אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
BUG מציעים אותם במחירים סבירים, הן שוות משהו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1001&scat=207&tcat=34
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני הרכבתי עכשיו צורב חדש של פיוניר 116DBK הרכבתי אותו כבר והוא מזהה דיסקים אבל שאני רוצה לצרוב הוא רושם לי ERROR READING DATA ואז לא צורב לי שמתי לב שיש לי 5 מקומות של הג'מפר עכשיו הוא נמצא על מסטר כמו שהיה לי בצורב הקודם (שנהרס לי) שגם הוא היה על מסטר. אבל בצורב שנהרס לי היו לי רק 3 מקומות לג'מפר והוא היה על הכי מיני כמו עכשיו בפיוניר הוא על הכי ימני על המסטר מה בעיה בדיוק? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתייעץ איתי על כמה דגמים של כוננים קשיחים.הנפח הוא בין 250 ל 320 גיגה והטווח מחיר בין 360 ל 450 שקל איזה חברה הכי אמינה היום בדיסקים לניידים? סמסונג ?? סיגייט (5 שנים אחריות וגם הרבה משלמים על השם ראיתי בהפרשי מחיר..) WD גם יקרה קצת. אשמח לקבל עזרה פה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר למדוד את הביצועים של הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש,חיברתי את ההארד דיסק הישן שלי(IDE) למחשב והוא לא זיהה אותו. ההארד דיסק החדש SATA. יש איזה דרך שהמחשב יזהה את ההארד דיסק הישן?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחרונה הייתה את החדשה באתר, שבה פורסם מוצר שקורא גם דיסקטים וגם כרטיסי Flash. אז תמיד רציתי לדעת מה זה? ויש גם דבר הנקרא Zip Drive. מה זה אומר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום וחג שמח (עדיין). מעוניין לגבות חומר על הראוטר (יש לי גיבוי על המחשב אבל סובל מ"בעיית" גניבת כל המחשב ו/או חשמל ממית דיסקים וכו...) אופציה יקרה היא דיסק על רשת אופציה שחשבתי עליה היא דיסק 2.5 500G + מתאם מדפסת לרשת. הגיבוי שלי הוא אינקרמנטלי כל שלא חשובה המהירות בכלל. מה דעתכם? איזה מתאם מדפסת כדאי לקנות או שלא משנה? זה יעבוד בכלל, אראה את הדיסק כדיסק ברשת? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם הדיסק הקשיח הבא מתאים לי? לוח אם: ASUS P4P800SE..לגבי שאר הנתונים משהו SATA וזה לא יודע ממש.. =\ כונן קשיח WD1600JB Western Digital נפח: 160GB מהירות: 7200RPM ממשק: ATA\IDE זכרון נדיף(Buffer): 8MB ואם מישהו יכוון אותי לדיסק קשיח שכן יתאים לי אם לא זה..אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים בקשר למערך RAID0 אני מקווה שתוכלו לעזור לי! 1) האם צריך שהדיסקים הקשיחים יהיו מתאימים לרייד או שכל דיסק קישח מתאים לרייד, או שזה בכלל כמו במערך CF לדוגמא שאחד צריך להיות CF והשני רגיל(כרטיסי מסך, למי שלא קישר...)?? 2) עוד דבר חשוב, האם צריך ששני הכוננים יהיו זהים במהירותם? לדוגמא Raptor 10,000 RPM יכול להיות במערך רייד 0 עם 7200 RPM???? 3) האם מערך רייד 0 עוזר להריץ משחקים יותר טוב...? 4) נגיד יש מערך רייד0 של כונן 1 75GB וכונן שני גם 75GB הם יהיו יותר מהירים מכונן 150GB אחד...?? תודה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם יש לי יש לי שני כונני IDE על אותו כבל שמחובר לתושבת אחת, האם זה אמור ליצור בעיה או ירידה בקצב העברת נתונים כאשר אני משתמש בשני הכוננים בו זמנית??
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כיום מחשבים ניידים מגיעים עם נפחים של 160 ומעלה ואני מעוניין שהמשתמש יראה את הנפח כ-100 מקסימום
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם האשכול הזה שייך לפורום תמיכה טכנית, סליחה.</blockquote> </blockquote>שלום, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. האחד מחולק ל-2 מחיצות, והשני לא מחולק.</blockquote>היום פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפרמוט כשהוא שואל בנוגע למחיצות, לא נגעתי בכונן השני, אלא רק במחיצות של הכונן הראשון. אחרי התקנת הווינדוס המחשב הראה לי במחשב שלי את שתי המחיצות של הדיסק קשיח הראשון, אבל לא הראה לי בכלל את הדיסק קשיח השני. אחרי זה, הגעתי למצב, לא חשוב איך, שהצלחתי להראות את הדיסק הקשיח השני,אבל פתאום הוא אומר לי שהכונן לא מאותחל, ושצריך לאתחל אותו, וזה שימחק לי את כל הקבצים מהכונן!! אבל אני לא נגעתי בכלל בכונן הזה בפירמוט! אין מצב עכשיו שאני מאבד את מה שיש לי בכונן הזה, כל הגיבוי ש…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן גיבוי MYBOOK של WD. יש בו חיבורים ל USB2 Fire Wire ו E-SATA אך הם לא צירפו כבל של E-SATA. השאלה שלי האם אני אוכל להשתמש בכבל או שניים רגילים של חיבור SATA שיש במחשב או שזה כבל מיוחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היום סוף סוף גמרתי את המדיות הגרועות של FROTIS שהיו לי (חילקתי לאנשים בערך חחח רק רציתי להיפטר מהם) עכשיו אניר וצה לקנות מדיות איכותיות ולא כמו של פרוטיס שאחרי שצורבים הכונן לא מצליח לקרוא את הדיסק. באופיס דיפו יש כל הזמן מבצעים של VERBATIM (כתבתי נכון?) אני יודע שהם איכותיתיות במדה רגילה אבל ב DVD הם גם? עוד שאלה, לקנות DVD-R או DVD+R? בכל מקרה אני רוצה לקנות DVD+R (אולי עוגה של 25) כי הדיוידי שלי בבית קורו רק +R אז צביאו לי בבקשה המצלות למדיות איכותיות ובמחירים סבירים. הצורב שיש לי הוא NEC 2510A . אני חושב שהמהירות המקסימלית שלו היא X8 אם אני לא טועה. יש ברשותי בערך עוד צורב.. NEC 3520A.... אז אם יש בעיות של אי תאימות עם דיסקים מסויימים גם תגידו לי בבקשה (מחיפוש קצר בפו…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן FLOPPY חיצוני - חיבור USB. אין ברשותי, פנימי, כאשר אני מחבר את הפלופי החיצוני הוא מוגדר בתור כונן B, איך אני מחליף את ההגדרה שלו, שהוא יהיה מוגדר בתור כונן A. תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח למרות שמותקן בו ווינדואוס. אני מקבל הודעה של NO BOOT DEVICE ההארד דיסק הוא מסוג SATA ומשום מה מופיע כSCSI בביוס. מישהו יכול לעזור?זה דחוף!!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום שלום בהמשך לבעיה של מסכים כחולים כאשר אני נכנס ליוזר שלי ב-Windows, כאשר מוגדר RAID, ועקב כך שחטפתי את אותו מסך בדיוק ב"הזדמנות" אחרת (נסיון OC) אחד התרחישים שאני חוקר הוא שהתקנת הWindows הנוכחית שלי היא קצת מקולקלת ולכן רציתי לנתק זמנית את דיסק הIDE הישן שלי ולהתקין מערכת הפעלה מחדש על מערך RAID שאבנה משני הדיסקים החדשים שלי (הפרטים במפרט שלי) אך אבוי - פתאום נפלה עלי הבנה מעיקה בזמן שישבתי באיזה פאב עם חברים - אין לי כונן פלופי! לא היה לי שום צורך בו... עד היום. (כידוע על מנת להתקין חלונות על RAID צריך להכניס בשלב מוקדם מאוד פלופי עם דריברים של RAID) הבעיה היותר גדולה, (הרי את הכונן אני יכול לפרק זמנית מאחד המחשבים הישנים בבית) היא שעקב מבנה הלוח והמארז אין מצ…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש מצב שאני יכול להכניס את ה דרייבר של ה SATA לתוך ההתקנה של ה WinDOWS כדי שאני עושה פורמט הוא לא יבקש ממני את ה SATA יש מצב כזה ? ???
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. קניתי צורב NEC3500AG וחבילה של 25 דיסקים DVD-R של פורטיס ומדיסק שצרבתי עד עכשיו נראה שהDVD שלי לא יכול לקרוא אותו, שמעתי שישנה דרך לעבוד איכשהו על הDVD שהדיסק הוא DVD-ROM, איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון נתקע לי לפעמים ואני יודע שזה יכול להיות ממאה דברים אחרים אבל אני רוצה לבדוק גם את ההארד דיסק לראות שאין בעיות איתו. יש דרך לבדוק שהוא תקין?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי. האם יש הבדל בין חיבור SATA ל- SATA2 2. יש לי לוח אם P5s800-VM. האם אפשר לחבר אליו דיסק קשיח עם SATA2 3.האם עדיף דיסק קשיח עם חיבור USB2? 4.מתלבט בין הדגמים הבאים: א. Western Digital WD5000KS ב.כונן קשיח ST3500320AS Seagate
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד persario 2700ea עכשיו יש לי 20 ג'יגה ואני רוצה עוד מקום עכשיו עומדות בפני 2 אופציות שאני רואה או לקנות HD מחו"ל של 60 ג'יגה ולשים על שלי (ואז גם לפתוח את המחשב לא בטוח שאפשר לבד ולגבות חומר ובלה בלה בלה) או לקנות כונן קשיח רגיל של 80 ג'יגה ומגירה חיצונית ולחבר בUSB הבעיה היא שזה USB 1 ולא 2 ואני כן ארצה להריץ דברים מהדיסק הקשיח הזה... האם זה יהיה אפשרי? האם יש פתרון אחר? הפתרון השני עולה בהכל על הראשון חוץ מהעובדה שרוחב הפס עלול להיות ממש ממש קטן...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-