עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KoM,

שמתי לב בזמן האחרון כשאני הופך דיסקי DVD צרובים הצריבה לא נראית אחידה, כלומר החלק הצרוב מאחורי הדיסק מחולק לכמה חלקים... יש לציין שהדיסקים יוצאים מעולה וקריאים ופעילים לחלוטין... האם אומר משהו ?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by Nahum2,

אלוהים שומעים אותו על חצי דירה! מה עושים? זה ככה מאז שקניתי אותו כדאי לנסות להחליף או משהו? הוא מסתובב כלכך חזק שאם מניחים יד על המחשב מרגישים אותו נע במעגלים.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by the duck,

שלום אני מחפש דיסק קשיח שני למחשב של 500GB עכשיו יש לי 250 WD KS וחשבתי על ה W.D AAKS אבל ראיתי בחנות רק AACS מה זה הדגם הזה? הוא טוב יותר טוב מהAAKS? ומה ההבדל? ובכלל איזה דיסקים קשיחים עכשיו נחשבים הכי טובים ומה כדאי לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  5. שלום, יש לי הארד דיסק דווקא די חדש של סאמסונג 160 ג'יגה 8 מגה בופר אבל PATA הכל היה בסדר כבר כמה חודשים, בכונן E היה לי 110 ג'יגה ורציתי עוד 10 כי הייתי זקוק כי הוא היה עושד מעט מתמלא, לכן בלילה דרך תוכנה: Norton Partition Magic 8 עשיתי "ריסייז" לכונן והעברתי מכונן C שהיה בו 35 פנוי ג'יגה לכונן E 10 ג'גיה... המשחב עשה רסטרט והיה מסך שחור וראיתי שהארד דיסק פעל... אז עשיתי רסטרט חשבתי הוא נתקע (כן כן הייתי טיפש ולא חיכיתי) ואז שוב פעם זה היה ועשיתי שוב רסטרט עד שחיכיתי חצי שעה וזה הסתדר והמשחב עלה והכל טוב... אני מפעיל משחק והוא לא עובד.. נפתח חלון שחור קטן ל 3 שניות ומתכבה... אז יוצא עכישו מצב ששום משחק לא עולה, כל המוזיקה של (40 ג'יגה) כשאני פותח את כל התיקייה מסתבר א…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני עוד שבוע טס לארה"ב, ואחי רוצה לקנות מחשב חדש.. אז חשבתי לנצל את הנסיעה כדי להביא כמה רכיבים משם.. בהנחה שהמחשב יהיה למטרת גיימינג, ויש סיכוי שאני אפילו אדחוס לו שם SSD 128GB, איזה כונן הייתם ממליצים לרכוש דרך אמאזון? האם גם שם אין לי ברירה אלא לראות את המחירים המנופחים או שיש עדיין דגמים במחירים שפויים? מהחיפושים שעשיתי לא הצלחתי למצוא כלום... השאיפה לכיוון 7200 RPM עם 500GB מינימום, 1TB מקסימום.. תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by imac,

אני בקריזה, לא הייתי בבית כמה שבועות חזרתי וכל המחשב נדפק הוינדוס מקפיץ לי שגיאות והיו מלא SPYWARE וכל מיני חרא למינהם אבל הדבר העיקרי שמפריע לי היא שפתאום הצורב DVD לא מזוהה במחשב... ומן הסתם זו בעיה רצינית כי אני רוצה לפרמט... הדברים שניסיתי בינתיים זה להחליף כבל IDE וזה גם לא עזר... מה האופציות שיש? (יש לציין שהצורב היה תקין לגמריי לפני 3 שבועות)

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 . היום קניתי מחדש נייד[נטבוק - ללא כונן אופטי], והבנתי שהU3 יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  9. Started by isach,

היי , קניתי צורב nec 4550 בערך לפני 3 חודשים או יותר ואין לי מושג מה זה עידכוני קושחה בכלל , האם זה משפר את האיכות צריבה ? אם כן איך עושים את זה ? ראיתי פה בפורום בחיפוש לינק לאתר הזה http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=96140 אבל לא הבנתי איך מעדכנים ..וגם כתוב שזה יכול לבטל את האחריות למישהו פה יש את הצורב הזה והוא יודע איך מעדכנים את זה ומה הכי מומלץ ? אגב , הצורב אמור להיות כפול 16 בצריבות ובנרו זה תמיד מופיע לי כפול 12..מה הסיבה? ואם איזה דיסקים הכי מומלץ להשתמש איתו ? קניתי כתומים כאלה של lg dvd+r , לא נראה לי שהם משהו

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by kkffiirr,

הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by topcat115,

אם אני מחבר דיסק קשיח SATA III ללוח שתומך ב SATA II הוא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. סוג של וודו ??? ברשותי Sandisk Cruzer Blade 32GB חדש בן שבוע. פעם או פעמיים חיברתי אותו למחשב העיקרי שאני משתמש בו והוא עבד. כאשר ניסיתי להשתמש בו שוב, הוא פשוט לא מזוהה. הוא קיים ב-Device Manager אך הוא טוען שהכונן לא נמצא (גם ב-Explorer וגם ב-Disk Management). בדקתי בעוד 2 מחשבים שיש בבית והוא עובד בהם ללא בעיה שהיא. מאחר ואני צריך להשתמש בו במחשב העיקרי, ניסיתי אין ספור דברים ואפילו שילוב ביניהם-[list type=decimal] [*]פירמוט הכונן ל-NTFS, FAT32 גם מהיר וגם מקיף [*]Uninstall ל-Curzer מה-Device Manager והסרה של Mass Storage Device , אתחול ואז נתתי לו לזהות אותו שוב. [*]Uninstall לכל מה שתחת USB ב-Device Manager ואתחול (אז הוא מתקין את הכל לבד שוב) [*]החלפת אות הכונן…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by blabla2002,

יש לי שאלה הכנסתי דיסק שקוף (יש כאלה בטוח חבילות של דיסקים האחרון הוא שקוף כדי להגן) והצורב הישמע רעש מוזר (לא של סיבוב) האם יכול להיות שהוא שרף את החלק שבואו כיוון הליזר ועוד שאלה נגיד שהוא פגעה באצמו ועכשיו הוא עובד איך אני יודע אם זה הרס משהו או פגעה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. Started by Style_Shachar,

אם האשכול הזה שייך לפורום תמיכה טכנית, סליחה.</blockquote> </blockquote>שלום, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. האחד מחולק ל-2 מחיצות, והשני לא מחולק.</blockquote>היום פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפרמוט כשהוא שואל בנוגע למחיצות, לא נגעתי בכונן השני, אלא רק במחיצות של הכונן הראשון. אחרי התקנת הווינדוס המחשב הראה לי במחשב שלי את שתי המחיצות של הדיסק קשיח הראשון, אבל לא הראה לי בכלל את הדיסק קשיח השני. אחרי זה, הגעתי למצב, לא חשוב איך, שהצלחתי להראות את הדיסק הקשיח השני,אבל פתאום הוא אומר לי שהכונן לא מאותחל, ושצריך לאתחל אותו, וזה שימחק לי את כל הקבצים מהכונן!! אבל אני לא נגעתי בכלל בכונן הזה בפירמוט! אין מצב עכשיו שאני מאבד את מה שיש לי בכונן הזה, כל הגיבוי ש…

15. Started by ifs2003,

שלום, רכשתי כונן גיבוי MYBOOK של WD. יש בו חיבורים ל USB2 Fire Wire ו E-SATA אך הם לא צירפו כבל של E-SATA. השאלה שלי האם אני אוכל להשתמש בכבל או שניים רגילים של חיבור SATA שיש במחשב או שזה כבל מיוחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. קניתי אתמול הארד דיסק של WD- 320GB*2 AAKS והתקנתי בנתיים אחד מהם אבל כשאני עושה manage כמו שקראתי בפוסט אחר הוא שואל אותי : מה לעשות מפה? עריכה- לא חשוב.. ראיתי שאף אחד לא עונה אז ניחשתי לעשות את הMBR ועכשיו זה עושה פירמוט.. (לוקח מלא זמן..)

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס, ומתלבט בין 3 כוננים קשיחים: WD ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Caviar SE WD1600JS) Seagate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Barracuda 7200.9, ‎ST3160812AS‎) Hitachi ‏Deskstar 160GB SATA II‎ (7K160, ‎HDS721616PLA380‎) המחיר שלהם כמעט זהה, כך שאינו מהווה שיקול. אשמח לקבל המלצות מהמומחים מי עדיף מבחינת אמינות וביצועים? בתודה מראש, דוד

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by davis5,

מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by diablo4u,

200 גיגה ראיתי שזה לא יקר העיקר שיהיה שקט sata וגם חשוב לי אחריות אם זה אפשרי

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by sha-256,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA. אני לא רואה אנדיקציה על פעולת הדיסק בקידמת המארז (הנורית שמהבהבת), אך אני רואה את האינדיקציה של הצורב שלי (הוא מחובר ל- Secondery IDE בתור Master). האם אני יכול לשנות משהו כדי שזה יראה אינדיקציה של הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by zzrxox,

מאופיס דיפו איך הם ?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by sofix4,

קניתי לפני שבועיים צורב DVD LG H30N בחיבור SATA. קניתי גם דיסקים של וורבטים 16x. כשאני צורב בנרו 4gb לוקח לו חצי שעה. עכשיו עשיתי חישוב, ויצא לי שהוא צורב בערך במהירות של 2x. כמה זמן אמור לקחת אם צורבים דיסק של ארבעה ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  23. יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by sos,

מה אתם אומרים על זה? יכול להיגרם נזק לצורב?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by pms1,

יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים