עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, קודם כל עשיתי חיפוש בנעוצים ולא מצאתי תשובה. יש לי לוח אם אינטל Q965 קניתי הארד דיסק Samsung Spinpoint F3 500GB וחיברתי אותו בכבל SATA לאחת היציאות בלוח אם, והווינדוס 7 לא מזהה את ההארד דיסק. ניסיתי להחליף כבלי SATA עם ההארד דיסק הנוכחי שיש לי במחשב וזה לא עוזר - עדיין אין זיהוי. ניסיתי גם להחליף בין 2 ההארד דיסקים את הכבלי MOLEX, שמתחברים לספק כוח - עדיין הוינדוס 7 לא מזהה. מישהו יודע מה הבעייה? אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by roes,

כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by kostiya,

לאחר שלהארדיסק הקודם שלי (של WD 320 GB לא זוכר את הדגם המדויק) היו הרבה מאוד בעיות (מלא סקטורים מתים, ניתוקים וכולי)ת החליפו לי אותו ב-KSP ב- Hitachi HDP725032GLA360. מיד לאחר שחיברתי אותו למחשב היו איתו בעיות-לאחר שהאיתי מעמיס עליו הוא הייה עושה Disconnect ואז חוזר לאחר כמה דקות אם שגיאה. העיניין המוזר הוא שהיחלפתי את הכבל הSATA שלו והוא החל לעבוד טוב בלי שום תקלה, אך עכשיו הבעיות חזרו עוד פעם ואני מקבל שגיאה דומה. הסיבה שהמערכת לא קורסת בכל העיניין היא משום שהיא מותקנת של הארדיסק אחר שעובד מצויין. אשמח לקבל עצות מה לעשות... אני יבדוק עכשיו טמפרטורת העבודה שלו, כדי ליראות שאין עליו עומס חום...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by yakirZ,

מחפש משהו טוב עד 500 שקל מה אתם אומרים על זה?: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/Index/7796?deal_referer=category_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%92%D7%90%D7%93%D7%92%D7%98%D7%99%D7%9D תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by Aurora Borealis,

יש לי בעיה מוזרה עם הDOK הזה... מידי פעם כשאני מכניס אותו למחשב, אז המחשב או שמודיע על שגיאה עם המכשיר (כתוב שהוא מצא חומרה חדשה והכל, אבל שום דבר לא קורה, וכשאני נכנס לdevice manager יש סימן קריאה על הדריבר, וכתוב שיש איתו שגיאה), בפעמים אחרות כשאני מנסה לעבוד עם המכשיר, אז הוא מופיע לי כרגיל, אבל ריק מתוכן (גם הU3 לא קיים), כאילו שהDOK ריק. וכמובן שמידי פעם הכל פועל כאילו אין שום בעיות. למישהו יש מושג מה דפוק עם זה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by lipa,

מה עדיף לקנות ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. Started by Danihell,

שלום פירמטתי את הDOK (סאנדיסק 16G) מFAT32 לNTFS כאשר התחלתי להעתיק קובץ של 4 וחצי ג'יגה כל התהליך היה מאוווווד איטי זה בהתחלה קפץ עד ל30 דקות ואז ירד לסביבות 17-19 דקות האם היתה בעיה בפירמוט או שזה הזמן שבאמת לוקח להעתיק מהמחשב (הכונן במחשב הוא סאטה) לDOK? מצד שני קניתי את הDOK בשביל להעתיק סרטים שלא נכנסים לדיסק DVD כלומר סביבות ה8-12 ג'יגה, האם במקרה הזה לא תהיה לי בררה אלה להתחיל להעתיק את הסרט לכונן יומיים לפני? תודה מראש ומתנצל אם כבר נשאלה השאלה בעבר, את ההסבר על הפירמוט מצאתי אבל פטרון לבעיה כזאת לא.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by mazoneli,

עד היום שמרתי את ה MAxtor Basic 500G שברשותי מחובר קבוע למתח ורק את ה USB חיברתי שנזקקתי, אחרי זמן מה הוא התחיל לעשות בעיות לפעמים לעלות ולפעמים לא, עד שנוצר מצב שלא יכולתי לגשת אליו דרך ה WIN ורק ע"י אפליקצייה מיוחדת עשיתי למידע IMAGE ופרמתטי אותו ועכשיו הכל עובד. אז איך מומלץ לשמור על ה HD החיצוני בזמנים שאיננו בשימוש ?

10. אז ככה יש לי לוח אם ABIT NF7-SL ושלוש כוננים קשיחים WD120JB ATA WD120JDSATA MAXTOR 80SATA כשאני מעביר קבצי RAR מה 80 SATA ל 120SATA הם נדפקים תמיד אבל כשאני מעביר את אותם הקבצים מה80SATA ל 120ATA ומה120ATA ל 120 SATA הקבצים בסדר גמור . וכשאני מעביר את אותם הקבצים שעכשיו על ה120 SATA ל80 SATA הם גם בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי ל ביוס הכי אחרון של הלוח אם שכבר כולל בתוך עצמו את הדרוג של הבקר SATA ועדכנתי את הדרייברים של SATA ל WINXP להכי אחרונים ובכל זאת לא עוזר. אולי אתם יודעים מה הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  12. אני צריך אותם מהחנות הזאת או אם יש חנות מחשבים טובה יותר בניו יורק אז אשמח לקבל המלצה. http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-32-MB.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB-WD5000AAKS.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB.html

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. היי זה התחיל לי אתמול, כשאני עושה רסטרט, אחרי פוסט, זה רושם לי שגיאה של הביוס : Status Bad של ההארדיסק, וגם הוינדוס ויסטה אומר אותו דבר. ובהחלט מרגישים תקיעות במערכת הפעלה אם זה תוכנות או כל דבר. ניסיתי כל מיני תוכנות לבדיקות של הארדיסק, כמו pc check, pc doctor, mhdd, כל מה שצלחתי להפעיל, היו שגיאות גם בקריאה וגם בכתיבה. הווינדוס אומר לי לעשות איחוי, אני מנסה וזה עושה לי analizy כל פעם =\ השאלה אם אפשר לסדר את זה בעזרת פירמוט של כל הכונן הקשיח, או צריך להחליף אותו ?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. אני מתכוון לרכוש 2 כוננו סמסונג F3 של 1 טרה כל אחד ויש לי מספר שאלות בנוגע לכך. 1. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש בכלל ניסיון בזה ויכול באמת להעיד על שיפור משמעותי ומורגש בפעולה כזו. 2. האם העובדה ששני הכוננים מחוברים בחיבור sata 2 עלולה לפגום בביצועים בשל ׳צוואר בקבוק׳ שעלול להיווצר בגלל מגבלות החיבור, או שהמהירות ממילא לא מצליחה לנצל את מלוא המהירות שחיבור sata 2 מציע? 3. אם ארצה בעתיד לקנות כונן SSD ולחברו בחיבור sata 3, העובדה ששני חיבורי ה-sata 2 שלי תפוסים תשפיע בצורה כלשהי על חיבור ה-sata 3 או שאין שום קשר וכל חיבור עומד בפני עצמו ולא מושפע מהחיבורים האחרים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by golo,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD מהדגם הבא: http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=107 נדפק לי המארז שלו, ואני רוצה לשחזר את המידע שיש על ה הארד דיסקים.הבעיה שאני לא יודע איזה RAID זה (אם בכלל). כשאני מחבר את אחד ה HD למחשב, המחשב מזהה את זה אך לא ניתן "לסייר" בדיסק. צירפתי תמונה שתעזור ( בתקווה שתראו אותה, לא ראיתי אפשרות להעלות תמונה ) אני משתמש ב WIN 7 32 במחשב נייח. אשמח לעזרה תודה מראש http://mail-attachment.googleusercon...vtI_8&sadssc=1

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. זיהום במפעל ייצור שבבי הבזק שהוביל לאובדן כמות אדירה של מוצרים פוטנציאליים עתיד לתת אותותיו כבר בתקופה הקרובה - עם מחסור אצל יצרנית בולטת אחת, חגיגה אצל המתחרות ומחירים תופחים עבור הצרכנים שבקצהלכתבה

17. Started by ifs2003,

שלום, רכשתי כונן גיבוי MYBOOK של WD. יש בו חיבורים ל USB2 Fire Wire ו E-SATA אך הם לא צירפו כבל של E-SATA. השאלה שלי האם אני אוכל להשתמש בכבל או שניים רגילים של חיבור SATA שיש במחשב או שזה כבל מיוחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by yotam360,

איפה אפשר לקנות דיסקים UMD? חיפשתי בחנויות ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. חיפשתי בכל מקום וחוץ מLOGIC לא מצאתי מקום שמוכר את הצורב הזה. אשמח לשמוע על חנויות שמוכרות אותו באזור ירושלים\ השרון.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  21. המדיות הם זולות את זה אני יודע - princo . הצורב הוא nec 3520a . יש לציין שעל אותו הדיסק צרבתי סרט אחר שאינו מקרטע לא בcd ולא בdvd. הdvd דרך אגב הוא vertex. השאלה היא עם אני אצרוב שוב על מדיה אחרת אני צריך לצפות שוב לקרטועים או שהבעיה בכלל קשורה לקידוד הxvid (בדקתי אין packed stream ולא gmc). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס, ומתלבט בין 3 כוננים קשיחים: WD ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Caviar SE WD1600JS) Seagate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Barracuda 7200.9, ‎ST3160812AS‎) Hitachi ‏Deskstar 160GB SATA II‎ (7K160, ‎HDS721616PLA380‎) המחיר שלהם כמעט זהה, כך שאינו מהווה שיקול. אשמח לקבל המלצות מהמומחים מי עדיף מבחינת אמינות וביצועים? בתודה מראש, דוד

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  23. שלום לכולם. שאלה לי אליכם - נניח ולא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם לתמיכה ב-SATA-II האם יש סיכוי שההארד יעבוד אבל בחצי המהירות? (150 במקום 300). האם אני אמור לראות בתוכנות כמו SiSoftware Sandra מהירות של 300MB/s? כרגע לפי הבדיקה שערכתי המהירות היא 51MB/s. זה נורמלי ל-SATA-II? ולמה Windows XP מזהה את ההארד דיסק כמו התקן חיצוני?! (אני יכול לבצע Safely Remove Hardware להארד דיסק!!!)

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  24. כלומר איך ניתן להגיע אל קוד המדיה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.