עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. יש עדיפות לאמינות או מהירות באחת מהדרכים? ואם זה אותו פרוטוקול, מה הצורך בבקר? 2 יציאות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי עקב נסיון אישי, למדתי מספר לקחים בקשר לכרטיסים - איך לא לקנות אחד מזויף ואם כבר קניתם אחד שעושה בעיות - אך לבדוק אם הוא מזויף... הנסיון שלי היה עם כרטיסי Memory Stick Pro Duo אבל נראה לי שמה שאני כותב פה יתפוס גם על כרטיסים אחרים. אז ככה איך לא לקנות כרטיס מזויף ------------------------- 1) להזהר בקניה מחנויות קטנות - עדיף לקנות מממשווקים יותר גדולים כמו למשל באג אפילו שזה עולה טיפה יותר 2) בכל מקרה לברר מי היבואן(ים) הרשמיים בארץ ולוודא שהחנות עובדת איתם 3) כדאי לברר בדיוק איך נראת האריזה ואיך נראה המוצר - במקומות כמו באג או הום סנטר - אם מציעים לכם משהו שנראה שונה או האריזה היא אחרת - להתחיל לחשוד 4) אריזה שנראית לא חדשה/משומשת - כנ"ל 5) לבדוק באינטרנט סממנים חיצוני…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. שלום, אני מתחזק עמדה להעתקת שיעורים לנגנים ודיסקים, לאחרונה הצורב שהיה בעמדה התקלקל ואני מעוניין לקנות צורב חדש, הסתכלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 אבל לא מצאתי שם את הפרטים שאני צריך. המאפיינים הנדרשים לפי סדר העדיפויות: צורב DVD. "סוס עבודה" שיכול לעבוד ברצף ויחזיק מעמד. זול יחסית. צריבה ללא שגיאות. מהיר. הדגש הוא בעיקר על צורב עמיד. התקציב לא גבוה ולכן אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא 'זבל'. כרגע התקציב עומד על מקסימום 200 שקלים (וגם זה הוצאה די גדולה), אבל אולי יהיה אפשר לגייס עוד קצת כסף. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by M_power,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by OldNavyפלאפון,

הבנתי שהטרנד החדש הוא כונן SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה בלבד ובמקביל כונן "רגיל". איך מבצעים בפועל את החיבורים? צריך לבצע משהו מיוחד או רק לחבר את 2 הכוננים ללקוח אם? (הבנתי שצריך לעשות קונפגורצית RAID?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בפן דרייב(נפח 1-2 GB) כאיזור מוקצה לפייג'ינג פייל("זיכרון וירטואלי"), ראיתי לא מזמן שאינטל הגיעה עם טכנולוגיה לניצול שמקצרת עד מאוד את זמני הטעינה של משחקים. אולי זאת בורות מצדי לשאול - האם המהירויות של זכרון(קריאה\כתיבה) פלאש גבוההות יותר משל דיסק קשיח? האם אפשר לכתוב ולקרוא ממנו כ"כ הרבה?(אם אכן אפשר לייעד אותו להקצאה הזאת, מן הראוי שהוא יעמוד בכ"כ הרבה קריאות וכתיבות).

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by imber,

לפני כמה ימים חיברתי את הצורב שלי (DVD) והכל עבד. כל פעם שאני צורב דיסק של DVD הצורב לא מזהה אותו , אפילו לפני הצריבה זה לא מראה לי שיש דיסק בתוך הצורב אבל המחשב כן מזהה את הצורב. ניסיתי לצרוב דיסק רגיל וזה עבד...והדיסק עובד וגם משחקים עובדים של DVD עובדים. אני משתמש בNERO 6 תודה. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1194 זה מה שיש לי

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום לכולם הצורב LG הישן מתחיל לעשות בעיות לאחר 3 שנים :'( קראתי על הצורבים המומלצים ולא הגעתי למסקנה חד משמעית אשמח לקבל המלצה מתוך הניסיון שלכם לצורב DVD אמין ואיכותי אני עורך וידאו והשימוש העיקרי הוא לצריבת סרטים כלומר סרט DVD לכל דבר, אני משתמש במדיות איכותיות - VERBATIM בד"כ חשוב לי שהצריבה תהיה איכותית ואמינה. הצורב צריך לתמוך בכל הפורמטים (+- RW/R וכו...) מהירות - לא משנה (אני צורב לאט בד"כ) רעש - שיהיה נסבל - העיקר האמינות!!! המארז משופצר ולכן אני מחפש[glow=red,2,300] צורב IDE [/glow] (מחליף ישן בחדש). קראתי על טכנולוגית ה LightScribe והייתי מעוניין להתחיל להשתמש בה אבל שמתי לב שהיא תומכת רק ב R+ , לרוב אני משתמש במדיות R- במידה והבנתי נכון הפתרון לכך הוא צורב/ת…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  10. שלום רב. לפני כיומיים נפל לי ההארד דיסק החיצוני שלי (WD My Passport 2.5' 500GB) ומאז הוא רק מקבל חשמל (לא מזוהה בכלל במחשב). עד כמה שהבנתי אין לי מה לעשות בנושא (למזלי רוב המידע היה מגובה...). בכל מקרה, החלטתי לקנות אחד חדש, ומכיוון שעם זה לא היו לי בעיות (אני כבר 3 שנים איתו), אז חשבתי לקנות שוב את אותו דגם. רק לגבי הנפח לא הייתי בטוח לגבי 500GB או 1TB, אז חיפשתי ביקורות ובZAP היו 7-8 ביקורות רעות על ה-1TB (ואלי 2 ביקורות טובות), בעוד שעל ה-500GB היו רק 4 ביקורות אך כולם טובות. אני מניח שההבדל נעוץ במס' הפלטות, ולכן רציתי לדעת האם יש דרך בה אני יכול לברר על HD חיצוני את מס' הפלטות, כך שאולי אני אמצא אחד של חברה טובה עם פחות פלטות... (או לפחות וכל לברר אם באמת יש מס' פלטו…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by BeBest,

אתמול מת לי ה WD3200AAKS. הוא אמנם לא היה הראשי במערכת, אבל הוא שימש אותי להרבה מאוד מידע (הורדות, גיבויים..) יש לי כרגע הארדיסק של טרה שמעל חצי ממנו פנוי, כך שמבחינת מקום אני מסודר ואין טעם להשקיע בהארדיסק בעל נפח גדול. חשבתי לנצל את ההזדמנות הזו ולרכוש SSD על מנת לשפר את ביצועי המערכת. אני אמנם עדיין מתלבט בגלל שהטכנולוגיה הזו עוד לא ממש בשלה והבנתי שההארדיסקים האלו נשחקים מהר (מה שנשמע לי קצת מוזר כי אין שם שום חלק נע שיכול להישחק..). בקיצור, אני מחפש הארדיסק SSD בנפח סביר (ישמש למערכת הפעלה, תוכנות, ואולי קצת מסמכים), שיתן ביצועים טובים ושיהיה כמה שיותר אמין. נניח ש60-80GB יספיקו לי אגב, כדאי לחכות קצת שיצא משהו יותר בשל? כי העניין לא ממש דחוף לי ואני מתכנן לק…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

איזה צורב כדאי לקנות בתקציב של 400 שקל? חשבתי אולי על לייט און מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  13. עידכנתי תצורב שלי אבל אני רוצה לעדכן אותו שוב לקשוחה אחרת, אבל המחשב לו רוצה ואומר שיש בעיה. מה עושים? יש איזו תוכנה לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. רציתי לדעת מה ההבדל בין הכוננים הקשיחים הבאים: 1. 500GB sata 2 7200RPM 2. Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB 3. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 איך זה מתבטא בתפקוד של הכונן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. כמו שכתוב מחפש כונן חדש לשימוש דסקטופ ממוצע משחקים סרטים וכו אשמח להמלצות קראתי דברים טובים על ה M4 אבל מצד שני הביקורות עליו קצת מעורבות חשבתי גם על סאנד פורס של קורסייר. מה דעתכם? אני צריך כונן 128GB תודה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. אז ככה, השבוע אני רוצה להזמין כונן קשיח חיצוני. יש את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 שהוא נראה דיי משתלם לעומת המחיר. הכונן מיועד אך ורק לגיבויים ולא לחיבור קבוע... מומלץ או לא מומלץ? מישהו שהתנסה בכלליות ופרט בדגם הזה יכול לשתף אותי קצת? תודה מראש. .swg עריכה: הסיקור המקיף- מי שחשב שכבר קיבלתי את ה-250 GB טעה. בסופו של דבר הוספתי 180 שקלים וקיבלתי את דגם ה-320 GB. אני חייב להגיד שהוא מהיר כמו טיל ושקט כמו דג. כמו שהבטחתי חוות דעת- אז הוא מהיר, אמין, שקט והכי חשוב: בעל נפח עצום של 320 GB. האריזה- האריזה יפה ביותר, לא גדולה מדי ונותנת לך להרגיש שקנית מוצר איכותי, בעיקר בגלל הכובד שלה(בהתחשבות שזהו כונן קשיח). הבאנדל- כבל USB, שנאי מתח, כבל חשמל(לשנאי מתח) ו…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by _xyz,

pioneer dvr-115d נחשב איכותי, אבל הוא לא תומך ב DVD-RAM. האם זה חשוב, ועדיף לבחור צורב DVD שתומך ב DVD-RAM?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. היי, השאלה בכותרת+אציין,שאני מתכוון לאחר המלצותיכם והערותיכם לקנות לי אחד כזה בנפח של 120-128GB - למחשב,במקום זכרונות אשר לאחר שמיעת חוות דעת נמצאו מיותרים לגמרי. התקציב שלי:עד 995 ש"ח.חשבתי על זה:http://ark.intel.com/products/66248/Intel-SSD-520-Series-(120GB-2_5in-SATA-6Gbs-25nm-MLC) - מה דעתכם עליו? אם יש המבינים במיוחד בנושא זה,אשמח לשמוע המלצותיכם והערותיכם גם בתשובה לשאלתי,שבנושא וגם לגבי יצרנים ודגמים מומלצים,אשר הוכיחו את עצמם בשוק (מעונין בדגמים החדישים ביותר) - תודה . תודה רבה מאוד מראש לעונים .

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by WinInc.dll,

קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by oshrinuri,

שלום, ברשותי מחשב די ישן (Core i5-750) עם לוח אם P55-US3L שתומך בSATA2 ולא בSATA3. ברשותי כונן מכאני (1TB) של סמסונג (7200RPM). אני מעוניין לתת למחשב בוסט בביצועים השוטפים, ולהתקין את מערכת ההפעלה על SSD. העניין שהוא לפחות כרגע, אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל אני כן מעוניין להנות מביצועים טובים יותר, ולכן רוצה לשים SSD. שמתי עין על ה-EVO 850. הבעיה היא שהלוח אם תומך רק עד SATA2, וזה יצור צוואר בקבוק. רציתי לדעת עד כמה זה יהיה משמעותי ומורגש. האם מומלץ בכל זאת? שמתי עין על זה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-SSD-850-EVO-120GB-120G-SATA-III-540MB-S-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-NEW-/371271296717?hash=item56717e66cd האם זה אמין לקנות מאיביי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by club_501,

אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. יש לי את הנייד הבאhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N71JV-Notebook.27468.0.html , ובגלל שדי בעייתי להתקין שני כוננים קשיחים (מאחר ואני רוצה לשדרג ל SSD) אני שוקל לקנות MSATA , השאלה איזה? המטרה היא שמערכת ההפעלה כמובן ואולי משחק או שניים יהיו על ה SSD , הורדות וכ'ו , יהיו כמובן על ה HD הרגיל. ההתלבטות כרגע היא בין (אני מודע להבדלים בגודל כמובן אבל אם CRUCIAL יותר טובים אני חושב שאסתפק גם ב 64 GB לכונן הראשי). 64GB Crucial m4 1.0" (2.5cm) mSATA MLC synchron ל 120GB OCZ Nocti Module mSATA MLC asynchron (NOC-MSATA-120G) אשמח לשמוע חוות דעת . תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by morben,

שלום קניתי מחשב ושינתי בביוס מide לahci ורק אחרי ששינתי התקנתי את המערכת הפעלה שהיא vista ultimate 64bit עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין צריך להתקין דריברים בשביל לממש את היכולות של הארד דיסק או שויסטה עושה את זה לבד בהתקנה ועם אני צריך אז תוכלו להגי לי בבקשה איזה דריברים הלוח שלי הוא asus p5q e והארד דיסק למרות שלא נראה לי חינוי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 בתודה מראש מור בן

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  25. בשורת הזריזות והאמינות של כונני ה-SSD כבר חדרה היטב אל השוק, וכמעט לכל אחד יש מוצר משלו בטכנולוגיה זו. בואו ללמוד כיצד לתחזק אותם ולוודא שהם פועלים באופן הטוב ביותר האפשרי מזל טוב! גם אתה כנראה, כמו הרבה מאוד משתמשים בשנים האחרונות, התחדשת בכונן SSD משלך. אתה מחבר אותו, מתקין את מערכת ההפעלה ומתרגש מהמהירות הגבוהה משמעותית שבהשוואה לקשיח. הימים חולפים ופתאום הכונן מרגיש פחות מהיר, ופעולות שלקחו כמה שניות מתארכות להן ואתה שואל את עצמך – לאן נעלמה ההבטחה שב-SSD? כונן SSD: היום כמעט כולם עובדים עם אחד – אך האם אתם יודעים כיצד יש לעבוד איתו? אתה מגיע אל חבר שרק קנה את כונן ה-SSD שלו, והפלא ופלא: הכונן שלו מהיר, בדיוק כפי ששלך היה. מה השתנה? אנו והי…

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.