אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום , יש לי שלושה פרטישנים במחשב(E,F,G) ואני רוצה לשנות את השמות שלהם לC,D,E בהתאמה , איך אני עושה את זה , אני פשוט חייב , כי תוכנות מסויימות עושות את ההתקנה בברירת המחדל לכונן C ולי אין אחד כזה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הגיע להישג ידי קובץ img של דיסק DVD (בגודל 4.3 גיגה), שמכיל סרט מסויים. השאלה שלי היא, איך אני צורב אותו. אני יודע שבצורבים רגילים צורבים דרך תוכנה (אני אוהב את FantomCD), אך עם איזו תוכנה \ איך עם צורבי DVD? ניסיתי כמו בישן, אבל דפקתי 2 דיסקים... (מריץ כמה דקות וחוזר אחורה בסרט)
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
העיניין הוא שאני לא צריך את הCD ושמתי לב שלא עשיתי בו שימוש כבר חודשים רבים. השאלה אם להשאיר אותו למקרה שיקרה משהו לצורב(חס וחלילה) ואז אוכל להשתמש עדיין בCD או למכור ב25 שח או מה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתייעץ איתי על כמה דגמים של כוננים קשיחים.הנפח הוא בין 250 ל 320 גיגה והטווח מחיר בין 360 ל 450 שקל איזה חברה הכי אמינה היום בדיסקים לניידים? סמסונג ?? סיגייט (5 שנים אחריות וגם הרבה משלמים על השם ראיתי בהפרשי מחיר..) WD גם יקרה קצת. אשמח לקבל עזרה פה.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הכונן, אך משום מה אני לא רואה את הטמפרטורה שלו ב-EVEREST, יש סיבה ? אין לו חיישן טמפרטורה ?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). כאשר חיברתי את הכונן הקשיח הישן, המחשב זיהה אותו, אך הוא זיהה אותו ככונן קשיח ראשי (בעת עליית המחשב הוא מנסה לפתוח אותו ולא את הכוננים החדשים יותר..) כאשר חיברתי נכנסת…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כמובן שמדובר בדיסקים שעולים במחשב אחר. ובהתחלה הכל היה בסדר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כן, אני אתמול ניסיתי לפתוח את הכונן והוא נתקע, עד שבכוח הצלחתי לשחרר קצת ואני רואה שהכל בפנים מוצף בשביבים של דיסק. אחרי שניקיתי אותו ופתחתי מבפנים, הבחור לא מוכן להיסגר-והראש של הכונן עולה למעלה כשאני מנסה להחזיר את המגש פנימה. זה צורב של ASUS... עכשיו השאלה שלי-זה איך לעזאזל זה קורה?? יכול להיות שהייתה שגיאה בדיסק והמחשב ניסה לקרוא כל הלילה מבלי לעצור וזה גרם לחימום יתר של הדיסק עד שהוא התפוצץ? ממה שאני זוכר אחרי כמה ניסיונות המחשב עוצר ואומר שיש שגיאה.... הלך הצורב..בעסה..
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנתי לפני כחודשיים מחשב חדש...עם הארד דיסק של W.D הדגם 2500AAKS עכשיו הבעייה היא שבכל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש לא חלש די מרגיז מההארד דיסק שנמשך איזה שלוש שניות ונפסק. פעם ב לוקח לו יותר זמן להיפסק. הדיסק פועל מעולה וגם בכל התוכנות בדיקה הוא נראה תקין. האם אני יכול להיות רגוע?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
הורדתי כמה קבצים שהיום מקובצים כIMAGE של נרו בסיומת NRG כל קובץ בגודל של 100MB איך אפשר לאחד את כל הקבצים ולצרוב אותם על דיסק אחד? תודה! R
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו רכש את הכונן של seagate מדגם ST31500541AS. כונן זה הוא מהסדרת low power החדשה של seagate עד כמה הכונן אמין, והאם גם בכונן זה ישנה בעיית firmware כמו בסידרה של ה- 7200.11 בדגם של ה- 1.5T?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
מישהו הצליח את המדריך הזה? שמע על זה פעם? http://nothickmanuals.info/doku.php?id=minivmac לא הבנתי איפה זה ה1.img ??? (אם זה מתאים למק אז מצטער)
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תקציב שלי 220 ש"ח גג . אני חושב אם כבר ללכת על צורב, אז ללכת על צורב SATA לכן אני מתלבט בין שני אלה DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA לבין DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA המחיר שלהם זהה. מה דעתכם,איזה מהם עדיף? ============= שאלה נוספת, החיבורי חשמל בצורבי SATA הם מולקס רגיל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני חייבב לדעתת כי אם לא אני מחזיר אותו..... כפרה עליכם תעזרו לי אני חייב לדעת דחוף
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ההפרש ביניהם הוא בערך 100 שקל ברוב החנויות... (אם תוכלו להמליץ לי על דגמים טובים אני אשמח) אמרו לי שאם אני אוסיף 160 ג'יגה (כבר יש לי 160 ג'יגה במחשב כרגע) אני אוכל ליצור מערך RAID, האם אפשר לקבל הסבר מה זה ובמה זה תורם לביצועים? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב קבצי Bin וdata למיניהם אז אין שום בעיה הוא צורב לי הכל בכייף ואיפלו די מהר. אבל כשאני מנסה לצרוב מ-mp3 לדיסק של מערכת אז הוא לא צורב והוא נתקע יש למישהו מושג למה?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הצורב שהזמנתי, וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו כLG 4165B. יש בעיה בצורב? נ.ב לגבי הRegions, יש אפשרות לפתוח את הצורב כדי שזה לא יהיה רק 5 פעמים?
-
שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-