עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yousux,

http://fizzlechat.com/2008/11/11/raid-explained/

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by overload,

USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by RT-PRO,

הורדתי כמה קבצים שהיום מקובצים כIMAGE של נרו בסיומת NRG כל קובץ בגודל של 100MB איך אפשר לאחד את כל הקבצים ולצרוב אותם על דיסק אחד? תודה! R

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או :s05: ? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by elay007,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו עוד RDisk. ראיתי שיש את my passport של wd שעולה 485שח.(נפח 320 GB) ויש כונן רגיל של wd, נפחו 500GB ועולה 420. מה כדי לקנות?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by Blackend,

איזה תוכנה צורבת *.img של די וי די? נרו לא תומך בזה וגם איזי 7 לא ....

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by D@nny,

שלום חבר שלי צרב לי דיסק עם תמונות. התוכן של הדיסק כשני ג'יגה. משום מה הצורב שלי לא מזהה את הדיסק בכלל. אפשר אולי לגלות מה הבעיה? (למרות שהבעיה נשמעת כללית מדי). בנוסף, הצורב לא מזהה דיסק דו שכבתי... יכול להיות שהצורב נדפק "קצת"?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. אהלן! תמיד אתם מראים פה תוצאות של דיסקים אחרי צריבה ובודקים כמה שגיאות נמצאו... אני לא בטוח שאני מבין טוב איך קוראים את הגרפים האלה נתתי פה דוגמא לאיזה דיסק... שנראה לי שהוא ממש גרוע אם משהו יכול להסביר את המושגים הכללים ומה צריך לשים לב... מה נמוך וטוב ומה גבוה ומומלץ להתרחק וכו'... תודה! יניב

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by ShOw-Time,

אני צריך צורב חדש, היה לי LG H42N במשך שנתיים והיום הוא כנראה שבק חיים, מאכזב ממש,כי גם לפניו היה לי LG וגם הוא שבק חיים תוך איזה שנה וחצי, הם פשוט מחליטים בוקר אחד לא להפתח יותר ככה קרה לי עם שניהם... ראיתי פה את ההמלצות בדיון ה"דביק" אני כנראה אקנה מKSP כי זה הכי קרוב אלי וגם כי יש להם את המבחר הכי גדול על מה אתם הכי ממליצים מכל הרשימה של הSATA? אני מעדיף לא להתקרב יותר לLG ממש ביזיון הסוני והסמסונג ממש זולים 100 שקל בערך עולים,איך הפיוניר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. לא הצלחתי לאתר בחיפוש ואני זקוק לתשובה לפני קניה. מה עדיף

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. כותרת, תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון יש לי כונן קשיח נוסף במחשב בחיבור SATA, כבר תקופה ארוכה מאוד של כמה חודשים טובים אין בעיות איתו לא מזמן הוינדוס התחיל להריץ עליו CHKDSK לפני הכניסה לוינדוס פעם גם עשה את זה אבל זה הסתדר. הפעם הוא גם עשה את זה, אבל נוצרה בעיה חדשה שאני מוריד משהו לאותו כונן, הוא מקבל תקיעות כאלה של כל המחשב, וגם אם אני רוצה לגשת לקובץ. בנוסף גם שסתם אני מנסה להיכנס לתיקיות הוא מתחיל בתקיעות. (שמתי לב שכל תקיעה כזו מקפיצה את השימוש במעבד ל-100%) גם הרצתי בדיקת כונן עליה לתקןם שגיאות וכו', הוא רושם שלא יכול לסיים תהליך, וזה גם תוקע לי את המחשב לסירוגים כנ"ל ניסיתי להריץ תיקון סקטורים פגומים וכאלה, שזה תהליך ארוך שלא יודע אם עזר כל כך וגם יצר תקיעות של כל המחשב כל…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. Started by cohena11,

האם מוצע בארץ למכירה והיכן ה-DVD הבא : http://www.hwzone.co.il/#newsitem1067965648,29020, או קישור באנגלית : http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/GO-M1600A/M1600a-1.htm

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. יש לי בעחה מוזרה. כשאני לוחץ פעם אחת על הכפתור של כונן הדיוידי במחשב שלי, האור הירוק של קריאת דיסק נדלק, והכונן לא נפתח. רק בלחיצה שניה אחרי כמה שניות הכונן נפתח. מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. Started by shahar75,

במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. ברשותי WD 40gb 7200rpm 8mb buffer ATA-100 ואני טס לאמריקה אז אני רוצה להביא הארד-דיסק נוסף.. וכשיהיו לי 2 הארד-דיסקים לעשות רייד? מה זה בעצם נותן לי??? לקנות ב-ד-י-ו-ק את אותו אחד??? ואם לא איזה הארד-דיסק הכי שווה להביא מחול עד 80 דולר????

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. יש לי הארדיסק של 160 גיגה והמחשב מזהה רק 130 גיגה... אבל יש לי SP2 ככה שזה לא יכול להיות בגלל זה.... ניסתי לבדוק עם PARTION MAGIC אם יש מקום שלא נמצא בכונן אבל אין... למישהו יש מושג מה יכול לגרום את זה? את הווינדוס התקנתי אתמול והווינדוס בא מותקן כבר עם הSP2... גם לפני שפירמטתי היתה את הבעיה הזאת (לא פירמטתי את ההארדיסק הזה אלה הארד דיסק אחר שיש לי שעליו מותקן הווינדוס...) וגם אז היה לי SP2... בגלל זה פירמטתי...ההארדיסק הוא של hitachi...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by tphss,

שלום, אני צריך לחבר HD חדש, SATA, ורציתי לדעת מזה החיבור השלישי שיש לי שם בדיסק הקשיח, יש אחד לחשמל ואני לא מכיר את השאר כי עד עכשיו עבדתי עם דיסקים קשיחים רגילים. יש אחד שהוא נראה חיבור של SATA שמתחבר לאיפה שכתוב SATA בלוח אם, אחד שנראה אותו דבר רק פי 2 באורך של החיבור ואחד זה חיבור עם 4 פינים קטן מאוד, משהו דומה לכזה של מאוורר. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. Started by etay34,

אהלן חברים יש לי בעיה במחשב ואני מעריך שהיא נובעת מכונן HARD DISK שלי. מה שקורה בעצם זה ככה: הפעלתי את המחשב והוינדוס עלה, הכל עבד כמו שצריך אבל בשלב מסויים המחשב נכבה לבד. כאשר הפעלתי אותו מחדש ראיתי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק בביוס והוא מעלה הודעה שצריך DISK BOOT אז התקנתי וינדוס חדש אבל זה לא עזר זה חוזר על עצמו שוב ושוב העניין.. לפעמים עולה הוינדוס ולפעמים לא - בקיצור האם זה בעיה בHARD DISK? בעיקרון קניתי הרד דיסק חדש ועדיין לא התקנתי.. האם זה אמור לפתור את הבעיה? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. http://www.fusionio.com/products/iodriveoctal/ יותר מ5 טרהבייט, תעבורה של כ6GB/S לקריאה (קצת פחות מזה לכתיבה)... מאות אלפי IOPS... כמה דבר כזה עולה?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by eranisra,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1405 איזה מחיר! אני קניתי רק לפני שבועיים את ה640 שלי והוא עלה לי 70 שקל יותר!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. Started by Mpro,

אז החלטתי סוף סוף להוסיף SSD למחשב שמערכת ההפעלה שלי והתוכנות ירוצו יותר טוב! אחרי שראיתי אצל חברים פשוט נדהמתי.. כנראה לא הייתי בעניינים אז ככה ראיתי את ה Corsair Force GT והוא נראה טוב ומומלץ לפי מה שראיתי וגם מצאתי בEBAY במחיר סביר עם אחריות ל 3 שנים כדאי ללכת עליו או שיש דברים יותר מומלצים כרגע?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by Lior4543,

שלום, בזמן האחרון הצורב שלי נהיה ממש ממש איטי, מדובר בצורב LG DVD, אני יסביר יותר מדוייק, ברגע שאני צורב דיסק DVD הצורב יצרוב אותו, אבל בהרבה זמן, התוכנת נרו אומרת לי 40 דקות וזה באמת מה שקורה, הדיסק נצרב טוב אחרי 40 דקות, זה לא היה ככה וזה התחיל לפני כמה שבועות, מה אני אמור לעשות? אני חייב לציין שהאיכות של הדיסקים שנצרבים אחרי זמן ארוך כל כך היא בסדר והדיסקים עובדים חלק.. אין בעיה בקריאה של דיסקים רק בצריבה של דיסקי DVD , ברגילים אין שום בעיה. תודה מראש על עזרתכם, ליאור.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.