אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אז החלטתי סוף סוף להוסיף SSD למחשב שמערכת ההפעלה שלי והתוכנות ירוצו יותר טוב! אחרי שראיתי אצל חברים פשוט נדהמתי.. כנראה לא הייתי בעניינים אז ככה ראיתי את ה Corsair Force GT והוא נראה טוב ומומלץ לפי מה שראיתי וגם מצאתי בEBAY במחיר סביר עם אחריות ל 3 שנים כדאי ללכת עליו או שיש דברים יותר מומלצים כרגע?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן (עוד מעט בן ארבע) שסוחב יפה: i5 750@2.67, 8GB RAM וכרטיס מסך AMD 7800HD. מותקן עליו WIN7 64. לוח האם הוא DP55WB של אינטל. (SATA 3.0 Gb/s) כרגע יש לי כונן קשיח 500GB של WD (לא זוכר איזה דגם) האם אתם יכולים להמליץ על כונן SSD בנפח 256-500 GB? מחיר הכונן עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב די ישן עם לוח Motherboard Name MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) אני מעוניין לקנות צורב חדש ודיסק קשיח האם הם יתאימו לי למחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שעליו התקנתי ויסטה 32 ביט,וכשחיברתי אליו את ההארדיסק 1 טרה של seagate בחיבור usb אז בהתחלה המערכת הגיבה וזיהתה שמששו חובר ,ומיד אחרי זה נפתח חלון שאומר שהמערכת לא מזהה את המכשיר. קראתי בפורום איך לטפל בבעייה הזאת, אבל הבעייה היא שההארדיסק החיצוני לא מופיע בכלל ,כאילו שהוא לא קיים אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאד, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מע' הפעלה : XP צורב : NEC תוכנה : NERO עד עכשיו צרבתי DVD בלי שום בעיה, בכל המדיות שניסיתי. לא שיניתי שום הגדרה במחשב. עכשיו פתאום החלו להופיע הודעות השגיאה "NO seek complete" , והמדיות נדפקות. הדבר חזר על עצמו לאחרונה כמה וכמה פעמים, בכל הנסיונות שעשיתי. יש למישהו מושג מה אומרת ההודעה הזו ? האם הבעיה בצורב ? אודה לעזרה !
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מיהו יצרן הדיסקים הקשיחים הכי טוב בעולם?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ישנה אפשרות כלשהי לבדוק אם ה NCQ פועל?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
איך אני יכול אם המהירות של הראפטור שלי היא בסדר פעם שהייתי מתקין דברים או מעביר קבצים העסק היה זז היום הוא זז כמו ה w.d הרגיל שלי
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שבטעות מחקתי בו את הWINDOWS (bootmgr is missing) בזיכרון המחשב היה שתי מחיצות C-D במחיצה C היה WINDOWS ואותה אני רואה כשאני מחבר את הזיכרון למחשב אחר אבל את המחיצה השניה אני לא רואה במחשב אלא רק בניהול דיסקים וכשאני לוחץ עליה בכדי לשנות נתיב ואות אז אני מקבל הודעה שמנהל הדיסקים לא עדכני ולכן או שאני ירענן אותו (שזה לא עוזר)או שאני יפעיל את המחשב מחדש(גם לא עזר) הוצאתי וחיברתי שוב את הזיכרון ועדיין אני באותו המצב . WIN 7 מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://search.ebay.com/ritek-dvd-r_W0QQebaytag1_tmpZebayavailQQebaytag1code_tmpZ100QQfromZR6QQsaavailabletocountryZ100QQsatitleZritekQ20dvdQ2drQQsorecordsperpageZ100QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ3
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כרגע יש לי לי סתם צורב ואני הולך לשדרג אותו לצורב DVD בקרוב אבל יש עם זה בעיה ! אני לא רוצה כבלי ATA במארז יותר ... ליפני כשנה אולי קצת פחות ראיתי כמה החרזות על צורבים כאלה השאלה היא אם זה כבר בשיווק סדיר ואם יש כאלה בארץ בפרט ? תודה לעוזרים! מסיבות אישיות אני לא יהיה כאן בימים הקרובים אבל אתם מוזמנים להגיב ואם יהיה שאלות אני אקפיץ בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הבא : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB SATA2 3.0 7200 RPM - 6V250F0 - NCQ - ATA 150 - RoHS http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1108&Pname=MAXTOR עכשיו... אני מעוניין לעשות RAID 0 בשביל ביצועים. התקציב מאפשר אז למה לא? OK אז מה צריך בדיוק? לוח אם עם רייד יש (P5B אני יקח כנראה). אם אני יקנה את הדיסק קשיח הנ''ל + עוד דיסק קשיח של 80 סמסונג או סיגייט.. אני יוכל לעשות RAID 0 ? האם חייב דיסק קשיח שרשום עליו RAID? כמו זה WD 250GB 16MB SATA 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2370&Pname=WD *לאן מחברים בלוח אם כדי שזה יחשב מערך רייד ויוסיף לי ביצועים? **דרך אגב האם זה באמת מוסיף ביצועים א…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות HD 1000GB . האם כדאי לשקול קנייה של HD חיצוני או שעדיף להישאר עם פנימי (כעקרון אין לי צורך בהעברת HD ממחשב למחשב - פשוט חשבתי שזה יכול להיות נוח במידה ואין הבדל במהירות שלו ביחס לפנימי (אין לי מושג אם יש הבדל )) כמו כן ראיתי שכבר יש HD עם BUFFER של 32 . עד כמה ההבדל בינו לבין ה 16 והאם ההבדל במחירים מצדיק זאת. כמו כן, יש לי מחשב די ישן P4 3.0GHZ 32BIT והשאלה המתבקשת היא האם זה בכלל תומך BUFFER 32. ולבסוף אשמח על המלצה על HD בסביבות ה 500 ש"ח . תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא: INTEL PENTIUM 4 3GH MOTHERBOARD ASUS P5GD1-VM MEMORY 1GB DDR 4*250MB HD: SAMSUNG SP0812C קראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשב מה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו') תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אשמח למענה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
מה לקחת???.....את שניהם אני מקבל ללא תשלום....(זיכוי בחנות). בבקשה רק מי שיודע על מה הוא מדבר!!... תודה רבה חברים!.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב. יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS? יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ? HELP
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם אחד מהכוננים שלי (500GB Segate ST3500320AS) מספר תוכנות הורדה מדווחות על שגיאות IO בהורדת קבצים גדולים לאורך זמן, לפעמים אין גישה לכונן והוא פשוט נעלם מהמחשב שלי והדרך היחידה להחזיר אותו היא אתחול מחדש, ובמקרים מסויימים ניתוק מהחשמל. ניסיתי להריץ עליו scandisk אבל זה נתקע באמצע התוכנה של Segate לא מוצאת שום בעיה בכונן ואני מנסה להריץ את הבדיקה הארוכה שלהם אבל קצת מסתבך עם יצירת דיסק אתחול כמו שהם רוצים. המידע שעליו מגובה בשאר הכוננים יכול להיות שזה בעיה בכבל? במהלך אחת הבדיקות הציעו לעדכן קושחה, זה יכול לפתור את הבעיה? אפשר ללכת להחליף אותו במסגרת אחריות?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
למה הלכו על Universal Serial Bus ולא Parallel? הרי Parallel הוא הרבה יותר מהיר?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעחה מוזרה. כשאני לוחץ פעם אחת על הכפתור של כונן הדיוידי במחשב שלי, האור הירוק של קריאת דיסק נדלק, והכונן לא נפתח. רק בלחיצה שניה אחרי כמה שניות הכונן נפתח. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-