עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by the kon,

שלום יש לי בדיסק קשיח 3 מחיצות המחיצה C בעלת 19 ג'יגה שבקוי מותקן עליה משהו כל הזמן מאבדת מקום בלי שאני עושה משהו בכלל כלומר לפני שבוע היה לי 1 ג'יגה פנוי(שזה גם בלי סיבה) והיום יש לי בקושי 180 מגה מה אני צריך לעשות כדי שזה יפסיק וכדי להחזיר את מה ש"נעלם" תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Spider1,

שלום לכולם, נמאס לי שהמעבד I5 שלי בשילוב דיסק קשיח 7200 מעלים את (יש זכרון 4GB)WIN7 home ב-10 דק. הרכיבים תקינים , אני מחפש שיפור ביצועים. חשבתי לקנות SSD של אינטל 60GB , האם זה יספיק לצורך פעולה תקינה של מערכת ההפעלה בלבד? כל שער התוכניות יותקנו על דיסקים אחרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by ברק,

האם חיבור של המתאם להארד דיסק שלי ולאחר מכן חיבורו לסאטא ישפר ביצועים? לדעתי האישית לא אבל יש לי וויכוח בנושא עם חבר שלי. התועלת המשמעותית היא כמובן בזרימת האויר. מישהוא חושב כמו החבר שלי?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. מה מסמלים הפלוס והמינוס שעל המדיה לצריבה -+R ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by MODI,

אז ככה מחר בעזרת השם אני קונה את המחשב החדש שלי יהיה בו 250GB של WD בתקן SATA2 והוא יהיה בנוסף לHD הנוכחי שלי, 80GB של WD בתקן IDE עכשיו יש לי שני מחיצות 1: סי, 17.6GB מתוכם פנוי 672 מגה 2: די, 56.8GB מתוכם פנוי 3.06GB אפשר לקחת מהHD החדש משהו כמו 20 GB לסי, והשאר לדי?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (עוד מעט בן ארבע) שסוחב יפה: i5 750@2.67, 8GB RAM וכרטיס מסך AMD 7800HD. מותקן עליו WIN7 64. לוח האם הוא DP55WB של אינטל. (SATA 3.0 Gb/s) כרגע יש לי כונן קשיח 500GB של WD (לא זוכר איזה דגם) האם אתם יכולים להמליץ על כונן SSD בנפח 256-500 GB? מחיר הכונן עד 2000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by MrSlave,

אחרי שנה ומשהו ב-Vista החלטתי להתקין Windows 7 על המחשב שלי. את המחשב ירשתי מאחי שפינק את שלושת כונני ה-Sata שלי בחיבור Raid (כפי שמשתמע, אני לא הכי מבין מה זה אומר ואיך לעכל את הנושא) לאחר המעבר ל-Windows 7 המחשב שלי נעשה ממש בעייתי, הרחבות קבצים איטיות, הורדות שלא יוצאות כמו שצריך בניסיון הראשון ועוד. שמתי לב שכשאני מריץ את המחשב - הדבר הבא מופיע לי (תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה/מה אפשר לעשות כדי לאבחן/לטפל בה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by shir12345,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי הארדיסק WD 250 ג'יגה ks והוא אצלי סה"כ שבוע וכבר הוא עושה רעש נורא מעצבן שלא היה לפני כמה ימים... רעש חזק כזה כאילו שהוא קורא קבצים או משהו מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. שלום אני לא בטוח אפילו אם זאת בעיה שקשה לפתור .. התקנתי על מערכת קיימת את ההארד דיסק Seagate ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II מהירות 7200 RPM 32MB BUFFER הארד דיסק מוכר לכל הדעות.. עכשיו הWindows עצמו מזהה אותו במנהל ההתקנים : אבל משום מה אני לא רואה אותו בMy Computer למה? יכול להיות שיש בעיה עם הדיסק?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. Started by raz002,

אני צריך הראדיסק חיצוני לצורכי עבודה. אני צריך הארדיסק אמין שיכול לשרוד יותר משלוש שנים בעבודה מאומצת (אני אומר את זה אחרי נסיון עם כמה הארדיסקים איכותיים שהתקלקלו אחרי שנתיים שלוש). הנפח המבוקש: בין 80 ל200 ג'יגה חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=378300 אשמח להצעות נוספות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. שלום אנשים, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של Western Digital, הדגם המדויק זה WD1600JS. בהתחלה הכל היה סבבה חוץ מרעש חזק יחסית בזמן קריאה/כתיבה אבל בזמן האחרון אני מקבל מלא שגיאות של קריאה/כתיבה ולא מסוגל לשחק במשחק יותר משעה בלי שהמשחק יתן לי איזה error. רציתי לדעת אם זאת בעיה אופיינית להארד דיסק או שאולי זה איזה פאק במערכת הפעלה או משהו כזה... יש איזו דרך שאני יוכל לבדוק את המצב של ההארד דיסק שלי? דרך אגב... הרעש שאני שומע בזמן קריאה/כתיבה מעיד על איזו בעיה בראש קריאה של ההארד דיסק או שזה נורמלי? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרת גיבוי.. בין 320 ל400 ג'יגה.. התחלתי להתעניין יש את הOne touch הזה.. אני ממש לא מבין בזה.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. מה הדיסק הטוב ביותר במחיר סביר שישרת אותי נאמנה.. ומה זה הOne touch הזה בכלל ולמה הוא טוב?!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by KF,

שלום אבא שלי עכשיו נמצא בKSP ואמרתי לו לקנות את הצורב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2632 האם הוא טוב ?! תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by tigery,

אוקיי אני מחפש צורב די וי די חדש עד מחיר של 400 אפשר חרגיה לא גדולה מדיי אני רוצה שתומך בעל הפורמטים או ברוב בפורמטים אני לא רוצה צורב זול ושאני יקלל תרגע שקניתי אותו ושיעה לי בעיות צורב אמין מהיר. לא lg יש לי צורב והיה לי כונן שלהם ואני שונא אותם מתעב תסחורה שלהם אני לא יודע איך צורבי די וי די אבל לא רוצה להתקרב אליהם יותר. תגידו כדאי לחכות לבלו ריי או איך שלו קוראים לזה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by AMIR7710,

שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. האם יש הבדל בכמות זיכרון הבאפר בכוננים בנפח כזה? (גם אם קטן). בין זה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 לזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by basharis,

שלום, יש לי מחשב בן כמה חודשים, עם לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 וצורב LG GSA-H62N. המחשב מריץ וינדוס XP SP2. מסתבר שמאז ההתקנה הצורב נמצא במצב PIO. כאשר אני משנה את זה למצב DMA, המערכת נתקעת כאשר אני מכניס דיסק (כל דיסק), אפילו אם אני רק מעיין בתוכן שלו. ב event viewer קיבלתי שגיאות כגון: "The device, \Device\Ide\IdePort3, did not respond within the timeout period" התקנתי את כל העדכונים של מערכת ההפעלה, עדכוני דרייברים של לוח האם, BIOS וקושחה של ה DVD, והמצב נשאר זהה. החלפתי את הכבל של ה DVD, ניסיתי להעביר לכניסות SATA אחרות - גם זה לא עזר. החלפתי את ה DVD עצמו לאחד אחר מאותו דגם - ועדיין אין שינוי. הניחוש הבא הוא פגם בלוח האם.. אבל זה לא נראה לי הגיוני כי יש לי גם דיסק קש…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. או, האם יש דרך לבדוק? למוכר נתונים מצויינים, יש לו גם C6 במחירים קרובים מאוד (כמה דולרים בודדים יותר) http://www.ebay.com/itm/Toshiba-OEM-16GB-16G-Class-4-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-/120838729464?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1c228caef8 http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-16GB-16G-Class-4-A-/290570252478?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item43a75630be

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  23. כונו חדש מחובר דרך כבל USB 3 בהדלקת המחשב הכונן לא עולה כלל כאשר אני מנתק ומחזיר את ספק הכח של הכונן המחשב מזהה את הכונן .מחשב חדש ווינדוס 7 פרו 64 ביט פתרון בבקשה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by CRT,

אז ככה אך פעם לא התייחסתי לזה ברצינות אבל אחרי שראיתי ע"י SPEEDFAN שהטמפרטורה של HD שלי 64 מעלות התחלתי לחשוד אבל חשבתי שאין לי סנסורים בכלל בדיסק קשיח וזאת טעות. הדיסק הוא WDC WD1600JS-88MHB0 קושחה 02.01C03. במגע הוא בערך כמו הצד האחורי של הקירור על כרטיס מסך שמראה טמפ' של 50 מעלות. אולי אפילו פחות חם. האם יש ממה לחשוש..? או שמע הסנסורים דפוקים? כרגע בזמן שאני כותב את ההודעה אני בדקתי עם עוד תוכנה HDD TEMPERATUE והיא גם מראה שיש CRITICAL OVERHEAT...והטמפ, כרגע 58 מעלות. מה שמוזר שיש במארז מלפני הHD מאורר אבל הזרימת אוויר עוברת רק על החלק העליון שהוא פחות חם אצלי ובחלק התחתון אין זרימת אוויר. בתודה מראש. נ.ב ראיתי באיזה פורום שאמרו שהייתה איזו בעיה עם WD והסנסורים שלהם מ…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by dress,

שלום, אני זקוק ל-DOK בנפח של 256 מ"ב במחיר של כ-30 ש"ח. לצערי מוכרים DOK בנפח כזה במחירים גבוהים מאד. אשמח להמלצות על חנויות/אתרים במחיר הנ"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים