עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ובכן ציינתם בסוף הכתבה בין החסרונות שהדיסק הקשיח אינו זמין בארץ. ובכן רק רצית אולי לתקן זאת ולומר כי הדיסק כן זמין בארץ ואני אישית אף לפני מספר שבועות רכשתי אותו עבור הנייד שברשותי. רכשתי אותו ברשת באג שקונים זאת מ ח.י. מחשבים.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by amitc,

שלום חברים, אני מתלבט לגבי רכישה של צורב Sony DRU-500A שתומך בכל סוגי המדיות של הדיוידי. למישהו יש ניסיון איתו? הסיבה העיקרית להתלבטות היא מחירי המדיות כיום. המחירים שראיתי הם בסביבות 20 ש"ח לדיסק, כאשר בחישוב של מחיר פר מגהבייט , CD-R הרבה יותר משתלם. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מדיות של DVD במיר סביר בארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. Started by ohad5g,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק ssd ולהתקין עליו את המערכת הפעלה השאלה שלי את אם יש באמת הבדל שערכת הפעלה תהיה מתוקנת רק על כונן ssd זאת אומרת שאני רק צריך 32 gb זה מספיק בשביל המערכת הפעלה . ואיך אני יכול לעביר את מערכת הפעלה שלי לדיסק ssd מהדיסק הרגיל .? או שאני מתקין מחדש הכל ?..

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  5. Started by dor17,

יש לי כרגע צורב של LG נראה לי GSA-H22N הוא דומה לו לפחות (מדובר בחיבור IDE) עכשיו מבחינת קריאת דיסקים אין איתו בעיה בכלל אבל שזה בא לצריבה באמצע הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה בנרו והצריבה נכשלה התקנתי נרו כמה פעמים מאז וגם השתמשתי בתוכנות אחרות כולם אומרים שיש בעיה יש לכם אולי רעיון? יש לי לוח אם ABIT AB9 PRO אם המון יציאות SATA שלא בשימוש כדי לעבור לSATA או לחכות? מה לגבי ה LS? תודה דור

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. Started by Zipi-2,

איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. Started by bazuka99,

שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. יש לי שתי כוננים חיצוניים של 1TB הם מתחברים למחשב ישירות רק עם כבל usb בלי ספק כוח. *רציתי לדעתת הם מן הסתם לא מחוברים תמיד רק שאני צריך אותם כי הם לא בנויים בשוטף להיות מחוברים תמיד, אבל לצורך העניין אם אני מכבה את המחשב והם עדיין מחוברים הנורה שלהם עדיין מהבהבת כאילו הם מקבלים עדיין חשמל והם במצב עבודה אפילו שהמחשב מכובה איך זה יכול להיות? ומה זה אומר? שאלה נוספת לגבי הודעות מהתוכנה HardDiskSentinel: 1)יש לי דיסקים קשיחים רגילים(לא ssd) שהוא כותב עליהם לצורך העניין: Estimate life time more than 500 days. מה קורה אחרי זה? 2)בנוסף הוא כותב בשורה למטה על אותו כונן למשל: Total start\Stop Count:569? 3)יש לי כונן נוסף מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. האם דיסק DOUBLE LAYER יעבוד בדיוידי פיוניר 393? זה דיסקים של 8.5 גיגה סתם לידע כללי העניין הוא שאני רוצה נגיד לצרוב סידרה שהיא 5 גיגה אם אני יצרוב עליו זה יעבוד? ואם תוכלו להגיד לי באיזה תוכנה אני ישמח? כגון-נירו,כלון סידי תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by bneli,

יש קורא כרטיסים כזה של MICRO SD מיני עם נעילה ?(נגד כתיבת קבצים)

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by adilax,

איך ניתן להתקין כונן רשת ברשת ביתית/משרדית, כך שאפשר יהיה לגשת אילו מכל חיבור מכל מקום בעולם. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום. ההארד דיסק שלי של סיגייט קרס לו ועכשיו אני צריך עבורו מחליף אני רוצה הארד דיסק פנימי של 2TB ההארד דיסק ישמש לאחסון של מדיה ואני גם אעשה לו מחיצה של כ50GB שישמש להרצת הוינדוס התקציב הוא 500 ש"ח. אם יש צורך אפשר להרחיב קצת ל600. אבל מאוד הייתי מעדיף דווקא לרדת כמה שיותר תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  13. Started by Bengo5,

לשדרג למחשב של אחותי.. חיבור עם הכבל הצהוב הזה נראלי SATA... אממ.. משהו כמו 250 ג'יגה.. אפשר מחירים וחברות טובות?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. שלום.. הרבה ענו לשאלה שלי.. אבל כנראה שלא הבנתם אותי נכון. חברים, האר דיסק שלי ההיטאצ'י מזוהה לי במערכת הפעלה, אני רואה אותו גם בביוס, וגם במאפיינים של המחשב שלי. הבעיה היא, שאת הכוננים שלו, פיזית C D E אני לא רואה... ושם יש לי חומר חשוב!! ההאר דדיסק הראשי שלי הוא של סמסונג והוא כמובן מזוהה בסדר גמור. שניהם בחיבור סאטא. אני יודע שאני יכול דרך ה MANAGE של ווינדוס לפרמט אותו, הוא מראה לי אותו באיקס אדום, אבל אז זה לא חוכמה אני יפרמט אותו, ומה עם החומר שיש בו???? חייב להיות תשובה טובה, במיוחד בגלל שהוא כן מזוהה במחשב, רק בלי הכוננים, מה עושים?? תודה..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. במחשב החדש שלי הוא מזהה במשחב הישן עד עכשי והוא זיהה פתאום הוא הפסיק לזהות אותו ורושם שההתן לא מוכר כשאני מנסה לעשות עידכון מנהל התקן הוא רושם לי שלא היה אפשר להמשיך כי הוא לא מצא משהו שמתאים יותר מהתוכנה על המחשב או משהו כזה.. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ושהוא יזהה את הכונן..? ובמשחב אחד זה עובד רק בשני לא.. ועשיתי את כל האיתחול והדברי םהאלה.. הוא רושם לי אבל במנהל ההתקנים שזה בכלל התקן לא מזוהה..

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. 1.) ובכן ההתלבטות היא בין 250 ג'יגה ל-320 ג'יגה 2.) האם לקחת KS או YS אני מבין ש-KS מומלץ למשתמש ביתי כיוון ש-YS עברו התאמה מיוחדת לרייד שמונע מהם לבדוק שגיאות או משהו כזה מעבר ל-7 שניות, נכון? ולפיכך שעבור מחשב ביתי שמיועד למשחקים מומלץ ה-KS? מישהו יכול להסביר על ההבדל לעומק, האם בדיקת שגיאות ל-7 שניות בלבד תפגע במציאת תקלות בכונן ביתי או מה? מבחינת גודל, על פי חישוב עושה רושם שפר ג'יגה ה-320 יותר משתלם, עשיתי טעות בחישוב או שאני צודק, כי אני רואה שאנשים עדיין קונים 250 ותהיתי למה? אשמח להארות והצעות בעניין

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by yogev_23,

מבחינת הכבלים שצריך, כמו בדיסק קשיח רגיל? SATA Data cable & SATA Power cable? והאם כבל Power אמור לשנות בין SATA 2.0 לבין SATA 3.0? כלומר האם לכל טכנולוגיה אמור להיות כבל power שונה?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  18. לאחרונה רכשתי ocz agility 3, ביצעתי הגדרות לדיסק לפי מה שמצאתי בפורמים http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-Utilities-*&p=442158&viewfull=1#post442158 והדיסק מקבל ציון נמוך (יחסית) 6.9, שבכל מחשב אחר שראיתי מקבלים 7.5. בלי קשר לציון, המחשב לא עובד מהר יותר פתיחת חלונות ודברים כאלה. מישהו ניתקל בזה אולי? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  19. Started by johnwoo,

ראיתי שיש את מקסטור 1TB בפחות מ-500 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963 לעומתו יש את WD ב-500 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6745&perur=4 מה עדיף? מקסטור פחות אמינים לכן הם זולים? ראיתי שאייבורי נותנים על מקסטור 3 שנים אחריות בעוד על WD נותנים שנתיים אחריות. אני צריך תשובה די דחוף, כי אני רוצה לקנות כבר בבוקר (חייב לפרמט את המחשב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  20. Started by tomerco,

שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by sigma,

1.האם כונן המתחבר ל USB יכול לתפקד ככונן פנימי לכל דבר ? כלומר , מחקת קבצים ממנו ; העתקת קבצים אליו או ממנו אל הכוננים הפנימיים ופונקציות אחרות שממלאים הכוננים הפנימיים . 2.אילו נפחי זכרון של כונני USB קיימים בשוק ? 3.אילו יצרנים ודגמים מומלצים ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by RUJI,

היי, לפי פרסומים כאן היו עם הכוננים בדגם של 120GB המון בעיות... האם הדגם הזה בעייתי גם כן? פשוט גודלו ומחירו קורצים לי מאוד. התקציב שלי זה עד 700 תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  23. Started by cheat-it,

קניתי כונן חיצוני של MAXTOR BASICS 500GB ורציתי לדעת האם כדאי להשאיר אותו מחובר כל הזמן למחשב או שעדיף לא לעשות את זה??????

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. שלום לכולם... יש לי הראד דיסק של 80 ג"ב..שמתוכו עד עכשיו ניצלתי רק 40 ומשהו... שאני מנסה ליצור מחיצה חדשה בתוכנה...הכל הולך טוב ויפה אבל את המחיצה הוא לא יוצר!!! אין לי מושג למה! ואותו הדבר קורה גם שאני נסה לגדיל מחיצה שכבר קיימת .... כל התהליך הולך טוב מאוד אבל שהוא מראה לי את הלפני-ואחרי זה נשאר אותו הדבר שאני מנסה להכין חדשה אני מצליח להכין חדשה אבל רק בגודל של 2,047.3Mb אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד! בתודה Anas-Nanas

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.