עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by LIOR1994,

כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  3. Started by blinkybill,

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. Started by deqution,

שלום לכולם, יש לי 2 HD במחשב. אחד של 150 אחד של 250 . יש ברשותי HD נוסף בגודל 500 G והוא מהיר מהשניים האחרים. ביצעתי בדיקה ע"י : CrystalDiskMark מיכוון שאינני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ביצעתי disk cloning ע"י התוכנה : EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition כפי שהומלץ פה באחד האשכולות. ויש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח להעביר את הHD של ה 250 ל HD של ה 500 במלואו, אני מצליח להעביר אותו אבל הוא מחייב אותי לחלק אותו. 2. ביצעתי בדיקת מהירות HD אחרי ההעברה ואני מקבל תוצאה דומה לפני שעשיתי Disc Cloning (שיפור של 3-5 MBPS) האם יש תוכנה שפשוט מעבירה ללא אילוץ חלוקה? ומדוע אני מקבל תוצאת מהירות דומה אם לפני ההעברה היה שיפור של 30+- MBPS. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. סדרת ה-UV400 החדשה של החברה האמריקאית היא אחת מהזולות שניתן למצוא בשוק המקומי נכון לעכשיו, וכזו שמתיימרת לא להתפשר על רמת הביצועים מלחמת המחירים בשוק כונני ה-SSD לא פוסקת לרגע, ועתידה אף להתחזק במהלך השנה הקרובה עם כניסתה ההדרגתית של טכנולוגיית שבבי ההבזק התלת מימדיים לתמונה. במקביל, ללא יותר מדי רעש וצלצולים, חברת Kingston השיקה סדרה חדשה של כונני SSD "מסורתיים" בהתבסס על תקן ה-SATA III ועל זכרונות TLC NAND מישוריים – וזו זמינה כעת גם בחנויות בישראל, במחירים תחרותיים וכמעט חסרי תקדים. בעוד שכמה סדרות כונני SSD חדשות וזולות מתבססות על בקר ה-SM2256 של חברת Silicon Motion, אשר מאופיין בביצועים מאכזבים עד מאוד אפילו במחיר מינימלי, משפחת דגמי ה-UV400 החדשה של קינגסט…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. Started by tehnodrom,

עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. כמובן שדגש על מהירות שקט אמינות ומחיר נ.ב כצמה מקום צריכה מערכת הפעלה ווינדוס 7 כדי לעבוד כמו שצריך? על מנת לדעת מה הכונן SSD המיניאמלי האפשרי שיריץ מערכת הפעלה בצורה סבירה (רק מחשבה כרגע)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by djvibe,

היי אני צריך צורב לצריבת מדיה .. אני צורב המון דיסקים AUDIO ביום ...אני רוצה לקנות צורב לא של ה 100 שקל הפשוט אלא משהו יותר מקצועי לצריבת דיסקים השאלה אם יש כזה דבר !? ואם בכלל שווה להשקיע או שכל הצורבים הם צורבים מדיה באותה רמה...חשוב לי גם שזה יהיה צורב די וי די תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by zilbermm,

היי, מחפש בהשקעה של סביב ה-350 ש"ח. המטרה היא חיבור לאקס בוקס, אז אני לא מחפש ביצועים גבוהים, העיקר שיהיה אמין. לגבי הנפח, רצוי לפחות 160, ועדיף כמה שיותר כמובן. ראיתי את זה של WD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694409 אב הדגם הוא WDME1600TE, וברשת הביקורות לא רעות אבל על דגם WDME1600TN יש גם את זה של Seagate ‎ST305004FDA1E1-RK‎ אבל הדגם הזה בעל ביקורות רעות על אמינות נמוכה ולעומתו ‎ST305004FDA2E1-RK‎ עם ביקורות טובות יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by Anas-Nanas,

אשמח לדעת מה דעתכם על הצורב הנ"ל... יש באפשרותי לקנות את הצורב ב-400 ש"ח ולפי מה שראיתי הוא תומך בכל הפורמטים הקיימים.... יש טובים ממנו באותו תחום מחירים? הוא נחשב לטוב? עם איזה תוכנות הכי מומלץ לעבוד עם צורב כזה? יש לי מספר סרטי DVD בבית ואני מעוניין לגבות אותם על מנת לא ליצור בלאי..איך משכפלים דיסק כזה? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by spirit,

בנוסף יהיה בנחשב גם hd של 500 גיגה לתוכנות ורציתי לשאול משהמינימום המומלץ בשביל מערכת הפעלה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי צורב כמתואר ואני נתקל בבעיה מוזרה איתו הוא צורב לאט מהרשום. אני צורב על דיסקים של נגיד כפול 8 והצורב מזהה אותם ככפול 8 ואומר שהוא צורב אותם כפול 8 אולם לפי הזמן שלוקח לו הצריבה היא כפול 2.4 ולא כפול 8! כ 30 דקות לדיסק. ניסיתי דיסקים של חברות שונות ותמיד אותה בעיה ניסיתי גם דיסקים של כפול 4 ואותו הדבר. עידכנתי את הקושחה של הצורב אתמול וזה לא פתר את הבעיה, לא שינה כלום בעצם... בקיצור מה שהצורב אומר זה שהוא צורב נגיד כפול 8 במהירות 11 ומשהו מגה לשנייה ובפועל צורב ב 3.2 מגה לשנייה בערך.. וזה מרגיז... יש הצעות או רעיונות מה יכול לגרום לבעיה הנל?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי לעצמי כונן קשיח חדש והתקנתי עליו win7 . את הכומן הישן שעליו מותקנת vista פשוט ניתקתי. עכשיו אחרי שראיתי שהכל בסדר בכונן החדש אני רוצה לחבר את הכונן הישן ולהעביר ממנו חומר.(הכונן הישן יעבור למחשב אחר). היות ולשניהם יש מערכת הפעלה ובגלל ששניהם כונני SATA ללא ג'ימפורים של primary /secondary האם תהיה היתנגשות בין שניהם? מה עושים? תודה,חיים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. חיפשתי בהרבה חנויות ופשוט אנשים לא מבינים על מה אני מדבר.. הכי מצחיק היה באפויס דיפו.. אני אומר לו "יש לכם דיוידי ראם?" הוא מביא לי חבילה של 10 DVD-R..................... :bash: הקיצר אם מישהו יודע על קיומם של DVDRAM בארץ בכלל, ובאיזור חדרה בפרט.. שיציין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Started by SandLegion,

העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  18. שלום לכם. המחשב הנייד שלי עשה את שלו והלך לעולמו. הוצאתי את הכונן דיסקים שלו במטרה להפוך אותו לכונן CD למחשב הנייח או לכונן CD נייד . אחרי הפריוק של הכונן ראיתי חיבור שאני לא מכיר.(כונן DVD צורב סטנדרטי של LG). השאלה שלי איזה כבל/מתאם אני צריך? תודה מראש לכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by theaskingm,

שלום היה לי עד היום כונן SATA2 אחד מחובר למחשב, היום הוספתי עוד אחד, הוא מזוהה על ידי תוכנות כמו EVEREST, גם בביוס... הכל בסדר. רק שאני לא רואה אותו תחת המחשב שלי, האם צריך לעשות משהו לפני?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by iyehuda,

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=necnd350aw&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=96&aff=Zap למה שלא תעשה הנחה לחברי הפורום אנחנו כח חזק ומאד משפיע ותחשוב על הזה

22. Started by omer358,

צריך המלצה למתאם USB 2.0 to SATA שזה מין כיסוי לדיסק קשיח שמתחבר בעזרת USB למחשב אני צריך שזה יהיה בלי חיבור לחשמל חשוב מאוד!!! אפשר שהוא גם יהיה USB 3.0 אין בעיה ואם יש גם שניהם. הדיסק קשיח שלי הוא 250 GB כך שלא תיהיה לו הגבלה של מקום(אם יש הגבלה של מקום עדיף עם הגבלה של 1TB לעתיד) תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

מה התנאים שמעתי שזה טוב ויעיל חשבתי למה לא זה יכול להיות נחמד בבית... אז אני רוצה לדעת מה התנאים שצריך כדי שזה יפעל...(מבחינת חומרה ותוכנה)...תודה...

24. Started by tk_mc,

איך מגדירים ארדיסק בביוס?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

האם יש גם להרדיסקים אפשר לעשות update ל firmware שלהם????

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.