עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DJO,

אהלן, אני בור בענייני DVD. אני מעוניין לקנות קורא DVD, רציתי לשאול על חברות מומלצות והאם יש קוראים שיכולים לקרוא רק תקני DVD מסויימים ולא אחרים? (DUAL LAYER למשל?) ה DVD יהיה כמעט רק למשחקים ולא לצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של WD http://zap.co.il/model.asp?model_id=676817 http://zap.co.il/model.asp?model_id=599123 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  3. שלום, חבר שלי הביא לי הארד דיסק חיצוני (WD elements SE של 1TB ) כדי שאעביר לו סרטים. את סרטי ה S הוא מעביר טוב מאוד. כשאני מגיע ל HD יש בעיה והוא נותן לי שגיאה שאין לי מושג איך להתגבר עליה, ניסיתי גם לפרמט את הכונן ולהעביר אך ללא הצלחה קצת פרטים : המערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32BIT הדיסק הקשיח שלו : WD elements SE 1 TB מפורמט כ NTFS הקבצים אותם אני מנסה להעביר : MKV תמונה של השגיאה : תודה רבה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by iyehuda,

1.NEC 3550 2.LG GSA4167B 3.PHILPS 1628G מבחינת מחיר זה ממש זניח ב DVD-RAM לא נראה לי שאשתמש בו רק אם אני אראה יתרון ממש בולט מה DVD-RW הפילפס זה למעשה BENQ וכמו שהבנתי BENQ הם הכי טובים שהוא המקביל ל 1640 הנק הוא סוס עבודה בדוק עם קבלות השאלה איך השאר כי אני עובד ממש מסיבי עם הצורב עובד ללא הפסקה וגם חשוב לי שיצרוב הרבה סוגים של מדיות מה שמעולה בנק לעומת טושיבה לדוגמא

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. תשמעו בזמן שצורבי 12 ו16 עוד מעט יוצאים והשוק מלא ב8X אני לא מוצא דיסקים כאלו רק 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא של במהירות 8? ולא בחול

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. הרד דיסק שכנראה עקב קצר חשמלי נדפק הוא לא מזוהה בביוס.... אודה למי שמכיר חברה לשחזור מידע..... זולה כמובן...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by evgani,

אז ככהאני ראיתי שהרבה משחקים יוצאים לDVD ובגלל זה אני צריך כונן DVD טוב עד 200 שקל ! חשבתי ללכת על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=156 אם יש לכם הצעות אז תגידו לי!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Blackend,

איזה תוכנה צורבת *.img של די וי די? נרו לא תומך בזה וגם איזי 7 לא ....

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. האם יש יתרון כלשהו לכונן קשיח אשר משתמש בממשק ה SATA3 (לעומת ה SATA2)? על פניו, נראה שממילא כונן קשיח (וגם המהירים שבהם דוגמת ה VelociRaptor) לא מגיע לתקרת ההתקן של סאטא2 (300 מגה בשנייה?), ועל כן - האם יש יתרון כלשהו בכונן אשר משתמש בהתקן ה SATA3?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by yanivit,

שלום, קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7400 , זיכרון RAM של 2G ודיסק קשיח בגודל של 320GB. בקשתי שיחלקו את הזיכרון ל3 כוננים כאשר בכונן הראשון שבו תותקן windows XP יהיה 50GB ובשני הכוננים יהיו 135GB כל אחד. האם זה המצב האופטימלי מבחינת זיכרון? נראה לי שאפשר להשאיר בכונן של מערכת ההפעלה רק 20GB או פחות כי אני מתכוון להתקין שם רק את מערכת ההפעלה ואת שאר התוכנות אני אתקין שני הכוננים הנוספים. מה אתם אומרים? יניב

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by switchman,

.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. הכוננים הביתיים החדשים של חברת הענק מתיימרים להביא רף חדש של ביצועים לכתבה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם אחד מהכוננים שלי (500GB Segate ST3500320AS) מספר תוכנות הורדה מדווחות על שגיאות IO בהורדת קבצים גדולים לאורך זמן, לפעמים אין גישה לכונן והוא פשוט נעלם מהמחשב שלי והדרך היחידה להחזיר אותו היא אתחול מחדש, ובמקרים מסויימים ניתוק מהחשמל. ניסיתי להריץ עליו scandisk אבל זה נתקע באמצע התוכנה של Segate לא מוצאת שום בעיה בכונן ואני מנסה להריץ את הבדיקה הארוכה שלהם אבל קצת מסתבך עם יצירת דיסק אתחול כמו שהם רוצים. המידע שעליו מגובה בשאר הכוננים יכול להיות שזה בעיה בכבל? במהלך אחת הבדיקות הציעו לעדכן קושחה, זה יכול לפתור את הבעיה? אפשר ללכת להחליף אותו במסגרת אחריות?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by cohena11,

האם מוצע בארץ למכירה והיכן ה-DVD הבא : http://www.hwzone.co.il/#newsitem1067965648,29020, או קישור באנגלית : http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/GO-M1600A/M1600a-1.htm

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. ברשותי Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA .... נאמר לי בזמנו שזה צורב מצויין שישמש אותי כל חיי המחשב. לאחרונה קניתי חבילה של dvd-r וכשהכנסתי את הדיסק נשמע רעש מטורף מהצורב, לחצתי על הכפתור וכשהמדף של הצורב יצא הקיסד הסתובב עליו ונשרט כולו, ממש למצב בלתי קריא. מה שמוזר הוא זה שזה קורה רק עם סוגים מסויים של דיסקים. נגיד ה 16x DVD 4.7 של סילבר-ליין (בצבע כחול) פועלים מצויין, לאומת זאת איזשהו DVDR אחר של סילבר-ליין (לא זוכר כי נתתי אותם, יכול להיות 18X) דופק סיבובים כיאילו אין מחר... חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום... עכשיו נגמרה לי האחריות עליו אז אוליי זה יהפוך לדיון על המלצות לצורב חדש, תקציב 200 ש"ח. בכל מקרה אוליי זה רק בעיה קטנה שאני יכול לתקן בעצמי או אם בכלל מישהו …

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  17. http://www.fusionio.com/products/iodriveoctal/ יותר מ5 טרהבייט, תעבורה של כ6GB/S לקריאה (קצת פחות מזה לכתיבה)... מאות אלפי IOPS... כמה דבר כזה עולה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Spider1,

שלום לכולם, נמאס לי שהמעבד I5 שלי בשילוב דיסק קשיח 7200 מעלים את (יש זכרון 4GB)WIN7 home ב-10 דק. הרכיבים תקינים , אני מחפש שיפור ביצועים. חשבתי לקנות SSD של אינטל 60GB , האם זה יספיק לצורך פעולה תקינה של מערכת ההפעלה בלבד? כל שער התוכניות יותקנו על דיסקים אחרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס, ומתלבט בין 3 כוננים קשיחים: WD ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Caviar SE WD1600JS) Seagate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Barracuda 7200.9, ‎ST3160812AS‎) Hitachi ‏Deskstar 160GB SATA II‎ (7K160, ‎HDS721616PLA380‎) המחיר שלהם כמעט זהה, כך שאינו מהווה שיקול. אשמח לקבל המלצות מהמומחים מי עדיף מבחינת אמינות וביצועים? בתודה מראש, דוד

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by ברק,

האם חיבור של המתאם להארד דיסק שלי ולאחר מכן חיבורו לסאטא ישפר ביצועים? לדעתי האישית לא אבל יש לי וויכוח בנושא עם חבר שלי. התועלת המשמעותית היא כמובן בזרימת האויר. מישהוא חושב כמו החבר שלי?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by eranisra,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1405 איזה מחיר! אני קניתי רק לפני שבועיים את ה640 שלי והוא עלה לי 70 שקל יותר!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. יש לי שאלה אם אני הולך לקנות מחשב חדש אם הר דיסק SATA2 אז הבנתי ש חלונות לא מזהה אותו השאלה היא איך אני מתקין את הר דיסק לפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק התקנה של הלוח אם בהתחלת התקנת מערכת הפעלה אפישהו קראתי שאתה מקבל דיסקט 1.44 ובמחשב שאם כבר אני יקנה לא היה כונן דיסקטים איך אני מתקין את הר דיסק ושמערכת הפעלה תזהה אותו אם דרך דיסק הדרבריים של לוח אם מבצעים את התקנה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by imber,

לפני כמה ימים חיברתי את הצורב שלי (DVD) והכל עבד. כל פעם שאני צורב דיסק של DVD הצורב לא מזהה אותו , אפילו לפני הצריבה זה לא מראה לי שיש דיסק בתוך הצורב אבל המחשב כן מזהה את הצורב. ניסיתי לצרוב דיסק רגיל וזה עבד...והדיסק עובד וגם משחקים עובדים של DVD עובדים. אני משתמש בNERO 6 תודה. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1194 זה מה שיש לי

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by at,

שאלה אולי לא הכי חכמה אבל... בכל זאת רוצה לדעת. אני יודע שיש 2 סוגי כבלים לחיבור IDE אחד צפוף יותר 80 ואחד רגיל 40 (יש עוד סוגים?) הבנתי שאם מחברים HD גם אם הוא ישן (10-20GB) בכבל 40 הוא יותר איטי. אבל מה קורה אם מחברים כונן אופטי (למשל צורב DVD) בכבל 80? א. הוא יעבוד? ב. האם יהיה שיפור בביצועים? ג. אם מחברים DVD וHD על אותו כבל אני יודע שHD נהיה איטי יותר האם זה קשור לכבל 40 או 80 ? והאם יש פתרון חוץ מבקר IDE נפרד? תודה לעוזרים טל

• 3 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים