עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by L-Byte,

אני רוצה לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין Nec nd-3500a ו LG GSA-4160B שניהם בערך באותו מחיר מה עדיף?

2. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני עוד שבוע טס לארה"ב, ואחי רוצה לקנות מחשב חדש.. אז חשבתי לנצל את הנסיעה כדי להביא כמה רכיבים משם.. בהנחה שהמחשב יהיה למטרת גיימינג, ויש סיכוי שאני אפילו אדחוס לו שם SSD 128GB, איזה כונן הייתם ממליצים לרכוש דרך אמאזון? האם גם שם אין לי ברירה אלא לראות את המחירים המנופחים או שיש עדיין דגמים במחירים שפויים? מהחיפושים שעשיתי לא הצלחתי למצוא כלום... השאיפה לכיוון 7200 RPM עם 500GB מינימום, 1TB מקסימום.. תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by RayZ,

שמעתי שישנה דרך להחזיר קבצים שנמחקו לאחר פרמוט, מישהו יודע על זה? יכול לספר לי קצת איך זה עובד והכי חשוב- איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. שלום לכולם, בפוסט הזה אפרט את הניסיון שלי עם ה-RAID0 החדש שעשיתי, וקצת תובנות על SATA ו eSATA. יהיה פוסט קצת ארוך אז מי שלא מעניין לו שימשיך הלאה קראתי די הרבה פוסטים בפורום וברשת בכלל והחלטתי לנסות מערך RAID0. לפי העצות פה החלטתי לקנות AAKS 320 נוסף על זה שיש לי ולשים את שניהם ב RAID0, ולקחת עוד AAKS 500 לגיבוי (וגם כי הייתי צריך לגבות איכשהו את מה שהיה על ההארד דיסק שהיה לי...) לפני השינוי היו לי במחשב את ה AAKS 320 הראשון, עוד 250KS ועוד 200JD (כזכור לי סאטה1). את הישן יותר אני אעביר למחשב אחר ואת ה250 כנראה אשים במגירה, מה שיצר את הצורך או לפחות את הרצון שלי לחבר אותו דרך ה-eSATA. זה זמן טוב לציין את המפרט שלי (שנבנה כמובן בעזרתם האדיבה והמקצועית של חברי פור…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום רב, רכשתי אתמול HD פנימי של seagate, 500 GB, עם 32 זכרון ב- Sata2. מס' שאלות: 1. בגדול , אני יודע שלא צריך להתעסק עם הג'ימפור. יחד עם זאת קראתי באחת התגובות בפורום זה, שכדי להנות מיתרונות ה- sata2 יש לשנות את הגימפור. אחרת הוא ימשיך לעבוד כ- Sata. האם כך הדבר ואם כן אז איך עושים זאת ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Started by kkffiirr,

הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. שלום לכם, יש לי צורב DVD של NEC (דגם 3540) ניסיתי לעשות בעזרתו OVERBURN בצריבה של דיסק DVD אבל אני אף פעם לא מצליח (תמיד הוא אומר לי שאין מקום בדיסק והוא לא מוכן לצרוב). האם בכלל אפשר לצרוב OVERBURN בדיסק DVD ואם כן מה הבעיה אצלי? (אני משתמש בנרו, אולי זה משנה) תודה.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by DL,

חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. הבנתי שניתן לחבר כונן SATA בזמן שהמחשב פועל, וחלונות תזהה אותו אוטומטית, זה נכון? אני צריך לחבר אותו מראש לאספקת הכוח, או שאני יכול לעשות גם את זה בלי לכבות את המחשב?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by nore0,

יש לי כונן NTFS 37.2 GB נכנסתי למאפייני דיסק מקומי ונשאר לי 827 MB סימנתי את כל התיקיות שיש בכונן וכולם שוקלים 32 GB איפה עוד 5 GB

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. בעצם שלוש, אבל לא משנה =) האם ניתן לעשות RAID 0, ל-8HD SATA 120GB? האם ניתן לעשות RAID 1, ל-120GB 8HD SATA? האם ניתן לעשות RAID 0+1, ל-8HD 120GB SATA - ארבע מראה ארבע עובדים ביחד. וככל שמוסיפים יותר HD'S ב-RAID 0, עולה מהירות הכתיבה/קריאה? או שיש הגבלה מסויימת.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by roma4k,

שלום! אני כניראה אלך לרכוש אחד מהצורבים המומלצים כאן : NEC 3540 או LG 4163 ( נידמה לי זה הדגם, יכול להיות אני מתבלבל במס'). אני לא אשאל מה אתם ממליצים משום שכבר שאלו את זה מיליון פעמים, לכן מה שמעניין אותי לדעת זה איזה צורב שקט יותר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by kisin,

אני מחפש לקנות disk on key בגודל 4GB שתומך בUSB2, ובלי מערכת ההפעלה U3, זה מיותר לגמרי לפי דעתי. יש המלצות מה לקנות?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  14. קניתי אתמול הארד דיסק של WD- 320GB*2 AAKS והתקנתי בנתיים אחד מהם אבל כשאני עושה manage כמו שקראתי בפוסט אחר הוא שואל אותי : מה לעשות מפה? עריכה- לא חשוב.. ראיתי שאף אחד לא עונה אז ניחשתי לעשות את הMBR ועכשיו זה עושה פירמוט.. (לוקח מלא זמן..)

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by TNT,

שלום, אני רוצה לקנות צורב דיוידי חיצוני. השאלה שלי היא מה עדיף לקנות, צורב DVD פנימי עם מארז חיצוני , או צורב DVD חיצוני שבא קומפלט כבר עם המארז. השאלה היא לא מבחינת עלות,זה 50 שקל פחות 50 שקל יותר, אלה מבחינה, שביצועים של איזה צורב יהיו טובים יותר? של הדייודי הפנימי עם המארז החיצוני, או של הצורב החיצוני שבא כבר חיצוני, יכול להיות שהוא מותאם מבחינת החומרה\ קושחה להיות חיצוני כך שהוא עובד טוב עם החיבור הUSB מאשר הצורה הפנימי עם המארז החיצוני? תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. Started by DaMn18,

היי, לאחרונה קניתי HDD נוסף (120gb sata) וזהה לדגם שכבר היה לי.. רציתי שיהיו לי 240gb במחשב, האם כדאי פשוט לחבר אותם בצורה רגילה (ואז יהיה לי כונן C וכונן D) או לחבר אותם ביחד ב RAID 0 , כך שיהיה לי כונן אחד של 240gb וצורת עבודה מהירה יותר ? מה אתם אומרים ? האם יהיו לי יתרונות משמעותיים אם אחבר ב RAID 0 ? אולי כדאי פשוט ללכת ולקנות דיסק אחד של 250gb וזהו ? קראתי כאן ת'ראד אחד בנושא הזה ממש והבנתי שאני לוקח סיכון שאם אחד נופל, הכל הלך... השאלה היא אם אני מחליט עוד שנה ללכת ולקנות HDD אחד ורוצה להעביר את כל החומר משני הכוננים ... איך אני עושה את זה ? האם זה יהיה אפשרי ב GHOST ? אני קצת מבולבל ואשמח אם תוכלו לעזור.. תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי גסס. עשיתי לדיסק הגוסס גיבוי מלא, החלפתי אותו והתקנתי במחשב הנייד דיסק קשיח חדש. כעת שאני עוסק בתהליך השחזור, רציתי להתייעץ אם לקחת את הגיבוי ולעשות שחזור מלא ורגיל או שמא כדאי כבר לנצל את ההזדמנות הזאת "לעשות ניקוי" ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כמה דברים שצריך לדעת: 1. אני לא מדבר על התקנה ממש נקייה של הווינדוס. אין לי שום כוונה ורצון להתחיל עם כל ההגדרות וההתקנות ממש ממש מהתחלה (ייקח לי חודשים). אני מדבר על שחזור חלקי, כמדומני שיש איזה דרך באמצעות "העברה נוחה ב-Windows" או משהו כזה... 2. כרגע המערכת הפעלה עובדת בסה"כ בסדר. 3. מדובר במערכת הפעלה W7 x64 שעבר עליה 3 וחצי שנים.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. שלום. קניתי צורב NEC3500AG וחבילה של 25 דיסקים DVD-R של פורטיס ומדיסק שצרבתי עד עכשיו נראה שהDVD שלי לא יכול לקרוא אותו, שמעתי שישנה דרך לעבוד איכשהו על הDVD שהדיסק הוא DVD-ROM, איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום. התחדשתי בצורב חדש של PIONEER (רק אחרי שפתחתי את האשכול של הצורבים וקניתי ראיתי שיש סטיקי של צורבים מומלצים חח) נכנסתי לאתר לירה כדי לקנות דיסקים וראיתי שיש מלא סוגים, +R, -R +- ושאר ירקות.. מה הפורמט המומלץ לצריבת אימג'ים? תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי כלום וגם בסטיקי לא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת האם המכשיר שמעבירים בו את החפצים שלוקחים לטיסה, שבודק מה יש בתוך המזוודה או התיק יכול להרוס דיסק קשיח? תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  23. BUG מציעים אותם במחירים סבירים, הן שוות משהו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1001&scat=207&tcat=34

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by elitzur,

שלום חברים , ראשית מתנצל אם הייתי אמור לפתוח את השירשור בתקלות חומרה . אבל הכונן (NEC -ND3550A) עובד . אני מצליח לצרוב דיסקים אבל כשאני מנסה לקרוא אותם - מוצג דיסק ריק כך גם לגבי דיסקים ישנים (שפעם נקראו ללא בעיות) , כל הדיסקים נקראים בקלות ע"י נגן DVD. ניסיתי לעדכן קושחה (למרות שזה לא נשמע כמו הפיתרון) - לא עבד . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  25. אז ככה יש לי מחשב נייד persario 2700ea עכשיו יש לי 20 ג'יגה ואני רוצה עוד מקום עכשיו עומדות בפני 2 אופציות שאני רואה או לקנות HD מחו"ל של 60 ג'יגה ולשים על שלי (ואז גם לפתוח את המחשב לא בטוח שאפשר לבד ולגבות חומר ובלה בלה בלה) או לקנות כונן קשיח רגיל של 80 ג'יגה ומגירה חיצונית ולחבר בUSB הבעיה היא שזה USB 1 ולא 2 ואני כן ארצה להריץ דברים מהדיסק הקשיח הזה... האם זה יהיה אפשרי? האם יש פתרון אחר? הפתרון השני עולה בהכל על הראשון חוץ מהעובדה שרוחב הפס עלול להיות ממש ממש קטן...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים