אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן ראיתי תאשכול למעלה אבל אני מחפש יותר אנשים עם ניסיון אישי....איזה צורב אתם ממליצים לי (ide ) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עם אפשרות צריבת Dual Layer ..איזה מומלץ? ואיך אני יכול לדעת איזה חיבור יש לי? המחשב שאני רוצה לשים בו תצורב הוא מחשב ישן נקנה לפני 4 שנים ולוח האם הוא AGP בוקט 475 משו כזה ..
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DOK של LG XTICK בנפח של 256MB כשבדקתי את ה properties שלו, ראיתי שהוא מכיל רק 247MB מה הסיבה להפרשים אלו?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום כונן C שלי מלא ואני רוצה להגדילו (מחיצה C יותר נכון), ראיתי פה שהדרכתם איך לעשות את זה עם התוכנה PARTITIONMAGIC אז הורדתי אותה וניסיתי לבצע את זה עפ"י ההוראות שבפורום, אבל זה לא עשה לי כלום, גם כשניסיתי לשנות את סוג אחת המחיצות לNFTS זה לא עשה כלום, מה לעשות? יש עוד תוכנות או אפשרויות? תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
האם WD 36GB RAPTOR מספיק גדול בשביל Windows Vista ?? או שרצוי לקנות את הדגם של WD 76GB RAPTOR ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איזה דיסק קשיח מומלץ יותר מבחינת אמינות וביצועים ? DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III או 1TB 7200RPM 32MB Sata III ST1000DM003 seagate
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום על הארדיסק אחד עם שתי מחיצות C: E: 1. יש מניעה מהתקנת משחקים על E: כאשר הWINDOWS מותקן על C:?? 2. מדוע כברירת מחדל המחשב ואו תוכנת ההתקנה תמיד מציעים ליצור את התקיה בכונן C:??
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני חייבב לדעתת כי אם לא אני מחזיר אותו..... כפרה עליכם תעזרו לי אני חייב לדעת דחוף
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה שאני צורב שירים, סיפורים (גיבוי) בכדי לשמוע ברכב, המערכת שלי לא קוראת כל CD, את הפשוטים שאני מכניס אני מקבל CD ERROR. משהו יודע למה? (ניסיתי את כל מהירויות הצריבה אני מקבל אותו תוצאה). לגבי ה-CDים שהיא קוראת, קניתי את TDK XG והמערכת קוראת אותו, בעיה 7 ש"ח למדיה.. משהו מכיר: 1. היכן ניתן למצוא את ה-CD הזה יותר בזול? 2. CD עם איכות מקבילה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אהלן. מחר אני הולך לקנות הארד דיסק חש כי חסר לי מקום,ואני מתכוון להעביר את ההארד דיסק שיש לי כרגע למחשב אחר שההארד דיסק שלו דפוק. אז יש לי כמה שאלות: הלוח אם שלי לא תומך SATA2,האם יש תמיכה לאחור בהארד דיסקים של SATA 2? איך להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש(לדוגמא,אני יכול לחבר את שניהם ולהעביר את המידע בניהם?)? עריכה:שכחתי לציין שהקבצים הם בסדר גודל של 80 ג"ב,אם היו לי קבצים של כמה גיגות הייתי מעביר על דיסק,אבל הקבצים חשובים ומדיות DVD וCD לא אמינות.. תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אם אני רוצה להשתמש בSSD בתור זכרון מטמון לכונן הקשיח, זה משנה אם אני מחבר אותו לחיבור SATA או mSATA?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעייה בכונן קשיח מפרט לוח אם Gigabyte 965p DS3 1333FSB 3.3REV עידכנתי ביוס ל F12 הכי עדכני מעבד Core2Dou E6550 1333FSB זכרון Crosair 2048MB 800MHZ CL4 כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE 8600 GT 256MB כונן קשיח Segate barcuda SATA 2 250GB 16MB BUFFER צורב ASUS SATA אז ככה מכיון שכונני SATA2 מגיעים +- ל 300 MB לשנייה עשיתי בדיקה עם הכלי HDTACH והגעתי לביצועים סבירים אולם ברוחב פס הגעתי ל151 MB מה שאומר כמו SATA 1 !! יש לי השהיות מדי פעם, וכאילו המחשב לא עובד טוב עם הכונן, מה שמוזר לי זה כנראה הלוח עם הבקר ICH8 ברגע שבביוס אני שם על AHCI הכוננים מזוהים כסקזי , על כל המשתמע מכך כאשר כתיבה למטמון בכונן מסומנת באפור כבלתי ניתנת לשינוי במנהל ההתקנים. מישהו יכול לעזור? יש לי עוד מחש…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי של LG דגם H44N הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מה כל האפשרויות במכשיר... באיזו תוכנה להשתמש כדי שאני אדע מה היכולות? בנוסף: אני לא מצליח להגיע לדף מוצר של הכונן... מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי חברים , האם כדאי לחכות לירידת מחירי ההארדיסקים או שאין טעם?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1691_1692&products_id=10449 הוא זול מאוד אבל לפי התיאורים שם הוא נשמע בסדר גמור מספיק משוכלל למה שצריך. ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה אתם יכולים לחדש (לי) בנושא מעבר למה שנימצא ברשת? אני יודע שמיתייחסים אליו כאל הזיכרון המושלם (צפוי להחליף את כל סוגי הזיכרונות המוכרים לנו) ונכון להרגע זמין בנפחים של 4MB ובמחיר 25$ ליחידה. עפ"י אחד האתרים הוא יהיה זמין לקהל הרחב החל מ2010 ויכול לחיות כ10 שנים. האם יש בידכם פרטים נוספים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איך הצורב הנ"ל? ??? הבנתי שהוא חדש (?) , יש עליו כבר איזושהי ביקורת מקצועית? תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי NEC 3550A ואני מכניס לו דיסק והוא מראה לי שהוא ריק ושאני מכניס אותו בDVD בבית הוא עובד הורדתי עדכון 1.07 וזה עדיין לא עובד מה אני צריך לעשות? במחשב אחר אם צורב NEC 3520A זה גם עובד
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע אם זאת בעיה בחומרה או התוכנה אבל אני אכתוב הכל.. שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ?? האם הכונן באמת צריך אתחול? ואם כן, איך עושים את זה? מדובר על מחשב חדש לחלוטין.. דרך המדיה פלייר אני צורב שירים בדיסק רגיל ודרך הנרו או תוכנות אחרות אני לא מצליח לצרוב DVD.. פליזזזזזז תושיעו....
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה - עד יום חמישי האחרון המחשב עבד נפלא אבל רשם לי את הודעת ה-"CPU is unworkble or has been changed" זאת הודעה כזו שהוא רושם הייתי מאשר לו להמשיך באמצעות לחיצה על F1 והכל עבד מעולה. ביום חמישי נכנסתי להגדרות ביוס שלי והכנסתי את כל ההגדרות לאופטמייז (עברתי תפריט תפריט ולחצתי F7. בסוף שמרתי ויצאתי) ומאז המחשב לא מזהה שום כונן אופטי שהוא. רק לצורך בדיקה חיברתי צורב חדש לחלוטין שהזמנתי בשביל המחשב החדש שאני מקבל בקרוב וגם אותו הווינדוז לא זיהה. אגב, גם כוננים וירטואליים הוא לא מזהה ובנוסף לדימון טולז אותו הוא לא מזהה ניסיתי להתקין תוכנה אחרת וגם את הכוננים שהיא יצרה הווינדוז לא זיהה. גם את הכוננים של האלכוהול שלי הוא לא מזהה ובקיצור - כל נסיון ליצור כונן כלשהו או אפילו לז…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-