עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך לצרוב משו שאוכל להעשות שיעלה מהבוט {כמו שיש בדר"כ בוינדווס} אאמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך נרו אפשר הסבר מפורט?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. Started by XCG120,

האים דיסק קשיח של WD דגםWestern Digital Black WD6001FZWX 6TB יכול להתאים ללוח אם שלי האים הוא יזהה אותו . הדגם של ה 4טרה דגם Western Digital WDC WD4001FAEX-00MJRA0 זוהה האים ה6 טרה בייט יזוהה ?לוח האם Rampage Formula X48 (LGA775)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. אני לא מצליח לצרוב עליהם הצורב מוציא אותם החוצה הוא לא מזהה אותם כנראה מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. Started by ilay22,

יש לי כונן שאני רוצה לייעד רק לגיבויים, האם יש דרך לעשות אותו מאובטח יותר? למנוע גישה אליו אלא לצורך גיהוי או שחזור, או למנוע גישה לקבצים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by bla7,

יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה

6. Started by R_G,

היי כולם, קניתי HD פנימי חדש, 3TB של seagate. חיברתי אותו, הווינדוס זיהה והכל טוב ויפה. ווינדוס 7 64, כרגע יש במחשב גם את הכונן המקורי של 500GB. נכנסתי לdisk management והוא אוטומטית מחלק לי את הכונן החדש ל-2. מחיצה בנפח 2048GB = 1.99TB ומחיצה בנפח של השאר (746GB) במחיצה הגדולה, 1.99TB, ניתן להגדיר ולהשתמש. את שאר הנפח, הוא לא נותן לי להגדיר בכלל.. למה זה? איך אפשר לפתור? השאיפה שלי היא מחיצה אחת של 3TB, אבל אם אין ברירה, אז לפחות מחיצה של 2TB ועוד אחת של 1TB... אבל למה הוא לא נותן לי להשתמש במה שנותר =/ מצורפת תמונה להמחשה תודה רבה

7. יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 . היום קניתי מחדש נייד[נטבוק - ללא כונן אופטי], והבנתי שהU3 יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. Started by Snufkin,

האם זה בסדר שלאחר החלוקה יש לי כונן שהגודל שלו הוא מעל 200GB או שזה מאט אותו? יש גודל מומלץ לכונן? ואיך משנים את השמות של הכוננים?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. Started by iSolt,

הי, אספתי תכונן מTMS חזרתי הביתה והNAS כיבה תצמו (אחרי 4 ימים בהם היה דלוק עם כונן עם 104 סקטורים פגומים) מה אני עושה במצב כזה? מדובר בNAS סינולוג'י DS1821 בRAID 5

10. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. הבעיה התחילה לפני שלושה שבועות בערך הבאתי דיסק של דיוידי שהיה עליו סרט אישי שצולם והוא לא קרא אותו אז חשבתי אולי צריך להוריד דרייבירים חדשים או משו אז מצאתי איזה קובץ אחד שעשה מין עדכון וגם שיניתי תהגדרת איזור לאיזור 2 כזה ואז הכונן גם לא קרא אבל מאז התווספו עוד בעיות , כאשר אני מכניס דיסק דיוידי אני מקבל הודאה שהדיסק בפורמאט שגוי או שהכונן לא יכול לקרוא אותו או משו כזה וגם שניסיתי לצרוב משו אחרי איזה דקה אולי 2 של צריבה זה עושה burn procces failed מה לעשות ? נ.ב המערכת עברה פורמאט לפני 3 ימים

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. Started by Cilay,

יש לי MAXTOR 160 GB IDE אני פשוט לא יכול לישון כשהמחשב מופעל(והוא מופעל כל לילה) אני משאיר את המחשב פתוח להורדות(לא ווארז...) ופשוט רעש של חשיבה כל הזמן , שום דבר לא פתוח חוץ מההורדות ... יכול להיות שזה וירוס שגורם לו לעבד נתונים כל הזמן ? המחשב אחרי פרמוט ... מה אני יכול לעשות ? אני פשוט משתגע ...

13. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  14. חשבתי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 אתם ממליצים עליו? אם לא, אני צריך המלצה למשהו באותו תקציב ובאותו נפח. האם יש HD חיצוני ברמות האלו ללא חיבור לחשמל ? אם כן, זה עדיף. תודה !

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. שלום יש לי Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS, האם אוכל לחבר אותו לכניסת SATA 3, אני כבר לא מעודכן, SATA3 זה חיבור שונה מSATA רגיל?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  16. Started by rotemes,

שלום נירשמתי לפורום כי הייתי חייבת לשאול שאלה וניראלי שאתם תדעו לענות עליה :ylsuper: בקיצור, מחר אני קונה דיוידי של הסדרה רוק 30 (אחת הסדרות!!!) בקיצור רק באוזן השלישית יש את העונות הבאות חוץ מעונה ראשונה אבל זה דיודי אמריקאי ולא ישראלי, אז מהקצת שאני יודעת אני מבינה שהוא אזור 1 וישראל זה אזור 2 אז רציתי לשאול...אחרי שאני אקנה את זה...איך אני רואה את זה? ;D

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. אני ממיר את הדיסקים שלי לWAV וכך שאני שומע ...השאלה שלי עם אני עושה צרות ל HD ובעקבות זאת שחיקה גדולה מאוד .. האם יש משהו בדברי הוא שזה משהו זניח ...

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. אני רוצה לקנות דיסק קשיח אחרי שאני קונה אותו מה אני צריך לעשות? איך להתקין אותו? יש לי כבר דיסק קשיח ואני צריך להרחיב מקום איך המחשב יזהה אותו? והאם צריך להגדיר בדיסק הקשיח כל מיני דברים? האם אני מקבל כבל כלשהו?ולאן אני אמור לחבר אותו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by TomB,

קיים כזה דבר? כמה עולה? עריכה: אני יודע שזה קיים ועולה בערך 10$ בחו"ל. הבעיה - לא מוצא שום מקום שמוכר את זה בארץ... יש למישהו שמץ של מושג?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by HazardManiac,

לא ידעתי איפה בדיוק לפתוח על הנושא הזה אשכול אז בבקשה להעביר אם זה לא קשור לכאן. אני רוצה לקנות SSD מחו"ל ומכיוון שsandisk זו חברה ישראלית רציתי לדעת אם אני יכול לקנות SSD מחו"ל אם אחריות יצרן(במקרה הזה sandisk) ולממש את האחריות בחנויות שלהם בארץ במקום יצרנים אחרים שצריך לשלוח את המוצר בחזרה לחו"ל על מנת לקבל תיקון. מי שיודע מאוד יעזור לי

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. היי חברים. יש לי ארדיסק שאני רוצה לחבר למחשב וחשבתי לקנות מגירה כזאתי: אשמח לעזרה שתגידו לי איפה הכי זול לרכוש. תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by royal66,

עבור איזה גודל מקבלים יחס מחיר ל-1MB הכי זול? איזה חברות הכי מומלצות מבחינת אמינות מהירות ומחיר? לגבי המהירות איזה סוגים יש? אם למישהוא יש קישורים ל"מבחנים" למיניהם או חומר טוב אני אשמח. תודה

24. ידוע לי שברשת עם שרת "נובל" נהוג להתקין טייפ גיבוי המבצע גיבויים תקופתיים לשרת . פה מדובר ברשת windows ללא שרת מוגדר. (יתכן שישנה איזושהי תוכנה המותקנת על שרת, לא בדקתי וזה לא נראה לי חשוב). בכדי לבצע גיבוי יומי, שבועי חדשי ושנתי ל 6 המחשבים באופן פרטני מה כדאי (מבחינת נוחות עבודה, השקעת זמן וכמובן מחיר המדיה): צריבה לתקליטורים ? דיסק חיצוני ? טייפ גיבוי ? משהו אחר ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by integral,

TDK טוענים שעלות הייצור של מדיה לבלו ריי תהיה רק כ 10% יותר יקרה מעלות ייצור המדיות הרגילות. סבבה http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11031

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.