עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נדמה לי שהדגם שלו הוא 8120, אני לא זוכר בדיוק בדיוק. יש לי דיסק של 80 דקות ואני יכול למלא אותו עד הסוף בלי שום בעיה ובלי OVERBURN או משהו כזה, הבעיה היא, שאני צריך לצרוב ווידאו מחתונה של חבר בפורמט SVCD וזה 85.3 דקות. יש איזה סכנה אם אני אעשה ?OVERBURN (אני צורב עם נירו) הדיסקים הם של פיליפס, CD-R80 GOLD 48X זה ההדבר היחיד שכתוב עליהם. יש איזה סכנה או שאני אוכל לצרוב ולא לדאוג שמשהו יקרה לזה?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  2. שלום. קניתי צורב NEC3500AG וחבילה של 25 דיסקים DVD-R של פורטיס ומדיסק שצרבתי עד עכשיו נראה שהDVD שלי לא יכול לקרוא אותו, שמעתי שישנה דרך לעבוד איכשהו על הDVD שהדיסק הוא DVD-ROM, איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר'ה... אני שואל את עצמי כבר הרבה זמן מה עדיף כונן קשיח 80 גיגה ב IDE או SATA? אני רוצה לדעת שאלו שקנו את ה SATA אם הוא עובד טוב... אם צריך דריבר מסויים... מי שיש לו מתאם שמתחבר ללוח אם גם זה מעניין אותי. טוב שאין לי SATA בלוח אם ככה אין לי מה להתלבט אבל בלי קשר בשביל אנשים ששואלים אותי על כונן קשיח מומלץ. תודה יניב

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. היי.. כרגע יש לי כונן 40GB מחולק ל3 (אל תשאלו למה) , אני מחליף מחשב, ואני רוצה לאחד את כל העניין כי זה טיפשי להשאיר את זה ככה... הבנתי שצריך לשנות משהו באיזשהוא מקום ואז כל הנתונים נמחקים אוטומטית ואז צריך לפרמט . תקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו לי איך עושים את זה.... בבבבבבבקשה כמובן . תודה .

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות HD חיצוני, כנראה את הWDXMS1200, אבל אני נתקל בחנויות שונות בדגמים הבאים: WDXMS1200TE, WDXMS1200TN, WDXMS1200. אין כל כך הבדלים במחירים בינהם, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שלושת הדגמים האלו?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. זה בערך כל מה שיש לי לשאול, למה אני שואל את זה? - אני קונה עכשיו מחשב עם 2 HDD של 500 גיגה לרייד 0, בכל ההסברים על רייד מסבירים שאם מת אחד הדיסקים כל המידע שהיה ברייד הלך... ובשביל זה יש רייד 5 בשביל ה Parity , כל זה מובן לי השאלה היא - למה שההארד דיסק ימות ?, הפעם האחרונה שהארד דיסק שלי מת היה לפני 7-8 שנים כשהם היו בגודל של 1-2 גיגה... אז חשבתי לעצמי - אולי רייד גורם לתמותה מהירה יותר של דיסקים ? אם כן - אני אקנה 3 דיסקים ואעשה רייד 5, אם לא אז אני אקח את הסיכון מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. מחפש ארדיסק 320סאטה של ווסטרן דיגיטל תקול

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by ha,

חיברתי שני דיסקים SATA זהים של 200GB ללוח אם ABIT Pro p35. בביוס הגדרתי ב Integrated Peripherals בתוך OnChip SATA Devices את ה Bus master כ Enabled ואת ה SATA mode כ RAID. בנוסף, הכנתי את דיסקט הדריוור ל Windows XP והגדרתי את שני הדיסקים כ RAID0 על ידי לחיצה ^I והגדרתם כ RAID0 1. בזמן שהמחשב עולה, מוצג ששני הדיסקים מוגדרים כ RAID0 אבל מופיעה הודעה ש AHCI לא נמצא. מה זה? אני צריך את ה AHCI בזמן שאני עובד ב ?RAID0 2. כאשר אני מנסה להתקין את ה Windows XP אני לוחץ F6 וטוען את דיסקט הדריוור ל Windows .XP כאשר תוכנת ההתקנה שואלת היכן להתקין את ה Windows XP היא לא מציגה שום דיסק! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי דיסקים של DVD לצריבה והחלטתי לנסות ולבדוק את האיכות שלהם. התקנתי את הנרו 6 וניסיתי לבצע סריקה אבל לא מצאתי בשום מקום תוצאה או כל דבר אחר.. סתם דפקתי דיסק תוכלו להסביר לי איך לבצע את הסריקה והאם נרו 6 מתאימה? **עריכה: במחשבה שניה, הנושא מתאים לפורום אחסון.. מצטער **

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by MDK,

כאשר אני רואה סרטים דרך הasus DVD X16 או מעתיק קבצים להרד דיסק מההרד דיסק - למשל התקנת משחק, כל שאר המחשב נתקע כמעט לגמרי :-\ למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  12. Started by yaakovd,

שלום רב. האם יש הבדל בין Samsung 320GB HD321KJ ו-HD321LJ? הזמנתי את הראשון קיבלתי את השני.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by Danix60,

היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" שיהיה לי לאחסון מידע קטן. שיהיה בין 250GB לבין 500GB. תקציב לא משנה לי, עכשיו מה לגבי הדיסק הקשיח של Seagate הFreeAgent. ? מגיע 250 ו320 ו500 GB ? אני צריך דיסק קשיח אמין במיוחד !

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. שלום וחג שמח (עדיין). מעוניין לגבות חומר על הראוטר (יש לי גיבוי על המחשב אבל סובל מ"בעיית" גניבת כל המחשב ו/או חשמל ממית דיסקים וכו...) אופציה יקרה היא דיסק על רשת אופציה שחשבתי עליה היא דיסק 2.5 500G + מתאם מדפסת לרשת. הגיבוי שלי הוא אינקרמנטלי כל שלא חשובה המהירות בכלל. מה דעתכם? איזה מתאם מדפסת כדאי לקנות או שלא משנה? זה יעבוד בכלל, אראה את הדיסק כדיסק ברשת? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום, מה יקרה אם אחבר hard disk שעובד ב sata2 ללוח אם שלי ( asus p4p800d ) שתומך רק ב sata1 ? האם הלוח אם לא יזהה אותו או שפשוט הוא יפעל במהירות של sata1 ??

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  16. הרד דיסק שכנראה עקב קצר חשמלי נדפק הוא לא מזוהה בביוס.... אודה למי שמכיר חברה לשחזור מידע..... זולה כמובן...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by Eviljelly,

כולם נראים ככה ST3500XXXXX : כשבמקום XXXXX יש : 320AS , 630AS , 320NS , 641AV , 630NS ועוד .. כולם 500GB , SATA 2 , 7200RPM (כל הנתונים לפי זאפ) http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187330&DB141821=141823&DB141804=187180&orderby=price יש הבדל משמעותי בינהם ? יש שם פער מחירים די גדול ..

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by shai11,

היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by x-dude,

http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?url=http%3A%2F%2Fwww.watch.impress.co.jp%2Fav%2Fdocs%2F20040109%2Fces06.htm&lp=ja_en&tt=url באנגלית כמובן

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני והשימוש שלו זה פשוט שאני שם עליו הרבה סרטים דרך המחשב הנייח והלפטופ מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 הדברים שהייתי רוצה זה 500 גיגה בית,2 וחצי אינץ,שיהיה מהיר וזהו תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by deqution,

שלום לכולם, יש ברשותי 2 קשיחים ואני רוצה להעביר את הקשיח בדיוק כמו שהוא לאחד אחר ללא מחיקה והתקנה מחדש. האם קיימת אפשרות?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. למה כוננים מכאנים מכילים נפחים בגדלים "עגולים" כמו 250, 400, 500 , 750 וכו' לעומת שכונני פלאש מכילים נפחים במכפלות של 8ביט? (גם זכרונות הראם נכנסים לקטגוריה זן)

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by niv251,

אז ככה אני מחפש הארד דיסק 500 GB או 320GB עוד לא החלטתי תלוי בהפרשי מחירים.. יש לי לוח אם Intel DP35DP. אני לא מבין בזה כלום אז אני סומך עליכם שתמליצו לי משהו טוב.. חשוב לי שיהיה מהיר ושקט.. (לא יודע אם זה קשור כל כך להארד דיסק אבל אני מעביר הרבה קבצים דרך המודם ממחשב למחשב). התקציב שלי זה עד 300 שקל.. בינתיים ראיתי את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574560 מה אתם אומרים עליו כדאי ללכת עליו או שעדיף משהו אחר ולמה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.