עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי הארד דיסק של SAMSUNG מסוג HD080HJ שקניתי לפני כמה חודשים הכל עבד מצויין עד שלפתע פתאום לפני כמה ימים שמתי לב שלאחר כמה דקות של פעולה הווינדוס נתקע (כלומר המסך קופא ואין אפשרות להזיז את העכבר) בהתחלה לא הבנתי מה הבעייה עד שהוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר בחיבור חיצוני ואז שמתי לב שבאמת אחרי כמה דקות שהוא דלוק הוא פתאום מפסיק לעבוד ופולט קולות חרחור מחזוריים. הרצתי hdtune למציאת שגיאות וגיליתי תופעה מעניינת: אם אני מריץ בדיקת שגיאות ישר איך שאני מחבר את ההארד דיסק הכל בסדר. לאחר זמן מה מופיעות מספר שגיאות ולאחר הרבה זמן כמעט הכל הופך לשגיאות והוא גם נתקע. מה עושים?? יש לי אחריות על ההארד דיסק אבל הייתי רוצה למצות את האפשרות לתקן את ההארד דיסק לבד. הא…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by redersh,

יש לי 3 צורבי בבית אני צריך לתת אחד מתנה... איזה מבין 3 הצורבים הוא הכי פחות מומלץ וכדאי לי להפרד ממנו ואילו האמינים ביותר גם אם הם קצת ישנים NEC ND-3540A LG GSA-4163B LG GSA-H10N תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by CrackPot,

לאחרונה הייתה את החדשה באתר, שבה פורסם מוצר שקורא גם דיסקטים וגם כרטיסי Flash. אז תמיד רציתי לדעת מה זה? ויש גם דבר הנקרא Zip Drive. מה זה אומר? תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. למה תמיד אני מסתבך עם הג'ימפורים שלהם?

5. אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים בRAID 0 בתקציב של עד 1000 ש"ח. אני רוצה MTBF גבוה כי אני הולך להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן, שהיו כמה שיותר מהירים ושהיו לפחות 250GB.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Proww,

אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). כאשר חיברתי את הכונן הקשיח הישן, המחשב זיהה אותו, אך הוא זיהה אותו ככונן קשיח ראשי (בעת עליית המחשב הוא מנסה לפתוח אותו ולא את הכוננים החדשים יותר..) כאשר חיברתי נכנסת…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by integral,

שימו לב, פנסוניק ו MAXELL [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by צביקה ג,

אני מחפש פתרון יצירתי - הנה הבעיה יש לי מכשיר (סוג של מדפסת) שמופעל עצמאית מקבצים שהוא קורא בזכרון USB חיצוני. למדפסת הזאת אין חיבור רשת. המכשיר קורא את הקובץ (הוראות פעולה בשפת מכונה) מזכרון "אצבע" USB (מתייחס אליו כמו אל קובץ מאוחסן). את קובץ העבודה אפשר לייצר בתוכנה המותקנת במחשב רגיל. במחשב הרגיל בגלל מגבלות בטחון לא ניתן לחבר זכרון "אצבע" USB. איזה פתרון יכול להיות עבור מערך כזה? האם יש אפשרות להתחבר דרך כבל רשת להתקן שיתחבר למדפסת לחיבור USB וידמה עבורה זכרון אחסון?. תודה

9. Started by BigFart,

שלום! חבר שלי קנה צורב דיוידי מקיאספי ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4? ב370 ש''ח ! והוא מצליח לקרוא דיסקים איתו אבל עכשיו הוא לא מצליח לצרוב עם זה.. איך צורבים עם צורב דיוידי? אני זוכר מישהו פעם אמר לי שצריך תוכנה אחרת ולא נרו תודה לעזרה..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by 1_Nike_1,

[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=44121[/iurl]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. יש לי את הדיסק של החתונה של חבר שלי שרוצה שאני אעשה לו עוד עותק (ז"א זה לא סרט מקורי או משהו כזה) אז אני מוריד את כל התוכן שלו למחשב עם התוכנה DVD Decrypter וצורב אותו. האם 2 הדיסקים יהיו בדיוק באותה האיכות??

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by iwm,

שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by flavor,

שלום נתקלתי בבעיה, אני מעוניין להתקין כונן קשיח שלישי בגודל טרהביט אחד הBIOS מזהה את הכונן אך שהמערכת עולה היא לא מזהה את הכונן החדש. מערכת ההפעלה היא XP PRO SERVICE PACK 2 הכונן ממנו מתבצע הBOOT הוא כונן WD 36 GB RAPTOR מחובר בחיבור SATA הכונן השני הוא של 80GB ומחובר דרך חיבור EIDE, הכונן השלישי הוא גם בחיבור SATA, לוח האם הוא של ASUS דגם P5B-V יש לו 4 חיבור SATA האם גירסת החלונות שבידי תומכת אך ורק בכונן אחד שמחובר בחיבור SATA? אם לא, מה עלי לעשות בכדי לגרום למערכת לזהות אותו כדי שאוכל להתקין אותו תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. אני הכנסתי דיסק DVD+R , רציתי לצרוב משהו, פתאום אחרי איזה דקה ככה הוא עושה לי שיש PWER CALIBRATION ERROR, מוציא לי את הדיסק , ואז עושה רסטרט =S מה זה?? פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה... חיפשתי בגוגל , מצאתי שצריך להיכנס ל CONTROL PANEL -> ADMINISTRATIVE TOOLS -> SERVICES ואז לדפדף ל IMAPI CD-Burning COM Service ללחוץ על זה קליק ימני , להיכנס ל PROPERTIES , ובSTARTUP TYPE לבחור DISABLED. בקיצור זה לא עזר =\ ניסתי לנקות את האבק מעל הכונן, יש לו גם עיגול לבן כזה, ניקיתי שם גם טוב מאוד את האבק...עדיין לא עוזר... צריך להוציא את הכונן לפתוח אותו ולהוציא את האבק חח?? אולי הכונן נדפק, צריך להחליף?? הכונן הוא Lite-On LH-18A1P תודה. יום טוב. עריכה: עם דיסק 700 MB הרגיל הצלחתי …

15. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני עוד שבוע טס לארה"ב, ואחי רוצה לקנות מחשב חדש.. אז חשבתי לנצל את הנסיעה כדי להביא כמה רכיבים משם.. בהנחה שהמחשב יהיה למטרת גיימינג, ויש סיכוי שאני אפילו אדחוס לו שם SSD 128GB, איזה כונן הייתם ממליצים לרכוש דרך אמאזון? האם גם שם אין לי ברירה אלא לראות את המחירים המנופחים או שיש עדיין דגמים במחירים שפויים? מהחיפושים שעשיתי לא הצלחתי למצוא כלום... השאיפה לכיוון 7200 RPM עם 500GB מינימום, 1TB מקסימום.. תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by ilay22,

יש לי כונן שאני רוצה לייעד רק לגיבויים, האם יש דרך לעשות אותו מאובטח יותר? למנוע גישה אליו אלא לצורך גיהוי או שחזור, או למנוע גישה לקבצים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. שלום לפי מה שהבנתי דגם ה - H חדש יותר אולם הוא זול יותר . למה ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. שלום לכולם, אני בחיפושים אחר כונן חיצוני פשוט בשביל אחסון מידע (סרטים, משחקים, שירים, תמונות, מסמכים). כרגע יש לי שתי אופציות, שאני קצת מתקשה להבין את ההבדל במחירים- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_251&products_id=4167 756 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_251&products_id=4007 1024 ממה נובע ההפרש הגדול כל כך? רק בגלל אפשרות הCard Reading? או שאני מפספס משהו בMy Book? תודה! עריכה: האם כל הדיסקים הקשיחים החיצוניים צריכים חיבור לחשמל? ראיתי ששני אלה מגיעים עם כבל לחשמל..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  20. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון יש לי כונן קשיח נוסף במחשב בחיבור SATA, כבר תקופה ארוכה מאוד של כמה חודשים טובים אין בעיות איתו לא מזמן הוינדוס התחיל להריץ עליו CHKDSK לפני הכניסה לוינדוס פעם גם עשה את זה אבל זה הסתדר. הפעם הוא גם עשה את זה, אבל נוצרה בעיה חדשה שאני מוריד משהו לאותו כונן, הוא מקבל תקיעות כאלה של כל המחשב, וגם אם אני רוצה לגשת לקובץ. בנוסף גם שסתם אני מנסה להיכנס לתיקיות הוא מתחיל בתקיעות. (שמתי לב שכל תקיעה כזו מקפיצה את השימוש במעבד ל-100%) גם הרצתי בדיקת כונן עליה לתקןם שגיאות וכו', הוא רושם שלא יכול לסיים תהליך, וזה גם תוקע לי את המחשב לסירוגים כנ"ל ניסיתי להריץ תיקון סקטורים פגומים וכאלה, שזה תהליך ארוך שלא יודע אם עזר כל כך וגם יצר תקיעות של כל המחשב כל…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. Started by idanoosh10,

קניתי דיסק קשיח לפני חצי שנה בערך 250GB של WD גירסאת KS, ולפני שבועיים בערך קניתי מחשב חדש שהגיע שלשום, ועד אתמול הדיסק הקשיח בכלל לא היה בשימוש (היה ריק חלוטין). חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב, וכל פעם שאני מדליק את המחשב בתמונה הראשונה של ההדלקה מופיעה הודעה כזאת: Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and Replace שורה מתחת כתוב ללחוץ על F1 כדי להמשיך. ניסיתי להתקין XP אבל ההתקנה נתקעה באיזשהו שלב, אז לא ניסיתי שוב כדי שלא יקרה משהו קריטי. התקשרתי לתמיכה של איפה שקניתי את הדיסק והמחשב (קניתי באותו מקום) ואמרו לי שאו הזכרונות פגומים או הדיסק הקשיח, ויש לי אחריות על שניהם ואני צריך לקחת אותו לבדיקה איפה שקניתי. למישהו יש מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות כדי לסדר? לפר…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. שלום לכולם, הוספתי כונן SSD של Corsair - Force 3 ובדקתי את הביצועים באמצעות AS SSD. לוח אם: LANPARTY DK P45-T2RS SSD מחובר דרך SATA 2. עדכנתי ב-BIOS ל - AHCI. windows 7 64bit נקי, ללא שום שינוים בהגדרות הנוגעות לכונן. הנה התוצאות שקבלתי: האם אלו תוצאות סבירות ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. היי כל פעם שאני בודק חום של הדיסק עם תוכנת אוורסט , אני מקבל 41 מעלות במנוחה , ופעם 48 מעלות במנוחה , האם זה תקין? גם רציתי לשאול אותכם אם יש תוכנה אמינה יותר לבדיקת המעבד. רוני

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by Inter,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. אני רוצה לבדוק כי אני שומע רעשים מוזרים ב HD שלי... והוא דיי מקרטע גם בזמן האחרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.