עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  2. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by dudu26,

הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי חוות דעת מניסיון שלכם על דיסק קשיח של SAMSUNG . יש לי הזדמנות לקנות אחד של 160 ג'יגה 8 מגה BUFFER במחיר ממש זול. אבל אני לא רוצה להיתקע עם הרד דיסק לא אמין ומרעיש. חשוב לי לדעת שהם אמינים ושקטים. יש לי אחד של WD ואני ממש מרוצה ממנו מבחינת שקט ואמינות. אז תשוו לי איך לעומתו. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. חברים סבא שלי עשה קצר בבית וקיצר המחשב היתכבה ונידלק נעלמו לי בערך 3\4 גיגה, נימחק לי קובץ איך אני משחזר אותו?

6. Started by kibub,

היי אני רוצה לבנות מערך כזה, יש לי שני הרדיסקים 320G לפי מה שהבנתי יש לי אפשרות לבנות את המערך דרך intel matrix שזה דרך הגשר ich7r או דרך jmicron , השאלה מה עדיף? מבחינת ביצועים. הבנתי גם שדרך matrix אני לא צריך דרייברים,נכון? בקשר להתקנה עצמה אילו השלבים: תקנו אותי אם אני טועה 1.אני מחבר את ההרדיסקים לחיבוריSATA1 וSATA2 בלוח 2. נכנס לביוס ומשנה SATA AS RAID 3.עושה RESTART לוחץ CNTRL+I מגדיר לפי החוברת הכל , מסיים ושומר וזהו עכשיו להתקנת ווינדוס אני עושה רגיל? כאילו שאני מכניס דיסק התקנה אני יראה כונן גדול (שזה הRAID) ועליו אני יתקין ווינדוס? אודה מאוד לעזרה ???

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. מתי יגיעו דיסקים של 20 ג'יגה ומעלה לחנויות?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by avnerel,

שלום, ברשותי: p4 1.9ghz 256mb yamaha crw 2200E (secondry-master) משתמש בתוכנת צריבה נירו. מדיה -LG. בכל סוג של צריבה(audio,data,image) הנירו מתחיל לצרוב ומשום מה הוא נתקע על 3%, וזמן הצריבה ממשיך לרוץ. אשמח מאוד במידה ותוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. Started by arpa,

אהלן, שאלה כללית, יש לי הארדיסק נייד - WD250 שמחובר למחשב באמצעות USB 2.0. השאלה היא האם הכתיבה/קריאה לאותו הארדיסק איטית יותר מאחר והוא מחובר באמצעות USB? שמתי לב שאני יכול לעשות פעולה אחת על ההארדיסק בו-זמנית. כלומר אם אני מנסה להעתיק שני קבצים להארדיסק במקביל, יש ירידה דרסטית במהירות - אני גם רואה שנורת הכתיבה להארדיסק לא מהבהבת בצורה מהירה (כמו שהיא מהבהבהת כאשר אני מעביר רק קובץ אחד במקביל) אלא ממש באיטיות. תודה,

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by DORAZABI,

אני רוצה לקנות מחשב חזק לגיימרים ומעדיף לוותר על SSD מבחינת תקציב...רציתי לדעת אם הוא באמץ נחוץ או שאפשר לוותר?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by exercise,

סידרה בת 5 חלקים על שיחזור מידע מדיסקים.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום. 1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי. האם יש הבדל בין חיבור SATA ל- SATA2 2. יש לי לוח אם P5s800-VM. האם אפשר לחבר אליו דיסק קשיח עם SATA2 3.האם עדיף דיסק קשיח עם חיבור USB2? 4.מתלבט בין הדגמים הבאים: א. Western Digital WD5000KS ב.כונן קשיח ST3500320AS Seagate

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  14. Started by Crash5,

לאחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. ע"מ לראות את הדגם המדוייק של הצורב הכנסו למפרט המחשב שם תוכלו למצוא את המידע הנדרש. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by RS4,

אני הרכבתי עכשיו צורב חדש של פיוניר 116DBK הרכבתי אותו כבר והוא מזהה דיסקים אבל שאני רוצה לצרוב הוא רושם לי ERROR READING DATA ואז לא צורב לי שמתי לב שיש לי 5 מקומות של הג'מפר עכשיו הוא נמצא על מסטר כמו שהיה לי בצורב הקודם (שנהרס לי) שגם הוא היה על מסטר. אבל בצורב שנהרס לי היו לי רק 3 מקומות לג'מפר והוא היה על הכי מיני כמו עכשיו בפיוניר הוא על הכי ימני על המסטר מה בעיה בדיוק? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by a1516a,

היי, קניתי מחשב נייד עם מקום ל2 כוננים, המקום הריק לכונן הנוסף מגיע עם סוג של סרט שחור כזה מעליו ובמקום של הכונן הקיים אין סרט כזה. אני רוצה להתקין SSD שקניתי במקום הריק עם הסרט, מה זה הסרט הזה? הכונן צריך לבוא מתחתיו? עריכה - לא רלוונטי יותר - תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. היי אני לא מצליח לפעיל את הבודק שגיאות ו או את האיחוי(של ווינדוס) על דיסק חיצוני שמחובר ב usb... יש כלי בשביל זה או דרך אחרת? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by KF,

שלום אבא שלי עכשיו נמצא בKSP ואמרתי לו לקנות את הצורב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2632 האם הוא טוב ?! תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by redersh,

יש לי 3 צורבי בבית אני צריך לתת אחד מתנה... איזה מבין 3 הצורבים הוא הכי פחות מומלץ וכדאי לי להפרד ממנו ואילו האמינים ביותר גם אם הם קצת ישנים NEC ND-3540A LG GSA-4163B LG GSA-H10N תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by Proww,

אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). כאשר חיברתי את הכונן הקשיח הישן, המחשב זיהה אותו, אך הוא זיהה אותו ככונן קשיח ראשי (בעת עליית המחשב הוא מנסה לפתוח אותו ולא את הכוננים החדשים יותר..) כאשר חיברתי נכנסת…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by AMIR7710,

שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Nullity,

Maxtor diamondmax plus 9 sata הכל חובר כראוי, ההארדיסק מזוהה בביוס ניסיתי להתקין אותו בווינדווס עם התוכנה maxblast של מקסטול, אבל היא קורסת בכל הפעלה יש דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by shuy,

כלומר, אפשר לחבר ולנתק אותו כשהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים