עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. hay guys חיפוש בגוגל העלה מספר ביקורות אולם אין לי מושג אם הביקורות הן אובייקטיביות האם יש למישהוא ניסיון עם הצורבים החדשים שתומכים בפורמט של double layer : שכבר נימכרים בארץ nec nd-2510a או עם המתחרה שלו sony dru-700a אודה לכם מאוד על כול התייחסות לגביי האמינות , אורך חיים ותאימות למדיות שניתן להשיג בארץ בזול fortis גם אם יש לכם ניסיון עם הדגמים הקודמים של שתי החברות nd-2500 , dru-500 אנא הביעו אותו בפורום האם אתם חושבים שצורב אחד עדיף על משנהו? כמה זמן צריך לדעתכם להמתין לפני הקנייה עד שדגם חדש של צורב או חומרה אחרת מוכיחים את אמינותם? במידה וניתקלתם בהשוואה בין צורבי שכבה כפולה באתר שידוע לכם כאמין ולא משוחד , אנא תרשמו את הלינק כאן

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. Started by Torn,

יש במחשב שלי שתי דיסקים מותקנים, אחד הוא של סיגייט 80 ג'יגה 7200 RPM עם חיבור S-ATA ו8 מגה באפר. השני הוא של WD, בנפח 30 ג'יגה 7200 עם חיבור סיראלי ישן. איך זה יכול להיות שדווקא הדיסק המיושן יותר יותר מהיר מהחדש? ועוד שאלה נוספת, יש לי מעבד 2.8 על לוח של אינטל דגם Intel® Desktop Board D865PERL, שמעתי שיש משהו שנקרא RAID שהוא נותן מהירות גבוהה אם יש שתי דיסקים מותקנים, אני יכול להשתמש באופציה הזאת במחשב שלי?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. Started by Avivf88,

שבת שלום לכולם, אני רוצה לקנות הארד דיסק, עכשיו הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי אילו פרמטרים חשוב לבדוק לפני שאני קונה את ההארד דיסק.. מה חשוב יותר/פחות.. אני דיי סגור על להוציא 250 שקל ככה.. והכיוון הוא על 160GB, ככה שאני אשמח לקבל בנוסף למידע גם המלצות. תודה רבה לעוזרים, ושוב שבת שלום ושבוע טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by overload,

USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. שלום לכם, יש לי צורב DVD של NEC (דגם 3540) ניסיתי לעשות בעזרתו OVERBURN בצריבה של דיסק DVD אבל אני אף פעם לא מצליח (תמיד הוא אומר לי שאין מקום בדיסק והוא לא מוכן לצרוב). האם בכלל אפשר לצרוב OVERBURN בדיסק DVD ואם כן מה הבעיה אצלי? (אני משתמש בנרו, אולי זה משנה) תודה.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אז ככה: יש לי DVD-ROM LG DRD-8160B x16 עם firmware פרוץ RPC1. כשאני מכניס דיסק (שר הטבעות שיבת המלך) ה DVD Decrypter נותן לי מספר נתונים: Disc Information: Status: Complete Erasable: No Sessions: 1 Sectors: 3,929,310 Size: 8,047,226,880 bytes Time: 873:12:60 (MM:SS:FF) Physical Format Information: Book Type: DVD-ROM Part Version: 1 Disc Size: 120mm Maximum Read Rate: 10.08Mbps Number of Layers: 2 Track Path: Opposite Track Path (OTP) Linear Density: 0.293 um/bit Track Density: 0.74 um/track אבל במהלך ה RIP, ה BUFFER לא מתייצב אפילו לרגע, כל הזמן קופץ מעלה מטה... בסופו של דבר אלו התוצאות: I 15:18:15 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:45:20 I 15:18:15 Average …

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by Eviljelly,

לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם אחד מהכוננים שלי (500GB Segate ST3500320AS) מספר תוכנות הורדה מדווחות על שגיאות IO בהורדת קבצים גדולים לאורך זמן, לפעמים אין גישה לכונן והוא פשוט נעלם מהמחשב שלי והדרך היחידה להחזיר אותו היא אתחול מחדש, ובמקרים מסויימים ניתוק מהחשמל. ניסיתי להריץ עליו scandisk אבל זה נתקע באמצע התוכנה של Segate לא מוצאת שום בעיה בכונן ואני מנסה להריץ את הבדיקה הארוכה שלהם אבל קצת מסתבך עם יצירת דיסק אתחול כמו שהם רוצים. המידע שעליו מגובה בשאר הכוננים יכול להיות שזה בעיה בכבל? במהלך אחת הבדיקות הציעו לעדכן קושחה, זה יכול לפתור את הבעיה? אפשר ללכת להחליף אותו במסגרת אחריות?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by dirk1,

שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש ואני בשלבי ההרכבה שלו. אני בשאיפה לעשות מערך RAID למערכת ההפעלה ול-DATA יש לי שני דיסקים של WD 640GB אחד Black Caviar ואחד green האם תהיה לי בעיה בגלל שהם לא זהים לחלוטין? תודה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by sha1823,

אני משתגע כבר קניתי lg gh20ns10 והוא משגע אותי קניתי שבוע שעבר חיברתי אותו המחשב זיהה אותו והתקין ברגע שאני מכניס דיסק ריק של dvd הוא תוקע לי את המחשב \11 פעם אחת הצלחתי לצרוב דיסק של דיוידי אחד וזהו אני לא מצליח יותר ברגע שאני מכניס דיסק דיודי ריק לצריבה הוא תוקע את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב ממשיך לרוץ זה משגע אותי הלכתי לחנות הוא החליף לי את הכל הצורב הביא לי צורב אחר חדש ושוב אותה בעיה!!! איזה מעצבן זה וואי חחח מה לעשות אנשיפם??

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by Holy,

אני רוצה להזמין מדיות מלירה ויש לי כמה שאלות עד היום צרבתי על DVD+RW של Verbatim X4 ודי נמאס לי מהמהירות הזאת, איך ה-Ritek DVD-RW X8 שיש בלירה? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=837&cat=20 איך ה-Verbatim DVD+R X16 שיש בלירה בהשוואה לאלה שבאופיס דיפו? האם הם גם MCC004? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  11. שלום לכולם, קיבלתי זיכוי ברשת באג וחשבתי להשתמש בו על מנת לקנות כונן קשיח חיצוני. הכוננים המוצעים שם הם של WD ושל iOmega. מה ההבדלים בין החברות? בעבר כשביררתי חבר המליץ לי לא לקחת כונן חיצוני של WD מאחר והם מאוד רגישים לפגיעות. אפשר המלצות? תודה מראש לעונים, אמיר!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. Started by Yap,

אני מתלבט איזה צורב לקנות איזה חיבורים קיימים כיום בצורבים (IDE SATA IEEE) ומה הממולץ מבינהם.? איזה מהירות צריבה לDVD ממולצת? ומה שהכי חשוב לי איפה אני מוצא צורב בצבע כסף?? (על עיצוב אין מה להתפשר!)

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by ronenv,

אני מעוניין לקנות למחשב שלי דיסק קשיח חדש בגודל של 160G בערך... יש הבדלים משמעותיים ביניהם? שממש מתבטאים במהירות? כאלו שמרגישים? ביציבות של המערכת? אי הרד דיסק נחשב לטוב ביותר כרגע (לא מבחינת גודל) אלא מבחינת רמת מוצר? ההבדלים הם מאוד מאוד קטנים. 150 ש"ח ליקר ביותר שמצאתי. שהוא :Western Digital WD1600YD 16MB השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה160G הפשוט עם 7200 מהירות ??? אם מישהו יכול לפרט על כך אני אשמח מאוד! ובכלל אם למישהו יש המלצה על הרד דיסק ברמה גבוה אני אשמח ... תודה רבה, רונן

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  14. מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. יש לי הארדיסק של 160 גיגה והמחשב מזהה רק 130 גיגה... אבל יש לי SP2 ככה שזה לא יכול להיות בגלל זה.... ניסתי לבדוק עם PARTION MAGIC אם יש מקום שלא נמצא בכונן אבל אין... למישהו יש מושג מה יכול לגרום את זה? את הווינדוס התקנתי אתמול והווינדוס בא מותקן כבר עם הSP2... גם לפני שפירמטתי היתה את הבעיה הזאת (לא פירמטתי את ההארדיסק הזה אלה הארד דיסק אחר שיש לי שעליו מותקן הווינדוס...) וגם אז היה לי SP2... בגלל זה פירמטתי...ההארדיסק הוא של hitachi...

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Corsair משיקה דגמי NVMe חדשים ומסקרנים המשלבים בקר פופולרי ומתקדם יחד עם זכרונות צפופים שמאפשרים להגיע לנפחים מרשימיםלכתבה

17. Started by BENNY-L,

משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. שלום. קניתי צורב NEC3500AG וחבילה של 25 דיסקים DVD-R של פורטיס ומדיסק שצרבתי עד עכשיו נראה שהDVD שלי לא יכול לקרוא אותו, שמעתי שישנה דרך לעבוד איכשהו על הDVD שהדיסק הוא DVD-ROM, איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. את הדיסק עכשיו קניתי תדיסקים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=610&scat=207&tcat=34 ורשום אפשרות הרחבת זמן הקלטה: עד 480 דקות. מה זה אומר שאפשר להגדיל תדיסק תודה לכל העוזרים ולמי יש פה צורב DVD שצרב סרט ושמע ב5 ערוצים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. יש לי HD פנימי SATA אני חושב בין 3 שניים .. אני די מרוצה ממנו (שקט) שאלתי עד מתי אני יכול למשוך איתו את המחשב .. ואיזה מדדים באמת נותנים לי אינדיקציה שזה כבר לא בטוח לעבוד איתו (אם יש כאלה..?)

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. מחפש ארדיסק 320סאטה של ווסטרן דיגיטל תקול

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  23. BUG מציעים אותם במחירים סבירים, הן שוות משהו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1001&scat=207&tcat=34

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  24. אז ככה יש לי מחשב נייד persario 2700ea עכשיו יש לי 20 ג'יגה ואני רוצה עוד מקום עכשיו עומדות בפני 2 אופציות שאני רואה או לקנות HD מחו"ל של 60 ג'יגה ולשים על שלי (ואז גם לפתוח את המחשב לא בטוח שאפשר לבד ולגבות חומר ובלה בלה בלה) או לקנות כונן קשיח רגיל של 80 ג'יגה ומגירה חיצונית ולחבר בUSB הבעיה היא שזה USB 1 ולא 2 ואני כן ארצה להריץ דברים מהדיסק הקשיח הזה... האם זה יהיה אפשרי? האם יש פתרון אחר? הפתרון השני עולה בהכל על הראשון חוץ מהעובדה שרוחב הפס עלול להיות ממש ממש קטן...

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים