עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה ההבדל בין הצריבה במינוס לפלוס כלומר איך אני יודע איזה מכשיר כן יכול לקרוא את הדיסקים וגם תגידו אני יכול לצרוב על דיסק dvd קבצים בפורמט של vcd אבל בקיבולת של 4.7 גיגה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אבי רכש לפני כשבוע צורב CDRW חדש של פיליפס אך הוא איננו מצליח להשתמש בו. גם לאחר עדכון ל- Nero Burning Rom 7 ווידוא כי הצורב מזוהה ופועל (בתור כונן דיסקים) מתקבלת ההודעה "Driver Not Ready" כמספר שניות לאחר תחילת צריבה כלשהי. יש לציין שגם בנסיון צריבה באמצעות ה"תוכנה המובנית" של Windows התקבלה הודעה דומה, וגם השתמשנו במספר מדיות של חברות שונות לבדיקה. יש לציין כי תחילה נקנה כונן של BenQ ולאחר שהתגלתה תקלה די דומה הוחלף לזה של פיליפס. האם לדעתכם אבי קיבל צורב דפוק פעמיים? (או שמה משהו בהגדרות ה- DMA יכול להיות לא נכון למשל) תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Gliding,

היי, קניתי את NEC 3550A. עכשיו אני צורב איתו קובץ ISO בעזרת NERO...וצצו לי כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שהקאש שלו נמצא כל הזמן בתנועה? יעני הוא מגיע ל-100 אחוז ואז פתאום מתחיל לרדת ל-0 וחוזר שוב ל-100? 2. איזו תוכנה משמשת לצריבת DVD? שמעתי על POWER DVD 5... תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by erez_levy,

שלום לכולם, לפני זמן מה, נדפק לי הצורב, זה התחיל בזה שהוא הפסיק לקרוא דיסקים, וכל פעם שרציתי לפתוח אותו הוא היה נפתח חצי,נסגר, ואז שוב נפתח חצי,נסגר ורק אז הוא היה נפתח לגמרי. בזמן האחרון כבר התחלתי להתעצבן עליו אז פתחתי אותו רגיל (כמו שמכניסים דיסק לא את הבפנים של הצורב) וניקיתי אותו קצת, אחרי כך ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא נפתח והכל טוב רק שהוא עדיין לא קורא דיסקים, היום ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא בכלל לא נפתח כאילו לא מגיב או לא יודע מה. כאילו הוא עושה קולות של מנסה להיפתח אבל לא נפתח. מישהו יודע מה הבעיה?

6. מאיפה אפשר לקנות שקיות ניילון לדיסקים או עטיפות בזול ? ואיזה דיסקים רגילים מומלץ לקנות היום סילור ליין או משו אחר? ומה היחס מחירים של הדיסקים בערך 50דיסקם ב 50?.. או שזה ירד כבר

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by AdiR^SiNaI,

אני רוצה לקנות דיסק קונקי שיהיה בו 1GB מקום פנוי אז איזה אני צריך לקנות איזה סוגים אני לא מבין בכאלה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by M7a,

קניתי קופסה בגודל 5.25 אינטש כמובן שאפשר לחבר כל כונן אופטי ויש גם מתאם כדי לחבר דיסק קשיח וגם מתאם לחיבור דיסק קשיח נייד 2.5 אינטש.. חיברתי כונן קשיח רגיל וחיברתי אותו למחשב של חבר (USB2) העתקתי חומר בגודל של 30 גיגה מהמחשב שלו לכונן הנייד... אחרי בערך שעה ורבע הוא היה ממש ממש לקראת סיום (היו חסרים 3-4 ריבועים בסרגל האחוזים) ולפי השמות שרצו בהעתקה הוא ההעתיק מ ת' ל - א' ואז בטעות חבר לשי לחץ אנטר ועשה ביטול להעתקה... אבל כשנכנסתי לדיסק הנייד ראיתי בכלל שזה העתיק בקושי 2 גיגה וגם רק כמה תקיות שמתכילו באות א.. כאילו ממש הפוך או הראה לי רק את הקבצים שנשארו לו להעתיק - לפי חלון העתקה של ווידוס? מישהו יכול לענות לי מה קורה כאן שעה ורבע והוא העתיק בקושי 2 ג'יגה ולמה ווינדוס ה…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by avi.hagit,

אני מעונין שתעזרו לי להבין למה במחשב שלי הדסיק קשיח של 160 גיגה מזוהה רק 131 גיגה ואם אתם יכול לפרט מה אני אמור לעשות כי אין לי מושג תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by dabaz,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD athlon 3000+ 64 939 gigabyte k8ns 939 leadtek geforce 6800NU 128MB GeIL 512 (256X2) DDR 2.5-4-4-8 עכשיו מה שנשאר לי זה ההארד דיסק Maxtor ATA 40GB אני מקושי יכול להחזיק 3 משחקים על ההארד דיסק הזה שהוא כבר בן בערך 6 שנים :\ חיפשתי בfroogle אני רוצה westren degital אבל אני גם לא רוצה משהו יקר בטירוף או עם הרבה איכסון מספיק בערך 180GB משהו כזה או אפילו פחות אבל אני מחפש בארה"ב כי אני גר בארה"ב יש לי כבר חנות שקניתי אצלה מארז וספק וכל מיני דברים אני רק צריך עצות ואת השאר אני כבר יעשה ...

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  13. או מה השיפורים ? למה אין את הדגם 4450 באתר של NEC ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ido.G,

היי, אני שוקל לקנות צורב OEM. האם יש פתרון תחלופי וזול (או חינמי) ל Nero Burning Rom? (אני מעדיף להשתמש בתוכנות חוקיות)

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. יש מלא סוגי צריבה מה ההבדל ביניהם אני משתגע כי אני רוצה לקנות צורב DVD DVD-ROM, DVD-R (DL approx march 2005), DVD-RW, DVD+R, DVD+RW,DVD+R9,CD-ROM, CD-R and CD-RW with 80mm and 120mm diameter ?.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שמעו אני קונה מחשב אוטוטו ואני רוצה להעביר את כל המסמכים השירים ומה שאני צריך מההארדיסק הישן אל החדש איך אני עושה את זה אם אין לי צורב?

17. Started by אנדי,

שלום לכולכם, יצא לי לשוחח עם אדם העוסק בשיווק חלקי מחשב ולפי טענתו חלק גדול מהדיסקים הקשיחים שנמכרים בחנויות הם דיסקים שעברו שיפוץ כלשהו והוחזרו לשוק כדיסקים קשיחים חדשים בלי ליידע את ציבור הצרכנים על כך. האם יש אמת בסיפורו של האיש? ואם נכון הסיפור, כיצד יש באפשרותי לזהות דיסק שעבר כזה שיפוץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי.. כרגע יש לי כונן 40GB מחולק ל3 (אל תשאלו למה) , אני מחליף מחשב, ואני רוצה לאחד את כל העניין כי זה טיפשי להשאיר את זה ככה... הבנתי שצריך לשנות משהו באיזשהוא מקום ואז כל הנתונים נמחקים אוטומטית ואז צריך לפרמט . תקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו לי איך עושים את זה.... בבבבבבבקשה כמובן . תודה .

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by Ron1999,

ערב טוב לאחר התלבטויות רכשתי הרד-דיסק, עקב טעות קיבלתי SATA ולא ATA. האם יש טעם להוסיף כרטיס מתאם לSATA למחשב שלי - יהיה בזה איזה ייתרון \ הגיון או שפשוט להתעקש שיחליפו לי את הכונן לATA? המחשב לא תומך ב-SATA ללא כרטיס הרחבה. רון.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by sarel_d,

אהלן אנשים ! ! ! אז ככה חיברתי תצורב החיצוני שלי למחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא לא חיברתי אותו , כל ההתקנים שלו בסדר גמור ניכנסתי למנהל התקנים והכל מראה שבסדר הוא גם מעלה לי דיסקים והכל אך בנוסף לזאת יש בעיה כשאני בא לצרוב דיסק הוא מתחיל לי את הצריבה ובאמצע קבוע הוא מחליט להפסיק תצריבה וכל התהליך ניכשל ... אם מישהו מכם יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי אפילו באופן פרטני אני יודהה לו מאוד ... *כבר הלכו לי שלושה דיסקים לזבל

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by Burning Ice,

היי חבר'ה. יש לי כרגע 2 הארדים של 80GB של סמסונג. אני שוקל אם לחבר את שניהם ברייד 0 או להוסיף עוד 2 ולחבר ברייד 5. ידוע לי שהיתרון של רייד 5 הוא הגיבוי . קראתי פה הודעות בפורום , אבל לא מצאתי משהו לגביי רייד 5 לעומק . יש לי את הלוח של אסוס p5wd2 premium שיש לו בקר רייד פנימי , והבנתי שאני יכול לחבר עד 4 דיסקים נפרדים . בכל מקרה , השוואות ביצועים בין raid 0 ל raid 5 , יתקבלו בברכה. או סתם תגובות בנושא יתקבלו בברכה גם כן

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by דרומי,

אהלן, 1.מתי הם יהיו בארץ הצורבים האלה?החודש יהיו?מישהו יודע? 2.שמעתי שכדי לצרוב עם הדפסים צריך דיסקים מיוחדים שעדיין אינם בארץ,ושהם יהיו יקים?האם זה נכון? אודה על כל תגובה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. Started by Shlagr,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד ישן של 40 ואחד יותר חדש של 80 בקיצר פירמטי ויש לי רק מחיצה אחת ההר דיסק השני לא מופיע לי.... והוא מזוהה בוינדוס ללא שום בעיה הוא מופיע במנהל ההתקנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. קניתי כונן קשיח של WD SATA 120 GB ושאני עובר מאתר לאתר או שיש פעולה של העברת נתונים מהדיסק שומעים ממנו רעשים כמו שהיה לי בישן , זה תקין ? SATA זה 150/s נכון ? אם כן למה המחשב רושם לי ATA 100 ? ככה הוא מזהה אותו שהמחשב עולה ... בביוס רשום IDE/RAID וזה על IDE הקטע ששאלתי מאיפה שקניתי אמרו לי שלרייד אין שום קשר ושזה לא הופך את הדיסק ל SATA מה עושים ? איך גורמים לכונן הקשיח לעבוד בתור SATA 150 ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. אני רוצה צורב עמיד ואיכותי שיהיה גם דו שכבתי, צורב + - ו 16X והכי חשוב שיהיה איכותי תודה מראש בברכה, שי

• 9 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.