אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הבנתי שניתן לחבר כונן SATA בזמן שהמחשב פועל, וחלונות תזהה אותו אוטומטית, זה נכון? אני צריך לחבר אותו מראש לאספקת הכוח, או שאני יכול לעשות גם את זה בלי לכבות את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח asus-p5ql-e צורב של LG הקטע הוא שליפעמים שאני במחשב פיתאום יש תקיעה של איזה 3 שניות במחשב ואחר כך זה חוזר במיקרה ניכנסתי למחשב שלי וראיתי שהוא נעלם מישם ורק אחרי ריסטארט זה חוזר,ושמתי לב שתמיד שיש תתקיעה הצורב נעלם ואז הבנתי שזה מימנו,יש פעמים שאני ישר מדליק תמשחב והוא לא מזוהה,ב davice manger הוא ביכלל לא מופיע!!! בדקתי חיבורים הכל מחובר ניסיתי לפרמט לא עזר יש לציין הווידוס מקורי,וזה מעצבן הקטע שזה נעלם מישהוא יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק לגיימרים ומעדיף לוותר על SSD מבחינת תקציב...רציתי לדעת אם הוא באמץ נחוץ או שאפשר לוותר?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כוננים קשיחים. אחד בPRIMARY והשני בSECONDARY MASTER. כשאני מעביר קבצים ביניהם העתקה ממש ממש איטית וזה לא היה כך בעבר. יש לציין שהמחשב לא עבד מעל לחודש וכשהפעלתי אותו לראשונה התקנתי SP2. תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר הדלקתי את המחשב כמנהגי ושמעתי רעשים מוזרים של נקישות, הרעשים באו מהארד דיסק ובהפרשי זמן קבועים. הווידוס כמובן לא עלה ובמסך הופיעה ההודעה ששולחת אותי לעשות בוט מהדיסק. כשניתקתי את הארד דיסק מהחשמל הרעשים של הנקישות הפסיקו וכך הגעתי למסקנה שזה 100 אחוז בא מהארד הדיסק. מישהו יודע מה זה אומר ? האם איבדתי את כל המידע שהיה לי על הארד הדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הגיע להישג ידי קובץ img של דיסק DVD (בגודל 4.3 גיגה), שמכיל סרט מסויים. השאלה שלי היא, איך אני צורב אותו. אני יודע שבצורבים רגילים צורבים דרך תוכנה (אני אוהב את FantomCD), אך עם איזו תוכנה \ איך עם צורבי DVD? ניסיתי כמו בישן, אבל דפקתי 2 דיסקים... (מריץ כמה דקות וחוזר אחורה בסרט)
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. קיניתי בעבר צורב חיצוני של BENQ - EW822U, יועד בעיקר לצריבת משחקים. בעבר הייתי צורב קיבצי אימג' והכל היה רץ מעולה. לפני זמן מה התחילה בעייה בקריאת ה DVD ולדוגמא ה PS2 לא זיהה אותם יותר. שמתי לב שלעומת העבר כעת שאני משתמש בתוכנות צריבה (לא משנה איזה, ניסיתי כמה - NERO, ALCOHOL, DVD ENCRYPTOR וכו',) למרות שהתוכנה מגיעה ל 100% פעולת הצריבה ממשיכה למשך יותר למעלה מדקה גם לאחר שהתוכנה הגיעה ל 100% (לא קרה בעבר כאשר ה DVD עבדו כמו שצריך). ניסיתי להתקין מחדש את הצורב, הדרייברים ואפילו את ה WINDOWS מחדש... נאד'ה, הבעיה חוזרת על עצמה. האם מישהו מכיר סיפור כזה ויודע איך להתמודד עם הבעיה ? אשמח להצעות ודיעות נוספות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
צריך המלצה לDOK עד 200 ש"ח לפחות 256MB אני שואל כי אני לא מבין בזה ממש וגם 200 שקל זה הרבה בשבילי אני רוצה לקנות את הכי טוב במחיר הזה...
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
העיניין הוא שאני לא צריך את הCD ושמתי לב שלא עשיתי בו שימוש כבר חודשים רבים. השאלה אם להשאיר אותו למקרה שיקרה משהו לצורב(חס וחלילה) ואז אוכל להשתמש עדיין בCD או למכור ב25 שח או מה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה רצינית של איטיות מערכת ואני חושד בהרד דיסק..(האיטיות מתבטאת בפיתחת חלונות איטית ,עומס מורגש של המערכת וכו') פתאום לוקח לי המון זמן לפתוח קבצים מקווצים ולוקח לי המון זמן להעתיק קבצים.. עשיתי איחוי דיסק עם התוכנה DISKKEEPER וכלום לא עוזר.. גם סריקה וירוסים וספייוורים לא עזרה.. בכל מקרה זה לא היה ככה לפני חודש.. עשיתי גם בדיקת מהירות קריאה וקיבלתי ממוצע של 55 מגה לשנייה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המהירות והקיבולת הכי חשובים לא אוהב את הפייצרים מסביב SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) U3 Kingston DataTraveler 4GB אלה הכי מהירים בשוק ה MAINSTREAM ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרת גיבוי.. בין 320 ל400 ג'יגה.. התחלתי להתעניין יש את הOne touch הזה.. אני ממש לא מבין בזה.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. מה הדיסק הטוב ביותר במחיר סביר שישרת אותי נאמנה.. ומה זה הOne touch הזה בכלל ולמה הוא טוב?!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי תיייקיה שאשני ורצה לבצע לה גיבוי מצטבר ואני לא רוצה להיות תלוי בתוכנה יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקובץ BAT ואז כל פעם שאני ורצה להוסיף את מה שהשתנה לכונן החיצוני ואז אני יוסיף את זה למשימה מתוזמנת
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 3 צורבי בבית אני צריך לתת אחד מתנה... איזה מבין 3 הצורבים הוא הכי פחות מומלץ וכדאי לי להפרד ממנו ואילו האמינים ביותר גם אם הם קצת ישנים NEC ND-3540A LG GSA-4163B LG GSA-H10N תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
נמחקה לי תקיית תמונות מהדסקטופ בטעות, ומחקתי אותה בעזרת shift+delete, עכשיו השאלה שלי היא אם יש איזושהיא דרך לשחזר את המידע שנמחק. אנא ענו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים בRAID 0 בתקציב של עד 1000 ש"ח. אני רוצה MTBF גבוה כי אני הולך להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן, שהיו כמה שיותר מהירים ושהיו לפחות 250GB.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם הצורב יש לי צורב של Plextor 40/12/40A ולפני חודש היה לי הארד דיסק 80 GB של WD וכל דיסק שניסתי לצרוב הוא צרב בלי בעיות עכשיו קניתי הארד דיסק 120 SATA של WD וכשאני מנסה לצרוב דיסק הוא מתחיל ואז הוא מפסיק באמצע כאילו נשרף הדיסק לפעמיים הוא באמת שורף אותו ולפעמיים לא והוא לא מצליח לצרוב בכלל מישהו מכיר את הבעיה הזאת עזרה דחוף זה תמונה של מה שהוא עושה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-