אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי אך נתקלתי במספר בעיות. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק של 400 המחולק לשתי מחיצות של 200 1. מהירות העברת נתונים נמוכה הרבה יותר ממה שציפיתי. כאשר אני מריץ את HDTune 2.53 מתקבלות התוצאות הבאות: Transfer rate (min) Transfer rate (max) 50M Transfer rate (avarege) 26M Accesse time 14mSec. העתקת נתונים בין דיסק רגיל ל RAID מתבצעת במהירות של 10 מגה לשניה בלבד. האם זו מהירות נורמלית? 2. לאחר נפילת מחשב, תוכנת ה RAID manager עולה ומתחילה לנסות לתקן את ה RAID. מכוון שלוקח לה ל…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שאלת זיהוי ,בשעה טובה קניתי מחשב חדש, הכול הותקן כראוי,כולל כונן קשיח מסוג SATA,התקנתי מערכת הפעלה ,לפי הוראות,עם דיסקט SATA,עכשיו שההתקנה הסתימה ,וזו שאלתי, איך אני מזהה שאכן הכונן הקשיח שלי הוא SATA ?(כתוב לי במנהל ההתקנים שהנונן הוא סקזי ? תודה למשיבים וסליחה על הבורות,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לכבות HDD פנימי שמחובר למחשב (או יותר נכון להכניס למצב idle, מצב שבו הדיסק לא מסתובב אבל יכול לקבל פקודה שתפעיל אותו)? יש לי דיסק פנימי שמשמש כדיסק לגיבוי, ואני ניגש אליו לעיתים רחוקות מאוד כך שאם קיימת אפשרות כזו, היא תאפשר לי להאריך את חייו בצורה ניכרת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי בזמן האחרון נשמע כמו טרקטור והכל מתנהל לאט.. וכשאני מעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה הוא קורס. והאמת שאני כבר לא יכול להמשיך עם 160GB זה ממש מעט, אז אני צריך המלצה לכונן קשיח שיהיה שקט וכמובן מרווח.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן חיצוני, זול ככל הניתן של 2TB. העניין הוא ההבדל בין USB 2 VS 3. ההגיון בהתחלה אמר לי שלא אמור להיות הבדל בין הכוננים משום שההארד דיסק עצמו איטי ככה שההבדל אמור להיות מורגש בחומרה אחרת ולא בכוננים אבל קראתי עכשיו כתבה בנושא ולאור הכתבה הוא אמור להיות מהיר יותר פי 3.5 לכוננים. בהנחה שאני צודק, מצאתי כונן אחד כזה זול אבל אני לא מכיר אותו ולכן אשמח לשמוע את דעתכם או לחילופין לקבל הצעה למשהו אחר. Samsung STORY Station 3.0 2000GB HXDE020EB http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=D2020EB&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אגב, המטרה היא גיבוי ענק של מדיה. הכונן יהיה מחובר כל הזמן ואני אעבוד איתו אבל לא יהיה עליו מערכת הפעלה או משהו כזה או …
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Micro 16gb. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. איזה מערכת קבצים תתן ביצועים עדיפים ב-DOK הנ"ל ובויסטה, FAT32 או NTFS? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 למישהו יש ניסיון או המלצה על הכונן הזה או על אחר בגודל של 1TB ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אני צריך שמישהו שמבין איך להתקין HD בנוסף לאחד אחר (maxtor 20g) הצורב שאני אתקין כנראה יהיה 40g 7200 .... אין לי מושג איך מתקינים אותו , לא פיזית ולא בתוכנה. בבקשה עזרו לי. elnatanm
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי ניסיון נוסף.... אני מעוניין להוסיף למחשב הנייד שלי מחיצת SSD למערכת ההפעלה ולשאר התוכנות במחשב (זה בעיקר מערכת הפעלה, נגיד 2-3 משחקים, אופיס מלא ועוד כ-10 ג'יגה בהגזמה של תוכנות). המחשב מדגם Lenovo E420s 4401-4NG למחשב יש יציאת mini pci-e פנוייה. השאלה אם המחשב יוכל להפעיל את כונן ה-ssd דרך יציאה זו....? חשבתי על אחה מהדגמים הבאים: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SSDMAEMC080G2C1 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SSDMAEMC040G2C1 הראשון של 80 ג'יגה, השני של 40. על הדרך.... נראה לכם 40 ג'יגה יספיק לי? במחשב יש לי 320 ג'יגה נוספים, אני רוצה רק את מערכת ההפעלה על זה וכל כל כל התוכנות והמשחקים (כל מה שמותקן קיצר). וכמובן, שוב, אם המחשב יזהה\יפעיל\ייד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסקים Xerox DVD-RW 4X . ממה שהבנתי דיסקים אלו הם דיסקים רב פעמיים כלומר דיסקים שאני יכול לצרוב עליהם פעמים רבות. הכנסתי מדיה ריקה למחשב ובאמת הוא קורא אותו כדיסק DVD-RW . צרבצי עליו קבצים בעזרת נרו והכל תקין עד כאן. לאחר מכן, ניסיתי להיכנס בתוכנת Nero לאפשרות Erase Disc אך משום מה פתאום הוא קורא את הדיסק כדיסק DVD-R ולא נותן לי "למחוק" את הדיסק. יש לציין שניסיתי זאת כבר על 2 מדיות שונות ויש את אותה הבעיה. מה אני עושה? תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה והאם יש יותר גדולים (לא של DVD)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני של חברת WD דרך אתר אמאזון ארה"ב ורציתי לשאול האם תהיה אחריות על המוצר כמו האחריות שאקבל אם אקנה בארץ? המחיר דרך אמאזון זול יותר ב-500-600 ש"ח וזה משמעותי, אבל אני חושש רק בגלל עניין האחריות... ניסיתי ליצור קשר עם WD לפני שבועיים ועדיין אין מענה.. אם למישהו יש ניסיון עם העניין הזה אשמח לדעת!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של 2 טרה, אך יש לי כמה דילמות: 1. מה הבדל הביצועים בין הטכנולוגיה הירוקה לבין ההארדיסקים הרגילים? כי במחיר ההבדל הוא פי 2. באמת שווה את זה? 2. יש לי כרגע שני הארדיסקים, אחד חצי טרה ואחד טרה. רעיון שחשבתי עליו הוא להפוך את החצי טרה לראשי (שעליו יהיה הווינדוס) אבל הוא ההארדיסק הכי ישן שלי ואני לא ממש בטוח עד כמה כדאי לסמוך עליו
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
במחשב מותקן לי דיסק של 320 ג'יגה אך בכונן C יש רק כ100 ג'יגה. בנוסף לכך אני לא רואה את כונן D. המערכת יושבת על כונן C
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_1.html ביקורת חדשה לכונן החדש. לוקח את הביצועים הכבר מצויינים של הראפטור הקודם ומעלה אותם בעוד רמה. המחיר גם כן עולה רמה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79_2018 בתור בעליו של 2 ראפטורים, אחד 74 השני 36 זה כבר קצת יקר לי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , אני אמור לקבל מזרים מדיה HDX 1000 בעוד שבועיים אני מחפש לו HARD DISK מתאים מומלץ הדגם הזה http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=388 אני לא מוצא אותו בארץ !!!! מישהו יודע איפה הוא נמכר או אם יש דגמים של חברות אחרות המתאימות למזרים מדיה בו האיוורור לא מי יודע מה...
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם הלוח: Gigabyte GA-P35-DS3P שתומך ב- INTEL RAID MATRIX. עכשיו, אני מאוד רוצה להנות מהביצועים של RAID 0 ששם יהיו כל ההתקנות של המשחקים, מערכת ההפעלה, תוכנות וכד'... אך מצד שני יש לי איזה 300GB של תמונות, סרטים ומוזיקה שצריכים רק מקום אכסון בטוח ואין לי שום צורך בהגברת הביצועים בשבילם ואני פוחד מאוד לאכסן אותם ב RAID 0 שלא ילך איזה דיסק והלך כל המידע. יש לי היום במחשב הישן 2 דיסקים SATA1 שכל אחד מהם הוא 120GB ואני רוכש עם המחשב החדש עוד 2 דיסקים SATA2 של 500GB כל אחד. חשבתי אם אפשר ליצור מערך ששני הדיסקים שיש לי של ה 120GB יחוברו ביחד כ RAID0 וכך אקבל מחיצה אחת של 240GB להתקנות שצריכים ביצועים(המשחקים, מערכת ההפעלה, תוכנות וכד'...), בנוסף לכך את שני הדיס…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הי..סליחה על הבורות, רוצה למחוק תיקיות וכאלה במכה אחת מבלי למחוק מערכת הפעלה, האם אפשרי או יותר פשוט לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי כונן חדש (my passport ultra 2tb) של WD ואני משתמש במקבוק פרו, עם מערכת הפעלה mavericks הבנתי שלא מומלץ להתקין את התוכנה שהחברה מציעה כדי לתפעל את הכונן, במיוחד לא על המערכת ההפעלה מווריקס. איזה ריפירמוט מומלץ? להתחשב שמדי פעם אני משתמש בפי סי, אך רוב העבודה נעשת במק (רוב העבודה הכבדה). האם מומלץ לחלק את הכונן לשני פורמטים שונים? אם כן אז איזה? ואיך ואיזה תוכנה מומלצת להמשך תיחזוק המכשיר? תודה מראש, יאן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שהכונן של חברת Seagate מת אחרי פחות משנה ... אני מעוניין לקנות כונן חדש 1T. חשבתי על הכונן WD10EADS. חשוב לי שהכונן יהיה שקט ומהיר. תגובות? תודה, נמרוד.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-