עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by benchmarker,

האם ניתן לבצע את המערך הנ"ל באמצעות כרטיס PCI RAID המשלב את שתי היציאות ATA ו SATA?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. Started by shloosh,

מDOK של OCZ ATV או מהארד דיסק של מחשב נייד VAIO 5400 RPM... זאת מצגת חשובה להצגה... תודה!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני מתעסק הרבה עם עריכה של סרטים והייתי רוצה לדעת איך המדיות של MCD ובכלל אילו מומלצות?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  4. Started by usernet,

בוקר טוב, ביום ראשון הזמנתי דרך האתר של ivory את ה-F60 ואתמול שבאתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שהחבילה כבר נשלחה. מה אתם אומרים? להחזיר את הכונן ברגע שאני מקבל אותו או להשתמש בו? אני ממש מפחד בעניין האמינות שלו.. נכנסתי לפורום תמיכה של החברה וכל ההודעות של מדברות על בעיות עם הכוננים האלה. לחלק המחשב קופא, לחלק נמחק כל הדיסק, בעיות ביצועים, בעיות שידרוג קשוחה ועוד המון המון בעיות נוספות. מה לעשות? יש כונן אחר אמין במחיר סביר כמו ה-F60? תודה!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by DAVIDD,

איזה צורב הכי כדאי לקחת מהאתר של KSP?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  6. Started by tenana,

רציתי לדעת מה מוגדרת צריבה טובה? כלומר צרבתי דיסק וסרקתי אותו, ואלה התוצאות שקיבלתי (בתמונה..) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  7. שלום: אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כונן קשיח למפרט שאני עומד לרכוש: במידה וזה רלבנטי אז המחשב מבוסס בין היתר על: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H 4 גיגה זכרון (OCZ ככל הנראה) מארז של אנטק nsk6580 עם ספק של 430 ואט - בשביל השקט ! ו- צורב DVD המחשב ישמש לשימוש ביתי , מוסיקה, סרטים כולל HD, אופיס , הורדות וכיוצ"ב (לא למשחקים). גודל הכונן שאני חושב לרכוש יחד עם המפרט הנ"ל הוא - 500 גיגה . האפשרויות שמצאתי לגבי הארד דיסק - המחירים הם בחנות של skypc שממנה אני רוצה לקנות כי זה קרוב לביתי.: כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤273 או כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 או כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by mc_elad,

במה שונה הגירסה הזו(Western Digital 500Gb 16MB Raid Edition ABYS) שמייקר אותה כלכך.. ואיך היא בהשוואה לשאר ההרדיסקים (בנפח 500GB? ) שקיימים שוק(בארץ)

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by fuichtva,

שמרתי את המידע בכונן לוגי מסוים( מערכת ההפעלה בכונן לוגי אחר) ופתאם אין בו מידע והוא מוצג ככונן לא מפורמט והמחשב שואל האם לפרמטו. אות הכונן קיימת "במחשב שלי" אך בסייר WIN וכן בכלים של הכונן הוא אינו קיים. יש לי מע' הפעלה XP PRO. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by ThaFeniX,

יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Holography,

רכשתי דיסק מהדגם הנ"ל לאחרונה והוא פשוט מסרב "להופיע" במחשב שלי, בביוס הוא מזוהה כמו שצריך, וגם ב-device manager מוגדר כ-"This device is working properly." ועדיין , אין לו זכר באגף "My computer" הדיסק לא מג'ומפר ברמה הפיזית, מערכת הפעלה win 7 pro 64. הארות?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. יש לי הארד של Samsung Spinpoint F3 HD103SJ שנקנה לפי חצי שנה בערך, באמת אחלה הארד, לא עשה לי שום בעיות. לפני כחודש התחילו לי אתחולים ספונטניים של המחשב פעם בכמה ימים, ולאט לאט האתחולים קרו לעיתים יותר ויותר קרובות, בסופו של דבר המחשב איתחל את עצמו פעמיים בשלוש שעות. לאחר מכן כל פעם שניסיתי להדליק אותו הוא הגיע למסך BOOT של הווינדוס (ווינדוס 7) ואיתחל את עצמו. לאחר בדיקה של החומרה לעומק מצאתי 4 קבלים נפוחים על הלוח אם שהם כנראה הגורם לאתחולים. במהלך הבדיקות לסיבת התקלה חיברתי את ההארד כהארד נוסף למחשב של חבר, הוא זיהה אותו והצלחתי אפילו להעתיק מהארד למחשב שלו. ההארד שלי מחולק ל-Partitions, הרצתי chkdsk על שניהם והכל הראה תקין. עכשיו לדברים המוזרים: 1. כשנכנסו ל-Disk Managm…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by Snufkin,

LG דגם GSA_4163B שזה צורב DVD במהירות x16 בטכנולוגיית DUAL-LAYER כדי או לא?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. אם כן - איפה ניכר ההבדל?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. לילה/בוקר טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי בעיה (מן הסתם) והיא לא נעימה. עבדתי עם מחשב די מיושן שהחליט שהוא רוצה לנוח תמידית, מה שהביא אותי למצב שבו אני צריך להרכיב מחשב חדש מהחומרים המצויים אצלי. מה שלמעשה התבצע זה החלפה של כל החומרה במחשב (מעבד, לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך) והכוננים הועברו להכלאה החדשה. במחשב היו קיימים 2 כוננים, C ו D. C - הקטן מבינייהם (40GB) הכיל את מערכת ההפעלה שזה זניח ו D - הכיל את כל הנתונים החשובים. כאמור שנייהם הועברו, C עבר פירמוט עקב בעיות זיהוי חומרה אך מאז D לא נגיש יותר, מעבר לזה, הוא מציג לי שלא קיים פרטישן מוגדר (בחלון ההתקנה של הווינדואוס איפה שאפשר לחלק לפרטיש'נים הכונן "מחולק" לשניים אבל משומה לא מזהה NTFS או FAT, הוא מופיע כ UNKNO…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. השתמשתי בתוכנה srarforce nightmare כדי לנתק את הכוננים ועכשיו שאני לוחץ על enable הם לא חוזרים לי מישהו יודע לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. השאלה בכותרת והנה הרשימה: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 TEAC DVW516G DVD±RW x16 Samsung SH-W162C DVD±R x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer (Black) Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black) LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) LiteOn 1693 x16 Dual x4 LiteOn SHW-160P6S x16 Beige PIONEER A110 DVD±RW Black PIONEER A111 DVD±RW Philips DVD±RW x16 LightScribe

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  18. שלום וחג שמח (עדיין). מעוניין לגבות חומר על הראוטר (יש לי גיבוי על המחשב אבל סובל מ"בעיית" גניבת כל המחשב ו/או חשמל ממית דיסקים וכו...) אופציה יקרה היא דיסק על רשת אופציה שחשבתי עליה היא דיסק 2.5 500G + מתאם מדפסת לרשת. הגיבוי שלי הוא אינקרמנטלי כל שלא חשובה המהירות בכלל. מה דעתכם? איזה מתאם מדפסת כדאי לקנות או שלא משנה? זה יעבוד בכלל, אראה את הדיסק כדיסק ברשת? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by FreezHer,

אהלן חברה הרצתי עכשיו בפעם הראשונה סריקה עם התוכנה Hard Disk Sentinel והוא מראה לי שהבריאות של הדיסק הקשיח היא רק 60%, האם זה צריך להדאיג אותי? מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by omert,

שלום יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset Sis661Fx אני רוצה לקנות דיסק קשיח ורציתי לשאול האם אני יכול לקנות הארד דיסק עם חיבור SATA, SATAII או רגיל???

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. Started by oren1,

שלום לכם ברשותי דיסק קשיח של MAXTOR בנפח 160 ג'יגה [iDE] פעם זה נחשב לנפח מטאורי !! וגם במחיר של 2TB היום לפני כחודש הפכתי את הכונן במקום לכונן פנימי לחיצוני [ עקב רעשים שהוא יוצר,וגם איטיות] רציתי לדעת: מה אורח החיים הממוצע של הארדיסק מחברת מקסטור ? איך ניתן להאריך את החיים שלו יותר ? ואיך יודעים מתי הארדיסק מתחיל כבר לגסוס? ברמת העיקרון הדיסק קשיח מאוד איטי, אני יודע שניתן לתפור את זה על ידי תיקון סקטורים, אבל אני חושש שבטעות הארדיסק ימות מרוב מאמץ.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  22. יש לי שני HD, אחד 80G של WD, השני 160G של Seagate. הראשון שעליו הייתה הOS, שבק חיים לפני שלושה חודשים. אני מרגיש אותו זז, אבל המחשב לא מזהה אותו. המידע בו יקר ערך לי מאוד... מה אני יכול לעשות בנדון? בשני התקנתי מערכת הפעלה לפני חודש, לאחר שהראשון שבק חיים. שבועיים אחרי זה היה לי Blue screen of death, וכשהמחשב הופעל שוב, הXP סירב לעלות. ניסיתי דרך Safe mode וכ'ו, כלום לא מצליח. חשבתי לקנות HD נוסף, בלאי שכזה..... מה איזה כונן זול מתאים, שעובד בתאימות עם הM-board הזה: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=26 תודה ענקית! אני מרגיש אימפוטנט בלי המחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. 1. מישהו יודע מה ההבדל הטכני בין WD5000YS ל-WD5000ABYS? שניהם שייכים לסדרת RE2, שניהם מיועדים ל-RAID, בדיוק אותן תכונות טכניות. גם באתר של WD לא מצאתי את ההבדל בינהן. 2. האם ניתן להקים מערך RAID 1 כאשר על אחד הדיסקים כבר יש מידע או שצריך למחוק את תוכנו לפני כן? 3. כנ"ל לגבי מערך RAID 5: האם ניתן להוסיף לשני דיסקים קיימים עם מידע עליהם דיסק נוסף וליצור מערך RAID 5 ללא מחיקת המידע?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  24. התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. יש ברשותי כבר כשלוש שנים צורב של פיליפס PCRW1208 (משהו כזה...) והיום שאני בא לצרוב כמה שירים לאוטו אני מגלה שהוא מביא שגיאות... קודם כל ה BUFFER מתמלא רק עד 66% ואז ב 3% צריבה הוא מביא שגיאה ב NERO ומוציא את הדיסק כשהוא עדין לא התחיל לצרוב והדיסק טוב. באלכוהול הוא מגיע ל 64% וגם מפסיק ואז מוציא דיסק וכותב שגיאה... דרך וינדוס XP יש להגיד הצלחתי לצרוב כ 10 קבצי מוזיקה... הדיסקים שבהם אני משתמש הם של PRINCO ... האם אלו הסימנים של צורב מת? האם כדאי לי מחר לגשת לקנות חדש? תודה מראש. *** יש לי שאלה, איך לדעתכם צורב של ASUS 52X32X52 ??? האם הוא באותו רמה של לייטאון והאם הוא צורב איכותי?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים