדשה תעשה לי את זה תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי סרט dvd ואני רוצה להעתיק אותו כדי שיהיה לי גיבוי למקרה שהדיסק המקורי יתקלקל יש לי צורב nec במחשב שלי ותוכנת nero 6 ודיסקים של dvd בנפח 4.7GB. אני מבקש הדרכה כיצד לעשות צריבה נקייה שאפשר לצפות בדיסק הצרוב במכשיר dvd הביתי?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות??? תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הבנתי שניתן לחבר כונן SATA בזמן שהמחשב פועל, וחלונות תזהה אותו אוטומטית, זה נכון? אני צריך לחבר אותו מראש לאספקת הכוח, או שאני יכול לעשות גם את זה בלי לכבות את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מתי יגיעו דיסקים של 20 ג'יגה ומעלה לחנויות?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון כדי להעביר שירים והכנסתי אותו לקורא כרטיסים. הכל היה טוב ויפה, העברתי את השירים, ואז כשהוצאתי אותו והכנסתי אותו חזרה לפלאפון הוא לא קלט כלום. כשהכנסתי אותו חזרה למחשב לראות אם ח"ח נמחק הכרטיס, ראיתי את התיקות של הפלאפון ואז כשנכנסתי לתיקייה של השירים, זה מה שראיתי:[ /color] ממה שאני מבין מזה, הכרטיס לא נמחק אבל משהו מוזר קרה. שניסיתי להכנס לשירים בפלאפון הוא אמר שהמסד נתונים פגום. מה זה אומר? אפשר לשחזר את זה? אני חייב עזרה דחוף איך לשחזר את מה שהיה שם. יש שם דברים מאוד מאוד חשובים!תודה!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קניתי אתמול הארד דיסק של WD- 320GB*2 AAKS והתקנתי בנתיים אחד מהם אבל כשאני עושה manage כמו שקראתי בפוסט אחר הוא שואל אותי : מה לעשות מפה? עריכה- לא חשוב.. ראיתי שאף אחד לא עונה אז ניחשתי לעשות את הMBR ועכשיו זה עושה פירמוט.. (לוקח מלא זמן..)
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
חבר'ה יש לי פה בעיה עם הצורב 103 של PIONNER שמתי תמונות של התקלה למשהו יש רעיונות? ניקיתי את הכונן עם ספריי לחץ כזה... עדכנתי לגרסא 2 את ה FW. לא יודע מה עוד יש לנסות... תודה רבה יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-