עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני קונה מחשב חדש, וצריך צורב DVD. אני מאוד מרוצה מה-Pioneer DVR-111D שיש לי עכשיו, ולכן מעוניין להמשיך לקנות מהיצרן הזה. הםא מישהו ראה שמע קרא ביקורות על הצורב הזה? יש למישהו המלצה לצורב שחור אחר, יותר טוב?

2. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם הנק 3500A שלי עבר עדכון קושחה מ 2.16 ל 2.18 מה ההבדלים?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by ThaFeniX,

יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. יש לי דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה,תוכנות ,כמה משחקים וכל מיני שטויות,הבעיה היא שאם כל הדברים האלה נשאר לי פחות מ2GB פנוי. האם זה יכול לפגוע בדיסק איכשהו? כמה מומלץ שיהיה מקום פנוי? וזה לא מוזר שיש לי כל-כך קצת מקום פנוי והווינדוס לא העיר לי על זה עדין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. אז ככה יש לי מחשב נייד persario 2700ea עכשיו יש לי 20 ג'יגה ואני רוצה עוד מקום עכשיו עומדות בפני 2 אופציות שאני רואה או לקנות HD מחו"ל של 60 ג'יגה ולשים על שלי (ואז גם לפתוח את המחשב לא בטוח שאפשר לבד ולגבות חומר ובלה בלה בלה) או לקנות כונן קשיח רגיל של 80 ג'יגה ומגירה חיצונית ולחבר בUSB הבעיה היא שזה USB 1 ולא 2 ואני כן ארצה להריץ דברים מהדיסק הקשיח הזה... האם זה יהיה אפשרי? האם יש פתרון אחר? הפתרון השני עולה בהכל על הראשון חוץ מהעובדה שרוחב הפס עלול להיות ממש ממש קטן...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  7. הבנתי שאפשר לעשות שינוי ב FIRMWARE מה 10A ל 10N? מה זה נותן והאם זה עובד טוב? שווה בכלל לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by amirn,

היי האם מישהו יכול להמליץ על צורב DVD חיצוני איכותי למטרת גיבוי DATA תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by DJO,

אהלן, אני בור בענייני DVD. אני מעוניין לקנות קורא DVD, רציתי לשאול על חברות מומלצות והאם יש קוראים שיכולים לקרוא רק תקני DVD מסויימים ולא אחרים? (DUAL LAYER למשל?) ה DVD יהיה כמעט רק למשחקים ולא לצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של WD http://zap.co.il/model.asp?model_id=676817 http://zap.co.il/model.asp?model_id=599123 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by AMIR7710,

שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by brum,

אהלן. הנושא הזה מטריד אותי לא מעט זמן ועפ"י חיפושי באינטרנט לא מצאתי תשובה חד-משמעית לו: למה בעצם זה כזה "סיפור" להתקין דרייבר ל HD SATA? ( כל עניין F6 וכו... ואני בטוחה שכבר נתקלתם בהתקנות שלא עברו "חלק") הרי אם מי שאמור לזהות אותו זה הביוס - אז איך ייתכן שמי שמייצר לוח אם שתומך בSATA לא דאג מלכתחילה שהביוס כבר יידע לטפל בתצורה הזו ? ומצד שני יש לא מעט שטוענים שמערכת ההפעלה אמורה לטפל בכך בעת ההתקנה - ויש כבר תאוריה ש SP2 כבר מתקין את הדרייבר לרוב לוחות האם - דבר שהוא לא ממש נכון. מה דעתכם בעניין ואיך אפשר לפתור אותו ? תודה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  13. כמובן שמדובר בדיסקים שעולים במחשב אחר. ובהתחלה הכל היה בסדר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. או, האם יש דרך לבדוק? למוכר נתונים מצויינים, יש לו גם C6 במחירים קרובים מאוד (כמה דולרים בודדים יותר) http://www.ebay.com/itm/Toshiba-OEM-16GB-16G-Class-4-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-/120838729464?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1c228caef8 http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-16GB-16G-Class-4-A-/290570252478?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item43a75630be

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. יש לי RAID של שני כוננים זהים של 320 ג'יגה בMIRROR יש לי תופעה מוזרה - שכאשר אני פותח קובץ WINRAR (בעיקר בעל נפח גדול) זה לפעמים כותב לי ERROR במהלך הפתיחה אבל אם אני מנסה שוב - זה עובד חלק והקובץ נפתח. בנוסף יש לי תופעה דומה עם הDEAMON TOOLS - אני שם קובץ ISO בכונן וירטואלי ומתקין ממנו משחק לHD וזה זורק ERROR תוך כדי התקנה (ולא מסתדר גם בניסיון שני). מלבד הרכבת הRAID החלפתי לאחרונה גם זיכרון מ667 ל800 ומעבד מ6300 ל6400 בימים הראשונים אחרי ההחלפה היו קצת מסכים כחולים אבל מאז כבר חודשיים הכל עובד טוב (מלבד הWINRAR) . מישהו?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אהלן, קודם כל עשיתי חיפוש בנעוצים ולא מצאתי תשובה. יש לי לוח אם אינטל Q965 קניתי הארד דיסק Samsung Spinpoint F3 500GB וחיברתי אותו בכבל SATA לאחת היציאות בלוח אם, והווינדוס 7 לא מזהה את ההארד דיסק. ניסיתי להחליף כבלי SATA עם ההארד דיסק הנוכחי שיש לי במחשב וזה לא עוזר - עדיין אין זיהוי. ניסיתי גם להחליף בין 2 ההארד דיסקים את הכבלי MOLEX, שמתחברים לספק כוח - עדיין הוינדוס 7 לא מזהה. מישהו יודע מה הבעייה? אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by מהיר^ועצבני,

קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. יש לי לוח אם שאינו תומך בRAID. אני יודע שיש לא מעט כרטיסי PCI שמספקים את האופציה הזו, אבל עד כמה שאני יודע קצב הנתונים בPCI (לא אקספרס) נמוך בהרבה מהקצב של ממשק הSATA, מה שהופך את הרעיון לאבסורדי אלא אם כן אני מפספס פה משהו. האם RAID דרך בקר שכזה אכן איטי יותר משימוש בדיסקים בנפרד? אם לא, איך זה מסתדר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by iliran11,

יש ברשותי מחשב שמחובר לממיר של YES ומקליט תוכניות כמו מכונה משומנת (אם מישהו רוצים פרטים איך מבצעים זאת, אשמח לפרט). הבעיה היא כזאת - המחשב נמצא במקום אחד, והטלוויזיה הגדולה נמצאת במקום אחר. יש איזשהו התקן שבאמצעותו אני אוכל לאחסן את קבצי הוידאו על גביו, ולאחר מכן לחברו לטלוויזיה שנמצאת במקום אחר, ולצפות בהם? כלומר, בקיצור - DISK ON KEY עם יציאת S-video, יש חיה כזאת? (: אם למישהו יש רעיונות אחרים, אשמח לשמוע!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by parker8,

תודה לעוזרים. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by TripMan,

תקציב שלי 220 ש"ח גג . אני חושב אם כבר ללכת על צורב, אז ללכת על צורב SATA לכן אני מתלבט בין שני אלה ‏DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA‎ לבין ‏DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA‎ המחיר שלהם זהה. מה דעתכם,איזה מהם עדיף? ============= שאלה נוספת, החיבורי חשמל בצורבי SATA הם מולקס רגיל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. הוא כתב לי ככה : הכל OK בירוק ו3 שינויים : בכחול, עם חץ למעלה . כנראה טוב SPIN UP TIME THRESHOLD 21 VALUE 95 WORST 93 STATUS -1 UP ---------------- שתיים באדום "התראה" SEEK ERROR RATE THRESHOLD 51 VALUE 100 WORS 253 STATUS - 100 DOWN ------ POWER ON HOURS COUNT THRESHOLD 0 VALUE 95 WORST 95 STATUS - 1 DOWN מה זההה?? כמה זה חמור ? ( איך מתקנים ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by Artic,

מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.