עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by boss,

dfi nf4 sli-dr לוח אם יחד RAID...הורדתי קובץ RAID דיסקט של אתר DFI. לחצתי F6 מופיע RAID ובחרתי RAID 0 בשביל מהירות וביצוע. יש לי 2 הארד דיסק 10K סל"ד. שוב אתחול, הכנס דיסק חלונות אקספיי ,מופיע מסך כחול התקנה מיד לחצת F6. מופיע בקשה דיסקט 1.44. אין לי מושג מה המשך..כבר נסיתי למשך אבל הודיע דיסקט לא טוב או משהו.. כי זה פעם ראשון שלי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. ניסיתי לפחות 4 כבלים שמחברים את הלוח אם לכוננים, ובכולם המחשב קולט רק אחד מהם, את מה שהוא לא כונן dvd. הוא קולט את כונן ה dvd רק אם אני מוציא את החיבור של הלוח אם מהכונן השני הרגיל שקורא דיסקים רגילים. מה אני אמור לעשות כדי שהמחשב יקרא את 2 הכוננים ביחד ולא רק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by shaynet,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by tphss,

שלום, אני צריך לחבר HD חדש, SATA, ורציתי לדעת מזה החיבור השלישי שיש לי שם בדיסק הקשיח, יש אחד לחשמל ואני לא מכיר את השאר כי עד עכשיו עבדתי עם דיסקים קשיחים רגילים. יש אחד שהוא נראה חיבור של SATA שמתחבר לאיפה שכתוב SATA בלוח אם, אחד שנראה אותו דבר רק פי 2 באורך של החיבור ואחד זה חיבור עם 4 פינים קטן מאוד, משהו דומה לכזה של מאוורר. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. Started by huhxd,

ברשותי הארדיסק IDE של WD ישן. ניסיתי לחבר אותו למחשב הקודם שלי (ללא הארדיסק שהיה עד כה) אך כאשר המחשב בPOST (מחשב ישן P4) עושה בדיקה של IDE וכוננים אז הוא מזהה את הארדיסק אך כאשר מנסה לאתחל את הווינדוס אני מקבל מסך כחול שאומר שיכול להיות שיכול להיות שנגרם נזק ואם אני רואה פעם ראשונה את ההודעה אז יש לבדוק וירוסים וכו'. בכל מקרה יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות? לפי מה שאני יודע הארדיסק תקין לחלוטין ולא נגרם לו נזק כלל. הוא עבד עד לפני שנה-שנה וחצי כשהיה בשימוש. תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by BENNY-L,

משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  8. Started by sxs,

האם דיסק SATA II יתאים ללוח של SATA רגיל? האם אפשר לחבר דיסק SATA בנוסף לדיסק שקיים בATA100? המלצות לדיסק קשיח חדש מארה"ב, בסביבות 200$? תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by Raz the king,

שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by eranisra,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1405 איזה מחיר! אני קניתי רק לפני שבועיים את ה640 שלי והוא עלה לי 70 שקל יותר!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD של LG. אני רוצה לצרוב דיסק DVD, אני מכניס דיסק ריק לכונן, בתוכנת נרו - הוא לא נותן לי לצרוב כי הוא לא מזהה דיסק ב"מחשב שלי" - אני מנסה להיכנס אל התיקייה של הדיסק, והוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן ניסיתי כמה דיסקים ריקים, ובכולם התוצאה הייתה זהה מה אני עושה?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by davidpc,

שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  13. היי... אני מנסה לצרוב אודיו במדיה CD-RW בצורב די.וי.די. שלי ללא הצלחה....מישהו יכול לעזור לי למה הוא לא מצליח לצרוב לי ? (העדכון חומרה של הצורב הוא DL-13?). הוא עושה LEAD-IN ואז נתקע לי...... תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by Snufkin,

LG דגם GSA_4163B שזה צורב DVD במהירות x16 בטכנולוגיית DUAL-LAYER כדי או לא?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  15. אם כן - איפה ניכר ההבדל?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. Started by T-boon,

הי, ברשותי SONY EPERIA (הטלפון שייך לאבא) וברצוני לגבות את כל התמונות שנמצאות בגלריה שלו, על המחשב PC שלי. יש לי על ה-PC דונגל שן כחולה אשר בהצלחה העברתי קבציMP3 אל ה-XPERIA אך לא יודע איך להעביר תמונות מהטלפון אל המחשב. כאשר אני מבצע שיתוף בגלריה באמצעות שן כחולה, הוא לא מזהה את המחשב, וכותב שהקובץ לא עבר... יש איזה תוכנה מומלצת לענין? כי כרגע אני עובד ישירות מהדריבר של WINDOWS7 תודה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by lampertg,

שלום לכולם, רכשתי לפני מספר חודשים הארד-דיסק 2TB של WD מסוג CAVIAR GREEN מאחר ואני משתמש ב WINDOWS XP, חילקתי אותו לפרטישנים של 1TB והכל היה טוב ויפה. אני משתמש בו כחיצוני עם תושבת שרכשתי בDEAL EXTREME אשר מתחברת למחשב דרך USB. לאחרונה, היו לי בעיות לגשת לחלק מהקבצים על הכונן, וכן גם ל PARTITION השני שיצרתי (אותו המחשב לא מזהה). ניסיתי לחבר אותו גם דרך מארז של כונן WB חיצוני שיש לי, וזה לא עזר. יש רעיונות איך אני מציל אותו ואת המידע שיש עליו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. החברה הטאיוואנית משיקה מספר דגמים חדשים שעשויים להפוך לזולים ביותר בתחומם במורד הדרך לכתבה

19. Started by mDs,

תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by Sith,

כתיבה אנכית, עדיף ata כי המארז סאטא שלי עושה בעיות. מעל 250 ג'יגה. עדיף מחנות אמינה, זיגזג, פלונטר או למיר לדוגמא.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. יש לי את המשחק המקורי battlefield 2 אני רוצה לגבות את דיסק ראשון למחשב שיהיה כ IMAGE ואז שאם אני ירצה לצרוב אותו לדיסק הוא יהיה כמו דיסק מקורי אז שאני מנסה לעשות יצירת אימג' מהדיסק בתחילת התהליך הוא כותב the cd is copyrighted unrecoverable read error בקיצור לא נותן לי לעשות כי הוא מוגן או משהו ניסיתי גם ב NERO7 וגם בALCOHOL יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Avivf88,

שבת שלום לכולם, אני רוצה לקנות הארד דיסק, עכשיו הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי אילו פרמטרים חשוב לבדוק לפני שאני קונה את ההארד דיסק.. מה חשוב יותר/פחות.. אני דיי סגור על להוציא 250 שקל ככה.. והכיוון הוא על 160GB, ככה שאני אשמח לקבל בנוסף למידע גם המלצות. תודה רבה לעוזרים, ושוב שבת שלום ושבוע טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by Snufkin,

יש לי צורב CD של LG וצורב DVD גם של LG. השאלה שלי היא האם זה בסדר שהתקנתי את שני הכוננים אחד מתחת לשני או שצריך סלוט אחד ריק כדי שהם לא יחממו אחד את השני (אם בכלל זה יכול לקרות).

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים