עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by naorz20,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון מבחינת קטגוריית הפורום. אני מחפש כרטיס הרחבה ל sata כדי להוסיף עוד hdd למחשב שלי אני מחפש שיהיה לו לפחות 2 חיבורים של sata ( אם יש 4 כניסות במחיר טוב-עדיף) דגם הלוח אם הוא: gigabyte EP35-DS3L pci-e אחד תפוס לי עם כרטיס הרחבה של usb 3 אז יש רק את ה pci הרגילים (לבנים) אני לא יודע מה הם. ** שאלה נוספת האם יש מצב לצוואר בקבוק בתעבורה ב HDD עם הוספת הכרטיס? ניסיתי לחפש בשתי רשתות גדולות מוכרות בארץ (אני לא יודע אם מותר לומר שמות) ולא מצאתי. אני לא מכיר חנויות ספציפיות ואמינות ואם בכלל יש להשיג את המוצר הזה. אני מאיזור המרכז... אם אפשר עזרה בנושא. תודה רבה לכל העוזרים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. האם קיים מתאם שכזה?? מבירור מחירים אני מזהה שיש פער מאוד רציני במחירים של כונני NAS לעומת אותם נפחים בכונני USB ישירות למחשב אני מעוניין לחבר כונן גיבוי לרשת שיהיה בלתי תלוי במחשב שלי וכן שאני מפעיל תוכנה לגיבוי המחשב שלי בזמנים קבועים מראש האם ישנו מתאם כזה שאני יכול למצוא ולחבר כונן לרשת ואם כן האם הוא יעיל ומהיר וכמובן אמין ויציב ?? תודה אסף

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Ziv8989,

היי, אני מתלבט בין שני דגמי כונני SSD. הראשון הוא intel 660p עם שבב QLC. קישור לאתר היצרן: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/149405/intel-ssd-660p-series-512gb-m-2-80mm-pcie-3-0-x4-3d2-qlc.html השני הוא Kingston A2000 עם שבב TLC. קישור לאתר היצרן: https://www.kingston.com/us/ssd/a2000-nvme-pcie-ssd#product-features הפרש המחירים זניח. העניין הוא שעקרונית שבב QLC נותן ביצועים טובים יותר מאשר TLC אבל ע"פ הנתונים הכרטיס של Kingston (TLC)עדיף. אשמח את עצתכם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Tal-T,

תראו כרגע יש לי דיסק קשיח: 160GB של MAXTOR 3.5" 8MB SATA II אם אני קונה את הדיסק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm 1. תהיה בעיה של התאמה? כי הוא 16MB ולא 8 כמו שלי 2. והדיסק הזה, ובכלל, דיסקים קשיחים, לוקחים הרבה מהספק כח? 3. הדיסק הזה הוא טוב? כי שמעתי שיש בעיה עם דיסקים של Seagate תודה לעוזרים! תענו לפי הסעיפים בבקשה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום, לאחרונה רכשתי מארז חיצוני להארדיסק, כשחיברתי את הארדיסק ואז למחשב הופיע לי הודעה שמבקשת שאני אפרמט את הדיסק בטרם השימוש בו. אני מעוניין לשמור את הקבצים שעל הארד דיסק החיצוני למחשב, איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by l_messi,

אז ככה כמו שהמליצו לי פה קניתי אתמול את הכרטיס מסך ASUS GTX970 STARIX וSSD של SAMSUNG EVO 840 וספק חיברתי הכל ועובד מעולה אבל אני רוצה לעשות גוסט למחיצה שלי של הווינדוס לSSD ואני יודע שאפשר לעשות את זה דרך HIRENBOOT ורציתי לשאול 3 שאלות 1. איך אני עושה את זה כאילו אני צריך לעשות partition to partition כי יש לי דיסק קשיח שיש לו שני מחיצות שבאחת מהם זה הווינדוס ורק אותה אני צריך להעביר השאלה היא האם אני צריך להעביר רק את המחיצה הזאת או גם את המחיצה של הprimary ששוקלת 100 מגה האם גם אותה אני צריך להעביר? (לי אמרו ליצור מחיצה של 100 מגה ואז להעביר את המחיצה של הווינדוס עצמו זה טוב) 2. התקנתי את הדיסק שבא עם הSSD וריאתי שהוא התקין לי תוכנה שדרכה אפשר גם לעשות את זה השאלה מה עד…

7. Started by pms1,

יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by maor0079,

במחשב הישן שלי יש הארד דיסק שצריך להחליף אותו הוא דפוק השאלה איזה חיבור אני צריך לקנות ומה יתאים הינה תמונה: http://img510.imageshack.us/img510/1773/ghgh56xo4ga6.jpg ועוד שאלה יש לי במחשב שלי הארד דיסק sata 2 אז אפשר לחבר אותו לישן?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. Started by iyehuda,

אני צריך עזרה ממשהו שמשתמש בתכונה זאת של הצורב ב CDSPEED שיניתי מ +RW ל DVD-ROM יש לי DVD שלא קורא RW וגם לאחר הצריבה ל DVD-ROM עדיין לא קורא את הדיסק

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי סרט ב DVD, אני רוצה לגבות אותו על DVD-R הוא תופס 8GB... אני יכול לדחוס ולהשאיר רק את הסרט ולצרוב... סבבה. השאלה שלי אם אני מתעקש לצרוב בלי דחיסה ועם כל התוספות... איך אני אומר ל DVD SHRINK שיפצל לי את הדיסק לשני חלקים? תודה! יניב

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by boludo,

שלום לכולם אני מעונין לחבר 2כוננים של 160G SATA2 במערך RAID 0 (כונן 1 של 320 G) הכוננים ישמשו למידע בלבד, מערכת הפעלה היא על כונן נפרד האם זה דורש הגדרות מיוחדות? יש אולי הסבר כיצד לבצע התקנה מסוג זה? האם צריך תוכנה מסוימת? שינוי ב BIOS ? פירוט Os xp sp2 לוח אם p5 ad2 deluxe asus מעבד 3.00mhz 64 bit תודה

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by gofmarat,

איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Hello there,

המחשב עובד לאט מאד עשיתי error checking כולל תיקון של bad sectors של ווינדוס 7 בקושי זז CPU נמוך מאד נראה לי שהבעיה כאן Re-alocated sector count Id 5 Value 200 Threshold 140 Worst 200 Warranty 1 יכול להיות שהבעיה היא בattributes העליונים יותר שבתמונה בכל אופן אשמח לעזרה מהמבינים!

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

קניתי דיסק קשיח חדש חדש Hitachi 80 GB 7200 ATA-100 עכשיו אני רוצה לחלק אותו ל 4 קוננים של 20גיגה כל אחד ואני כבר מיזמן לא עשיתי F- DISK יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה..? שמעתי שיש איזה תוכנה ב XP שגם עושה את זה אז אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

יש לי כונן ide ואני רוצה להוסיף כונן אבל בחיבור sata האם זה אפשרי יש לציין שהלוח שלי תומך עכשיו השאלה השנייה שלי האם אני יכול לקנות sata2 למרות שיש לי חיבור של sata 1

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by yair1911,

שלום לכולם הגדרתי מערך RAID 0 בבית על שני כוננים זהים 500GB של סיגייט (לאחר עדכון קושחה התקינה של שניהם). התקנתי VISTA 64BIT לאחר התקנה חלקה מחשב עלה ובמסך שקופץ לכמה שניות שמציג את המערך ראיתי שרשום על אחד הדיסקים PROBLEM OCCOURD אז מחקתי את הכוננים ואני היום ינסה שוב לעשות חדש מישהו מכיר למה זה קרה ?? עכשיו חברים מה עדיף ליצור יש לי טרה סה"כ ליצור שם שני VOLUME או אחת גדולה ולפצל בהתקנת הWINDOWS? וגם גדלים של הVOLUME כמה לתת לC:?? תודה רבה לעוזרים אני פה אם אתם צריכים עוד פרטים ....

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by dan9,

בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי לוח עם ציפסט z77 ועלה לי הרעיון לעשות raid 0 1 יש לי שתי כוננים של samsung 840 120gb וכונן רגיל של 500gb השאלה האם זה אפשרי לעשות מערך כזה שבו הכוננם הרגיל שיתפקד כ raid 1 ושתי הכונני הsdd כ raid0? שאלה שניה! הSata 3 תומך עד 600mb ומקסימום מהירות קריאה של הssd שלי הוא 540mb האם היה שינוי אם בכלל בraid 0 או שכל חיבור נותן 600mb לחוד הייתי שמח לקבל מבחני ביצועים תודה רבה לעונים..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Da-Funk,

שלום אני זקוק לתוכנה אמינה שתבדוק לי את ההארדיסק .. אני קיבלתי שגיאה מנורטון גו-באק שיש לי סקטורים פגומים... יש למשהו המלצה על תוכנה טובה לביצוע המשימה ? רצוי שלא אזדקק לפלופי דיסקט כי אין לי כזה ..

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by kkffiirr,

יש ברשותי דיסק קשיח 500 ג'יגה של מחשב נייד בזמן האחרון המחשב סחב ממש לאט, וביום שישי האחרון תוך כדי העתקת המידע כגיבוי לכונן חיצוני הוא חדל להגיב בחיבור למחשב אחר ניתן לראות את המחיצות, ויש מחיצה שניתן אפילו לראות את שמות הקבצים, אך כל ניסיון גישה למחיצות האחרות גורם למחשב לחשוב הרבה ובעצם להתקע. ניסיתי להריץ עליו RSTUDIO, אבל כשהוא מנסה לגשת לדיסק הוא נתקע. אני מחפש גם הפנייה למעבדה לשחזור, אם למישהו יש ניסיון בזה, וכמה זה אמור לעלות מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. יש לי מחשב כבן 3 שנים שהתחיל פתאום לבצע REBOOT באמצע העלייה של מערכת ההפעלה (XP SP3) מסרתי אותו למעבדה והאבחנה היתה שהדיסק נדפק ללא תקנה. מדובר בדיסק של סמסונג מסוג SATA בגודל 320GB. התקינו לי דיסק חדש וחלונות 7 נקי. הייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לנסות להוציא מהדיסק הדפוק את המסמכים שהיו בתיקיית MY DOCUMENTS. תודה מראש למי שמוכן לעזור.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. איך עושים את זה? יש לי דיסק קשיח חדש וזה 500 ג'יגה כרגע על מחיצה אחת ואני רוצה לחלק את זה לשתי מחיצות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by harel_d,

שלום לכולם, יש ברשותי כונן היטאצ׳י 2T sata2. היום בבוקר המחשב הפך איטי מאוד ועכשיו, לאחר כמה שעות, הביוס לא מזהה בכלל את הכונן. רציתי בבקשה לקבל את חוות דעתכם לאבחון התקלה ודרכים לשחזר את החומר מתוך הכונן (תמונות משפחתיות של ה6 שנים האחרונות). תודה,

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by zoboomafoo,

יש לי HD 80G של WD, בן שנתיים בערך שעשה לי בעיות לפני כמה חודשים. ממש עשה רושם שהוא קורס לגמרי (מסכים כחולים ורעשי "קליקים"). אח"כ הוא חזר לעבוד רגיל (אולי קצת איטי יותר). עכשיו בדקתי אותו ע"י תוכנת בדיקה של WD ושם הוא נמצא תקין. מצד אחד אני שמח, מצד שני אני רוצה לממש את האחריות לפני שיעברו ה-3 שנים. יש איזה תוכנה יותר אגרסיבית לבדיקה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by dog,

בהמשך להודעה קודמת בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351810.0 טכנאי סידר לי את הרייד לרייד 1 (מראה ) לאור ניסיון העבר הלא טוב אני מנסה לוודא שאכן המחשב שלי כרגע ברייד 1 (למיטב הבנתי גם ברייד 0 וגם ב-1 אראה רק דיסק 1 במחשב שלי או בניהול הדיסקים ) נכנסתי לבקר הרייד בשלב הפוסט וגם מקריאת האמור שם לא ברור לי באיזה רייד אני נמצא, אני מצזף צילום של מסך זה בקובץ המצורף, אשמח אם מישהו יעזור שאדע בוודאות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  25. היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים