אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמה שיותר זול מ500GB עד 1טרה מה שיצא יותר משתלם עדיפות לחיצוני אם אחריות כמה שיותר טובה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
דיסק של 500 ג'יגה, פירמטתי והתקנתי מחדש Windows, שכחתי לפצל את הדיסק לשתע מחיצות, התכוונתי להקצות 30 ג'יגה למערכת ההפעלה, ואת כל השאר להקצות למחיצה אחרת. כעת דרך מנהל הדיסקים לא ניתו לעשות זאת, מכיוון שיש קבצים שאי אפשר (או שמנהל הדיסקים לא מסוגל) להזיזם, הוא מאפשר לי להקטין את המחיצה רק ל 200 ג'יגה במקום ל 30 ג'יגה שאני מעוניין. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיודעת לבצע את העבודה, במידה ולא קיים, אז תוכנה בתשלום (Partition Magic?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נייד בין נפח של 250 ל320 GB. חשוב לי שיהיה: 16MB Buffer איכותי- בנוי בצורה טובה ומקצועית לעבודה ממושכת ללא תקלות ואיבוד מידע יקר. מהיר- בעל ממשק העברת קבצים מהיר ככל האפשר. חברה טובה- Western Digital, Seagate, Maxtor, Samsung המטרה העיקרית הינה אחסון מידע חשוב כגון: פרויקטים, סרטוטי הנדסה, תוכנות גרפיקה כבדות והרבה מאוד צילומים ותמונות. נבדקו מספר דגמים ובוצעה חיפוש נרחב בפורום. הדגמים אשר מתאימים לדרישות: OneTouch III 320GB-Maxtor WDH1CS3200-Western Digita אשמח לשמוע המלצות נוספות מחברי הפורום בתודה, תומי
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בנתיים אני נעול בגלל ביקורות שלכם על הNEC 3520 משהו כזה, אבל אני לא מבין את כל המושגים האלה, ביטסטייטינג וכל ה + וה - לא יודע... אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי ולהמליץ לי אני ישמח, ועברתי על הפורום אבל אני לא מבין כלום
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח (עדיין). מעוניין לגבות חומר על הראוטר (יש לי גיבוי על המחשב אבל סובל מ"בעיית" גניבת כל המחשב ו/או חשמל ממית דיסקים וכו...) אופציה יקרה היא דיסק על רשת אופציה שחשבתי עליה היא דיסק 2.5 500G + מתאם מדפסת לרשת. הגיבוי שלי הוא אינקרמנטלי כל שלא חשובה המהירות בכלל. מה דעתכם? איזה מתאם מדפסת כדאי לקנות או שלא משנה? זה יעבוד בכלל, אראה את הדיסק כדיסק ברשת? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קנית היום את ההארד דיסק של סמסונג יש לי לוח אם של גיגה בייט עם חיבור SATA (כבל צהוב) הבעיה שלי היא איפה החיבור של החשמל על הכונן???? בכל שאר הכוננים יש חיבור שמגיע מספק הכוח והוא של 4 חוטים שצד אחד אדום וצד אחד צהוב. איפה מכניסית את הכבל של המתח לכונן של סמסונג ואיזה כבל צריך? תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
חשבתי לקנות צורב דיוידי של חברת NEC ND-1300A (BLACK) Internal DVD+/-RW 4X OEM הוא עולה 100$ בחו"ל מה אתם אומרים עליוו...? שווה תכסף ןיעשה את העבודה אם לא תנו הצעות תודה... זה הלינק של הנתונים שלו http://www.accupc.com/itemDetail.jsp?pid=DRNEND1300AB יש לי עוד 2 הראשון זה LG GSA-4040B Super Multi 4x DVD+/-RW / RAM / CD-RW Internal (Retail Box) הנה הנתונים שלו http://www.accupc.com/itemDetail.jsp?pid=drgsa4040bi הוא עולה 120$ והשלישי הוא Pioneer DVR-106 4X DVD +/- R/RW (BLACK) Internal IDE Drive OEM (No Software) מה הכי טוב? יחסית לכסף אפילו שאין הבדל גדול מאוד בסף..... תודה!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין Nec nd-3500a ו LG GSA-4160B שניהם בערך באותו מחיר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים שהיום מקובצים כIMAGE של נרו בסיומת NRG כל קובץ בגודל של 100MB איך אפשר לאחד את כל הקבצים ולצרוב אותם על דיסק אחד? תודה! R
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או :s05: ? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15168 כולל DVD RAM
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הכונן גיבוי באמצע העבודה הפסיק לעבוד והוא נותן לי הודעת שגיעה כזו -הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה- יש מה לעשות יש לי שם חומר חשובבבבבבבבבבב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו הצליח את המדריך הזה? שמע על זה פעם? http://nothickmanuals.info/doku.php?id=minivmac לא הבנתי איפה זה ה1.img ??? (אם זה מתאים למק אז מצטער)
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הוא כתב לי ככה : הכל OK בירוק ו3 שינויים : בכחול, עם חץ למעלה . כנראה טוב SPIN UP TIME THRESHOLD 21 VALUE 95 WORST 93 STATUS -1 UP ---------------- שתיים באדום "התראה" SEEK ERROR RATE THRESHOLD 51 VALUE 100 WORS 253 STATUS - 100 DOWN ------ POWER ON HOURS COUNT THRESHOLD 0 VALUE 95 WORST 95 STATUS - 1 DOWN מה זההה?? כמה זה חמור ? ( איך מתקנים ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב קבצי Bin וdata למיניהם אז אין שום בעיה הוא צורב לי הכל בכייף ואיפלו די מהר. אבל כשאני מנסה לצרוב מ-mp3 לדיסק של מערכת אז הוא לא צורב והוא נתקע יש למישהו מושג למה?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
ברשותי WD 40gb 7200rpm 8mb buffer ATA-100 ואני טס לאמריקה אז אני רוצה להביא הארד-דיסק נוסף.. וכשיהיו לי 2 הארד-דיסקים לעשות רייד? מה זה בעצם נותן לי??? לקנות ב-ד-י-ו-ק את אותו אחד??? ואם לא איזה הארד-דיסק הכי שווה להביא מחול עד 80 דולר????
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-