עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שתי שאלות לחברי הפורום: 1. מה ההבדל בין S-ATA I לבין S-ATA II והאם יש הבדל בחיבור עצמו? 2. האם אני יכול לחבר כונן של S-ATA II ללוח אם שתומך רק ב-I? ואם כן מה יקרה מבחינת הביצועים?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. אני חושב לקנות את ה HD הזה : Seagate 500GB Sata II 32MB מה דעתכם עליו ? מה בכלל הדיעה הרווחת על הדיסקים של סיגייט ? יש לו 5 שנים אחריות שזה דבר אדיר. האם הוא שקט ? והאם עדיף WD ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  3. היי אנשים עקב הכתבה החדשה באתר על דיסקים של 250GB, החלטתי שיש במחשב שלי מקום להרדיסק חדש שכזה שאלות : 1. הלוח שלי הוא DFI NF4 UD האם הוא תומך ב SATA2 ? אם הוא תומך רק ב SATA1 , זה אומר שאין מצב שאני מחבר דיסק חדש של SATA2, או שאפשר לחבר והוא יעבוד על SATA1 ? 2. כרגע שני ההרדיסקים הנוכחיים שלי הם ATA רגיל אני מניח שיהיה כדאי להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק החדש , כי זה יהיה יותר מהיר, נכון ? באיזו דרך הכי קלה, אפשר אחרי חיבור של הדיסק החדש, להעביר אליו (תמונת דיסק ממש) את הדיסק הישן שלי C במלואו ? (להתקין דיסק SATA2, להעביר אליו את כל התוכן, כולל מערכת הפעלה, ללא התקנות מחדש של שום דבר, ולרוקן את הדיסק הישן) יש שיטה קלה לבצע דבר כזה ? 3. איך המחשב יודע מאיפה לעשות את ה BOOT כ…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. ייתרונות וחסרונות ואם מישהו מציע משהו אחר אז שיפרט.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  5. יש דיסקים קשיחים שעובדים רק במערך raid ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  6. Started by cooper,

רכשתי הרדיסק מדגם WD2500KS שהוא בעצם 250גיגה א ב ל בלחיצה על קליק ימני הוא מראה לי שהוא 130 גיגה איך זה ??? ???

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. לדוגמא, כשאני גולל את הרשימת שירים שלי אופקית, שהיא מקוטלגת בשיטת List ההארד דיסק עושה רעש ממש מעצבן של חריטות כאלו, גם בכל שאר הסוגים חוץ מTHUMBNAILS הוא עושה את הרעשים האלו אבל הרבה יותר חלש, אבל בLIST זה הכי עוצמתי הרעש... WESTERN DIGITAL 160GB SATA2 למה זה ככה ואיך מתקנים את זה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:‎Caviar Black WD1002FAEX ‎ ‎ של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. http://engadget.com/2006/01/13/fujitsus-best-laid-drive-plans-2006/

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by amisu,

לאחר פירמוט המחשב והתקנת xp, התחלתי להתקין את ה chipset, usb 2 ואת כרטיס הרשת.. כשלפתע אין יותר זיהוי של הצורב אין זיהוי שלו במערכת, גם לא ב my computer->manage->storage. אפילו פתחתי את המחשב וחיברתי את ה IDE והכבל חשמל מחדש.. גם בביוס הוא נעלם 0.0 תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  11. האלו, רציתי לדעת משהו, שלאחרונה נורא הפריע לי, ולא מצאתי חומר ברשת... באופן היפותטי, אם אני לוקח כונן קשיח חדש, ומחלק אותו למחיצות לוגיות, נניח, לשלושה, יש איזשהו הבדל בביצועים מאשר הייתי משאיר את אותו כונן פיזי אחד, ללא מחיצות. זמני גישה, קצב העברה בין המחיצות וכדומה בתודה מראש, אלירן...

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by alergic,

אני לא ממש בטוח אם זה בעיה בכונן עצמו או בספק כוח אבל אנסה לתאר את המצב בפירוט כמה שאפשר. 1- המחשב פועל והכל בסדר, פתאום נשמע רעש כאילו שההארד דיסק הפסיק לפעול- כאילו הוציאו לו את החשמל מיד. המחשב נתקע, הזזה של מחשב החשמל בהארד דיסק מחזיר אותו לפעולה ואת המחשב. 2- בעת ריסטרט או הדלקה כשהמחשב היה מכובה הרבה זמן מופיע שיגאה בהדלקה: No disk...Insert....and Reboot פתרון לבעיה- העברת כבל ה SATA בלוח אם מחיבור 1 לחיבור אחר, הדלקה והמחשב שוב מזהה את הכונן. במה יכולה לנבוע הבעיה? החיבור בהארד לא טוב? ספק הכוח החרא שלי לא מספיק טוב? בעיה אחרת שאני לא יכול לחשוב עליה? תודה מראש לעוזרים, נתן

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  13. Started by idangonen,

שלום, יש לי מחשב נייד וכנראה הרסתי את הצורב. זה צורב משולב עם DVD והDVD עובד. בכל מקרה זה מחשב של קומפאק ובחברה הם דורשים מחירים בשמים אז המליצו לי לקנות צורב חיצוני כי רוב הצריבות שאני עושה הם בבית וככה זה גם יותר זול והצורב ם יותר מהיר. אז אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת נוספת ואם זה כן שווה אז איזה צורבים חיצוניים טובים יש בשוק. (חברות, דגמים, מהירויות....) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. כן, אני אתמול ניסיתי לפתוח את הכונן והוא נתקע, עד שבכוח הצלחתי לשחרר קצת ואני רואה שהכל בפנים מוצף בשביבים של דיסק. אחרי שניקיתי אותו ופתחתי מבפנים, הבחור לא מוכן להיסגר-והראש של הכונן עולה למעלה כשאני מנסה להחזיר את המגש פנימה. זה צורב של ASUS... עכשיו השאלה שלי-זה איך לעזאזל זה קורה?? יכול להיות שהייתה שגיאה בדיסק והמחשב ניסה לקרוא כל הלילה מבלי לעצור וזה גרם לחימום יתר של הדיסק עד שהוא התפוצץ? ממה שאני זוכר אחרי כמה ניסיונות המחשב עוצר ואומר שיש שגיאה.... הלך הצורב..בעסה..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. יש לי את המשחק המקורי battlefield 2 אני רוצה לגבות את דיסק ראשון למחשב שיהיה כ IMAGE ואז שאם אני ירצה לצרוב אותו לדיסק הוא יהיה כמו דיסק מקורי אז שאני מנסה לעשות יצירת אימג' מהדיסק בתחילת התהליך הוא כותב the cd is copyrighted unrecoverable read error בקיצור לא נותן לי לעשות כי הוא מוגן או משהו ניסיתי גם ב NERO7 וגם בALCOHOL יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by The Ball,

מחפש צורב בתקציב הנ"ל. חשוב שיהיה שחור, תמיכה ב DL, בעל חיבור sata, ושקט כמה שאפשר בזמן קריאה. הצורב הקודם שלי samsung 203 היה מאוד רועש לטעמי בזמן קריאת דיסקים וזה ממש עיצבן אותי.. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by nitsan2s,

אהלן לכולם, יש לי צורב DVD של LG מבוסס SATA + SATA POWER , ספק כוח 400W של TT הבעיה היא, שהוא נוטה לכבות את המחשב כאשר הוא נכנס לפעולה של קריאה/כתיבה, למשל ,אני אתחיל צריבה,ובאמצע הצריבה המחשב ייכבה ויעשה restart , באותה מידה זה קורה גם בזמן קריאה. לפעמים הבעיה מתרחשת גם בזמן הboot של המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעיה ? יש לציין גם שזה לא תמיד קורה, אבל רוב השימושים בכונן מסתיימים בסוף בבעיה הזאת. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח ושבת שלום ! :-*

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  18. איך אפשר לדעת מה מהירות הSATA על הלוח או לפחות איזה גירסא ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by Folklore,

אתמול קניתי צורב SAMSUNG SH S223C ומאז רק צרות הצלחתי לפרמט איתו את המחשב אבל בווינדוס עצמו הוא לא נותן לי לעשות כלום לא צורב ולא קורא דיסקים כשאני מנסה לצרוב אז התוכנת צריבה פשוט נתקעת ולא מתקדמת שאני מנסה סתם להפעיל דיסק אני מקבל מסך כחול וריסט נסיתי להוריד דרייבר של הכונן אבל לא עזר חברתי אצל אח שלי ועבד כמו גדול HELPPPPP ד'א אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לנסח מכתב באנגלית שאותו אני אשלח לתמיכה של סאמסונג

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. כותרת וגם עד כמה ההבדלים משמעותיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by ThaPhoeniX,

יש לי WD SATA 120GB,ולוח P4P800 של ASUS, הכונן עובד ועושה BOOT טוב כאשר מעלים אותו בסביבה של Windows XP אך כאשר מעלים עם מערכת דוס של למשל דיסקט הפעלה של WINDOWS 98 הוא אינו מגיד כראוי והכונן עושה בעיות של SECTOR NOT FOUND וכאלה כאשר מנסים לקרוא ממנו. אני רוצה למשל להשתמש בדיסק MULTI-BOOT עם עזרים כמו PARTITION MAGIC כדי לשלוט במחיצות של הHD וזה לא מזהה כראוי את הכונן.... יש למישהו מושג איך אני יכול להתגבר על הבעיה הזאת או איך הוא יזהה לי את הHD כראוי? בביוס יש כמה מצבים שאמורים כביכול לעזור עם בעיות של תאימות אבל הם לא ממש עוזרים... עריכה: משום מה עכשיו אני בכלל לא רואה אותו רק מתי שאני נכנס לסביבה של WINDOWS, אפילו ההתקנה של WINDOWS XP נתקעת לי על ההתחלה...

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. אני מעדיף את הפנימי כי אין לי סיבה להוציא אותו מהבית. אלא אם כן חיצוני יותר מהיר אז אני אקח חיצוני. אני מעוניין לקנות טרה-בייט.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  23. Started by mazoneli,

עד היום שמרתי את ה MAxtor Basic 500G שברשותי מחובר קבוע למתח ורק את ה USB חיברתי שנזקקתי, אחרי זמן מה הוא התחיל לעשות בעיות לפעמים לעלות ולפעמים לא, עד שנוצר מצב שלא יכולתי לגשת אליו דרך ה WIN ורק ע"י אפליקצייה מיוחדת עשיתי למידע IMAGE ופרמתטי אותו ועכשיו הכל עובד. אז איך מומלץ לשמור על ה HD החיצוני בזמנים שאיננו בשימוש ?

24. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם יש שוני פיזי בין הזכרונות,הם נראים אותו גודל האם הם מתאימים? האם יש תאימות לאחור מבחינת לוחות - ז"א תומכים גם DDR וגם DDR 2?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים