עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by switchman,

.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  2. השאלה בכותרת אשמח למענה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq הכונן קורא Data ומוזיקה בצורה טובה אבל כאשר אני מכניס סרט הכונן מתייחס אליו כאילו אין דיסק בתוך הDVD עדכנתי את ה Firmware וכרגע אין לDVD הגנת איזור למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  5. ברשותי WD 40gb 7200rpm 8mb buffer ATA-100 ואני טס לאמריקה אז אני רוצה להביא הארד-דיסק נוסף.. וכשיהיו לי 2 הארד-דיסקים לעשות רייד? מה זה בעצם נותן לי??? לקנות ב-ד-י-ו-ק את אותו אחד??? ואם לא איזה הארד-דיסק הכי שווה להביא מחול עד 80 דולר????

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  6. השאלה בכותרת..

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד, אך זה לא פתר את הבעיה. איך פותרים את הבעיה? אגב, הבנתי ש-XP לא תומך ב-SATA באופן מובנה, ולכן צריך לבטל את אופציית AHCI…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. כחה אני ינסה להסביר את המצב שלי קודם כול. יש לי מחשב חדש יש לו כונן חדש אם ווינדוס 7 32ביט שרק התקנתי היום אני חיברתי עליו כונן ישן שיש עליו ויסטה 32ביט. כמו שגיליתי בדיוק לפני שהמחשב נידלק שמה שקורה זה שהמחשב לא מעלה שום מערכת וזה מצב אין סופי. עכשיו... אני רוצה להתקין בנתיים בדיסקים האלו מערכות ההפעלה שנמצא אליהם בנתיים לא לשנות בלי לגרום למחיקת המידע של הדיסק הקשיח אם הויסטה השאלות לכאן הם: 1.מה אני יכול לעשות בנידון כדאי להפעיל דישק קשיח אם ויסטה ודיסק קשיח אם 7 באותו מחשב אם מערכות שונות כול אחד? 2.פלוס יש לי דיסק קשיח חיצוני שהיה במחשב הישן אם הויסטה האם חיבור למחשב החדש הוא יהיה חייב למחוק את כול המידע עליו?גם אם לא היה מותקן עליו מערכת הפעלה 3.יש דרך להעב…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. שלום! יש לי לוח asus-p5ql-e צורב של LG הקטע הוא שליפעמים שאני במחשב פיתאום יש תקיעה של איזה 3 שניות במחשב ואחר כך זה חוזר במיקרה ניכנסתי למחשב שלי וראיתי שהוא נעלם מישם ורק אחרי ריסטארט זה חוזר,ושמתי לב שתמיד שיש תתקיעה הצורב נעלם ואז הבנתי שזה מימנו,יש פעמים שאני ישר מדליק תמשחב והוא לא מזוהה,ב davice manger הוא ביכלל לא מופיע!!! בדקתי חיבורים הכל מחובר ניסיתי לפרמט לא עזר יש לציין הווידוס מקורי,וזה מעצבן הקטע שזה נעלם מישהוא יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  10. ברשותי Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA .... נאמר לי בזמנו שזה צורב מצויין שישמש אותי כל חיי המחשב. לאחרונה קניתי חבילה של dvd-r וכשהכנסתי את הדיסק נשמע רעש מטורף מהצורב, לחצתי על הכפתור וכשהמדף של הצורב יצא הקיסד הסתובב עליו ונשרט כולו, ממש למצב בלתי קריא. מה שמוזר הוא זה שזה קורה רק עם סוגים מסויים של דיסקים. נגיד ה 16x DVD 4.7 של סילבר-ליין (בצבע כחול) פועלים מצויין, לאומת זאת איזשהו DVDR אחר של סילבר-ליין (לא זוכר כי נתתי אותם, יכול להיות 18X) דופק סיבובים כיאילו אין מחר... חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום... עכשיו נגמרה לי האחריות עליו אז אוליי זה יהפוך לדיון על המלצות לצורב חדש, תקציב 200 ש"ח. בכל מקרה אוליי זה רק בעיה קטנה שאני יכול לתקן בעצמי או אם בכלל מישהו …

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by yamamoto,

הכוונה לRAID 0 פי כמה זה ישפר את ביצועי המערכת? ובאיזה תחום זה בולט יותר? משחקים סרטים וכו....

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by davis5,

מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by DORAZABI,

אני רוצה לקנות מחשב חזק לגיימרים ומעדיף לוותר על SSD מבחינת תקציב...רציתי לדעת אם הוא באמץ נחוץ או שאפשר לוותר?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by bd,

יש לי 20 גיגה במחשב MP3 אני רוצה לצרוב אותם על 3 דיסקים של 8 גיגה בערך של הצורב DVD ושזה יעלה לי במחשב אחריי זה כמו דיסק רגיל האם זה אפשרי? ככה במקום לצרוב מלא דיסקים של 700 מגה לצרוב 3 של 8 גיגה..? אפשרי? ועוד שאלה....... יש לי סרטים VCD במחשב שכיום אני צורב אותם על דיסק של 700 מגה... האם אני יכול להכניס בדיסק אחד של 8 גיגה 8 סרטים בערך ויוכל לצפות בהם ב DVD שלי...? כ VCD? הDVD שלי קורא גם פורמט MPEG-3 שזה קבצים של המחשבים בסיות MPG-MPEG

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/10/07/Sanyo-Blu-ray-Laser-Brings-12x-Burning-On-100GB-Discs/p1 100GB בפחות מ 100 דקות נשמע מעולה, רק הקטאץ (תמיד יש קאטץ, לא?) זה שהם צריכים אישור מההתאחדות של ה BR לתקן חדש, דבר שיכול לקחת עד שנתיםם, ככה נראה לי שמוצר קצה לא נראה בקרוב (אם נראה בכלל).

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by eliranl,

אני קונה מחשב ומתלבט איזה צורב לשים המחשב יהיה מWWW.KSP.CO.IL שמתי עין על הצורב של סמסונג http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems מה הכי כדאי מהצורבים שם ראיתי גם פיוניר חדשים שיש להם איזה הכי מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. היי, יש ברשותי DOK של SanDisk 8 GB U3, פתחתי אותו הרגע מהקופסא. אפילו שהדיסק ריק, לא ניתן להעביר אליו קובץ שגודלו 4 ג'יגה, למשל. הוא אומר שהדיסק מלא, מה שכמובן לא נכון. לעומת זאת, קובץ של 3.5 ג'יגה הצלחתי... למישהו יש מושג? תודה! (:

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by shloosh,

קורה לי שאני בווינדוס סתם גולש וזה ופתאום למשל אני פותח איזה עמוד באינטרנט וההארד דיסק מתחיל לטעון ולטעון ולטעון איזה 12 נגיד שניות והעמוד בכלל כבר מזמן עלה. זה קורה פעם אחת וזהו. זה קרה לי עד עכשיו רק כמה פעמים(מחשב חדש שבועיים) אמרו לי אנשים מחול בלי קשר לבעיה הזאת שלי שבהתקנת הווינדוס צריך בהתחלה ללח F6 ולהתקין את ה-raid או משהו עם הדיסק דרייבר SATA raid של הלוח אם שלי Lanparty. מי שלא עושה את זה בהתחלה,אז אח"כ יכול להיות בעיות בכל מיני דברים. מישהו שמע על זה?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by XxehsomxX,

שלום חברה, ראשית, רציתי לדעת אם זה מעשי שאני אתקין בעצמי צורב dvd שאני אקנה, והאם תוכלו לסייע לי? שתיים, הציעו לי צורב sata, מה זה ה sata, ואיך אני יכול לדעת שזה יתאים למחשב שלי (המוכר אמר שבגלל שהמחשב שלי ישן לא מומלץ sata) ? תודה רבה לקוראים moshe

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by dashayan,

מה ההבדל בין שני דיסקים קשוחים ? Seagate ST3320620 A 320GB ו- Seagate ST3320620 AS 320GB ועוד שאלה: איזה דיסקים קשיחים (מבחינת חברה) נחשבים יותר איכותיים ואמינים Western Digital או Seagate ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by rollita,

קיבלתי היום מחשב חדש. תוך כדי התקנת ווינדוס מופיע לי מסך בו אני צריך לאשר פירמוט של ה-HD לפני ההתקנה. באותו מסך מופיע לי כי עלי לפרמט 131 ג'יגה, בעוד הזמנתי HD של 160 ג'יגה. למה יש הבדל? עבדו עלי? ומאיפה בכלל המספר 131?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by integral,

שימו לב, פנסוניק ו MAXELL [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  24. היי אני צריך המלצה לכונן קשיח פנימי (3.5 אינץ'), 3 טרה בייט. הכי חשוב שיהיה דיסק אמין. לא מצאתי כזה בדיון הנעוץ... אני מבין שהוא לא מעודכן לסוף 2015

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by Dan1989,

קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים