עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by or1990,

תומך בצורבים מסוג SATA?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום יש לי כרטיס זיכרון PCMCIA שאני מעוניין לשכפל משהו ניסה לעשות את זה והצליח? קראתי בהרבה אתרים בחו"ל שזה לא אפשרי ובאיביי מצאתי מתאמים לזה אבל הם עולים הרבה כסף ואני לא בטוח שהם יעזרו לי בכל מקרה אני מנסה להשיג מחשב נייד עם חיבור כזה תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by bigdady,

אני רוצה לרכוש Kingston Travaling 8g אני אשמח לשמוע דעות על החברה ועל המוצר...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by MichaelZ,

לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה. הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בסוגיות הבאות: 1. האם הפרש של 100-150 ש"ח מצדיק קניית צורב חיצוני יעודי או אפשר לחסוך אותם ולרכוש צורב DVD פנימי להוסיף ממיר USB-IDE (כרגע אני מדבר על כבל אבל אולי אני אחליט על ממיר בדמות מארז מסודר) מישהו ניסה לעבוד עם הסידור הזה, זה עובד? האם הכבל שקוף לתוכנות הצריבה ולמערכת הפעלה, כלומר האם אין בעיות זיהוי של הצורב וניצול של תכונותיו? 2. האם ניתן (בריא/מזיק...) לחבר צורב DVD על צד (נתקלתי באותה שאלה על HD אבל אותי מעניין לגבי DVD)? בהקשר זה רואים לא פעם צורבים חיצונים שבאים עם מעמד להעמדתם על צד, האם זה אומר משהו? האם מותאמים מראש לזה? 3. יש לכם ניסיון עם טכנולוגיית LightScribe? האם היא שימושית ופרקטית? האם אין פגיעה בביצועי הדיסק, עד כמה …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mardona,

היום קניתי מאופיס דיפו חבילה של 25 דיסקים של DVD+R במהירות 8X ורציתי לדעת אם הם טובים כי בחיים לא שמעתי על החברה הזאתי ורשום מתחת ל Verbatim שמודגש בגדול רשום DataLifePlus זה בסדר? ודרך אגב קניתי אותם במחיר של 94 ש"ח תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  7. שתיים Seagate - 5 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או שתיים Western Digital - 3 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II סיגייט שקט יותר מוסטרן? בדרך כלל אני תמיד הייתי הולך על וסטרן אבל מעניין אותי איזה ה סיגייט.... תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. הורדתי את תוכנת הניסיון Acronis True Image בשביל לגבות מידע מהארדיסק שנדפק לי . יצרתי דיסק שיעלה כבוט , ואז הלכתי לפי מדריך מסוים איך לבצע את הגיבוי של תיקיות או קבצים. בסיום לפי שהתהליך מתחיל הוא אומר לי בסוף שלא ניתן להמשיך בגיבוי בגלל שזוהי גירסת ניסיון . שאלה שלי למה זה ככה? מאיפה אני מביא גירסה מלאה לתוכנה הזאת? ועוד שאלה אולי יש דרך אחרת לגבות מידע דרך דוס אולי? תודה לכול העוזרים!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. אהלן, יש לי כרגע כונן 1 TB של סיגייט . החלטתי לשדרג. מבחינת המחיר והביצועים הכי מתאים לי הסיגייט 2TB . הבעיה היא שיש הרבה דברים לא ברורים סביבו . הבנתי שיש כמה גרסאות - אחת עם 2 פלטות אחת עם 3 פלטות, כמו כן נתקלתי גם בסיפורים על מספר ראשים שונה (4,,5,6) כמובן שזה משפיע על הביצועים . (רשום שיש ירידה עד 25% בביצועים בדגמים מה 4/2012 .) מספר חנויות שהתקשרתי אליהם לא ידעו להגיד לי איזה דגם הם מחזיקים . קיצר מתסכל כל העיניין הזה, כמו לקנות חתול בשק . מה הקטע ?! הם לא למדו מהפדיחות שלהם לפני שלוש שנים ?! בונים על הזיכרון החלש של הלקוח ?? מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Cryptonite,

שלום, אני מעניין לדעת אם יש כונן וירטואלי למחשב שמאפשר הכנסת קלטות וידאו במקום דיסקים. למישהו ידוע על תופעה מוזרה כזאת? תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ובכן ברשותי קורא כרטיסים (מצורפת תמונה), כשאני מחבר אותו למחשב (וכבר ניסיתי 3 מחשבים) בכל פעם בסוף תהליך המציאת חומרה חדשה וכו, הוא כותב לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה), ובכן, למישהו יש מכשיר כזה והצליח לעבוד איתו, אם כן אז איך? למישהו באופן כללי יש מושג מה לעשות, כי די קשה ולא הצלחתי למצוא דרייבר למוצר והדיסק שהגיע איתו ניראה שיווקי ולא עזר הרבה. למישהו יש דרייבר?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. היי לכולם, קניתי לפני זמן מה פלאפון חדש ואיתו כרטיס MSSD של 8 ג'יגה עכשיו במחשב מראה לי שיש לי בסך על הכרטיס כ3.8 ג'יגה אך כאשר אני מעביר את הכרטיס למתאם USB רגיל ומחבר למחשב, המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה על הכרטיס עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה הזו ? או לפחות לקבל הסבר למה זה קורה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. אני כעיקרון חיכיתי קצת עד שיגדל הטכנולוגיות של הדיוידי כל ה DL והדברים שיגיע למקס במהירויות כמו הצורבים הרגילים ונראה לי הגיע הזמן כי בקרוב כבר ייצא רק ה BlueRay. אז יש שתי בחירות שראיתי שממליצים ויש עליהם ביקורת טובה האחד שאני די רוצה בגלל איך שהוא נראה וגם שהוא טוב LG GSA-4165B DVDRW Bulk והשני הוא היריב של כולם NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW ואיזה חברה של דיסקים לקנות Verbatim? ואיזה חנות אתם מכירים שמוכרת שאפשר להזמין בזול יחסית. תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. שלום קניתי דיסק USB חיצוני של WD בגודל 320GB והמחשב שלי לא מצליח לזהות אותו. חיברתי אותו אצל החבר ועוד לכמה מחשבים שונים ושם הוא עובד. כאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה שיש חיבור חדש ומתחיל לחפש driver, למרות שהחיבור אינו דורש שום driver. ניסיתי את כל הכניסות USB של המחשב ועדיין אותה תוצאה. האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לעשות? תודה מראש רומן

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by Myrath,

ערב טוב, אני מתכנן לקנות נייד בזמן הקרוב. מצאתי מחשב המוצע בדגם הכולל SSD רגיל ובדגם נוסף שמצויד בSSD מסוג PCIE. רציתי לדעת עד כמה, אם בכלל, אני עשוי להרגיש בהבדל בשימושים ביתיים - וורד, עריכת קבצי PDF (לעיתים גדולים), העברת קבצים גדולים, תוכנות כמו GUITAR PRO. לא משחקים ולא תוכנות כבדות. תודה ושנה טובה!

• 66 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. מבקש לדעת מה ההבדל בין 2 דגמים :iomega prestige 2tb ל- iomega ego 2tb /

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. Started by davidpc,

שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום אני עובד עכשיו עם המערכת: Pentium 4 2.4Ghz Northwood Albatron PX865PEC PRO V2.0 Gigabyte Geforce MX-400 Geil 512MB CL 2.5 333Mhz ודיסק קשיח: SAMSUNG SP2014N 200 GB אחרי סריקה ב MHDD נמצא סקטור אחד פגום [אדום]. הבעייה במערכת שאחרי כמה שהו זמן עבודה הכל פשוט קופא, מקלדת, עכבר, מסך וכמובן שהפתרון היחיד הוא רסטרט. ונורת ה HDD על המארז נשארת דלוקה. האם זה ההארד דיסק או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. בבלוג של דניאל כץ מתוארת בעייה מסויימת בשימוש בכונני SSD, והוא מציע פיתרון מקורי לבעייה: http://www.danielkatz.net/post/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%91Windows-7.aspx אחר שתקראו את המאמר... (חובה לקרוא בכדי להבין) האם הפיתרון ההוא שהוא מציע בבלוג שלו ישים גם כן בכונן ה-HDD עצמו? כלומר: נחלק את כונן ה-HDD ל-2 מחיצות, ונחיל את כל הפרוצדורה שהוא מסביר שם על מחיצות C ו-D, כך שמערכת ההפעלה תהיה ב-C וכל הקבצים האישיים יהיו ב-D. לכאורה, יש פה פיתרון אולטמטיבי לכל הקשור לתחזוקה וביצועים. האמנם? האם הפיתרון הזה נכון וכדאי? האם זה תורם/פוגע בביצועים? יתרונות/ח…

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by MaMuKeN,

אהלן, ביום שני קניתי מחשב חדש מKSP ב7.5K אבל הבעיה היא שהדיסק קשיח מאוד רועש (הדיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9832) האם הוא אמור להיות כ"כ רועש? הרעשים שלו הם סוג של תקתוקים (של קריאה כמו במחשבים של פעם) Western Digital Caviar Black 2TB - WD2001FASS - Drive Sounds ב0:18 יש דוגמה לרעשי תקתוקים האלה (שימו לב, הרעש בסרטון מאוד מוגבר אבל הרעש של הדיסק שלי מבחינת התיקתוקים בערך משתווה לרעש הזה) האם כדאי להחליף את הדיסק לCaviar Blue? מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. היי, אני נמצא באזור דאלאס ואהיה פה כמה שבועות. רציתי לדעת האם משתלם לקנות פה חומרה כגון - כוננים קשיחים פנימיים/חיצוניים (500-1000GB), זיכרונות, וכו'... (דברים קטנים שלא קשה להחזיר לארץ). האם מישהו מכיר חנות/רשת זולה פה באיזור? בנוסף מה דעתכם על החנות הזו: http://www.frys.com הייתי בה היום - חנות ענקית - התאפקתי לא לקנות שום דבר (חוץ מכבל רשת ב-1.77$). תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. Started by talnisim,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר מבצע גיבוי באמצעות raid. אני מעוניין לפרמט אותו ולבטל את ה - raid. האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני יודע שצריך לדעת כל מיני נתונים לגבי איזה סוג raid וכו... אשמח אם תגידו אילו נתונים צריך לדעת כדי לבטל את הraid. האם ברגע הביטול כל המידע נמחק? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. ה-My passport שלי שבק חיים והגיע הזמן להחליפו. מעוניינת בתחליף עם נפח של רבע עד חצי טרה. האם דיסק און קי יכול לעשות את העבודה של הגיבוי? האם טכנולוגיית האחסון של דיסק און קי זהה ל-SSD? אם כן, אשמח להמלצה על דגם אמין בתקציב באזור ה- 100$, בזאפ עלה רק דגם אחד עם חצי טרה - https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-diskonkey&db5748676=7184250 ומה ההבדל בין דיסק און קי לאופציה הזאת למשל: https://www.amazon.com/Samsung-T5-Portable-SSD-MU-PA500B/dp/B073GZBT36/ תודה מראש למשיבים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.