אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כל מה שאני רוצה לעשות זה להעתיק תוכן ו BOOT של WD40GB למקסטור חדש. אני משתמש בUTILITY של מקסטור. הוא מעתיק הכל (כולל ה BOOT), אומר שהכל בסדר, אני הופך אותו למאסטר, מעיף את הדיסק שני והב* **נה לא מוכן לעלות. הדיסק החדש תקין ועובד, כלומר, זו לא הבעיה. מישהו נתקל כבר בסיפור המעצבן הזה?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
DFI Lanparty NF4 SLI-D nForce4 Socket 939 ATX Motherboard?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחיצה שיש לי (FAT32) לNTFS אבל לא יודע מה לעשות שאני מגיע לפה: (זאת לא המחיצה של הווינדוס) אגב יש סיכוי למחקית הקבצים?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם בצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW1640 ניתן לצרוב CD-R ו DVD+/-R על 1x ??? אני מתכנן על אחד מהדגמים האלו וחשוב לי שהם יתמכו גם במהירות צריבה מאוד איטית לאיכות מירבית
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המחשב החדש: מעבד: AMD64bit 3200+ לוח אם: Gigabye k8nf-9 זיכרון: 1024(512*2) כרטיס מסך: Gigabye Geforce 6600 256mb ודיסק קשיח: WD 160 gb SATA את הווינדוס אני מתקין לבד ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ההתקנה של הדיסק הקשיח בגלל התקן ה-SATA. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר נתן לי HD הישן של הXBOX שלו אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שיפעל תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי צורב DVD וכאשר שמתי אותו היה לי כבר צורב רגיל..כרגע יש לי זוג צורבים על המחשב. מאז ששמתי את הצורב החדש הישן הפסיק לצרוב ונתקע ב5 אחוז. אז אני רוצה עכשיו לצרוב עם החדש ואני לא יכול כי נרו ככל הנראה מתייחסת רק אל הישן.. מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני לא רושם פה הרבה בפורום כי אני כבר לא הכי בנאדם של מחשבים כמו שהייתי פעם.. אבל הפעם אני צריך את עזרתכם.... יש לי צורב (די ישן) רגיל של LG הדגם: HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B ואני משתגע מהעובדה שאני לא מצליח לצרוב על מהירות נמוכה מ-8x....למה? שימו לב (לתמונה)... עכשיו ניסיתי גם תוכנות אחרות חוץ מ Nero וגם שם אני רואה שיש לי את אותם מהירויות צריבה בתפריט הבחירה...(חוץ מ CDRWin ששם יש לי גם ת'אפשרות לבחור ב 4x,2x אבל זה חרטא כי גם שם הצורב צרב על 8x וניתן היה להרגיש זאת לפי המהירות שבה סיים הצורב לצרוב את הדיסק) אז מה אני עושה???? נ.ב: אף פעם לא עשיתי עדכון קושחה לצורב...יכול להיות שאם אעשה זאת זה יפתור לי תבעיה? שאלה אחרונה: איך אני מברר מה ה- FirmWare …
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שהיסתובבתי בפורמי הפלאפונים השונים מצאתי את הדיון הזה http://www.howardforums.com/showthread.php?t=752455 מה שהם אומרים בעצם שכל ממורי סטיק (רק מבית סאנדיסק כרגע) מכיל פי שתיים מהגודל המוצהר שלו ואת השאר הם מחביאים במחיצה לא מפורמטת ובלתי נראת. מה שהם לא יודעים שפלאפון מבית סוני אריקסון (שמשתמש בכרטיס זה כזיכרון) יכול לחסוף את המחיצה הבלתי ניראת הזאת ואפילו נותן לפרמט אותה. הקאטצ'? לחלק זה עובד לחלק זה לא. לכולם זה מראה שזה הכפיל אבל ברגע שהם מנסים לעבור את המגבלות המקוריות בעיות שונות נגרמות. מזכיר את הליבות של הכרטיסי מסך שאפשר לשנות. אבל בנתיים יש כאלו שעובדים על טריקים שונים ולחלקם יש טריקים מפגרים אבל שעובדים לפי מה שהם טוענים... אפשרי או סתם באג של פלאפונים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאין הבדל משמעותי מבחינת הביצועים בינהם, אבל חבר שלי טכנאי אומר שבלוחות אם מסוימים ההארדיסק SATA מהיר מבחינה משמעותית מההארדיסק הרגיל.. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הקובץ הגיע בפורמט RAR אז פתחתי אותו ואז הוא נפתח למלא קבצי RAR אז אני לא יודע אם אני צריך לצרוב אותו ככה או שאני צריך לפתוח עוד או מה ....
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
??? ???מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://tweakers.net/nieuws/39419 זה אומנם בגרמנית.... אבל זה 1 TB!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין דיסק קשיח "3.5 בכלוב של כונן אופטי "5.25. אני לא רוצה להשתמש במגירה לדיסק קשיח, או משהו מעין זה. אני מחפש מתאם פשוט וזול ממתכת או מפלסטיק לדיסק קשיח של "3.5 שמתברג לתוך כלוב של "5.25, ותופס פאנל אחד בלבד של "5.25 (רצוי מבלי להסיר את הפאנל). יש דבר כזה? אם כן, אז איפה אפשר להשיג את זה?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדיות DVD, בכדי לצרוב מס' סרטים יקרים לי מאד (טיולים, חתונה וכיו"ב). חשוב לי לרכוש מדיה איכותית. הבנתי מהדיונים כאן שמדיות של Ritek הם מצוינות. האם זה תמיד נכון? האם המדיות כאן http://www.mysystems.co.il/default.asp?catid={84513833-AE79-4189-A88D-279B98AB9303}&details_type=1&itemid={647C573D-685E-4AFB-9BDB-14A582ED3FD9} הן טובות? תודה על עצותיכם.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אהלן, הנתונים : כונן בנפח כולל של 57,239Mb כאשר נמצאות בו 3 מחיצות: 1. כונן C בנפח 1,537Mb כ FAT32 (הוגדר במקור כזכור לי לגודל המקסימלי של מחיצת FAT רגילה 2,074) - PRIMARY -> Extended בנפח של 55,701Mb: 2. כונן D בנפח 4,502Mb כ NTFS (עליו יושבת מערכת ההפעלה Win2k) (בינו לבין E נמצא מקום שלא מוגדר (לא ברור לי למה) 509Mb 3. כונן E בנפח 48,257Mb כ NTFS (רוב התוכנות מותקנות עליו (מפה ועד סוף הכונן שוב נמצא מקום לא מוגדר (שוב לא ברור לי למה) בנפח של 2,431Mb מערכת הפעלה Win2k SP3 *עד עכשיו האמת לא שמתי לב למקומות הלא מוקצים האלה. הבעיה: אני מנסה לקחת גי'גה מכונן E ולהעביר אותו ל D באמצעות PM 8 . עם השלב הראשון בו מתבצעת בדיקת סקטורים פגומים לכונן E(BadSectors), מדווחת שגיאה 1…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כרגע ההארדיסק הראשי שלי הוא של WD 200גיגה סאטא 2, ויש לי עוד הארדיסק IDE של 80 גיגה שאני רוצה לחבר איתו... השאלה שלי היא האם ההארדיסק IDE יוכל להאט את הביצועים למרות שהוא IDE ולמרות שאין לי RAID?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
כעת WD מצטרפים ל-Segate וגם נותנים 5 שנים אחריות עם הדיסקים הקשיחים. מעניין מה תהיה המדיניות כלפי דיסקים קשיחים שנרכשו ועומדים בתנאים. מצורפים סקרינשוטים מהאתר של WD: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-