אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
^^^ למשל WD5000AAKS WD5000KS WD5000YS WD5000AVJS כבר הספקתי להבין שיש בעיה עם החברה הזאת בנפח הזה, אבל מהנתונים הטכניים שראיתי עליהם, הם ממש זהים???
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב קבצי Bin וdata למיניהם אז אין שום בעיה הוא צורב לי הכל בכייף ואיפלו די מהר. אבל כשאני מנסה לצרוב מ-mp3 לדיסק של מערכת אז הוא לא צורב והוא נתקע יש למישהו מושג למה?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
רק להזכיר עוד אתר סופר רציני חוץ מ CD FREAKS: EDITOR'S CHOICE לBENQ1640 ציון כולל 9, ציון ביצועים 9 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=270&page=Conclusion BEST BUY ל NEC 3540 ? ציון כולל 8, ביצועים 8 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=271&page=Conclusion ל 4167LG ציון כולל 9, ציון ביצועים 8 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=276&page=Conclusion לסוני האחרון 810 (BENQ 1640): ציון כולל 9, ציון ביצועים 9 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=273&page=Conclusion מכסחת את הפיוניר 100 (גירסת הריטייל של ה 110), בניגוד ל CD FREAKS שנתנה לו SAFE BUY כולל 7, ביצועים 5 http://www.cdrlabs.com…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
dfi nf4 sli-dr לוח אם יחד RAID...הורדתי קובץ RAID דיסקט של אתר DFI. לחצתי F6 מופיע RAID ובחרתי RAID 0 בשביל מהירות וביצוע. יש לי 2 הארד דיסק 10K סל"ד. שוב אתחול, הכנס דיסק חלונות אקספיי ,מופיע מסך כחול התקנה מיד לחצת F6. מופיע בקשה דיסקט 1.44. אין לי מושג מה המשך..כבר נסיתי למשך אבל הודיע דיסקט לא טוב או משהו.. כי זה פעם ראשון שלי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי שאלה הכנסתי דיסק שקוף (יש כאלה בטוח חבילות של דיסקים האחרון הוא שקוף כדי להגן) והצורב הישמע רעש מוזר (לא של סיבוב) האם יכול להיות שהוא שרף את החלק שבואו כיוון הליזר ועוד שאלה נגיד שהוא פגעה באצמו ועכשיו הוא עובד איך אני יודע אם זה הרס משהו או פגעה בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי זה התחיל לי אתמול, כשאני עושה רסטרט, אחרי פוסט, זה רושם לי שגיאה של הביוס : Status Bad של ההארדיסק, וגם הוינדוס ויסטה אומר אותו דבר. ובהחלט מרגישים תקיעות במערכת הפעלה אם זה תוכנות או כל דבר. ניסיתי כל מיני תוכנות לבדיקות של הארדיסק, כמו pc check, pc doctor, mhdd, כל מה שצלחתי להפעיל, היו שגיאות גם בקריאה וגם בכתיבה. הווינדוס אומר לי לעשות איחוי, אני מנסה וזה עושה לי analizy כל פעם =\ השאלה אם אפשר לסדר את זה בעזרת פירמוט של כל הכונן הקשיח, או צריך להחליף אותו ?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי Guys.. אני מתכוון להרים כאן איזה מחשב גורטאה שיש לי (מבוסס VIA EPIA-M 1Ghz) בתור מחשב הורדות קטן. הזמנתי כבר כרטיס הרחבה של SATA-150 עם 4 פורטים מבוסס על צ'יפ Sil3114. אני בחיפוש אחר כונן בנפח של 250GB שיהיה שקט, ויתמוך גם בתקן החדיש יותר (עד כמה שזה לא באמת משמעותי). עד כמה שאני יודע Samsung הם השקטים בתחום, והסדרה האחרונה היא SpinPoint120 בתקן ה-SATA-300. הדגם של ה-250GB נקרא SP2504C ועולה בארץ בסביבות ה-740 ש"ח. ביקורת ב-Tom's Hardware ביקורת ב-SPCR על האח הקטן יותר של ה-200GB מאותה סידרה באתר של Samsung רמת הרעש של SP2504C ו-SP2004C הן זהות - 2.5-2.8 bell, וכמו כן מספר הראשים והפלטות - 1 [למרות שזו כנראה טעות, אין פלטות בודדות בנפח כזה, כנראה שמדובר על שתי…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי שלושה פרטישנים במחשב(E,F,G) ואני רוצה לשנות את השמות שלהם לC,D,E בהתאמה , איך אני עושה את זה , אני פשוט חייב , כי תוכנות מסויימות עושות את ההתקנה בברירת המחדל לכונן C ולי אין אחד כזה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הגיע להישג ידי קובץ img של דיסק DVD (בגודל 4.3 גיגה), שמכיל סרט מסויים. השאלה שלי היא, איך אני צורב אותו. אני יודע שבצורבים רגילים צורבים דרך תוכנה (אני אוהב את FantomCD), אך עם איזו תוכנה \ איך עם צורבי DVD? ניסיתי כמו בישן, אבל דפקתי 2 דיסקים... (מריץ כמה דקות וחוזר אחורה בסרט)
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום. שמעתי שבתוך הארדיסק של 80GB יש דיסק אחד ובכל הארדיסק יותר גדול יש שני דיסקים או אפילו שלושה... ושמעתי שזה משפיע על המהירות....האמנם ה-80GB יותר מהיר מדיסקים יותר גדולים? כמו למשל 120GB SATA או 160 וכו'
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
דיסק של 500 ג'יגה, פירמטתי והתקנתי מחדש Windows, שכחתי לפצל את הדיסק לשתע מחיצות, התכוונתי להקצות 30 ג'יגה למערכת ההפעלה, ואת כל השאר להקצות למחיצה אחרת. כעת דרך מנהל הדיסקים לא ניתו לעשות זאת, מכיוון שיש קבצים שאי אפשר (או שמנהל הדיסקים לא מסוגל) להזיזם, הוא מאפשר לי להקטין את המחיצה רק ל 200 ג'יגה במקום ל 30 ג'יגה שאני מעוניין. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיודעת לבצע את העבודה, במידה ולא קיים, אז תוכנה בתשלום (Partition Magic?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרת גיבוי.. בין 320 ל400 ג'יגה.. התחלתי להתעניין יש את הOne touch הזה.. אני ממש לא מבין בזה.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. מה הדיסק הטוב ביותר במחיר סביר שישרת אותי נאמנה.. ומה זה הOne touch הזה בכלל ולמה הוא טוב?!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.meritline.com/ritek-dvd-blank-media.html המדיות האיכותיות בעולם במחירים חביבים.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום איזה HD לקנות עבור מחשב של עבודה התוכנות הם בעקר פוטושופ אין דיזיין וכו... עבודה עם קבצים גדולים מאד. אני צריך לקנות HD עבור המערכת הפעלה. והתוכנות הקבצים של העבודה לא ישבו על HD הזה.אז אני לא יודע כמה זה יעזור לי משהו מהיר וטוב. לכן אני מתייעץ פה הגדול הנדרש לדעתי הוא 250 לא שיש צורך בזה אבל אני לא רואה סיבה לקחת פחות.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הצורב דיוידי שלי הלך... אני קונה צורב עם LIGHTSCRIBE אני צריך המלצה לצורב עד 250 שקל והסבר על הLIGHTSCRIBE ואיך הוא בידיוק פועל.... עדיף אזור נתניה... ודרך אגב ריך הצורב הזה - http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=S182M&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719&aff=Zap〈=he#
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התוצאה שלי בסנדרה אחרי פירמוט (לפני שבועיים) 38000~ מה שאני לא מבין זה שאני מפעיל את התוכנה speedfan זה כותב לי hard disk fitness 70%~ מה צודק? מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חלק מנגני ה-DVD ביתיים אינם קוראים DVD צרוב, חלקם קורים DVD/R אך אינם קוראים DVD/RW. שאלתי היא מהי הסיבה הטכנית שזה קורה? מה שונה טכנית בין נגן שכן קורא לכזה שלא?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי לכולם ! ברשותי לוח אם פצצה עולמית שהוא: GA-K8NS 939 ULTRA של חברת GIGABYTE בלוח שתי אפשרויות לRAID והן: SILICON IMAGE RAID SIL3152 NFORCE 3 ULTRA RAID מה מהן עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית ומחפשת HDD חיצוני לגיבוי. חשבתי להתאים לה אחד מסדרת הBOOK של WD שישב על השולחן, והיא תוכל לגבות עליו את העבודות. הנפח לא צריך להיות גדול, 120GB יספיק אני משער. הוא גם לא צריך להיות נייד, הוא ישמש רק לגיבוי. בנוסף, חשבתי לרכוש אחד עם יציאת SATA או FIREWIRE ואז לרכוש כרטיס PCI למחשב, כדי שהעברה תהיה מהירה במיוחד. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחבר שני מחשבים במקביל. אשמח להצעות...
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-