אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי לפני מספר חודשים הארד-דיסק 2TB של WD מסוג CAVIAR GREEN מאחר ואני משתמש ב WINDOWS XP, חילקתי אותו לפרטישנים של 1TB והכל היה טוב ויפה. אני משתמש בו כחיצוני עם תושבת שרכשתי בDEAL EXTREME אשר מתחברת למחשב דרך USB. לאחרונה, היו לי בעיות לגשת לחלק מהקבצים על הכונן, וכן גם ל PARTITION השני שיצרתי (אותו המחשב לא מזהה). ניסיתי לחבר אותו גם דרך מארז של כונן WB חיצוני שיש לי, וזה לא עזר. יש רעיונות איך אני מציל אותו ואת המידע שיש עליו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כמובן שמדובר בדיסקים שעולים במחשב אחר. ובהתחלה הכל היה בסדר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כן, אני אתמול ניסיתי לפתוח את הכונן והוא נתקע, עד שבכוח הצלחתי לשחרר קצת ואני רואה שהכל בפנים מוצף בשביבים של דיסק. אחרי שניקיתי אותו ופתחתי מבפנים, הבחור לא מוכן להיסגר-והראש של הכונן עולה למעלה כשאני מנסה להחזיר את המגש פנימה. זה צורב של ASUS... עכשיו השאלה שלי-זה איך לעזאזל זה קורה?? יכול להיות שהייתה שגיאה בדיסק והמחשב ניסה לקרוא כל הלילה מבלי לעצור וזה גרם לחימום יתר של הדיסק עד שהוא התפוצץ? ממה שאני זוכר אחרי כמה ניסיונות המחשב עוצר ואומר שיש שגיאה.... הלך הצורב..בעסה..
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
רק אחרי שפרמטתי והתקנתי שוב את הווינדוס אז הוא עלה במחשב השני יכול להיות שהלוח אם לא זיה אותו בגלל שהתקנתי את הווינדוס ממחשב אחר?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, הייתי בטיול בהודו, וחזרתי עם וירוס ככל הנראה בכרטיס הזיכרון במצלמה ובדיסק און קי בהם מאוחסנות התמונות. כשהעברתי את התמונות למחשב ה-NOD32 מחק הכל וכתב לי שיש תולעת ב-REGSVR.EXE. הוא מחק את הקובץ הזה. יש לי שתי שאלות: 1. האם מחיקת הקובץ הנ"ל משפיעה על המחשב שלי? 2. איך אני יכולה לחלץ את התמונות שלי מהדיסק און קי ומכרטיס הזיכרון של המצלמה? תודה, נועה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככהאני ראיתי שהרבה משחקים יוצאים לDVD ובגלל זה אני צריך כונן DVD טוב עד 200 שקל ! חשבתי ללכת על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=156 אם יש לכם הצעות אז תגידו לי!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התחדשתי ב Western Digital 500GB My Book Home Edition עם ESATA מה הדרך הטובה ביותר להשתמש בו בעזרת התוכנה המצורפת? בעזרת תוכנת צד שלישי? או פשוט יותר לזרוק קבצים אליו בתיקיות?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם יש שוני פיזי בין הזכרונות,הם נראים אותו גודל האם הם מתאימים? האם יש תאימות לאחור מבחינת לוחות - ז"א תומכים גם DDR וגם DDR 2?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי הכונן הפיצפון שבנייד שלי (160GB) לא מספיק לי אני מעוניין לרכוש לו HD של 250GB\320GB מחפש את הHD עם אורך החיים הגבוה ביותר והשקט ביותר עד 450ש"ח בתודה מראש ^^ http://www.skypc.co.il/pl_product~MK2546GSX~7~0.htm http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1016 כמובן שאם יש טובים יותר אשמח לעוד חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב עם צורב רגיל על דיסק DVD שהוא 4 ג'יגה.. הכוונה לא לצרוב סרטים אלה קבצים שונים..? בתודה manorking
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
הנה השאלות: מה המידות שלו בס"מ? כמה בערך יעלה לי הארד דיסק של 40 ג'יגה או 60 ואיפה אני יכול לקנות בארץ? הוא מתחבר גם ללוח אם של מחשב רגיל או רק למחשב נייד וצריך לבד להכין מתאם או משהו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות RAID 0 במחשב שלי. במחשב שלי מחובר עכשיו כונן אחד עם כל מערכת ההפעלה וכל הקבצים. יש לי כונן זהה לחבר עליו. השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את הרייד אני צריך לפרמט מחדש את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש כאשר יש לי רייד מופעל? או שאני יכול כבר עכשיו לחבר כונן נוסף ולפעיל את הרייד והוא כבר יעשה את החלוקה מחדש. אני לא בטוח שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני ישמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כוננים קשיחים. אחד בPRIMARY והשני בSECONDARY MASTER. כשאני מעביר קבצים ביניהם העתקה ממש ממש איטית וזה לא היה כך בעבר. יש לציין שהמחשב לא עבד מעל לחודש וכשהפעלתי אותו לראשונה התקנתי SP2. תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות וכשהמחשב ראה אותו... ואמר לי שהוא מצא ניו הארדוור אז לא ראיתי אותו במי קומפיוטר ככונן... אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
למישהו יש מושג באיזה RAID לוח אם צריך לתמוך בשביל חיבור מחיצות בין הארדיסקים? כלומר 3 הארדיסקים מחוברים למחיצה אחת לדוגמה. ואיזה הארדיסק צריך בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש מצב שאני יכול להכניס את ה דרייבר של ה SATA לתוך ההתקנה של ה WinDOWS כדי שאני עושה פורמט הוא לא יבקש ממני את ה SATA יש מצב כזה ? ???
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש גרסה של ה-LG-H62 שתומכת ב-Lightscribe. מישהו מכיר חנות מקוונת שאפשר לקנות דרכה? בכלל קיים דגם כזה? :\
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. הלוח שלי לא תומך ב SATA אם אני מביא PCI TO SATA אז אין בעיה? אני מחבר וזהו זה יפעל? או שזה בסה"כ רק אם הלוח תומך כדי להוסיף עוד הארדיסקים? 2. אם אני מביא PCI TO SATA ואז אני מחבר אליו הארדיסק בטכנולוגיית SATA II האם זה יפעל? תודה מראש לעוזרים נ.ב. אם התשובה מתאימה ואני יכול לקנות הארדיסק SATA II על איזה אתם ממליצים לי? [80 ג'יגה]
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם שאני צורב דיסק אז זה טוב שעושים finalize אני חושב שראיתי כתבה שזה נותן צריבה יותר טובה ופחות איבוד מידע במהלך הזמן
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל בכמות זיכרון הבאפר בכוננים בנפח כזה? (גם אם קטן). בין זה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 לזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת יותר פרטים על המוצר הבא: WD_BLACK 2TB SN770 NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280 האם מתאים למחשב נייח? משום מה במפרט באמזון רשום לפטופ. האם מומלץ למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
- 1 follower
-