אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P4PE אני רוצה להתקין מערכת הפעלה על HD S-ATA תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד persario 2700ea עכשיו יש לי 20 ג'יגה ואני רוצה עוד מקום עכשיו עומדות בפני 2 אופציות שאני רואה או לקנות HD מחו"ל של 60 ג'יגה ולשים על שלי (ואז גם לפתוח את המחשב לא בטוח שאפשר לבד ולגבות חומר ובלה בלה בלה) או לקנות כונן קשיח רגיל של 80 ג'יגה ומגירה חיצונית ולחבר בUSB הבעיה היא שזה USB 1 ולא 2 ואני כן ארצה להריץ דברים מהדיסק הקשיח הזה... האם זה יהיה אפשרי? האם יש פתרון אחר? הפתרון השני עולה בהכל על הראשון חוץ מהעובדה שרוחב הפס עלול להיות ממש ממש קטן...
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לקנות את הכונן הנייד הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750247) רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון כלשהו איתו ? למישהו יש המלצות אחרות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. INTEL RAID 2. INTEL MATRIX STORGE 3. JMICRON CONTROLLER הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI-FI. אשמח לקבל עזרה.תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה זה ביטסטינג ובמה זה עוזר לי בצריבת סרט DVD ולתאימות שלו? יש לי צורב lite-on ldw-851s, ואיפה יש עידכון קושחה לביטסטינג?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות שינוי ב FIRMWARE מה 10A ל 10N? מה זה נותן והאם זה עובד טוב? שווה בכלל לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי, ברשותי SONY EPERIA (הטלפון שייך לאבא) וברצוני לגבות את כל התמונות שנמצאות בגלריה שלו, על המחשב PC שלי. יש לי על ה-PC דונגל שן כחולה אשר בהצלחה העברתי קבציMP3 אל ה-XPERIA אך לא יודע איך להעביר תמונות מהטלפון אל המחשב. כאשר אני מבצע שיתוף בגלריה באמצעות שן כחולה, הוא לא מזהה את המחשב, וכותב שהקובץ לא עבר... יש איזה תוכנה מומלצת לענין? כי כרגע אני עובד ישירות מהדריבר של WINDOWS7 תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בנתיים אני נעול בגלל ביקורות שלכם על הNEC 3520 משהו כזה, אבל אני לא מבין את כל המושגים האלה, ביטסטייטינג וכל ה + וה - לא יודע... אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי ולהמליץ לי אני ישמח, ועברתי על הפורום אבל אני לא מבין כלום
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
או, האם יש דרך לבדוק? למוכר נתונים מצויינים, יש לו גם C6 במחירים קרובים מאוד (כמה דולרים בודדים יותר) http://www.ebay.com/itm/Toshiba-OEM-16GB-16G-Class-4-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-/120838729464?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1c228caef8 http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-16GB-16G-Class-4-A-/290570252478?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item43a75630be
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי RAID של שני כוננים זהים של 320 ג'יגה בMIRROR יש לי תופעה מוזרה - שכאשר אני פותח קובץ WINRAR (בעיקר בעל נפח גדול) זה לפעמים כותב לי ERROR במהלך הפתיחה אבל אם אני מנסה שוב - זה עובד חלק והקובץ נפתח. בנוסף יש לי תופעה דומה עם הDEAMON TOOLS - אני שם קובץ ISO בכונן וירטואלי ומתקין ממנו משחק לHD וזה זורק ERROR תוך כדי התקנה (ולא מסתדר גם בניסיון שני). מלבד הרכבת הRAID החלפתי לאחרונה גם זיכרון מ667 ל800 ומעבד מ6300 ל6400 בימים הראשונים אחרי ההחלפה היו קצת מסכים כחולים אבל מאז כבר חודשיים הכל עובד טוב (מלבד הWINRAR) . מישהו?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לי 250GB של WD ועוד כונן ישן יותר של 200GB גם כן של WD, סך הכול 450GB, וזה כבר לא ממש מספיק לי.. אני מעיניין לקנות חדש בקרוב ואני לא יודע על מה כדאי ללכת? על כונן 500GB או בכלל על 500GB X2 ולעשות להם RAID 0.. אני מעוניין להגדיל את הקיבולת בלפחות 500GB אבל גם להוריד עד כמה שניתן את הצואר בקבוק של הכוננים... האם המערך יניב שיפור מורגש? או שאני יכול ללכת על 500GB יחיד.. ועוד שאלה... איזה כונן (בקיבולת) נותן את היחס הכי טוב למחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני על מנת לגבות קבצים חשובים מהמחשב שלי וכמו כן להפוך אותו לסוג של "ספריית וידאו" ולשים עליו כל מיני סרטים. עכשיו קיבלתי המלצה מחבר על ה MAXTOR ONE TOUCH 3 מחבר והייתי שמח לראות מה אתם חושבים עליו. מפרט טכני: שטח אחסון של 200 ג´יגה. מהירות דיסק 7200RPM , נפח זיכרון חוצץ2MB טכנולוגית העברת מידע מתקדמת ומהירה. תוכנן במיוחד למשתמשים ביתיים כמו גם עסקיים, המבקשים לגבות את כל המידע בלחיצת כפתור אחת. הדיסק כולל את התוכנה DANTZ RETROSPECT EXPRESS, המאפשרת גיבוי מתוזמן לפי שעות או ימים, כמו גם בלחיצת כפתור. לדיסק אופציה לשחזור מידע. הדיסק מגיע כתקן התקן הפעל. לדיסק אריזת אלומיניום לשמירה על טמפרטורה נמוכה. לדיסק יציאתUSB 2.0\1.0 . הדיסק מותאם …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לא הצלחתי לאתר בחיפוש ואני זקוק לתשובה לפני קניה. מה עדיף
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש שהגיע מותקן כך: ההארד-דיסק MASTER על IDE1 והצורב SLAVE על IDE1 גם (אין התקנים נוספים שמחוברים ל-IDE) האם יש בעייה בצורה הזאת? האם עדיף (ולמה) כל התקן על IDE משלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני בודק חום של הדיסק עם תוכנת אוורסט , אני מקבל 41 מעלות במנוחה , ופעם 48 מעלות במנוחה , האם זה תקין? גם רציתי לשאול אותכם אם יש תוכנה אמינה יותר לבדיקת המעבד. רוני
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
עריכה: אפשר למחוק. מסתבר שזאת יציאת power חלופית לSATA Power במקרה שאין פנוי
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעיה במחשב ואני מעריך שהיא נובעת מכונן HARD DISK שלי. מה שקורה בעצם זה ככה: הפעלתי את המחשב והוינדוס עלה, הכל עבד כמו שצריך אבל בשלב מסויים המחשב נכבה לבד. כאשר הפעלתי אותו מחדש ראיתי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק בביוס והוא מעלה הודעה שצריך DISK BOOT אז התקנתי וינדוס חדש אבל זה לא עזר זה חוזר על עצמו שוב ושוב העניין.. לפעמים עולה הוינדוס ולפעמים לא - בקיצור האם זה בעיה בHARD DISK? בעיקרון קניתי הרד דיסק חדש ועדיין לא התקנתי.. האם זה אמור לפתור את הבעיה? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, נמאס לי שהמעבד I5 שלי בשילוב דיסק קשיח 7200 מעלים את (יש זכרון 4GB)WIN7 home ב-10 דק. הרכיבים תקינים , אני מחפש שיפור ביצועים. חשבתי לקנות SSD של אינטל 60GB , האם זה יספיק לצורך פעולה תקינה של מערכת ההפעלה בלבד? כל שער התוכניות יותקנו על דיסקים אחרים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מעוניין להריח את יכולת האחסון שלי, זקוק לכמה מאות ג'יגה (בין 500 ג'יגה ו 1 טרה - תלו במחיר) מה זול יותר, דיסק קשיח פנימי או חיצוני ? מה המלצתכם בנדון ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לפני קניית הצורב Nec ND-3520A, ובחנות ממנו אני קונה את הצורב הוא נמכר כ bulk, כלומר ללא כבלים או תוכנות. אז רציתי לדעת מהו הכבל ה IDE המתאים לאותו צורב ? כלומר, אם אני לא טועה, יש כבלים - 33, 66\100 וכו.. (?) ואם אפשר, הסבר על איך אפשר לדעת איזה כבל דורש כל כונן ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של GigaByte דגם GA965-DS3P ואני הולך להרכיב 2 כוננים WD2500AAKS בתצורת RAID0. על הלוח יש 2 בקרי RAID, אחד Intel MAtrix והשני של Gigabyte. באיזה בקר עדיף להשתמש? יש הבדלי ביצועים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, וצריך צורב DVD. אני מאוד מרוצה מה-Pioneer DVR-111D שיש לי עכשיו, ולכן מעוניין להמשיך לקנות מהיצרן הזה. הםא מישהו ראה שמע קרא ביקורות על הצורב הזה? יש למישהו המלצה לצורב שחור אחר, יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-