אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום בהמשך לבעיה של מסכים כחולים כאשר אני נכנס ליוזר שלי ב-Windows, כאשר מוגדר RAID, ועקב כך שחטפתי את אותו מסך בדיוק ב"הזדמנות" אחרת (נסיון OC) אחד התרחישים שאני חוקר הוא שהתקנת הWindows הנוכחית שלי היא קצת מקולקלת ולכן רציתי לנתק זמנית את דיסק הIDE הישן שלי ולהתקין מערכת הפעלה מחדש על מערך RAID שאבנה משני הדיסקים החדשים שלי (הפרטים במפרט שלי) אך אבוי - פתאום נפלה עלי הבנה מעיקה בזמן שישבתי באיזה פאב עם חברים - אין לי כונן פלופי! לא היה לי שום צורך בו... עד היום. (כידוע על מנת להתקין חלונות על RAID צריך להכניס בשלב מוקדם מאוד פלופי עם דריברים של RAID) הבעיה היותר גדולה, (הרי את הכונן אני יכול לפרק זמנית מאחד המחשבים הישנים בבית) היא שעקב מבנה הלוח והמארז אין מצ…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מפרסם את זה פה בשביל חבר, מקווה לקבל עזרה. מקווה שזה הפורום הנכון, פשוט יש פה כמה שאלות. My system's specification is : Gigabyte GA-8I875 Ultra (875P) MB Intel Pentium 4 3.0MHz 800MHz FSB Corsair Twinx1024-3200LL memory Asus 8420 Deluxe (geforce 4 Ti 4200) 2 X WD Raptor 36.4 HD I'd like to work with raid 0 (striping) configuration, and dual boot between Linux and XP/2000 using NTFS. My first question will be which RAID controller to use. The Intel ICH5R, or the Silcon Image ? My second and most importent one will be how do I do it ? What about the partions ? My third will be, which vendor is more recommanded for hebrew support, program support, strong GUI and ea…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
משום מה בנרו הוא מראה לי שאין לי דיסק בפנים שאני יכול לצרוב 8152MB ושאני מכניס יש לו 4800MB או משהו, עכשיו שקניתי את הצורב (פיליפס 1668LI) הבנתי שיש לו מה שנקרא DUAL LAYER, וככה אפשר לצרוב ביותר מ-4.5 ג'יגה.. לא קיבלתי את החוברת עם הצורב ככה שאין לי שמץ, אני מחפש גם בגוגל..עדיין כלום.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
את הדיסק עכשיו קניתי תדיסקים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=610&scat=207&tcat=34 ורשום אפשרות הרחבת זמן הקלטה: עד 480 דקות. מה זה אומר שאפשר להגדיל תדיסק תודה לכל העוזרים ולמי יש פה צורב DVD שצרב סרט ושמע ב5 ערוצים
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למה לא מופיע הכונן הזה בהשוואה (אני מדבר על ה-WD2500KS)? והאם יש למישהו מושג איפה בדיוק הוא מתברג מבחינת ציונים יחסית לארבעה שנסקרו? מעניין אותי, כי בדיוק קניתי אחד...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
יש לי הרדיסק sata וכפי שאני הבנתי אי אפשר להיכנס לfdisk ושם לחלק אותו כפי שרוצים או שאני טועה? איך אפשר לחלק אותו ? כי יש לי 80 ג'יגה, אני יודע שאפשר לחלק אותו מתי שמתקינים את הווינדוס, אבל אפשר גם אחרת ?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אפילו אם זאת בעיה שקשה לפתור .. התקנתי על מערכת קיימת את ההארד דיסק Seagate ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II מהירות 7200 RPM 32MB BUFFER הארד דיסק מוכר לכל הדעות.. עכשיו הWindows עצמו מזהה אותו במנהל ההתקנים : אבל משום מה אני לא רואה אותו בMy Computer למה? יכול להיות שיש בעיה עם הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
חבר שלי קנה וורבטים באופיס דיפו וביקשתי ממנו את אחד הדיסקים שצרב ע"מ לבדוק איזה מדיה קוד מוכרים באופיס דיפו המדיה קוד הוא prodisc והוא הוציא תוצאות מרשימות מאוד(ממה שזכור לי סקור 98 ושאר המדדים נמוכים מאד) מכיוון שבלתי אפשרי להשיג מדיות יפניות ופרט וורבטים TY(באמת שבדקתי בכל מקום) שווה לקחת את הפרו דיסק?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
i have recently bought the Lite-on 1633S and was wondering if its possible, to any of your knowledge, to upgrade its firmware to the Lite-on 1653s considering the only noticeable difference i can see is the burning speed, and my knowledge in DVD-RW drives is wanting at best. Thank you.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ראיתי שמאוד אוהבים כאן את הM4 שזה נחמד אבל במידה ונוציא את הפקטור של המחיר מהמשוואה ונשאיר כונן SSD 128GB עם דגש על אמינות וביצועים בלבד, עדיין יומלץ הM4 או שישנם SSDים עדיפים עליו?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני הרכבתי עכשיו צורב חדש של פיוניר 116DBK הרכבתי אותו כבר והוא מזהה דיסקים אבל שאני רוצה לצרוב הוא רושם לי ERROR READING DATA ואז לא צורב לי שמתי לב שיש לי 5 מקומות של הג'מפר עכשיו הוא נמצא על מסטר כמו שהיה לי בצורב הקודם (שנהרס לי) שגם הוא היה על מסטר. אבל בצורב שנהרס לי היו לי רק 3 מקומות לג'מפר והוא היה על הכי מיני כמו עכשיו בפיוניר הוא על הכי ימני על המסטר מה בעיה בדיוק? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמה שיותר זול מ500GB עד 1טרה מה שיצא יותר משתלם עדיפות לחיצוני אם אחריות כמה שיותר טובה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/22hdd-120.html
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד עידכוני קושחה רשמיים ולא רשמיים של הצורב הזה? ואיך הצורב הזה טוב? יש לי אותו יותר מחצי שנה ורק עכשיו אני מתחיל להשתמש בו
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם שאני צורב דיסק אז זה טוב שעושים finalize אני חושב שראיתי כתבה שזה נותן צריבה יותר טובה ופחות איבוד מידע במהלך הזמן
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר למדוד את הביצועים של הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ST315005FDD2E1-RK http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=STFED1500&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE ST310005EXD101RK http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=ST310005EXD101&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE ST310005FDD2E1 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=STFED1000&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE 1- מה עדיף ביחס ל מחיר לעומת נפח 2- האם מכל הסוגים האלו יש אחד עם חומרה דפוקה? 3- שימוש לגבות את כל הדיסקים והמחשב (כ 700-800GB) 4- צריך שיהיה אמין כמו טנק. תקציב בערך במחיר של הקשיחים האלו 700+-
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק דיי ישן בערך 3 וחצי שנים משו כזה ושאני מסתכל במחשב שלי כתוב שבכונן C יש 9.91 ג'יגה ובכונן D יש 27.3 ג'יגה ואין כזה דבר דיסק קשיח של 37.21 ג'יגה הבעיה הבאמת מוזרה זה שכתוב שבכונן D יש לי מקום פנוי של 432KB שזה 27.2 בערך מקום בשימוש אבל בודק בתיקיות אז כל התיקיות ביחד זה 15.5 ג'יגה...וכל הזמן יש הודעות שאין מקום בכונן D בכונן C יש 6.90 ג'יגה שזה אומר שצריך להיות 3.01 ג'יגה אבל במחשב שלי כתוב שיש רק 1.85 ג'יגה למישו יש מושג איך אני מסדר את זה?כל הזמן המחשב עושה בעיות כי אין מקום אבל יש עוד לפחות 10 ג'יגה תודה
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נייד בין נפח של 250 ל320 GB. חשוב לי שיהיה: 16MB Buffer איכותי- בנוי בצורה טובה ומקצועית לעבודה ממושכת ללא תקלות ואיבוד מידע יקר. מהיר- בעל ממשק העברת קבצים מהיר ככל האפשר. חברה טובה- Western Digital, Seagate, Maxtor, Samsung המטרה העיקרית הינה אחסון מידע חשוב כגון: פרויקטים, סרטוטי הנדסה, תוכנות גרפיקה כבדות והרבה מאוד צילומים ותמונות. נבדקו מספר דגמים ובוצעה חיפוש נרחב בפורום. הדגמים אשר מתאימים לדרישות: OneTouch III 320GB-Maxtor WDH1CS3200-Western Digita אשמח לשמוע המלצות נוספות מחברי הפורום בתודה, תומי
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי את ה LG4163b ואני רוצה להתחיל לצרוב ב DL לפי מה שראיתי הצורב הזה תומך בטכנולוגיה אבל בדיסקים מסוג R+. האם למישהו כבר יצא לצרוב ב DL ? האם זה שקוף מבחינתי או עלי להגדיר משהו לפני הצריבה?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כמובן שמדובר בדיסקים שעולים במחשב אחר. ובהתחלה הכל היה בסדר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט ga-945p s3 הבעיה היא שלאחרונה היציאות USB שלי בהעתקת קבצים עובדים לאט מאוד (גם הUSB1 וגם הUSB2) * חשוב לציין שהעכבר והמקלדת שלי מחוברים אלחוטית דרך מתאם שמחובר לUSB וזה עובד תקין (הDOK בסדר כי במחשב אחר הוא עובד תקין) מה יכולה להיות הבעיה לאיטיות? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-