עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מחפש ארדיסק 320סאטה של ווסטרן דיגיטל תקול

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by sofix4,

קניתי לפני שבועיים צורב DVD LG H30N בחיבור SATA. קניתי גם דיסקים של וורבטים 16x. כשאני צורב בנרו 4gb לוקח לו חצי שעה. עכשיו עשיתי חישוב, ויצא לי שהוא צורב בערך במהירות של 2x. כמה זמן אמור לקחת אם צורבים דיסק של ארבעה ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  3. 1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?

4. Started by jungle-man,

ראיתי שמאוד אוהבים כאן את הM4 שזה נחמד אבל במידה ונוציא את הפקטור של המחיר מהמשוואה ונשאיר כונן SSD 128GB עם דגש על אמינות וביצועים בלבד, עדיין יומלץ הM4 או שישנם SSDים עדיפים עליו?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  6. היי, שאלתי את השאלה בעבר,אך עדיין לא יצא לי לקנות א תהדיסק. יש לי חיבור סאטה 1 במחשב,הבנתי מאנשים פה שההרדיסק עם הסאטה 2 יעבוד אצלי.שאלתי היא האם הוא יעבוד בתור סאטה 2? או בתור סאטה 1 כי זה החיבור שיש לי? והאם מומלץ לשים סאטה 2 בסאטה 1 בלי לפגוע בביצועים? ושאלה אחרונה..היכן כדאי לרכוש את ההרדיסק באיבורי סניף ראשלצ, או קיי אס פי סניף רג? בשניהם הוא עולה פחות מ 320. תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. יש לי שני HD WD RAPTOR 36 GB .עד עכשיו היה לי אחד ועכשיו אני רוצה לחבר אותם ב-RAID 0 אני ממש לא יודע מה לעשות .זה פעם ראשונה שלי עם אם כל מה שקשור ל-RAID.יש לי לוח-אם P4P800 DELUXE תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. לילה/בוקר טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי בעיה (מן הסתם) והיא לא נעימה. עבדתי עם מחשב די מיושן שהחליט שהוא רוצה לנוח תמידית, מה שהביא אותי למצב שבו אני צריך להרכיב מחשב חדש מהחומרים המצויים אצלי. מה שלמעשה התבצע זה החלפה של כל החומרה במחשב (מעבד, לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך) והכוננים הועברו להכלאה החדשה. במחשב היו קיימים 2 כוננים, C ו D. C - הקטן מבינייהם (40GB) הכיל את מערכת ההפעלה שזה זניח ו D - הכיל את כל הנתונים החשובים. כאמור שנייהם הועברו, C עבר פירמוט עקב בעיות זיהוי חומרה אך מאז D לא נגיש יותר, מעבר לזה, הוא מציג לי שלא קיים פרטישן מוגדר (בחלון ההתקנה של הווינדואוס איפה שאפשר לחלק לפרטיש'נים הכונן "מחולק" לשניים אבל משומה לא מזהה NTFS או FAT, הוא מופיע כ UNKNO…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. השתמשתי בתוכנה srarforce nightmare כדי לנתק את הכוננים ועכשיו שאני לוחץ על enable הם לא חוזרים לי מישהו יודע לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by Danix60,

היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" שיהיה לי לאחסון מידע קטן. שיהיה בין 250GB לבין 500GB. תקציב לא משנה לי, עכשיו מה לגבי הדיסק הקשיח של Seagate הFreeAgent. ? מגיע 250 ו320 ו500 GB ? אני צריך דיסק קשיח אמין במיוחד !

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. שלום לכולם; לאחרונה גובר הצורך להחליף הת הDOK של ה256mb שלי במשהו טיפה יותר רציני עם דגש על נפח\עלות. ראיתי DOK של 8GB ב157 ש"ח, האם שווה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 האם קיימים DOK's עם נפחים גדולים יותר במחירים דומים (בוא נאמר שעם חריגה של עד 200, אבל רצוי פחות)? מה הכי מומלץ? תודה לעונים עריכה: DOK אף זול יותר בנפח 8GB : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=19231

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי את ה LG4163b ואני רוצה להתחיל לצרוב ב DL לפי מה שראיתי הצורב הזה תומך בטכנולוגיה אבל בדיסקים מסוג R+. האם למישהו כבר יצא לצרוב ב DL ? האם זה שקוף מבחינתי או עלי להגדיר משהו לפני הצריבה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by Randy Orton,

חשבתי לגוון קצת אחרי קניה של LG חשבתי ללכת על צורבים SONY אבל יש שמועה שיש איתם בעיה של תאימות עם NERO מישהו יודע משהו על זה ?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by קפוניה,

בקשה=אני יש לי דיסק און קי 16 גיגה אני מעביר אליוסרטים 700 מגה מהמחשב וזה עובר אני מעביר פרו אבולושיין 7 8גיגה וזה עובר אבל כאשר אני מנסה להביר סרט hd מהמחשב לדיסק הוא כותב שהדיסק און קי מלא הדיסק און קי שלcruzer

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  15. מצאתי HD ישן בחיבור ATA במהירות 5.4K סל"ד ובנפח 20GB. חיברתי למחשב של אחותי והכל עובד סבבה והמחשב מזהה 19 ומשהו GB. חיברתי אותו למחחשב שלי (אני רוצה להתקין לאחסן עליו דברים) והכל עובד גם בסדר - אבל הוא מזהה רק 1.76GB. מה אני עושה כדי להתגבר על הבעיה? נאמר לי שזו התנגשות בין הנוכחי שלי (שמופיע במפרט שלי בצד) ובין מה שכרגע הוספתי. אבל אני לא יכול לחבר רק את זה שהרגע הוספתי כי אין עליו OS ולא כלום. אשמח לעזרה במהירות, דור.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by גד :),

הם טובים או לא? דיסקים DVD+R 4.7GB X16

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by overload,

USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by imac,

אני בקריזה, לא הייתי בבית כמה שבועות חזרתי וכל המחשב נדפק הוינדוס מקפיץ לי שגיאות והיו מלא SPYWARE וכל מיני חרא למינהם אבל הדבר העיקרי שמפריע לי היא שפתאום הצורב DVD לא מזוהה במחשב... ומן הסתם זו בעיה רצינית כי אני רוצה לפרמט... הדברים שניסיתי בינתיים זה להחליף כבל IDE וזה גם לא עזר... מה האופציות שיש? (יש לציין שהצורב היה תקין לגמריי לפני 3 שבועות)

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by shai11,

היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום כונן C שלי מלא ואני רוצה להגדילו (מחיצה C יותר נכון), ראיתי פה שהדרכתם איך לעשות את זה עם התוכנה PARTITIONMAGIC אז הורדתי אותה וניסיתי לבצע את זה עפ"י ההוראות שבפורום, אבל זה לא עשה לי כלום, גם כשניסיתי לשנות את סוג אחת המחיצות לNFTS זה לא עשה כלום, מה לעשות? יש עוד תוכנות או אפשרויות? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. Started by isach,

היי , קניתי צורב nec 4550 בערך לפני 3 חודשים או יותר ואין לי מושג מה זה עידכוני קושחה בכלל , האם זה משפר את האיכות צריבה ? אם כן איך עושים את זה ? ראיתי פה בפורום בחיפוש לינק לאתר הזה http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=96140 אבל לא הבנתי איך מעדכנים ..וגם כתוב שזה יכול לבטל את האחריות למישהו פה יש את הצורב הזה והוא יודע איך מעדכנים את זה ומה הכי מומלץ ? אגב , הצורב אמור להיות כפול 16 בצריבות ובנרו זה תמיד מופיע לי כפול 12..מה הסיבה? ואם איזה דיסקים הכי מומלץ להשתמש איתו ? קניתי כתומים כאלה של lg dvd+r , לא נראה לי שהם משהו

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  23. לקחנו את הכונן המוקשח המשופר של SanDisk מדגם לסיבוב היכרות - ורכשנו חבר חדש המסייע בהעברת נפחי מידע מכובדים ממקום למקום בצורה קלה ונוחה עד מאודלכתבה

24. Started by rivki10,

הכונן גיבוי באמצע העבודה הפסיק לעבוד והוא נותן לי הודעת שגיעה כזו -הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה- יש מה לעשות יש לי שם חומר חשובבבבבבבבבבב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by deqution,

שלום לכולם, יש ברשותי 2 קשיחים ואני רוצה להעביר את הקשיח בדיוק כמו שהוא לאחד אחר ללא מחיקה והתקנה מחדש. האם קיימת אפשרות?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים