עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כחה אני ינסה להסביר את המצב שלי קודם כול. יש לי מחשב חדש יש לו כונן חדש אם ווינדוס 7 32ביט שרק התקנתי היום אני חיברתי עליו כונן ישן שיש עליו ויסטה 32ביט. כמו שגיליתי בדיוק לפני שהמחשב נידלק שמה שקורה זה שהמחשב לא מעלה שום מערכת וזה מצב אין סופי. עכשיו... אני רוצה להתקין בנתיים בדיסקים האלו מערכות ההפעלה שנמצא אליהם בנתיים לא לשנות בלי לגרום למחיקת המידע של הדיסק הקשיח אם הויסטה השאלות לכאן הם: 1.מה אני יכול לעשות בנידון כדאי להפעיל דישק קשיח אם ויסטה ודיסק קשיח אם 7 באותו מחשב אם מערכות שונות כול אחד? 2.פלוס יש לי דיסק קשיח חיצוני שהיה במחשב הישן אם הויסטה האם חיבור למחשב החדש הוא יהיה חייב למחוק את כול המידע עליו?גם אם לא היה מותקן עליו מערכת הפעלה 3.יש דרך להעב…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. יש שניי ציפצופים ואז הא מבקש ממני ללחוץ על F4 *לוח אם של intel perl865 וזאת השגיא: Daul-channel operation requires identical paired DIMMs installed across both memory channels. Bios has detected a non-optimal memory configuration. changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 0 should match channel B, DIMM 0 changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 1 should match channel B, DIMM 1

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. שלום יש לי שני צורבי DVD לעיתים כשאני צורב מידע אפילו כ DATA אי אפשר לקרוא אותם אח"כ ובעצם הכונן לא מזהה שיש דיסק בכלל. אני משתמש בנרו לצריבה והכוננים של חברת NEC תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות כונן קשיח ואני רוצה שתעזרו לבחור אחד בבקשה אני יודע שיש כמה סוגים של חיבורים ויש לי אוורסט אני צריך שתגידו לי איפה באוורסט אני צריך לראות איזה סוג של כונן אני צריך או שפשוט להביא לכם צילום של הכונן שיש לי עכשיו? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by omerz90,

צריך שתמליצו לי על צורב טוב עד 120 ש"ח. אני צריך שהצורב יהיה איכותי ולא יהרוס דיסקים כי אני הולך לצרוב הרבה משחקים לXBOX. אשמח להמלצות מIQPC וskypc בלבד.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by rhin0,

^^^ .seagate hitachi samsung תודה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by ORIT A,

היי, חפרתי קצת באינטרנט על האופציה הזאת אבל לא הבנתי האם היא בשימוש של המפעלים בלבד או גם בשימוש של המשתמש הביתי. לא הבנתי גם למה האופציה הזאת אמורה לעניין את המשתמש. תוכלו לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש אחד מהם לבית מישהו שמע ראה או יודע משהו על המוצרים האלו לדוגמה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=144 רציתי לדעת אם יש מוצרים טובים יותר ופחות יקרים מהירים וכן הלאה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  9. שלום, קניתי מחשב חדש,חיברתי את ההארד דיסק הישן שלי(IDE) למחשב והוא לא זיהה אותו. ההארד דיסק החדש SATA. יש איזה דרך שהמחשב יזהה את ההארד דיסק הישן?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום לכולם, בעעיה מוזרה לי - עד לאחרונה הצורב שלי עבד מצויין, אך היום ניסיתי לצרוב דיסק אודיו - ובמשך שעתיים לא הצלחתי וזאת משום שהצורב קובע כברירת מחדל את מהירות הצריבה ל 2 ולא ניתן לשנות זאת. יש למישהו איזה שהוא רעיון לגבי טיפול בבעיה? האם לנרו 6 יש בעייה עם xp - או אולי דיסק ניקוי יפתור את הבעייה? תודה מראש :'(

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. יש לי הארד דיסק של SAMSUNG מסוג HD080HJ שקניתי לפני כמה חודשים הכל עבד מצויין עד שלפתע פתאום לפני כמה ימים שמתי לב שלאחר כמה דקות של פעולה הווינדוס נתקע (כלומר המסך קופא ואין אפשרות להזיז את העכבר) בהתחלה לא הבנתי מה הבעייה עד שהוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר בחיבור חיצוני ואז שמתי לב שבאמת אחרי כמה דקות שהוא דלוק הוא פתאום מפסיק לעבוד ופולט קולות חרחור מחזוריים. הרצתי hdtune למציאת שגיאות וגיליתי תופעה מעניינת: אם אני מריץ בדיקת שגיאות ישר איך שאני מחבר את ההארד דיסק הכל בסדר. לאחר זמן מה מופיעות מספר שגיאות ולאחר הרבה זמן כמעט הכל הופך לשגיאות והוא גם נתקע. מה עושים?? יש לי אחריות על ההארד דיסק אבל הייתי רוצה למצות את האפשרות לתקן את ההארד דיסק לבד. הא…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by rollita,

קיבלתי היום מחשב חדש. תוך כדי התקנת ווינדוס מופיע לי מסך בו אני צריך לאשר פירמוט של ה-HD לפני ההתקנה. באותו מסך מופיע לי כי עלי לפרמט 131 ג'יגה, בעוד הזמנתי HD של 160 ג'יגה. למה יש הבדל? עבדו עלי? ומאיפה בכלל המספר 131?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by ma4351,

http://tms.co.il/product/5847 1. מה אתם אומרים עליו? 2. למה צריך לשים לב בצורב?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  14. כשאני מפצל את ההארד דיסק שלי ל-2 מחיצות האם כל מה שההארד דיסק מכיל יימחק ??

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. כונו חדש מחובר דרך כבל USB 3 בהדלקת המחשב הכונן לא עולה כלל כאשר אני מנתק ומחזיר את ספק הכח של הכונן המחשב מזהה את הכונן .מחשב חדש ווינדוס 7 פרו 64 ביט פתרון בבקשה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by la_pumik,

שלום רב, יש לי דיסק קשיח 40 גיגה מחובר ל ide0 כעט קיבלתי עוד דיסק קשיח 40 גיגה האם לחבר אותו לide0 ביחד עם הדיסק השני או לחבר אותו לide1 ביחד עם הcd? האם יש הבדל? מה יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by חובב,

אם יש לי יש לי שני כונני IDE על אותו כבל שמחובר לתושבת אחת, האם זה אמור ליצור בעיה או ירידה בקצב העברת נתונים כאשר אני משתמש בשני הכוננים בו זמנית??

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אז ככה אני חיפשתי HD נייד שלא צריך שנאי . הדרישה שלי היתה שיהיה 160G ושיהיה זול מצאתי את הסדרה הזו: http://www.lifelaptops.co.il/catPage.asp?CategoryID=9 משום מה הם ממש ממש זולים ורציתי לדעת אם המוצר הזה טוב? ד'א אני מתכן לקנות את ה160G מהסיבה הכספית ומהסיבה שאני לא צריך יותר נפח כי במחשב האישי שלי בבית יש רק 80G כך שאין לי דאגות לגבי הנפח הייעוד שלו הוא להיות בתיק 24\7 עם כאבל מאריך ככה שהוא לא יצא מהתיק והוא ישמש בתור "המחשב הנייד" כשאני מחוץ לבית, להעברת קבצים קטנים בדרך כלל... המקסימום זה להעתיק סרטים ככה שזמן ההעברה של הקבצים לא צריכה להיות ממש ממש מהירה אלה סבירה ונוחה לשימוש. אני לא מבין בכלל בנושה של הHD הניידים אשמח לקבל פידבקים לגבי המוצר הנ'ל תודה רבה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

לפי מה שהבנתי סאטא ניתן להחליף/להוציא שהמחשב עובד.. אז רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה ההשלכות? תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by dids22,

בזמן האחרון הוספתי HD חדש (640aaks) בנוסף ל HD הקיים (250ks) שנקנה לפני שנה. שמתי לב שהמהירות שה640 מציג גבוהות כמעט פי שניים. נתקלתי בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368668.msg3181252#msg3181252 וראיתי שכך זה אצל אחרים, כלמר הכוננים לא פגומים. שניהם SATA2 במהירות 7200 סל"ד למה קיים שוני מהותי כל כך במהירות ? (לא שאני מתבאס מזה, אבל תמיד חשבתי שהHD הפסיק להתפתח מבחינת המהירות)

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת? SATA 2 הולך לשבת על הלוח הזה זה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר) תודה מראש לעוזרים טל

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  23. מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  24. עיינתי במפרטים שהומלצו בפורום. מישהו יכול להסביר למה צריך כוננים קשיחים כל כך גדולים ( מעל 500 GB ׂ) לגרפיקה? התוכנות עצמן לא תופסות כל כך הרבה מקום. תודה שי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.