עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לקחנו לסיבוב את הכוננים המובילים של Western Digital לגיימינג ויצאנו מרוצים עד מאודלכתבה

2. הדגמים הנפוצים היום של 4 חברות הגדולות של דיסקים SATA2 עם 16MB זכרון וקיבולת של 320 גיגה הינם: הנה השוואה של כמה: מבדיקת מחירים בזאפ (ע"י חיפוש הדגם הספציפי, יכול להיות שהוא מופיע תחת שם אחר במחירים שונים): סיגייט - 557 - 589 ש"ח ווסטרן דיגיטל - 479 - 674 ש"ח ווסטרן דיגיטל רייד - 586 - 734 ש"ח סטמסונג - 520 - 557 ש"ח היטאצי - 539 - 565 ש"ח הדיסקים RAID של WD והסייגיט מגיעים עם 5 שנים לעומת כל האחרים שמגיעים עם 3 שנים אחריות. אם יש לכם לינקים לביקורות ספציפיות על דגמים אלו או יש לכם אותם ויש לכם חוות דעת אתם מוזמנים לצרף אותה.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  3. אהלן אני מעוניין לרכוש HD חיצוני לצורכי גיבוי, ואני רק רוצה להבין איך זה עובד. ה HD החיצוני בעל מקור מתח נפרד וניתן לכבותו ולהדליקו בכל עת בזמן ששמור עליו מידע? או שהוא דלוק יחד עם המחשב כל הזמן? אחרת איך הוא מגבה תאכלס את המידע? ועוד שאלה, האם כונני 2.5 יותר אמינים מ 3.5? איך הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://skypc.co.il/pl_product~39112-500-01~141~0.htm תודה

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  4. Started by yaron9988,

שלום אני רוצה להפעיל מחשב לא על HD , האם אפשר לקחת דיסק אונקי רגיל 16 ג'גה לצורך העניין או כרטיס זיכרון נגיד sd גדול ולהפעיל עליו XP וכו'.... תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  5. Started by boss,

אני רוצה לקנות SSD חדשאבל לא יודע איזה SSD מעולה Corsair Neutron XT CSSD-N480GBXT 480GB SanDisk Ultra II SDSSDHII-480G 480GB Samsung 850 Evo MZ-75E500 500GB HyperX Savage SHSS37A/480G 480GB תעזרו לי לבחור ותודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שמתי לב שיש גאפר בכונן והוא מציין כמה מצבים של sata כמו איפשור ssc, או ssc ו-pm2 ביחד, או הן מבוטלות. מה האופציות האלה אומרות? ועוד שאלה בתוכנה WD Diagnostics אני מצליח לראות רק את הדיסק הקשיח שמחובר לsata 0 ,ובמקום לזהות בשני כונן אחר הוא מזהה לי את אותו הכונן שמחובר בsata 0. גם בתוכנות אחרות אי אפשר לקרוא מהsmart של הכונן השני (טמפ, מידע דיאגנוסטי, וכו). יש לציין הsata 0 זה 80jd והשני זה 250ks... האם מישהו יודע מה ההסבר לזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yossi051,

שלום לכולם רציתי לברר האם ניתן להגדיר בביוס שארדיסק בחיבורי יו אס בי יהיה הראשון שעולה כלומר שאם יהיה לי בו וינדוס אז הוינדוס שבו יעלה תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  8. Started by rockerr,

יש לי שני הרדיסק של 500 ג'יגה (WD) ,מערכת הפעלה ויסטה 32,האינדקס כוננים לא מופעל,זה נורמלי שהיא מהבהבת ככה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. חידה! איך מתקינים רייד בבורד שיש לו רק כניסת (JMICRON( RAID אחת, ?? (MSI P965) למי ששואל, כבר הספקתי להעתיק את הדרייברים לדיסקט ולהתקין מחדש את Windows... ועדיין הביוס מציג רק הרדיסק אחד..

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי) בנפח 250GB של WD - נקרא לו D. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב, אני שומע רעש של "קנאק", "קלאק"... לא יודע איך לתאר במילים, בנוסף שומעים גם צליל של כיבוי כונן קשיח (הדיסק מפסיק את פעולת הסיבוב)... אם אני מבין את זה נכון, אז הכונן הקשיח הראשי שלי (נקרא לו C) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (Windows 7 64-bit), שגם הוא WD 250GB רק מודל שונה, הוא זה שמכבה את עצמו ולא D (אני יודע שזה הוא ולא C מפני שאם אני מריץ את המחשב בלי D, אין שום רעשים - המחשב עולה והכל עובד פיקס). בגלל הרעשים האלו עבדתי בשבועיים האחרונים רק עם C. היום קניתי כונן קשיח חדש WD 1TB (מודל: WD10EADS) וחיברתי אותו - נקרא לו E. הפעלתי את המחשב ושוב היו רעשים מוזרים שהגיעו מהמחשב, בערך ד…

11. Started by חנוך111,

2 כונני Optiarc שונים לא מצליחים לקרוא את המדיה, למרות שהיא נצרבה ע"י אחד מהם. לעומת זאת כונן Matshita כן מצליח לקרוא את המדיה. אני מעוניין לקנות צורב של Matshita ל- PC, אבל לא מצליח למצוא. מישהו יכול להמליץ על צורב DVD שיכבה כפולה מתוצרת אמינה? תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by Or ei,

יש לי צורב (דה) 2100e מי שלא מכיר 16x10x40 yamaha אני מנסה עם כמה תוכנות לצרוב ובניהם נרו שום דבר לא הולך לרוב הוא נתקע באמצע אם שגיות כמו של לא לסיים להעתיק שיר למרות שהוא עשה את זה כבר כמה פעמים עוד הודעת שגיאה זה שהוא לא יכול לעשות DISK at once יכול להיות שזה בגלל ששני ההארדיסקים על צמת IDE אחת והCD והCDRW על השנייה ? אני יודע שמומלץ שזה יהיה הארדיסק צורב -הארדיסק CD ואני עובד עם ה98 הדרעק הזאת .... החרא הזה הצליח להרוס לי דיסק של TDK שעולה 10 ש"ח!!!( :-\)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. אמש כשהתקנתי על DOK IMAGE של FREENAS, ככל הנראה בחרתי בטעות בUTILITY שצורב את הIMAGE את הכונן הקשיח הראשי שלי. משום מה WINDOWS המשיך לרוץ עוד כחצי שעה עד שהיה מסך כחול ומאז כשאני מעלה את המחשב עולה BOOTLOADER של FREEBSD. גם כשניסיתי להתקין וינדוס מחדש (לראות אם הPARTITIONS נשמרו כדי לשחזר את המידע) הוא לא מזהה את הכונן. חיברתי את הכונן בצורה חיצונית למחשב, אני רואה את הכונן ככונן לא מפורמט או משהו כזה בגדול 24 מגה (כנראה הצריבה של הIMAGE שלא צלחה). למישהו יש מושג אם יש איזשהו כלי שאני יכול לנסות לראות את הפרטישנים האחרים ואולי לשחזר את המידע? תודה (יש שם כמה דברים חשובים ביותר שלא הספקתי לגבות - את הלקח שלי כבר למדתי: א. אל תהיה אדיוט. ב. גיבוי אוטומטי כל יום)…

14. Started by or81322,

מחפש לשדרג את הנייד הישן שלי במקום לקנות חדש. השאלה שלי למי שיש לו את המחשב הנ"ל האם כדי להשקיע ולשדרג את הssd בלבד כדי לקבל מחשב מהיר, ואם כן, איזה דגם כדי לקנות, אנו מעדיף להשקיע כמה שפחות בכל זאת מחשב ישן. השימושים שלי יהיו אינטרנט, תכנות למובייל, בלי משחקים ולא אשמור תמונות או סרטונים על המחשב ככה שאני חושב ש 120gb יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by epichorus,

הגרסא הנוכחית שלי הנה 1.00 ראיתי שהגרסא האחרונה הנתנת להורדה היא 1.02 . האם יש טעם וצורך ממשי לעדכן? מה ההבדלים והשיפורים ששונו ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח של 500GB אני מצרף אליו כונן PATA שיש לי בנפח 200GB שמתוכו 150GB מלאים בנתונים שאני צריך. שאלותי: 1. קיבלתי דעות סותרות לגבי חיבור כונן ה-PATA. אמרו לי שזה יאיט לי משמעותית את העבודה במחשב החדש, ולעומת זאת אנשים אחרים אמרו לי שלא תהיה שום השפעה לזה. מה נכון? האם מומלץ לא לחבר אותו בכלל? אני פשוט לא רוצה להתחיל את הכונן החדש עם פחות 150GB. 2. איך כדאי לחלק את המחיצות בכונן החדש של ה-500? אני מתקין VISTA (ובעתיד WINDOWS 7), חשבתי לחלק ל-50 למערכת ההפעלה ו-450 כל השאר. זה מעט מדי? איך אתם ממליצים לחלק? 3. האם ניתן לבצע את החלוקה למחיצות בזמן התקנת ה-VISTA? אם כן, איך עושים את זה? בביוס? האם אצטרך גם לפרמט? המחשב מגיע עם הרכבה בלבד ובלי התקנות…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. יש לי כונן של 80גיגה פירמטתי אותו לחלוטין לפני ההתקנה בהתקנה אמרתי לויסטא לקחת 45גיגה ואז השאר השארתי UNALLOCATED הכל עובד אבל בPARTITION MAGIC מופיע לי כל הכונן כמחיצה אחת מסוג BAD שניסיתי לפרמט אותו הוא לא הצליח מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. Started by iwm,

שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomi_x,

היי, אני צורב על לייט-און עם תוכנת נירו ודיסקים 24-40 של Mcd. 1. אמרו לי שכדאי תמיד לצרוב שתי דרגות מתחת מהמהירות המקסימאלית. זה נכון? 2. בממשק של הנירו ישנה תיבת סימון: Verify Data (או משהו כזה). מה היא עושה? 3. לפני כמה ימים קיבלתי הודעת שגיאה בשיחזור מתוך Cd צרוב - "cyclic redundancy check". מה המשמעות? 4. צרבתי כמה קבצי Wav בצורב של חבר מסוג LG. כשרציתי להעתיק את הקבצים למחשב שלי, חלק מהקבצים הועתקו מיד, וחלקם, המחשב העביר, והעביר, ...והעביר.... וכך הלאה עד שביטלתי את ההעתקה. והשאלה: למה? תודה!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. Started by moshe_ha,

האם כדאי לי לקנות אותו במחיר כזה למחשב החדש שלי? הוא צורב DVD נכון?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד והוא איט מאוד אני חושד ב HD (בדקתי את הזיכרון עם MEMTEST) אבל אני לא מקבל אחרי הביקה פלט סיכום מהשום מה ...? מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. כשאני מפצל את ההארד דיסק שלי ל-2 מחיצות האם כל מה שההארד דיסק מכיל יימחק ??

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. היי ברשותי טלוויזיה חדשה 46 אינצ' sony briava HD. הטלוויזיה מכילה יצאת USB ותומכת בפורמטים של AVCHD וכדומה. השאלה שלי היא איזה הרדיסק חיצוני כדאי לקנות שיאפשר להריץ סרטים ב FULLHD דרך הUSB של הטלוויזיה. אגב בדקתי גם סתם עם דיסקאונקי רגיל ואכן ניתן לנגן דרכה סרטים בHD, ככה שאולי עדיף בכלל לקנות איזה אחד כזה של 32 GB במקום הרדיסק? תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  25. Started by Impreza,

יש לי 2 כוננים אחד של WD 640GB Black שנקנה לפני 3 שנים, ועוד אחד ישן מאוד של 80GB משנת 2003. אין לי חומר כל כך חשוב על ה 80GB. על השני יש קצת חומר חשוב. ב HD Tune הוא נותן לי את התוצאות הבאות, מצ"ב תמונה. יש לי עוד 2 הארדיסקים של טרה ו SSD שהם בסדר ואין שום הודעת שגיאה. על מה הבעיות האלה מעידות?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.