עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by e.s,

יש לי מעבד 2 ghz וזיכרון פנימי 512 ואני רוצה להתקין במחשב עוד הארד דיסק השאלה שלי היא אם זה יעבוד טוב למרות שהמחשב שלי קצת ישן או שזה לא קשור וכמה ג'גה מקסימום אני יכול להכניס

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by kolp,

שלום רב, אני שוקל לקנות את הכונן הנייד הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750247) רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון כלשהו איתו ? למישהו יש המלצות אחרות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by raz002,

אני צריך הראדיסק חיצוני לצורכי עבודה. אני צריך הארדיסק אמין שיכול לשרוד יותר משלוש שנים בעבודה מאומצת (אני אומר את זה אחרי נסיון עם כמה הארדיסקים איכותיים שהתקלקלו אחרי שנתיים שלוש). הנפח המבוקש: בין 80 ל200 ג'יגה חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=378300 אשמח להצעות נוספות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by tehnodrom,

צריך המלצה לDOK עד 200 ש"ח לפחות 256MB אני שואל כי אני לא מבין בזה ממש וגם 200 שקל זה הרבה בשבילי אני רוצה לקנות את הכי טוב במחיר הזה...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  6. היי ה-BARRACUDA או nl35 הבנתי שהם מתחממים האם זה משמעותי? וכמה gb יש באמת ב-250gb ו-160gb

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by pms1,

יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by esaly,

אהלן! יש לי בעיה רצינית של איטיות מערכת ואני חושד בהרד דיסק..(האיטיות מתבטאת בפיתחת חלונות איטית ,עומס מורגש של המערכת וכו') פתאום לוקח לי המון זמן לפתוח קבצים מקווצים ולוקח לי המון זמן להעתיק קבצים.. עשיתי איחוי דיסק עם התוכנה DISKKEEPER וכלום לא עוזר.. גם סריקה וירוסים וספייוורים לא עזרה.. בכל מקרה זה לא היה ככה לפני חודש.. עשיתי גם בדיקת מהירות קריאה וקיבלתי ממוצע של 55 מגה לשנייה.. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by dashayan,

מה ההבדל בין שני דיסקים קשוחים ? Seagate ST3320620 A 320GB ו- Seagate ST3320620 AS 320GB ועוד שאלה: איזה דיסקים קשיחים (מבחינת חברה) נחשבים יותר איכותיים ואמינים Western Digital או Seagate ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by ROTEM114,

יש לי מחשב די ישן עם לוח Motherboard Name MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) אני מעוניין לקנות צורב חדש ודיסק קשיח האם הם יתאימו לי למחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  11. בנתיים אני נעול בגלל ביקורות שלכם על הNEC 3520 משהו כזה, אבל אני לא מבין את כל המושגים האלה, ביטסטייטינג וכל ה + וה - לא יודע... אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי ולהמליץ לי אני ישמח, ועברתי על הפורום אבל אני לא מבין כלום

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by hagay21,

איך אני יכול אם המהירות של הראפטור שלי היא בסדר פעם שהייתי מתקין דברים או מעביר קבצים העסק היה זז היום הוא זז כמו ה w.d הרגיל שלי

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. יש לי איזה בעיה מוזרה. כשאני שם דיסק DVD, יש לי הפרעות מוזרות כאלה בסאונד, כאילו הסאונד קופץ. כשאני שם דיסק CD זה קצת יותר טוב, אבל גם הסאונד קופץ. למה זה יכול להיות? הכונן די חדש. הוא נדפק או מה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by צביקה ג,

אני מחפש פתרון יצירתי - הנה הבעיה יש לי מכשיר (סוג של מדפסת) שמופעל עצמאית מקבצים שהוא קורא בזכרון USB חיצוני. למדפסת הזאת אין חיבור רשת. המכשיר קורא את הקובץ (הוראות פעולה בשפת מכונה) מזכרון "אצבע" USB (מתייחס אליו כמו אל קובץ מאוחסן). את קובץ העבודה אפשר לייצר בתוכנה המותקנת במחשב רגיל. במחשב הרגיל בגלל מגבלות בטחון לא ניתן לחבר זכרון "אצבע" USB. איזה פתרון יכול להיות עבור מערך כזה? האם יש אפשרות להתחבר דרך כבל רשת להתקן שיתחבר למדפסת לחיבור USB וידמה עבורה זכרון אחסון?. תודה

16. Started by mm0011,

אהלן חבר'ה! יש לי בעיה, אני רוצה לקנות צורב DVD אך לא יודע איזה הכי הכי כדאי תעזרו לי??? תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש ובלוח האם יש רק חיבורי SATA 2. מצד שני, חבל לי לזרוק את הדיסקים מהמחשב הישן שהם 2x80GB בממשק SATA 1 ואני רוצה לעשות מהם דיסקי גיבוי במחשב החדש. האם ניתן יהיה לחבר אותם לחיבורי SATA 2 ? חוץ מזה, האם יש הבדל כלשהו בכבלים בין SATA 1 ל 2, או שאלו אותם כבלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה לצורב חיצוני. השימוש בו יהיה מינימלי, כך שמחיר נמוך היא הדרישה הכי חשובה. תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by elay007,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו עוד RDisk. ראיתי שיש את my passport של wd שעולה 485שח.(נפח 320 GB) ויש כונן רגיל של wd, נפחו 500GB ועולה 420. מה כדי לקנות?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. Started by manticore,

אם אני קונה רפטור ומתקין עליו את ווינדואוס, עד כמה אני אראה שיפור בביצועים? השימושים שלי בעיקר משחקים,סרטים ואינטרנט תודה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. Started by yaron1000,

אני מתלבט בין שני הצורבים שמעתי ש NEC יותר טוב אבל קראתי ב אתר CDFREK שNEC לא יעיל בגיבוי משחקים שהוא לא תומך בכל שיטות הכתיבה ואני רוצה לגבות משחקים לפני שאני מלווה אותם לחברים שלי והם לא מחזרים תודה לכל עוזרים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by parker8,

תודה לעוזרים. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by pchoresh,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא: INTEL PENTIUM 4 3GH MOTHERBOARD ASUS P5GD1-VM MEMORY 1GB DDR 4*250MB HD: SAMSUNG SP0812C קראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשב מה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו') תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by shahar07,

כמה שאלות שרציתי לדעת לפני שאני מתקין מערכת חדשה, כיום אני מחובר ב raid 0, 1.איך אני מפרמט את הכוננים ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל 2. האם אני אמור להוריד את כל הדרייברים החדשים של הלוח ואחכך להתקין אותם, או שמערכת הפעלה חדשה תעשה לי את זה תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. Started by Artic,

מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים